duminică, 30 decembrie 2012

PICATURILE DE SANGE - Rugaciune de mare trebuinta



Scrisoarea Domnului nostru Isus Hristos despre picaturile de sange varsate de DOMNUL si chinurile lui cand suia "Muntele Goigota" Aceasta rugaciune este copiata dupa acea scrisoare gasita la Mormantul Domnului din lerusalim si pastrata intr-o casa de bani de argint de imparatii si imparatesele lumii crestine pentru a se afla din cand in cand de patimile Domnului nostru Isus Hristos. Cuprinsul acestei scrisori contine: sa stiti ca soldati inarmati la prinderea mea au fost 150,aceia care m-au purtat legat au fost 23;calai au fost 88;pumni primiti in cap am primit 150;pumni in piept ,Iovituri in picioare180;lovituri in spate si m-au tarat cu franghi si de par m-au tras si m-au scuipat pe fata de 120 ori ,Iovituri in cap ,in piept100,mi-au srapuns inima m-au ridicat de par in sus,lovituri "6666" La ora 12 am suspinat de 120 ori;100 de spini am avut pe cap care m-au ucis ,m-au imbracat in haine de stafie mohorate ,soldatii care m-au condus pe Muntele Goigota au fost 908,patimile Domnului nostru Isus Hristos au fost "5471" 

Acela care va citi zilnic aceasta rugaciune va primi 7 puteri in timp de 15 ani. Pentru a strange numarul de picaturi de sange pe care le-a varsat isi va primi iertarea tuturor pacatelor ,va fi iertat de pedeapsa. Daca mori inainte de 15 ani se va socoti implinite ,sa fie ca si cand ti-ai varsat sangele pentru Sfanta Credinta. 
Insusi eu voi cobori la sufletul acelui care va purta aceasta rugaciune asupra sa.Acela nu va muri de moarte neasteptatasi va primi iertarea pacatelor,va fi ferit de boli ,de dusmani,de judecata si voitorii de rau si ii voi scapa casa de primejdie. Daca in aceasta casa se va afla aceasta rugaciune inainte cu 40 de zile inainte de a muri va vedea pe Sfanta Fecioara Maria. Cuprinsul acestei scrisori a fost gasit la Sovotos in Italia ,a fost si o declaratie adusa la 15 ianuarie 1950 care spunea: Voi blestema pe toti cei care vor lucra duminica. 
Duminicile va sunt lasate sa mergeti la biserica sa va rugati cu lacrimi in ochi pentru iertarea pacatelor voastre de aceea s-au dat 6 zile lucratoare si a 7 zi duminica zi de odihna si respect ,iar din bunurile voastre sa dati si saracilor ,numai atunci neamul vostru va fi binecuvantat cu belsug ,iar daca nu credeti ,asupra voastra si asupra copiilorvostri voi trimite cele mai mari pedepse, voi trimite foamete ,razboaie ,boala de inima,iar mania mea 0 veti avea in semnul cerului tunete si cutremure. Acela care nu va socoti ca e scrisa sub semnullui D-zeu si dictata de preasfanta gura sa ,sau acela care 0 tine ascunsa si nu 0 va arata altora vor fi blestemati in ziua judecatii,iar cei care vor face cunoscut si altora de vor avea multe pacate sau m-au suparat de vor cere iertare Ie voi ierta pacatele si daca vor citi si altora niciodata nu vor muri "CI va fi ferit de toate ispitele"

Sursa: talisman-visulmaici-domnului.blogspot.ro

24 de comentarii:

  1. cate a patimit pentru noi,Domnul nostru Iisus Hristos,cati oameni rai sunt si acum printre noi.Sunt o mama a doi copii si viata mea alaturi de sot este tare grea si plina de multe lacrimi si multa tristete.Ne rugam in fiecare seara ca sa devina omul de altadata,are si viciul bauturii,nu are credinta.Nu ne ramane decat sa ne rugam noi pentru el.Doamne Ajuta-ne.Amin.

