miercuri, 22 mai 2013

Mesajele secrete ale ingerilor tai


Ingerii sunt alaturi de noi in fiecare etapa a vietii noastre. Ei sunt o instanta divina intre noi si Dumnezeu, putand sa ne ajute in numeroase momente dificile ale vietii, fara a interfera insa cu lectiile noastre de viata. Pentru a ne bucura de ajutorul si protectia lor divina, tot ce trebuie sa facem este sa ne deschidem mintea, sufletul si...simturile.

Metode de primire a mesajelor de la ingeri

Mesajele de la ingeri pot fi primite in aproape orice context in care ne aflam, atata timp cat ne rugam pentru ele si suntem deschisi sa le primim sub orice forma posibila. Ne putem afla pe strada ori in autobuz si sa auzim o frantura de conversatie care ne lumineaza in legatura cu un anumit subiect. Sau pur si simplu sa auzim in jurul nostru, in mod repetat si la oameni diferiti, un cuvant ori o anumita expresie menita sa ne incurajeze pe calea noastra.
mesaje de la ingeriPoate nu ne este initial la indemana sa auzim sau sa observam mesajele angelice. Depinde de structura mental-emotional-spirituala a fiecaruia si de lectiile de viata cu care a venit pe Pamant. Cu totii avem insa capacitatea de a ne conecta in mod direct si vindecator la lumea ingerilor. Cu timpul si avand incredere in intuitia noastra, ne va veni foarte usor sa identificam si sa descifram mesajele primite de la acesti ghizi divini. Iar pentru inceput, urmatoarele doua modalitati ne pot ajuta sa accesam mai usor informatiile angelice.
Foto@Depositphotos.com


Meditatia si comunicarea cu lumea ingerilor

Meditatia favorizeaza primirea mesajelor de la ingeri. Pentru aceasta, trebuie sa ne gasim un loc linistit, unde sa fim singuri si sa ne putem relaxa complet fara teama de a fi intrerupti. Aici ne vom aseza intr-un loc confortabil, fie pe un scaun sau fotoliu, cu spatele lipit de spatar, fie direct pe jos, avand de asemenea grija sa ne mentinem spatele drept. Aceasta pozitie favorizeaza circulatia libera a energiei prin corpul nostru. Apoi vom inchide ochii si ne vom concentra asupra senzatiilor din corp. Ne vom strabate cu mintea fiecare particica a corpului, incepand cu degetele de la picioare, urcand spre gambe si coapse, brate, trunchi, umeri, fata si frunte, pana la crestetul capului. In aceasta stare de relaxare corporala si mentala putem primi mesajele angelice intr-un mod clar si usor de descifrat la nivel intuitiv.


Visele si comunicarea cu lumea ingerilor

Cei care sunt conectati la lumea viselor nocturne pot primi usor mesaje pe aceasta cale, mintea (constiinta diurna) nemafiind capabila aici sa bruieze intelegerea intuitiva a mesajelor. Asa ca daca vrei sa primesti ghidare pe aceasta cale, este de ajuns sa faci o rugaciune si sa-ti rogi ingerii inainte de culcare sa-ti ofere un raspuns la o intrebare, sau o solutie la problema care te framanta. Imediat ce te-ai trezit, noteaza undeva tot ce iti aduci aminte si starea pe care o ai in acel moment. Este posibil, de asemenea, sa te trezesti cu anumite cuvinte sau imagini in gand. Daca te-ai rugat inainte pentru un raspuns/solutie, acestea cu siguranta iti vor fi de ajutor, oricat de simple sau bizare ar putea parea la inceput.
mesaje de la ingeri
Foto@Shutterstock.com
Verifica intotdeauna cu un dictionar bun de simboluri sau de vise, dar nu te lasa totusi limitata de anumite explicatii, daca ele nu rezoneaza cu ceea ce iti dicteaza intuitia ta. Aceasta ar trebui sa aiba intotdeauna ultimul cuvant in orice tip de interpretare a mesajelor de la ingeri. S-ar putea ca la inceput sa nu ai atata incredere in intuitia ta, sau sa nu o auzi bine datorita interventiei ego-ului tau temator. Daca nu esti sigura ca ai interpretat corect mesajul, roaga-ti ingerii sa ti-l trimita din nou sub alta forma, sau sa-ti dea un semn in legatura cu corectitudinea interpretarii tale.

Tipuri de mesaje angelice

Mesajele angelice pot fi primite prin intermediul muzicii: prin versuri pe care le auzim in mod repetat, in exterior sau in mintea noastra, ori prin titlul unei melodii care ne sare in ochi de mai multe ori. Alteori, mesajele pe care le primim pot veni sub forma de imagini simbolice (inclusiv forme ori culori), pe care le observam <din senin> si in mod repetat in mediul nostru de viata sau de lucru. Putem afla semnificatia acestora consultand dictionarul de simboluri sau de vise, dar lasand intuitia sa aiba ultimul cuvant.
mesaje de la ingeri
Foto@Sxc.hu
Alta modalitate prin care putem primi mesaje de la ingeri este prin intermediul unui parfum discret pe care il simtim din senin, fara a avea o sursa vizibila. Cel mai important este ca parfumul sa fie placut/inspirator si sa-l putem asocia cu lucruri pozitive. Astfel de parfumuri pot fi cele de trandafir, lavanda, santal, iasomie, cafea, miere sau capsuni, fiecare dintre ele avand semnificatiile sale specifice. Mai multe informatii despre aceste semnificatii se gasesc in orice carte legata de arta aromoterapiei.
Ghidarea angelica poate veni si prin intermediul unor numere sau secvente de numere pe care le vedem frecvent intr-o anumita perioada, mai ales daca am solicitat inainte ajutorul ingerilor. Adesea poate fi vorba de numere formate din doua sau mai multe cifre diferite, caz in care vom combina semnificatiile individuale ale fiecarei cifre.
mesaje de la ingeri
Foto@Sxc.hu
Astfel, daca vedem in mod repetat si consecvent cifra:
  • 0, inseamna ca Dumnezeu ne trimite mesajul Sau de iubire neconditionata;
  • 1, inseamna ca trebuie sa ne concentram pe dorinte si ganduri pozitive in detrimentul temerilor, pentru a atrage doar ceea ce este mai bun pentru noi in viata noastra;
  • 2, ea reprezinta un indemn la a nu abandona speranta si a ne pastra credinta;
  • 3, inseamna ca Maestrii elevati sunt alaturi de noi si ne ofera ajutorul lor;
  • 4, inseamna ca beneficiem de ajutorul ingerilor in acest moment;
  • 5, ea anunta aparitia unei schimbari pozitive in viata noastra;
  • 6, inseamna ca trebuie sa ne echilibram gandurile si emotiile legate de lumea materiala, incredintand lui Dumnezeu si ingerilor grijile legate de viata de zi cu zi;
  • 7, inseamna ca ingerii ne indeamna sa mergem inainte pe calea pe care suntem, ea fiind cea mai buna pentru noi in momentul actual;
  • 8, inseamna ca ingerii ne anunta sosirea prosperitatii si abundentei in viata noastra;
  • 9, ea reprezinta un indemn la a lucra fara amanare la indeplinirea misiunii noastre personale (daca nu stim care este aceasta inca, ii putem ruga pe ingeri sa ne ghideze in acest sens).
Andreea Peticaru
Foto homepage si interior@Sxc.hu
Afla mai multe despre ingeri si despre (tipurile de) mesaje angelice citind una dintre cartile luiDoreen Virtue:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu