miercuri, 9 aprilie 2014

Din tainele mecanismului plutonian


  Pluto încheie un ciclu complet în circa 245 ani, dacă luăm în considerare faptul că stă între  12 - 32 ani în fiecare semn. De altfel, unul din motivele declasificării sale ca planetă a fost tocmai mişcarea aparent haotică a acestuia. Cele mai importante aspecte pe care găsim într-o tema astrală sunt sextilul, trigonul şi pătratul şi din ce am remarcat eu, de-a lungul anilor, că aceste aspecte nu au loc decât odată în viaţa şi, luând în considerare perioadele de retrogradare, sunt aspecte lungi, care pot dura până la 3 - 4 ani.
În tranzit, nu vom apuca să-l vedem parcurgând toate semnele, ci în medie, 3 până la 5 case, în funcţie de mişcarea pe care o va avea în casa respectivă. Şi atunci mi-am spus, e clar, înseamnă că acel câmp de acţiune pe care îl reprezintă casa respectivă necesită o transformare profundă, este domeniul în care nativul se confruntă cu cele mai complexe probleme emoţionale şi cele mai greu de rezolvat datorită rezistenţei cu care se opun schimbării. De asemenea, părerea mea este că cele mai importante aspecte pe care le face Pluto în tranzit sunt cele cu planetele personale – Mercur, Venus şi Marte şi, implicit, cu luminariile – Soarele şi luna. Cum fiecare aspect, aşa cum spuneam mai sus, are în medie între 3 şi 4 ani, putem deduce că schimbările profunde din structura personalităţii noastre, reprezentate de aceste planete și de Pluto, au o dimensiune foarte adâncă și de aici dificultatea conştientizării şi elaborării lor.
Pluto ne învață să ne confruntăm cu emoțiile noastre, să ne cufundăm în ele şi apoi să ieşim la suprafaţă şi să ne reformulăm pentru a analiza trăirile şi a căuta oglinzile potrivite pentru reflectarea distorsiunii pe care să o analizăm în vederea schimbării. Ne vom elibera de jugul întrebărilor abia în momentul în care vom fi fost capabili să echilibrăm ceea ce era supra sau subdimensionat în personalitatea noastră. Dar, pentru a ajunge la acest echilibru trebuie mai întâi să înțeleagem motivele blocajelor noastre, cât de adânci sunt rădăcinile refulărilor noastre, care sunt mecanismele de apărare şi de control tocmai pentru a fi în măsură să le schimbăm după aceea. Cum am putea exemplifica? Simplu, realizând care  sunt temerile noastre profunde, adică unde se regăsesc umbre, ca să spun aşa, în personalitatea noastră.
Apoi, o altă întrebare care-mi trece prin minte este câți dintre noi, am avut experienţe interioare distorsionate care ne-au schimbat drumul în viaţă? Care au fost acelea? Este uşor să spui nu am avut condiţii sau nu am avut posibilitatea să facem un anumit lucru dar foarte greu recunoaştem că, de fapt, nu am avut chef să ne înhămăm la ceva mai dificil decât propria noastră stare de bine, de confort interior, ne lipsea aplombul şi curajul unei anumite vârste, dar care vârstă nu dispunea de experienţa de viaţă a maturităţii. Cu Pluto însă, important este să ne regăsim cine suntem noi cu adevărat, de ce anume trebuie să ne debarasăm şi ce trebuie să păstrăm ca să mergem mai departe.
Pluto simbolizează inconştientul profund. În aceste condiţii, trebuie să înţelegem că inconştientul nu este numai depozitarul celor mai dificile complexe emoţionale ci şi locul în care multe dintre comorile personalităţii noastre sunt ascunse. Trebuie să identificăm în noi, cu atenție, calități suprimate, în scopul de a le integra și de a lucra cu ele, cine crede că nu este capabil să le scoată la lumină se înşeală amarnic, dar nu numai că se înşeală, va rămâne prizonierul neputinţei sale.
Cu toții avem anumite impulsuri interioare şi ni se pare deplasat să le exteriorizăm deoarece face nota discordantă cu mediul în care trăim, ne ferim să le exprimăm deoarece ne este teamă de felul în care ne vor privi cei din jur sau cum vor reacţiona persoanele la care ţinem sau pe care le iubim, mai ales copii fiind. Prin urmare, tentativa de a controla aceste impulsuri s-a transformat într-un mecanism de autoapărare şi care se poate întoarce împotriva noastră atunci când ne aşteptăm mai puţin. Nu întâmplător spun părinţilor care se despart să nu îl vorbească de rău pe celălalt părinte.
Revenind, să nu uităm că ego-ul se formează cu scopul de a include calitățile și impulsurile pe care lumea exterioară le aprobă și le exclude pe cele altfel decât considerate normale. Când reprimăm caracteristici ale personalităţii, considerate nepotrivite la un anumit moment sau de mediu social în care evoluăm, renunţăm fără să ne dăm seama la un potențial extrem de creativ și de productiv. Din acest motiv, vom încerca să negăm ceea ce este inadecvat și sfârșim prin dezvoltarea unui sine fals, dar care îndeplineşte condițiile de siguranță ale societăţii în care trăim.
Tranzitul plutonian, de obicei, ne duce spre ceea ce suntem cu adevărat, spre materia primă din care s-a plămădit personalitatea noastră, oferindu-ne posibilitatea de a integra potențialul pe care l-am negat multă vreme. Procesul catharctic este urmat de o actualizare de experiențele trăite și o exteriorizare a calităţilor reprimate, care au o valoare intrinsecă, mult mai mare decât teama de a le exprima. Pe urmă, să nu uităm Pluto este legat de procesul de eliminare a balastului, a trăirilor aiurea şi a disponibilităţilor care nu ne mai sunt de nici un folos, el este simbolul curăţării profunde a conținutului psihic, ceea ce duce la transformarea și reaşezarea caracteristicilor zonei în care acţionează. Rezistenţa la acest proces duce la un mecanism de apărare exprimat, de regulă, prin anumite idei fixe, un comportament mecanic repetativ, obsesii și acțiuni distructive .
Propunerea lui Pluto este de a căuta comorile noastre interioare, fiecare aspect bun al personalității noastre care, la un momentdat, a fost considerat in util sau de neacceptat – acum 20 de ani era o ruşine ca o femeie singură să facă un copil sau era de neconceput ca o femeie să fie procuror, şofer ori manager de companie, concepţii care astăzi sunt depăşite. Dar ca să ajungem la această transformare, trebuie să trecem printr-o serie de etape pe care un astfel de tranzit ni le oferă: 

