marți, 8 iulie 2014

Numerologie: Afla-ti NUMARUL PERSONALITATII

Numarul personalitatii tale iti dezvaluie lucruri interesante despre personalitatea ta. Afla si tu despre ce este vorba!

Numerologia si secretele ei ne incanta de fiecare data cu ceva nou. Nu incetam sa descoperim lucruri din ce in ce mai interesante, din ce in ce mai misterioase si mai neobisnuite, dar in acelasi timp relevante pentru fiecare dintre noi.
Astazi va invit sa va descoperiti numarul personalitatii si caracteristicile cu care acesta vine la pachet.
Cum aflu numarul personalitatii?
foto: dubla personalitate, Shutterstock
Fiecarei litere ii corespunde o cifra. Tot ce trebuie sa faci este sa iti scrii numele complet si sa aduni toate cifrele corespunzatoare literelor ce compun numele tau pana cand ajungi la o singura cifra a carei interpretare o gasesti mai jos.
Literelor A, J, S le corespund cifra 1
Literelor B, K, T le corespund cifra 2
Literelor C, L, U le corespund cifra 3
Literelor D, M, V le corespund cifra 4
Literelor E, N, W le corespund cifra 5
Literelor F, O, X le corespund cifra 6
Literelor G, P, Y le corespund cifra 7
Literelor H, Q, Z le corespund cifra 8
Literelor I si R le corespund cifra 9
De exemplu: numarul personalitatii pentru numele Popescu Andreea se calculeaza in felul urmator:
P - 7
O - 6
P - 7
E - 5
S -1
C - 3
U - 3

A - 1
N - 5
D - 4 
R - 9
E - 5
E - 5
A - 1
7+6+7+5+1+3+3+1+5+4+9+5+5+1 = 62 = 6+2 = 8 - Numarul Personalitatii
Numerele personalitatii 11 si 22 nu se reduc la o singura cifra ci raman asa, fiind considerate numere magice.
Interpratarea numerelor:


Numarul 1

Acest numar afiseaza o personalitate extrovertita si activa pe care ceilalti o invidiaza de cele mai multe ori intr-un sens pozitiv. O personalitate ce se face remarcata foarte usor indiferent de situatie pentru ca debordeaza de incredere de sine.
In acelasi timp este o personalitate mereu pregatita sa infrunte chiar si cele mai grele situatii gasind rapid solutii eficiente in toate domeniile.


Numarul 2

Spre deosebire de prima personalitate, cea care poarta numarul doi este o personalitate introvertita care adesea se poate defini prin arta si isi poate gasi foarte usor alinarea in tot ceea ce tine de acest domeniu.
O personalitate pe care oricine vrea sa o aiba aproape datorita spiritului colectiv si sustinator de care da dovada in orice situatie.

Numarul 3

Sau personalitatea vorbareata judecand dupa debitul verbal pe care aceasta personalitate il afiseaza la orice ora din zi si din noapte. Numarul trei adora calatoriile si face chiar o pasiune pentru acest lucru.
Este o adevarata bucurie sa stai in preajma unei asemenea personalitati. Nu te plictisesti niciodata si simti ca petreci timp de calitate.


Numarul 4

Si rabdarea are o limita, insa in niciun caz pentru numarul 4 care se pare ca este cel mai rabdator dintre numere. Datorita ritmului lent in care isi desfasoara activitatea, stresul nu este niciodata o problema pentru aceasta personalitate.
Chiar daca rabdarea este cea mai mare calitate a acestui numar, nevoia de a controla este uneri mai mare decat rabdarea.


Numarul 5

Ar merge pana in panzele albe pentru libertatea absoluta si nu agreeaza deloc momentele in care sunt ingraditi sau controlati. Traiesc oarecum in lumea lor si nu reusesc intotdeauna sa se adapteze unui stil de viata obisnuit.
Tocmai din aceasta cauza, cei reprezentati de acest numar calatoresc aproape toata viata in speranta ca undeva se vor regasi asa cum isi doresc.


Numarul 6

Aceasta personalitate emana iubire oriunde se duce. Este o personalitae care iubeste tot ceea ce o inconjoara si transmite asta si celor din jur intr-un mod cu totul si cu totul special. Numarul sase nu poate sa traiasca singur ci doar inconjurat de oameni si de iubire.
Acest numar are si o frumusete aparte cu care reuseste sa atraga foarte multa simpatie si admiratie.


Numarul 7

Se spune despre el ca este un numar mistic, un numar ce reprezinta calugarii si filosofii. Datorita acestei insusiri, numarul sapte este preocupat de bunastarea celor din jur si a omenirii in general asa ca ocupatia va fi in folosul intregii omeniri.


Isi vor desfasura activitatea in sfera artistica, lucrand cu toata dragostea pentru public si pentru cei care ii admira.


Numarul 8

Numarul opt stie intotdeauna cu exactitate ceea ce vrea si mai mult de atat, stie cum sa obtina ceea ce vrea, lucru foarte important. Stie foarte bine sa isi prioritizeze actiunile si activitatile astfel incat sa ajunga rapid acolo unde si-au propus.
Este o personalitate pasionata de tot ceea ce inseamna natura si legatura dintre om si natura.


Numarul 9

Este un numar predispus la schimbari care reuseste sa faca fata cu brio indiferent de domeniul vizat. Este sensibil la ceea ce se intampla in jurul lui si este acolo pentru tine oricand ai nevoie.
O personalitate cu latura creativa foarte bine dezvoltata ce isi va desfasura activitatea in toate planurile artei.


Numarele 11 si 22

Se mai numesc si Numere Superioare sau Numere Maestre ceea ce ne face sa credem ca sunt cu adevarat speciale, lucru total adevarat. Cei patronati de aceste numere vor adesea sa aiba mai mult decat trebuie sau mai mult decat ar merita sa aiba, lucru care nu este in avantajul lor.
Traiesc parca in alta lume si cred ca li se cuvine totul fara sa ofere nimic in schimb. In acelasi timp aduc pace in jurul lor acolo unde merg.
foto prima pagina: poza decupata, Shutterstock

Sursa: horoscop.kudika.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu