sâmbătă, 19 octombrie 2013

Numarul karmic: ce am gresit in viata anterioara si trebuie sa reparam acum?


Numerologia indiana ne poate ajuta sa aflam ce karma avem in functie de viata noastra anterioara. Tot ce trebuie sa facem este sa ne calculam numarul karmic.


Numarul karmic nu apartine de numerologia vestica, ci este mai degraba parte integranta a numerologiei indiene. Este posibil sa nu fiti de acord cu ce spune acesta despre dumneavoastra daca nu credeti in reincarnare. Totusi, calcularea acestui numar este un exercitiu extrem de interesant pentru impatimitii vechiului concept vedic.
Numarul karmic are menirea de a ne spune ce “bagaje” caram dupa noi din viata anterioara si ce lectii karmice trebuie sa invatam in viata curenta. In acest sens, numerologia indiana ne poate ajuta sa aflam ce karma avem in functie de viata noastra anterioara. Tot ce trebuie sa facem este sa ne calculam numarul karmic.

Cum calculam numarul karmic?

Cea mai simpla modalitate de a calcula numarul karmic este urmatoarea: din numarul zilei in care ne-am nascut scadem 1 si apoi reducem numarul rezultat la o singura cifra. De exemplu, daca cineva s-a nascut pe data de 7, calculul se face in felul urmator: 7-1=6 (numarul karmic). Daca cineva s-a nascut pe data de 26: 26-1=25 si mai departe 2+5=7 (numarul karmic).

Care este numarul tau karmic?

Numarul karmic 0

Daca sunteti inzestrate cu numarul karmic 0 atunci este posibil sa fiti un suflet nou (la prima viata) sau unul care si-a “platit” aproape toate datoriile karmice in viata anterioara. Viata curenta este cea in care “puteti sa o luati de la 0”, sa experimentati, sa evoluati spiritual.

Numarul karmic 1

Lectia pe care trebuie sa o invatati daca aveti numarul karmic 1 este cea a independentei. Poate ca ati inceput aceasta viata fiind prea dependente de persoanele din jur si de aceea aveti nevoie sa va recapatati increderea in propriile forte si sa va puneti singure pe picioare. Astfel, veti avea succes in cariera insa aveti toate sansele sa ramaneti singure mare parte din timp.

Numarul karmic 2

In aceasta viata, dumneavoastra trebuie sa invatati cum sa va intelegeti mai bine cu ceilalti. Numarul karmic 2 spune ca in viata anterioara ati profitat de persoanele din jur, iar acum roata s-a intors. Este posibil sa fie nevoie ca in aceasta viata sa aveti grija de cineva care depinde de dumneavoastra. De asemenea, karma va va invata sa nu mai fiti atat de sceptice si sa va ascultati intuitia.

Numarul karmic 3

Este posibil ca in viata anterioara dumneavoastra sa nu fi luat lucrurile in serios, sa fi fost frivole si prea mandre. Mai mult, poate ca v-ati asumat meritele unei alte persoane sau ati trisat pentru a ajunge in varful piramidei. Acum, posedand numarul karmic 3, trebuie sa invatati sa fiti mai echilibrate, mai serioase si mai responsabile.

Numarul karmic 4

Daca numarul dumneavoastra karmic este 4 inseamna ca in viata anterioara ati fost o persoana lenesa si acum este nevoie sa munciti din rasputeri pentru a va atinge scopurile. Veti munci mai mult decat oamenii din jur pentru a duce o viata buna. Eforturile va vor fi insa rasplatite pe masura. Karma va impune sa fiti persistente; bogatia va veni atunci cand veti face ceea ce trebuie fara sa va plangeti de nimic.

Numarul karmic 5

Daca posedati numarul karmic 5, viata dumneavoastra anterioara a fost una plina de desfranari. Ce lectie trebuie sa invatati acum? Cea a virtutilor, a muncii corecte. Situatiile in care veti fi puse va vor forta sa munciti mult si sa faceti sacrificii pentru a va ridica din multime. Este de asemenea posibil sa aveti si probleme de sanatate, lucru ce va va ajuta sa empatizati mai usor cu oamenii din jur si sa le intelegeti nevoile printr-o alta prisma.

Numarul karmic 6

In aceasta viata sunteti urmariti de o karma negativa – se pare ca in viata anterioara ati tradat o persoana apropiata sau v-ati abandonat familia. Numarul karmic 6 va invata acum ca trebuie sa va ingrijiti neconditionat familia, sa va sprijiniti prietenii si sa ajutati orice persoana care se afla intr-un impas. De asemenea, nimic din ce veti reusi in aceasta viata nu se va datora numai propriei persoane – ceilalti vor juca un rol important in evolutia dumneavoastra.

Numarul karmic 7

Daca in urma calculului a reiesit ca posedati numarul karmic 6, inseamna ca pana acum nu ati acordat atentia necesara evolutiei dumneavoastra spirituale. Ati fost probabil prea concentrate asupra capitolului financiar si profesional si ati lasat partea sentimentala in umbra. Acum, credinta va va fi incercata prin numeroase situatii iesite din comun. Daca reusiti sa va pastrati valorile morale si sa empatizati cu persoanele din jur, nu aveti cum sa dati gres.

Numarul karmic 8

Se pare ca in viata anterioara dumneavoastra ati avut un statut important si ati abuzat de putere fie exploatandu-i pe ceilalti, fie in scopuri financiare. Acum, posedand numarul karmic 8, trebuie sa incercati sa ii urmati pe ceilalti, sa le acceptati sfaturile si sa invatati de la ei. Mai mult, veti experimenta aceasta viata prin munca corecta si astfel veti afla ca meseria chiar este bratara de aur si ca prietenii sunt mai presus de orice.

Numarul karmic 9

Din cauza faptului ca posedati numarul karmic 9, in aceasta viata va confruntati cu greseala majora din viata anterioara de a nu fi inteles si iubit persoanele apropiate. Acum veti reusi sa evoluati spiritual si profesional doar cu ajutorul celorlalti. Veti deveni astfel filantropi, veti iubi gesturile umanitare si meseria de profesor.


sursa: www.garbo.ro

Luna in zodii: fascinantul teritoriu al Emotiei si Instinctului


Luna in harta natala ne vorbeste despre nevoile sufletesti profunde, despre cum ne putem bucura de intimitate si de confort emotional si despre cum ne dezvaluim fata de cei apropiati noua. Pozitia Lunii in astrograma ne indica, de asemenea, care sunt reactiile noastre instinctuale in fata evenimentelor vietii – spre exemplu, cum ne comportam in situatii de criza sau de stres. In plus, horoscopul nostru Lunar natal este un bun indicator pentru compatibilitatea astrologica din relatia de dragoste.


Afla in continuare in ce zodie se afla Luna in astrograma ta natala si cum iti influenteaza ea emotiile si instinctele. Vei descoperi astfel care sunt nevoile tale emotionale profunde, cum te deschizi fata de cei dragi tie si cum raspunzi in mod spontan la provocarile vietii. In plus, citind despre semnificatiile in zodie ale Lunii, atat pentru tine cat si pentru iubitul tau, vei descoperi cat de bine va acordati fiecare la nevoile emotionale ale celuilalt si cum puteti atinge un nivel optim de intimitate in cuplu.

luna in zodii

Foto@Shutterstock.com 

Luna in Berbec

Atunci cand Luna se afla in zodia Berbec in astrograma ta natala, ea indica un temperament puternic, increzator, centrat pe nevoia de actiune si de noutate. In fata situatiilor vietii, raspunsul tau este direct, sincer si cel mai adesea impulsiv. In schimb, energia, optimismul si entuziasmul de care dai dovada mai ales cand te afli in situatii provocatoare sunt o adevarata sursa de inspiratie pentru cei de langa tine.

Luna in Taur

Daca Luna se afla in Taur in harta ta natala, atunci te remarci prin rabdare si tenacitate, prin linistea si farmecul pe care le emani, precum si prin dedicarea catre placerile simturilor. Le inspiri un sentiment profund de siguranta celor din jurul tau. In schimb, ai nevoie la randul tau sa te simti foarte stabila in viata – atat din punct de vedere material, cat si emotional. Persoanele care au rabdare sa treaca peste ocazionalele tale momente de incapatanare vor descoperi o fire extrem de loiala, plina de tandrete si bunatate.

Luna in Gemeni

luna in zodii
Foto@Sxc.hu
Atunci cand Luna ta natala se afla in zodia Gemenilor, ea indica o fire comunicativa, adaptabila si ancorata preponderent in mental. Esti pasionata de jocurile de cuvinte, de glume si de orice forma de stimulare intelectuala. Ai nevoie de foarte multa mobilitate in relatii, mai ales la nivel mental. De aceea, vei fi atrasa adesea de persoane cu viziuni diferite de ale tale, cu care sa poti sustine o conversatie interesanta sau o provocatoare dezbatere de idei.

Luna in Rac

Daca Luna se afla in Rac in astrograma ta, ea indica o fire sensibila, protectoare, atasata de valorile familiei si ale traditiei. Lumea emotiilor ocupa un loc foarte important in viata ta. De aceea, ai nevoie de relatii in care sa te simti pe deplin in siguranta pentru a-ti putea manifesta natura sensibila si imaginativa. In schimb, le oferi celor de langa tine o imensa sustinere emotionala, empatie si pretuire.

Luna in Leu

luna in zodii
Atunci cand Luna natala se afla in Leu, ea indica o fire generoasa, entuziasta si loiala, care are nevoie de aprecierea deschisa a celorlalti pentru a straluci cu o forta nebanuita. In schimb, persoanele cu Luna in Leu reusesc mai bine ca oricine sa ii incurajeze pe cei dragi, atata timp cat mandria lor nativa nu le este ranita de acuze nefondate sau de critici spuse pe un ton dur. In plus, persoanele cu Luna in Leu au puternice calitati de lider si capacitatea de a-i mobiliza pe ceilalti pentru a da tot ce este mai bun din ei.

Foto@Shutterstock.com

Luna in Fecioara

Daca Luna se afla in Fecioara in harta ta natala, atunci te remarci printr-o fire modesta, extrem de metodica si deschisa sa ajute in mod neconditionat. Esti pasionata de detalii si extrem de organizata in tot ceea ce faci, inclusiv la nivel sentimental. Cei de langa tine pot conta mereu pe un sfat bun din partea ta si pe o abordare practica asupra lucrurilor. In schimb, ai nevoie sa ti se respecte rutina zilnica, dorinta de a actiona cel mai adesea <in spatele cortinelor> si aspiratia constanta catre perfectiune in fiecare as

Luna in Balanta

Atunci cand Luna se afla in Balanta in astrograma ta personala, ea indica o abordare echilibrata asupra vietii si a relatiilor, cu accent pe corectitudine si impartasire. Esti atrasa catre mediile sociale generoase, catre gasirea armoniei in toti si in toate si catre exprimarea artistica a Frumusetii. In plus, ai un talent diplomatic innascut si capacitatea de a vedea ambele fete ale problemei in orice situatie de viata.
In schimb, ai nevoie de deschidere si cooperare din partea celor din jurul tau. Iar daca nu ai parte de acestea, va trebuie sa te dedici in directia afirmarii personalitatii tale, sustinandu-ti cu incredere ideile, dorintele si emotiile.

luna in zodii

Foto@Shutterstock.com

Luna in Scorpion

Atunci cand Luna se afla in Scorpion in astrograma ta, ea este indicatorul unei firi pasionale si intuitive, atrasa de misterele lumii si ale psihologiei umane. Te dedici trup si suflet relatiillor tale, cu o intensitate dusa uneori la extrem si pretinzi la randul tau un devotament pe masura.
Adori sa patrunzi in adancimile psihologice ale celor din jurul tau si le poti oferi sfaturi cu adevarat valoroase celor pe care ii pretuiesti. Iti poate fi insa mai greu sa te deschizi in fata lor, avand nevoie, mai mult decat orice, sa te poti baza pe propriile tale intuitii si judecati.

Luna in Sagetator

Daca Luna se afla in Sagetator in harta ta natala, atunci te caracterizeaza generozitatea, deschiderea si pasiunea pentru cunoastere. Adori sa descoperi locuri, oameni si puncte de vedere noi, precum si sa cauti raspunsuri la marile intrebari ale vietii. Firea ta idealista si entuziasta atrage multi oameni in jurul tau, insa cine nu iti respecta nevoia profunda de libertate nu va ramane mult in viata ta. In plus, ai nevoie sa fii stimulata permanent si sa-ti poti impartasi viziunile idealiste cu cei dragi tie.

Luna in Capricorn

Atunci cand Luna se afla in Capricorn in astrograma ta natala, ea indica o fire interiorizata, precauta si responsabila. Pentru tine, indeplinirea datoriilor este de prima importanta, la fel ca si respectarea regulilor, a traditiilor sau a anumitor ierarhii sociale. Prin urmare, esti un exemplu demn de urmat pentru seriozitatea de care dai dovada atat in indeplinirea indatoririlor zilnice, cat si in atingerea telurilor tale. In schimb, ai nevoie sa fii scoasa, din cand in cand, din carapacea ta de protectie emotionala si sa inveti sa abordezi lucrurile intr-o maniera mai relaxata si optimista.

luna in zodii

Foto@Sxc.hu

Luna in Varsator

Atunci cand Luna se afla in Varsator in astrograma ta, ea este indicatorul unei firi creative, nonconformiste si animate de viziuni sociale generoase. Esti atrasa de cunoastere sub formele ei cele mai abstracte, de cercurile sociale largi si de respectarea libertatilor individuale.

In iubire ai o abordare bazata, la randul ei, pe puterea mentalului. Iti este usor sa te detasezi de emotiile tale si sa evaluezi la rece fiecare situatie in parte. De aceea, ai nevoie ca persoana de langa tine sa-ti aprecieze originalitatea nativa si sa-ti respecte nevoia de libertate in cuplu.
Foto@Shutterstock.com

Luna in Pesti

Daca Luna se afla in Pesti in harta ta natala, atunci ai o fire profund empatica, imaginativa si orientata catre ceilalti. Poti simti adesea ca, lipsit de granite, sufletul tau se contopeste cu cel al persoanelor dragi tie. Ai aptitudini minunate pentru a-i intelege si ajuta pe ceilalti, insa trebuie sa ai mereu grija sa nu te pierzi pe tine in acest demers.
In schimb, ai nevoie de sustinere emotionala si de o deschidere profunda din partea persoanei iubite. In plus, abilitatile tale native vor straluci cel mai puternic daca le pui in valoare intr-un proiect de tip artistic, spiritual sau umanitar.
Andreea Peticaru
Foto homepage@Depositphotos.com
Foto interior@Shutterstock.com

Horoscopul DRAGOSTEI: Top 5 zodii cu NOROC MAXIM in amor

Fiecare dintre noi a fost, macar o data in viata, in asteptarea viitoarei iubiri. Insa pentru unele semne din horoscop, aceasta asteptare dureaza de obicei extrem de putin. Cele 5 zodii norocoase au fost inzestrate astral cu puterea de a-si gasi rapid implinirea in cuplu. Afla care sunt secretele lor in iubire si...daca esti la randul tau una dintre rasfatatele zeitei Venus.

Horoscopul dragostei pentru zodia Pesti

top 5 zodii cu noroc in dragosteSensibile si extrem de romantice, nativele din Pesti sunt considerate partenerele ideale pentru orice barbat. Animate de un netarmurit spirit de daruire, ele sunt capabile de multe sacrificii pentru persoana iubita. In plus, firea lor idealista le face adesea pe native sa-si puna partenerul pe un piedestal si sa-l vada in cea mai buna lumina posibila.
Desigur, in timp pot realiza ca celalalt nu este neaparat persoana pe care si-o imaginau la inceput. Insa aceasta nu le impiedica de obicei pe native sa-l trateze pe barbatul iubit ca pe un zeu. Si cum pretuirea si romantismul merg mana in mana cu iubirea, aceasta zodie sensibila nu va duce niciodata lipsa de noroc in dragoste.
Foto@Depositphotos.com

Horoscopul dragostei pentru zodia Rac

Nativele din zodia Rac sunt unele dintre cele mai tandre si atente partenere din intreg horoscopul iubirii. Sensibilitatea si spiritul matern pe care le emana actioneaza ca un adevarat magnet asupra barbatilor, garantandu-le ca vor avea multi pretendenti de-a lungul vietii. Cu toata acestea, firea lor intuitiva le ajuta sa se fereaasca de pasiunile de moment si sa faca cele mai potrivite alegeri in dragoste.
In plus, nativele din Rac sunt foarte atasate de familie si de camin si sunt foarte protectoare cu cei apropiati. De aceea, barbatii vor fi mereu atrasi de protectia materna, siguranta si stabilitatea pe care femeile din Rac le pot aduce in viata lor.
top 5 zodii cu noroc in dragoste
Foto@Shutterstock.com

Horoscopul dragostei pentru zodia Balanta

Zodia Balantei se afla sub guvernarea planetei iubirii si a frumusetii, Venus. De aceea, nativele acestui semn sunt binecuvantate astral cu trasaturi fizice si psihice armonioase, care atrag aprecierea si simpatia celor din jurul lor, in special a barbatilor In plus, nativele din Balanta sunt indragostite de ideea de iubire si simt ca nu pot fi cu adevarat implinite in afara cuplului. De aceea, ele vor fi mereu deschise catre relatiile de dragoste si isi vor acorda rand pe rand increderea numerosilor pretendenti la inima lor. Daca la aceasta adaugam faptul ca Balantele aduc extrem de multa intelegere, creativitate si empatie in oricerelatie, putem intelege cu usurinta de ce ele sunt considerate printre marile norocoase din zodiacul dragostei.
top 5 zodii cu noroc in dragoste
Foto@Shutterstock.com

Horoscopul dragostei pentru zodia Taur

Fiind cea de-a doua zodie guvernata de iubitoarea planeta Venus, semnul Taurului se remarca prin atractia nativa catre frumusete si catre relatiile de iubire. In plus, zodia Taurului se afla sub influenta elementului Pamant, ceea ce le face pe native extrem de senzuale si indragostite de placerile <pamantene>. Dotate cu voci fermecatoare si miscari gratioase, ele reprezinta atractia irezistibila pentru toti barbatii indragostiti de valorile feminitatii.
In plus, nativele din Taur sunt extrem de loiale si gata oricand sa-si rasfete prin modalitati incantatoare (inclusiv culinare) partenerul de viata. De aceea, reprezentantele acestei zodii se vor bucura intotdeauna de noroc in dragoste si nu sunt putini cei care vor suspina dupa farmecele lor.

top 5 zodii cu noroc in dragosteHoroscopul dragostei pentru zodia Leu

Focoase si creative, nativele din Leu isi arata in mod direct afectiunea si sunt in stare sa-l trateze pe cel iubit ca pe un adevarat rege. In plus, ele se manifesta cu mult entuziasm si vitalitate in fiecare aspect al unei relatii de dragoste, inclusiv in sfera erotica, ceea ce ii face pe barbati sa fie absolut innebuniti dupa ele.
Desigur, nativele nascute sub acest semn regal nu se vor multumi niciodata cu putin si vor pretinde la fel de multa energie si sclipire din partea partenerului lor de viata. Insa aceasta nu ii impiedica pe barbati sa lupte, rand pe rand, pentru a avea o sansa la inima acestor native. Astfel, norocul in dragoste va fi mereu de partea celor nascute sub aceasta zodie puternica si stralucitoare.
Foto@Shutterstock.com
Daca nu te afli printre aceste 5 zodii din top, iti poti pastra cu incredere zambetul pe buze. Oricare ar fi predispozitia astrala, fericirea in doi este un drept si un privilegiu acordat fiecareia dintre noi la momentul potrivit. Pana la urma, totul tine de optimism, rabdare si implicare. Dragostea este o ecuatie cu multe variabile, iar jocul ei poate fi descifrat de oricine isi pune vointa in aceasta directie.
Andreea Peticaru

Sursa: horoscop.garbo.ro

Cele 3 Binecuvantari din astrologia chinezeasca: Top 3 zodii favorizate in viata


Norocul, Prosperitatea si Longevitatea sunt cele trei mari Binecuvantari divine din astrologia chinezeasca. Iata un top 3 al zodiilor chinezesti care se bucura cel mai mult de aceste daruri ale vietii:


Norocul, Prosperitatea si Longevitatea sunt cele 3 mari Binecuvantari divine din astrologia chinezeasca. Iata un top 3 al zodiilor chinezesti care se bucura cel mai mult de aceste daruri ale vietii:

NOROCUL - rezervat cu precadere zodiei Dragon

Binecuvantarea chinezeasca: Sa gasesti ceea ce cauti!
Dragonul este zodia chinezeasca asupra careia se revarsa cel mai mult una din marile binecuvantari chinezesti - Norocul. In mod traditional, se credea ca norocul este o reprezentare a zeului Fu. A fi fericit este pentru Dragon o urmare fireasca a faptului de a fi norocos. Norocul ii este dat inca de la nastere si il va urma si resimti de-a lungul intregii sale vietii, atat pe plan personal, cat si pe plan profesional sau financiar. Are abilitati deosebite, insa Dragonul este ajutat foarte mult si de stele, creand prilejuri si circumstante prielnice lui.
noroc, prosperitate, belsug, longevitate
Dragonul obtine cu usurinta tot ceea ce-si doreste si nu trebuie sa bata prea mult la usi care nu vor sa se deschisa. Crede cu tarie in steaua sa norocoasa si de multe ori merge pe mana ei. Are si o energie pozitiva care se revarsa in vibratii puternice asupra celor din jur. Parca pana si cei care stau in jurul Dragonului simt binecuvantare norocului. Daca Dragonul isi doreste ceva cu ardoare, universul comploteaza in asa fel incat planurile lui de fericire se concretizeaza in viitorul apropiat. Infatuarea si ingratitudinea sunt pacatele care pot determina colapsul stelei sale norocoase intr-o buna zi.

PROSPERITATEA – rezervata cu precadere zodiei Tigru

Binecuvantare chinezeasca: Sa atragi atentia oamenilor puternici!
Tigrul este una din zodiile chinezesti nascute sub auspiciul prosperitatii si al abundentei. Ii este dat sa obtina bogatia materiala in aceasta lume. Si se va bucura din plin de ea atata timp cat imparte si altora din ceea ce are… Una din lectiile acestei zodii este aceea de a da mai departe la randul sau. Tigrul are noroc atunci cand vine vorba de planul financiar, dar si talent de a scoate bani chiar si din piatra seaca. Stie sa castige si stie sa investeasca cu cap ceea ce are. Marele sau avantaj este mintea sa ascutita si faptul de a se afla la locul potrivit in momentul potrivit.

Ceea ce il deosebeste pe Tigru de alte zodii nascute sub steaua abundentei este ambitia ta de a face si a obtine totul prin cai cinstite. Dornic sa-si imbunatateasca cunostintele, este dispus sa invete despre arta banilor si a gestionarii lor. Ii place sa se afle in compania oamenilor puternici, integri, lideri innascuti si nascuti chiar si din saracie, de la care are ce invata. Ajunge repede in pozitii de varf si se impune cu usurinta in diverse medii sociale. Are idei geniale care starnesc admiratia si invidia celor din jur.


LONGEVITATEA (SANATATEA) – rezervata cu precadere zodiei Cal

Binecuvantare chinezeasca: Sa traiesti in vremuri interesante!
cal - horoscop chinezesc
Calul reprezinta una din zodiile chinezesti binecuvantate cu darul longevitatii si al sanatatii. 
Are o constitutie puternica, o conditie fizica excelenta si principii de viata solide care ii vor asigura o viata lunga, fara suparari. Filozofia sa de viata se invarte in jurul moderatiei: bucura-te cat mai mult de ceea ce ti se ofera in viata, insa nu uita ca moderatia este cheia catre fericire.


Calul are un nivel inalt de vitalitate si o viziune optimista si ingaduitoare asupra vietii. Ascunde in adancul lui acea putere simpla a trairii, marea putere de a a intelege si a accepta viata asa cum este ea. Norocul vietii acestor nativi este ca vor fi feriti de-a lungul existentei lor de boli lungi si grave. Vor incerca sa isi cultive pacea si virtutile. Vor incerca sa fie mai toleranti cu cei din jur fiindca stiu ca multe din supararile acestei lumi vin din modul in care ne tratam pe noi insine si ii tratam pe ceilalti.




MISTER TOTAL. Ce caută un OZN într-o icoană din secolul XV


Pictura florentinului Domenico Ghirlandaio (1449-1494), intitulata "Madonna cu Sfantul Giovannino copil", aflata in Palazzo Vecchio din Florenta, a atras de mai multa vreme atentia prin faptul ca, pe cerul pictat dincolo de fereastra cladirii unde se gaseste Madonna, pluteste un obiect ciudat, spre care priveste un barbat in picioare.


OZN într-o icoană din secolul XV?
OZN într-o icoană din secolul XV?

Pentru o mai buna intelegere, in imaginea alaturata detaliul cu acest barbat este extras separat si marit mult, dupa cum tot marita apare, separat, imaginea ciudatului obiect care pluteste pe cer, scrie ziare.com.

Multa vreme nu s-a dat atentie detaliului, dar recent problema a primit o conotatie noua, in momentul cand s-a observat ca obiectul aminteste de imaginea unui OZN, asa cum ni-l inchipuim noi, pornind de la marturiile unor observatori contemporani.


Faptul ca obiectul pare inconjurat de "tepi" nu trebuie sa mire. Este foarte posibil ca presupusa "nava" sa fi fost sclipitoare, fie datorita luciului metalic, fie datorita unor radiatii, iar pictorul a inteles sa le transpuna in imagine prin linii radiale.

Nu avem nicio marturie din care sa rezulte daca pictorul a vazut imaginea cu ochii sai, daca a redat-o dupa relatarea altora sau pur si simplu a imaginat-o.

N-ar fi de mirare ca intreg cadrul cu Madonna, cu copilasul reprezentandu-l pe Sfant si fundalul specific picturilor renascentiste, totul sa fie rodul imaginatiei. Este chiar foarte posibil ca artistul sa fi introdus in peisaj si obiectul zburator, preluat din cine stie ce legenda.