duminică, 29 iunie 2014

Reguli feng shui care aduc banii in casa ta

de Andreea Marinescu

Odata ce afli unde se gaseste zona feng shui pentru bani in casa ta, poti crea o energie buna, care sa ii atraga. Feng shui este arta de a-ti crea un spatiu, la munca sau acasa, pentru a imbunatati diverse aspecte ale vietii tale, iar zona feng shui pentru bani nu trebuie ignorata. Cand aplici regulilefeng shui, activezi, in zona banilor, energia potrivita pentru a atrage prosperitate financiara.
Aceste metode iti vor influenta viata, asa ca urmeaza cum trebuie pasii feng shui pentru bani.
feng shui bani
Unde este zona feng shui pentru bani in casa ta

Zona feng shui din casa ta, care are legatura cu banii si prosperitatea financiara, este in partea de sud-est a locuintei tale.

Elementul feng shui pentru bani si prosperitate este lemnul, care capata putere din apa (element ce hraneste lemnul) si pamant (care ofera lemnului loc sa creasca).
Toate acestea se bazeaza pe conexiunea celor cinci elemnte feng shui, unul dintre principiile de baza ale acestei arte. Felul in care iti decorezi zona de bani de acasa sau de la birou trebuie sa exprime aceste elemente. Citeste opt pasi simpli care te vor ajuta sai atragi bani si prosperitate.

Plantele verzi, necesare in zona feng shui pentru bani


Anumite plante verzi, asezate in zona feng shui pentru bani, atrag prosperitate. Asigura-te ca ai, la birou sau acasa, o planta Pachira Aquatica sau un Arbore de Jad, un bambus norocos ori o planta care purifica aerul. Orice alta planta vibranta, care va creste in conditii luminoase, poate atrage energia potrivita in zona feng shui pentru bani.

Apa, elementul cheie din zona feng shui pentru bani


Apa ori un element ce te duce cu gandul la apa nu trebuie sa lipseasca din zona feng shui pentru bani. Fantanile sunt perfecte pentru feng shui, dar si oglinzile atrag prosperitate financiara. Poti, de asemenea, sa expui imagini cu apa, precum cascade, un lac, un rau sau un ocean. Ai grija, insa, ca apa sa fie curata si curgatoare!

Forme specifice zonei feng shui pentru bani

Fiecare element feng shui este exprimat intr-o forma specifica, asa ca poti atrage energia dorita prin forme precum: dreptunghiular (lemn), patrat (pamant), serpuit (apa). Le poti expune sub forma de rame de fotografii, modele de tesatura sau tapet.
reguli feng shui bani

Imaginile cu paduri atrag energia feng shui in zona banilor


Imaginile cu paduri, parcuri sau cu frunze verzi, pomi si iarba vor atrage energia feng shui a lemnului. Poti apela si la imagini cu peisaje din natura, de la plaje, la munti si canioane, pentru a reprezenta si elementul pamant.

Ce culori sa folosesti in zona feng shui pentru bani


Cele mai bune culori feng shui pentru a-ti decora zona banilor sunt verde, maro, albastru, negru si galben deschis. Poti folosi, de asemenea, si o pata de rosu sau nuante precum corai, portocaliu, mov sau roz, pentru a activa zona. Asigura-te, insa, ca este doar un pic de rosu, pentru ca nu aceasta trebuie sa fie principala culoare a zonei feng shui pentru bani.

Foloseste imagini care reprezinta abundenta


Poti alege orice reprezentare moderna ori personala a abundentei, precum oameni in vacanta, pe un yacht luxos, ori o masa bogata, pregatita pentru o petrecere mare. Poate imagini cu bucati de aur vor avea un efect mai mare asupra ta. Gaseste ce anume trezeste in tine energia bogatiei, pentru ca este vorba de reprezentari diferite pentru fiecare.

Poti folosi si elemente clasice de feng shui, dar trebuie sa iti placa cu adevarat si sa fie in concordanta cu decorul casei tale. Cele mai populare obiecte feng shui sunt: acvariu, monede chinezesti, o vaza a abundentei, o nava a abundentei, un Buddha care rade sau cristale de pirita.

Arome proaspete si florale pentru zona feng shui a banilor

Intodeauna pastreaza o mireasma proaspata in locuinta, cu arome florale sau lumanari parfumate. O incapere bine luminata, in care, din cand in cand, se aude muzica, activeaza energia buna. Este de la sine inteles ca zona feng shui pentru bani trebuie sa fie curata si ordonata.


Tocmai ai aflat opt trucuri care vor aduce energie in zona feng shui a banilor. Nu iti ramane decat sa le pui in practica!

Sursa: http://www.divahair.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu