miercuri, 6 august 2014

5 ZILE



5 ZILE

Dragi prieteni,

Stim cu totii prea bine ca ne confruntam in plan material cu diverse situatii menite sa ne tina pe loc daca nu chiar sa ne dea inapoi, insa la toate acestea concura „cu succes” si sectorul energetic.
Sunt cel putin doua saptamani de cand percep niste energii extrem de nocive. Le simt pe pielea mea ca sa spun asa, manifestandu-se prin intepaturi, mancarimi, usturimi ale ochilor si gatului, disconfort la nivelul splinei, ficatului, inimii si rinichilor, dar ma bazez atunci cand fac aceasta afirmatie si pe parerile diversor persoane cunoscute, conform propriilor lor simtiri.
A trecut mai bine de un an de cand tot atrag atentia asupra prezentei unor concentratii din ce in ce mai ridicate de entitati negative, la nivelul campurilor energetice terestre. De asemeni am tot adus in vizor subiectul unor dispozitive, ca sunt masini, ca sunt roboti, ca sunt de natura terestra sau extraterestra, Dumnezeu mai stie ce or mai fi, care pompeaza astfel de energii. La toate acestea adaugandu-se toate ritualurile intunecate, ce pot sa mai zic? Ca Viata este minunata!
Spuneam candva, intr-un articol anterior, ca o sa va fac cunoscut titlul unei carti foarte pretioase. Momentan nu exista tiparita in limba romana. O putem gasi doar in varianta engleza. Avem disponibile doar cateva variante de traducere care circula prin internet. Pentru cine doreste, este suficient sa imi trimita un e-mail si voi raspunde cu una dintre variantele pe care le am si pe care la randul meu le-am primit prin e-mail de la alte persoane. Este vorba despre „Cheile lui Enoh”. Aceasta carte nu este aceeasi cu „Cartea lui Enoh” care exista tiparita in limba romana.
„Cartea lui Enoh” este scrisa de Enoh, profet biblic despre care se spune ca este a saptea generatie pornind de la Adam, care foarte interesant, a trait pe Pamant, 365 de ani, exact cate zile are un an terestru. Enoh nu a parasit Pamantul prin moarte fizica, ci asa cum este scris, printr-un car de foc, sau asa cum intelegem noi acum, prin Inaltare, folosindu-Se de Vehiculul Sau de Lumina, Merkaba.
„Cheile lui Enoh” este scrisa de James Joachim Hurtak si este o carte revelata acestuia in 2-3 ianuarie 1973. El ne vorbeste despre 64 de Chei ce stau la baza intregii Creatii, introducandu-ne prin aceasta carte in lumea geneticii, ingineriei, fizicii, chimiei, bilologiei, astrologiei si a altor stiinte. Are pe langa o parte de glosar (o explicare a unor termeni utilizati in carte destul de sofisticati), alte trei parti dupa cum urmeaza: Cheile Tatalui, Cheile Fiului si Cheile Sfantului Duh. Cele 64 de Chei au cate un indicativ numeric. Cheile Tatalui au un indicativ ce incepe cu cifra 1, cele ale Fiului un indicativ ce incepe cu cifra 2 si cele ale Sfantului Duh un indicativ ce incepe cu cifra 3.
Va redau mai jos o portiune extrasa din Cheia 1-0-7, ce are mare legatura cu partea de inceput a acestui articol”

24.  În învăţăturile din Zohar, este funcţia Ophanimilor şi Heruvimilor de a instrui diferite consilii galactice în limba de Lumină, astfel încât acele consilii să poată sincroniza celulele temporale ale administrării lor cu cunoaşterea corectă în cadrul procesului Roţii Legii.
25. Acest proces al Roţii Legii dispensează buna cunoaştere pentru evoluţia sufletului. Prin accelerarea Roţii Legii, planul material poate atinge o stare de perfecţiune non-evolutivă pentru că este voia Tatălui de a acorda libertatea de spirit şi viaţă eternă spirituală pentru toţi cei care acceptă Împărăţia Sa.
26. Chiar şi îngerii căzuţi, la sfârşitul unui ciclu mare temporal vor fi eliberaţi din cerurile inferioare în cazul în care acceptă iubirea lui Dumnezeu Tatăl, cu ascultarea completă a Cuvântului Său.
27. Scriptura Frăţiei lui Melchisedek ne spune că există multe Frăţii Ophanim, mesagerii lui YHWH care lucrează cu ştiinţele interplanetare şi evoluţia conştiinţei.
28. În total sunt şaptezeci de Frăţii de Lumină lucrând în universul nostru, toate având în ele capacitatea de a înţelege orice tip de limbaj spiritual sau orice alt tip de cunoaştere spirituală care le este indicată de Ierarhia de Lumină.
29. Dintre acestea, Frăţia lui Melchisedek funcţionează cu trezirea conştiinţei şi reprogramarea de Lumină în ciclul de viaţă al planetelor.
30. Frăţia sau Ordinul lui Enoh funcţionează cu învăţăturile ştiinţifice şi Cheile necesare pentru a ridica evoluţia seminţiilor stelare şi de a construi piramide şi reţele piramidale de Lumină asupra planetelor.
31. Ordinul lui Mihail protejează diversele universuri prin Ophanim intermediari asfel încât acele inteligenţe să nu transplanteze aleatoriu şi să re-inginerească genetic speciile care servesc Legea cosmică. Dacă nu ar fi fost Rikbidim care guvernează carele de Lumină celeste şi Qaddinim care judecă dimensiunile inteligenţelor superioare din cadrul Ordinului lui Mihail, ar fi fost invazii masive de îngeri căzuţi şi de inteligenţe din alte lumi planetare, transformând speciile de pe alte planete în sub-specii şi regate sclave. Ordinul lui Mihail este cel care poate administra cu destulă justiţie deoarece guvernează toate înregistrările administrative de activităţi în toate nivelurile tuturor universurilor.
32 Totuşi, la sfârşitul unui ciclu mare de timp Tatăl permite acestor ordine căzute de inteligenţă, dintre care unele sunt creaţii groteşti fizice, să apară brusc pe planisfere ca şi Pământul, să ispitească omul cum Satana l-a ispitit pe Iisus. Aceasta este ultima tentaţie la care omenirea este pusă colectiv pentru a vedea dacă vom servi "zei spaţiali" inferiori sau vom împărtăsi dragostea cu Ierarhiile angelice în slava Tatălui.
33. Astfel, cele trei Frăţii Mihail, Enoh şi Melchisedek guvernează cele şaptezeci de Frăţii din universul nostru prin trimiterea de milioane de emisari ai Luminii pentru a repara şi de a evolua lumile inferioare.
34. Influenţa acestor trei Frăţii pregăteşte pe cei drepţi de a lucra direct cu conducerea puternică a Înaltului Comandament.

Intelegem deci ca este scris inca din 1973 despre aceste invazii de entitati intunecate, ce sunt tinute sub un oarecare control de Fraternitatea sau Ordinul lui Mihail, dar totusi sunt permise de Tatal, acesta deschizand chiar bratele Sale si eliberand aceste entitati din cerurile inferioare.
Eliberarea aceasta se face insa prin intermediul nostru la nivelul acestei planete si probabil ca la fel este si pe alte planete. Nu degeaba li se permite accesul in campurile noastre energetice. Este necesar sa le aratam lumina, sa le conducem catre ea.
Revin cu precizarea ca din comunicarile mele identific 3 categorii diferite: entitati din intuneric, entitati de falsa lumina si ingeri cazuti. Daca o vreme am considerat ca falsa lumina si ingerii cazuti sunt una si aceeasi categorie, cu timpul am inteles ca nu este asa. Entitatile de falsa lumina si ingerii cazuti, „domnesc” in a 4-a dimensiune si nu intamplator a crescut concentratia lor, dat fiind faptul ca Mama noastra Geea se tot ridica energetic, aflandu-se acum la momentul in care a depasit nivelul de vibratie 4, conform masuratorilor.
Entitatile din intuneric sunt din dimensiunile negative. Treaba aceasta cu dimensiunile o putem vedea precum o piramida cu varful in sus, pe unde ne situam si noi, atunci cand discutam de partea pozitiva sau de lumina si o contrapiramida cu varful in jos, atunci cand discutam de partea negativa sau de intuneric. Interesant este ca falsa lumina si ingerii cazuti se situeaza la sectorul de lumina si nu la cel de intuneric. Totusi ele nu cunosc ce este aceea iubirea Tatalui. Asta este ceva cu care noi putem sa le ajutam si in acest fel le facem un bine si lor pentru ca le conducem catre Lumina Adevarata dar si noua, pentru ca ne eliberam de prezenta lor emitatoare de energii greu suportabile de organismele noastre.
Am constatat ca nu are importanta sa stim ce fel de entitati sunt. Important este ca ori de cate ori ne simtim rau, sau ne simtim maniosi si plini de furii sau frici, fara sa avem niste motive clare, sa ne gandim ca este posibil sa fie cam multe entitati de acest gen in campurile noastre si sa ne rugam pentru ele la Sfanta Treime, sa fie primite in bratele Sale si sa se efectueze lucrarea cea mai potrivita pentru fiecare categorie de entitati in parte. Efectul il veti putea constata fiecare. Raul inceteaza in cateva minute dupa rugaciune, starile neconforme cu pacea sufletului, la fel.

Foarte important!
Nu le trimitem lumina si nu le trimitem iubire. Lumina le prajeste si iubirea ele nu o pot primi pentru ca sunt inchise la asa ceva. Instrumentul cu care trebuie sa lucram este compasiunea si rugaciunea facuta cu compasiune. Cand isi face lucrarea, Sfanta Treime coboara peste ele niste scuturi curatitoare, protectoare si reglate sa permita intrarea graduala a luminii, dupa cat poate suporta fiecare fiinta de acest gen, personalizate practic pentru fiecare entitate in parte. Nu mai este o modalitate buna alungarea, stiind ca pleaca de la noi si fara sa ne pese incotro se duc, pentru ca ele ajung in campurile terestre din ce in ce mai multe si la un moment dat ne-ar putea coplesi. Apare ca obligatorie lucrarea de trecere in lumina. Daca ele intra catre noi pe niste usi, sa le ajutam atunci sa iasa pe alte usi, catre spatiul Luminii. Doar in acest fel putem tine sub control aceasta situatie.

Evident, cineva poate veni sa spuna ca nu este posibil asa ceva, ca totul este oranduit in Creatie, ca intunericul este creat cu un scop si ca niciodata lucrul acesta nu poate fi schimbat. Asa este, nu poate fi schimbata aceasta oranduire a lucrurilor, dar putem privi situatia in mod similar cu o boala a oricaruia dintre noi. Daca eu ma imbolnavesc de o viroza si fac actiuni ca sa ma eliberez de acesti virusi, anticorpii mei conlucrand masiv la aceasta operatie, asta nu inseamna ca in acest fel, dispar toti virusii din lume. Se rezolva problema doar la mine. Cam in acest fel putem vedea situatia la nivelul Mamei Pamant. Ea este napadita de niste virusi si bacterii iar noi putem juca rol de anticorpi. Asta inseamna ca aducem rezolvare la nivelul campurilor ei energetice, dar nu semnifica nici pe de parte ca generam transmutarea in lumina a intregului intuneric din Univers. Ar fi imposibil lucrul acesta.
Conjuncturile acestea, diversele discutii pe care le-am purtat in ultima vreme intre noi in cadrul cercului nostru de prieteni, faptul ca suntem in mijlocul Postului Maicii Domnului si ca avem o sarbatoare mare, aceea a Schimbarii la Fata, ne-a impins catre a propune urmarea unui program de 5 zile.

Ziua 1 – 6 august
Pentru ca in 6 august este mare sarbatoare „Schimbarea la Fata”, impreuna cu Mihaela - Profa de Geogra si cu Alina -  Sfatuitoarea, ne-am gandit sa lansam o chemare la rugaciune pentru Romania, sa facem ceva care sa contribuie la schimbarea la fata a tarii noastre. Este indicat sa actionam si sa ne rugam dupa cum ne conduce pe fiecare intuitia si printre altele ne-am putem concentra putin atentia si pe rugaciunea pentru sufletele acestor entitati, ce sunt acum ca fluturii de noapte ce alerga spre orice bec gasesc in cale, dar intr-un mod debusolat, haotic. Aceasta lucrare este propusa pentru data de 06 august, la ora 21,30. Cateva indicatii puteti gasi pe blogul Alinei, mergand pe linkul de mai jos:


Ziua a 2-a – 7 august
Pe 7 august, voi conduce personal o meditatie pentru Romania si pentru planeta noastra in cadrul cursului anuntat, „Codul Fortei Jedi”. Voi invita in acest context pe toti purtatorii de sabii de lumina, sa ne sprijine la aceasta lucrare. Estimez ca va fi tot in jurul orei 21,30 - 22. De aceea va invit sa va alaturati cu inima la lucrarea noastra sau puteti sa va alaturati lucrarii propuse de Catalin Victor, administratorul blogului „Eu sunt Victor”. Mai multe detalii gasiti la linkul de mai jos:


Ziua a 3-a – 8 august
Propun ca pe 8 august, tot la ora 21,30 sa continuam lucrarea, rugandu-ne si facand fiecare ce ne pricepem mai bine. Cu cat este mai diversificata actiunea cu atat este mai constructiv. Daca se gandesc sa „se alature” si lucratorii de intuneric cu ale lor, foarte bine. Tot timpul actiunile lor ne-au condus spre descoperiri nebanuite, pe care nu le-am fi aflat poate daca nu ar fi existat ei si le multumim pentru asta, iar dupa cum se vede, viata merge mai departe si pentru unii si pentru altii.

Ziua a 4-a – 9 august
Va invit sa va alaturati cu inima si cu gandul, iar pentru cei ce aveti posibilitatea sa participati la nivel fizic, la conferinta sustinuta in Bucuresti de Alina – Sfatuitoarea si Mihaela – Profa de Geogra, unde se vor face de asemeni lucrari pentru Romania. Mai multe detalii puteti gasi la linkul de mai jos:


Cine doreste si simte poate continua cu rugaciunea si la ora 21,30, macar pentru 5-10 minute.

Ziua a 5-a – 10 august
Va invit sa particpati incepand cu ora 10 la cursul de psihometrie al domnului Manu Stejar. Iata anuntul: 

                                                                                                                                                       
"Celor interesati le aducem la cunostinta urmatoarele:
- duminica pe data de 10.08.2014 se va sustine cursul de psihometrie in care se vor preda numerele de la 1 la 22;
- caractere, simboluri, figuri geometrice corespunzatoare numerelor de la 1 la 22;
Reamintim tuturor ca testul pentru gradul I psihometrie este constituit din explicatiile corespunzatoare predate pana acum pentru numerele 3, 4, 5, 7, 12, 15, 17 si 22. Aceste explicatii ale acestor numere se vor repeta duminica, 10.08.2014 si ele pot fi inregistrate.
Pretul cursului este 35 RON.
Cursul se va sustine intre orele 10.00-17.00 si va fi unul interactiv.
Inscrierile se vor face la adresa manustejar@yahoo.com
Adresa de desfasurare va fi comunicata prin e-mail.
Cu deosebita stima, 
Manu Stejar”
                                                                                                                                                       

         Vin cu completarea ca acolo vom face obisnuitele cercuri zamolxiene si vom actiona tot in directia schimbarii la fata a Romaniei. M-as bucura nespus sa poata participa cat mai multi, mai ales ca pretul cursului este realmente infim pe langa pretioasa cunoastere ce poate fi primita. Cine doreste poate continua cu rugaciunea la ora 21,30.

        In deplasarea facuta in acest week-end la Onesti am vizitat in Targu Ocna doua obiective: Biserica Armeneasca si Manastirea Magura Ocnei. La Biserica Armeneasca am vazut la intrare o pancarda scrisa in limba armeneasca si cu o asa-zisa traducere in romaneste dedesubt. O doamna ghid ne-a spus ca nu este o traducere corecta dar mie mi-a ramas totusi intiparita in minte, asa cum puteti vedea in fotografia de mai jos, expresia “Schimbarea la Fata a Sfintei Nascatoare”. Nu am auzit vreodata de asa ceva si se datoreaza probabil traducerii eronate, dar pentru mine a ramas totusi ca un mesaj extrem de important, avand in vedere ca toata saptamana trecuta, Maica Domnului s-a facut deseori simtita in viata mea. De ce a fost prezenta mai mereu atunci, ar putea intelege mai bine cei ce au facut ceva actiuni de mare “folos” pentru mine si stiu ei prea bine despre ce vorbesc aici, nedorind prin aceasta paranteza decat sa reamintesc binecunoscuta expresie ca “Nu mor caii cand vor cainii”. Putem remarca de asemeni acele 5 petale de sub scriere.


     Apoi am mers la Manastirea Magura Ocnei. Acolo am facut doua fotografii interesante pe care vi le expun mai jos: o inima in interiorul careia este scris un 5, inima aceasta fiind asezata deasupra intrarii in biserica mai mica a Manastirii si o pictura in aceeasi bisericuta, in care Maica Domnului apare cu tricolorul in mana. Putem remarca si braul tricolor din partea superioara a picturii.



          Toate acestea le-am considerat ca pe niste mesaje ca de fapt, desi sarbatorim Schimbarea la Fata a Domnului nostru Iisus Hristos, totusi, toate actiunile ce urmeaza sa le facem par a fi sub ghidarea Maicii Domnului.

       Bunul Dumnezeu sa binecuvanteze si sa ajute Romania si intreaga planeta!

Sursa: http://tristar77.blogspot.ro/

PERSPECTIVA ENERGETICĂ ELEVATĂ


Vă adresăm invitaţia de a menţine o anumită stare de spirit a minţii, precum şi o anumită stare emoţională, a fiinţării la nivel înalt.
Atunci când vă revărsaţi conştienţa în momentul prezent de ACUM şi când păstraţi o perspectivă energetică la un nivel vibratoriu subtil, nu contează ce făptuiţi sau cui vă alăturaţi; secretul este să fiţi prezenţi în clipa de faţă, debordând de bucurie, recunoştinţă şi apreciere. Veţi fi martorii abundenţei, ai unui flux stabil, ai graţiei şi naturaleţei.

Nu depinde de ceea ce făptuiţi, ci de modul în care creaţi, în fiecare clipă.



Iluziile zbuciumului,luptei, ale tensiunii psihice şi ale încordării, încrâncenării constituie frecvenţe dense, scăzute, mohorâte şi acestea sunt stările minţii care vibrează / radiază în cea de-a treia dimensiune. Reprezintă o parte a matricei, cu rol de zăvorâre, ferecare.

Numeroase fiinţe umane încep să conştientizeze că sunt, în realitate, fiinţe multidimensionale care se amuză într-un holojoc ce se desfăşoară aici, pe planeta Pământ. Teatrul acestei holograme oferă iluzia limitărilor. Iluzia limitărilor este intensă, fiind întreţinută, impulsionată şi amplificată prin mass-media, de către conducătorii voştri şi, totodată, specifică vechii paradigme tridimensionale.

O evoluţie, un proces de transmutare se desfăşoară înlăuntrul inimilor şi minţilor a numeroşi oameni de pe Pământ, în aceste vremuri. Această evoluţie a conştiinţei se extinde întru adevărul Sinelui nemărginit — întru conştienţă, întreaga făptură, precum şi aspectele inerente tuturor fiinţelor umane devenind conştiente de vieţile lor în realităţi multidimensionale.

sursa-net

Sursa: http://astrodeva.wordpress.com/

Ebola este un razboi comun bio-psihologic al lui George Soros si Bill & Melinda Gates



În urma celei mai recente înșelătorii teroriste, Ebola, președintele Barack Obama tocmai a semnat un ordin executiv care să permită reținerea forțată a persoanelor cu boli respiratorii grave. Da, ai auzit bine. Nu Ebola. Doar persoanele cu probleme de respirație.

Cu toate acestea, singura tulpină cunoscută de Ebola ce poate fi transmisă interpersonal prin picaturi in aer - Mayinga - nu a mai fost identificată din 1978.

Aceasta amintește de o prestidigitatie similară, atunci când liderii noștri iubitori de război au început a bate tobe de război împotriva Irakului pe 9/11, insistând că autorii atacului turnurilor gemene au fost dintr-o peșteră din Afganistan. Daca incepeti cumva sa fiti ingrijorati de Ebola, ar fi mai bine sa nu fiti. Incepe sa para a razboi psihologic tot mai suspect, la fel ca gripa aviara, gripa porcina, etc.

Dacă vorbești de o posibilă epidemie la nivel mondial, statisticile provin de la Organizația Mondială a Sănătății (OMS), care este institutie subordonata elitei, iar Ebola nu este nici măcar ceva de genul proportii epidemice in Africa. Adăugand faptul ca geneza Ebola pare să fi venit de la un nucleu care are, în centrul său, un laborator de arme biologice deținute de miliardarii George Soros și Bill și Melinda Gates.
Chiar potrivit cifrelor OMS, răspândirea de Ebola în Africa este nimic în comparație cu numarul oamenilor care mor în Occident datorita obișnuitei gripe comune in fiecare an. Te uiți la un total de 900 de decese în general, pentru Ebola, față de o cifră anuală de decese cauzate de gripa de 250.000 și 500.000. Ambele cifre provin din rapoartele OMS.
Deci sa sperăm că obtinem o perspectivă sănătoasă asupra tacticii războiului psihologic Ebola care este propagata in prezent de către mass-media mondiala care, de asemenea, este sub controlul elitei planetare.
Jon Rappoport intr-un articol pentru Infowars, spunea :
"Ebola este o operațiune de propagandă. Alegerile sunt facute: ce să sublinieze, ce să ignore, aceea de a o utiliza, în scopul de a invoca frica. Producerea fricii, într-un fel sau altul, este un element standard în exercitarea controlului de sus în jos asupra populației. Când oamenii se tem, sunt obedienti, sunt ascultători fata de autoritate. Și asta e ordinea de zi. "
Partea de propagandă a operațiunii este respectată cu sârguință de capul OMS, Margaret Chan. Când ea s-a adresat in cadrul unui summit al liderilor regionali, cifrele ei erau în conflict cu actuala raportare din cadrul statisticii OMS actualizate in 25 iulie, "virusul Ebola in Africa de Vest". Ea a declarat la summit ca virusul a revendicat 728 de vieți în Guineea, Liberia și Sierra Leone din februarie .... aproape de două ori mai multe ca cifrele oficiale înregistrate. Chan, de asemenea, le-a spus că Ebola ucide pana la 90 la suta dintre cei infectati, atunci când din același raport, putem vedea că cele 456 de decese au fost dintr-un total de 814 infectati ... așa că e aproape jumătate.
Doar aceste cifre oficiale contradictorii si propagandei prin limbajul folosit de catre mass-media putem sa ne dam seama ca s-a pornit un razboi bio-psihologic impotriva noastra. A fost un comentariu foarte revelator de la un farmacist care, intr-un interviu la Bloomberg News, Dr. Ben Neuman a recunoscut că nu este motiv de "panică" virusul Ebola pentru industria farmaceutica pentru a justifica dezvoltarea unui leac.
De-acum incolo nu va fi doar un singur medicament de care avem nevoie pentru Ebola, ci vom avea nevoie de un cocktail de medicamente și, probabil, de un vaccin frumos, care ar putea fi utilizate, toate acestea costand o mulțime de bani guvernele lumii si implicit pe noi cobaii Noii Ordini Mondiale.

