luni, 2 mai 2011

Rugaciune pentru momente de cumpana, pentru o solutie buna.

Rugaciune catre Sfanta Fecioara care a indeplinit multe dintre dorintele cititorilor nostri

Prea iubita si prea sfanta Marie, tu care desfaci necazurile tuturir celor ce alearga dinaintea ta, asculta si rugaciunea mea.Maicuta , ma sufoca necazul (......) , se spune dorinta.
I ntinde mainile tale cele prea sfinte si dezleaga de la mine acest necaz, ca sa nu mai fiu nefericit(a) si sa nu mai sufar.
 Destul ai suferit tu pierderea Fiului tau cel iubit.
 Cu puterea ta ridica de la mine aceasta suferinta si usireaza-mi viata.
In miinile tale imi incredintez ,Fecioara, durerea mea; si la tine alerg ca sa culeg mangaiere.
 Oh, Maica a Mantuitorului nostru.Ai mila de mine si nu mai lasa sufletul meu sa fie apasat de povara necazului, ci cu bunatatea ta ridica acest necaz si despovareaza-mi suufletul.
  Elibereaza-ma de amaraciunea , de mania si de toata ura pe care aceasta problema le-a nascut in mine.Si cu blandetea ta ajuta-jma sa trec peste tot si sa-mi vad de viata mai departe.
  In numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh. Amin
                                              

3 comentarii:

  1. FELICITARI PENTRU TOT CE POSTATI AICI

    RăspundețiȘtergere
  2. Aveți nevoie de un împrumut de afaceri pentru a vă extinde afacerea? Aveți credit rău pe care doriți să-l rezolvați? Aplicați acum pentru un împrumut cu noi și obțineți aprobarea instantanee. Oferim un împrumut celor care se află în stres financiar, precum și pentru expansiunea afacerilor. Contactați-ne astăzi și obțineți aprobarea. Oferim tot felul de împrumuturi, cum ar fi împrumuturi personale, împrumuturi de afaceri, împrumut de credit rău, împrumut de acasă și împrumut auto. Contactați-ne oficial la adresa de e-mail de mai jos (consumerloanfirm@gmail.com)

    RăspundețiȘtergere
  3. Halo, sunt Helena Julio din Ecuador, vreau să vorbesc bine despre Serviciul de finanțare Le_Meridian pe acest subiect. Serviciul de finanțare Le_Meridian îmi oferă sprijin financiar atunci când toată banca din orașul meu a respins cererea de a-mi acorda un împrumut de 500.000,00 USD. Am încercat tot ce am putut pentru a obține un împrumut de la băncile mele aici, în Ecuador, dar m-au respins cu toții, deoarece creditul meu era scăzut, dar cu harul dumnezeiesc, am aflat despre Le_Meridian, așa că am decis să încerc să solicit acest împrumut. Cu Dumnezeu dispus să-mi acorde un împrumut de 500.000,00 USD cererea de împrumut pentru care băncile mele din Ecuador m-au refuzat, a fost foarte grozav să fac afaceri cu ele, iar afacerea mea merge bine acum. Iată Le_Meridian Financing Investment Email / WhatsApp Contact dacă doriți să aplicați împrumuturi de la ei.Email:lfdsloans@lemeridianfds.com / lfdsloans@outlook.comWhatsApp Contact: + 1-989-394-3740.

    RăspundețiȘtergere