miercuri, 5 martie 2014

ÎN ACEASTĂ NOAPTE: Un asteroid va fi foarte aproape de Pământ.Totul poate fi urmărit pe site-ul Virtual Telescope la ora 23:07, ora României / VIDEO

Va trece foarte aproape de Pământ, oferind un spectacol interesant pentru cei care vor dori să-l urmărească printr-un telescop, după cum notează Daily Mail.


Roca spaţială va ajunge la doar 350.000 de km distanţă de planeta noastră, la ora 21:07 GMT (23:07 ora României). Asteroidul 2014 DX110 a fost încadrat de specialişti în clasa Apollo, a asteroizilor care se intersectează cu orbita Terrei.

În zone nepopulate sau oceane

Asteroidul 2014 DX110 are un diametru de 30 de metri, după cum scrie şi descoperă.ro. Deocamdată NASA a detectat 240 de asemenea asteroizi, dar experţii estimează că numărul lor este de cel puţin 2.000. Sunt urmărite rocile spaţiale cu diametrul de 1 km sau mai mari.
http://www.youtube.com/watch?v=_3Mh3kxebzU

Astronomul Bob Berman, de la Virtual Telescope Project and Slooh, spune că o dată la o sută de ani, în medie, are loc un impact cu un asteroid care nu este observat din timp, cum s-a întâmplat pe 15 februarie 2013 în Rusia. 

Potrivit specialiştilor, o dată la câteva sute de ani are loc un impact mai puternic, dar din fericire acestea au loc de obicei în zone nepopulate sau în oceane. În cazul unui impact cu Pământul, un asteroid de asemenea dimensiuni ar arunca în atmosferă foarte mult praf, care ar bloca ani de zile lumina soarelui.

Ar trebui

Meteoritul care a explodat anul trecut pe 15 februarie deasupra orasului Celiabinsk, Rusia, avea diametrul de 20 de metri si facea parte de asemenea din grupa Apollo. Explozia meteoritului a fost de 30 de ori mai puternică decât a bombei de la Hiroshima. 
Înainte de explozia meteoritului deasupra orasului Celiabinsk, cercetătorii credeau că un eveniment asemănător are loc o dată la 150 de ani, dar, de la acea explozie, frecvenţa unei asemenea apropieri a unui asteroid este estimată a fi o dată la 30 de ani.
Cercetătorii spun că sistemele de avertizare ar trebui să fie mult mai performante pentru a putea păzi planeta de viitoare astfel de evenimente.
Evenimentul de miercuri, 5 martie, poate fi urmărit şi pe site-ul Virtual Telescope, la ora 23:07, când asteroidul se află cel mai aproape de Pământ.

Sursa: www.evz.ro

DIRECT din arhivele Vaticanului: Teoria care răstoarnă tot ce ştiam despre DACI, romani şi istoria Europei / VIDEO

Într-un interviu acordat postului de televiziune TVR Cluj, Miceal Ledwith, fost consilier al Papei Ioan Paul al II-lea şi membru al Comisiei Teologice Internaţionale, unul din oamenii care au avut acces la documente secrete din arhiva Vaticanului, a făcut o declaraţie surprinzătoare.


Miceal Ledwith, omul care a avut acces la arhivele secrete ale Vaticanului, a declarat că, potrivit informaţiilor pe care le deţine, limba latină se trage din limba română arhaică şi nu invers cum cred lingviştii.

Unul şi acelaşi popor
“Chiar dacă se ştie că latina e limba oficială a Bisericii Catolice, precum şi limba Imperiului Roman, iar limba română este o limbă latină, mai puţină lume cunoaşte că limba română, sau precursoarea sa, vine din locul din care se trage limba latină, şi nu invers. Cu alte cuvinte, nu limba română este o limbă latină, ci mai degrabă limba latină este o limbă românească. Aşadar, vreau să-i salut pe oamenii din Munţii Bucegi, din Braşov, din Bucureşti. Voi sunteţi cei care aţi oferit un vehicul minunat lumii occidentale (limba latină – n.r.)”.

Conform declaraţiei lui Ledwith, la întâlnirea lor cu romanii, dacii nu au avut nevoie de translatori. Vorbeau în limba din care se născuse chiar latina! Pe Columna de la Roma, solii daci se adresează împăratului Traian fără translator. Din această perspectivă, românii apar drept unul şi acelaşi popor cu dacii, continuatorii direcţi şi legitimi ai acestora. Mai mult, rezultă  că şi romanii au fost de neam tracic.

Un grup de cercetători

În anul 2012, documentarul "Dacii, adevăruri tulburătoare", realizat de către scriitorul Daniel Roxin a stârnit reacţii atât în lumea ştiinţifică, cât şi în spaţiul virtual, unde s-au creat adevărate dezbateri. Totul a pornit de la un grup de cercetători care susţine că dacii şi romanii ar avea strămoşi comuni, iar limba pe care o vorbim nu este nici pe departe limba impusă de cuceritorii Daciei.

Studiul spune că tracii au ocupat o mare parte din Europa, având Marea Neagră în centrul zonei lor de dominaţie. Din această zonă s-ar fi desprins cei care au înfiinţat Roma, de unde ar rezulta că nu noi suntem urmaşii romanilor, ci o parte dintre romani sunt urmaşii tracilor. Cercetătorii spun că documentarul se bazează pe un studiu de paleogenetică realizat la Institutul de Biologie Umană al Universităţii din Hamburg, Germania şi pe analiza unor oseminte descoperite în siturile arheologice din zonele în care au locuit dacii.

La momentul respectiv, istoricii din România s-au arătat extrem de consternaţi. Spre exemplu, istoricul Zoe Petre a condamnat „lipsa de expertiză a celor care au realizat documentarul, dar şi confuziile care au fost create”. Iar informaţiile le-a calificat drept "pure speculaţii, fără fundament istoric".
Proiect amplu
Potrivit danielroxin.blogspot.ro, „filmul face parte dintr-un proiect mai amplu ce vizeaza recuperarea adevarului istoric iar acesta este primul pas hotărât! Aşa după cum veţi constata, dovezile ştiinţifice la care se face referire şi argumentaţia bazată pe izvoare istorice autentice, aduc informaţii inedite şi extrem de valoroase, capabile să determine o rescriere a istoriei acestui popor.

Toate acestea sunt susţinute de personalităţi şi specialişti care merită cu adevărat să fie ascultaţi: General (rez.) dr. Mircea Chelaru (fost Şef al Marelui Stat Major al Armatei Române), Dr. Napoleon Săvescu (director fondator al Dacia Revival International Society), General (rez.) Nicolae Spiroiu (fost Ministru al Apărării Naţionale), Prof. dr. Mihai Popescu (Biblioteca Militară Naţională), Prof. univ. dr. dr. Alexander Rodewald (directorul Institutului de Biologie Umană al Universităţii din Hamburg, Germania), Dr. Georgeta Cardos (cercetător ştiinţific biolog specialist genetică - Institutul Victor Babeş), Prof. doctorand Sebastian Stănculescu (paleografie şi antropologie culturală)”.

Sursa: www.evz.ro

Predicţia din 2011 a unui astrolog rus: "În 2014, după J.O. de la Soci, va izbucni RĂZBOIUL"

Astrologul de origine rusă Pavel Globa a prezis, la Moscova, în timpul unei conferinţe a astrologilor, şamanilor şi parapsihologilor, că Cel de-Al Treilea Război Mondial va avea loc în anul 2014.

Astrolog rus:
Astrolog rus: / FOTO: masterminds.pl
Astrologul rus Pavel Globa, care se bucură de renume în rândul breslei sale, a anunţat că Cel de-Al Treilea Război Mondial va avea loc în anul 2014 şi a oferit şi o perioadă estimativă, respectiv în timpul Jocurilor Olimpice de Iarnă din 2014 de la Soci, din Rusia, sau imediat după încheierea lor, conform publicaţiei Utro.ru.
Jurnaliştii ruşi mai precizează faptul că Pavel Globa ar fi prezis, printre altele, căderea URSS-ului, catastrofa de la Cernobâl şi atentatele teroriste de la 11 septembrie 2001, din SUA.
Predicţia astrologului pare neverosimilă, dar a devenit mai aproape de a se adeveri, odată cu izbucnirea tensiunilor din peninsula Crimeea, invadată de trupele Rusiei, care se opun puterii de la Kiev.
TENSIUNI MAXIME ÎN CRIMEEA. ÎNCEPE RĂZBOIUL?

Sursa: www.realitatea.net

Horoscop Martie-Mai 2014 - Marte retrograd in Balanta

Horoscop Mate in Balanta 2014
"Ceea ce este dedesubt e la fel cu ceea ce este deasupra; iar ceea este deasupra e la fel cu ce este dedesubt, pentru a implini miracolul unui singur lucru'  - Hermes Trimegistus, Corpus Hermeticum
Lumea in ca traim este o lume duala. Noi suntem construiti si mai ales educati astfel incat sa percepem lucrurile din aceasta perspectiva. Noi , folosind cele 5 simturi, percepem ceva doar daca ne raportam la latura opusa, la contrapartea sa. Recele este rece pentru ca ne raportam la ceva care pentru noi e cald. Temperatura de 100 de grade nu indica nici rece , nici cald. Raportat la temperatura corpului nostru este foarte cald. Raportat la temperatura din interiorul Soarelui este extrem de rece.
Totul tine de punctul de referinta. Orice lucru, orice stare pe care o observam ajungem sa o analizam cautand un punct de referinta, un punct de sprijin. Totul este in jurul nostru o lupta permanenta dintre aceste energii duale, dintre Yin si Yang.  Mintea noastra nu poate concepe si nu poate imagina lucruri care nu fac parte din dualitate. Imaginati-va infinitul...pana la un punct merge sa va imaginati ceva care este foarte mare. Dar la un moment dat mintea va cauta o limita, un punct de referinta.
Ceea ce este si mai interesant este ca nici macar nu constientizam ca exista aceasta dualitate in noi. O gandim, vorbim despre ea tot timpul dar foarte rar o constientizam. Cand ne apuca disperarea uitam ca acea stare este doar o extrema si ca exista ceva opus la care ne putem raporta. Mai tot timpul traim intr-un dezechilbru permanent si uitam sa ne centram. Suntem un dute-vino intre interior si exterior.  Totul este in legatura cu totul. Nimic nu se intampla in exteriorul nostru daca nu exista un corespondent in interiorul nostru. Ca uneori ceea ce este in interior este adanc ingropat e perfect adevarat. Dar exista cu siguranta cu ceva din noi care atrage acel eveniment extern.
Dualitatea este modul prin care viata ne pacaleste. Noi avem nevoie sa fim pacaliti pentru ca altfel nu am evolua. Ne-am bloca intr-un stil de viata care duce la stagnare. A atinge punctul de echibru interior inseamna a te deschide evolutiei si a accepta schimbarea ca o constanta a vietii.
Perioada urmatoarelor luni, pana la sfarsitul lui Mai , aceasta pendulare intre extreme va fi mult mai accentuata datorita miscarii retrograde a lui Marte in Balanta. Vom trece de la o extrema la alta cu o mai mare frecventa si o mai mare forta. Vom trece de la o stare emotionala la alta cu o viteza mult mai mare. Prin urmare suntem mult mai usor influentabili de ceea ce se intampla in exteriorul nostru.
Marte va fi parte si a unei configuratii astrale extrem de puternica si rara: o cruce cosmica cu Jupiter, Uranus si Pluto.  Aceasta cruce cosmica va avea apogeul in jurul datei de 23 Aprilie 2014. Ceea ce se intampla in Ucraina este strict legat de aceasta configuratie astrala. Crucea cosmica degaja foarte multa energie si conteaza mult modul in care o directionam.
Dar sa o luam pe rand...
Marte a intrat in semnul Balantei la inceputul lui Decembrie si va ramane aici pana in Iulie 2014.
Daca ar fi sa gasesc un titlul pentru trecerea lui Marte in Balanta ar fi 'lupte pe fronturi straine'.  Marte reprezinta actiunea si vointa noastra. El ne arata modul in care facem lucrurile in viata noastra. Berbecul, semnul opus Balantei, este locul in care Marte este in domiciliu, este cel mai puternic. Atunci cand se afla in Balanta el se afla in punctul cel mai indepartat de domiciliul sau si prin urmare are o tendinta de a fi autodistructiv , de a actiona in devafoarea sa.
Practic el actioneaza intr-un domeniu si intr-un mod nefamiliar si necunoscut lui insusi. Nu este vorba ca e puternic sau slab ci el actioneaza intr-un mod in care ii este greu sa fie el insusi. El poate deveni foarte usor priozonier. De aceea unii dintre noi se pot simti in aceasta perioada prizonieri ai propriei vieti. E ceva care ii tine legati, blocati si ei nu gasesc solutii de a depasi momentul. Poate fi problema de sanantate, o problema in relatie sau job. Nu conteaza natura problemei ci faptul ca abilitatea noastra de a actiona curajos si in forta este mult redusa.
Marte ne impinge tot mai mult catre exterior si ajungem in punctul in care credem ca suntem atat de blocati de ceea ce se intampla in jur incat nu mai putem face nimic. In acel moment devenim prizonieri ai propriei noastre vieti. Din decembrie si pana acum ,la inceput de martie, cu siguranta ca am avut acest sentiment. El variaza de la persoana la persoana in functie de harta natala si momentul in care se afla. Dar cu totii am pus prea mult focus pe exterior, am investit mult din energia noastra in ceilalti iar lucruri nu au mers cum trebuie.
Lectia lui Marte retrograd in Balanta este de a ne schimba modul in care actionam si interactionam cu cei din jur. Este o lectie de echilibru si centrare pe interior. Iar lectia poate fi predata intr-un mod dur in urmatoarele luni. Cu cat vom forta exteriorul sa se conformeze asteptarilor interioare cu atat viata ne va lovi mai puternic. Este ca si cum am baga degetele in priza si am vrea ca Enel-ul sa opreasca curentul ca noi sa nu ne mai curentam. In loc sa ne retragem degetele din priza noi cautam solutii in exterior.
Atunci cand intreaga ta atentie si energie este distribuita in exterior ramai gol pe dinauntru. Nu mai ai energie sa actionezi. Este ca si cum te chinui sa deschizi o usa blocata iar atunci cand reusesti , daca reusesti, nu mai ai putere sa-i treci pragul.
Perioada pana in Mai 2014, cat Marte va fi retrograd, este o perioada in care trebuie sa ne re-evaluam modul in care ne cheltuim energia si modul in care actionam fata de ceilalti oameni. Trebuie sa intelegem ca orice problema pe care o avem in exterior este o reflectie a unei probleme interioare.
Primul pas pe care ar trebui sa-l facem este sa ne punem urmatoare intrebare: Unde ma simt prizonier in viata mea? In ce domeniu din viata mea simt ca exteriorul ma controleaza, ma conduce si eu nu pot sa fac nimic?
Faceti o lista cu toate lucrurile si zonele din viata voastra in care va simtiti blocati si nemultumiti. Petreceti cateva zile doar studiind aceasta lista si gandindu-va la toate actiunile voastre care v-au dus in acel punct. Nu priviti ceea ce ati facut ca o greseala pentru ca nu ati gresit cu nimc. Analizati cu un grad de detasare, ca si cum ar fi viata altcuiva.
Pe urma luati fiecare element din lista si ganditi-va ce anume ati dori sa obtineti personal din aceea situatie. In orice situatie noi castigam si pierdem ceva. Altruismul absolut este ceva extrem de rar. Cu totii avem un obiectiv personal atunci cand facem ceva. Chiar daca e vorba de parintii si copii nostri. Cand vine vorba de actiunile noastre vis-a-vis de ei tot la a obtine ceva personal este vorba. Si nu ma refer la lucruri materiale ci mai mult la emotii si sentimente.
Daca ai o problema de sanatate sau in plan profesional urmareste care sunt actiunile si faptele care te-au dus in acel punct. Ce ai vrut sa urmaresti de fapt sa obtii.  Iar intrebarea pe care trebuie sa o puneti este: am luptat oare pe un front strain? Care a fost de fapt intentia si dorinta mea? Ce am vrut sa obtin si in ce masura actiunile mele m-au dus unde sunt acum.
Exercitiul nu este simplu pentru ca necesita sa fim foarte sinceri cu noi. Dar daca vom face aceste efort vom folosi corespunzator energia lui Marte retrograd. Ceea ce manifestam in exterior in aceasta perioada se reintoarce cu o mai mare forta catre noi insine. Practic ne vom putea face mult rau singuri. Marte retrograd scoate la suprafata multe din trairile si starile noastre reprimate. Toata furia si neputinta reprimata va iesi la suprafata cu putere. 
Daca devenim constienti de acest proces atunci vom avea ocazia de a ne vindeca si echilbra foarte mult. Daca nu viata va fi iarasi dura si rea cu noi.
Pe finalul exercitiului va trebui sa identificam acele actiuni pe care trebuie sa le facem vis-a-vis de noi pentru a schimba exteriorul. Va trebui sa schimbam modul in care actionam si facem lucrurile daca vom dori ca viata noastra sa se imbunatateasca. Prin schimbarea unei atitudini interioare tu incepi sa te raportezi atlfel la exterior. Si astfel multe probleme isi pot gasi rezolvarea.
Marte retrograd, ca parte a crucei cosmice cu Jupiter-Uranus-Pluto, va degaja o forta extraordinar de mare.  Exista un risc potential de conflict, explozie , rabufnire brusca. Acest lucru se va manifesta atat in plan global cat si individual. Exista si un risc de cutremur in Romania - mai ales luna Mai este foarte sensibila din acest punct de vedere.
Sfatul meu pentru perioada urmatoare este sa cautati sa ramaneti centrati pe propria persoana si sa nu va lasati atrasi de ceea ce se intampla in jur. Nu inseamna sa fiti indiferenti ci doar sa actionati pe interior pentru a va proteja si evolua. Daca ne lasam prinsi de ceea ce se intampla in jur vom ajunge sa luptam pe fronturi straine. Acest lucru ne va lasa fara energie si cu multe rani.
Marte in Balanta ne spune sa nu mai fim victime ale propriei noastre neputinte si in acest fel sa dam vina pe ceilalti pentru ceea ce ni se intampla. Atunci cand pe interior ne simtim victima, la exterior actionam ca agresor. Cineva care este nesigur pe el va deveni mult mai rigid in comportament si in actiunile fata de cei din jur. Daca aveti un sef care e dur trebuie sa intelegeti ca lipsa de incredere pe care o are este direct proportionala cu nevoia de control pe care o exercita. Asa cum il percepeti ca un sef dur este foarte posibil ca si voi sa fiti perceputi ca angajat dificil. Agresorul din seful dvs activeaza victima din voi , care la randul ei activeaza agresorul din voi si care la randul lui activeaza victima din seful vostru. Este o bucla infinita daca unul din cei doi nu-si schimba comportamentul.
Acum haideti sa vedem ,pe scurt, zonele din viata noastra influentate de catre Marte in Balanta  plecand de la pozitia Soarelui ('zodia' sub care suntem nascuti) si/sau Ascendent. Este bine sa cititi la ambele semne zodiacale. Mai important este cel al Ascendentului.
Horoscop Berbec
Relatiile sunt punctul cheie. Este necesara o schimbare a modului in care va raportati la cei din jur indiferent daca este vorba de plan afectiv sau strict profesional. Este posibil sa fiti multa prea duri, exigenti cu cei din jur si astfel sa-i fortati sa se apere si sa devina mai agresivi. Exista un risc de conflicte , dispute si certuri.
Horoscop Taur
Schimbarea rutinei zilnice si a modului in care va traiti viata este necesara in aceasta perioada. Problema nu este ceea ce faceti ci cum faceti acel lucru. Este foarte posibil ca stilul de viata actual sa va dauneze atat ca si stare de sanatate dar si profesional. Schimbati-va rutina zilnica. Experimentati noi lucruri si gasiti-va un echilibru intre timpul de munca si cel de repaos.
Horoscop Gemeni
Ego-ul dvs este lovit din toate partile. Inca asteptati ca fericirea sa vina din exterior. E nevoie sa va schimbati atitudinea si sa cautati sa faceti lucruri care va fac placere chiar daca aparent nu va aduce un profit. Perioada asta este de cautare a fericirii interioare.  Daca simtit ca din punct de vedere afectiv nu primiti ceea ce aveti nevoie este pentru ca nu va oferiti voi insiva ceea ce va trebuie. Pentru cei care au copii este nevoie de o schimbare de atitudine fata de ei.
Horoscop Rac
Familia este pe primul loc in aceasta perioada. E nevoie de o schimbare de atitudine in ceea ce priveste relatiile cu cei apropiati, cu cei care fac parte din cercul dvs intim. Marte poate aduce un sentiment de insecuritate si 'lipsa pamantului de sub picioare'. Schimbarea atitudinii va va ajuta sa va centrati pe lucrurile cu adevarat important din viata dvs. Perioada in care puteti rezolva anumite aspecte imobiliare.
Horoscop Leu
Schimbarea modului in care comunicati si va exprimati ideile este tema principala a acestei perioade. Daca va simtiti neintelesi si aveti impresia ca nimeni nu va asculta e bine sa reflectati la ce anume din interiorul dvs nu se manifesta corect in exterior. Perioada de schimbari in relatiile cu prietenii. De asemenea un risc mai crescut legat de calatorii, deplasari si miscare.
Horoscop Fecioara
Atitudinea fata de planul material trebuie schimbat. Relatia cu banii trebuie imbunatatita. Aici includem atat modul in care va castigati banii dar mai ales modul in care ii cheltuiti. Exista riscul de a face cheltuieli inutile sau exagerate raportat la situatia curenta. Alimentatia este un alt aspect asupra caruia trebuie sa va aplecati.
Horoscop Balanta
Acceptarea de sine este o tema importanta pentru Balante. Marte obliga la o reevaluare completa a modului in care interactionati cu mediul extern. O schimbare in ceea ce priveste aspectul fizic este binevenita chiar daca ceea ce vreti sa schimbati poate sa nu fie in acord cu ce cred ceilalalti. Este momentul sa invatati sa faceti si lucruri pe cont propriu fara a mai tine cont de oamenii din jur.
Horoscop Scorpion
Tema lui Marte pentru dvs este de a invata sa faceti abandonul constient. Este momentul sa invatati cand sa renuntati la lucruri din viata dvs care pe moment sunt ok dar care nu au viitor. Recomandarea este sa va focalizati pe latura spirituala si de dezvoltare personala. Aveti ocazia de a vindeca un aspect foarte puternic in viata dvs. Dar presupune o retragere , un abandon pentru a merge mai departe.
Horoscop Sagetator
Perioada de redefinirea a proiectelor si viselor. Incotro vrei sa mergeti? Care e directia voastra? Modul de actiune de acum va ajuta sau nu sa ajungeti acolo. Moment foarte bun pentru a face o schimbare de directie in viata dvs, de a obtine o libertate mai mare - mai ales in plan profesional. Relatia cu grupurile de oameni (asociatii, companii etc) este in proces de redefinire.
Horoscop Capricorn
Planul profesional este cel vizat de schimbari cu Marte in Balanta.  Tema este de a-ti schimba modul in care te pozitionezi si actionezi pe exterior. Pot apare conflicte si blocaje in relatiile cu cei din jur. Dar aceasta indica de fapt ca poate tu esti in locul nepotrivit sau actionez complet neadecvat la situatie. Schimba modul in care actionezi in lume.
Horoscop Varsator
Marte in Balanta va obliga sa va schimbati filosofia si principiile de viata. E nevoie sa intelegeti ca modul in care judecati lumea este nepotrivit cu ceea ce vreti sa faceti in viata. Astfel puteti deveni prizonierul propriilor credinte si judecati. Incercati sa priviti lucrurile si din alta perspectiva.
Horoscop Pesti
Planul relational este supus schimbarilor in aceasta perioada. Si nu ma refer neaparat la relatie ci la modul in care o traiti si la ceea ce va asteptati de la partener (afectiv si/sau profesional).  Temele principale sunt banii si sexualitatea. Exista o nevoie de a va redefini relatiile din perspectiva celor 2 elemente.
ARTICOL PRELUAT DE PE http://www.ascella.ro/

http://www.ascella.ro/horoscop-martie-mai-2014-marte-retrograd-balanta-1131

OZN-URI SUPRAVEGHEAZA SOARELE 4 MARTIE 2014





http://www.youtube.com/watch?v=e8W3uw6eimU


DEZVALUIRI!!! CE ESTE IN SPATELE EVENIMENTELOR POLITICE DIN ACESTE ZILE


Daca vreti sa intelegeti de ce asistam la tot circul politic din aceste zile si cine este este in spatele acestor "jocuri", urmariti emisiunea JURNALE  de la ora 10.00 din data de 05.03.2014 de la Romania Tv (JURNALE 05 MAR 10:00), unde cu toate sfortarile moderatoarei de a nu permite aceste dezvaluiri, M. Dogaru si M. Tatoiu " scapa" informatii.

Emisiunea o gasiti aici, daca nu o vor sterge:

http://www.romaniatv.net/jurnale.html

Dati click pe link, apoi cautati in dreapta 05 mar 10:00


Interesant devine de la 13:06, 17:38, 24:30, 26:50,30:35,45:00,47:10,48:15.  Aveti rabdare si  urmariti emisiunea si veti intelege ca usor, usor, incepe sa se contureze o situatie asemanatoare cu cea de dinaintea celui de al Doilea Razboi Mondial.