De fapt, Monsanto care detine Tekmira Pharmaceuticals a dezvoltat un vaccin Ebola, care a fost testat pe oameni cu rezultate pozitive. Cu toate acestea, acesta a fost pus în așteptare de Monsanto si FDA, și acest lucru a dus la crearea unei petitii a medicilor care insistă că interdicția ar trebui ridicată. Aparent, acțiunile Tekmira au crescut brusc de cand izbucnirea Ebola în Africa de Vest s-a intensificat, iar investitorii se asteapta ca vaccinul să fie reexaminat și eliberat foarte curand.


Centrul pentru Controlul Bolilor (CDC) al SUA ne spune că virusul se răspândește din cauza unor practici neigienice în spitalele din Africa. Deci, nu poate fi o coincidență faptul că un laborator de bio-război într-un spital din Sierra Leone, cu o listă de investitori, care arată ca o ,,Cine este Cine” a Noii Ordini Mondiale, inclusiv eugeniștii cunoscuti ca George Soros și Bill și Melinda Gates, sunt deja la centrul de focar Ebola din Africa. Acestia sunt cei mai bogati oameni din lume și dețin guvernele noastre.

 Spitalul Guvernamental Kenema din Sierra Leone, care a fost ochiul furtunii Ebola, găzduiește un nivel SUA de biosecuritate 2, intr-un laborator de cercetare in arme biologice cu link-uri către Bill și Melinda Gates Foundation și Fundația Soros. Acolo, oamenii de stiinta in bioaparare ai SUA au lucrat pe febre virale, cum ar fi Ebola de zeci de ani. Localnicii cu siguranță cred căKenema Lab din Sierra Leone este cauza epidemiei de Ebola acolo. Rapoarte ale Bloomberg releva ca localnicii au aruncat cu pietre in spital și in secția de poliție, în mijlocul temerilor că lucrătorii din domeniul sănătății au folosind Ebola ca un truc pentru a ucide oameni și de a colecta parti ale corpului lor. Temerile au fost declanșate de un "zvon" aparent început de către o asistentă medicală care a lucrat acolo, despre care laboratorul a insistat repede ca a fost bolnava mintal. Aceasta este o tactică comună și clasica, pentru a discredita martorul. Trebuie să ne întrebam cum o persoană bolnavă psihic a fost considerata apta pentru a lucra într-o astfel de facilitate sensibila și periculoasa. Dar, desigur, ea a fost complet sănătoasă, și doar suficient de neînfricată ca să spună adevărul.
Este o chestiune de inregistrare publica că acest laborator de razboi biologic a lucrat la dezvoltarea diferitelor tulpini de Ebola pentru mai mult de 40 de ani, si care ridică întrebarea, cum Dumnezeu ar aștepta cineva să-l controleze într-o situație pe câmpul de luptă? Cred că răspunsul la această întrebare este că nu ar putea, și ca armă Ebola nu este și nu a fost niciodată destinata a fi utilizata doar pe trupele inamice, dar pe civili cu siguranta. Convenția de la Geneva este moarta de mult si ar trebui sa se suceasca-n mormant !
 În conformitate cu American Kabuki, care au cercetat acest subiect mai profund, acest laborator Soros / Gates a fost, până în prezent, în imposibilitatea de a dezvolta o tulpina de Ebola, care sa fie destul de virulenta, și cu siguranță nu una  care se va răspândi în climate mai reci, care nu se găsesc în Africa.

Ei spun :
,, Au încercat să creeze o bioarmă Ebola de peste 40 de ani. Ei nu pot face acest lucru, deoarece tulpina Mayinga de Ebola (tulpina cunoscuta ca fiind contagioasa prin transmisie de aerosoli) ucide oamenii prea repede pentru ca aceasta să funcționeze ca o răspândire largă de bioarmă.”
"S-au jucat cu Marlburg / Ebola pentru a crea un virus cu o perioadă de gestație mai mare, astfel încât trecerea  infecție / contaminare sa se răspândeasca mai departe. Dar Marlburg anulează factorii de transmisie de aerosoli ale tulpinii Mayinga de Ebola, pe care le lasă cu transmisie orala, prin mucoase, si care nu este eficient pentru ca virusul moare foarte repede, mai putin atunci cand se află într-un climat foarte cald si umed (de unde și faptul că acesta a fost testat în Africa de Vest, în zonele cu climă de jungla). Aerul condiționat ucide virusul aproape instantaneu.”
,,Deci, Ebola are o singură tulpină, care este suspectata de a fi fost transmisa prin expunerea prin aerosoli a virusului viu. Tulpina Ebola Zair numit "Mayinga". ,, Tulpina Zair Mayinga este singura tulpina Ebola, care a fost vreodată suspecta de a fi transmisa prin contaminare cu aerosoli, și este extrem de rară. Din cele mai bune surse, tulpina Mayinga nu a fost văzuta într-un focar din 1978. "

Între timp, acest laborator de bioarme din Sierra Leone este în curs rapid de a fi închis, evitându-se astfel orice investigație a poliției. Multi-miliardarul George Soros, un prieten de-al președintelui din Sierra Leone, este, de asemenea, un investitor mare în așa-numitul "triunghi Ebola" din Sierra Leone, Liberia și Guineea.

Deci, probabil, au dat aceasta: înșelătorie terifianta Ebola care ar putea să funcționeze bine ca ,,psy-ops” pentru trei motive - Ebola este o boală străină din terenuri exotice, simptomele sunt sângeroase și hidoase și pot fi, de asemenea, mortale. Acest lucru înseamnă că Ebola poate avea o șansă mai mare de a capta imaginația unui public pre-programat de Hollywood prin filme de groază, în cazul în care războiul informațional este în mare parte declansat.

La urma urmei, este vorba despre profit, și o populație speriata nu se va întreba de ce  creste prețul acțiunilor. In concluzie: Al Treilea Razboi Mondial nu va fi efectuat între națiuni, ci de către o elită eugenica ( conform ideologiei eugeniei, n.a.) și psihopata mondiala pe oamenii obișnuiți, în mare parte prin arme biologice și război psihologic. Acesta poate incepe cu EBOLA.

       sursa : http://therapybook.wordpress.com/
       
       Drum drept spre Lumina !

Sursa: http://burebista2012.blogspot.ro/

Horoscopul lunii AUGUST


Schimbare la fata cu forta!

Luna august este ca o eruptie solara ce patrunde pana in inima Pamantului. Energia planetelor din zodia Leu intra in coliziune cu energia planetelor din Scorpion si ne scutura bine nu doar pe dinafara, ci si pe dinauntru. 

Ajungem pana la profunzimi pe care le-am atins rareori in cursul vietii de pana acum. Intensitatea este unitatea de masura a lunii august, gradele sale fiind de ordinul sutelor, daca nu chiar miilor, pe scara Celsius. 

