vineri, 23 mai 2014

10 mantre puternice care iti cresc increderea de sine

sfatulparintilor.ro - apus victorie succes - freedigitalphotos.net

Cu totii ne straduim sa ne facem treaba cat putem de bine, sa fim increzatori in fortele proprii si sa ocolim obstacolele vietii cat mai usor. De multe ori, insa, un singur comentariu negativ, o vorba nepoliticoasa de la un prieten sau de la un strain ne pot dezechilibra.
Critici gasim peste tot, iar ei au tot timpul ceva de spus fie legat de modul in care iti educi copiii, de felul in care te porti cu partenerul de viata, de modul in care iti faci treaba la serviciu, despre cum te imbraci, cum arati etc.
Criticii sunt o arma cu doua taisuri. In primul rand “doare” atacul, uneori virulent, iar in al doilea rand, ca sa “scapi” de ei, incerci sa nu te mai exprimi asa cum ti-ai dori. Ambele situatii fac foarte rau spiritului si il impiedica sa evolueze.
De multe ori esti tentat sa spui “Ce vor zice ceilalti, daca eu fac X?”. Daca te afli intr-o asa situatie, este important sa iti reamintesti ca gura lumii nu o poti inchide si ca, indiferent ce ar spune, vorbele lor nu te pot rani decat daca le lasi.

Iata 10 mantre puternice care iti dau incredere de sine, publicate in cartea “Gaseste-ti fericirea” (Find Your Happy, de Shannon Kaiser)

1. Increderea vine din actiune.
2. Singura validare de care am nevoie este a mea.

3. Cea mai sigura cale de a capata incredere de sine este sa iti infrunti temerile.
4. Accepta ceea ce esti si ceea ce nu esti. Aceasta este adevarata fericire.
5. La sfarsitul zilei, ceea ce conteaza este cum te vezi TU.
6. Ce spun altii despre tine este de fapt, ceea ce cred despre ei insisi.
7. Poti! Esti suficient de bun.
8. Nu ceea ce esti te tine pe loc. Ci ceea ce crezi ca nu esti.
9. Nimeni nu ne poate face sa ne simtim neinsemnati, decat daca ii permitem.
10. Exista un singur TU pe pamant. Nu iti fie teama sa fii TU.

Sursa: sfatulparintilor.ro

Pledoaria unei indragostite de capsune: Cele 11 beneficii imbatabile ale capsunelor!


Iubesc Capsunele! Le iubesc. Ce fericire sa le vad 'zambind' pe tarabe. Le iubesc pentru aroma lor dulceaga-rozalie, pentru ca amintesc de sarutari iubitoare si pentru ca dulcele lor acrisor este pentru mine, cel mai bun 'dulce' posibil.

E bine sa profitam de aparitia capsunelor. Ne puutem bucura de prospetimea lor si gustul autentic care vine odata cu vara. Stiu ca sunt un simbol al iubirii, ca forma, culoarea si gustul lor ne trimite cu gandul la momente placute, dar mai mult decat atat, capsunele sunt foarte bune pentru organism.
1. Capsunele ne ajuta sa ardem grasimi. Culoarea rosie a capsunelor este data de o substanta care stimuleaza arderea grasimilor.
2. Capsunele stimuleaza memoria de durata scurta, datotrita aceleiasi substante, denumita antocian. Si cum este vremea examenelor… Iata de ce ar fi bine sa consumati capsune!

3.
 Capsunele nu au multe calorii, dar contin multe fibre. O cupa de capsune, de exemplu, contine doar 54 de calorii! Mmmyamy!
4. Consumul capsunelor ajuta si sanatatea oaselor, datorita continutuli ridicat de Vitamina K, Potasiu si magneziu.
Foto: Shutterstock.com; capsune

5.
 Ne ajuta sa scadem in greutate! Nutrientii din capsune ajuta la buna circulatie a sangelui si oxigenului in corp, ceea ce este un argument esential pentru scaderea in greutate.

6. Capsunele sunt o importanta sursa de Vitamina C, substanta esentiala pentru buna functionare a corpului nostru. Vitamina C creste nivelul de functionare al sistemului imunitar si de asemenea un antioxidant puternic.

7.
 Capsunele ajuta la sanatatea ochilor Proprietatile antioxidante ale capsunelor pot de asemenea preveni cataractele. Ochii nostril au de asemenea, nevoie de Vitamina C pentru a fi protejati impotriva radicalilor liberi si impotriva razelor UV.

8. 
Capsunele contin o substanta speciala denumita acid ellagic, de asemenea, antioxidantii luteina si Zeathancin. Acestia au efectul de a neutraliza efectul negativ pe care radicalii liberi ii pot avea asupra celulelor.
9. Capsunele tin ridurile departe - Puterea Vitaminei C este esentiala si in ceea ce priveste productia de colagen, care ajuta la imbunatatirea calitatii pielii. Dar acelasi efect pozitiv asupra pielii il are si acidul ellagic, dupa cum au aratat mai multe studii.
10. Consumul capsunelor ajuta la reducerea inflamatiilor articulatiilor, dupa cum a aratat si un studiU efectuat de catre Harvard School of Public Health.

11. 
Capsunele au fost declarate unul dintre cele mai importante alimente pentru sanatatea inimii. Consumul de capsune ajuta la regularizarea presiunii din sange, datorita continutului ridicat de potasiu. Potasiul ajuta la scaderea presiunii din sange, actionand ca un tampon impotriva efectelor negative ale sodiului.
Foto homepage: Shutterstock.com, capsune, femeie

Sursa: www.garbo.ro

UIMITOR: Florile de SALCAM sunt leac la peste 20 de boli


Gingase, gustoase si aromate, florile de salcam sunt folosite in zeci de tratamente de catre terapeuti.

Sursa: Healthy by Kudika
Ne-am propus sa va informam despre tot felul de leacuri ale naturii, “tratamente” care sunt la indemana tuturor si pe langa care trecem adesea fara sa stim ce minuni vindecatoare se ascund in jurul nostru.
Daca pana acum v-am vorbit despre o leguma-minune pe care o puteti cultiva in sezon racoros – kale – sau despre cojile de banane de exemplu, ori o reteta pentru inima cu porumbe, astazi ne-am propus sa va surprindem, in mod placut, cu informatii despre beneficiile florilor de salcam.

Florile de salcam sunt folosite in peste 20 de boli

Florile de salcam pot fi consumate ca atare, proaspete, dar si in preparate, salate, prajituri. De asemenea florile de salcam pot fi uscate si maruntite apoi, folosind pulberea vegetala. Puteti consuma cu miere pulberea de flori de salcam sau puteti face ceai din flori de salcam (fie proaspete, fie uscate).
BENEFICIILE FLORILOR DE SALCAM

Beneficiile florilor de salcam

Florile de salcam sunt indicate in bolile tubului digestiv:
  • Esofagita de reflux;
  • Gastrita;
  • Ulcer gastric sau duodenal;
  • Colon iritabil;
  • Constipatie;
In tratarea durerilor si arsurilor gastrice, precum si a hiperaciditatii sucului gastric, florile de salcam pot fi consumate atat proaspete, cat si sub forma de pulbere sau ceai. Este indicat sa le consumati dimineata, pe stomacul gol.

Pentru a profita de efecele florilor de salcam pentru o perioada mai lunga si nu doar in sezonul lor, va recomandam sa le uscati in saculeti din panza, apoi le frecati in palme si sa le folositi ca pulbere. O lingurita de pulbere de flori de salcam cu ptuina apa in fiecare dimineata, pe stomacul gol, vindeca bolile tubului digestiv.
Florile de salcam sunt de asemenea utilizate si in raceli, pentru tratarea tusei sau ameliorarea simptomelor din astm. In tratarea amigdalelor sensibile se foloseste ceai cald de flori de salcam indulcit cu miere, pe o perioada de cel putin 3 saptamani (2-3 cani pe zi).
Ceaiul de flori de salcam este folosit si in tratarea candidozei, in special in ameliorarea simptomelor de arsura, uscaciune si mancarime in zona genitala. Ceaiul de flori de salcam, folosit in baile de sezut, calmeaza simptomele vaginitelor si este totodata un bun cicatrizand, accelerand vindecarea.