  • prima etapă este atunci când ne este frică de noi înșine, ne este frică de stările interne sau externe pe care le putem experimenta din frica faţă de suferinţă, de distrugere, de risipa și epuizarea care pot rezulta de pe urma procesului;
  • apoi vine sentimentul de pierdere a controlului - nu mai avem controlul asupra acestor situații așa cum aveam înainte, nu mai avem aceleași puncte de referință şi adesea, avem sentimentul că ne-am pierdut, ceea ce, adesea, duce la descurajare și oboseală;
  • vom începe pe urmă, să vedem tot mai multe posibilități în jur şi vom avea, treptat, acces la un altfel de cunoaştere; este începutul restructurării interioare exprimat printr-o eliberare pe care nu ştim, pe moment, cu ce să o asimilăm.
  • la sfârșitul tranzitului sau atunci când un anumit aspect se risipeşte, simțim o stare de bine interioară, o bucurie de a trăi viața într-un alt mod, mai complet și mai profund, dar, mai ales, devenim conștienți de integrarea şi apoi manifestarea calităților simbolizate de planeta atinsă de influxurile plutoniene și experienţele pe care urmează să le trăim în câmpul de acţiune reprezentat de casa tranzitată. 
Sursa: http://psihoastrologiecuminerva.blogspot.ro/

Pastele cosmic. Sa ne ducem crucea!


Pastele 2014 vine pe un val de energie cosmica deloc armonioasa. 20 aprilie, data la care sarbatorim Invierea, este incadrata de doua eclipse, una totala de luna pe 15 aprilie, iar alta inelara de Soare, pe 29 aprilie. Maximum de incordare astrala se produce pe 23 aprilie, de Sf. Gheorghe, cand pe cer se deseneaza o cruce cosmica perfecta pe semne cardinale, compusa din Uranus in Berbec, Jupiter in Rac, Marte in Balanta si Pluto in Capricorn.

Traim o perioada in care suntem pusi in fata unei alegeri cruciale pentru noi. Avem in fata doua perspective, doua drumuri, doua posibilitati. Ni se da o cruce pe care hotaram daca o ducem sau nu. Dar ce inseamna sa-ti duci crucea?

Majoritatea considera ca expresia “a-ti duce crucea” este sinonima cu sacrificiul. Si multi stau in familii in care se chinuie, in locuri de munca ce le scurteaza viata, in suferinte care-i imbolnavesc. Chipurile trebuie sa fim asemenea lui Iisus, cel care si-a dus crucea si s-a sacrificat pentru intreaga omenire. Gresit!

Ceea ce nu inteleg oamenii este ca Iisus nu s-a sacrificat! In primul rand, el nu s-a plans, nu s-a victimizat si nici nu a dat niciodata vina pe nimeni ca a fost rastignit. Ni s-a indus acest cult al sacrificiului pentru a putea fi manipulati. Adevarul este ca ce moartea pe cruce a fost un episod din misiunea personala a lui Iisus. El a venit ca Mantuitor al oamenilor, a fost trimis sa ia asupra lui pacatele tuturor si sa ridice vibratia pe Pamant. I s-a dat si puterea sa le duca pe toate, deci in niciun caz nu putem vorbi despre un spirit slab care, vai de el saracul ce a patit, a fost impuns si batut in cuie pe cruce!

Inca odata: a fost o MISIUNE PERSONALA PE CARE IISUS A ACCEPTAT-O SI A DUS-O LA INDEPLINIRE. El nu a avut nicio clipa impresia ca se sacrifica! A-l considera pe Iisus un sacrificat echivaleaza cu a-i atribui o vocatie de victima! De personaj pe care-l comemoram la fiecare Paste ca sa-i plangem de mila. Bietul de el!

Asadar, CINE-SI DUCE CRUCEA NU INSEAMNA CA TREBUIE SA SE SACRIFICE. De fiecare data cand renuntam la noi de dragul altora, cand ne sarificam, cand ne tranformam inconstienti in victime ale propriilor alegeri, nu inseamna ca facem pe plac lui Dumnezeu! Dimpotriva! Sfidam invatatura lui Iisus. Crestinismul este interpretat de multi drept religia iubirii fata de semeni, ca si cum Iisus ar fi zis “Iubeste-ti aproapele!” si punct. Din nou fals! Iisus a spus “Iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti!”.

Crestinismul are, deci, la baza nu iubirea aproapelui, ci STIMA DE SINE. Cum te iubesti pe tine, asa il vei iubi pe celalalt! Nu te iubesti pe tine, nu-l vei putea iubi nici pe altul. Cine crede ca e un virtuos ca accepta sa ramana la podea si sa incaseze pumni doar pentru ca cica asa ar vrea Dumnezeu, este doar o victima a propriei ignorante!

Dumnezeu nu vrea oameni frustrati, incapabili de iubire, sacrificati! Vrea oameni constienti de potentialul de iubire divina si de valoarea personala care se afla inauntrul lor. Pentru ca tot ce este in inauntru se revarsa si afara, asupra altora. A NE DUCE CRUCEA inseamna, deci, A NE ASUMA RESPONSABILITATEA TOTALA FATA DE MISIUNILE PERSONALE PE CARE LE AVEM DE INDEPLINIT, in iubire deplina, in aceptare neconditionata. Capul, egoul, mintea stau la panda, abia asteapta sa-si vare coada indoielii, a fricii, a renuntarii in deciziile pe care le avem de luat in preajma sarbatorilor de Paste.

Ni se propun acum misiuni personale atat de importante incat e normal sa ni se taie picioarele. Suntem testati daca avem credinta ca putem duce la capat o sarcina care ar putea sa ne copleseasca. Hotaram daca ne asumam rolul vietii sau daca fugim.

Crucea cardinala din toiul acestei primaveri ne creeaza contextul astral pentru a alege daca ne simtim niste sacrificati rastigniti de fricile ce vin din minte sau ne asumam puterea de a primi cu bratele deschise o misiune personala in iubire neconditionata si asumare totala, constienta, a tuturor responsabilitatilor. Nu e loc pentru jumatatile de masura. E posibil sa alegem acum intre nimic si tot. Intre ce vrem noi si ce ne da Dumnezeu. Intre ce credem noi ca e mai bine pentru noi si ce crede Dumnezeu ca e mai bine pentru noi. Intre indoiala si credinta. Intre frica si iubire.



Articol preluat de pe http://valeriupanoiu.blogspot.ro/

Stiinta cresterii vibratiei


Oricine se invarte in cercurile spirituale a auzit, probabil, de "vibratii". Contextul obisnuit este ca o persoana cu o vibratie inalta este, cumva, mult mai spirituala sau ca misiunea ei/lui personala este de a-si creste vibratia. Dar ce inseamna asta in realitate? Este doar un fetis spiritual sau exista, de fapt, o stiinta in spatele vibratiei? Asa cum probabil v-ati dat seama din titlul acestui articol, eu cred ca exista o stiinta absoluta a acestui concept spiritual. Si cred ca o pot dovedi.
Sa incepem cu ceea ce stim. In centrul sistemului nostru solar este soarele nostru - o minge mare de lumina. In jurul ei, orbiteaza planetele. Cele mai apropiate planete, precum Mercur si Venus, se deplaseaza mai repede in jurul soarelui, deoarece ele au orbite mai mici. In universul nostru, modelele se repeta continuu. De exemplu, atomii, care alcatuiesc materia din lumea noastra, sunt proiectati exact ca niste mini-sisteme solare. In centrul fiecarui atom este un nucleu. In jurul lui, orbiteaza electronii sai. Diferenta este ca la acest nivel subatomic, electronii pot sari de la o orbita la alta, oferindu-ne termenul de "salt cuantic".
Cand un electron se misca de la o orbita la alta, care este mai aproape de nucleu, acesta emite energie sau lumina. Acest lucru este mai mult fizica. Orice fizician stie despre acest fapt si ar fi de acord ca este un fenomen dovedit. Din pacate, majoritatea oamenilor de stiinta nu gandesc metaforic. Simbolismul si metafora sunt domeniul artistilor, scriitorilor, muzicienilor sau poetilor.
Intr-o lume ideala, oamenii de stiinta si artistii vor lucra impreuna pentru a ajuta la rezolvarea celor mai mai mistere ale universului. Din moment ce nu suntem inca acolo, voi aveti ganditori creativi ca mine, care aud despre problemele cu care se confrunta oamenii de stiinta, gasesc solutii, pe care acestia nu le vad, si se simt obligati sa le impartaseasca cu ceilalti. Cu toate acestea, din moment ce noi, categoria creativa, nu avem dreptul de scolarizare sau grade, de multe ori ideile noastre nu sunt luate in serios, in special de asa zisii oameni de stiinta (vreau sa spun, aceia care nu citesc articole ca acesta).
Sper ca intr-o zi vor exista locuri de munca oficiale pentru cei care fac ce fac eu, dar acum tine de tine sa decizi daca toate acestea merita orice valoare. Acestia sunt oameni care au decis ca, doar cei care au invatat anumite lucruri, despre un subiect, au dreptul de a-si extinde cunostintele cu privire la acestea. Dar de ce ar trebui ca cineva sa ajunga sa decida care sunt sursele oficiale pentru adevar? Ca de obicei, eu spun ca daca ai citit ceva care suna ca adevarat pentru tine, ok. Daca nu, lasa-l sa treaca.
Deci, cei mai multi fizicieni ar fi de acord ca electronul emite energie/ lumina in timp ce face un salt la o orbita mai apropiata. Si, de asemenea, ar fi de acord ca noi suntem formati din atomi. Dar aici este punctul in care am sa fac un salt cuantic. Din moment ce suntem cu totii facuti din atomi, orice principiu care este valabil pentru acestia, ar trebui sa fie, de asemenea, valabil si pentru noi. Prin urmare, asa cum atomii emit lumina/ energie, atunci cand fac un salt mai aproape de sursa lor, la fel facem si noi.
Atomii sunt energie si energia este ceea ce ne leaga pe toti impreuna. In centrul universului nostru spiritual este lumina si toate sufletele noastre se invart in jurul ei. Ori de cate ori facem ceva care este doar pentru sinele nostru material - fie cu anumite alimente, bautura, sex, bani, sau actiuni care sunt doar pentru propriile noastre placeri egoiste - sufletele noastre fac un salt pe o alta orbita care este mai indepartata de lumina. Cu toate acestea, atunci cand actionam in moduri care merg impotriva inclinatiilor noastre egoiste, materialiste, si sunt mult mai aliniate cu lumina, facem un salt pe o orbita care este mai aproape de aceasta.
Odata ce acest lucru se intampla, asemenea electronilor, noi emitem un flux de energie/ lumina. Aceasta lumina ii atrage si ii imputerniceste pe altii, schimband frecventa propriei lor energii, intr-un mod care le permite lor insisi sa se apropie de lumina. Cei ale caror suflete au facut acest salt, acum orbiteaza mai aproape de centrul lor de lumina si, prin urmare, au o orbita mai mica, ceea ce inseamna ca se misca mai repede. Aceasta traiectorie rapida este cunoscuta ca o vibratie inalta.
Cu cat ne apropiem de sursa de lumina, cu atat mai multa lumina emanam, cu atat mai repede vibreaza energia noastra. Cu cat vibram mai repede, cu atat mai putin suntem legati de regulile materiale ale timpului si spatiului. Spatiu-timp este o iluzie a lumii materiale. Deoarece noi toti incepem sa me miscam in mod colectiv (influentati de salturile altora) spre lumina, timpul va parea ca se accelereaza pe masura ce se indreapta spre un singur moment, dat fiind ca acel moment este cu adevarat tot ceea ce exista.
In cele din urma, cei cu vibratii inalte vor fi capabili de a sari in jurul timpului si spatiului, asa cum o fac atomii. Si, odata ce vom avea o masa critica de oameni care pot face aceasta - suficienta energie pentru a inclina balanta intr-o singura directie - intreaga noastra planeta isi va creste propria vibratie. In acel moment, la fel ca si un electron, intreaga planeta Pamant va face un salt pe o orbita, care este mai aproape de nucleul sau, soarele, si va emana lumina in acest proces.
Vom fi toti prajiti? Nu, pentru ca aproape toti isi vor fi crescut propria vibratie, permitandu-le sa isi lase in urma sinele lor material, si o noua societate de fiinte de lumina vor exista intr-o lume stralucitoare, pe o orbita mai aproape de soarele nostru.
Daca oricare din aceste lucruri se simte ca fiind adevarat pentru tine, ai putea avea o dorinta de a potrivi acest lucru in credintele pe care deja le ai. Ceea ce tocmai am ilustrat este, de fapt, cladit in fiecare religie, desi metaforic. Acesta este principiul de Sefirot in Iudaism, reincarnare in Hinduism, Buddha si Dharma in Budism si principiul intern de Jihadin al Islamului.
In Crestinism, intreaga poveste este demonstrata simbolic. Isus este fiul (soarele). El este inconjurate de cei 12 apostoli (electroni/ planete). Isus isi sacrifica corpul sau material pentru a ne ajuta, prin intelepciunea apostolilor, sa ne ridicam vibratia colectiva. Si intr-o zi, Isus se va intoarce, si acei care i-au urmat calea vor fi asemena Lui si vor experimenta o "rapire", lasand in planeta materiala in urma. Intreaga Perioada Mesianica este de fapt momentul in care ne ridicam vibratiile in comun si intram in lumina pe care ne-am daruit-o unii altora. Eu nu cred ca o fiinta va veni sa ne arate cum se face asta. Deja avem intelepciunea si suntem din ce in ce mai constienti de ea in fiecare zi.
Speram ca, acest articol ne va ajuta sa ne amitim un pic mai mult, astfel incat, atunci, sa-l putem da si altor persoane. In ceea ce priveste acele figuri-empirice care cred ca saltul meu cuantic a fost mai mult un salt in credinta, decat in stiinta, ii invit sa exploreze teoria principala care incearca sa explice componentele universului nostru - mici bucle vibratoare - cunoscuta ca si teoria stringurilor. Poate ca ideea de vibratii, din aceasta perspectiva, va rezona mai profund cu tine.
Marc Oromaner
Traducere: Cristina Ciobanu
Imagine: www.journeyof1000days.com