Luna august ne arde ca un foc viu care ne mistuie din centrul fiintei si lasa multa cenusa in urma. Iesim cu forta din sedentarismul unor convingeri sau atasamente. Practic, nu ni se da voie sa spunem “nu” la ce vine spre noi! 

Luna aceasta, din doua una: ori ne transformam, ori ne transformam! 

Mersul planetelor in august 2014:

Soarele: pana pe 23, dimineata, in Leu, apoi in Fecioara
Pe 10 august avem Luna Plina in Varsator, iar pe 25 – Luna Noua in Fecioara
Mercur: pana pe 15, seara, in Leu, cand trece in Fecioara
Venus: in Rac pana in dimineata zilei de 12, pe urma in Leu

Toate celelalte planete stau toata luna la locul lor, acolo unde se gaseau si la sfarsitul lunii iulie: Marte in Balanta, Jupiter in Rac, Saturn in Scorpion, Uranus in Berbec, Neptun in Pesti, Pluto in Capricorn, Nodul Nord in Balanta.

Horoscopul pentru fiecare zodie:

Berbec

Pana pe 10 august, resimti din plin inclestarea planetelor aflate in Leu si Scorpion. Ai vrea sa faci multe, insa elanul iti cam este taiat. Iti e destul de greu sa te relaxezi, asta pentru ca iti fixexi obiective mult prea indraznete si imposibil de atins acum. Fii cat mai realist si nu umfla bugetul, pentru ca nu ai de unde sa dai de unde nu ai. Cam iei dintr-o parte si pui intr-alta, faci tot felul de manevre financiare ca sa acoperi goluri acolo unde te-ai intins mai mult decat trebuia. Ai nevoie sa apelezi la oameni de incredere, sa te bazezi pe fondurile partenerului sau sa te imprumuti pentru a-ti implini anumite dorinte. Uranus aflat in zodia ta te ajuta sa vezi lucrurile pe termen lung, sa anticipezi corect derularea anumitor evenimente din viata ta. Vezi bine la distanta, dar uita-te mai intai aproape! Te salveaza de fiecare data intuitia sau interventia spectaculoasa a cuiva atunci cand te astepti mai putin. Te poti baza pe oameni in care poti avea toata increderea. De la Luna Plina din 10 august si pana la Luna Noua din 25, te concentrezi sa faci prea mult pentru cei dragi. Incearca sa-i lasi sa se descurce si singuri. Iubirea ta poate fi sufocanta, asa ca s-ar putea sa ai reclamatii de la partener si de la copii. Un avertisment vine in ceea ce priveste sanatatea, cu posibile afectiuni respiratorii sau cu risc la nivelul talpilor, asa ca ai grija pe unde calci, sa nu te impiedici sau sa te intepi in ceva. Sfarsitul lunii vine cu foarte multa hotarare de a investi, de a schimba ceva in viata ta, de a construi ceva durabil impreuna cu partenerul, poate chiar o afacere, sau de a departaja bunurile tale de cele ale unui partener de care te separi. Pentru aceste schimbari, ai nevoie de bani seriosi, iar toata atentia ta se poate canaliza pe cum sa-i produci sau cum sa-i administrezi.

Taur

Pana la Luna Plina din 10 august te ajung din urma promisiuni vechi pe care nu le-ai indeplinit. Ai de facut ceva ce ai vrut de mult sa faci, dar nu ai reusit. Sunt si multe datorii fata de familie, parinti sau rude, pe care nu ai incotro si le achiti acum. Poti avea impresia ca greul pica in continuare pe tine si nici nu se poate spune ca n-ai avea dreptate. Mare parte din provocari vin acum din partea partenerului sau a partenerilor de orice fel, care nu prea te sustin sau care, daca o fac, te sustin cu forta sau cu anumite servicii pe care tu le vei face pe urma. Relatiile de familie iti impun acum niste renuntari la ceva ce ti-ai fi dorit doar pentru tine. Incearca sa te bucuri de mici bucurii domestice si de impartasirea sentimentelor si a experientelor cu cei de acasa. Perioada de inceput de august vine si cu multe revelatii, cu idei geniale de a iesi din situatii dificile. Te ajuta foarte mult rugaciunea, dar atentie maxima la cum formulezi cererile catre Univers, caci ai mari sanse sa primesti fix ceea ce spui ca vrei! De la Luna Plina la Luna Noua, intre 10 si 25, primesti semne de recunostinta si iubire din partea celor dragi. Poti trai un sentiment de confort afectiv, te hranesti cu linistea si multumirea celorlalti. Nu-ti face planuri marete in dragoste, pentru ca mintea ta creaza acum scenarii fanteziste. In  loc sa visezi cu ochii deschisi, mai bine evalueaza oamenii si relatiile fara asteptari! Nu lasa mintea sa te desprinda de realitate! Finalul de luna iti aduce foarte multe adevaruri despre partenerul de cuplu. Vezi lucrurile cu o claritate iesita din comun. Poti porni acum la un nou drum in doi. Daca nu exista nimeni, s-ar putea sa iasa din umbra persoana care te pandea, dar nu indraznea sa faca pasul spre tine.

Gemeni

Agitatie maxima pentru tine in primele zece zile de august. Parca mintea ta o ia la galop, ca sa nu zicem razna. Iti trec prin cap tot feluld e idei, care mai de care mai nelinistitoare, ai talentul de a crea scenarii negative, de a face proiectii cu deznodamant negativ, ceea ce nu te reprezinta. Trezeste-te! Eliereaza-te de gandurile care te apasa, e posibil sa te conectezi atat de usor la mintea celorlalti incat sa preiei din zbor frici care nici macar nu sunt ale tale. Esti si foarte mult pe drumuri sau te vezi cu lume multa in interes de serviciu, asa ca e obligatoriu sa-ti faci timp sa stai doar cu tine ca sa separi ce cred altii de ceea ce crezi tu. Nervii intinsi la maxim iti pot da stari de insomnie sau ipohondrie chiar. Concentreaza-te pe gandurile pozitive, schimba polul! Ai in schimb o intuitie fabuloas,a care-ti da flashuri despre viitorul tau. Crede in cea mai mareata versiune a viitorului tau si nu lasa fricile sa te copleseasca! Esti si extrem de apreciat intr-un grup din care faci parte, fie amical sau profesional, asa ca cere ajutor, nu te lasa nimeni la greu! De la Luna Plina pana la Luna Noua, deci intre 10 si 25, s-ar putea sa faci o calatorie in interes afectiv. Dragostea te ia taras si te duce departe, ori impreuna cu partenerul, ori in scopul de a te intalni cu partenerul. Dragostea devine principala motivatie a tuturor actiunilor tale. Asteapta-te insa ca cineva din familie sau de la munca sa te solicite si sa aiba nevoie de ajutor fix cand tu aveai alte planuri. Placerea parca iti este umbrita cumva de simtul datoriei. Sfarsitul de august aduce perspective spectaculoase profesionale. Pui pe picioare un plan trainic, ce te va marca pentru cel putin doi ani de aici inainte. E cazul sa te implici si sa dai o forma finala unui proiect care are darul de a te scoate in fata.

Rac

Luna august incepe cu framantaris financiare. Parca ai tot felul de nelinisti legate de bani, iti e frica sa nu ramai fara sau oricat ai avea nu iti este suficient. In acest context, e bine sa-ti pui talentele la treaba si sa te gandesti serios sa ceri bani pentru munca ta sau sa te reprofilezi pe un domeniu mult mai profitabil. Daca ce muncesti te reprezinta, atunci cu greu o sa respiri din pricina activitatii sustinute. Daca te incapatanezi sa faci o o schimbare benefica in plan profesional, s-ar putea sa simti ca te lupti cu morile de vant sau ca te zbati degeaba. Banii vin usor doar daca scapi de frica de a nu-i putea castiga! Daca afirmi ca nu ai, atunci nici n-o sa ai! Grijile tale sunt mai degraba legat de cei dragi, carora simti ca nu le poti oferi cat ti-ai dori. Poate e timpul sa te concentrezi sa dai iubire in loc de bani! Poate copiii si persoana iubita au nevoie de atentie, de o imbratisare si de o incurajare, pe care o apreciaza mult mai mult! Da celorlalti ce au nevoie, nu ce crezi ca au nevoie material! Profesional oricum vine peste tine o schimbare benefica, esti luat pe sus si pus intr-un loc nou sau intr-o situatie inedita, asa ca pregateste-te ca lucrurile sa iasa altfel decat ai fi gandit tu. De la Luna Plina la Luna Noua, intre 10 si 25, ai putea avea impresia ca Dumnezeu iti baga in traista. Nu se stie cum, dar banii vin la tine pe cai nebanuite, astfel incat iti poti indeplini o dorinta sau iti poti face o bucurie. Ai grija la scenariile pe care le face mintea ta, nu te inflama, nu visa scu ochii deschisi, pentru ca ceea ce crezi tu despre tine sau despre altii e diferit de realitate. Ai tendinta de a interpreta gresit informatiile, asa ca nu te napusti sa dai verdicte! Sfarsitul de august pune serios pe tapet reinventarea relatiei de cuplu sau aparitia unui nou copil. Poti avea parte de o experienta memorabila de dragoste, o vacanta sau o implinire erotica. In cazul in care ai asteptat indelulng pe cineva, il vrei si crezi ca-l meriti, pregateste-te sa-l intampini! 

Leu

Inceputul de august are conotatii profund vindecatoare pentru tine. Planetele aflate in zodia ta intra in conflict cu cele din Scorpion si te fac sa scoti rani vechi, de care nici tu nu mai erai inconstient. S-ar putea sa ai tot feluld e reactii ciudate, de nerecunoscut pentru cei din jur, cu accese de furie si nemultumiri la adresa celor de acasa. Desigur, in tine se afla ceva ce te pune pe jar. Poate e timpul sa fii mult mai indulgent si bland cu tine, prea te-ai criticat si te-ai incrancenat in ultima perioada. Dai pe foc, esti in clocot, vrei ca totul sa se intample acum si nu prea se poate. Rabdarea este o calitate care arata cat de intelept esti acum. E important sa treci peste ce a fost, sa nu scoti ochii si sa nu te evaluezi foarte exigent. Altfel, cei mai dragi oameni se pot intoarce acum impotriva ta. Daca tu esti nemultumit, si familia ta va fi nemultumita de tine. Incearca sa pui iubirea in locul judecatilor si, in loc sa aduci acuze, sa vezi ce are celalalt cel mai bun in el! De la distanta sau din strainatate lumea se vede altfel, asa ca ar fi utila o deplasare sau macar lectura unor carti care sa te transpuna in alta realitate. Intre Luna Plina din 10 august si Luna Noua din 25, esti dintr-o data mai vioi, mai vesel, mai binevoitor, dar si mai expansiv.  Parca vrei sa arati cat de iubitor si bun esti. E o perioada propice sa te rasfeti, sa te bucuri, sa ai grija de tine, sa faci schimbari in modul in care arati si te simti. Acest rastimp este destul de riscantr din punct de vedere financiar, pentru ca vine cu cheltuieli numeroase si nenecesare. Incearca sa-ti controlezi nevoia de a compensa afectiv prin shopping! S-ar pute asa-ti depasesti cu mult bugetul. Sfarsitul de luna aduce concretizarea unor planuri legate de ca sa si locuinta. Poate te gandsti la o mutare, la o achizitie sau la o amenajare. Esti in cautarea unui loc unde sa te simti bine si e posibil sa-l gasesti. Dar pentru a te instala si a-ti fi bine, e nevoie sa faci niste cheltuieli si sa tai niste legaturi cu trecutul.

Fecioara

Inceputul lunii august te cam lasa perplex, nu stii ce ai de facut si nici incotro s-o apuci. Parca nimic din ce vrei tu nu ies intocmai, ba dimpotriva, toiate se intorc impotriva ta. Iar asta se intampla pe fondul planetelor din Leu in conflict cu cele din Scorpion, care te indeamna sa cedezi fraiele propriei vieti. Cu cat te zbati, cu atat te afunzi mai tare. Esti pe niste nisipuri miscatoare si orice pas te adanceste in necunoscut si in neputinta. De aceea, este vremea  sa il lasi pe Dumnezeu sa faca in locul tau ce crede El ca e mai bine pentru tine. Tot ce ai de facut e sa urmezi semnele cu incredere, sa lasi lucrurile sa ti se intample si abia apoi sa actionezi! Este timpul nu sa actionezi, ci sa reactionezi la ceea ce ti se intampla. Ai de trecut o etapa de provocari, plina de discutii, poate chiar contracte si deplasari, dar in care trebuie sa-ti arati hotararea si puterea de a lua decizii! Faci acum schimbari luat pe sus, acele schimbari pe care nici nu le-ai considerat necesare multa vreme. De nicaieri vin acum fonduri suplimentare, poti accesa resurse nebanuite, ai sansa de a atrage bani si sustinere, atat materiala, cat si umana. Te poti baza pe altii, asa ca nu ezita sa vorbesti despr ece te framanta, caci nu stii de unde ti se intinde o mana. Intre Luna Plina si Luna Noua, intre 10 si 25, atentie la problemele de sanatate! Exiosta risc de infectii, inflamatii, afectiuni ale sangelui, rani deschise pe piele. Daca apar, atunci e posibil sa fie in indice ca exista cineva pe care nu poti sau nu vrei sa-l ierti. De asemenea, e posibil sa fie drept cauza lipsa acceptarii a ceea ce ti se intmpla. Asa ca primeste tot ce vine fara sa te victimizezi si sa te intrebi “De ce mie?”. Priveste-ti puterea de a te descurca in toate situatile si fii recunoscator pentru toate darurile pe care le primesti! Nu te amagi in privinta partenerilor, ei pot sa te sprijine, dar nu poate face nimeni nimic in locul tau! Sa nu ai asteptari de la nimeni, nu te amagi in privinta oamenilor din viata ta, caci, in cele din urma, esti pe cont propriu! Sfarsitul de august aduce materializarea unor acte, documente, hartii, parafate in scris. De asemenea, poate fi vorba despre tranzactii comerciale, vanzari sau cumparari. Sunt de reglat socoteli vechi si cu fratii, surorile, vecinii sau alte rude apropiate, care vin cu pretentii sau cu solicitari. Ai foarte multe de invatat din relatiile cu acestia. Intalnesti insa si oameni noi, intri intr-un cerc de relatii de unde iti iei foarte multe informatii si unde te regasesti.

Balanta

Debut de luna de-a dreptul bulversant pentru tine in august. E ca si cum vine atat de mult peste tine incat nu poti face fata, te sperii si spui stop. Apar oameni, apar propuneri, apar oferte si, cel mai dificil pentru tine, esti pus in situatia de a face alegeri. Poate e chiar timpul sa te arunci cu capul inainte, sa rumegi, dar fara sa inchizi usi care s-au deschis. E ca si cum nu-ti vine sa crezi ca anumite lucruri pe care le simti extem de benefice ti s-ar putea intampla chiar tie, drept urmare esti tentat sa spui „Nu, multumesc!”. Ai de identificat acele convingeri care te fac sa crezi ca nu meriti tot ce e mai bun. Daca alegerile pe care le faci acum sunt identice cu cele pe care le-ai mai facut, inseamna ca n-ai invatat nimic din experientele trecute. Te simti fortat, provocat, simti ca nu e momentul sa ti se intample anumite lucruril, dar ai tendinta de a da inapoi. De aceea, comunicarea este salvatoare acum! Intreaba, exprima-te, spune ce simti si ce gandesti! Scoate-ti la suprafata fricile, voirbeste despre ele! Ai de facut si niste modificari in ritmul de viata. Daca programul tau este destul de dezechilibrat, s-ar putea sa vina acum tot din exterior niste initiative care sa te ajute sa-ti gestonezi mai bine timpul. Intre Luna Plina din 10 august si Luna Noua din 25, ai parte de o sustinere iesita din comun din partea prietenilor si a oamenilor din anturaj. E ca si cum devii un fel de vedeta, te simti rasfatat si privilegiat. Poti avea chiar convingerea ca ceilalti te iubesc din inima si te aproba, dar tu in continuare sa lupti cu insecuritatile tale. Cand ai dubii, suna un prieten! Nu sunt excluse nici noptile nedormite din cauza unor anxietati care ies la suprafata si se vindeca. Te intalnesti cu tot felul de frici pe care e cazul sa le eliberezi. Te ajuta foarte mult rugaciunea, timpul petrecut cu tine, contactul cu natura, o vacanta. Ia lucrurile asa cum vin spre tine fara sa le judeci! Daca se intampla, inseamna ca acum este momentul! Finalul de luna iti poate aduce confirmari in privinta valorii tale. Tu lucrezi la stima de sine, iar  performantele pe care le ai iti sunt apreciate. Iti folosesti un talent care este de mare folos celorlalti, iar ecourile din partea lor iti dau siguranta ca esti pe drumul cel bun. Daca nu-ti place ce faci si esti nemultumit de cat castigi, fara o schimbare de directie, vei fi din ce in ce mai nemultumit. Sunt mari sanse sa incepi sa castigi mai multi bani, cu conditia ca ceea ce faci sa faci cu pasiune!

Scorpion

Planetele din zodia ta sunt tinute in sah la inceputul lunii august de planetele din Leu. Suporti destul de greu presiunea care se pune pe tine acum, exista foarte multe exigente carora trebuie sa le faci fata. Nu se prea pune problema de satisfacerea unor nevoi si placeri personale. Ai multa treaba, esti in situatia de a-ti face o datorie care poate sa te copleseasca. Cineva are nevoie de serviciile tale sau poti tine locul cuiva sau simti o povara care te apasa. In acest context, iti vine sa te lupti si sa te revolti, dar asta ar fi cea mai mare greseala pentru tine. Ti se cere disciplina si devotament. Orgoliul este o piatra de incercare pentru tine, intrucat pot sa apara tot felul de provocari din partea sefilor sau a autoritatilor. Orice riposta sau neascultare te poate costa foarte scump. Cu toate astea, din punct de vedere profesional, lucrurile par sa se aseze de la sine in mod miraculos atata timp cat le lasi sa curga. Poti gasi un serviciu sau iti poti imbunatati in mod miraculos relatiile de munca. De asemenea, daca ai probleme de sanatate, poti primi acum un diagnostic sau un tratament care sa te puna pe picioare. Intre Luna Plina si Luna Noua, deci intre 10 si 25, te intereseaza foarte tare imaginea publica. Esti expus, oamenii afla povestea ta de viata, se comenteaza foarte mult si, desigur, se spun multe neadevaruri. Priveste oamenii cu detasare, nu pune nimic la suflet si incearca sa judeci cat mai putin. Oamenii cand lovesc sub centura o fac din propria durere! Accepta ca cei ce te contesta sau te invidiaza au niste rani nevindecate! Iar daca te invidiaza, inseamna ca au si pentru ce! Sfarsitul de luna, cu conjunctia Marte-Saturn in zodia ta se anunta de impact. Poti sa o iei de la zero intr-un proiect, ai puterea de a te ridica, de a o apuca de la capat acolo unde ai un blocaj, de orice natura ar fi el. Ai mai multa energie si gasesti o motivatie atat de puternica incat da sens intregii tale vieti. Iti gasesti o directie, stii incotro iti canalizezi vointa si iti asumi noi inceputuri. Se trezeste luptatorul din tine!

Sagetator

Combinatia de planete din zodiile Leu si Sagetator fac din tine una din cele mai incercate zodii la inceputul acestei luni. Parca toate se sparg in capul tau. Ai de dat explicaiti, de indreptata lucruri, esti pus in fata unor regrete. Ai vresa sa schimbi multe decizii din trecut, dar e bine sa te consolezi si sa te linistesti: nu se mai poate! Degeaba te framanti pentru ceva ce a fost si nu se mai poate schimba. Ai avut niste conceptii gresite la un anumit moment al vietii, e timpul sa constientizezi ca ce credeai ca e bine nu a fost ok, asa ca accepta modul in care au evoluat lucrurile si mergi mai departe! Daca te adancesti in remuscari si regrete, risti sa te alegi cu atentionari pe corpul fizic: afectiuni genitale, in zona gatului, palpitatii la inima sau tulburari sangvine. Nu te juca cu sanatatea luna asta! O vizita la medic sau la un terapeut ar putea si necesara. Surpriele placute vin din zona afectiva, pentru ca beneficiezi de sprijin neasteptat din partea partenerului sau a copiilor. Situatii neprevazute si fericite iti deschid inima si iti confirma ca esti iubit. Intre 10 si 25 august, de la Luna Plina la Luna Noua, ai nevoie de o calatorie ca de aer. Ori evadezi in spatiu, ori citesti si te duci in lumi imaginare, ori iti iei energie de la cine stie ce cursuri la care te inscrii si care iti deschid orizonturile. Simti ca ai nevoie de noi instrumente ca sa intelegi ce ti se intampla, de aceea s-ar putea sa accepti sa primesti informatii din domenii pe care le-ai respins cu incapatanare sau chiar le-ai discreditat pana acum. Mai mult, ai sansa de a intalni specialisti, profesori, oameni care sa joace pentru tine rolul de consilier, indrumator, maestru. Sa nu-ti faci insa planuri batute in cuie, pentru ca ceea ce iti planifici nu iese ca la carte. Fii flexibil, tolerant si nu judeca oamenii care se razgandesc! Ai nevoie de experiente in care simti ca oamenii te mint, te tradeaza sau nu se tin de cuvant, tocmai ca sa te abtii sa-i judeci si sa te vezi pe tine! 

Capricorn

Inceputul lunii august poate fi resimtit ca un cutremur de intensitate variabila. Sentimentul pe care il poti avea este similar celui de sabotaj, ca si cum cineva iti taie craca sau iti trage presul de sub picioare. Este o perioada in care ai nevoie sa ti se retraga sprijinul, sa ti se ia ceea ce ti s-a dat, lectia pentru tine fiind acum aceea de a sta pe propriile picioare, de a te baza numai pe tine. Iar ca sa te desprinzi acum de ceilalti si sa nu mai depinzi de nimeni esti pus in situatia de a te descurca singur. Desigur, este o provocare pe care tu o primesti cu bratele deschise, indiferent daca recunosti sau nu. Se stie, nu nu te poti bucura de orice realizare decat daca vine prin efort, perseverenta de a depasi obstacole si mobilizare. Primesti acum exact ce ai nevoie ca sa te simti stapan pe tine si sa te concentrezi pe obiective de viitor. Din partea familiei vine un sprijin neasteptat, cei de acasa ori rudele sunt sustinatorii tai, dar ei nu pot acum decat sa puna o vorba buna sau sa creeze o oportunitate. Restul, te priveste. Intre 10 si 25 august, de la Luna Plina la Luna Noua, e posibil sa te macine niste cheltuieli care-ti depasesc bugetul. Te concentrezi foarte mult pe cum sa-ti sporesti resursele. Te poti lupta cu niste insecuritati financiare. Mai mult, e posibil sa fii nevoit sa ceri ajutor, poate un imprumut, ca sa depasesti o situatie delicata. Daca te lasi cuprins de inversunare, te vei adanci si mai mult in nemultumire si furie. Priveste inainte cu credinta si nu da vina pe nimeni pentru nemultumirile tale! Daca-ti asumi responsabilitatea fata de propria viata si iti spui „Asta e, mergem mai departe!” s-ar putea sa vezi ca, din senin, ti se deschid cerurile si ti se aranjeaza ploile. La sfarsitul lunii, interventia spectaculoasa a cuiva in viata ta iti poate modifica traiectoria. Ori un prieten, ori o persoana importanta, ori un grup de oameni cu o preocupare specifica intr-un domeniu de activitate iti pot oferi o propunere, o solutie, o varianta. Asteapta-te sa apara rezolvari pe care cu mintea nici nu le gandeai pana atunci. Renunta la conditionarile si la limitarile din cap! Da voie perioadei de sfarsit de august sa-ti arate ca totul e posibil mai ales atunci cand te astepti mai putin!

Varsator

Planetele din Leu in conflict cu cele din Scorpion iti dau un inceput de luna fulminant. Esti in centrul atentiei din punct de vedere relational. Situatia ta de cuplu sau parteneriatele in care esti implicat atrag atentia si ii lasa pe altii cu gura cascata. Ies la suprafata fete ale personalitatii tale si ale relatiilor tale care par incredibile. Bineinteles, deciziile pe care le iei strang in jurul tau un complet de judecata. Invata sa te detasezi, pentruc a circula tot felul de adevarrui denaturate, iar barfa e in floare pe seama ta. Conteaza acum sa iei decizii care dovedesc cat de mult te iubesti tu pe tine. E cazul sa-ti asculti sufletul si sa nu faci compromisuri. Ai darul de a-i ajuta si pe altii sa inteleaga care e rostul relatiilor in viata omului. Poti fi implicat intr-un trio conjugal, intr-o situatie relationala incerta sau ciudata, poti incepe o relatie care sa faca valuri. Se pune inclusiv problema reglarii pe cale juridica a relatiei cu un partener de viata sau de afaceri. Te poti gasi intr-o situatie de mediere, in fata unui notar sau la tribunal. Ai sansa de a avea alaturi cei mai buni specialisti de care ai nevoie ca sa-ti desfaca itele incurcate. Primesti din zbor ponturi care-ti sunt de maxim folos. Intalnesti oameni care te pot scoate din blocaje aparent fara scapare. Da atentie oricarui mesaj care-ti trece pe la urechi; s-ar putea sa fie pentru tine. Intre Luna Plina si Luna Noua, deci intre 10 si 25, poate veni o mare compensatie pentur tulburarile afective la care esti supus. Ai parte de adeziune, iti este mult mai usor sa te impaci, sa ajungi la o cale amiabila, sa bati palma cu persoanele cu care ai ceva de impartit. Universul iti raspunde cu bunavointa la bunele tale intentii. Atata timp cat esti corect si ambele parti au de castigat, situatiile tensionate se risipesc prin minune. Daca incerci sa te razbuni sau sa pedepsesti, risti sa pierzi mai mult decat era necesar. Fii conciliant, diplomat, dar ferm! Implementeaza pana la capat deciziile pe care le iei si ia langa tine oamenii care te pot ghida! Sfarsitul de august te reabiliteaza din toate punctele de vedere. Te poti alege cu un statut social cert, situatia ta relationala si profesionala se clarifica, poti sa iesi in fata, sa te afisezi public, sa-ti asumi alegerile pe care le-ai facut. Se prefigureaza o noua imagine despre tine, oamenii vor sti altceva despre viata ta privata, care este marcata de prefaceri sau chiar renasteri. De asemenea, in cariera, esti gata de un salt urias. Pregateste-te sa te lansezi intr-o directie care iti aduce recunoastere si numeroase oportunitati!

Pesti

Te simti destul de instabil si amenintat la inceputul acestei luni. Planetele din Leu in conflict cu cele din Scorpion parca nu au alta treaba decat sa-ti creeze haos. Cu greu poti stabili un ritm de viata ordonat, trage mereu cate cineva de tine, prioritatile se modifica de la o ora la alta, indiferent ca e vorba despre viata personala sau despre cea profesionala. Tot ce ai de facut e sa te lasi luat de val si sa iei totul asa cum vine, fara sa te enervezi. Esti provocat din exterior sa-ti afirmi talentele si sa-ti demonstrezi valoarea. Increderea in tine, daca era subreda, e pe cale sa se intareasca. Primesti confirmari, parca ceilalti te pun la treaba doar ca tu sa ai ocazia sa dai tot ce ai mai bun si sa te apreciezi pe tine. Te confrunti cu sentimente profunde de frica, cea mai mare fiind frica de schimbare. Parca toata lumea trage de tine intr-o directie dar tu nu si nu, ai calea ta, nu mie, nu e momentul si alte scuze... Invata sa fii flexibil si ciuleste bine urechile! Avertismentul este valabil atat profesional, cat si afectiv! Cand doi spun ca esti beat te duci sa te culci, dar de data asta sunt prea multe voci! E un cor intreg! Asculta ce ti se spune si nu te pune de-a curmezisul! Ai niste resurse pe care parca nu vrei sa le valorifici. Nu le mai bloca, scoate-le, pune-le in aplicare! Castigurile financiare sunt cele care vin sa te incurajeze cel mai bine. Poti ajunge sa faci bani intr-un mod surprinzator, sa-ti vina din senin propuneri profitabile. Oportunitatile se ingramadesc spre tine, asa ca fii atent la un pas pe care, daca-l ratezi acum, degeaba il regreti mai tarziu! Nu castigi bani si banii confirma cat de valoros esti si invers, pentru ca ai valoare, castigi bani pe masura. Intre 10 si 25 august, de la Luna Plina la Luna Noua, tot viata profesionala este in centrul atentiei, cu munca multa, dar si recompense. Simti ca viata ti se mai asaza, ca poti controla timpul, devii mai riguros si mai organizat, prin urmare si mai eficient. Te pui pe niste sine care te propulseaza. Toate ca toate, dar nu neglija odihna, pentru ca ficatul s-ar putea sa se revolte! Ai grija la alimentatie, pentru ca nici digestia nu este prea prietenoasa cu tine! Sfarsitul de luna pune problema unei calatorii la distanta sau a unui drum cu conotatii initiatice. Oriunde ai pleca, poti intalni pe cineva care sa aiba o influenta speciala asupra vietii tale. Sau poate veni cineva de departe care sa-ti dea viata peste cap. Sau o calatorie poate fi motivata de intalnirea cu cineva care te poate calauzi sa-ti modifici radical optiunile si sa faci alegeri care sa te scoata din confortul in care ai stat pana acum. La tine au loc transformari foarte subntile, la nivel de ADN chiar, pentru ca iti schimbi convingerile, privesti trecutul cu alti ochi, ajungi sa traiesti mai usor in prezent si te reprogramezi mental si emotional pentru un viitor mult mai primitor. 



Sursa: http://valeriupanoiu.blogspot.ro/