duminică, 15 septembrie 2013

Numerologie: Cele 3 cicluri pe care le parcurgi in viata, in functie de data nasterii

In cadrul numerologiei, destinul este impartit in trei cicluri majore, carora le este repartizata o cifra cu ajutorul careia poti afla care sunt influentele majore care iti vor domina viata in aceste perioade cheie ale existentei.

Numerologie: Cele 3 cicluri pe care le parcurgi in viata, in functie de data nasterii
Numerologie: Cele 3 cicluri pe care le parcurgi in viata, in functie de data nasterii

Pentru a afla cand anume intri intr-un anumit ciclu din viata ta, trebuie sa iti calculezi cifra destinului, la care adaugi 28 de ani. Cifra destinului poate fi aflata adunand cifrele din data nasterii, pana ajungi la un numar cu o singura cifra, scrie Feminis.ro. 

Exemplu: 20 iulie 1958 - 2+0+7+1+9+5+8 = 32; 3+2=5 

Adauga 28 de ani la cifra destinului si vei afla varsta la care vei face tranzitia catre ciclul urmator si cati ani va dura acesta.  In cazul nostru, adaugam 28 la cifra 5 a destinului si aflam ca ciclul maturitatii va dura 33 de ani, de la 33 de ani pana la 66. Pana la acea varsta, persoana se poate bucura de ciclul tineretii. Anii in care se face tranzitia de la un ciclu la altul sunt foarte importanti. 

Cifra ciclului tineretii se calculeaza luand in calcul cifra lunii in care te-ai nascut. In cazul exemplului nostru, cifra aferenta lunii iulie este 7. Daca te-ai nascut in luna a 10-a sau a 12-a, reduci numarul la unul cu o singura cifra. Daca te-ai nascut in luna noiembrie, citesti semnificatiile cifrei 11, intrucat nu se reduce, avand caracteristici speciale. 

Cifra ciclului maturitatii poate fi aflata luand in calcul ziua nasterii, redusa la o singura cifra, exceptand, cifrele 11 si 22. In cazul exemplului nostru, ziua de 20 se reduce (2+0) si ajungem la cifra 2. 

Cifra ciclului batranetii poate fi aflata reducand anul nasterii la o singura cifra, exceptand cifrele 11 si 22. In cazul exemplului nostru, anul 1958 se reduce la 5 (1+9+5+8= 23).


Cifra 1 

Ciclul tineretii: Ai fost un copil ambitios, talentat si independent. Cel mai probabil ai parasit casa parintilor foarte devreme, iar cariera ta a avut un debut rasunator, intrucat esti foarte ambitioasa. Increderea in tine si originalitatea iti vor aduce multe succese in viata. Desi influenta lor a fost in general pozitiva, parintii si alte figuri autoritare nu au reusit sa iti stapaneasca firea incapatanata. 

Ciclul maturitatii: Te bucuri de o viata adulta sanatoasa si productiva. Este o perioada pe care o vei dedica muncii si implinirii unui vis. In aceasta perioada te lansezi pe cont propriu si conduci o afacere infloritoare. Tinzi sa traiesti o viata dominata de munca, fara joaca. Fa-ti timp pentru micile bucurii ale vietii, fiindca mai ai nevoie si de asta pentru ca ambitia de a ajunge cea mai buna sa nu te distruga. 

Ciclul batranetii: Pentru tine nu exista pensionare. Vei afla cel mai mare succes spre finalul carierei. Vei fi mai activa decat multi dintre cei de varsta ta si e posibil sa te reorientezi in cariera cand altii deja “o lasa mai moale” si se gandesc cu jind la pensie.

Cifra 2 

Ciclul tineretii: Ai fost cel mai probabil un copil sensibil si dificil. Primii ani de viata te-au marcat si multe dintre emotiile tale sunt reprimate tocmai din aceasta cauza. Esti ambitioasa, insa asta vine din senzatia de nesiguranta si dorinta de a dovedi ca esti mai buna decat altii.  Gestionarea emotiilor si relationarea cu ceilalti pot fi dificile pentru tine in primele trei decenii din viata ta. 

Ciclul maturitatii: Iti este scris sa lucrezi cu oameni, ca parte a unei echipe. Succesul tau depinde de cel al celor din jur asa ca in aceasta perioada iti vei dezvolta foarte mult abilitatile de comunicare si socializare. Nu te avanta de una singura in afaceri pentru ca nu te pricepi la fel de bine sa conduci precum se intampla atunci cand trebuie sa “vinzi” abilitatile altcuiva. Vei avea multi prieteni si multe cunostinte care te apreciaza in aceasta perioada a vietii. 

