luni, 11 august 2014

Horoscopul Legilor Karmice: Invatatura fiecarei Zodii in aceasta viata

Cele 12 legi ale Karmei ni se aplica tuturor fara deosebire! Totusi, in functie de zodie putem sa fim atenti in mod particular asupra unui mesaj karmic ce ne priveste in mod direct. Care este invatatura karmica pentru zodia ta?

BERBEC Legea karmica a expansiunii

Berbec, Horoscop
Foto: Shutterstock.com; Berbec, Horoscop
Cum tot ceea ce este in Univers este energie, Universul se extinde de la nivele joase de constiinta, catre inalt. Schimbarile si evolutia sunt inevitabile fiindca energia se extinde mereu. Universul se extinde prin haos, reorganizare si ordine, intr-un ciclu fara sfarsit al schimbarilor si al dezvoltarii, pentru o forma mereu mai buna.


TAUR Legea karmica a atractiei

Taur, Horoscop
Gandurile tale si emotiile tale dominante fac sa se manifeste un tip de realitate. Asa pot deveni realitate dorintele, dar in acelasi fel si temerile. Cele mai ardente dorinte ale tale sau gandurile tale cele mai intense, pe care le ai intenstionat sau neintentionat, ajung sa se manifeste. Cu cat te concentrezi mai tare asupra lor, cu atat mai puternice devin.



GEMENI Legea karmica a neutralitatii

Foto: Shutterstock.com; Gemeni, Horoscop
Asa cum legea gravitatiei face ca totul sa fie atras de pamant, aceasta Lege a Karmei se aplica tuturor, fara nicio exceptie. Universul este neutru: nu exista favorizati, nu exista blestemati, exista doar fiinte divine create de Dumnezeu si toate aceste fiinte sunt iubite egal, profund si complet.


Rac, Horoscop

RAC Legea karmica a acordului

Cel mai mare adevar pe care fiecare trebuie sa il retina este faptul ca am fost de acord sa venim aici si sa experimentam tot ceea ce ni se intampla sau ni se va intampla. Universul functioneaza in baza unei legi simple: Tot ceea ce se intampla are la baza un angajament aprioric, bazat pe justitia karmica.



LEU Legea karmica a deschiderii spre constiinta

Foto: Shutterstock.com; leu, horoscop
Relaitatea ta inconjuratoare se schimba pentru a reflecta stadiul de invatatura la care ai ajuns. Cu cat constiinta ta se deschide, ajungand la niveluri mai adanci ale adevarului, cu atat realitatea ta se manifesta la niveluri superioare. Acesta este un proce gradual care te ajuta sa acumulezi lectiile vietii in pace.

FECIOARA Legea karmica a iubirii


Fecioara, Horoscop

Foto: Shutterstock.com; Horoscop, Fecioara
Karma incepe si se termina in iubire. Karma a fost creata pentru a te propulsa pe tine, ca Suflet, intr-o calatorie personala prin Univers. Calatoria ta se sfarseste atunci cand vei fi invatat sa iubesti neconditionat. Scopul karmei si al reincarnarilor este acela de a ne aduce pe fiecare la starea de iubire divina, fericire si constiinta.


BALANTA Legea karmica a echilibrului

Balanta, Horoscop
Foto: Shutterstock.com; Horoscop, Balanta
Scopul acestei legi este aceea de a invata echilibrul. Lipsa echilibrului este motorul ciclului personal al reincarnarilor. Fata de ceea ce manifesti ura, devii in alta viata. In acest mod este echilibrul atinc. Pentru ca asa intelegi, devenind ceea ce nu puteai patrunde si incetezi a-l mia judeca si nemanifestan asteptari nerealiste.



SCORPION Legea karmica a cauzei si a efectului

horoscop, Scorpion
Foto: Shutterstock.com; Scorpion, Horoscop
Ceea ce ai facut celorlalti in vieti trecute sau in aceasta viata, se intoarce asupra ta. Daca in mod constient actionezi din iubire fata de tine insuti si fata de ceilalti, iti schimbi prezentul si viitotul karmic si te indrepti catre un viitor luminos si deplin.




SAGETATOR Legea karmica a conexiunii

Sagetator, Horoscop
Foto: Shutterstock.com, Sagetator, Horoscop
Te conectezi cu oameni, cu oportunitati si evenimente care iti sunt necesare pentru a-ti manifesta dorintele, daca te astepti, iti doresti si le lasi sa se intample! Sa permiti, sa lasi sa se intample inseamna sa te deschizi si sa crezi ca ceea ce iti doresti va veni. Dorintele tale se vor manifesta in realitate asa cum iti doresti daca ai incredere.



CAPRICORN Legea tuturor posibilitatilor

horoscop, capricorn
Foto: Shutterstock.com; Capricorn, Horoscop
Nu exista absolut nici un sfrasit pentru fericirea pe care o poti experimenta sau pe care o creezi. Fiindca toata puterea de a realiza ceea ce iti doresti porneste din tine. Fiecare moment aduce cu sine noi posibilitati si oporyunitati de actiune. Tot ceea ce visezi, poti face, poti fi, avea in acest univers al infinitelor posibilitati… Acesta este dreptul tau din nastere, ca fiinta divina.


VARSATOR Legea karmica a puterii

Horoscop, Varsator
Foto: Shutterstock.com; Varsator, Horoscop
Puterea ta personala provine din capacitatea de a decide constient sa iei controlul asupra karmei tale acceptand tot ceea ce se intampla si asumandu-ti responsabilitatea pentru viata ta si actionand mereu cu blandete si iubire.



PESTI Legea invataturii

Pesti, Horoscop
Foto Shutterstock.com; Pesti, Horoscop, Constelatia Pestilor
Ne-am reincarnat pentru a afla ceea ce este iubire si ceea ce nu este iubire. Intr-o lume a dualitatilor experimentam opozitia bine - rau, problema solutie, etc pana evoluam catre divin, iubire, fericire si constiinta. Travesam un cerc divin unde nu exista sfant fara trecut si nu exista pacatos fara viitor – pana ne invatam lectiile.

GHIDUL IDEILOR INTR-O LUNA FIERBINTE

Fotografie: Fotografia zilei: Curcubeu în Munții Ceahlău. (Foto: Ovidiu Cristian Covatariu) Vizitează "România Redescoperită": http://www.romania-redescoperita.ro/
Asa dupa cum v-am scris in articolul anterior privitor la energiile acestei luni cu totul iesita din tipare prin faptul ca energiile ei sunt din ce in ce mai fierbinti,dar si pentru  ca ne apropiem de Adevarul ce ne da curaj si ne elibereaza de toate "tinichelele" ce inca mai atarna de gatul nostru,chiar daca acest aspect este greu ca o exfoliere de tensiuni,angoase si frici,o curatare brutala de rautate,invidie si imagini false,totul are loc ca o metamorfoza  pentru ca sufletul sa se inalte in puritate,valoare si Lumina.Si nu intamplator am ales aceasta imagine ce vine sa intareasca ceea ce eu afirm si anume ca acest lucru are sustinerea Celui de Sus prin acest curcubeu imens trimis peste Ceahlau ca o naframa multicolora in ziua sfanta de "Schimbare la Fata",6.08.2014 ce vine ca un zglobiu :"Buna dimineata!"
E un timp in care trebuie sa ne ridicam deasupra greutatilor,inculturii si ignorantei
si tuturor impulsurilor negative.Aglomerarea de planete in Leu accelereaza actiunile,abuzurile si extrapoleaza sentimentele dar dupa 15 august cand planeta mesager Mercur intra in semnul Fecioarei vom deveni mai selectivi,mai inspirati si vom face lucrurile ca la carte mai intelept si mai evoluat.De asemenea sa nu uitam de cele doua planete traspersonale care au un impuls diferit si anume motto-ul lui Uranus   ne spune "sa imbratisam un viitor luminos",pe cand Pluto ne atentioneaza tragandu-ne de maneca:"ca e timpul de recuperare"cu alte cuvinte unul cere un viitor nou fara sa tina cont de pacatele din trecut, in schimb Pluto cere plati pentru abuzurile istorice si atat timp cat va mai sta Saturn in Scorpion vor lovi implacabil acolo unde s-au facut nedreptati,iar dezvaluirile vor fi naucitoare.Mare atentie la minciuni,tradari,restrictii.Deziteratul acestui timp este de a rezista si a lasa lucrurile sa curga chiar daca ele vor veni in cascade si sa fim atenti la mesajele ce le primim din lumea subtila pentru a avea calauzire si a putea urma directia corecta.
Sa fim atenti la cele ce se intampla in jurul nostru si sa luam aminte:
-societatea are la baza schimburile dreptului,ale datoriei si ale credintei mutuale.
-dreptul este proprietatea,schimbul este necesitatea,iar bunacredinta este datoria.Bunurile publice nu trebuie sechestrate,absorbite de elite ci ele trebuie sa
circule in folosul tuturor.O societate ce ingradeste dreptul la munca si la bunuri si servicii este o societate bolnava.O regula a timpului este si remodelarea si reconfigurarea societatii in care traim datorita inertiei si nefunctionalitatii ca o maladie ce trebuie tratata si vindecata.Iar vindecarea nu poate veni decat accesand eliberatorul l Adevar.Si se stie Adevarul e dureros,dar sanatos.
Adevarul nu trebuie privit ca pe un limitator sau ca pe ceva ce ne cantoneaza ingradind natiunile si mentalitatile aparent juste ale umanitatii.Ci este " acel ceva"
care nu are limite si borne,este perpetuum precum spiritul in vesnicia lui.
Adevarul este Calea eliberatoare de radacinile iluziei, de balastul trecutului vietii in vederea manifestarii in serenitate,puritate, armonie si abundenta cat si prin umplerea golului cu un nesfarsit izvor de iubire neconditionata.
Sa privim ochiul limpede al cerului in nemarginirea lui,ca o plenitudine revarsata
spre libertate.Ne.deschidem inima si lasam floarea de iubire sa infloreasca.



S-o daruim cu naturalete si generozitate tuturor care au nevoie de ea.Floarea
iubirii si sperantei este balsamul vietii zilnice ce ne face sa ramanem drepti in
mijlocul confuziilor si poverilor ce ne apasa existenta.

Numerologic august 2014: numărul "6" este numărul de inima. Numărul de cultivare de sine, familie, domiciliu și toate relațiile. Aceasta reprezintă armonie, vindecare, frumusete si serviciu in folosul celorlalti.
E TIMPUL de ascultare in tacere,de reechilibrare si de a merge adanc in interiorul
launtric pentru pace,vindecare si reconectare cu Sursa.E un moment care doare,
e ca o rana ce cere curaj si constiinta,ce trebuie unsa cu multa iubire,impacare si iertare.
Luna Plina din Leu-11.08.2014 aduce inspirație și o atitudine "de foc viu" în timp ce Varsatorul oferă energie si inovație,pentru o imagine de ansamblu a umanității ca in  expresia de "cum poti să o servesti?".Ea vine ca un cadou sacru ca o inspiratie divina pentru a vedea dincolo de limitele perceptiei și a îmbratisa o viziune mai mare a scopului-suflet.
Iar Luna Noua din 26.08.2014 din Fecioara va aduce acel vant cosmic de plantare
a semintelor pentru visele si idealurile noastre intr-un climat ce ofera mijloacele
practice in vederea realizarii lor.
Sa speram ca Mercur in drumul lui ne va da imaginea de ansanblu si nu se va pierde in fleacuri si lucruri marunte,iar Venus speram sa nu ne ofere numai spectacol.Jupiter in Leu este expansiune,spirit justitiar,noroc si abundenta,trezire
un nou potential si alte orizonturi.Marte in Scorpion indeamna la actiune,energie
si unitate.Saturn in Scorpion este planeta profesor ce ne da lectiile de viata,ne
face mai responsabili,intelepti testandu-ne din punct de vedere emotional si psihic pentru a ne intari vointa si a scapa de convingerile limitative dand o mai mare libertate sufletului.Saturn in Scorpion nu va lasa nici un ungher neinspectat,
iar fiecare coltisor va deveni inconstient,constient incat totul iese la suprafata precum undelemnul.Cele mai ascunse secrete vor iesi la lumina.Astfel incat totul
are un curs si o solutionare intr-o maniera fulgeratoare precum intepatura scorpionului,dar totul se face in serviciul sinelui superior.
Uranus in Berbec aduce acel vant de libertate neconventionala,spirit inovator de tehnologie si umanitarism ca o deschidere a unei cutii pandorice ce ofera rezolvari in contextul noii paradigme.
Neptun in Pesti favorizează transformarea spirituală. Aceasta energie oferă un potențial pentru umanitate să se extindă dincolo de limitele percepute pentru a găsi ADEVĂRUL autentic.Neptun este adesea menționat ca"octava superioara" a lui Venus. Astfel, valorile noastre de iubire, frumusete si pasiune devin mai "universale" prin Neptun. Neptun este  o planeta misteriosa, iluzorie și dincolo de limitele permise.
Pluto in Capricorn este planeta care vine sa restructureze din temelii toate structurile vechi,rigide si neviabile.Este energia care darama,epureaza de la interior la exterior pentru a face loc noului in toata splendoarea sa.
Chiron in Pesti este vindecatorul ranit, fie că este vorba de rănile noastre, care sunt fizice, emotionale, mentale sau spirituale. Cu Chiron in  trecere prin Pesti se deschide acel potențial de a se "vindeca rănile noastre" structurale, fizice,ale mintii si spiritului. Astfel, ni se oferă o oportunitate reală de a "vindeca" domenii din viața și de a facilita o transformare profundă. Este o oportunitate de a  transcende ș a ne acorda la stări înalte de conștiință. O practica in acest sens este iertarea.
Namaste!
MIRA

Sursa : primit pe mail

O INTAMPLARE ADEVARATA

A doua zi dupa Sfantul Ilie intr-o dimineata pe care mi-o doream cat mai linistita
ma saturasem de ploile abundente ce imi marcasera lunile de inceput vara
ma trezeste motanul cu un miorlait profund marcat de o suferinta.
Si nu mare mi-a fost mirarea sa constat ceea ce i se intamplase scumpului meu motan .Era infasurat strans intr-o sarma,incolacit cu ea si cu un capat lasat liber pe care il tara zornaind sinistru pe langa el.Tin sa mentionez ca am o comunicare deosebita cu acest animalut despre care pot spune ca este mai mult decat inteligent,este un pisic "vorbaret",stie sa spuna cand ii este foame sau alte nevoi pe care le are.Cand nu se satura pazeste frigiderul.



Acum sa revin la ce i s-a intamplat.Pe moment cand a venit la geam,la camera
mea,am crezut ca il doare ceva nicidecum sa vad cat a fost de maltratat si chinuit de un om fara suflet,sadic ca alta etichetare nu pot face.Un om normal oricat ar gresi un animal nu-i stranguleza trupul firav in asemenea hal.Asa cum am putut l-am luat in brate si cu foarfecul de vie am taiat capatul care zanganea pe langa el si am vrut sa-i tai si sarma incolacita,dar de durere vroia sa ma muste.
L-am infasurat intr-un prosop si am incercat cat de cat sa mai indepartez  in anumite zone sarma .A inceput sa manance si dupa o zi am incercat iar,si astfel motanul acum statea cuminte pe langa mine,dar de eliberat nu puteam singura.Eram constienta ca sarma sapa in piele si trebuia sa actionez cu
cineva priceput care sa-i-o taie  cu kerpedinul sau cu patentul.Am reusit dupa 2 zile sa fac mobilizare si sa eliberam pisicul din stransoarea latului de sarma cu ajutorul sotului meu si al ginerului meu care de fapt a facut operatiunea salvatoare Si acum dupa 2 saptamani mai are urme de la rana lasata de sarma,dar ma bucur ca am scapat-o de chin si acum e vioaie si libera.



Am scris aceasta intamplare adevarata pentru ca noi oamenii nu trebuie sa ne
transformam in brute chiar daca traim intr-o societate bolnava si muribunda,trebuie sa ne pastram normalitatea si spiritul sacru al vietii ca pe un dar nepretuit.Ceea ce traim in aceste vremuri cand unii dintre noi maltrateaza si
omoara animale nu face decat sa ne duca la pierderea calitatii de Om cu care ne-am nascut.Asa ca fiti toleranti si plini de compasiune pentru cei ce nu cuvanta si pentru toata Creatia...
Si un indemn pentru noi toti:

Namaste!
MIRA

Sursa: primit pe mail,
Multumiri Mira

Luna Plina in Varsator-trezire divina





Luna Plina din 11 august 2014 este o Superluna datorita apropierii de Pamant
si asezata pe axa Leu-Varsator si cu Ascendentul in semnul spirualitatii-Pesti.
Ea vine cu o energie ce are imaginea unui balansoar ce-si cauta echilibrul in vederea ansamblului unitar ca un profil al vremurilor ce se intrevad la orizont
demonstrandu-ne ca numai ramanand onesti in forul nostru interior vom trece cu bine acest moment astral.
Si patratul in T ce il formeaza Soarele in Leu,Luna in Varsator si Saturn in Scorpion activeaza tensiuni parca-i o oala ce da in clocot pe dinafara dand nastere unei miscari de schimbare de la radacina spre varf.Cea mai mare provocare si presiune este la nivelul psihicului si totul se intampla ca"ceva" ce vine neasteptat ca o pala de vant ce declanseaza o alarma ce te trezeste brusc,instantaneu provocand evenimente uimitoare in fierbinteala lui august 2014.

Este ca un strigat puternic ce cere eliberare,vindecare si solutionare.Varsatorul
actioneaza ca o minte deschisa pentru a da upgrade-ul fundamental.
.Si fiind un semn uranian indeamna la evolutie si lumina,in timp ce Saturn rascoleste trecutul venind cu plati si taxe pentru nedreptate si greseli intr-o corectie necesara.Cu aceasta Luna Plina se apride "beculetul" dand nastere unui
potential uman de evolutie adunand oameni,tehnologie,declansand evenimente,realizari care sa impinga lucrurile inainte spre crestere spirituala,modificand cursul vietii in numele libertatilor si in serviciul si beneficiul
umanitatii.Aduce multa implicare emotionala ca si cum ar fi practicarea unui sport extrem cu multa adrenalina la care iti trebuie o "centura"pentru a fi ancorati
in Adevar si detasati de toata subiectivitatea si drama personala  si pentru a privi totul ca pe o oportunitate,o gura de aer curat care sa duca la eficienta.Si ceea ce-i mai important forta si puterea vin din momentul -A fi prezent-Dar pentru ca
momentul este de clocot, tensiune si contradictii-esential este de a rezista,de a avea grija de noi  pentru a ne mentine in echilibru si a ne elibera de acumularile de stres.Motto-ul aspectului astral este IUBIRE,ACCEPTARE,INTELEPCIUNE SI
SA DEVENIM PRECUM PORUMBEII UN SIMBOL DE PACE!
Natura este un refugiu,o picatura de racoare ,de hrana pentru spirit si un factor
eliberator si totodata cu efect terapeutic,"balsamul" sau"alifia" tamaduitoare ce ne este la indemana.In tot acest tumult emotional rabdarea devine necesitate.
De asemenea trebuie sa privim problemele cu multa compasiune ,intelegere,in
dorinta de a cunoaste radacina durerii,a raului si a negativitatii pentru a nu le lasa in umbra si sa revina mai tarziu,ele trebuie privite cu atentie pentru a le elibera,ierta si vindeca deschizandu-ne calea spre libertate.Orice rezistenta a negativitatii se cere inspectata,acordata la o atentie minutioasa in vederea eliberarii din labirintul insiduos al mintii ca vinderarea sa se produca bland,constient intr-un mod intelept ,plin de claritate.O trecere usoara cu bucurie si incredere!
Namaste!

Sursa: primit pe mail,
Multumim Mira

360 de grade - 9 august 2014 - emisiune completa





https://www.youtube.com/watch?v=Gepr2SYFIfc

TULBURĂTOR: Înregistrări VIDEO cu dezastrul produs în această săptămână de ruperea barajului iazului unei mine de aur din Canada. Proiectant comun cu cel de la Roșia Montană!



Nota mea introductivă:  Desi au trecut 4 ZILE de la dezastru, presa Centrală din Romania Aproape CA Nu o SCO o vorbă Despre acest Eveniment catastrofal. MAI SA FIE !!! Nu sau fi aflat, desi sunt cu Ochii pe toate evenimentele ExternE, SAU sunt PLĂTIȚI SA TACA? O, CRED CA stiu: au luat Atat de multi bani pe publicitatea de la Roșia Montană Gold Corporation Incat Nu-si pot TRADA clientul. În Schimb, ne tradeaza pe noi!  Tocmai de aceea, faceti-va o Misiune de Onoare IE ȘI Responsabilitate DIN răspândirea acestor Informatii, Ca Sa afle Cat mai multi!

Daniel Roxin 

"Cunoașteți declarațiile legatul de Siguranta Viitorului Baraj al Iazului de decantare de la Roșia Montana îngrijire VA FI CONSTRUIT DIN arocamente la "Cele mai înalte standarde de Siguranta cunoscute"? La "Cele mai înalte standarde de Siguranta cunoscute", un Fost CONSTRUIT IE ȘI Barajul Iazului de decantare al exploatării de aur IE ȘI cupru o companiei Imperial Fier de la Muntele Polley , Din Canada. La Inceputul acestei săptămâni, în Noaptea de 4 august, "Cele mai înalte standarde de Siguranta cunoscute" s-au dovedit Insuficient, Barajul DIN arocamente sa prăbușit IE ȘI CINCI Milioane de metri cubi de deseuri toxice s-au revărsat în Valea Hazeltine Creek IE ȘI Lacurile Quesnel IE ȘI Polley, IAR dezastrul se extinde.

Proiectanții Barajului Iazului de decantare DIN Canada, Rupt version această Saptamana, au lucrat IE ȘI for Gabriel Resources for Barajul vizat la Roșia Montană!


Priviți, mai Jos, bere videoclip înregistrările dezastrului IE ȘI reportajele realizate de jurnaliștii de la Global News . Si Nu comparați întru Totul cu Barajul de la Roșia Montană. Barajul de la Roșia Montană VA fi mult mai inalt Intr-o vale mult mai îngustă (implicit, cu o presiune pe Baraj mult mai mare Decat version cazul Polley). Mai mult, în Zona IMEDIAT expusă riscului version avalul Barajului de la Roșia Montană (localitățile Abrud, Roșia Montană - Gura Roșiei, Cărpiniș -, Câmpeni, Bistra, Lupșa, Baia de Arieș, etc) locuiesc aproximativ 20.000 de Oameni, comparativ cu Cele aproximativ 300 de gospodării DIN avalul Barajului de un Polley Muntele. " 

Mihai Goțiu

Sursa:  http://romaniacurata.ro/tulburator-vezi-inregistrari-video-cu-dezastrul-produs-in-aceasta-saptamana-de-ruperea-barajului-iazului-de-decantare-de-la-o-mina-de-aur-si-cupru-din-canada-aviz-pentru-rosia-montana/ 


https://www.youtube.com/watch?v=vg3yd8GPSnA

Sursa: http://danielroxin.blogspot.ro/

Care sunt cele mai sanatoase 100 de alimente ce iti protejeaza organele

alimentatie12

Cei mai renumiti dintre ei au stabilit care sunt cele mai sanatoase 100 de alimente ce iti protejeaza principalele organe.   Lista acestora a fost publicata recent in ziarul Bild din Germania si a facut deja furori in intreaga lume. In cazul legumelor si fructelor se recomanda ca acestea sa fie consumate proaspete sau congelate, iar plantele medicinale indicate de medicii germani trebuie administrate sub forma de infuzii, comprese sau tincturi.

Piele/par

1. Pepenele.
Are foarte putine calorii si e un fruct excelent pentru mentinerea fermitatii pielii.

2. Iaurtul degresat.
Are o concentratie ridicata de vitamina A, iar bacteriile sale imbunatatesc aspectul pielii.

3. Graul.
Are calciu, acizi grasi, dioxid de siliciu - provizii de sanatate pentru piele, par si unghii.

4. Orzul.
Contine substante bioactive, infrumuseteaza si revitalizeaza.

5. Cimbrul.
Curata organismul si reda stralucirea pielii.

6. Hreanul.
Regenereaza parul, pielea si unghiile, multumita substantelor active continute.

7. Mustarul.
Regleaza fluxul sangvin la nivelul pielii.

Rinichi

8. Sfecla rosie.
Stimuleaza arderile celulare.

9. Visinele.
Contin potasiu, substanta pe care rinichii "se lupta" sa o elimine din sange, cand e in exces.

10. Castravetele.
Are multa apa si stimuleaza activitatea rinichilor.

11. Telina.
Protejeaza rinichii de virusi. Afrodisiac...

12. Varza rosie.
Aminoacizii si proteinele sale actioneaza ca un filtru pentru rinichi.

13. Gulia.
Vitamina C protejeaza celulele renale, iar fierul si fosforul energizeaza.

14. Ridichea neagra.
Are proprietati de antibiotice naturale.

15. Varza murata.
Detoxifica intregul organism.

16. Hrisca.
In medicina complementara, e folosita ca produs dietetic in cazul bolilor de rinichi si in diabet.
E eficienta daca suferiti de hipertensiune arteriala.

17. Patrunjelul.
Detine combinatia ideala de minerale pentru a curata rinichii.

Oase

18. Migdalele.
Contin magneziu, care ajuta oasele sa ramana sanatoase.

19. Spanacul.
Aduce in organism necesarul de calciu pentru rezistenta oaselor si functionarea muschilor.

20. Meiul.
Deosebit de bun pentru copii, carora le intareste dintii, oasele si le stimuleaza cresterea.

21. Secara.
Benefica pentru dinti, oase si muschi. E o sursa ideala de oligtlemente, cum ar fi B-vitamine, potasiu, magneziu, mangan, fier si zinc.

22. Branza.
Este o sursa de calciu, contribuind la intarirea oaselor.

Intestine/stomac

23. Tinctura de fenicul.
Protejeaza mucoasele intestinale.

24. Pastarnacul.
Stimuleaza digestia.

25. Mango.
Are vitamina A si antioxidanti ce apara mucoasa intestinala.

26. Arpacasul.
Aduce in organism necesarul de fibre, magneziu si fosfor pentru o digestie sanatoasa.

27. Mararul.
Amelioreaza indigestia.

28. Soia.
Are proprietati anticancerigene.

29. Nucile.
Contin o forma purificata de Omega 3, care ajuta la reducerea riscului de cancer al intestinelor.

Ficat

30. Anghinarea.
Are proteine regenerative, iar acidul folic si antioxidantii sai previn bolile hepatice.

31. Sucul de ridiche.
Stimuleaza secretia bilei.

32. Conopida.
Contribuie la protejarea si imbunatatirea activitii ficatului.

33. Drojdia de bere.
E o importanta sursa de vitamina B, detoxifica ficatul.

34. Nasturelul (Nasturtium Officinale).
E folosit la producerea mustarului si a uleiurilor bune pentru metabolismul bilei si al ficatului.

35. Papadia.
Reduce colesterolul si ajuta la buna functionare a ficatului.

36. Laptele.
Apara ficatul de diferite afectiuni frecvente.

37. Menta.
Uleiurile sale esentiale stimuleaza secretia biliara si ajuta la calmarea crampelor.

38. Sunatoarea.
Degreseaza ficatul.

39. Algele marine.
Contin vitamina B, fier si proteine de buna calitate.

Creier

40. Lintea.
Contine proteine, glucide si lecitina de care au nevoie celulele creierului.

41. Quinoa.
Bogat in fier, intareste memoria si incetineste procesul de imbatranire.

42. Carnea de pasare de curte.
Are grasimi si uleiuri care ofera energie celulelor nervoase.

43. Fasolea.
Creste puterea de concentrare.

44. Oul.
E o sursa grozava de proteine, iar galbenusul contine colina, care ajuta la dezvoltarea memoriei.

45. Avocado.
E un fruct care combate stresul, nervozitatea si insomnia.

46. Bananele.
Contin substante benefice pentru creier. Glucoza, vitaminele si mineralele fructelor il energizeaza.

47. Caisele.
Un amestec ideal de minerale ce stimuleaza neuronii.

48. Stafidele.
Au mult zahar (75%), resursa energetica pentru creier.

49. Perele.
Ajuta circulatia sangvina, iar zaharul si substantele asemanatoare hormonilor intensifica puterea "de lucru" a creierului.

50. Mazarea.
E bogata in proteine bune pentru memorie si concentrare.

51. Salata verde
Substantele opiacee calmeaza sistemul nervos.

Ochi

52. Castanul salbatic.
Substantele sale active calmeaza iritatiile si senzatia de usturime.

53. Arnica.
Uleiurile esentiale calmeaza inflamatiile oculare.

54. Mesteacanul alb.
Vitamina C, potasiul si calciul continute intaresc imunitatea ochilor.

55. Limba de miel.
Are o multime de taninuri si saponine ce reduc inflamarea vaselor conjunctivale.

56. Rostopasca.
Este eficienta impotriva virusilor, in special pentru ochii uscati.

57. Gutuia.
Cu pectina si calciu, e buna pentru alergii si febra fanului.

58. Iarba de silur (Euphrasia Officinalis).
Calmeaza ochii in cazul persoanele tensionate, care stau mult in fata calculatorului.

59. Grasimea de gaina.
Impreuna cu iarba de silur, face minuni daca e aplicata ca unguent pe ochi.

60. Strugurii.
Aceste fructe ajuta cu precadere ochiul in timpul vederii nocturne.

61. Patlagina.
Taninurile sale trateaza infectiile oculare.

62. Capsunele.
Ajuta ochiul in timpul vederii nocturne.

63. Centaurium minus.
Tinctura acestei plante vindeca afectiunile oculare.

64. Ananasul.
Contine numeroase enzime ce relaxeaza ochii celor care stau mult la calculator.

65. Rozmarin.
Purifica ochii si protejeaza vasele de sange oculare.

Inima

66. Varza.
Are mult potasiu si fier, necesare inimii si circulatiei sangvine.

67. Broccoli.
Previne ateroscleroza si atacurile de cord, prin continutul de calciu, fier si caroten.

68. Ridichea.
Apara impotriva atacurilor de inima.

69. Portocalele.
Contin vitamina C, care scade valoarea colesterolului din sange. In plus, are si putine calorii.

70. Morcovul.
Acidul folic si bioflavonoidele radacinoasei protejeaza inima.

71. Pestele.
Acizii grasi Omega 3 apara sistemul vascular de inflamatii si de calcifieri.

72. Ceapa.
Scade presiunea sangelui, imbunatateste activitatea inimii si circulatia.

73. Usturoiul.
Alicina continuta previne accidentele vasculare cerebrale.

74. Usturoiul salbatic.
Substantele sale curata sangele de toxine.

75. Sparanghelul.
Asparagina curata cordul si vasele mari de sange.

76. Cicoarea.
Scade tensiunea arteriala si colesterolul, curata sangele cu ajutorul unor minerale specifice.

77. Uleiul de masline.
Energizeaza cordul si reduce colesterolul.

78. Somonul.
Acest peste e o sursa buna de acizi grasi Omega 3, care reusesc sa scada din nivelul trigliceridelor din sange.

79. Dovleacul.
Are efect benefic in cazul hipertensiunii arteriale si in bolile de inima.

80. Cartofii.
Protejeaza contra accidentelor cerebro-vasculare, oferind o cantitate mare de vitamina C pentru sistemul vascular.

81. Paprika.
Protejeaza inima si vasele de sange.

82. Rosiile.
Diuretice eficiente, normalizeaza tensiunea arteriala.

83. Maslinele.
Reduc colesterolul nociv si tensiunea arteriala.

84. Merele.
Contin 300 de substante esentiale pentru protectia intregului sistem vascular.

85. Fasolea neagra.
O cana din acest aliment furnizeaza intre 120 si 320 miligrame de magneziu, mineral ce previne aparitia tulburarilor de ritm cardiac.

86. Coacazele.
Cu cea mai mare concentratie de minerale si de vitamine C, B, D si E, sunt bune pentru circulatia sangelui.

87. Zmeura.
Actioneaza ca o aspirina naturala, intarind sistemul imunitar.

88. Murele.
Sunt considerate de specialistii germani fructe cardioactive, ajutand la functionarea optima a cordului.

89. Socul.
Imbunatateste circulatia sangelui.

90. Piersicile.
Au multe vitamine si oligtlemente care protejeaza inima.

91. Ciresele.
Improspateaza resursele de potasiu, calciu, magneziu, fier, fosfor si siliciu.

92. Rubarba.
Fortifica inima si scade tensiunea arteriala.

93. Grepfrutul.
Are o enzima speciala, care previne obstructiile vasculare si tromboza.

94. Ciuperca Shitake.
Reduce colesterolul.

95. Prunele.
Previn tromboza.

96. Curmalele.
Sunt bogate in fier, calciu si potasiu. Reduc tensiunea arteriala, protejeaza impotriva aterosclerozei.

97. Afinele.
Pigmentul lor albastru ajuta la elasticitatea vaselor sangvine.

98. Ovazul.
Are acizi grasi, benefici in bolile cardiovasculare.

99. Porumbul.
Are vitamina D si vitamina K.

100. Ardeiul iute.
Previne cresterea zaharului din sange, care poate duce la formarea colesterolului pe vasele inimii.


Sursa: http://suntsanatos.ro/