luni, 9 septembrie 2013

MESAJUL LUNII SEPTEMBRIE 2013

ingerii
Situatia actuala este una confuza, esti parca undeva suspendat si departe si de Pamant, dar departe si de Cer, undeva parca departe si de tine. Ti se pare ciudat pentru ca e doar o SENZATIE, e ceva ce CREZI, nu e ceva ce SIMTI. Insa sentimentul este puternic si nu ai incredere in nimic din ceea ce faci. E doar mintea care incearca sa te blocheze, sa te faca sa crezi ca nu poti si nu vei avea niciodata ceea ce iti doresti. Cu cat te apropii mai mult de tine, cu cat te conectezi mai profund la Sursa Divina, mintea va face galagie, te rog fa-o prietena ta si nu te mai certa cu ea, nu te mai certa cu gandurile tale care zici ca acum si-au gasit sa te ameteasca. Binecuvanteaza aceasta situatia ca este exact ceea ce ai nevoie.
Provocarea ta este sa „capitulezi”, dar atentie asta nu inseamna ca renunti la tine, renunti la un fel de a fi, la unele convingeri care nu iti mai folosesc, la moduri de a gandi care iti fac rau si iti vei da seama ca batalia asta oricum nu se castiga cu sabia in mana. Tot ce se intampla acum este pentru a-ti aduce stabilitate, e ca si cum tu ai curatat campul pentru ceea ce urmeaza sa plantezi. Ai simtit cat de provocat ai fost lunile trecute, da, pentru ca acum e timpul sa construiesti. Depinde de tine cate curatenie ai facut, cat de fertil e Pamantul. Cat din ceea ce ai primit ai materializat, si uita-te in viata ta, ai facut schimbari? cat de mari au fost acele schimbari? ce oameni mai ai alaturi? ai acelasi job care te frustreaza? ai facut ceva ce sa iti aduca bucurie? cum te simti tu in viata ta? In functie de asta reusesti sa treci mai usor si sa „pacalesti” mintea, asa reusesti sa aduci stabilitate, incredere, sa cresti precum un stejar cu radacini puternice dar si flexibil atunci cand vantul decide sa bata peste el. Ingerii iti spun ca atunci cand lasi sa se intample toate, atunci cand „capitulezi” in fata vietii si de fapt in fata mintii, minunile incep sa se tina lant.
Tot ceea ce ti se intampla acum este pentru ca TU SA TE INDRAGOSTESTI DE TINE. E timpul ca tu sa te iubesti, ca tu sa iti iubesti partile intunecate, partile luminoase, ca tu sa intelegi ca viata este iubire si iubirea este viata. Ingerii si in special Raziel iti transmite ca nu trebuie sa intelegi atata, nu trebuie sa faci ceva ce are SENS, pur si simplu FII, pur si simplu iubeste ceea ce este. Doar asa vei creste spiritual, doar asa te vei aproapia mai mult de tine. Raziel iti mai spune sa nu mai incerci sa ai cunoastere, ci pur si simplu ca intelegi ca, cunoasterea esti TU. Stii cat esti de complex? Esti constient cat esti de frumos? Cum sa poti pune toate acestea in cuvinte?! Ajunge doar sa te bucuri de tine si de ceea ce exista in fiinta ta atat de mareata. Luna aceasta va fi guvernata de acest indemn, dar nu va fi doar un indemn, te vei surprinde ca nu ai alta alegere decat sa te iubesti, pentru ca de aici inainte nu vei mai putea ascunde frumusetea si divinul de tine, oricat de mult vei incerca.
S-au intamplat multe in trecut, si nu e vorba doar de trecutul recent, ai avut de „ars” multe, a trebuit sa renunti la multe si de cele mai multe ori s-au intamplat toate mult prea repede. Ingerii spun ca stiu ca lunile acestea nu au fost usoare, stiu e nevoie de credinta si e important sa stii ca tot ceea ce se intampla se intampla pentru binele tau.
In primele 16 zile ale lunii septembrie, vor mai fii efecte ale lunilor trecute, ti se va cere sa inveti din lectiile primite, altfel ele tot vor reveni. Ti se cere sa „cureti” ce mai e de curatat de buruieni, campul e gata sa dea roade, esti pregatit(a) pentru noi inceputuri. E ca si cum ai sadit, ai curatat si abia acum poti sa incepi ceva concret, dar atentie incepi doar ceva care sa fie pe masura ta, de aceea e important sa ai incredere in tine. Asadar daca vine spre tine o oportunitate si ti se pare sa fie prea mare si deosebita si ca tu nu poti, crede-ma poti, de aceea a venit ca tu sa iti castigi increderea in tine, daca apare o chestie de rutina, minora, care nu te provoaca apare pentru ca tu sa spui: vreau mai mult decat atat, POT mai mult decat atat. In prima parte a lunii te vei clarfica in ceea ce priveste potentialul tau aici si acum. Atentie, vei fi incurajat(a) doar in actiunile care tin de misiunea ta divina aici, in celalalte demersuri pe care le vei face vei intampina multe piedici tocmai pentru ca nu mai e timp de pierdut. E timpul ca tu sa te asumi si sa faci ceea ce ai venit aici sa faci. Arhanghelul Mihail iti spune ca esti in siguranta si oricand ai nevoie de resurse sa iti imaginezi ca este in spatele tau si iti da tot ceea ce ai nevoie. Esti ca un magnet si primesti totul, e de ajuns sa ceri.
Din 17 septembrie lucrurile incep sa se aseze, simti ca esti pe drumul tau, vezi deja roadele, te simti curgand si radiind ganduri de fericire. Parca si aerul pe care il respiri e ca un aer de munte, curat, parca si actiunile tale curg si nu mai faci atatea eforturi, totul pare sa prinda contur si bucuria ta este IMENSA. Primesti si multe laude, recompense, ti se deschid noi oportunitati, crezi mult in ceea ce vine spre tine si mai ales crezi in tine. Planurile pe care le vei face acum vor avea un mare succes cu conditia ca tu sa iti urmezi calea, ca tu sa nu faci compromisuri. O sa fie multe persoane care vor sa te destabilizeze, pentru ca lor o sa li se para ca planurile tale sunt prea marete si din iubire vor sa te scuteasca de suferinta. Mergi inainte si nu uita ca vei primi exact cat meriti, nici mai mult, nici mai putin, chiar daca uneori tu crezi ca e prea mult, sau ca nu poti. Mergi inainte, fii hotarat(a), impune-te in fata celorlalti daca e cazul. ACUM E TIMPUL TAU! FRUCTIFICA-L ZI DE AZI SI DE ACUM INAINTE! Ceilalti sunt aici doar sa te ajute, chiar daca ti se pare ca iti pun piedici, ei iti pun piedici tocmai pentru ca tu sa stii ce poti. Fii atent(a) la toate oportunitatile care vin de la o femeie, care a construit deja ceva, care este foarte stapana pe ea dar care stie sa isi recunoasca partile vulnerabile. Va fi un model pentru tine sau poate chiar veti lucra impreuna.
Spre sfarsitul lunii vei simti cum iti cresc aripi, vei trai increderea prin toti porii tai, vei fii suficient de inteligent(a) sa spun NU, vei face alegerile pe care le vei simti si vei merge inainte cu o tarie si o forta de nimeni nu iti va mai putea sta in cale. Insa vei avea atat o forta cat si o caldura, ca un copil pe care toata lumea il indrageste, ca nu are incotro. Oricum te vei simti intr-o bula de lumina si inconjurata de atata iubire incat iti va veni sa o strigi pe strada. Daca tu iti vei face curatenia cuvenita, daca vei urma ghidarea si vei face acele lucruri la inaltimea ta aici si acum pe Pamant, vei simti o multumire sufleteasca si o impacare de nedescris. Insa daca mai ai de curatat, vei fi dus exact in acelasi punct unde ai ramas. Totul depinde de tine, si atentie ca asta nu presupune sacrificii, ci presupune doar sa te lasi ghidat(a), de cele mai multe ori totul e atat de simplu incat e aprape de necrezut ceea ce se intampla.
Spre sfarsitul lunii vei comunica mai usor, vei spune ceea ce gandesti si simti, cu iubire. Vei reusi sa ai mai multa grija de tine, vei reusi sa „obosesti” gandurile si mentalul si sa il adormi cand e cazul. Vei reusi sa faci sa ai langa tine doar acei oameni care te onoreaza pentru ceea ce esti si te respecta. O sa reusesti sa ai mai multa grija de tine, sa iti linistesti mintea, sa faci meditatii, vei reusi sa te duci mai adanc in sufletul tu.
E o luna in care minunata, o luna in care nu doar ne descoperim cine suntem si ci actionam asa cum simtim. O luna in care nu doar ne vom deschide aripile ci chiar vom zbura.
Multumim pentru aceste cadouri si primim binecuvantarea ingerilor.
Asa sa fie si asa este!


SCHIMBĂRILE VOR FI ATENT PLANIFICATE IAR LIDERII ATENT SELECTAȚI.

sfere
Un moment de cotitură a fost atins, deoarece devine evident că cetățenii din țările industrializate nu sunt pregătiți să mai susțină liderii care i-ar târî într-o altă aventură militară 
Saul
periculoasă și total nejustificată. Da, există suferință și durere în Siria, cauzată de politicile de dezbinare, și asta impune o atenție urgentă din partea comunității internaționale. Lumea aceia aflată în suferință ar trebui ajutată , înțeleasă și tratată cu compasiune. Cu toate acestea, o intervenție militară nu este justificată, căci acest gen de probleme nu pot fi rezolvate prin forță. Neînțelegerile dintre diferitele facțiuni locale trebuie rezolvate de cei direct implicați: sirienii înșiși. Aroganța cu care această conjunctură tragică este tratată de unele guverne, demonstrează o totală lipsă de înțelegere a ceea ce ar trebui făcut cu adevărat. Din păcate, există alți factori care au agende total diferite în legătură cu ceea ce se întâmplă în Siria. Este evident că aceia care văd și insistă pentru aplicarea unei soluții militare, nu sunt preocupați de suferința oamenilor ci de realizarea unor obiective obscure, folosindu-se de această oportunitate.

Poporul sirian.
Siria este o țară de multă vreme divizată în plan intern. La fel ca multe alte țări din Orientul Mijlociu, și în această țară au fost implicate interese străine, venite din țările industrializate occidentale, care, pentru a stăpâni, au încurajat escaladarea neînțelegerilor dintre diversele grupări locale. 
În această Nouă Eră, popoarele lumii demonstrează permanent că doresc auto-determinarea și neimplicarea unor puteri străine. Odată cu obținerea independeței, există tendința formării și divizării în grupuri socilale bazate pe moșteniri culturale diferite și, de multe ori, antagonice. Preocuparea principală ar trebui să fie axată pe armonizarea grupurilor etnice, culturale, sociale, nu pe dezbinarea și mai pronunțată a acestora. 
 Marile națiuni care s-au format de-a lungul ultimelor câteva secole, sunt conduse, în marea lor majoritate, de lideri care urmăresc în continuare hegermonia trusturilor pentru care liucrează și pe ale căror interese le apără. 
 Pe ansamblu, acești lideri sunt oameni extrem de ambițioși și doritori să-și consolideze puterea și influența în țara lor și în lume. Interesele lor nu se cantonează în zona suferinței popoarelor sărace și cu resurse mai puține. Liderii din afară, ajutați de companii transnaționale, vizează permanent noi piețe de desfacere și acapararea resurselor naturale, indiferent unde s-ar afla ele. Companiilor transnaționale nu le este prea greu să atragă de partea lor pe șefii statelor de interes, căci foarte puțini dintre aceștia sunt incoruptibili.
Marile tulburări – politice, economice, religioase, sociale sau culturale – care au loc în prezent peste tot în lume, aduc modificările esențiale pe care Noua Eră le impune. Din ce în ce mai mulți oameni sunt în favoarea schimbării, înțelegând că aceasta nu poate fi obținută decât prin înlăturarea din posturile cheie ale societății a liderilor care și-au dovedit incapacitatea de a reforma societatea, lideri care nu au urmărit decât să se îmbogățească și să-și consolideze puterea și influența. Acestor conducători mincinoși, corupți și incapabili li se pregătește scoaterea înafara scenei și contactul dur cu apărătorii legii. Nu vor fi scăpați din vedere nici acei conducători care au preluat ranguri prin moștenire. Aceste clanuri și familii nu au avut și nu au nicio legimitate să cotinuie să conducă statele. Nu Dumnezeu a făcut casele regale sau împărătești și nici bisericile (religiile). Toate acestea s-au obținut prin manipularea conștiinței marii mase a popoarelor ignorante, prin fraudă, corupție și minciună. Nu există niciun “drept divin de a conduce” de care să se poată prevala vreun pământean. Sunt pure invenții ale unor indivizi interesați să manipuleze propriile popoare sau alte nații. 
  
Un conflict militar în Siria, provocat de alte state, este indiscutabil nejustificat. În afară de orice alte considerente, o intervenție militară în această țară ar avea drept scop, distragerea atenției popoarelor de la eforturile celor interesați de a anula modificările care s-au produs în ultimii ani în diferite locuri ale planetei voastre. 
Un conflict militar în Siria ar crea oportunitați pentru anularea unor legi cu adevărat democratice în diferite țări și modificarea unei părți a legislației în sensul dorit de forțele întunericului. S-ar introduce, cu siguranță, modalități mai drastice de control asupra populației și reglementări care să dea dreptul autorităților să reprime cu brutalitate manifestațiile populare. Se va folosi, de asemenea, sloganul care va justifica imixtiunea forțelor de ordine în viața oamenilor pe motiv că se caută ”teroristi”. 
Din fericire, lucrurile nu mai seamănă cu ceea ce era chiar cu un deceniu în urmă: conștiința oamenilor a crescut iar posibilitatea de a-i manipula a scăzut drastic.
Modificări de o enormă importanță sunt în curs de desfășurare, după cum mulți dintre voi încep să observe. Din ce în ce mai mult, mass-media începe să nu se mai lase manipulată de diferiții moguli de presă sau ai altor mijloace de comunicare. Este adevărat că armata dezinformatorilor, a colportorilor de știri mincinoase este încă foarte mare, dar trendul este de scădere a lor, ca număr și ca putere de influențare. 
Cu atenție și printr-o selecție riguroasă, au fost aleși (sau sunt în curs de a fi aleși) viitorii lideri ai popoarelor. Mulți dintre ei abia s-au încarnat, dar mulți sunt deja în faza finală de a fi pregătiți pentru a prelua înaltele lor responsabilități. (Nota C.M.: este vorba de o pregătire la nivel energetic, în stare de veghe sau de somn).

Acești viitori lideri au sarcini dintre cele mai importante și ele se referă la construcția Noii Lumi, a Noii Ere a omenirii. Aceste entități alese vor apărea treptat în prim-planul politic, social, cultural al societății și vor fi recunoscute de toată lumea ca fiind adevărații conducători, chemați să aducă bunăstarea și armonia pe planetă. 
  
Multe fețe noi sunt setate să apară pe scena internațională și să calmeze spiritele la nivel internațional, îndepărtând tot mai miult spectrul războiului pe planeta voastră. N-aveți grijă, are Dumnezeu ”ac de cojocul” zăngănitorilor de arme!

Aceia dintre voi care doresc să contribuie la acest proces de curățare a lumii voastre,o pot face apelând la Legea Universală a Intenționării.Trimiteți cât mai multă iubire lumii voastre, imaginați-vă umanitatea ca fiind plină de bucurie și de compasiune.
O asemenea atitudine schimbă în bine energiile pe planetă și are, oricât vi s-ar părea de neverosimul, influențe pozitive chiar asupra vremii. În invocațiile voastre, puteți alege să-i solicitați lui Dumnezeu să preia destinele planetei voastre măcar pe perioada formării Omului Nou.

Asta ar putea fi sarcina pe care fiecare dintre voi și-o poate asuma. 
Nimeni altcineva nu poate face ceea ce fiecare dintre voi poate face în plan spiritual. Dragilor, nu vă gândiți că sunteți niște neputincioși, puterea voastră este foarte mare, dacă știți să vă folosiți de ea.  
În fiecare dimineață,,la trezire,și în fiecare seară,înainte de culcare, intenționați ca în lumeă voastră să fie numai dragoste. Emanați acest sentiment și extindeți-l asupra locuinței voastre, localității voastre, țării voastre și planetei Pământ. Culcați-vă cu sentimentul datoriei împlinite și cu bucuria că lumea va fi mai dreaptă, mai bună și mai fericită, chiar începând din ziua următoare.
Ron
Trebuie ca lumea voastră să se trezească și să conștientizeze că doar veșnicul sentiment al iubirii poate asigura crearea unei societăți libere și armonios dezvoltate. Fără excepție, toate ființele, deci și cele de pe Pământ, sunt în căutarea unor formule de coabitare care să le asigure o viață plină de satisfacție și în care fiecare individ să-și găsească pacea, echilibrul, abundența și fericirea. Acest minunat deziderat este pe cale de a se înfăptui acum pe planeta voastră, deși evenimentele și stările actuale, aparent contradictorii, par a nu contribui la construcția unei societăți a înțelegerii și păcii. Aveți încredere că ceea ce se întâmplă face parte dintr-un program a cărei finalitate se va produce cu siguramță pe planeta voastră.
Cu multă dragoste, Saul.


UN MAESTRU NU EXPLICA, EL DOAR CUNOASTE


rezumat shoud: Adamus: Cel mai frumos lucru care exista sunteti voi!


Eu sunt cel ce eu sunt, Adamus, fatata a shaumbrei de lumina Saint-Germain. Azi incepem seria descoperirii. Sa respiram. Va rog sa ma lasati sa fiu mai aproape de voi, astfel incat sa ma simtiti la fiecare pas. Este foarte curajos sa lasi pe cineva atat de aproape de voi. Cand lasati pe cineva atat de aproape si de intim, atingeti un nivel de incredere. Asta inseamna incredere in voi. Sa nu va fie frica ca cineva va poate rani, nimeni nu va poate lua nimic de la voi. Respirati. Daca ma puteti invita sa fiu atat de aproape de voi, ati ajuns la un nivel inalt de constiinta. Este foarte dificil sa va lasati pe voi atat de aproape de voi. De ce va este cel mai teama? De voi insiva. Am implinit 5 ani impreuna si sunt surprins ca sunteti atat de multi aici, ca inca mai existati.(rasete)Exista o fascinatie pentru religie, pentru spiritualitate. Spiritualitatea are o seductie. Nu veti intelege ce se intampla, asa a fost construit. Sunt unii care studiaza spiritualitatea, care impresioneaza oamenii prin cultura lor spirituala, dar asta e makyo. Nu suntem aici pentru a fi spirituali in new age ci pentru iluminarea in corp. Nu este nimic de studiat. Voi ati creat aspectul Adamus cu impulsivitatea sa.(rasete) Ati venit in aceasta viata si ati spus: o voi face, ma voi ilumina. Si o veti realiza, nici nu ma indoiesc. Nu va fi nimic asa cum ati crezut ca va fi. Sunt timpuri dificile uneori, acest lucru va distruge realitati, ceea ce ati crezut ca sunteti pentru a descoperi cine sunteti cu adevarat.Putini au facut asta. Este dificil. In fiecare luna vom avea discutii interactive pentru ca este multa intelepciune pe care trebuie sa o impartasiti. Cand va auziti propria voce, spiritul din propria voce, atunci realizati eu sunt cel ce eu sunt, simplificati. Discutiile sunt bune. Vom avea cate o experienta in fiecare luna. Uneori nu veti simti imediat efectul, poate dura saptamani. Eu monitorizez energiile, distragerile sunt bune, pentru ca ceva se intampla, voi permiteti ca o miscare sa aiba loc. Eu va distrag, voi permiteti. Intrebarea zile. Simtiti fara a gandi. Ascultati ce este deja acolo. Sunteti mai bine acum decat acum 14 ani, cand am inceput? Linda, care este raspunsul tau? Linda: Da, am o mai mare claritate, putere. Edith: Esti Adamus sau Saint-Germain? Adamus: Conteaza? Nu suntem unul si acelasi? Edith: Nu pot sa raspund la asta.(rasete) Da, eu sunt mai bine acum decat acum 14 ani. Dar am o problema care nu dispare. Sunt mai saraca decat am fost acum 14 ani. Adamus: dar iti place. Edith: nu. Adamus: ba da.(rasete) Daca este ceva in viata ta care nu iti place, atunci iti place. Te gandesti mereu la ea. Nu ai venit aici pentru a face bani, ai venit pentru iluminare. Doar elibereaza. Si apoi vor veni. La ce iti serveste? Crezi ca te tine concentrata, nu ai vrut sa fii tinuta de placerile lumesti. Cand apar probleme financiare, nu va lasati distrasi. Lipsa abundentei este o distragere mai mare decat abundenta. Audienta 1: Sunt mai bine acum. Am mai multa pace. Adamus: Ai invatat sa fii cu tine insusi, asta a fost cea mai mare provocare. Audienta 2: Sunt mult mai bine. Iubesc viata si am lasat viata sa ma iubeasca. Adamus: e o experienta. Cum ai experimentat? Audienta 2: am permis sa primesc si sa ofer.Adamus: fara rezistenta. Audienta 3: bineanteles ca e mai bine. Adamus: ai trecut prin provocari ca multi altii. Audienta 3: am pierdut totul. Adamus:si nu a fost distractiv?(rasete) Audienta 3: da. Audienta 4: da, desi calatoria a fost dificila. Adamus: de ce? Audienta 4: pai am pierdut totul in afara de sotul meu. Adamus: desi spuneti ca ati pierdut totul, vad ca nu cersiti la capatul podului, conduceti masini bune, aveti ce este necesar.Este foarte multa perceptie gresita, dar nu prea conteaza. Mentalul se degradeaza si asta e dificil. Audienta 5: Nu e ceea ce am crezut ca va fi. Adamus: Cum ai explica asta altora? Audienta 5: ai grija ce iti doresti, s-ar putea sa se intample.(rasete) Adamus: si deci ce este? Vor veni cei care studiaza spiritualitatea la voi sa va intrebe: ai studiat cu marele Adamus(rasete), ai avut marea oportunitate de a-l asculta, care a fost mesajul sau? Audienta 5: nu stiu ce a spus.(rasete) Adamus: este un raspuns stralucitor, chiar nu conteaza. Cum ai facut de arati asa de minunat si mirosi a ciocolata?(rasete) Audienta 5: nu stiu. (public: aaaaaahhhhhhh)(rasete) Adamus: Apoi vei rade si vei spune ca ai glumit cand ai spus ca nu stii.(rasete) Audienta 5: cu cate o respiratie pe rand. Adamus: si ei va vor spune: dar am obosit sa tot respir si sa nu se intample nimic, ce altceva ai facut? Audienta 5: permit. Adamus: cum? Respirand. (rasete) Nu puteti compara felul in care sunteti acum cu felul in care erati acum 14 ani. Poate ca nu mai aveti anumite relatii, slujba, abundenta, sex regulat(rasete), dar stiu ca nu ati venit pentru asta, ba chiar ati respins aceste lucruri. Ati venit pentru iluminarea in corp. Acest lucru a fost ca un act de disperare, voi v-ati spus: daca nici asta nu functioneaza, gata. Ati jucat totul: dublu sau nimic. Este o nebunie, dar asa sunteti. Voi deja stiti raspunsul, dar acum este vorba despre experienta. Si noi va aplaudam pentru ca voi inca indurati, inca existati.Din perspectiva noastra, nu conteaza daca sunteti mai bine sau nu acum decat 14 ani in urma, noi vedem doar constiinta voastra. Si sunteti diferiti fata de acum 14 ani? Este o diferenta imensa. In curand vom face un dreamwalk pentru a merge la voi acum 14 ani.E dificil sa va intoarceti in constiinta, de aceea o vom face impreuna. Deci ce vom descoperi in aceasta serie? 


1. In primul rand pe voi. Evident. Fiecare fiinta din univers se distrage de la sine. Nu stiu de ce, dar fiecare fiinta se exteriorizeaza. E greu sa te uiti la tine in interior. Vorbesc despre sinele spiritului. O vom face din perspectiva iertarii totale. Lucrul dificil pentru mine este sa va invat ca trecutul nu este ceea ce credeti ca s-a intamplat. Cel mai frumos lucru care exista sunteti voi. De ce e atat de dificil sa va uitati la voi?


2. Il vom descoperi pe Dumnezeu. Il vom experimenta pe Dumnezeu. Voi va ganditi la Dumnezeu sau il simtiti, experimentati? Exista multe concepte pentru Dumnezeu. Cei care predau despre Dumnezeu stiu cel mai putin despre Dumnezeu, ei predau dintr-o carte, din minte.Oamenii au creat conceptul ca Dumnezeu este un tata si ca este undeva departe. Nu il puteti studia pe Dumnezeu, il puteti doar experimenta. Nu puteti vorbi despre aceasta experienta, atat este de frumoasa. In vechime nu existau cuvinte pentru Dumnezeu, pentru ca nu se putea vorbi despre Dumnezeu. Sunteti pregatiti pentru asta. Se poate ajunge la Dumnezeu prin droguri, ritualuri puternice, dar prin aceasta modalitate aveti un contact dezechilibrat.


3. Veti descoperi ca nu exista credinte, exista doar programari puternice, programari pe care le-ati permis. Vom invata cum sa le eliberam. Vom trece dincolo de credinte. Imaginati-va cum ar fi sa aveti libertatea de a nu avea credinte.


4. Vom descoperi ca nu exista putere. Oamenii o cauta, o fura de la altii. Puterea face pe cineva sa se simta bine, sa aiba o identitate. Majoritatea oamenilor iau putere prin sex. Este un joc al puterii. Voi nu aveti nevoie de putere. Puteti exista si fara energie. Puterea e o manipulare a energiei. Vom invata cum sa traim fara putere.


5. Vom descoperi cum sa va ascultati pe voi. Voi stiti, dar va prefaceti ca nu stiti. E greu. Voi deja stiti ce este corect pentru voi. Iluminarea se poate studia, inseamna permitere, incredere, experienta. Respirati in descoperire. Imaginati-va ca mergeti cu o barca in ape tulburi si va intrebati daca va veti raturna. E o experienta. Respirati pentru a avea o experienta. Starea de constiinta. Constiinta este constientizare, nu este gandire. Constiinta e intelepciune profunda. Cand aveti o experienta a constiintei, aproape ca nu o puteti explica. Starea constiintei ar trebui sa fie flexibila. La majoritatea oamenilor e rigida. Nu va puteti deschide constiinta prin gandire. Multi se gandesc la iluminare. Constiinta e multidimensionala.Puteti avea mai multe stari de constiinta. Mintii nu-i place asta.Cand constiinta e combinata cu experienta traita, aveti ceva aproape de nedescris. Constiinta e ca un vas gol si acum vrea sa fie umplut cu experienta. Atunci constiinta cunoaste constientizarea. Constiintei nu-i pasa daca ati avut experiente placute sau neplacute, ii pasa doar de experienta, ea nu judeca. Mergem intr-o stare a constiintei. Nu puteti gresi cu nimic. Respirati si permiteti constiintei sa se expandeze. Respirati in starea deschisa a constiintei. V-am rugat sa ma invitati in corpul vostru fizic si in mintea voastra. Permiteti-va sa va deschideti constinta. Doar o persoana curajoasa trece dincolo de gandire. Voi va intrebati: ce se va intampla daca voi pierde controlul, imi voi pierde mintile? Pai acolo vrem sa ajungem. Nu exista ganduri in constiinta. Mintea e complexa, constiinta e simpla. Veti vedea ca experientele nu vor mai fi lectii. Nu mai este nevoie de lectii. Nu va mai trebui sa va intrebati: ce vrea sa-mi spuna spiritul? Spiritul vrea sa va spuna: aloooooo, esti in viata! (rasete) Plonjati acum in constiinta deschisa. Experimentati acest lucru in aceasta luna. Probabil veti fi dezorientati, dar e doar o experienta. Respirati profund. Constiinta nu este un joc de jucat cu altii, este doar pentru voi. Care sunt cuvintele ce imi place sa le aud? (publicul in cor): Totul este bine in toata creatia! Si asa este.


Sapte motive de netagaduit pentru a manca avocado in fiecare zi


Pentru cei care nu au auzit de avocado, sau care nu au incercat vreodata acest fruct minunat, avocado este un fruct patat de culoare verde inchis, brun sau chiar negru, care este bun de mancat cand este putin moale la atingere.
Caloriile si grasimile sunt considerate de majoritatea oamenilor, bazati pe o demodata dezinformare, a fi napasta aspectului placut si al bunei sanatati. Acum reiese ca modul in care sunt numarate caloriile este supraevaluat, si grasimile sunt bune pentru tine, chiar necesare pentru organele vitale si pentru o sanatate optima.
Poate ca ai dat peste informatia despre incredibilele virtuti ale uleiului din nuca de cocos, citeste aici : Nuca de cocos: unul dintre cele mai mari daruri ale planetei, atunci stii ca este o grasime naturala dar saturata si ca doar acum zece ani era evitat cu desavarsire ca un ucigas cardiac.
Inaltul continut in calorii si grasimi al fructului de avocado l-au pus in aceeasi categorie suferind dezinformari, ca si in cazul uleiul din nuca de cocos, desi nu chiar atat de dramatic categorizat. Insa in ziua de azi, avocado este este din ce in ce mai mult  recunoscut de catre expertii in sanatate ca vital, si recomandat spre a fi consumat in fiecare zi!

Informatii despre grasimi, cat incap intr-o coaja de nuca

Solutiile sintetice pentru grasimi, precum margarina care inlocuieste untul, sunt mai rele decat orice problema perceputa in legatura cu untul. Acizii grasi trans din margarina si uleiurile procesate, hidrogenate sau partial hidrogenate pentru gatit si salate create din anii ’50 sunt simplu – toxice.
Utilizarea din belsug a acestor uleiuri procesate in prepararea alimentelor procesate sau chiar in diferite alimente a mai creat un nesanatos dezechilibru intre acizii grasi
avocado si grasimile
 omega-6 fata de omega-3, un raport dezechilibrat de 20:1 sau mai mare in loc de mult mai sanatosul raport 3:1 omega-6 fata de omega-3.
Raportul nesanatos de omega-6/omega-3 este responsabil de majoritatea inflamatiilor cronice care duc la boli, inclusiv la cele de inima. Inlocuitorii toxici ai grasimilor si uleiurile hidrogenate creeaza si acestia inflamatii cronice ducand la boli. Mai multe despre acizii grasi omega-3 aici:Omega 3: importanta si sursele .

Acum chiar grasimile saturate sunt salutate de medicii si nutritionistii cu informatiile la zi ca fiind necesare pentru sanatatea nervilor, creierului si inimii. Colesterolul pielii tale incepe procesul convertirii razelor UVB de la soare in vitamina D. Peretii celulelor, tesuturile nervilor, si marea majoritate a materiei cerebrale cuprind toate grasimi, inclusiv colesterol.

Sapte motive pentru care avocado ar trebui sa fie parte din mesele tale zilnice

(1) Avocado este bogat in proteine vegetale usor asimilabile. Toti aminoacizii sunt stabiliti pentru ca metabolismul tau sa ii asambleze in proteine complete. Acest lucru inlatura o parte din sarcina pancreasului, de la eliberarea de enzime proteolitice pentru lupta impotriva celulelor canceroase, pana la descompunerea proteinelor animale.
(2) Ok, mancatori de carne, GreenMedInfo a rezumat un studiu care a aratat ca mancatul hamburgerilor cu o felie de avocado a limitat sporirea nivelului trigliceridelor serice. Cei mai invatati cardiologi considera nivelul trigliceridelor serice ca un indicator mai puternic pentru potentiale inflamatii si boli de inima decat colesterolul LDL.
(3) Avocado are un continut mare de vitamina E naturala, care este un puternic antioxidant si ajuta la prevenirea cancerului. Vitamina E sintetica poate fi toxica.
(4) Avocado ajuta ficatul sa produca glutationa, considerata de toti expertii in sanatate ca fiind antioxidantul principal. Glutationa de fapt reimprospateaza si recicleaza antioxidantii consumati si cei care provin din alte surse.
Magneziul, implicat in peste 300 de procese metabolice, este de asemenea abundent in avocado. Doi maestri intr-un singur aliment gustos. Excelent!

(5) Reduce riscul de cancer la san datorita bogatiei de luteina, vitamina E si inaltul continut in acizi oleici mononesaturati. Acest lucru a fost validat prin studii. Deci doamnelor, lasati numaratul caloriilor si mancati mai mult avocado.
(6) Avocado imbunatateste sanatatea inimii prin promovarea unui flux sanguin mai bun si prin coborarea presiunii sanguine, datorita abundentului continut de acid oleic.
(7) Avocado  imbunatateste functionarea creierului si blocheaza dementa.. Avocado este al doilea dupa afine/coacaze negre in ce priveste favorizarea sanatatii cerebrale, potrivit d-rului Dr. Steven Pratt, autor al Superalimentele Rx: Patrusprezece Alimente Dovedite ca Iti Schimba Viata/Superfoods Rx: Fourteen Foods Proven to Change Your Life.
Inaltul continut in acid oleic al avocado-ului ajuta la crearea si mentinerea mielinei, care protejeaza sistemul nervos si creierul. Mielina mai ajuta la marirea vitezei transmisiilor nervilor, ceea ce ii face pe consumatorii de avocado mai alerti si mai rapizi mental.
Concluzie: Dr. Ann Kulze recomanda un sfert pana la o jumatate de avocado zilnic. Poate fi utilizat in salate sau sandvisuri, sau ca garnitura. Dr. Ann Kulze este doctor in medicina si autoare a Dieta in 10 Pasi a Doctoritei Ann: Un Plan Simplu pentru Pierdere Permanenta in Greutate si Vitalitate Cat Este Viata de Lunga/Dr. Ann’s 10-Step Diet: A Simple Plan for Permanent Weight Loss and Lifelong Vitality.
Daca bugetul iti permite, sunt disponibile avocado organice. Daca nu, poti consuma linistit avocado, avand in vedere ca datorita cojii sale tari si groase, este unul din alimentele in care patrund cu greu pesticidele si restul chimicalelor folosite in agricultura.
Sursele pentru acest articol includ:
http://voices.yahoo.com
http://www.greenmedinfo.com
http://science.naturalnews.com
http://preventdisease.com
http://www.healthybrainforlife.com
http://www.ewg.org
http://www.naturalnews.com/041241_avocado_nutritional_health_superfoods.html -avocado
Articol preluat de pe http://viataverdeviu.ro

Locuri Misterioase Din Romania – film documentar



In Romania exista locuri stranii, cu un trecut intunecat si invaluit in mister, pentru care nu exista nici o explicatie stiintifica. Locuri care uimesc, inspaimanta si fascineaza de secole. Fiecare isi are originea in relatarile unor martori oculari a caror integritate nu poate fi pusa la indoiala. Legendele imprastie groaza si interesul apropape obsesiv pentru deslusirea enigmaticului. Aceste istorii neelucidate fac din Romania una dintre cele mai uimitoare, paradoxale si fascinante zone ale lumii. Un taram in care insolitul se impleteste cu realitatea intr-o armonie absolut irezistibila.

Despre toate acestea veti putea urmari in filmul documentar “Locuri Misterioase Din Romania”, ce ii are ca producatori pe scriitorul Paul D. Adrian si pe realizatorul emisiunii “Cronica Supranaturalului”, Dragos Dumitriu. Premiata scriitoare Rodica Bretin este co-autor al scenariului.


Dupa cum veti vedea, odata cu vizionarea filmului documentar, misterele care inconjoara anumite zone din tara noastra dau nastere unor multitudini de intrebari care ne aduc mai aproape de adevarul universal, ce se afla dincolo de intelegerea noastra. Un adevar care va da nastere unei schimbari radicale si fara echivoc a cursului actual al civilizatiei terestre.

Multumiri tuturor celor care au sprijinit realizarea acestui film documentar.
 



ROMÂNIA ESTE ATACATA CU ARME NECONVENTIONALE ? Priviti ce nori au aparut deasupra orasului Craiova, iar presa nu scoate un sunet !

http://deveghepatriei.files.wordpress.com/2013/08/543.jpg?w=500&h=375
Timisoara, 3 iunie 2013 Au folosit tehnologia HAARP in Romania, si nimeni nu scoate un sunet 
Ati observat si dvs ca in ultima perioada avem parte de o vreme deosebit de rece pentru aceasta perioada a anului : in muntii Bucegi a nins, stratul de zapada ajungand la 10 cm, furtuni desoebit de puternice, in Campia Baraganului s-a format o mini-tornada. Bucurestiul, acum doua saptamani, a fost maturat de o furtuna groaznica, in urma careia a decedat o doamna in varsta de 80 de ani. Noi o sa va spunem adevarul verde-n fata : ori americanii testeaza anumite tehnologii in Romania, ori o putere straina ne ataca cu arme neconventionale. Nu vrem sa va speriem, sa va panicam, dar va spunem cat se poate de serios : este foarte posibil ca tara noastra sa fie lovita de un cutremur de peste 7,5 grade ! 
Timisoara
General Emil Strainu – Proiectul HAARP 
Istoria acestei civilizatii a cunoscut atât bestialitatea si imaginatia malefica a omului, cât si tendinta sa continua de autodistrugere. De unde am plecat si unde am ajuns? Asta ne-am putea întreba daca ne gândim ca Dumnezeu a lasat omul peste toata creatia Sa, oferindu-i putere pentru a stapâni, în pace si armonie, marea opera. 
Din pacate, se întâmpla tocmai invers, omul se satura de prea mult bine si-si doreste din ce în ce mai mult rau. De la începuturi, noi oamenii, am trait într-un continuu razboi (material si mai nou psihologic) si într-o continua inchizitie, fie ea si morala. Cu cât am evoluat, cu atât mai tare am pus problema gresit – apararea. 
De ce e nevoie sa dezvoltam planuri si metode întregi de aparare prin fabricarea a fel si fel de arme îngrozitoare, când putem la fel de bine sa punem la cale dezvoltarea omenirii în termeni de armonie, pace, liniste si întelegere? O “manipulare” în sens pozitiv banuiesc ca nu ar deranja pe nimeni, ba mai mult decât atât, o astfel de societate ar cunoaste o dezvoltare extraordinara.
La nivel mental, aceasta continua tendinta de aparare, creeaza notiunea de posibil razboi. Gândindu-ne tot timpul la un ipotetic razboi, nu facem decât sa “atragem” energia razboiului. În lucrarea sa “Republica”, Platon traseaza planul unei civilizatii, al unei “cetati” perfecte, în care omul este parte integrata din natura existenta si din societate. Cu alte cuvinte, reîntoarcerea spiritului la esenta. 
Vom merge mai departe cu articolul de data trecuta despre noile arme chimice, biologice si metode de razboi geofizic, create cu scop de aparare. Aceste dezvaluiri sunt facute cu amabilitatea domnului dr. Emil Strainu. Povestea pe larg a acestor dezvaluiri o puteti gasi în cartea sa, “Razboiul Geofizic”, publicata la editura Phobos – o carte ce scoate la iveala planurile si experimentele militare de mai bine de 40 de ani încoace.
“Armele fitotoxice cu efect antiuman si antiecologic sunt substante chimice care au fost pâna în prezent cele mai folosite în actiuni ale razboiului geofizic. Conform conventiei privind interzicerea dezvoltarii, producerii, stocarii si folosirii armelor chimice si distrugerea acestora, armele fitotoxice, numite curent erbicide, nu se încadreaza în definitia armelor chimice. 
Aceasta considera arme chimice: “substantele chimice care prin actiunea lor chimica asupra proceselor biologice pot cauza moartea, incapacitatea temporara sau vatamari permanente la om sau la animale. “(Monitorul Oficial al României, partea I, =nr 356-356 bis în 22 decembrie 1994, p. 3). Deci nu sunt incluse în definitie si plantele. 
Erbicidele pot fi folosite în scopuri militare, în mod similar armelor chimice. În perioada 1944-1945, specialistii militari din SUA au preconizat distrugerea orezariilor japoneze cu ajutorul armelor fitotoxice. În razboiul din Vietnam, trupele americane au utilizat prin pulverizare din avion peste 80.000 de tone substante fitotoxice, afectând o zona vasta de 20.000 de km patrati.
De asemenea, în 1965-1969, în Laos au fost folosite substante fitotoxice, dar pe o scara mai redusa (600 km patrati). Ca substante fitotoxice defoliante avem: derivatii acidului 2,4-D; 2,5,5 – T (2,4,5 triclorofenoxiacetic), Fitohormoni (în cantitati mari provoaca defolierea plantelor, oprirea fenomenului de vegetatie), derivatii de arsen, cât si substante fitotoxice sterilizante.
Componenta biologica
Ea reprezinta o alta componenta importanta de baza a razboiului geofizic. Provocarea deliberata a bolilor a fost, din cele mai vechi timpuri, una din metodele de slabire a inamicului. În literatura veche, greaca, romana si araba sunt mentionate astfel de actiuni. În razboiul ruso-suedez din 1719, trupele ruse asediatoare au declansat o epidemie de ciuma în rândul trupelor suedeze, la Reval, aruncând cadavre ale unor bolnavi de ciuma peste zidurile orasului. În 1763, la Fort Pitt (statul Ohaio), o patura si un cearceaf de la spitalul de pacienti bolnavi de variola, trimise în tabara indienilor, au provocat în rândul acestora o epidemie foarte extinsa. În Japonia, în 1935, a fost lansat un program de cercetare si producere a armelor biologice.
A fost construita o fabrica în Mancuria si au fost facute experimente în Pinfan. Au fost testate în atacuri limitate, asupra unor sate chineze, diferite tipuri de agenti biologici si sisteme de dispersare a acestora. În Marea Britanie, cercetarile privind armele biologice au început în 1940 la Porton Down, în 1943, la Camp Deterick, a fost pusa în functiune o instalatie de producere a bombelor de 2 kg cu agenti biologici de lupta. În 1964, Cuba a prezentat suspiciuni privind experimentarea de catre Statele Unite a armelor biologice împotriva populatiei sale. În 1970, Republica Coreea (de Sud) a acuzat Republica Populara Democrata Coreeana (de Nord) de provocare a unei epidemii de holera.
Programul de arme biologice al SUA, dezvoltat pâna în 1969, cuprindea urmatorii agenti:
- Bacillus Antractis (provoaca boala antrax);
- Francissela tularensis (bruceloza);
- Coxiella Buretii ( febra Q);
- Virusul VEE ( encefalita cabalina venezueleana);
- Piricularya orizae (spartura orezului);
- Puccinia graminis tritici (rugina neagra).
Folosirea armelor biologice asupra unei tinte locale (restrânse) poate genera epidemii majore, întinse, atât din punct de vedere geografic, cât si în timp: armele biologice afecteaza numai organismele vii (oameni, animale, plante ), fara a produce avarii sau distrugeri constructiilor, tehnicii militare, echipamentelor; permit folosirea “acoperita”, victimele nefiind în masura sa suspecteze si sa dovedeasca faptul ca s-au îmbolnavit ca urmare a folosirii armelor biologice; nu fac deosebire între efectivele militare si populatia civila, zona de întindere a epidemiei fiind, de regula, imposibil de controlat. În prezent, conform unor pareri unanime din Occident, cea mai perfectionata si eficienta tehnologie în domeniul razboiului este reprezentata de programul HAARP. 
Acesta reprezinta un sistem de arme geofizice, strategice si cosmice de ultima generatie care va schimba complet strategia confruntarii în domeniul militar si poate chiar însasi filosofia razboiului. HAARP – Hight Active Auroral Research Program (programul de cercetare asupra frecventelor înalte auroreale active) reprezinta activitatea de cercetare desfasurata asupra ionosferei, destinata stabilirii comportamentului ozonului, azotului si ionilor acestora la bombardamentele radiatiei solare si cosmice, cât si la emisiunea de radiatii de înalta (HF) sau joasa frecventa (ELF) de pe pamânt.
Acest program stiintific are un buget anual recunoscut oficial de 30 de milioane de dolari, dar se pare ca în realitate finantarea este mult mai mare. Programul în sine a generat numeroase polemici si interpretari deoarece, desi desfasurat la Institutul de Geofizica al Universitatii din Alaska de la Fairbanks (HAARP este cuplat la unul dintre cele mai mari computere din lume de tip CRAY-YMP/T3D/T3E al Universitatii Alaska – Fairbanks de la Butrovith building), titularul de proiect este Departamentul Apararii al Statelor Unite, respectiv U.S. Navy si U.S. Air Force, iar sistemul propriu-zis este situat într-o baza militara aflata lânga localitatea Gakona din statul Alaska, beneficiarul cercetarilor fiind US Space Force. HAARP este un proiect care utilizeaza echipament terestru format dintr-o retea de antene. 
Dintre acestea pana în prezent au fost construite 48, la final numarul acestora va fi de 360. Fiecare antena este alimentata prin propriul sau generator si are posibilitatea de a încalzi parti din ionosfera cu ajutorul puterii undelor radio. Se prevede construirea unui emitator de unde de înalta frecventa hiperputernic care sa raspunda unor cerinte ale cercetarii ionosferei si a relatiei pamant-soare-cosmos în general. Acest instrument este denumit Ionospheric Research Instrument (IRI). 
Una din consecintele acestor experiente consta în faptul ca energia uriasa de radiofrecventa generata (care consta din amplificarea de milioane de ori a undelor radio) poate distruge orice obiect stationar sau în miscare, oriunde s-ar afla si în acelasi timp poate crea gauri în ionosfera si “lentile” artificiale care nu numai ca faciliteaza patrunderea razelor cosmice nocive, dar le si mareste puterea de penetrare.
În esenta, HAARP pare a fi un emitator de unde de radiofrecventa, dar un emitator al carui sistem de antene este capabil sa concentreze o raza asupra unei tinte foarte mici cu o putere exprimata în gigawati (miliarde de wati). Fiecare antena emite o putere de peste un megawatt.
Deocamdata se dau toate asigurarile ca o astfel de raza este trimisa numai în ionosfera – adica la o altitudine situata între 48-600 km înaltime, pentru a studia comportamentul acestui strat protector al planetei împotriva radiatiei solare si cosmice. Folosirea HAARP în lupta depaseste ceea ce se stie despre arta confruntarii. Ea se constituie într-o arma care îsi ia munitiile din cosmos si din surse de energie proprie.
În momentul de fata, HAARP poate fi privita ca:
- Arma cu energie dirijata;
- Un sistem de comunicatii pentru submarine;
- Mijloc de îmbunatatire a comunicatiilor intersateliti si în/din spatiul cosmic;
- Sursa de raze X pentru planeta;
- Mijloc de a crea în mod voluntar blackouts-uri electrice (fulgere globulare de mare putere);
- Raza a mortii (un laser cu o putere nemaintalnita), actionata de la distanta, descrisa de Nicola Tesla;
- Mijloc de a detecta extraterestrii în spatiu;
- Mijloc de a distruge extraterestrii în spatiu;
- Mijloc capabil sa creeze explozii comparabile cu cele nucleare;
- Arma care poate altera undele cerebrale si controla gândirea si comportamentul uman.
Prin intermediul sistemului HAARP, armata americana a reeditat sub o forma mult mai economica, dar mult mai periculoasa si polivalenta proiectul “Star Wars”, dar cu o diferenta – de data aceasta toate instalatiile se afla dispuse la sol, iar efectele sunt infinit mai mari, în orice mediu terestru si în spatiul cosmic. Numerosi savanti si experti în armament, cât si deputati ai Parlamentului European se arata deosebit de preocupati de dezvoltarea acestui proiect. 
Unul dintre acestia, expertul în energie Gratan Healy, consilier al OSCE, cât si Magda Hallvoet, deputat, seful grupului parlamentar al Verzilor din Parlamentul European, au dezvaluit ca acest proiect este “arma finala” ce poate duce la sfârsitul civilizatiei umane, a lumii însasi. Cei doi au prezentat un raport în care afirma ca acest tip de armament considerat în stadiul actual neletal (“non lethal weaponery”) are consecinte dezastruoase asupra mediului înconjurator si mai mult decât atât pune în pericol libertatea individuala si democratia (peut mettre en danger les libertes individuelles es la democratie). Este evident ca avem de-a face cu o arma strategica, dar nu este destul de clar daca acesta are un scop defensiv sau ofensiv si împotriva carui inamic potential va fi folosita – afirmau acestia.”
Razboiul climatic: planul militar de subjugare a naturii
http://www.edituradaksha.ro/products/view/54-Razboiul-climatic-planul-militar-de-subjugare-a-naturii#.UaudKtJT6Bl
„Există unele rapoarte care susţin, spre exemplu, că unele ţări au încercat să construiască ceva asemănător cu virusul Ebola, şi că asta ar fi un fenomen cel puţin extrem de periculos. Alvin Toffer a scris despre acest lucru vorbind despre un grup de oameni de ştiinţă, care încearcă în laboratoarele lor să inventeze anumite tipuri de agenţi patogeni cu specificitate etnică, care ar putea elimina anumite grupuri etnice sau rase; iar alţii proiectează un anumit gen de inginerie, anumite tipuri de insecte care pot distruge culturi specifice. 
Alţii sunt angajaţi chiar într-un gen de terorism ecologic prin care pot altera clima, declanşa cutremure sau vulcane de la distanţă prin utilizarea undelor electromagnetice.
Prin urmare, există multe minţi ingenioase care lucrează acum pentru a găsi modalităţi prin care să reverse teroarea asupra altor naţiuni. Este real şi acesta este motivul pentru care trebuie să ne intensificăm eforturile.”
William S. Cohen, Secretarul Apărării Statelor Unite, 1997
Această declaraţie a fost făcută de William S. Cohen în tipul mandatului său de Secretar al Apărării al Statelor Unite. Face parte din discursul său din deschiderea Conferinţei asupra Terorismului, Armelor de Distrugere în Masă şi Strategiei Statelor Unite, ţinut la 28 aprilie 1997 la Universitatea Georgia din Athens, Georgia. Prin urmare el poate fi considerat poziţia oficială a guvernului Statelor Unite, cel puţin la momentul respectiv.
Zbigniev Kazimierz Brzezinski, om de ştiinţă şi politician polon-american, geostrateg şi demnitar, care a activat ca şi Consilier pe Probleme de Securitate Naţională pentru preşedintele Jimmy Carter din 1997 până în 1981, a scris în cartea sa din 1970, Between Two Ages:

„Este ironic să ne amintim că în 1878 Friedrich Engels a proclamat, referitor la războiul Franco-Prusac „armele utilizate au atins un nivel de perfecţiune atât de înalt, încât orice progres viitor, care să aibă o influenţă revoluţionară, nu mai este posibil”.Nu doar că noi arme au fost dezvoltate, dar câteva dintre conceptele fundamentale de geografie şi strategie au fost modificate fundamental; controlul spaţiului şi al climei au înlocuit canalul Suez sau Gibraltar ca elemente cheie de strategie. ”
După evenimente cum ar fi tsunamiul asiatic din ziua Crăciunului 2004 şi sezonul uraganelor din Atlantic în 2005, care a bătut toate recordurile, multă lume s-a întrebat cât de „naturale” au fost acele dezastre naturale. Este posibil să fi fost implicaţi terorişti sau state paria? Oare chiar este posibil „să alterăm clima, să declanşăm cutremure, vulcani de la distanţă prin utilizarea undelor electromagnetice”? Oare „controlul climei” a devenit un element cheie al strategiei naţionale?
Deşi utilizarea undelor electromagnetice (armele de radio-frecvenţă) este extrem de dificil de dovedit, există multe astfel de arme, atât în cadrul arsenalului cât şi pe planşeta proiectanţilor. Secretarul Cohen nu le-a inventat pur şi simplu ca manevră pentru a obţine finanţare pentru eforturile împotriva terorismului. Era la curent cu ele, şi aşa ar trebui să fim şi noi.
Dezinformarea opiniei publice
HAARP a fost prezentat opiniei publice ca un program de cercetare stiintifica si academica. Documentele militare americane sugerau ca principalul obiectiv al HAARP era sa exploateze ionosfera in scopuri de aparare. Fara sa faca referiri clare la programul HAARP, un studiu al fortelor aeriene americane a subliniat utilizarea „modificarilor induse ale ionosferei ca o metoda de schimbare a modelelor climatice si de distrugere a comunicatiilor si radarelor inamice.”
Prima companie care a furnizat armatei echipamentul HAARP a fost ARCO POWER TECHNOLOGIES, subsidiara a ARCO OIL COMPANY. ARCO dorea sa gaseasca o utilizare pentru cele 30 000 de miliarde m3 de gaze naturale din nordul Alaska. Deoarece livrarea acestora catre consumatorii civili s-a constatat ca este nerentabila, s-a hotarat utilizarea gazelor pentru alimentarea transmitatoarelor. Sponsorul proiectului a fost Departamentul de Aparare al Fortelor Aeriene si Maritime ale USA.
Scopul proiectului (nedeclarat public) a fost realizarea unui scut energetic planetar folosind ionosfera ca deflector de raza, pentru a transmite cantitati mari de energie radianta pe teritoriul tarilor inamice, perturbandu-le comunicatiile, armamentul si industria electronica. De asemenea, HAARP avea drept scop studierea posibilitatii de a realiza comunicatii nedetectabile intre submarine, explorari geofizice, controlul proprietatilor undelor radio cat si generarea de semnale fantoma pentru radarele inamice aflate oriunde pe glob.
Alte efecte ale proiectului HAARP 
  1. Declansarea de haos meteorologic local la utilizarea puterilor mari, de 1,7 GW.
  2. Scaderea concentratiei de ioni de calciu din tesutul cerebral al oamenilor care au fost expusi la iradieri mai mari de 0,8 mW/cm2 si o frecventa de 147 MHz, la o modulare cu semnal variabil cuprins intre 6 si 20 Hz. S-a observat o stimulare a neuronilor pe frecventa modulatoare de 16 Hz.
  3. Posibilitatea de a alimenta prin inductie electromagnetica un avion aflat la 30 km inaltime, timp de 10000 de ore, avion ce are doar o bobina de receptie a puterii emise ce o transfera apoi blocului motor.
  4. Posibilitatea de a perturba grav sanatatea si psihicul subiectilor care sunt tinta unui experiment. Amintim oboseala cronica, iritare, pierderea memoriei, cataracta, leucemie, defecte la nastere si cancer, dar si modificarea compozitiei sanguine, a colesterolului, presiunii arteriale, pulsului si chimiei cerebrale.
  5. Posibilitatea de a scurtcircuita intreaga incarcatura ionosferica (ionosfera fiind vazuta aici ca armatura exterioara a unui condensator sferic planetar) cu suprafata terestra (care e vazuta aici ca fiind armatura de polaritate opusa a aceluiasi condensator sferic planetar).
  6. Posibilitatea de a perturba stratul de ozon. Daca acesta e lovit pe o frecventa egala cu frecventa la care O3 se descompune in O2, atunci radiatiile UV pot atinge suprafata Terrei distrugand toate formele de viata.
  7. Conform dr. Rosalie Bertell, HAARP „este o parte a unui sistem integrat de arme care au consecinte devastatoare asupra mediului. Este probabil ca proiectul sa fie prezentat publicului ca un scut spatial impotriva armelor din spatiul extraterestru sau chiar ca un instrument pentru refacerea stratului de ozon !!!” HAARP poate contribui la schimbarile climatice prin bombardarea intensiva a atmosferei cu raze de frecventa ridicata. Undele de frecventa joasa reflectate pot afecta creierul omului si pot avea efecte asupra miscarilor tectonice. HAARP are capacitatea de a modifica campul electromagnetic al Pamantului.
Se pare ca „zeii primejdiosi” au coborat pe Pamant si ei se joaca cu lucruri pe care nu le pot controla. In inconstienta lor, oamenii se joaca de-a Dumnezeu. Numai ca Dumnezeu este doar iubire, Creatorul armoniei si frumusetii.
543
sursa: http://newsinfo1000.wordpress.com/2013/08/26/romania-este-atacata-cu-arme-neconventionale-priviti-ce-nori-au-aparut-deasupra-orasului-craiova-iar-presa-nu-scoate-un-sunet/

Articol preluat de pe http://cristiankinetoterapy.blogspot.ro