Ciclul batranetii: Iti vei trai ultimii ani din viata alaturi de o persoana foarte draga tie. Este o cifra armonioasa care promite sanatate, iubire si o situatie financiara confortabila. Vei avea timp si bani pentru socializare si pentru a te ocupa de familie si de pasiunile tale. 

Cifra 3 

Ciclul tineretii: Ai fost un copil inteligent, curios, cu memorie vizuala si capacitatea de a asimila rapid informatia. Aceasta cifra denota ca posezi talent creativ si ca multi au avut de castigat de pe urma lui.  Iti faci prieteni cu usurinta, inclusiv cunostinte care te pot ajuta in cariera. Primele trei decenii din viata ti le petreci, cel mai probabil ca artist, ca entertainer si de regula aceasta cifra este caracteristica indivizilor care reusesc sa capete un renume datorita talentului lor. Sunt firi controversate, predispuse succesului in lumina reflectoarelor. 

Ciclul maturitatii: Totul iti vine pe tava, in mod special banii.  Cu toate acestea, ii vei cheltui la fel de repede cum faci rost de ei. Vei duce o viata lejera, in care creativitatea va ocupa un loc de cinste. Iti vei castiga existenta folosindu-ti talentele artistice. Vei fi cunoscuta si indragita, iar viata ta amoroasa va fi plina de relatii intense mai degraba decat de o poveste de dragoste ca in povesti. Ai grija sa nu fii prea generoasa si extravaganta. Vei avea nevoie de bani la batranete! 

Ciclul batranetii: Ai putea chiar sa iti incepi o a doua cariera, ca artist sau entertainer. Daca deja ai una, vei continua sa urci pe scena sau sa sustii spectacole pana cand sanatatea precara te va impiedica. Aceasta cifra poate indica atingerea succesului mai tarziu in viata. Te vei bucura de notorietate atat in randul celor de varsta ta, dar si in randul celor tineri. 

Cifra 4 

Ciclul tineretii: Ai fost un copil inteligent, rabdator si bland, insa ai fost strivita de o copilarie impanzita de restrictii si reguli. Aceasta cifra poate scoate la iveala saracie sau abuz de orice natura. De regula, persoanele al caror destin este guvernat de aceasta cifra trebuie sa lupte din greu pentru a reusi, dar in cele din urma o scot la capat. Avantajul este ca te-ai maturizat probabil mai repede decat ceilalti si te bucuri de o empatie si de o rabdare de care cei mai multi nu dau dovada la varsta ta. 

Ciclul maturitatii: Esti o persoana calma, stabila si de incredere, care poate gestiona multa responsabilitate. Probabil vei avea o ocupatie conservatoare. Vei tinde catre a economisi in aceasta perioada a vietii, iar viata iti va fi pusa in pericol daca muncesti mai mult decat prevede legea. Esti loiala si vei avea noroc sa gasesti un partener care iti va fi alaturi pentru totdeauna. Esti un parinte bun si vei avea multi copii. 

Ciclul batranetii: Fie din necesitate, fie pentru ca asa vei dori, vei munci mai mult decat cei de varsta ta. Iti va fi greu sa lasi fraiele “imperiului” pe care l-ai construit cu mainile tale. Vei avea probabil o familie mare si te vei simti responsabila cu intretinerea acesteia pana la o varsta inaintate. 



Cifra 5

Ciclul tineretii: Un divort, o separare sau chiar un parinte instabil emotional ti-au marcat copilaria. Esti sensibila, inteligenta si ai o imaginatie bogata.

Ai tendinta de a dezvolta un comportament dependent si te poti simti adesea nesigura ori indecisa.

Adesea cei a caror cifra este 5 isi schimba domeniul de activitate de mai multe ori pe parcursul vietii.

Ciclul maturitatii: 

Te poti simti putin debusolata si intampini dificultati in a-ti gasi drumul. Iti schimbi cu regularitate job-ul pentru ca te plictisesti destul de repede.

Preferi o viata plina de evenimente imprevizibile, in locul uneia linistita in care rutina s-a instalat si asta poate afecta persoanele drag tie.

Esti nascuta pentru a calatori si pentru a trai experiente exotice, care iti vor satisface curiozitatea.

Ciclul batranetii: 

Probabil ca iti vei petrece ultimii ani calatorind in intreaga lume sau facandu-ti timp pentru un hobby pe care, in tinerete, l-ai neglijat. Mai mult ca sigur partea financiara nu va constitui o piedica in calea implinirii dorintelor tale.

Datorita talentului tau de povestitoare prin excelenta vei fi iubita de toti copiii din jurul tau.

Cifra 6

Ciclul tineretii: 

Esti extrem de inteleapta inca de mica si viata te-a incercat inca din copilarie. Probabil ca a trebuit sa ai grija de un frate sau sa te implici in treburile de intretinere a casei din cauza unui parinte iresponsabil.

Esti dependenta de familie si iti este frica sa parasesti casa parinteasca. In prima parte a vietii nu ti se ivesc prea multe oportunitati.

Ciclul maturitatii: Simti ca trebuie sa muncesti mai mult decat cei din jur pentru a obtine ce iti doresti. Trebuie sa fii dispusa sa faci anumite sacrificii daca vrei sa reusesti.


Chiar si la aceasta varsta simti nevoia permanenta de a-ti ajuta familia si prietenii, uneori mai mult decat este necesar.

Ciclul batranetii:

Vei avea o batranete frumoasa, banii nefiind o problema pentru tine.



Cea mai importanta preocupare pentru tine va fi familia ta, respectiv partenerul, copiii si nepotii.

Sunt foarte mari sanse sa vrei sa adopti un copil la batranete.

Cifra 7

Ciclul tineretii: Inca din copilarie esti considerata un geniu. Nu ai o multime de prieteni, insa iti gasesti alinarea in carti bune.

Pana la varsta de 30 de ani alegi sa fii singura, apoi legi prietenii cu cei din domeniul academic, cu care simti ca ai ceva in comun.

Ciclul maturitatii: Trebuie sa iti continui studiile pentrua  te simti implinita. Multi dintre cei a caror cifra este 7 se simt singuri si sunt adesea excentrici asa ca sufera din cauza ca isi gasesc cu greu un partener. 

Ciclul batranetii: 

Este posibil sa iti doresti sa te descurci singur la batranete, fara sa apelezi la ajutorul celor din jur. Iti vei petrece timpul studiind probleme pe care nu ai avut timp sa le aprofundezi in tinerete.

Iti vei gasi hobby-uri legate de partea spirituala si vei dezvolta un interes si pentrupsihologie

Cifra 8

Ciclul tineretii: Este posibil sa te fi nascut nascut in circumstante legate de bogatie sau intr-o gospodarie cu un statut unde accentul se punea in principal pe bani. Copiii si adultii tineri cu acest numar confunda de multe ori sexul cu afectiunea. De asemenea, ei par pentru ceilalti superficiali si materialisti. S-ar putea sa iti petreci primele trei decenii din viata simtindu-te de parca ti-ar lipsi ceva. Ai potentialul de a face o multime de bani inainte de a implini 30 de ani, dar acest lucru ar putea crea in viata ta mai multe conflicte decat fericire.

Ciclul maturitatii: Anii in care esti adult vor fi binecuvantati cu un nivel extrem de ridicat de realizare. Esti predestinat sa fii bogat si sa ai o pozitie de conducere. Ai un talent pentru a face investitii intelepte cand vine vorba de a-ti atinge obiectivele. Cel mai probabil esti un stalp al comunitatii si daca esti atent cu prietenii si familia, te vei bucura de relatii armonioase de-a lungul vietii de adult.

Ciclul batranetii: Esti un stalp al comunitatii care a acumulat, probabil, o cantitate uimitoare de avere si de bogatii. Cum ai putine probleme si preocupari, poti urma orice activitati recreative si aventuroase pe care le alegi dupa bunul plac. Cu toate acestea, natura ta responsabila de cele mai multe ori te gaseste cautandu-ti o a doua cariera care ar putea avea de-a face cu politica, religia sau faptele filantropice.



Cifra 9 

Ciclul tineretii: Aceasta cifra inseamna o copilarie foarte dificila si stresanta din punct de vedere emotional. Ai putea sa iti petreci primi 30 de ani din viata axandu-te mai degraba pe altii decat pe tine, in scopul de a-i face pe plac si de a multumi un parinte abuziv sau bolnav mintal. Problemele comportamentale si dependentele ar putea sa iti creeze obstacole daca ai cifra 9 in ciclul tineretii; vei avea un inceput mai greu in ceea ce priveste cariera sau studiile.

