marți, 5 martie 2013

Rugăciunea Tatăl Nostru în Limba Aramaică


Sursa: www.youtube.com

12 comentarii:

  1. Se spune ca cea mai mare inselaciune a Diavolului ar fi aceea ca sa-i faca pe oameni sa creada ca el nu exista. Cea mai mare inselaciune a Diavolului e mult mai perfida: el si-a luat numele de Dumnezeu si troneaza cu tupeu in toate cultele religioase. Oamenii nu stiu sa faca deosebire esentiala intre vointa divina universala si vointa discretionara a bunului plac. Iata si "Tatal nostru" prescurtat care i se potriveste:
    Tatal nostru...cel viclean, Amin.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cand oamenii inca nu "mancasera" din pomul cunoasterii "binelui si raului" legea universala divina (viata si moartea) era acceptata ca nici-buna nici-rea. Nu exista moartea ca fiind rea si viata ca fiind buna. Dupa "contaminare" oamenii se inchina cu sarg unui zeu cand bun (milos), cand rau (manios). Adevaratul D,zeu aplica legea fara mila si fara manie. El nu are placeri sau neplaceri. El nu e nici drept nici nedrept. El doar Este. Trebuie acceptat cu Pace. El nu este inafara creatiei (supranatural), ci face parte din creatie. El este un Tot din care facem parte si noi ca fiinta fizica. Doar gandirea si sufletul nostru sunt parazitate de un virus (al binelui si raului)al bunului plac. Sufleteste traim intre durere (teama) si placere (viciu) iar mental intre cunoastere (dorita ca fiind buna) si necunoastere (respinsa ca fiind rea. Suntem ajutati de simturi pentru a trai ca fiinte vii dar cunoasterea adevarata este cea sufleteasca "cu inima". Dumnezeu (acest Tot din care facem parte) ramane complet (inchis) necunoscut mintii noastre dar total deschis imbratisarii inimii noastre. "Pacea mea va dau voua".

    RăspundețiȘtergere
  3. Dumnezeu e in tot si toate! El este doar iubire si intelepciune. In rest, totul e inventia raului.

    Dumnezeu iubeste adevarul, dar nu uraste pe mincinosi, ci este doar drept.

    Lumina, Iubire, Armonie, Adevar Divin!

    RăspundețiȘtergere
  4. Dumneze e totul si nimic, e peste tot si nicaieri este cel ce este si cel ce nu este. E acum si niciodata. Dumnezeu e iubire, iertare. Nu exista ura, ranchiuna, rautate ci doar lipsa iubirii, a iertarii, a compasiunii. Nu exista intuneric, ci doar lipsa luminii. Dumnezeu a ales la un moment dat sa nu mai fie totul si nimic si a creat universul stiut si nestiut, deci noi suntem parti ale lui, suntem Dumnezei. Dumnezeu ne iubeste pe toti, nu ne judeca, ne ia asa cum suntem. Pe pamant noi experimentam viata si atat. Nu am venit sa invatam sau sa ne indreptam karma. Am venit sa ne readucem aminte cine suntem. Atat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu cred la fel. Cred ca fiecare a venit pe lumea asta sa invete ceva ,sa impartaseasca si altora din experienta sa ,a venit pentru propasire spirituala.Ziceti ca Dumnezeu nu ne judeca? Cind veti da seama pentru cele facute,va veti aminti si veti recunoaste puterea si vointa lui Dumnezeu. Atit.

      Ștergere
  5. Hm!!!
    Ce tare e!!!!!
    Ţi-l imaginezi pe Iisus Hristos vorbind astfel???
    INCREDIBIL! :)

    Şi când te gândeşti că în aramaică a vorbit tot timpul!!!....

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna seara! Urmaresc cu drag site ul si chiar imi place si as dorii sa mi zici ce rugaciuni de boala sa citesc... multumesc

    RăspundețiȘtergere
  7. Aveți nevoie de un împrumut de afaceri pentru a vă extinde afacerea? Aveți credit rău pe care doriți să-l rezolvați? Aplicați acum pentru un împrumut cu noi și obțineți aprobarea instantanee. Oferim un împrumut celor care se află în stres financiar, precum și pentru expansiunea afacerilor. Contactați-ne astăzi și obțineți aprobarea. Oferim tot felul de împrumuturi, cum ar fi împrumuturi personale, împrumuturi de afaceri, împrumut de credit rău, împrumut de acasă și împrumut auto. Contactați-ne oficial la adresa de e-mail de mai jos (consumerloanfirm@gmail.com)

    RăspundețiȘtergere