Migrenele cauzate de stres isi gasesc de asemenea leacul cu florile de salcam. Mai mult decat atat, delicatele flori contin substante active care linistesc, alunga stresul si depresia, dar sunt folosite si in tratarea acceselor de manie sau atacurilor de panica.
De asemenea tulburarile de somn dispar daca veti consuma flori de salcam. Se pare ca aceste flori au atat efect de linistire, cat si de reglare a functiilor organismului, printre care o enumeram si pe cea de... odihna.
Daca va aflati in perioade de suprasolicitare intelectuala, puteti lua inainte de fiecare masa o lingurita de pudra de flori de salcam. Aceste flori sunt indicate in perioadele de astenia si oboseala, alungand stresul si anxietatea.

Florile de salcam mai prezinta si actiune antispastica la nivelul musculaturii netede din diverse organe. Asadar este recomandata pudra de flori de salcam naturala ca adjuvant in criza biliara, in dieta celor cu litiaza renala, in tratarea crampelor abdominale, a celor din sindromul colonului iritabil sau in ameliorarea crampelor diareice.
De asemenea, daca aveti carcei, puteti bea in fiecare zi un ceai obtinut prin infuzia unei lingurite rase de pudra de flori de salcam si o lingurita de propolis.

Sursa: healthy.kudika.ro

CORCODUSELE - 'cenusarese' printre fructe, dar cu adevarat EXTRAORDINARE pentru sanatate



Corcodusele au niste proprietati exceptionale chiar daca le consideram niste fructe banale. Au un rol vitaminizant si energizant asupra organismului, contribuind in acelasi timp la detoxifierea organismului. Fiindca au putine calorii, specialisti le recomanda si in curele de slabire.

Corcodusele abunda in vitamine (precum cele din grupa B - B1, B2, B3, B6,, dar si vitamina C si A) si minerale (fier, magneziu, calciu, potasiu, fosfor), dar contine si acid citric in cantitati semnificative. Totodata, in compozitia chimica a corcoduselor mai regasim si proteine, zaharuri, acizi, pectine.
Corcodusele contin si o cantitate importanta de vitamina C (100 de grame contin 3,7 mg), un nutrient esential ce ajuta la intarirea sistemului imunitar si la prevenirea infectiilor. In acelasi timp, vitamina C contribuie si la sinteza hormonilor glandelor suprarenale. Consumati cu incredere corcodusele verzi! Sunt recomandate in tratarea si prevenirea anemiilor, dar si a starilor de oboseala si epuizare. Atunci cand sunt mai necoapte si inca acre, corcodusele sunt recomandate si copiilor si celor cu apetit scazut, corcodusele stimuland pofta de mancare.
corcoduse, beneficii corcoduse
Corcodusele contin magneziu, un mineral esential in formarea oaselor la copii, dar si in mentinerea sanatatii oaselor la adulti Totodata, magneziul contribuie si la combaterea stresului, dar si la mentinerea sanatatii inimii. Pe de alta parte, fosforul continut de corcoduse contribuie la vindecarea si energizarea organismului, dar si la o buna functionare a sistemului nervos. Mai mult, regasim in compozitia chimica a corcoduselor si potasiu, cunoscut si recunoscut pentru rolul sau in activitatea cardiaca.
Corcodusele au un efect benefic si in afectiunile respiratorii, stimuland vindecarea acestora, dar si in afectiunile stomacului. Consumate frecvent, ele ajuta sistemul digestiv sa functioneze in mod optim. Mai nou, unii specialisti sunt de parere ca samburii de corcoduse pot fi folositi in aromoterapie, rolul acestora fiind unul de calmare si de relaxare.
Pentru ca au multa apa (90%) si calorii putine, corcodusele sunt indicate si in curele de slabire. Sucul proaspat de corcoduse este excelent in acest sens. In cazul in care nu aveti contraindicatii din partea medicului, puteti consuma cate un pahar de suc proaspat de corcoduse de trei ori pe zi, inainte de masa, timp de aproximativ 14 zile. Sucul de corcoduse are un efect tonifiant, revigorand si vitaminizand organismul in acelasi timp. Are totodata si un efect usor purgativ, acelerand metabolismul si arderea grasimilor.

