vineri, 7 noiembrie 2014

Ritualuri pentru ÎNDEPLINIREA DORINȚELOR

m107547386
Cine nu are o dorinta speciala la care viseaza atunci cand vrea sa isi schimbe complet viata? Unele persoane se roaga cu ardoare, altele tin la ele talismane norocoase, insa ceea ce conteaza cu adevarat este sa crezi in visele tale si sa nu renunti niciodata la lupta, indiferent cat timp va trebui sa astepti pentru a le realiza. Un alt truc la care poti apela sunt ritualurile cu puteri magice, care te ajuta sa focalizezi energiile pozitive catre materializarea obiectivelor. 
Uite ce ritualuri pentru indeplinirea unei dorinte poti sa efectuezi pentru a reusi in viata, potrivit divahair.ro
Ritualuri pentru indeplinirea unei dorinte: 9 noduri
Cu siguranta ai mai auzit de ritualuri care se realizeaza cu ajutorul nodurilor. Noutatea este ca va trebui sa rostesti si cateva cuvinte magice pentru ca procedeul sa aiba efecte sigure.
Pasi de realizare a ritualului
1. Rosteste dorinta cu voce tare.
2. Pune pe o masa noua fire de ata groasa (de lungimea unui siret).
3. Leaga-le incet pe fiecare, formand un cerc din ele.
4. In acest timp, rosteste cu intensitate aceste cuvinte. Fiecare fraza trebuie spusa in momentul in care realizezi nodul respectiv.
La primul nod incepe vraja / La al doilea nod visul devine realitate / La al treilea nod puterea este in mine / La al patrulea nod fac din ce in ce mai multe / La al cincelea nod vraja prinde viata / La al saselea nod soarta mea nu este de neschimbat / La al saptelea nod dorinta mea inmugureste / La al optulea nod scopul meu este puternic / La al noulea nod dorinta este a mea.
5. Arunca firele de ata in aer si canta in timp ce le fluturi: Puterea mea a renascut, visul s-a adeverit. Dorinta este libera si totul doar asa va fi.
Redu treptat volumul vocii pana vei ajunge sa rostesti cuvintele in soapta.
6. Fa-ti un plan de noua zile, in care sa te gandesti doar la materializarea dorintelor tale. Dezleaga in fiecare dimineata cate un nod si spune cuvintele pe care le-ai rostit cand ai aruncat firele de ata in aer. 
Puterea apei in realizarea ritualurilor pentru indeplinirea unei dorinte
Apa este un alt element des intalnit in ritualurile pentru realizarea unei dorinte. Iata unul care se efectueaza usor si rapid!
Pasi de realizare a ritualului
1. Scrie trei dorinte pe o foaie de hartie. La final, scrie numele tau in partea de jos.
2. Impatureste foaia de trei ori.
3. Arunca foaia in mare, intr-un lac, intr-un rau sau in orice loc in care exista apa si esti sigura ca nu vei mai vedea foaia respectiva niciodata.
4. Intoarce-te si rosteste: Asa cum dorintele mele navigheaza, asa sa le transforme apa in realitate.
5. Evita sa te intorci pentru a privi foaia si mergi mai departe. 
Rostul lunii in indeplinirea dorintelor
Foarte multe ritualuri se realizeaza pe luna plina, avand in vedere ca acest astru are o putere magica si o influenta speciala asupra energiilor din jurul nostru.
Ai nevoie de: o cutie, o lumanare argintie, o panglica argintie.
Pune toate obiectele pe o masa si gandeste-te la natura visului tau. Ce simbol crezi ca i se potriveste? De exemplu, daca iti doresti mai multi bani, poti sa pui in cutie si o moneda. De asemenea, daca te gandesti sa iti dezvolti o cariera de succes, adauga in cutie o servieta in miniatura sau orice alt obiect care te face sa te gandesti la domeniul respectiv. Intr-o noapte cu luna plina pune toate obiectele langa tine si aprinde lumanarea. Gandeste-te la dorinta ta si rosteste-o cu voce tare. Leaga panglica in jurul cutiei, dupa ce ai stins lumanarea si ai pus-o in ea. Ascunde-o intr-un loc in care doar tu umbli si nu o desface pana nu ti se realizeaza dorinta.

Nu iti pierde speranta indiferent de natura dorintei tale: gasirea dragostei adevarate, obtinerea unor avantaje materiale sau sanatate. Incearca si tu aceste ritualuri pentru realizarea unei dorinte si nu renunta la lupta, chiar daca visele tale nu par usor de indeplinit.
Sursa: http://onlinereport.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu