marți, 19 februarie 2013

Rugaciune pentru ajutor la examene



Rugaciune pentru ajutor la examene


Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu cel viu, ajuta-l pe copilul acesta (numele) sa trea ca cu bine aceasta incercare ce ii sta inainte. Cel ce ne-ai cerut sa fim intelepti ca serpii si blanzi ca porumbeii, lumineaza-l pe robul tau (numele) sa invete ceea ce trebuie ca sa fie bine pregatit la examenul care il asteapta. Tu stii ce e bine si ce e rau. In  mainile Tale sunt vietile noastre. Noi, crezand ca este de folos acestui copil sa iasa incununat din aceasta incercare, Te rugam sa arati si de aceasta data puterea ajutorului Tau. Dar sa nu fie dupa voia noastra, Doamne, ci dupa voia Ta cea sfanta, ca Tu il iubesti mai mult decat noi si stii ce-i este cu adevarat de folos.
Doamne, ajuta-l pe robul Tau (numele) sa nu caute gloria lumeasca, ce este degrab trecatoare, ci sa caute vietuirea curata si sfanta, ca sa dobandeasca Imparatia cerurilor. Vietile oamenilor sunt pline de incercari. Ce folos vom avea daca vom castiga bunatatile vre mel nice, de nu le vom dobandi si pe cele vesnice? Ce folos vom avea de ne va lauda lumea aceasta, daca faptele noastre nu sunt bineplacute Tie? Ajuta-ne, Dumnezeule, ca numai la Tine sa cautam implinirea noastra si sa preaslavim in vecii vecilor Numele Tau cel Sfant. Amin.
Sursa: www.crestinortodox.ro


RUGACIUNE CATRE SFANTUL ANTONIE,PENTRU AJUTOR LA EXAMENE.


PREA SFINTE ANTOANE, TU AI CAUTAT CU MARE SARGUINTA ADEVARUL SI AI STIUT SA UNESTI CREDINTA CU STIINTA DOBANDIND INTELEPCIUNEA PRIN MUNCA SI RUGACIUNE. INDEMNAT DE EXEMPLUL TAU , VREAU SI EU SA PROGRESEZ IN VIATA CRESTINA SI IN STIINTA.MA ADRESEZ TIE MAI ALES CU OCAZIA EXAMENULUI PE CARE TREBUIE SA-L DAU,M-AM PREGATIT CONSTIINCIOS,NU LASA CA NESTIINTA SA LIPSEASCA MUNCA MEA DE ROADELE CUVINTE, LUMINEAZA-MI MINTEA, INTARESTE-MI MEMORIA SI DA-MI PRICEPEREA NECESARA SA RASPUND CORECT SI CUVIINCIOS SPRE EDIFICAREA EXAMENELOR MELE.ACESTA VA FI UN PAS INAINTE PE DRUMUL VIETII MELE SI O RASPLATA BINEMERITATA PENTRU TRUDA SI GRIJA PARINTILOR MEI.
PREA SFINTE ANTOANE, AJUTA-MA CA SA ADANCESC CUNOSTINTELE MELE, CA ELE SA NU SE OPREASCA LA SUPRAFATA CI SA AJUNGA LA IZVORUL INTELEPCIUNII SI AL STIINTEI CARE ESTE DUMNEZEU.
ASA DOAMNE ASCULTA RUGACIUNEA NOASTRA CE O ADRESAM TIE SI MILUIESTE-NE PE NOI PACATOSII ROBII TAI SI INDRUMA-NE SPRE BINE.
FII BINECUVANTAT IN VECII VECILOR,AMIN.

Sursa: http://dindragoste.unica.ro





Rugăciune către Preasfîntă Născătoare de Dumnezeu (pentru ajutor la examene)


Preasfîntă Stăpînă Născătoare de Dumnezeu, Casa pe care Înţelepciunea lui Dumnezeu Sieşi Şi-a zidit-o, Dătătoarea darurilor duhovniceşti, ceea ce de la cele lumeşti la cele mai presus de lumea mintea noastră o înalţi şi pe toţi la cunoştinţa Adevărului îi ridici! Primeşte puţina rugăciune a nevrednicului robului tău, care cu credinţă şi smerenie mă închin în faţa Preacinstitei Tale icoane şi cu umilinţă te rog: Dăruieşte bună sporire minţii mele, luminează-mă cu lumina cunoştinţelor, întăreşte-mi memoria, dă-mi priceperea cuvenită şi pune în gura mea cuvînt spre răspuns bun, ca înstrăinat fiind de deşertăciunea pămîntească şi slava deşartă să mă înalţ cu mintea şi cu inima spre cele nepieritoare şi veşnice.
Pentru rugăciunile Sfinţilor Părinţilor noştri, Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, milueşte-ne pe noi. Amin !

Sursa: http://hristofor.wordpress.com



Înainte de examenele grele
Rugăciunile sunt de mare ajutor copiilor care susţin examene. Între acestea, Paraclisul Maicii Domnului este o rugă pe care o pot citi chiar ei, ca să înveţe mai uşor şi să le alunge teama de eşec. În timpul examenelor, aceeaşi rugăciune poate fi citită şi de părinţi. O altă rugăciune folositoare este aceasta:
„Dumnezeule, care eşti înţelepciunea şi bunătatea nesfârşită, trimite Duhul adevărului asupra copilului meu, să-i lumineze mintea şi inima. Te rog ca învăţătura să fie mereu pentru el o căutare a adevărului şi o dobândire a cunoştinţelor necesare pentru a-şi câştiga cinstit existenţa şi pentru a-şi ajuta mai bine semenii. Amin.”



Cuvinte care aduc binele
Doamne, cu multă umilinţă te rog ca neîncetat să reverşi harul Tău asupra copiilor mei, pe care Tu ai binevoit să mi-i dăruieşti. Umple-i de înţelepciune şi de pricepere. Îndreaptă paşii lor pe căile dreptăţii şi ale dragostei de oameni.
Ajută-mi să cultiv în ei bunătatea şi să-i fac folositori celor în mijlocul cărora trăiesc. Nu cer pentru ei, Doamne, bogăţii pământeşti, ci te rog dă-le un trup sănătos şi iubitor de osteneală, precum şi suflet râvnitor spre tot binele, ca de-a pururi să binecuvânteze numele Tău. Amin.

Sursa: http://www.clickpentrufemei.ro


19 comentarii:

  1. Paradoxal, o ofertă minunată, în conținut, cu o abținere, însă (și încă una așa, din rărunchi!), deîndată ce te întîmpină... sfătuitoarea, desenul acesta contrastant cu conținutul, plin de fel de fel de simboluri "ciudate"!!!? Nu caut o explicație deoarece nu văd CE anume ar putea să împace cele două repere la care am făcut referire... Și, totuși?!

    RăspundețiȘtergere
  2. doamne ajutale la copii nostri si nepoteilor pe care i avem

    RăspundețiȘtergere
  3. doamne ajutale la copii nostri si nepoteilor pe care i avem

    RăspundețiȘtergere
  4. bunul dzeu sa le ajute la toti copilasi nostri aflinduse in examen doamne ajutale si fi alaturi de ei bunul nostru dzeu

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamne ajuta la toti copiii care au examene.

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamne ajuta la toti copiii care au examene.

    RăspundețiȘtergere
  7. Doamne Dumnezeul și Stăpânul nostru, ajuta pe toți copii care au examen astăzi șile luminează mintea, amin!

    RăspundețiȘtergere
  8. Doamne Dumnezeul nostru te rog din inima ajutai la examen pe cei care sunt in inima noastra si in gandul nostru! Amin!

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu sunt Lexie și sunt atât de bucuros să las lumea să știe succesul să-mi ascundă relația. Secretul este Dr.Akpada și prin ajutorul lui am reușit să-mi iau iubitul în 48 de ore și de atunci relația noastră a fost perfectă. Cea mai bună modalitate de a vă reîntoarce relația este în contact cu Dr.Akpada (akpadatemple@hotmail.com) Și în 48 de ore veți fi bucuroși să-l contactați

    RăspundețiȘtergere
  10. Aveți nevoie de un împrumut de afaceri pentru a vă extinde afacerea? Aveți credit rău pe care doriți să-l rezolvați? Aplicați acum pentru un împrumut cu noi și obțineți aprobarea instantanee. Oferim un împrumut celor care se află în stres financiar, precum și pentru expansiunea afacerilor. Contactați-ne astăzi și obțineți aprobarea. Oferim tot felul de împrumuturi, cum ar fi împrumuturi personale, împrumuturi de afaceri, împrumut de credit rău, împrumut de acasă și împrumut auto. Contactați-ne oficial la adresa de e-mail de mai jos (consumerloanfirm@gmail.com)

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna tuturor. Am vazut comentarii de la oameni care si-au luat deja creditul de la ANGGA DIMAN si apoi am decis sa-mi aplica recomandarile si doar cateva ore in urma am confirmat in contul meu personal o suma totala de 30.000 de dolari pentru care am cerut. Aceasta este o veste buna si sfatuiesc pe oricine care are nevoie de un împrumut real pentru a aplica prin e-mailul lor (anggadiman1@gmail.com) Sunt fericit acum ca am obtinut imprumutul pe care l-am solicitat..

    RăspundețiȘtergere
  12. Salut,
    numele meu este Siti Aminah din Indonezia, vă rog să sugeram că toți cei de aici ar trebui să fie foarte atenți, deoarece există atât de mulți creditori falși de credite pe internet, dar aceștia sunt în continuare cei reali în compania de împrumuturi false. Am fost scammed de 4 împrumutatori diferite de împrumut, am pierdut o mulțime de bani pentru că am fost în căutarea unui împrumut de la compania lor. Aproape că am murit în acest proces pentru că am fost arestat de oameni pentru că am fost datori.

    Aproape am renunțat până când am cerut sfatul unui prieten care ma prezentat creditorului inițial al împrumutului și o companie foarte fiabilă care este mama Alicia Radu care a primit împrumutul meu de 800 de milioane rupia Indonezia în mai puțin de 24 de ore Fără presiune și într- rată scăzută a dobânzii de 2%. Am fost foarte surprins când mi-am verificat contul bancar și am constatat că suma împrumutului pe care am solicitat-o ​​a fost transferată în contul meu bancar fără nici o întârziere sau dezamăgire, așa că am promis că voi împărți vestea bună, astfel încât oamenii să poată obține un împrumut cu ușurință fără presiune Mama Alicia Radu

    Vreau să ai încredere în mama ta Alicia Radu, pentru că e foarte utilă în viața mea și în viața mea financiară. Trebuie să vă numărați foarte norocoși să aveți ocazia să citiți astăzi această mărturie. Deci, dacă aveți nevoie de un împrumut, contactați mama Alicia Radu prin e-mail: (aliciaradu260@gmail.com)
    De asemenea, poți să mă contactezi prin e-mailul meu: (sitiaminah6749@gmail.com) dacă ai nevoie de informații despre cum am primit împrumutul de la mama Alicia Radu, ești foarte liber să mă contactezi și îți voi răspunde cu plăcere pentru că te poți ajuta altele după ce ați primit împrumutul.

    RăspundețiȘtergere
  13. Rezultatul imediat după 3 zile de porniri de farmec de dragoste lansat în numele meu de către un spioncaster numit Dr.oduduwa, eram curajos și cu disperare căutând pentru hep instant să-mi aduc înapoi partenerul meu ex iubire. Am încercat atât de multe alte canale de vrăjitorie de dragoste on-line nici unul nu a putut să mă ajute, până când un prieten de-al meu Theresa Maria ma sfătuit să contactez mai degrabă o reală vrăjitoare dragoste Oduduwa, i-am dat o ultimă încercare de a trimite un mesaj pentru a contacta Dr.Oduduwa adresa prin: {dr.oduduwaspellcaster@gmail. com} Astăzi mă bucur să spun că povestea relației mele de dragoste sa schimbat pentru totdeauna. Ex-soțul meu se întoarce acasă ieri după câteva luni de separare. Dr.Oduduwa dragoste vraja farmec este real puternic de lucru instantaneu în termen de 3 zile de activare porc vraja dragoste. funcționează ca o magie pentru mine să restaurez înapoi iubirea pierdută și încrederea în casa căsătoriei. Îmi recomand foarte mult canalul de vrăjitorie Oduduwa tuturor celor care doresc să se împace cu ex iubirea, vraja de iubire pentru a-ți face partenerul de dragoste îngrijirea și vraja magică să găsească o nouă iubire adevărată. trimiteți imediat un mesaj către Oduduwa personal WhatsApp nr: +79268011965

    RăspundețiȘtergere
  14. Soțul meu de șase ani m-a părăsit pentru o altă fată, pentru că îl acuz că a văzut o altă fată și de atunci încerc să-l recuperez, dar el refuză să se întoarcă la mine, nu răspundea la apelul meu sau la e-mail și chiar neprietenindu-mă pe face-book și, de asemenea, urmărindu-mă pe IG și mi-a spus că a terminat cu mine și cu cei doi copii ai mei, m-am confuzat foarte mult, căutam ajutor pe internet și am văzut o mărturie despre modul în care o vrăjitoare ajută-i să-și recapete fostul, așa că am decis să încerc, dar am fost și mai confuz din cauza multor mărturii pe care le-am văzut, dar mintea mea mi-a spus să merg cu DR SAGURU pentru că am făcut multe cercetări despre el și am găsit nimic rău despre el, așa l-am contactat și i-am explicat problemele mele și el a făcut o vraja de dragoste pentru mine și îmi garantează 7 zile că fostul meu se va întoarce la mine și spre marea mea surpriză a treia zi o mare miracolul a căzut peste mine și fostul meu s-a întors la mine în a treia zi și mi-a cerut iertare DR SAGURU tu sunt doar cei mai buni, voi continua să-i public numele pentru că este Mântuitorul meu, acum suntem o mare familie fericită și unită, dacă ai nevoie de ajutorul lui, poți să-l trimiți prin e-mail Nu pierde speranța prea curând contactează-l Dacă ai nevoie de ajutorul lui puteți să-l trimiteți prin e-mail @ drsagurusolutions@gmail.com pentru o comunicare ușoară și rapidă, de asemenea, îl puteți suna sau adăuga în aplicația whats-app cu acest număr +12098373537

    RăspundețiȘtergere
  15. sunt de argint de la Garman, m-am căsătorit acum 8 ani fără un copil, căutam cu disperare o soluție pentru că doctorul a spus că nu pot rămâne însărcinată, dar un prieten de-al meu m-a îndrumat către un jucător de vrăji numit Dr. White și i-a explicat problemele mele și mi-a promis că totul va fi bine cu mine în 12 zile, mi-a dat câteva instrucțiuni pe care le-am făcut perfect, am fost la spital pentru test și mi-au confirmat că sunt însărcinată cu o săptămână și acum am frumosul meu fiu și mai am o altă sarcină chiar acum, mulțumesc ție dr White, contactează-l pentru tot felul de soluții,

    1) dacă doriți să returnați Ex.
    2) dacă vrei vraja să rămâi însărcinată.
    3) dacă doriți să opriți avortul spontan.
    4) dacă vrei să fii iubit de cineva.
    5) vraja pentru a vindeca tot felul de boli sau boli.
    Si altii.
    el este cel mai bun și foarte adevărat. wightmagicmaster@gmail.com. WhatsApp: +17168691327

    RăspundețiȘtergere
  16. GET OUT OF FINANCIAL MESS WITH THE HELP OF drbenjaminfinance@gmail.com

    I have been in financial mess for the past months, I’m a single mum with kids to look after. My name is REBECCA MICHAELSON, and am from Ridley Park, Pennsylvania. A couple of weeks ago My friend visited me and along our discussion she told me about DR BENJAMIN OWEN FINANCE of (drbenjaminfinance@gmail.com); that he can help me out of my financial situation, I never believed cause I have spend so much money on different loan lenders who did nothing other than running away with my money. She advised, I gave it a try because she and some of her colleagues were rescued too by this Godsent lender with loans to revive their dying businesses and paying off bills. so I mailed him and explain all about my financial situation and therefore took me through the loan process which was very brief and easy.. After that my loan application worth $78,000.00USD was granted, all i did was to follow the processing and be cooperative and today I am a proud business owner sharing the testimony of God-sent Lender. You can as well reach him through the Company WhatsApp +19292227023 Email drbenjaminfinance@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  17. Viața nu a fost ușoară cu mine după ce căsătoria mea a fost ruptă când soțul meu a plecat pentru divorț, dar îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că l-a folosit pe DR WALE, care este ca un Dumnezeu pe Pământ pentru a-mi restabili căsătoria ruptă cu vraja sa puternică. Am suferit de depresie timp de 6 luni, dar astăzi, sunt atât de fericit că am cunoscut-o pe DR WALE pentru că vraja lui m-a făcut să cred că adevărul vrăjile sunt reale și funcționează. Am respectat fiecare instrucțiune pe care mi-a dat-o DR WALE pentru că mi-a promis că mă va face fericită și mândră și cu adevărat, toate acestea s-au întâmplat și soțul meu s-a întors la mine, cu genunchii pe pământ, cerându-mi iertare în câteva zile după ce am luat legătura cu el și acum suntem perfect legați din nou pe viață. Pot spune cu îndrăzneală tuturor celor de acolo că vrăjile DR WALE sunt într-adevăr cele mai bune și mai puternice. Îi sunt recunoscător pentru totdeauna până la sfârșitul timpului. Deci, vă puteți conecta cu el prin e-mail prin: WhatsApp / Viber: +2347054019402 sau prin e-mail: drwalespellhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  18. Marea mea mărturie despre modul în care concep cu ajutorul DR DAWN, am reușit să rămân însărcinată, dar mi-a fost foarte greu să rămân însărcinată, am fost diagnosticată cu PCOS și insuficiență ovariană prematură, dar după mulți ani de încercare încă nu a fost posibil concepe până când am dat peste DR DAWN, am cumpărat de la el un medicament pe bază de plante pentru sarcină cu ingrediente naturale și mi l-a trimis prin UPS și după ce l-am folosit așa cum mi-a spus el, două săptămâni mai târziu eram însărcinată și această știre m-a făcut cea mai fericită femeie de pe pământ, am născut un băiețel frumos, tot cu ajutorul lui DR DAWN, sunt însărcinată în 8 luni acum, voi sfătui pe toți cei care caută ajutor pentru a rămâne însărcinată. sau poate pentru a vă împăca cu iubitul sau partenerul lor, puteți contacta acest medic grozav, a ajutat o mulțime de oameni pe care i-am prezentat, este o persoană foarte sinceră și de încredere, scrieți-i pe Whatsapp: +2349046229159

    RăspundețiȘtergere