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga mea,
    Nu dispera si continua sa te rogi. La aceasta rugaciune minunata adauga si "Rugaciune pentru indeplinirea dorintelor" si "Rugaciune catre Maica Domnului,a nodurilor(necazurilor)".
    Maicuta Domnului este cu tine si cu copii tai si va va ajuta sa treceti cu bine peste aceasta incercare grea.

    Dumnezeu sa va binecuvanteze si Ingerii sa va calauzeasca si sa va apere !

    Cu mult drag,
    Sfatuitoarea

    RăspundețiȘtergere
  3. Va multumesc pentru tot,citesc in fiecare zi toate aceste trei rugaciuni imi sunt de mare ajutor,viata noastra este mai usoara si vedem cum Domnul nostu Iisus Hristos isi apleaca ochii milostivi si asupra noasta.
    Bunul Dumnezeu sa va daruiasca sanatate.
    Anonim

    RăspundețiȘtergere
  4. buna seara!de ceva timp, nimic nu merge bine,banii se duc imediat ce ii luam,nu am spor la nimic....doar multe datorii care nu se mai termina.ce ma sfatuiti sa fac????multumesc anticipat pt raspuns

    RăspundețiȘtergere
  5. Scrie-mi pe mail la

    sfatuitoarea@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna,am dat din nimereala de aceste rugaciuni si as vrea daca se poate sa-mi spune-ti mai exact care sunt rugaciunile ,care e rugaciunea talisman . eu citasc rugaciunea parintelui Arsenie Boca ,a Sfantului Ciprian si a Sfantului Nectarie ,dar talismanul nu imi dau seama care e exact rugaciunea .Va multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este rugaciunea de deasupra. Iata likul:

      http://sfatuitoarea.blogspot.ro/2012/04/talismanul-rugaciuni-deosebit-de.html

      Este o rugaciune mai speciala, asa cum a transmi-o Iisus si e foarte puternica si folositoare, desi pare ciudata.

      Dumnezeu sa te ajute!

      Cu mult drag,
      Sfatuitoarea

      Ștergere
  7. ma numesc doina am un mare necaz ma puteti ajuta si pe mine va rog

    RăspundețiȘtergere
  8. si bunica noastra a citit aceasta rugaciune, dar noi o avem insotita de „Visul Maicii Domnului si de Inchinaciunile Domnului Nostru IIsus Hristos”.Și trebuie insotite si de 30 de matanii. Asa proceda mama(bunica)in fiecare zi nu se oprea nici la Pasti,din ziua in care a aflat de ele si pana in ultimi ani de viata cat timp a ajutat-o sanatatea, adica aptoape 20 de ani.Și credeti-ma ca a presimtit ca va muri in ultimul an de viata. Ne tot spunea ca ea o sa moara si asa a fost.Era foarte foarte credincioasa.Și in ultimul timp m-am gandit sa fac si eu ca ea chiar daca am numai 32 de ani.DUMNEZEU SA VA AJUTE SI SA VA BINECUVINTEZE. AMIN.semneaza Simona Marcu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc din sulflet!
      Si pe tine sa te binecuvanteze Dumnezeu!

