duminică, 2 februarie 2014

O RUGACIUNE PENTRU INTAMPINAREA DOMNULUI

        




Rugaciune pentru iubirea de sine - Don Miguel Ruiz-


”Astazi, Dumnezeule Tată, te rugam sa ne ajuti sa ne acceptam exact asa cum suntem, fara sa ne mai judecam.
Ajuta-ne sa ne acceptam mintea asa cum este, cu toate emotiile sale, cu toate sperantele si visele noastre, cu personalitatea ei, cu felul nostru unic de a fi.
Ajuta-ne sa ne acceptam corpul asa cum este, cu toata frumusetea si perfectiunea lui.
Ingaduie ca iubirea noastra de sine sa devina atat de puternica incat sa nu ne mai respingem niciodata, incat sa nu mai punem niciodata piedici in calea propriei noastre fericiri, a libertatii si iubirii noastre.
De acum inainte, ingaduie ca fiecare actiune a noastra, fiecare reactie, fiecare gand si fiecare emotie pe care le manifestam sa fie bazate numai pe iubire.
Ajuta-ne, Tata, sa ne amplificam iubirea de sine pana cand intregul vis in care traim se va transforma, pana cand teama si suferinta vor deveni iubire si fericire.
Ingaduie ca iubirea de sine sa devina atat de puternica incat sa dizolve toate minciunile in care am fost programati sa traim, care ne spun ca nu suntem suficient de buni, de puternici, de inteligenti, ca nu putem reusi. Ingaduie ca iubirea noastra de sine sa devina atat de puternica incat sa nu mai fim nevoiti sa ne traim viata in functie de parerile celorlalti. Ingaduie-ne sa avem o incredere atat de mare in sine incat sa facem singuri alegerile pe care le preferam.
Iubirea de sine va alunga teama in fata responsabilitatilor pe care le avem fata de propria noastra viata sau a problemelor care pot aparea pe drum. Orice am dori sa realizam, ingaduie sa o facem prin puterea iubirii de sine.
Incepand de astazi, ajuta-ne sa ne iubim pe noi insine suficient de mult pentru a nu mai permite nici un fel de circumstante care sa ni se impotriveasca.
Ajuta-ne sa ne traim viata asa cum suntem, fara sa mai pretindem ca suntem altcineva, numai pentru a fi acceptati de catre cei din jur. Nu mai avem nevoie ca altcineva sa ne accepte sau sa ne spuna cat de buni suntem, caci stim acum cine suntem cu adevarat.
Ingaduie sa ne bucuram – prin puterea iubirii de sine – de ceea ce vedem atunci cand ne reflectam in oglinda.
Ingaduie ca zambetul sa nu mai paraseasca niciodata expresia fetei noastre, amplificandu-I astfel frumusetea interioara si exterioara. Ajuta-ne sa simtim o iubire de sine atat de intense incat sa ne bucuram intotdeauna de propria noastra prezenta.
Ajuta-ne sa ne iubim pe sine fara a ne mai judeca, caci judecata nu atrage dupa ea decat vinovatie si auto-acuzare, dorinta de a ne auto-pedepsi, care ne fac sa pierdem perspective iubirii tale.
Amplifica vointa noastra de a ne ierta pe sine, chiar in acest moment. Purifica mintile noastre de otrava emotionala si de auto-acuzatii, astfel incat sa putem trai intr-o pace interioara si intr-o iubire perfecte.
Ingaduie ca iubirea noastra de sine sa fie puterea care sa ne schimbe viata, transformand-o dintr-un iad intr-un rai. Ajuta-ne sa ne transformam prin intermediul acestei puteri fiecare relatie pe care o avem, incepand cu relatia cu noi insine.
Ajuta-ne sa ne eliberam de conflictele cu cei din jur, sa fim fericiti sa ne impartim timpul cu cei dragi si sa-i iertam pentru orice nedreptate pe care ar comite-o fata de noi.
Ajuta-ne sa ne iubim pe noi insine atat de mult incat sa-i putem ierta pe toti cei care au gresit vreodata fata de noi.
Da-ne curajul sa ne iubim neconditionat prietenii si familia, astfel incat relatiile noastre cu ei sa devina absolut pozitive si pline de iubire.
Ajuta-ne sa cream noi canale de comunicare in relatiile noastre, sa scapam din razboiul controlului, in care nu pot exista invingatori sau invinsi. Ajuta-ne sa lucram impreuna, ca o echipa, intr-un joc al iubirii, fericirii si armoniei.
Fie ca prin gratia ta, relatia noastra cu familia si cu prietenii nostri sa aiba la baza respectul si bucuria, astfel incat sa nu mai simtim nevoia sa le spunem cum trebuie sa gandeasca si cum trebuie sa se comporte.
Fie ca prin gratia ta, relatiile noastre amoroase sa devina sublime, astfel incat orice clipa pe care o petrecem alaturi de partenerul nostru/partenera noastra sa devina o clipa de fericire.
Ajuta-ne sa ii acceptam pe cei din jur exact asa cum sunt, fara sa ii mai judecam, caci atunci cand ii respingem pe altii, noi ne respingem de fapt pe noi insine. Iar atunci cand ne respingem pe noi insine, noi te respingem de fapt pe tine.
Ziua de astazi reprezinta un nou inceput. Ajuta-ne sa ne incepem din nou viata, punand la temelia ei puterea iubirii de sine.
Ajuta-ne sa ne bucuram de viata, de relatiile noastre, sa exploram viata, sa ne asumam riscuri, sa fim vii si sa nu mai traim cu teama de a iubi.
Ingaduie sa ne deschidem inimile fata de iubire, care este dreptul nostru prin nastere.
Ajuta-ne sa devenim Maestri ai Recunostintei, ai Generozitatii si ai Iubirii, astfel incat sa ne putem bucura de intreaga ta creatie, acum si de-a pururi. Amin



Sursa: primit pe mai,
Multumim MB

Metamorfoza gandurilor pentru un nou inceput


Aceste zile au adus magie,magie alba cu multa
zapada,soare cu dinti si ger de simteai intepatura acelor lui la tot pasul.Un tablou mirific,intepenit in dantelaria alba a iernii.Si gandurile parca au inghetat in locasul
interior parca nevrand decat un respiro ca o pauza dupa tragedia din Muntii Apuseni
si ca o reculegere in semn de respect pentru cei doi romani morti atat de timpuriu,
Aura,un inger cu lacrimile inghetate pe obraz si Adrian Iovan cu mana pe mansa 
intr-o ultima manevra in zborul lor spre cer.Acest accident greu digerat de romani
a dezvelit realitatea unei Romanii ce-i gata sa se prabuseasca in golul neputintei si
a lipsei de masura a autoritatilor.Probabil nu degeaba s-a scris despre ziua de 20.01.2014 ca fiind ziua cea mai dezolanta din an cu o vibratie foarte joasa,dar a fost
si punctul de cotitura ca o inaltare prin suferinta,marcand si intrarea in energiile
neconventionale ale Varsatorului,incarcate cu emotia aerului.Si odata ajunsi la sfarsitul lui ianuarie incepe noul an chinezesc prin energia prospata de galop a Calului de Lemn,Venus iese din retrogradare,iar Luna Noua completeaza noua 
viziune de privire a imaginii
 in ansamblu pentru a include umanitatea in rugaciunile noastre si pentru a face alegerea pentru binele tuturor.E un moment de reflectie si centrare a inimii pentru a dizolva
toate blocajele si a porni inainte spre actiune,eliberati de toate bagajele nefolositoare,curatati,purificati intr-o decojire vindecatoare spre libertate.Soarele si
Luna isi dau mana in Varsator oferind o perspectiva noua si pura vietii in aspect armonios si cu imprevizibilul Uranus deschizand un nou ciclu pentru un destin divin ce aminteste de stralucirea Luminii,astfel incat fiecare suflet sa devina o stea dupa ce se fac toate ajustarile necesare schimbarii si pentru fiecare sa se aprinda o noua cale de urmat incarcata de provocari si oportunitati.De retinut 2014 este anul alegerilor multiple.Prin inzestrarea ce ne-a fost data de Creator vom putea gasi puterea autentica de a accede mai departe si a gasi propria cale de adevar.Fiecare are calatoria lui unica si originala.
Folositi puterea cu intelepciune.Fiti o forta a binelui din jurul vostru si creati un canal de bucurie,puneti botnita ego-ului si traiti racordat la divin si iubire.Dati o noua directie vietii voastre.Concenttrati-va..Schimbati tot ce nu-va da libertate.
Daruiti iubire.Fiti generosi.Faceti din viata voastra un zambet continuu....
Oferiti-i vietii voastre un nou inceput plin de idei indraznete si inovatoare.
Nu lasati umbra sa planeze peste planurile si visele voastre..Ascultati-va sufletul si intuitia.Daca o usa se inchide,deschideti o fereastra.Faceti ca visele sa devina realitate.transformati-va speranta in dorinta si porniti la drum.E timpul!!
Aspectele astrale si energiile acestei perioade sunt notabile,aduc un flux luminos
ce va duce la ridicarea constiintelor dand un potential inaltator umanitatii.
Este o simfonie in care linia melodica a dus la repetarea unor note cam obsesiv si plictisitor,dar acum melodia se incarca cu alte tonalitati ceea ce aduce o nuanta mai placuta,mai individualista si originala cantecului onorand unicitatea si
autenticul dintr-un intreg.
Chiar daca timpul e racoros cu aceasta Luna Noua in Varsator totusi e vremea 
pentru a lua masuri de viitor prin forta inventiva si actionala a lucrurilor.
In cutia de ganduri a acedtei tesaturi astrale a momentului este de a uni speranta cu credinta intr-un angajament plin de actiune si ca un dar ce are un potential pe care nu l-am avut pana acum.

Sursa: primit pe mail,
Multumim Mira!

DEZASTRU după erupţia unui vulcan în Indonezia. Cel puţin 14 morţi

Erupţie a vulcanului Sinabung

Cel puţin 14 persoane, inclusiv patru copii, au murit, sâmbătă, într-o nouă erupţie a vulcanului Sinabung, în Indonezia, anunţă autorităţile locale, citate de AFP.


Erupţie a vulcanului Sinabung
Erupţie a vulcanului Sinabung

Cel puţin 14 oameni au fost găsiţi morţi în satul Sukameriah, situat la poalele Muntelui Sinabung, pe Insula Sumatra.
Patru dintre victime erau elevi aflaţi într-o excursie la vulcan.

"Credem că există mai multe victime, dar nu le putem recupera deoarece se află în traiectoria norului (de cenuşă)", a declarat Sutopo Purwo Nugroho, purtătorul de cuvânt al Agenţiei naţionale pentru gestionarea catastrofelor.

Aproximativ 14.000 de localnici au fost evacuaţi, zilele trecute, din cauza unei noi serii de erupţii ale Vulcanului Sinabung.





UN FOST AGENT DE SECURITATE AEROPORTUARĂ ARUNCĂ BOMBA! Aparatele de SCANARE, periculoase pentru SĂNĂTATE!


Un fost agent care a lucrat pentru serviciile de securitate aeroportuară din Statele Unite a făcut o serie de dezvăluiri care i-ar putea pune serios pe gânduri pe cei care trec zilnic prin filtrele de pe aeroporturi.

Fostul angajat de la Transportation Security Administration (TSA), agenţie care asigură securitatea în cadrul transportului public din Statele Unite, şi-a deschis un blog pe care scrie sub numele de Jason Edward Harrington şi unde face dezvăluiri despre pericolele la care sunt expuşi cei care călătoresc cu avionul.

Conform acestuia, razele emise de filtrele pentru scanare sunt dăunătoare. Atât de nocive încât mulţi dintre angajaţi nu suportau să stea prea mult în preajma acestor aparate. În momentul în care colegii săi au cerut, continuă angajatul, să le fie măsurat gradul de măsurare a expunerii la razele poluante, însă le-a fost refuzată solicitarea.
"Mulţi dintre colegii mei nu se simţeau în largul lor doar dacă stăteau lângă maşinăriile emiţătoare de radiaţii în care noi îi forţam pe oameni să stea pentru scanare. Câţiva mi-au spus că au depus cereri oficiale pentru dozimetre, ca să îşi măsoare expunerea la radiaţii. Poziţia agenţiei a fost că dozimetrele nu erau necesare - dozele de radiaţie de la aparate erau perfect acceptabile, ne-au spus. Trebuia doar să îi credem pe cuvânt", a dezvăluit angajatul.

Sursa: www.libertatea.ro


HOROSCOPUL lunii FEBRUARIE: Află ce au pregătit astrele pentru ultima lună de iarnă VIDEO


De multe ori, suntem convinşi că astrele ne influenţează viaţa. Vrem să ştim dacă este un moment optim pentru a încheia o afacere, cum stăm cu sănătatea sau dacă vom avea o perioadă liniştită în familie. Cei mai buni astrologi au făcut prognoza pentru luna februarie.


Horoscopul lunii februarie 
Foto: Daily Mail
Februarie 2014 aduce schimbare pentru nativii mai multor zodii, fiind luna oportunitatilor, dar si a riscului de a face decizii gresite in ceea ce priveste sanatate, banii si dragostea, potrivit România TV.

BERBEC
BERBECII pot scapa de datorii in luna februarie, doar cu conditia sa-si gestioneze cumpatat fondurile disponbile. Nu este, insa, recomandata imprumutarea unor apropiati cu bani. Daca lasa de la ei, berbecii se vor scufunda si mai mult in datorii, in pofida gestului bun pe care-l fac. Pe de alta parte, pe plan amoros, in jurul datei de 11 februarie berbecii vor fi pusi la incercare. Incep sa se simta usor "exploatati" si vor avea impresia ca se cere prea mult de la ei.

TAUR
TAURII vor fi apreciaţi la locul de muncă. Orele de peste program vor fi in detrimentul relatiilor amoroase si familiale. Pe aceste doua planuri pot aparea tensiuni. Totodata, ar trebui sa fie atenti la sanatate. Mai ales la nivelul spatelui, al coloanei.

GEMENI
GEMENII nu debutează cu dreptul în această lună. Vestea bună este că, îşi revin repede. După 8 februarie, Gemenilor li se deschid noi oportunitati, vor cunoaste oameni noi care ar putea sa-i ajute sa evolueze atat in cariera, cat si pe plan financiar. Vor avea parte si de vesti bune. In a doua parte a lunii, si pe plan amoros le va merge bine gemenilor. Vor lua decizii importante, care schimba cursul amoros propriu si care-i pot bulversa, insa, pe termen lung, viata amoroasa va fi infloritoare.

RAC
Cei din zodia RAC, se vor gandi mai mult la ei insisi in luna februarie. Isi vor stabili obiectivele personale, le vor prioritiza si vor concepe planuri pentru atingerea acestora. Vor primi ajutor si din partea familiei, dar si a prietenilor. Asadar, daca esti rac si vrei slabesti zece kilograme, luna februarie este ideala pentru a incepe acest demers si a te concentra pe acest obiectiv.

LEU
LEII, in februarie, au nevoie de timp pentru ei insisi, dar acesta va fi sporadic. Pe plan familial, sunt sanse mari ca leii sa aiba grija de o ruda mai in varsta, cu probleme, in februarie. Acest lucru o sa-i solicite si fizic, dar mai ales psihic. Din acest motiv, leii vor tanji, efectiv, dupa ore libere in care sa stea singuri si sa nu faca absolut nimic.

FECIOARA
FECIOARELE vor incepe luna februarie in forta, cu o atitudine pozitiva si deschisi la nou. Astfel, vor cunoaste oameni noi si vor lega anumite prietenii care ii vor ajuta, in restul lui 2014, pe plan profesional. Deschiderea pe care o vor avea in februarie va oferi fecioarelor si oportunitati amoroase. Totul va merge bine daca lasati ironia de-o parte.

BALANTA
Inceputul lui februarie le este favorabil pe plan financiar BALANTELOR, caci ar putea avea niste venituri neasteptate, cum ar fi o mostenire, dividente de la o investitie mai veche sau poate cineva le restituie o suma de bani imprumutata mai demult. Balantele se vor simti obosite, chiar daca nu au mai pierdut nopti si au dormit suficient.

SCORPION
Pe plan amoros, februarie aduce momente extreme SCORPIONILOR. Vor avea parte de experiente relativ scurte ca timp, de cateva zile, in care vor fi in al noualea cer, pentru ca mai apoi sa se trezeasca cu picioarele pe pamant, iar trezirea nu le va fi tocmai placuta. Desi nu apar "amenintari" pe plan amoros, in cazul scorpionilor starea de bine depinde de cum percep ei cealalta persoana si legatura sentimentala. Deci este o chestiune de atitudine, nu de fapte.

SAGETATOR
SAGETATORII, la inceputul lui februarie, sunt imprastiati si bulversati. Vor reusi, totusi, sa se adune in a doua parte a lunii. În plus, vor avea noroc la bani. câştigurile financiare din această lună le va da starea de bine.

CAPRICORN
CAPRICORNII incep sa culeaga invatamintele din experientele si dificultatile prin care au trecut in decembrie si ianuarie abia in luna februarie. A doua luna din an va fi, practic, revelatoare pentru capricorni. Isi vor da, intr-un final seama, cum vor sa traiasca.

VĂRSĂTOR
VEDETELE lunii sunt VARSATORII. Acestora li se deschid orizonturile pe plan profesional si vor fi surprinsi de cata sustinere vor avea din partea unor oameni de la locul de munca. Februarie va fi darnic cu varsatorii si pe plan financiar, ei avand mai multe zile cu sanse de venituri suplimentare.

PEŞTI
Şi am ajuns si la PESTI. Cumpatare si gandire la rece – cu acestea trebuie sa intre pestii in luna februarie. Daca nu vor da dovada de acestea, risca sa ia niste decizii gresite la inceput de luna sau sa spuna niste lucruri pentru care vor fi trasi la raspundere si de care le va parea rau.



Cine va avea noroc în anul Calului de Lemn?

Cine va avea noroc în anul Calului de Lemn?

© Foto: Flickr.com/Wolfgang Staudt/cc-by

Conform calendarului chinezesc pe 31 ianuarie începe anul Calului de Lemn. Haideţi să vedem cine va avea noroc în acest an.

Calul este binevoitor cu oamenii energici şi harnici, care au un scop bine determinat. Fiind de la natură prietenos, deschis şi neînfricat, calul aşteaptă acelaşi lucru de la alţii. Fiţi sinceri cu cei din jur, respectaţi-vă rudele, nu vă zgârciţi la cuvinte frumoase şi atunci veţi avea parte de noroc.
În anul 2014, Şobolanii energici şi rafinaţi trebuie să cântărească cu atenţie deciziile lor. Există un risc foarte mare de a greşi şi a merge pe o cale greşită. Ascultaţi-vă inima, deoarece ea nu minte niciodată.
Anul acesta, Bivolii puternici şi răbdători vor fi deosebit de atrăgători pentru sexul opus. Carisma naturală îi va ajuta la locul de muncă. Lucrul principal pentru Bivoli este să nu uite să acorde atenţie celor dragi.
Tigrii măreţi vor avea parte de câştiguri materiale. Încercaţi să duceţi până la capăt ceea ce aţi început. Acesta este un lucru foarte important, cu toate că pentru natura impulsivă şi entuziastă a Tigrilor aşa ceva este foarte greu de făcut.
Iepurii binevoitori şi veseli vor putea aprecia pe deplin cât de minunată este viaţa, când nu invidiezi şi nu eşti supărat pe nimeni. Încercaţi să vă întâlniţi mai des cu prietenii, ei pot să vă facă surprize neaşteptate şi foarte plăcute. Anul acesta va fi foarte favorabil în ce priveşte viaţa amoroasă.
Dragonii carismatici şi înflăcăraţi se pot afla în centrul unor intrigi. Fiţi calmi şi demni. Nu vă temeţi să luaţi unele decizii şi să vă asumaţi responsabilitatea. Dacă simţiţi că trebuie să schimbaţi ceva în viaţă, acum este momentul potrivit pentru aceasta.
Şerpii cocheţi şi seducători trebuie să acorde mai multă atenţiei propriilor dorinţe. A venit timpul să vă răsfăţaţi. Călătoriţi mai mult. Ştiţi bine că atunci când descoperiţi ceva nou pur şi simplu vă cresc aripile.
Anul acesta, Caii trebuie să dea frâu liber planurilor şi intenţiilor grandioase. Veţi avea nevoie de multă energie şi curaj şi de aceea acordaţi o atenţie deosebită sănătăţii! Fiţi atenţi mai ales iarna, când riscul de a răci este mare.
Caprele romantice şi liniştite trebuie să acorde mai multă atenţie familiei. Rezolvând problemele de serviciu, anul trecut aţi cam uitat de familie şi de fapt ea este cel mai trainic reazem.
Anul acesta, Maimuţele fermecătoare şi impulsive vor fi invitate tot timpul undeva, li se va cere sfatul sau ajutorul, deci vor avea nevoie de multă energie.
Practic tot anul, Cocoşii inventivi şi plini de viaţă se vor afla în centrul atenţiei. Ei vor avea succes în toate, cu excepţia sănătăţii. Şi aici vor trebui să depuneţi eforturi mari.
Începând anul vioi şi activ, Câinii sinceri şi deschişi pot obosi până la vară. Nu vă ocupaţi în acelaşi timp de toate lucrurile. Alegeţi ceva important şi veţi putea obţine succese până la sfârşitul anului.
Pentru Mistreţii sensibili şi cumsecade anul 2014 va fi foarte norocos! Dacă reuşiţi să călătoriţi mai mult, atunci mult timp veţi avea parte de emoţii pozitive şi inspiraţie.
Sursa: http://romanian.ruvr.ru/

SFÂRȘITUL INTERNETULUI ACTUAL?

SFÂRȘITUL INTERNETULUI ACTUAL?


Dragi prieteni,



SUA și UE sunt pe cale să ofere marilor corporații dreptul de a controla tot ceea ce vedem pe Internet. Este sfârșitul Internetului așa cum îl știm. Susținătorii libertății de exprimare și companiile online luptă pentru drepturile utilizatorilor. Dă click mai jos pentru a te alătura celei mai mari petiții pentru un Internet liber și democratic:

semneaza petitia

Cei mai bogați oameni de pe planetă - adică 1% din întreaga populație - ar putea controla tot ceea ce vedem pe Internet, pentru totdeauna. Este sfârșitul Internetului așa cum îl știm și un act de distrugere a spațiului democratic de informare conceput de fondatorii săi.      
Comunitatea noastră a reușit să construiască foarte mult în acest spațiu democratic, folosind Internetul pentru a lupta împotriva corupției, a salva vieți și a oferi ajutor țărilor aflate în criză. Dar SUA și UE sunt pe cale să ofere celor mai bogate corporații avantajul unei viteze optime de vizualizare a paginilor lor, încetinind viteza de conectare sau cerând o taxă suplimentară pentru toate celelalte site-uri. Am putea pierde posibilitatea de a arăta lumii întregi imagini filmate de cetățenii-jurnaliști din Siria sau de a lansa campanii pentru salvarea planetei!
 
De ambele părți ale Atlanticului se iau acum decizii importante. Dar specialiștii în inovație tehnologică, susținătorii libertății de exprimare și cele mai bune companii online luptă pentru drepturile utilizatorilor. Dacă milioane dintre noi li se vor alătura acum, putem crea cel mai răsunător apel pentru un Internet liber și democratic din toate timpurile. Semnează și trimite vestea mai departe:
http://www.avaaz.org/ro/internet_apocalypse_pa_eu/?bcZUqeb&v=34970Până acum, îmbunătățirea Internetului ne-a adus beneficii tuturor: dacă Fox News, postul de știri ultraconservator al lui Rupert Murdoch, găsea o cale de a își prezenta mai rapid conținutul video, aceeași opțiune stătea și la dispoziția presei independente care prezintă realitatea de la fața locului din Ucraina, Siria sau Palestina. Politicienii au numit acest fenomen ”neutralitatea Internetului”, iar în SUA au existat chiar legi pentru protejarea ei, până când un tribunal le-a anulat. Acum, Parlamentul European amenință să adopte o legislație care dă furnizorilor de servicii Internet puterea de a diviza rețeaua și de a controla ceea ce vedem prin încetinirea vitezei de conectare sau instituirea unei taxe pentru acces optim la site-urile care nu plătesc pentru vizualizare rapidă.  Dar dacă ne unim forțele, îi putem încă opri! Săptămâna aceasta, vom prezenta petiția noastră globală în cadrul dezbaterii publice pe tema reintroducerii măsurilor de protejare a Internetului din SUA. Apoi, vom activa o echipă puternică de lobby având ca țintă Parlamentul European, pentru a ne asigura că toți membrii săi vor asculta vocea cetățenilor. Acesta este primul pas necesar pentru a câștiga aceste bătălii importante pe parcursul următoarelor luni.   
Furnizorii de Internet ca Verizon și Vodafone fac un lobby intens pentru un Internet al celor bogați. Iar în lipsa unui protest masiv din partea cetățenilor, au șanse mari să câștige, punând în pericol întreaga noastră comunitate.Majoritatea serverelor sunt localizate în SUA și UE, deci acest plan ne afectează pe toți. Nu avem timp de pierdut! Dă click mai jos și semnează petiția urgentă:
 http://www.avaaz.org/ro/internet_apocalypse_pa_eu/?bcZUqeb&v=34970 Când comunitatea noastră număra mai puțin de jumătate din membrii pe care îi are acum, am protestat și am ajutat la oprirea acordului ACTA și a legilor de cenzurare a Internetului SOPA/PIPA. Astăzi, suntem mai puternici ca niciodată. Haideți să ne unim forțele pentru a ne asigura că ceea ce ne unește pe toți va rămâne accesibil tuturor. Cu speranță, Pascal, Emma, Dalia, Luis, Emilie, Luca, Sayeeda și întreaga echipă AvaazSURSE (ÎN ENGLEZĂ)



(pentru conf. C.M.)
http://spirituletern.blogspot.ro/

ÎN ALERTĂ: Nave militare ale SUA se îndreaptă CHIAR ACUM spre Marea Neagră


Două nave militare ale Statelor Unite au plecat în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă din Italia spre Marea Neagră, unde vor fi disponibile pentru evacuarea cetăţenilor americani, în cazuri de necesitate, sau pentru alte situaţii de urgenţă, în timpul Jocurilor Olimpice de la Soci.


Fregata USS Taylor
Fregata USS Taylor / FOTO: usstaylor468.org
Potrivit unor oficiali americani citaţi de Fox News, nava militară USS Mount Whitney a plecat vineri seară din Portul Gaeta, situat în sudul Italiei. Fregata USS Taylor a plecat din Portul Napoli sâmbătă dimineaţă. Ambele nave, care au la bord elicoptere militare de tip H-60, vor ajunge în Marea Neagră în cel mult două zile. Informaţia a fost confirmată de oficiali militari americani, care au precizat că la Soci vor fi trimişi aproximativ 25 de agenţi americani specializaţi în combaterea terorismului.
Pentagonul a comunicat că navele se vor afla în Marea Neagră în cadrul unor misiuni "normale" şi pot participa la diverse misiuni, inclusiv la operaţiuni de comunicare şi evacuare.
Surse de la Pentagon au explicat că cele două nave militare şi avioane de transport vor fi disponibile în cadrul unui plan de urgenţă pentru evacuarea cetăţenilor americani, inclusiv a atleţilor, în cazul unor situaţii grave de securitate pe durata Jocurilor Olimpice de iarnă de la Soci, programate în intervalul 6-23 februarie 2014. Avioanele disponibile vor fi de tip C-17, staţionate la baze din Germania. Aparatele de transport pot ajunge în ţări riverane Mării Negre în mai puţin de două ore. "Navele şi avioanele vor fi disponibile în caz de necesitate, în cazul în care Rusia va solicita ajutor", a precizat un oficial de la Pentagon, adăugând că Moscova va trebui să autorizeze intrarea personalului militar american pe teritoriul Rusiei. "Dacă va avea loc vreun atac terorist major va trebui să putem evacua cetăţenii americani", a insistat oficialul american.
Grupuri islamiste din Caucazul rus au ameninţat că vor încerca să comită atacuri teroriste în timpul Jocurilor Olimpice de la Soci, staţiune situată pe litoralul Mării Negre.
Preşedintele Statelor Unite, Barack Obama, a afirmat, într-un interviu acordat CNN, că Jocurile Olimpice de iarnă de la Soci vor fi "sigure", recomandându-le totuşi cetăţenilor americani să fie vigilenţi pentru că există în continuare riscuri. În ultimele săptămâni, Casa Albă exprimase preocupare în legătură cu riscul comiterii unor atentate la Soci în cursul Jocurilor Olimpice din sudul Rusiei. "Autorităţile ruse cunosc mizele... Înţeleg că există potenţiale ameninţări, iar noi ne coordonăm cu ele", a dat asigurări Obama.