Sursa: http://www.astrocafe.ro/

CONFERINTA - 26.04.2014, BUCURESTI - CRUCEA CARDINALA - MIRACOLELE DIN JURUL NOSTRU


Dragii mei cautatori de lumina si adevar,

Luna aprilie este poate CEA mai importanta  luna a anului 2014. Avem Saptamana Mare, Sfintele Sarbatori de Paste, Saptamana Luminata, o eclipsa de Luna, una de Soare si Crucea Cardinala. 

Dupa parerea mea, eclipsa de Luna sau Luna Sangerie din 15 aprilie 2014 este un eveniment care a fost mentionat in profetii si care ne anunta ca odata cu formarea Crucii Cardinale din data de 23 - 24 aprilie 2014, vom trece printr-un portal energetic, care de aceasta data nu va mai fi un val de energie menit sa ne ajute sa facem un salt evolutiv, ci va fi un val de energie care va duce la anumite schimbari persoale si globale, nu tocmai placute, dar avand Ingaduinta Divina, care vor porni un domino al transformarilor personale si globale.



Pentru a face fata acestor transformari, ar fi bine sa invatam cum sa facem loc miracolelor in viata noastra.

De aceea, Mihaela Popescu - Profa de Geogra si  Alina - Mihaela Huidan - Sfatuitoarea, va invita sambata, 26 aprilie 2014, in Bucuresti, la Conferinta - MIRACOLELE DIN JURUL NOSTRU.


Vom vorbi despre transformarile care ne asteapta si cum sa invatam sa aducem miracolele in viata noastra, pentru a putea sa depasim cu bine incercarile care vor veni. Vom analiza impreuna de ce suntem bolnavi de saracie, de neiubire si alte boli ale sufletului sau trupului.

Discutiile, rugaciunile si meditatiile vor fi conduse de Alina - Mihaela Huidan - Sfatuitoarea



Vom vorbi despre CRUCEA CARDINALA - OCTOGONUL Dacic, SPIRALA Florii VIETII-IMPLICATII, CONEXIUNI. Discutiile si meditatiile vor fi conduse de Mihaela Popescu - Profa de Geogra.

Este posibil sa participe si Ashtara Tristar.

Seminarul va avea loc intre orele 10:00-14:30, 26.04.2014, locatia va fi anuntata prin e-mail, celor care doresc sa participe la seminar.

Va rog sa confirmati participarea la adresa de e-mail:
sfatuitoarea@gmail.com
Investitia participantilor, in afara de timpul alocat, va fi tip donatie. Se recomanda o donatie minima de 20 roni.


ANUNT IMPORTANT!

Am deosebita placere sa va confirm participarea d-lui Gheorghe Vişu,Iniţiat in ştiinţe ezoterice si spirituale, membru activ al Asociatia SPIRITUL DACIEI  si administrator al blogului spirituldaciei.blogspot.ro, la CONFERINTA - 26.04.2014, BUCURESTI - CRUCEA CARDINALA - MIRACOLELE DIN JURUL NOSTRU.
Dansul ne va  initia in  mirificul spirit dacic si ne va dezvalui cateva din miracolele strabunilor nostri. De asemenea este  confirmata participarea unui invitat surpriza. 


Tematica intalnirii este urmatoarea:


Tematica intalnirii este urmatoarea:


1. Rugaciuni catre Dumnezeu Tatal si Maica Geea

Coordonator:  Gheorghe Visu -   administrator  al blogului spirituldaciei.blogspot.ro


2. Meditatie "Program de protectie PSI si Eliberare Energetica"

Coordonator: Alina - Mihaela Huidan (Sfatuitoarea)





3. Prezenta Dragonilor Sacri in Spatiul Ramanic/Dacic/Romanesc:

a) Respiratia lui Dumnezeu - Ciclurile Universurilor si Dragonii Sacrii (constructori ai Universurilor Multidimensionale).

b) Dragonii Sacrii - pazitori ai portalurilor si timpului si legatura cu Spatiul Romanesc.

c) Meditatie: Invocarea celor 33 de Dragoni Sacrii/Pazitori ai Spatiului ancestral Romanesc si activarea piramidelor energetice din spatiul 5D si conexiunea cu piramidele din spatiul fizic 3D romanesc actual - atat cat este in plan divin in acest moment.

Coordonator: Mihaela Popescu (Profa de geogra)



 4. Intarirea si protectia granitelor energetice ale Spatiului Romanesc:

a) Crucea Cardinala, Octogonul si Floarea Vietii - conexiuni cuProgramul Divin "Gradina Maicii Domnului " - al Creatiei Omului Multidimesional 5D.

b) Meditatie:  Activarea Grilei energetice Octogon/Floarea Vietiisi invocarea Dragonilor Sacrii, Sfintelor Personalitati Divine Maica Domnului, Iisus Hristos, Zamolxe, Ingerilor, Familiilor de Suflet Stelare, a Mosilor si Stramosilor nostri Daci, ,ai Sfintilor Parinti etc., pentru Intarirea si protectia granitelor energetice  ale Spatiului Romanesc.

Coordonator: Mihaela Popescu (Profa de geogra)



5.  Crucea Cardinala - Miracolele din jurul Nostru -  Deschiderea Portalului IS:IS

a) Ce implicații are aspupra noastra Crucea Cardinala siDeschiderea Portalului IS: IS

b) Cum sa vindecam situatiile si relatiile din jurul nostru, cum sa ne vindecam de furie, ura si vinovatie, pentru a putea face loc miracolelor in viata de zi cu zi. Sa reusim sa iesim de sub influenta karmei si sa ne vindecam de singuratate, de saracie, de boli, furii si vinovatie, sa pasim inainte fericiti, sanatosi, armoniosi si prosperi. 

c)Care sunt Greselile care se fac în Timpul evolutiei. 

d) Meditatie de spargere a blocajelor, de iertare a celor care ne-au gresit si de accesare a Dumnezeului din noi.

Coordonator: Alina - Mihaela Huidan (Sfatuitoarea)


 6.  a)   Lectia de Viata si  Misiunea Spirituala - cum identificamLectia de Viata si cum TREBUIE sa o abordam, cum scapam de sub influenta mintii gresite si cum ne aflam Misiunea spirituala.

b)  Meditatie de deblocarea si identificare a Misiunii Spirituale.


Coordonator: Alina - Mihaela Huidan (Sfatuitoarea)

7. Gheorghe Visu -   administrator  al blogului spirituldaciei.blogspot.ro , ne va tine o scurta prelegere de incheiere.



La sfarsitul seminarului, Alina - Mihaela Huidan (Sfatuitoarea), va face terapie si/sau scanari doritorilor. Pretul va fi tot tip donatie, dupa apecierea fiecauia.

Va asteptam cu mare drag!




https://www.youtube.com/watch?v=6KX9mblX63M