Ciclul maturitatii: In anii in care esti adult vei fi preocupat de problemele spirituale si de auto-cunoastere. Cel mai probabil esti un filantropm un binefacator, esti o persoana care este mai putin materialista decat altii. Generozitatea ta naturala de multe ori te impiedica sa economisesti multi bani, insa chiar si asa, altii sunt profund recunoscatori pentru compasiunea si empatia ta. Nu puteti realiza multe in ceea ce priveste cariera sau educatia, dar poti fi sigur ca esti binecuvantat cu multi prieteni si admiratori.

Ciclul batranetii: Esti o persoana vesela si bucuroasa, care este recunoscatoare pentru toate lectiile pe care viata ti le-a oferit. Esti o persoana care crede in gandirea pozitiva si care crede ca omenirea poate fi vindecata prin mentinerea unei atitudini pozitive. Traiesti dupa convingerile tale si de cele mai multe ori demonstrezi bunavointa ta prin acte de caritatem vindecare si prin educarea altora. 

Cifra 11

Ciclul tineretii: Acest numar exceptional produce, in general, un copil care poate fi un pic geniu, dar care este, intr-o oarecare masura, schilodit de un “cadou” sau “dar” de un anume fel. Tinerii care sunt guvernati de cifra 11 adeseori se simt foarte nelalocul lor, deoarece de cele mai multe ori poseda o intuitie sporita si o inteligenta exceptionala ; insa, din pacate, parintii lor nu isi pot permite sa cultive aceste daruri. Multe persoane guvernate de cifra 11 sufera de dezechilibre emotionale si de probleme nervoase pana dupa varsta de 28 de ani, cand invata sa isi dirijeze talentele.

Ciclul maturitatiiEsti atat de preocupata de problemele etice si spirituale si de schimbarea lumii in mai bine, incat pentru tine poate fi dificil sa iti gasesti un loc de munca adecvat. Sansele sunt ca tu sa petreci o gramada de timp calatorind sau cautand adevarul despre viata. Multe dintre persoanele guvernate de cifra 11 sunt adeptii metafizicii. Predarea, vindecarea si inaltarea altora pe diverse cai iti maximizeaza talentele spirituale. Tulburarile de natura nervoasa si caderile nervoase sunt comune pentru adultii din cifra 11 deoarece sunt atat de sensibili la orice lucru.

Ciclul batranetii: In anii de batranete, esti preocupata in principal de spiritualitate  si, in special, de a-ti gasi pacea sufleteasca intr-o lume atat de tulbure. Ai putea explora noi religii sau sa calatoresti in lung si-n lat pentru a gasi raspunsuri referitoare la conditia umana. Inclinatia ta spre latura religioasa ar putea, de asemenea, sa conduca spre o cariera spirituala intr-un anumit fel. Banii vor conta prea putin pentru tine si este posibil sa dai altora o mare parte din averea ta. 

Cifra 22

Ciclul tineretii: Retine ca nu exista ciclul tineretii pentru numarul 22, intrucat nu exista nicio luna din an, care - adunata cu alta luna - sa dea rezultatul 22. Cu toate acestea, numarul de excelenta 22 poate fi interpretat in alte cicluri de viata: ciclul maturitatii si ciclul batranetii.

Ciclul maturitatiiEsti o persoana avansata din punct de vedere spiritual, care poate realiza lucruri marete, ca adult. Cu toate acestea, trebuie sa fii pregatita sa recunosti multele oportunitati care vin in calea ta. De obicei, persoanele aflate sub cifra 22 se descurca foarte bine indiferent ce ocupatie ar alege, dar in calitate de persoane marete, care contruiesc precum cei mai buni arhitecti, ar trebui sa incerce sa lanseze o schema mareata si noua sau orice lucru care ar putea fi legat de stiinta, de afaceri, de stil de viata sau de metafizica.

Ciclul batranetii: Cel mai probabil te vei bucura de sanatate si de vitalitate in anii de la sfarsitul vietii tale. Dar varsta ta ar putea scoate la iveala talente si sensibilitati psihice. Din aceasta cauza este crucial pentru tine sa iti eiei un timp liber pentru a-ti calma si a-ti ingriji nervii. Acest lucru ar putea fi o provocare pentru tine, deoarece seniorii aflati sub cifra 22 sunt mai mereu pe fuga, in miscare. Ciclul batranetii nu poate fi considerat un moment de pensionare pentru tine, ci mai degraba un timp in care sa achizitionezi si sa acumulezi mai mult decat ai facut-o in intreaga ta viata.


Un comentariu:

  1. NASCUTA 31,12,1976 ORA 23-55 CALCUL; 3+1+1+2+1+9+7+6=30,,,3+0=3 DA CEA CE CSRIE LA MINE II ADEVARAT

    RăspundețiȘtergere