vineri, 31 octombrie 2014

Controlul constient al sistemului imunitar


Rezultatele Unui Studiu efectuat cu ajutorul metodei Wim Hof ​​sugereaza faptul circa o persoana matrimoniale INVATA SA-si controleze in mod constient raspunsurile sistemului imunitare.
Wim Hof ​​Este detinatorul recordului mondial, AFLI faimos în lume Cu pretul abilitatea sa de a rezista temperaturilor extrem de sczute. Din pretul this invulnerabilitate, olandezul o Fost poreclit "Iceman".
O ECHIPA de cercetatori condusa de Matthijs Kox, de la Centrul Medical Universitar Radbound DIN Nijmegen, Olanda, un studiat this metoda, de îngrijire Este orecum similara cu tehnica tibetana Tummo - yoga caldurii interiorare - si cu ajutorul unor Meditatii, exercitii de respiratie, un instruit 12 de voluntari cu capacitatea de a Lupta Impotriva inflamatiilor.
In cadrul studiului, 24 de voluntari, printre îngrijire 12 instruite Persoane în metoda Wim Hof ​​si 12 de îngrijire Nu au urmat o astfel de pregative, au Fost supuse testului de inflamatie. Acestora le-a Fost injectat o tulpina de bacterii îngrijire provoaca simptome asemanatoare cu ale gripei Cele.
Ca, rezultat, îngrijire voluntarii au urmat metoda Hof au raportat simptome Mult mai putn intens în comparatie cu celelalte Persoane. In Acelasi TIMP, organismul Voluntarilor instruiti un produs cantitati Mult mai Mici de proteină de inflamatie si niveluri Mult mai ridicate de interleukina - 10, o ProteinA îngrijire Lupta Impotriva inflamatiilor.
"Pana ACUM, Atat nervos SISTEMUL, cat si SISTEMUL imunitare au Fost grijuliu o fi Sisteme CE Nu pot fi influentate in mod Voluntar. Studiul de fata o demonstreaza ca, imp tehnicile invatate in programul Unui cadrul de Instruire Foarte Scurt, SISTEMUL nevors si SISTEMUL imunitare pot fi Intr-Adevăr influentate in mod Voluntar. " , sustin jurnalistii revistei Științifice PNAS, Acolo Tier o Fost Publicat acest Studiu.
"Marea majoritate a neurobiologilor si un imunologilor au Fost Foarte sceptici. Acestia sunt servanda de parere circa interactiunile DINTRE SISTEMUL nervos si cel imunitare Este Domeniu ONU al umbrelor. Acest Studiu a reusit sa demonstreze this legatura. " , a declarat Giuseppe Matarese, onu medic imunolog de ​​la Universitatea din Salerno, Italia.
Acesta Nu Este singurul Studiu de ingrijire ȘTIINȚIFIC atesta capacitatea mintii de a Controla în mod constient SISTEMUL imunitare. Oamenii de Stiinta australieni recunosc abilitatea constiintei de o influenta intensitatea reactiilor alergice.
Ca Parte a Unui experiment medical, mai multe Voluntari sanatosi au Fost injectati cu histamina, o substanta de îngrijire Joaca majoră lei ONU în cadrul multor alergice reactii. Experimentul un Fost structurat in asa FEL Incat o Parte DINTRE participantii la Studiu au Fost facuti sa creada circa injectia urmeaza sa FIE va putea sa faca Intr-o papusa de cauciuc, în CE TIMP o injectie Reala o Fost va putea sa faca brat Intr-ONU al Lor.
Dupa experiment, intensitatea raspunsului alergic Nu PE ambele Brate ale Voluntarilor o Fost evaluata si comparata cu CEA un grupului de îngrijire de control a Fost supus iluziei papusii de cauciuc. Cà rezultat, CEI DIN Urma au manifestat ONU Efect Mult mai puternic al histaminei la Bratul de îngrijire a Fost standard Inlocuit de fals ONU.
Ambele Arata Studii circa SISTEMUL imunitare matrimoniale fi influentat de catre constiinta noastra in Mai multe Moduri, CEEA CE inseamna circa propriile noastre ganduri, credintele noastre si starea de spirit ne afecteaza Intr-o mare masura Foarte starea de Sănătate a organismului Nostru. Cunoscand acest Lucru, putem sa ne controlam INVATA gandire Intr-o Mult mai mare masura si astfel, SISTEMUL imunitare si starea de Sanatate.

https://www.youtube.com/watch?v=sKT1Wvz3xm0
Sursa: http://www.e-dimineata.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu