luni, 17 martie 2014

Seminar Bucuresti - Poarta Echinoctiului - Poarta Inimii - 23.03.2014





“Bine v-am gasit Dragi Colegi, cautatori de Lumina si Iubire!

In ultima vreme, suntem martorii unor valuri de energie menite sa ne calauzeasca pe drumul evolutiei noastre. Aceste valuri de energie ne produc uneori suferinte fizice sau ne pun in diferite situatii din cele mai bizare, uneori grave, alteori mai putin grave. 

Pentru a stii cum sa intelegem aceste manifestari sau situatii, Mihaela Popescu, Profa de Geogra si eu, Alina -Mihaela Huidan, Sfatuitoarea,   va invitam Duminica, ora 10:00, 23.03.2014, la seminarul intitulat  “Poarta Echinoctiului - Poarta inimii ”, care se va desfasura in Bucuresti.

Scopul acestui seminar, pe langa cel al cunoasterii, prin lucrarile care se vor face acolo, este acela de curatare, de pregatire si de protectie pentru evenimentele si schimbarile care vor venii odata cu deschiderea acestei Porti a Echinoctiului. 

Din pacate sau din fericire, vom intra "in linie dreapta" pe drumul destinului nostru personal si colectiv si din acest motiv vom fi martorii unor evenimente nu tocmai placute. 




Tematica intalnirii este urmatoarea:

1. Poarta Echinoctiului din 20 Martie 2014 - ce reprezinta, pregatire si insemnatate - meditatie de trecere prin Poarta Echinictiului.

Coordonator: Alina - Mihaela Huidan (Sfatuitoarea)


2Cei Patru Ingeri ai Tronului si Spatiul Ancestral al Romaniei de Azi

- meditatie/conectare Cei patru Ingeri ai Tronului - Elementali  - Maica Divina si purificarea spatiului actual si al vechii Dacii/Ramanii de egregorii nebenefici, programe si blocaje de orice fel, armonizare si echilibrarea celor sase elemente(apa, foc, aer, pamant, metal, eter).

Coordonator: Mihaela Popescu (Profa de Geogra)


3. Zamolxe - Dumnezeul acestui Pamant si Salutul Soarelui -- meditatie de conectare cu Universul cum faceau stramosii nostrii daci.

Coordonator: Mihaela Popescu (Profa de Geogra)



4. Programul "Gradina Maicii Domnului  si Omul Cristic Divin Multidimensional " -  meditatie de  activare si conectare la matricea divina a Spatiului Romanesc si individuale si a codurilor de dezvoltare a Omului 5D.

Coordonator: Mihaela Popescu (Profa de Geogra)



5. Comunicare cu Sferele de Lumina - mesaje si comunicari cu si din partea Sferelor de Lumina - meditatia de intrare in comuniune cu sferele de Lumina.

Coordonator: Alina - Mihaela Huidan (Sfatuitoarea)



6. Secretele Magnetului Inimii - cum actioneaza inima ca un magnet pentru oameni si situatii, cum sa ne programam inima pentru a ne usura evolutia ascensionala - meditatia de vindecare si  ascensiune cu ajutorul Sferelor de lumina.

Coordonator: Alina - Mihaela Huidan (Sfatuitoarea)


7. Meditatia pentru Romania de deschidere a Portii Inimii.

Coordonator: Alina - Mihaela Huidan (Sfatuitoarea)



Seminarul va avea loc intre orele 10:00-14:30, 23.03.2014, locatia va fi anuntata prin e-mail, celor care doresc sa participe la seminar.

Va rog sa confirmati participarea la adresa de e-mail:
mihaela_popescu2007@yahoo.com”

Investitia participantilor, in afara de timpul alocat, va fi tip donatie. Se recomanda o donatie minima de 20 roni.



In incheiere sau chiar in pauze, Cristina Pisalita, celor doritori, le va face scanare cu apratul de biorezonanta Quantum. Scanarea dureaza 56 de secunde si este o metoda de diagnosticare extrem de precisa si neevaziva. Pretul unei scanari este de 60 roni.

La sfarsitul seminarului, Alina - Mihaela Huidan (Sfatuitoarea), va face terapie si/sau scanari doritorilor. Pretul va fi tot tip donatie, dupa apecierea fiecauia.

Va asteptam cu mare drag!



https://www.youtube.com/watch?v=tDiikPDwxmQ