      Ștergere
  9. de la simona pt.Sfatuitoarea. Iata rugaciunea:Inchinaciunile Domnului Nostru IIsus Hristos:-Cand vei face 15 matanii pana la pamant in cinstea Sfintelor Patimi,acel suflet de va avea pacate cat nisipul marii i se vor ierta lui.Aceste matanii se fac in fiecare zi tot anul nu se opresc nici la Pasti. 1-Inchinu-ma indelungul rabdarii Tale. 2-Inchinu-ma cinstitelor Tale Patimi. 3-Inchinu-ma milostivirii si iubirii Tale de oameni. 4-Inchinu-ma PreaSfantului Tau rang. 5-Inchinu-ma pironirii Tale pe Cruce. 6-Inchinu-ma PreaSfantului Tau Sange. 7-Inchinu-ma PreaSfintelor Tale Coaste care au fost strapunse cu sulita din care a iesit Sange si Apa,si ma rog Domnului meu strege, spala cu PreaSfantul Tau Sange multimea gresalelor noastre. 8-Inchinu-ma PreaSfantului Tau Spate batut,ranit si insangerat. 9-Inchinu-ma PreaSfintilor Tai Umeri batuti,raniti si insingerati de greutatea care au trbuit sa o duca pana pe Muntele Golgota. 10-Inchinu-ma PreaSfantului Tau Cap plin de rani si Sange. 11-Inchinu-ma PreaSfintelor Tale Fete care in timpul Patimilor N-ai avut nici chip nici frumusete. 12-Inchinu-ma PreaSfantului Tau Cap incoronat de spini. 13-Inchinu-ma PreaSfintelorTale Fete pline de rani si Sange. 14-Inchinu-ma PreaSfintilor Tai Genunchi plini de rani si Sange. 15-Inchinu-ma PreaSfantului Tau si Ingerescului Tau Trup care intregime a suferit multimea faradelegilor noastre.Aceste matanii nu se lasa nici o zi caci cu putina osteneala se castga sufletul,se pot face si de doua ori pe zi acoperind ani care au trecut si nu s-au cunoscut.AMIN ATENTIE( aceste inchinaciuni si matanii se fac dupa rugaciunea Despre Picaturile de Sange varsate de Domnul Nostru IIsus Hristos).Dumnezeu sa va primeasca rugaciunile si sa va indepleasca dorintele.

    RăspundețiȘtergere
  10. Buna foarte frumoasa rugacine! Dar intrand pe aici anamplator am dat si peste rugaciunea sf brigitta care zice de patimile domnului rugaciunea ia fost dictata de catre ansusi iisus hristos este o rugaciune care se face timp de 1 an de zile la rand merita vizitata viata sf brigitta si gugaciunile.pe mine ma acantat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai pe clar:rugaciunea si promisiunile domnului nostru iisus hristos sf brigitta.o rugaciune extraordinara referitore la patimile sale.

      Ștergere
  11. O intrebare...cum pot sa gasesc rugaciunea data in carte si cum se numeste cartea?

    RăspundețiȘtergere
  12. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  13. Cred ca stii ca e o mare minciuna, "sfatuitoareo", nu? Scrisoarea lui Iisus Christos' este o nuvela a lui Domenico Rea, in volumul "Regele si lustragiul", aparuta si la noi, in anul 1967, la editura "Colectia Meridiane". Si nu mai sterge comentariile care nu iti convin, ok?

    RăspundețiȘtergere
  14. Rugăciunea este de mare folos.mulțumesc.

    RăspundețiȘtergere
  15. Rugăciunea este de mare folos.mulțumesc.

    RăspundețiȘtergere
  16. AM CITIT APROAPE PE TOATE .VA ROG AM SI EU NU NECAZ AJUTATI MA SA MA ROG

    RăspundețiȘtergere
  17. AM CITIT APROAPE PE TOATE .VA ROG AM SI EU NU NECAZ AJUTATI MA SA MA ROG

    RăspundețiȘtergere
  18. Aveți nevoie de un împrumut de afaceri pentru a vă extinde afacerea? Aveți credit rău pe care doriți să-l rezolvați? Aplicați acum pentru un împrumut cu noi și obțineți aprobarea instantanee. Oferim un împrumut celor care se află în stres financiar, precum și pentru expansiunea afacerilor. Contactați-ne astăzi și obțineți aprobarea. Oferim tot felul de împrumuturi, cum ar fi împrumuturi personale, împrumuturi de afaceri, împrumut de credit rău, împrumut de acasă și împrumut auto. Contactați-ne oficial la adresa de e-mail de mai jos (consumerloanfirm@gmail.com)

    RăspundețiȘtergere
  19. sintem crestini de lege noua noul testament ortodoxi eu parinti sot sa stiim toti 1900-vesnic.Stiu actul meu de botez in al lor 1900-vesnic.

    RăspundețiȘtergere