Puteti consuma corcodusele si ca atare timp de 2 saptamani daca doriti sa va energizati si sa va detoxifiati organismul. Sunt revigorante, racoritoare si ajuta in acelasi timp la eliminarea toxinelor din organism. Sunt recomandate si persoanelor suferind de diabet deoarece au un continut scazut de zahar, sub 10%. Le puteti consuma si fierte si sub forma de sucuri sau compoturi, dar cel mai sanatos, pentru a beneficia de toate proprietatile lor nutritive, este sa le consumati in stare proaspat.a In Romania, se obisnuieste sa se consume cu sare, insa ideal ar fi sa evitam consumul excesiv de sare deoarece acesta afecteaza sanatatea rinichilor.
De asemenea, corcodusele se numara printre cele 38 de plante folosite in prepararea remediilor florale Bach, o terapie alternativa cunoscuta pentru efectele sale benefice asupra sanatatii.
Atentie! Daca suferiti de hiperaciditate gastrica, ulcer gastric sau duodenal, evitati consumul de corcoduse.

Foto homepage: Corcoduse, Shutterstock
Sursa: www.garbo.ro

HOROSCOPUL VERII 2014: Top 5 zodii carora le merge cel mai bine in DRAGOSTE in urmatoarele 3 luni!

Prognoza astrala in dragoste pentru urmatoarele 3 luni!! Vezi care sunt zodiile influentate cel mai puternic de Jupiter, planeta norocului, in cele trei luni de vara ale lui 2014: iunie, iulie, august! Descopera care sunt zodiile super norocoase in dragoste in vara lui 2014, dar si zodiile care trag lozul cel mare in dragoste si isi cunosc sufletul pereche in aceasta vara!

Fecioara

Foto: Zodia Fecioara via Shutterstock
In vara lui 2014, Fecioarei ii va merge excelent atat pe plan sentimental, cat si pe plan financiar. Are de partea sa planeta Jupiter care va favoriza norocul in dragoste, dar va scoate in acelasi timp la iveala si sentimentele adevarate. Multe dintre relatiile de dragoste ale acestor nativi traverseaza anumite etape cheie, anumite prietenii adevarate conducand catre relatii in toata regula sau chiar casatorii. Vara 2014 aduce cu ea si mult romantism pentru nativii Fecioara, acestia bucurandu-se de momente magice si de vacante minunate in compania persoanei iubite.

Mai mult, incepand cu luna iulie, nativii Fecioara fie planuiesc sa isi achizitioneze o noua locuinta, fie isi fac planuri serioase pentru a-si mari familia. August este luna perfecta pentru nativii single, cea de-a doua jumatate a lunii venind la pachet cu o noua relatie, una pasionala. Incarcatura erotica a lunii august o vor resimti si cuplurile casatorite, conectate mai mult ca niciodata si de latura sexuala. In ceea ce priveste sanatatea, echilibrul este esential pentru nativii acestei zodii. Feriti-va de excesele alimentare si protejati-va pielea de razele nocive ale soarelui.

Pesti

Se anunta o vara plina de bucurie, planuri si visare pentru nativii din Pesti, ba chiar usor aventuroasa in a doua jumatate pentru nativii single. Pentru cei single, un nou hobby le aduce nu doar entuziasm si pofta de viata, dar si posibilitatea de a interactiona cu persoane noi. O noua relatie poate debuta in a doua jumatate a lunii iulie. Cel ales este o persoana matura, mai in varsta decat tine, de la care o sa ai multe de invatat si care o sa-ti imbogateasca experienta de viata.
Pe de alta parte, mai mult ca niciodata, astrele predispun spre stabilitate emotionala si familiala in perioada iunie-iulie, dar si spre sentimente concrete si constructive in luna august. Fie v-ati hotarat sa intemeiati o familie, fie sunteti logoditi si tocmai ati spus “da” unei cereri in casatorie, fie pur si simplu doriti ca relatia voastra sa fie oficializata si nu mai pregetati deloc… un lucru este sigur: familia devine pentru voi centrul preocuparilor voastre. Norocul este si de partea nativilor maturi implicati in cautarea si achizitionarea unei noi locuinte care sa asigure toate necesitatile familiei. Fericirea Pestilor devine si fericirea familiei sale.

Leu

Schimbarea este cuvantul care defineste cel mai bine relatiile profesionale, dar si amoroase ale nativilor Leu in urmatoarea perioada de timp. Foarte posibil sa va schimbati locul de munca, orasul de domiciliu, locuinta, iar in unele cazuri chiar partenerul (nu va speriati, se va intampla DOAR in cazul relatiilor nefunctionale sau distructive). Daca tocmai ati incheiat recent o relatie, asteptati-va initial sa va revizuiti decizia si sa aveti in vedere o impacare. In cazurile in care aceasta nu este posibila, veti avea puterea de a merge mai departe cu fruntea sus si inima impacata, dornici sa faceti cunostinta cu dragostea adevarata.
Energia pozitiva pe care o degajati, dar si atitudinea optimista atrag in viata ta oamenii si imprejurarile optime pentru evolutia ta sentimentala. Nu, nu vei dori neaparat sa te indragostesti intr-o perioada de timp atat de scurta. De fapt, chiar ti-ai impus sa nu. Dar totul se va intampla atat de natural si firesc incat sfarsitul lunii iulie va fi pentru tine una dintre cele mai frumoase perioade ale vietii tale. Nativii Leu angajati in relatii solide si bine sudate se bucura de o luna iunie linistita, fara evenimente majore, urmand ca in luna iulie schimbarile sa isi faca simtita prezenta. Este foarte posibil sa decideti sa va mutati in alta tara, lucru care atrage dupa sine o serie de schimbari in viata voastra.

Sagetator

Se anunta o vara energica si benefica in ale dragostei si pentru nativul Sagetator. Daca esti single, te asteapta noi lucruri de experimentat, dar si de degustat o noua reteta a dragostei. In luna iunie sunt avantajate calatoriile in strainatate, iar iuna iulie este o luna binecuvantata pentru tine. Conjucturile astrale contureaza o etapa speciala in viata ta in care iti vei face prieteni valorosi, vei acumula experiente noi si vei face cunostinta si cu o noua dragoste daca iti doresti acest lucru.
Nativii care sunt la inceputul unei relatii decid in vara sa se mute impreuna cu partenerul de viata. Cei single fac un pas destept inspre a-si crea singuri viitorul si hotarasc sa-si traiasca intens viata, bucurandu-se de toate oportunitatile care le vin in cale. Acest lucru le accelereaza destinul si le aduce aproape persoana iubita. Iunie va fi o luna dinamica si activa, iar accentul va cadea pe descoperire, cunoastere si calatorii. Iulie este luna care iti aduce proiecte noi atat acasa, cat si la munca. In cazul cuplurilor casatorite, iulie promite armonie, intelegere si o comunicare aproape perfecta. August va face ca lucrurile la care visai sa devina realitate.

Gemeni

Incepand cu cea de-a doua jumatate a lunii iunie, norocul revine si de partea nativilor Gemeni. Nu doar ca le va merge bine pe plan profesional, iar unele proiecte mai vechi incep sa se fructifice in aceasta perioada, insa si in dragoste lucrurile merg fantastic de bine. Cei care incercau sa isi revina dintr-o cadere emotionala gasesc energia pentru a lupta, pentru a-si vindeca ranile mai vechi, pentru a iubi din nou si a se lasa iubiti din nou. Cei aflati intr-o relatie sanatoasa reusesc sa creeze momente frumoase alaturi de persoana iubita si sa se redescopere unul pe celalalt.
O vacanta pe meleaguri exotice poate fi cel mai bun pansament emotional atat pentru Gemenii single, cat si pentru cei implicati intr-o relatie. Relatiile care se leaga in luna iulie evolueaza rapid, insa in acelasi timp frumos si armonios, lasand loc in toamna pentru o casatorie. Ultima saptamana din iulie este o saptamana magica pentru tine in ceea ce priveste momentele romantice si te face sa visezi cu ochii deschisi la ceea ce o sa se intample mai departe. Pe de alta parte, august va fi pentru tine o luna mai pragmatica. Partenerul tau iti va demonstra dragostea sa, incercand tot ce ii sta in putinta pentru a te aduce aproape de el in cazul in care aveti o relatie la distanta.
Foto:  Shutterstock

Sursa: horoscop.garbo.ro

Hilarion – Mesajul săptămânii Binecuvântați, binecuvântați totul!


bebe_pe_umarul_mamei.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Preaiubitilor,
Multe descărcări de energie și recalibrări au loc cu multi dintre voi în timpul acestor vremuri. Acestea pot crea disconfort în corpul vostru fizic în multe moduri, cum ar fi: durere și rigiditate a articulațiilor, zgomote în urechi, durere si sensibilitate in diferite puncte ale coloanei vertebrale, stări de iritabilitate, momente trecătoare de amețeală, energie puternică ce trece prin tălpi, și lista poate continua în funcție de fiecare persoană și de stadiul de expansiune cu care se confruntă în prezent. Transformarea corpurilor voastre fizice, mentale și emoționale continuă într-un mod accelerat.
Omenirea, ca întreg, a ales schimbările care au loc și unele modificări se întâmplă brusc, iar altele vor dura o perioadă mai lungă de timp. Cei care sunt în prim-planul acestor schimbări sunt și mai sensibili la efectele acestor recalibrari și ei simt uneori că nu se mai termina aceste simptome de stres, tensiune, anxietate, nervozitate, disconfort în zona plexului solar etc.  Acestea sunt simptomele de pornire și deschidere a simturilor psihice.
Deveniți mai atenți, în viata de zi cu zi, si priviți la indiciile subtile care anuntă deschiderea simturilor si a  perceptiilor mai extinse!
Fiecare dintre voi are un mod diferit de a vă folosi perceptiile și abilitățile și modul cel mai natural pentru voi este cel mai important.
Pe măsură ce energiile mai intense continuă să pătrundă în atmosfera voastră, abilitățile din fiecare persoană de pe planetă vor continua să se dezvăluie într-un mod minunat și magic. In timpul acestui proces vor fi disconforturi temporare care trebuie acceptate, și nu există nici o cale de a le ocoli. Există atât de mulți dintre voi care sunteți în stare să integrați mai ușor și să asimilați aceste energii și să acționați, de asemenea, în calitate de canale pentru ca aceste energii să curgă în miezul cristalin de diamant al Pământului!  În timp ce faceți acest lucru, voi ancorați Raiul pe Pământ. Persistați în eforturile voastre!
Este important ca, pentru cel puțin douăzeci de minute în fiecare zi, să practicați meditatia, în orice mod funcționează cel mai bine pentru voi, astfel încât să vă puteți alinia cu Esența voastră Divină (Sinele Divin) și să realizați o conexiune puternică.
Pentru cei care au venit pe Pământ pentru a ascensiona în timp ce sunt întrupați în vehiculele lor fizice, scopul este de a se integra pe deplin cu Sinele lor Divin. Asta, desigur, înseamnă că trebuie să fie pregătiți și dispuși să elibereze trecutul și să renunțe la tot ceea ce nu mai servește acestui scop mai mare – integrarea umanului cu divinul.
Toate tiparele mentale și emoționale care mențin constiinta voastra in vibratiile joase trebuie să fie înlăturate și curățate în focurile sacre de purificare.  Utilizarea si asimilarea zilnică a Flacarii Violet este absolut necesară a fi folosita in acest proces! Curățarea zilnică a chakrelor este, de asemenea, o necesitate. Este nevoie de această igienă spirituală, pentru a stăpâni tendințele umane inferioare, astfel încât să vă puteți manifesta ca versiune mai extinsă a voastră, a omului-divin cu capabilităti multi-dimensionale.
Vor fi momente în care frustrarea și tensiunile vor fi exprimate prin blasfemii, care nu sunt de cea mai înaltă vibrație, iar atunci când se întâmplă acest lucru  este important să se înțeleagă că acestea sunt efectele extreme ale energiilor cu care corpul vostru fizic trebuie să se confrunte pe măsură ce energia kundalini se ridică în voi.
Tot ceea ce nu provine din cea mai înaltă expresie în fiecare individ își face acum drum la suprafată pentru a fi recunoscut, învățat, binecuvântat și eliberat. Datorită faptului că se eliberează aspecte ale sinelui îndelung ascunse, care au trăit în celule, este important de practicat iertarea de sine și a tuturor celorlalți cu care ați avut interacțiuni  în întreaga voastră viață și din timpul celorlalte vieti. După sincera iertare vine o reaprovizionare cu mai multă lumină în celule  și, pentru a mentine această lumină, o persoană trebuie să binecuvânteze în mod constant toți oamenii și toate situațiile care pot apărea.
Prin această practică are loc conexiunea mai mare cu aspectele mai înalte ale Sinelui.
Este important să vă faceți timp pentru a vă recalibra, atunci când vă confruntați cu aceste izbucniri, și să fiți blânzi cu voi înșivă. Lăsați ca dragostea și binecuvântarea să fie refrenul vostru constant în procesele gândurilor voastre. Nu renunțați la acest proces pentru că cei din jurul vostru aleg să acționeze în moduri care nu reprezintă expresii ale Divinului!
Binecuvântați, binecuvântați, binecuvântați totul și pe toată lumea din jurul vostru în gândurile voastre!  Aceasta este lucrarea voastră în momentele de Acum și o puteți face, aveți capacitatea de a face acest lucru! Este multă frumusețe în jurul vostru și acordându-vă la această frumusețe și simțind bucuria sublimă, aprecierea și recunoștința în inimile și în mințile voastre pentru aceste momente, ajută pentru a ancora aceste frecvente pe planeta.
Continuați să găsiți timp pentru a face lucruri frumoase pentru voi: ascultați muzică înălțătoare, răsfățați-vă cu un desert minunat, faceți plimbări lungi în natură, odihniți-vă, reechilibrați-vă și relaxați-vă, beți multă apă și petreceți timp în aer liber, pentru a absorbi cel puțin 20 de minute din lumina directă a Soarelui. Sărbătoriți fiecare mică victorie pe care ați realizat-o pe măsură ce faceți următorii pași pe cale.
Chemați familia voastră de lumină și cereți îndrumare și asistență atunci când este nevoie. Noi suntem aici lângă voi. Nu pășiți niciodată singuri!
Până săptămâna viitoare …
EU SUNT Hilarion


©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu – Tana (Soo – tam – ah) Păstrător al simfoniilor Grației.
Traducere Eliza Fati, http://luminapegeea.blogspot.ro/

Sursa: primit pe mail

Mesajul pentru saptamana viitoare

Aminteste-ti....
Dupa Intuneric urmeaza intotdeauna Lumina
Apatia si Inertia generaza o condamnare ce duce la Actiune
La Viata ce se deruleaza dupa o Suferinta grea,o Durere intensa
Si atunci cand Viata devine o oala sub presiune,Totul e un Test.
Pentru a Alege ceea ce e mai valoros si pentru a lasa trecutul in urma cu detasare ca o vindecare.
Pregateste-ti manusile,pune-ti mantia pretioasa si exprima Adevarul cu gratie,
demnitate si putere.
Esaptamana Darurilor pline de Duh Divin pentru Noua Renastere si Inaltare.
Imi doresc ca fiecare sa primeasca conform Balantei Cosmice echilibru,armonie
si pace plina de intelepciune.
Fii binecuvantata!
Te imbratisez cu multa dragoste.
Mira

Sursa: primit pe mail
Multumim