sâmbătă, 26 iulie 2014

Feng Shui pentru portofel - cum atragem abundenta






Se pare ca atunci cand alegi sa iti organizezi portofelul dupa principiile Feng-Shui, acest lucru te poate ajuta sa iti sporesti abundenta financiara. Portofelul este "casa" banilor, iar banilor nu le place sa fie tratati prost si cu neglijenta. Banii vin catre oamenii care ii trateaza cu respect, apreciere si recunostinta. Iata cateva aspecte de care am putea sa tinem cont:

Alegerea portofelului 

Portofelul tau trebuie sa fie destul de mare si incapator, compartimentat astfel incat sa exista loc atat pentru bancnote, cat si pentru maruntis, iar aceste doua spatii trebuie musai sa fie separate - banii iubesc oridinea si disciplina :). Alege un model destul de incapator pentru bancnote - exista anumite modele concepute pentru alte tipuri de bancnote mult mai mici decat cele pe care le folosim in Romania. Banii nu se simt apreciati atunci cand sunt impaturiti sau indoiti pe la colturi.

Alege un portofel mai maricel, astfel incat dupa ce ai pus banii in el sa ramana tot timpul loc pentru a adauga si mai multi. Spatiul liber va atrage si mai multi bani.

Atunci cand alegi un portofel, acesta nu trebuie sa fie neaprat scump, insa trebuie sa fie pe placul tau, sa te atraga si sa te faca sa te simti bine. Acesta trebuie sa te faca sa te simti bine de fiecare data cand il scoti din geanta sau din buzunar, nu trebuie sa iti fie rusine cu portofelul tau.

De cele mai multe ori oamenii gasesc un portofel pe placul lor si il folosesc pana acesta incepe sa arate urat. Daca ai un portofel foarte uzat, e timpul pentru unul nou, unul care sa exprime cine esti, care sunt scopurile tale si ce experiente frumoase vrei sa atragi si sa creezi in viata ta.

Culoarea portofelului 

Culorile inseamna energie, iar daca discutam despre culorile Feng-Shui recomandate pentru un portofel, negrul si rosul sunt cu siguranta pe primul loc.

Cand vine vorba de succes, faima si putere, rosul este culoarea cea mai indicata pentru ca este asociata intotdeauna cu un flux foarte bun al abundentei. Rosul reprezinta energia focului si a soarelui, iar in China si India este culoarea fericirii, este si culoarea asociata cu iubire si romantism.

Pentru putere financiara si o afacere prospera care aduce bani, negrul este culoarea recomandata de specialistii Feng-Shui. Negrul simbolizeaza apa, iar apa reprezinta abundenta si prosperitate. Tot in acest context se poate utiliza si un portofel albastru inchis.

Alte culori benefice: auriu (este asociat cu abundenta, noroc si imbogatire) si verde (este asociat cu bogatie, spor si bani).

Acestea sunt culori recomandate de catre specialistii Feng-Shui, insa asta nu inseamna ca e musai ca portofelul sa aiba aceste culori, daca iti place unul roz sau mov si simti ca acela este portofelul pentru tine, cumpara-l!

Ce punem in portofel?

Asa cum (dupa principiile Feng-Shui) pozele de familie nu au ce cauta in dormitor, acelasi lucru se poate spune si despre portofel. Portofelul tau trebuie sa fie cu si despre bani.

Nu pastra chitante in portofel, acestea reprezinta banii cheltuiti si vor atrage si mai multe cheltuieli. Asa ca fa-ti timp sa golesti portofelul de bonuri si chitante in fiecare seara sau macar la sfarsitul saptamanii. Aceeasi regula si pentru cartile de vizita sau alte lucruri nefolositoare pe care le aduni de-a lungul zilei.

Multa lume crede ca atunci cand ai mai multe carduri in portofel acestea pot reprezenta datorii, insa pe de alta parte ele reprezinta si abundenta financiara, asa ca pastreaza in portofel cate carduri vrei, insa mai ales pe cele pe care le folosesti in mod regulat.

Cand faci curat intr-un loc (se aplica si in acest caz) si arunci tot ce nu iti este de folos, creezi spatiul pentru ca o noua energie sa poata intra, eliberezi energia stagnanta si faci loc sa intre una noua si proaspata.

Depozitarea portofelului 

Gaseste un loc special pentru depozitarea portofelului tau, poate un cos special la intrarea in casa, un loc langa chei sau cuier, un loc sigur pentru el. Cand banii din viata ta se simt in siguranta si sunt pusi intr-un loc special, vei atrage si mai multi.

Nu arunca portofelul pe unde iti vine, intotdeauna sa stii unde ai lasat portofelul atunci cand o sa ai nevoie de el.
Alte sfaturi:

- pastreaza intotdeauna cativa bani in protofel, unul gol te face sa te simti nesigur, unul cu bani in el are efecte benefice si linistitoare pentru subconstient si va atrage abundenta
- scoate orice lucru nu are legatura cu banii din portofel, chiar si actele personale si permisul auto
- cum spuneam si mai sus, banii iubesc ordinea, asa ca incearca pe cat posibil sa pastrezi bancnotele aranjate in functie de tipul lor
- poti adauga in portofel si remedii Feng-Shui pentru atragerea abundentei, cele mai indicate suntmonedele chinezesti, cel mai puternic simbol al bunastarii, mai ales atunci cand alegi trei si le legi intre ele cu un snur rosu

Elena Ivan 
Sursa foto: www.womansday.com

Articol preluat de pe http://www.astrocafe.ro/

Un comentariu:

  1. Special! Bani imediat, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Avem o oferta cu totul speciala si noua pentru cei doritori sa colaboreze cu noi si sa lucreze in timpul liber sau full-time, la alegere. Castigurile sunt imediate, 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), chiar din prima luna! Dar solicitam seriozitate maxima! Cand doriti mai multe informatii, contactati unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:ionene68@gmail.com

    RăspundețiȘtergere