duminică, 23 iunie 2013

5 superbeneficii pentru sanatate ale semintelor de floarea-soarelui

Floarea-soarelui una dintre florile mele favorite, si multimea ei de seminte sunt pline de beneficii pentru sanatate care te pot ajuta din crestet pana in talpi. Ele sunt disponibile tot timpul anului, si doar o mana de seminte poate insemna o dramatica imbunatatire a modului in care te simti.

Iata o scurta lista a ceea ce pot semintele de floarea-soarelui sa faca pentru tine:

  • Semintele de floarea-soarelui controleaza deteriorarea celulara, jucand astfel un rol in prevenirea cancerului. Aceasta din cauza ca semintele de floarea-soarelui sunt o buna sursa de seleniu, care este un inamic dovedit al cancerului.
  • Semintele de floarea-soarelui contin si minerale bune pentru sanatatea oaselor. Pe langa calciu, oasele tale au nevoie de magneziu si cupru pentru a ramane puternice.Semintele de floarea-soarelui Semintele de floarea-soarelui au ambele minerale. Ca bonus ele mai contin vitamina E, care ajuta la usurarea durerilor artritice.
  • Semintele de floarea-soarelui  te pastreaza calm. Da! Magneziul din floarea-soarelui este cunoscut pentru alinarea nervilor, astfel usurand stresul, migrenele si te ajuta sa te relaxezi.
  • Semintele de floarea-soarelui iti aduc stralucire pielii. Starul in acest rol: din nou vitamina E, care combate razele UV si pastreaza tineretea pielii.
  • Semintele de floarea-soarelui alina orice afectiune care este prin natura ei inflamatorie, precum durerile de articulatii, ulcerele gastrice, eruptiile de piele, astmul si altele asemenea. Aceasta deoarece semintele de floarea-soarelui sunt incarcate cu antioxidanti.
  • Doar un sfert de cana de seminte de floarea-soarelui pe zi tine departe problemele inimii. Aceste mici seminte nu ingaduie colesterolului “rau” sa se lipeasca de peretii arterelor tale, prevenind astfel infarcturile.
Cu gustul lor crocant, similar nucilor, semintele de floarea-soarelui pot sa devina cu usurinta o parte constanta a dietei tale zilnice. Presara-le pe salate, pe granola, pe alimentele fripte sau prajite. Semintele de floarea-soarelui pot fi transformate in pateuri sau sosuri sau pot fi pur si simplu mancate direct din coaja. Posibilitatile sunt nesfarsite, ca si bunele calitati ale acestor seminte iubitoare de soare.
Nu uitati semintele trebuie sa fie crude si preferabil organice.
Surse pentru acest articol cuprind:
http://www.care2.com/greenliving/5-super-health-benefits-of-sunflower-seeds.html - Semintele de floarea-soarelui

Mesaj Cobra 23 iunie 2013 - Progrese semnificative au fost înregistrate după deschiderea Portalului pe 25 mai.

Pe avioane non-fizice, ofensiva finală a forțelor Lumina pentru a șterge toate entitățile negative, rămase a început. Aceasta ofensiva va continua până la eliberarea finală și completă a avioanelor non-fizice și forțele de Lumina nu va retrage sub nici o forma. Aceasta ofensiva este unul dintre elementele-cheie pentru eliberarea planetara și putem compara cu Operațiunea Overlord ofensiva în 1944 care a decis victoria forțelor aliate în al doilea război mondial. Deși va mai dura ceva timp pentru ca eliberarea sa fie finalizata, victoria noastră este asigurată. 
  
  

 
În rețeaua subterană sub suprafața planetei, un proces de integrare a Miscarii de Rezistenta in Confederația Galactic are loc. Multe  rase cosmice pozitive diferite participa la  construirea bazele lor în porțiunile mai adânci ale rețelei de metrou, ca parte a procesului de integrare spirituală, culturală și sociologică. Ai nevoie să înțeleagă că doar aproximativ 70 la suta din rasele galactice sunt umanoide și există mai multe forme exotice de viață acolo. Cu toate acestea, Dragostea cosmica este legătura profundă care leagă toate aceste rase, indiferent cât de ciudat sau exotice ar putea fi corpul lor fizic sau machiaj psihologic. Acest proces de integrare va consolida Dragostea cosmica și fraternitatea între diferite rase cosmice și rezistența, ca parte a pregătirilor pentru primul contact pentru populația de suprafață, care se va întâmpla după eveniment. Cealaltă parte a acestui proces va include apariția unor membri ai unora dintre aceste rase de pe suprafața planetei în acest an 2013. Aceste apariții sunt sau nu pot fi publice. Detalii despre acest proiect trebuie să se clasifică de acum. 
 
Inutil să spun, există multe proiecte și operațiuni care au loc în spatele scenei și sperăm că în curând vor exista rezultate și vom avea vești interesante. 

EVENIMENTE ! - COMFIRMAREA PROFETIILOR - 23 iunie 2013

23 iunie 2013 

În seara zilei de 22 iunie 2013, protestele din Brazilia s-au intensificat, deşi autorităţile au anunţat că au suspendat creşterea preţului biletului de călătorie cu transportul public, adăugând ca banii necesari pentru finanţarea în continuare a acestui sector vor fi luaţi de la alte sectoare economice care vor suferi, în felul acesta, de finanţare scăzută. Cei peste 1 milion de oameni care protestează declară că nu mai au nici-un fel de încredere în clasa politică, şi că s-au săturat de corupţia generalizată, de minciuni şi promisiuni care nu s-au împlinit niciodată în cei 20 de ani de "tranziţie" (de la dictatură), şi de represiunea violentă a protestelor lor paşnice. 




A 10-a zi de proteste în Bulgaria

болгария протест болгария софия
Foto: EPA
Protestele din capitala Bulgariei, oraşul Sofia, continuă pentru a 10-a zi, iar manifestanţii cer demisia Executivului.
Manifestaţii similare au loc şi în alte oraşe ale ţării.
Cu doar câteva luni în urmă, Cabinetul de Miniştri a fost forţat să demisioneze, ca urmare a protestelor în masă ale populației.
Actuala revoltă este o reacţie la decizia Guvernului de la Sofia de a numi un controversat magnat de presă la șefia Serviciului de Securitate.
Chiar dacă decretul cu privirea la numirea lui a fost anulat, oamenii continuă să protesteze.



Turcia: Protestele au afectat economia, aderarea la UE - tot mai incerta


Turcia: Protestele au afectat economia, aderarea la UE - tot mai incerta
Protestele care au avut loc peste tot in Turcia au afectat economia statului, a declarat premierul turc Recep Tayyip Erdogan, adresandu-se miilor de simpatizanti ai sai care s-au adunat sambata in sprijinul partidului Justitiei si Dezvoltarii (AKP, de guvernamant) in orasul Samsun.
Aceasta a fost a patra manifestatie de acest gen organizata dupa dispersarea protestatarilor din parcul Gezi din Istanbul, relateaza agentia rusa de presa Itar-Tass.

Pana acum, actiuni in sprijinul partidului de guvernamant au avut loc la Ankara, Istanbul si Kayseri.

"Cine a avut de castigat in urma acestor proteste? Lobby-ul financiar. Si cine a avut de pierdut? Economia Turciei. Acelasi joc se deruleaza acum in Brazilia. Este vorba de aceeasi capcana, intinsa in acelasi scop", a afirmat Erdogan.

Vorbind de "lobby financiar", premierul turc ii are in vedere mai ales pe marii jucatori de pe bursa implicati in tranzactionarea de valute care mizeaza pe diferentele dintre ratele dobanzii in diferite tari. 

Scaderea brusca a cotatiilor la Bursa de valori din Istanbul in timpul recentelor manifestatii de protest este atribuita tocmai acestui "lobby al dobanzilor".

Evocand acuzatiile privind caracterul antidemocratic al politicii guvernului turc, premierul Erdogan a afirmat ca "niciodata inainte in Turcia nu a fost asa de multa libertate ca acum". 

"Nimeni nu dicteaza oamenilor cu ce sa se imbrace, ce sa manance sau sa bea", a spus el. In ceea ce priveste actiunile politiei, pe care protestatarii le califica drept excesive, seful executivului turc a declarat ca "politia a respectat obligatiile care ii revin".

"Dar ce putea sa faca? Actiunile politiei ar putea fi gresite si incorecte. Ministerul de Interne se ocupa acum de aceasta, dar asta e un alt subiect. Dar ce, ar trebui sa conducem un stat fara politie?", s-a intrebat retoric Erdogan, adresandu-se simpatizantilor sai.

Tensiuni "de netagaduit" intre Turcia si Germania

Modul in care a actionat politia turca in dispersarea manifestantilor a suscitat critici intr-o serie de tari, inclusiv in Germania. Cancelarul Angela Merkel a catalogat actiunile autoritatilor turce drept "disproportionate" si a exprimat "un anume scepticism" cu privire la perspectivele de aderare a Turciei la Uniunea Europeana.

La Ankara, declaratia cancelarului german a generat critici si apeluri ca Angela Merkel sa acorde atentie actiunilor politiei din tara sa si sa nu se amestece in afacerile interne ale Turciei.

Pe fondul tensionarii relatiilor dintre cele doua tari, ambasadorul Germaniei in Turcia, Eberhard Pohl, a fost convocat sambata la Ministerul de Externe turc, unde a discutat cu ministrul adjunct Feridun Sinirlioglu. In finalul discutiilor nu a fost facuta nicio declaratie, dar, dupa cum remarca observatorii locali, intalnirea a fost dedicata schimbului de declaratii critice intre Ankara si Berlin.

"Tensiunile au fost de netagaduit", a declarat sambata ministrul german de externe Guido Westerwelle, dupa ce s-a intalnit cu omologul sau turc Ahmet Davutoglu in Qatar, pe marginea unei reuniuni dedicate Siriei, in contextul disputei legate de criticile Berlinului cu privire la reprimarea protestatarilor in Turcia si al reticentei sale in privinta aderarii Turciei la UE, dupa cum relateaza Reuters.

Dupa aceasta schimbare de ultim moment din partea Germaniei si in contextul reprimarii violente a manifestatiilor in Turcia, UE ar putea sa-si amane (sau anuleze) planurile de a deschide un nou "capitol" in negocierile de aderare a Turciei, miercurea viitoare, o miscare ce ar pune la indoiala viitorul negocierilor care decurg oricum lent de aderare a acestei tari la Uniune. 

Un inalt oficial turc a declarat ca aceasta va atrage o "reactie puternica", mai noteaza Reuters. 

Cucerirea Paradisului...Intoarcerea la inocenta - Mesaj de la Ingeri primit de Sfatuitoarea


Jocurile au fost facute. Lucrurile au intrat pe fagasul pentru schimbare. Deja tavalugul schimbarilor a inceput. Nimic nu mai poate fi intors din drumul stabilit al evolutiei. Nu se va intampla peste noapte, dar efectele sunt si vor fi din ce in ce mai vizibile pentru cine are ochi sa vada. 
Acum, Cucerirea Paradisului, presupune Intoarcerea la Inoceta!




Urmariti clipul aici:
http://www.youtube.com/watch?v=WYeDsa4Tw0c




Urmariti clipul aici:
http://www.youtube.com/watch?v=2rALVgdoMHk

Acesta este mesajul pe care ni l-au trimis Ingerii in noaptea aceasta. 


Asa sa ne ajute Dumnezeu!

Cu mult drag,
Sfatuitoarea

12 alimente si nutrienti care intaresc inima

Inima este muschiul cel mai important si mai activ  din organism. Iar pe langa beneficiile aduse inimii de exercitiile fizice si de o dieta sanatoasa, exista mai multe elementeinima ardei iute nutritive care pot face o mare diferenta.
Aici sunt 12 dintre cele mai bune:
1. Ardeiul iute Cayenne. Uneori, denumit si “rege al plantelor”, Cayenne este unul dintre cele mai puternice substante pentru o inimasanatoasa. Acesta consolideaza, stimuleaza, si intareste inima, echilibreaza circulatia si tensiunea arteriala si are un efect calmant. Datorita puterii sale de foc, este indicat sa incepeti cu cantitati mai mici si in timp sa mariti cantitatea.
2. Paducelul. Impreuna cu Cayenne-ul, paducelul a fost una dintre plantele favorite pentru inima ale renumitului herbalog Dr. Christopher. Paducelul este bogat in flavonoide, care protejeaza vasele mici capilare de radicalii liberi. Normalizeaza tensiunea arteriala, scade depozitele de colesterol si de grasime in ficat si aorta si ajuta in conditii precum ar fi angina pectorala, aritmii, arterioscleroza, cheaguri de sange si hipertensiune arteriala. Desi ar putea dura luni de zile pentru a realiza beneficiile paducelului in intregime, de multe ori o pipeta de extract de boabe de paducel va rezulta in batai de inima regulate intr-un timp destul de scurt.
3. Magneziu. Magneziul ajuta la prevenirea atacurilor de cord, regleaza tensiunea arteriala si usureaza aritmia. Pe langa acestea, are si un numar mare de alte beneficii de sanatate vitale. Datorita dietei de astazi si a solurilor minerale epuizate, se estimeaza ca in jur de  80 – 95 la suta dintre oamen sunt deficitari in magneziu.
4. Coenzima Q10 (CoQ10). Coenzima Q10 este un protector cardiac primar esential. In special, medicamentele cu statina interfereaza cu productia hepatica de CoQ10 de seleniu.
5. Seleniu. Seleniul mineral este esential pentru producerea naturala de CoQ10 a organismului.
6. Siliciu. S-a remarcat de peste o jumatate de secol in urma, ca siliciu mineral este abundent in inimile sanatoase si deficitar in inimile bolnave si in vasele de sange. Siliciul este responsabila atat pentru rezistenta cat si elasticitatea tesuturilor cardiovasculare. Acesta este un semiconductor care este implicat in cadrul transmisiilor de mesaje in cadrul sistemului nervos si este probabil important pentru functiile electrice ale inimii.
7. Vitamina D3. Multe dovezi arata acum, numeroasele functii cardioprotectoare ale vitaminei D. Restaurarea vitaminei D la valori normale s-a descoperit ca ajuta la reducerea inflamatiilor, normalizarea tensiunii arteriale si imbunatateste sensibilitatea la insulina – toti factori care reduc riscul bolilor de inima.
8. Iod. In 1933, Dr. Kenneth Turner de la Harvard Medical School a efectuat o serie de experimente cu iepuri care a demonstrat ca iodul ar putea preveni ateroscleroza la iepuri chiar si atunci cand au fost hraniti cu diete nesanatoase oribile. Iodul este un element esential, de asemenea, co-factor pentru seleniu.
9. Usturoi. Mai multe studii au aratat ca un catel de usturoi pe zi inhiba productia colesterolului rau (LDL) si il ridica pe cel bun (HDL). Studii mai mici au indicat de asemenea ca usturoiul ajuta la normalizarea tensiunii arteriale, prevenine agregarea trombocitelor din sange, si imbunatateste circulatia.
10. Vitamina C. Protejatul lui Linus Pauling, Dr. Matthias Rath a stabilit ca boala de inima este o forma timpurie de scorbut al marinarilor, care este cauzat de diminuarea peretilor arteriali ca urmare a unei deficiente in vitamina C. Vitamina C induce repararea naturala a peretilor vaselor de sange  in bolile cardiovasculare, care poate duce la un impas in progresie – si chiar la regresie naturala – a leziunilor vasculare.
11. Talpa gastei. Utilizata in mod traditional pentru a trata o inima agravata de tensiunea nervoasa, utilizarea pe termen lung a acestui sedativ pe baza de plante poate reduce formarea de factori de coagulare, scaderea colesterolului total si a trigliceridelor, precum si consolidarea muschiului inimii. Talpa gastei este de obicei consumata ca un ceai preparat, pe tot parcursul zilei.
12. Cacao. O sursa naturala de teobromina, substanta necesara pentru o inima sanatoasa cacao contine ,de asemenea , epicatechina, care imbunatateste functia vaselor de sange. Vorbim aici binenteles de boabele de cacao in stare cruda.
Surse:

Jupiter In Rac, o provocare pentru toate zodiile!

Imagine
Intrarea a Jupiter intr-un nou semn astral este Intotdeauna un eveniment mare, deoarece trecerea sa stimuleaza si raspnadeste  sansa si oportunitate zodiei respective,  in toate domeniile de existenta: munca, finante, iubire, etc. Intrarea sa deschidea sezonul zodiei respective, transformand-o in vedeta anului!
Si asa putem sa spunem acum si despre  nativii din Zodia Rac: E momentul vostru! Sunt 12 luni in care puteti sa demararti tot felul de proiecte, aveti oportunitati de  a sadi  realitati constructive pentru voi, cu acesta ocazie nu va veti mai intalni decat peste 12 ani! Profitati acum si construiti o alt plan existential, mai bun, mai frumos! Jupiter va fi calauza si suport, nu aduce “produs finit”, dar aduce oportuniatati de a-l dobandi.
 ….Sau pana mai ieri, asta era regula!     (Poti sa treci direct la HOROSCOPUL pentru ZODIA TA!)
Acum, analizand situatia, suntem fortati sa regandim termenii in care il abordam pe Jupiter, in contexul actual.
Nu  pentru ca el si-a coborat din statutul de “Mare Benefic al Zodiacului” sau “Planeta Norocului ” dar suntem constransi sa observam ca  influenta sa nu se poate simtii atat de “benefica” datorita altor energii cu care intra in contact in tot acest interval de timp, cat parcurge o zodie!
Iar Jupiter sta in zodia Rac timp de 12 luni de zile, incepand din 26 iunie 2013- 16 iulie 2014.
2013upi
In marea parte a timpului este acompaniat de Luna Neagra, care va atenua cumva  beneficiile “Marelui Gigant”   Dar mai sunt si aletele….
Din acest interval de 12 luni cat strabate Racul, cele  mai interesante perioade vor fi dupa cum urmeaza:
-      In iulie-august 2013, Marte si  Jupiter( din Rac) se opun lui Pluton in Capricorn; ceea ce poate fi un adevarat interval de tensiuni sociale, tensiuni economice si politice la nivel international; posibile evenimente si fenomene disproportionate (atât naturale sau de origine umana).
-      Noiembrie-decembrie 2013 si ianuarie-februarie 2014,  vor fi doua segmente dintr-un drum lung In care Micul Benefic – Venus se alatura lui  Pluton in Capricorn,  facand ca intreg ansamblul de energii sa devina puternic ostil lui Jupiter.
-      Din decembrie 2013 si din ianuarie-iunie 2014, Marte In stationare lunga in Balanta, si speram mai putin obositoare, formeaza un aspect de cuadratura cu Jupiter, militand asupra actelor de violenta dura asupra individului. Ne putem astepta la  masuri de protectie civica, protectie familiala, in urma unor evenimente ce ne pot constringe  pe toti sa reconfiguram ideea de familie si colectivitate.
-      De asemenea, demn de remarcat este disonanta permanenta dintre Jupiter din Rac si Uranus In Berbec, care nu permite o expresie adecvata a “Planetei Norocului“, pentru  ca acest aspect, la nivel colectiv, vorbeste despre revolutii economice profunde si poate fi chiar lupta Impotriva politicilor de austeritate inpuse la nivel mondial.
Putem intelege ca  tranzitul lui Jupiter prin Zodia Rac nu se Intâmpla Intr-un mod corespunzator “echilibrat”; chiar daca Jupiter e In exaltare, nu va fi sustinut de momente calme, si apoi schimbarile acestea se pot propaga asupra tuturor celorlale semne zodiacale.
-      Intre 8 noiembrie si 8 martie- Jupiter este retrograd.
Inclin sa cred ca si acest transit va fi marcat de sacrificiu si provocari complexe existentiale. Poate parea paradoxal, dar acest Jupiter poate aduce influente mai bune fix acelor zodii cu care are aspecte mai putin armonioase  (patrat si opozitie);  deoarece aceste aspecte reprezinta o provocare sigura pentru care va merita sacrificiul facut ( si ma refer la zodiile Berbec, Balanta, Capricorn).
-      Pe plan international este Marele Trigon de Apa care are rolul sa energizeze lumea si dinamica acesteia; triada de Jupiter – Saturn – Neptun vorbeste despre spiritualitate si miscarile profunde ale sufletului uman, o sansa din partea Universului de a schimba strategiile de evolutie individuala si nu numai; va avea un rol in progresul nostru la nivel international in multe domenii.
Va fi interesat sa observam ce se va Intâmpla cu economia politica mondiala Am putea vedea, prin urmare, situatii grave din punct de vedere economic, si probabil, vor fi luate masuri extraordinare; am putea fi martorii unei revolutii monetare, dar cu siguranta  nu putem vorbi despre “terminarea” crizei financiare care, cel putin din punct de vedere astrologic, a inceput cu  intrarea lui Pluton in Capricorn si se va termina tot cu iesirea acestuia din acesta zodie. Adica, peste 11 ani, in 2024.
Ceea ce se va incerca acum, va fi cumva un soi de “capitulare” a autoritatilor de a mai asupri simplii contribuabili ( dar sa nu  interpretem situatia prin  “renuntare” la taxe) si adoptarea de alte masuri, mai protective. Poate si bancile vor fi nevoite sa isi schimbe politicile agresive si sa renute la mare parte din profiturile uriase.
-      Interesanta si perioada  ianuarie 2014, cand  Soarele va incerca sa  ilumineze pe intunecatul Pluton, si amandoi se vor opune lui Jupiter.
Oare ce situatie va fi?
O creatura Intunecata care va transforma  intreaga constiinta umana? Ar putea fi nasterea unui nou guvern sau nou organism de control monetar? Sau caderea unuia deja exsitent? Desigur ca putem sa luam cunostinta cu cele mai Intunecate “fatade” ale realitatii inconjuratoare.
Cred ca acesta opozitie nu este altceva decat o trezire dura la o realitate la fel de dura care a existat in jurul nostru permanent. Este deschiderea constiintei catre realitati ce nu a vrut sa le accepte.
….Sau este inca o pavela pe aleea catre trezirea totala!
Cert este ca intrand in 2014 vom face  inca un bilant al alegerilor noastre!
Si ca sa inchei cu o alta concluzie, Jupiter are doua  mesaje pentru noi:
„I-am povestit veitii despre mine si am inteles ca ea nu ma va lasa la usa a tot ce este minunat, dar imi va oferi infinite cai de a ajunge acolo!” Andreea Caprescu
„Norocul inseamna o inmanuchere a ocaziilor si …  faptul ca esti pregatit pentru ele! „- Deepak Chopra.
Revolutie Jupiteriana  Excelenta!

Pacient: Occidentul. Diagnostic: cancer cu metastaze

Pacient: Occidentul. Diagnostic: cancer cu metastaze
Există astăzi în societatea occidentală şi implicit românească, anesteziată masiv de telenovele ideatice, un soi de somnolenţă morală, în care omul simplu cade încet şi ireversibil. Ameţit de drumurile isterice zilnice prin care trece, atrofiat la suflet în zarva de la serviciu şi din trafic, presat permanent de media să îşi falsifice sentimentele în faţa pixelilor, omul începe să-şi piardă cârma mentală, intră în derivă morală şi devine un simplu instrument al pierzării. Totul a fost dinainte cu meticulozitate pregătit de cel viclean şi de oamenii lui, pentru ca sedativele care extirpă dorul de veşnicie şi veşnicia însăşi, să-şi facă datoria.
Astăzi este la mare trecere disputa dintre susţinătorii familiei tradiţionale, adică vreo 90 şi ceva la sută dintre români şi o minoritate agresivă, foarte bine mediatizată şi accesând pârghii de putere complexe, care doreşte legalizarea parteneriatelor civile, primul pas către dispariţa familiei sfinte şi implicit exterminarea umanităţii roditoare.
Homosexualitatea este un păcat, aceasta este afirmaţia Bisericii de milenii şi e firesc să fie aşa. Aplecarea pătimaşă către o persoană de acelaşi sex este neroditoare de prunci, sexualizează murdar organe ale corpului şi organismul însuşi, este anomalie morală, distruge puritatea copiilor şi a oamenilor din jur, anulează simţul diversităţii complementare între sexe, mutilează celulele sociale rezultate. Homosexualitatea este o suferinţă atroce de a căuta propriul sine în ceilalţi, un narcisism care spurcă creaţia lui Dumnezeu şi conduce umanitatea la extincţie. Lobby-ul agresiv al ocultelor care încearcă diminuarea creşterii demografice este doar un aspect al acestei realităţi.
Aş aminti doar faptul că niciodată, niciodată, Hristos Dumnezeu nu a spus unui păcat virtute sau invers, doar pentru a mângâia confortabil pe păcătoşi. Biserica lui Hristos este Trupul lui veşnic, şi are menirea de a continua lucrarea lui Hristos. Dezertând de la misiunea lui Hristos, aceea de îndumnezeire a lumii în Trupul Lui, Biserica moare, devine un corpus tradiţional, un muzeu plin de fosile de dinozauri, o sală de spectacole ale superbiei, o bibliotecă uriaşă a morţii, o oficină a filantropiei ori toate la un loc. Lupta Bisericii împotriva păcatului nu e doar o datorie lăsată de Hristos Care a murit şi a înviat pentru nemurirea ei, ci singura garanţiei împotriva morţii ei. Ori Hristos a spus că nici porţile iadului nu vor birui Biserica. Până la sfârşitul lumii, va exista o minoritate a adevărului, care va muri pentru a învia întru Adevăr.
Ce s-ar întâmpla dacă toţi tâlharii acestei lumi – şi nu sunt puţini – şi-ar finanţa agenţii şi agenturi pentru a dezincrimina tâlhăria din spaţiul public. Ar portretiza-o ca pe o selecţie naturală, ca pe o luptă pentru supravieţuire, ar exacerba dimensiunile animalice ale umanităţii, ar justifica furtul prin foame şi corupţia prin generalitatea ei. Ce-ar trebui să facă Biserica? Să accepte tâlhăria ca virtute ori să moară pentru Adevărul veşnic din ea?
De asemenea, unele regimuri justificau rasist separaţia genetică între proşti şi deştepţi şi recomandau selecţia celor blonzi, înalţi, frumoşi şi inteligenţi. Dacă ar fi avut fonduri de la miliardari oculţi care speculează burse întregi, adepţii selecţiei genetice ar putea cere acum înfiinţarea de continente ghetto-uri, unde să nu existe decât oameni peste 1.80m.
Odată cu infestarea celor mai alese valori ale umanităţii: familie, credinţă, educaţie, neam, limbă, cu anomalii păcătoase, se va pierde seva fundamentală a neamului omenesc: Sângele lui Hristos care circulă prin venele lumii din prea infinită iubire. Totul poate fi mutilat: educaţia poate deveni redundantă şi inutilă, condamnând oamenii la o viaţă imbecilă (cazurile copiilor crescuţi de lupi nu sunt subiecte de desene animate, ci scenariul profetic înfricoşător al exterminării umane). Limba maternă ar putea să nu mai fie învăţată, căci şi muţii sunt oameni, nu-i aşa? Familia se dezintegrează sub păcate strigătoare la cer, şi va deveni sălaş pentru pedofili, zoofili sau alte înfricoşări ale morţii.
Trupul social al occidentului suferă de cancer cu metastaze. E o durere cumplită, anesteziată de morfina tele-mediei şi de consumismul terminal. Pacientul occidental, culcat pe spate într-un pat de spital, priveşte singura realitatea care i-a mai rămas în tavan: iluzia pixelilor HD. Există o singură soluţie pentru el. Nimeni niciodată nu s-a vindecat de cancer doar susţinând că nu-l are. Chimioterapie, naturiste, radio-terapie, rugăciune, post, şi mai ales operaţii responsabile pentru înlăturarea tumorilor morale.
Cuvântul lui Dumnezeu este viu şi mai ascuţit decât orice sabie. Astăzi el trebuie să devină bisturiu care să taie în carnea vie şi să extirpeze cancerele care vor aduce pretutindeni moartea. Însă cu tot exodul ăsta de medici, rămâne de văzut dacă vom găsi chirurgii spirituali care să poată suporta oroarea şi să aibă sângele rece pentru a resuscita trupul năpădit de conglomerate ale morţii.
Pr. Ioan Valentin Istrati – Doxologia

VIDEO. DEMONII PUTERII – DESPRE REALITATEA DIN SPATELE REALITATII, DESPRE GENOCID, ELITE, MANIPULARE…

Principiul puterii 1 - Imperiul
Principiul puterii 1 – Imperiul

CELE 3 DOCUMENTARE SUNT LA SFARSITUL ARTICOLULUI
Istoria, asa cum o stim noi, a fost scrisa de invingatori si nu reflecta nici pe departe adevarul ci doar “viziunile” acestora. Daca te intebi de ce traiesti asa de rau, de ce se moare inca de cancer, de ce ti-au murit stramosii in timpul razboaielor, sau de ce Romania se afla in multe privinte la stadiul de dezvoltare specific evului mediu, desi este bogata in resurse, de ce muncesti si nu ai nimic, atunci afla: iti putem oferi cateva indicii…
Invingatorul face ordine si impune propria lege celor infranti, doar ca invingatori sunt, in realitate, un numar extrem de mic de lideri care controleaza economia, societatea, armata, educatia, biserica, media, adica tot ce scoate profit si poate manipula si supune masele. Aceasta elita nu a tinut cont de nimeni si de nimic si din ea fac parte marii industriasi, bancheri, politicieni, clerul (marii preoti) si ideologi. In enorma majoritate a cazurilor, acestia se afla in spatele decizililor care se adopta si sunt stapanii politicienilor si celor care ne rad pe sticla si plang de mila omului de rand . Elita face istoria prin interpusi si isi impune interesele in tot si in toate. Cat despre mase, din care fac parte, eu tu, vecinul etc., noi nu suntem buni decat ca si robi sau eventual carne de tun atunci cand apar conflicte in randul elitei si care se manifesta prin razboaie. In cazul in care chiar te credeai liber, afla ca nu suntem cu nimic mai liberi decat pestii dintr-un acvariu.   Asa a fost si asa va sa fie pana in momentul in care omul va pune mai presus de orice fiinta umana, nu banul sau profitul obtinut prin lacomie sau prin exploatarea semenilor.
De ce biserica nu ia niciun fel de atitudine vizavi de exploatarea omului de catre om? Am inteles… acelasi lucru il face si ea, avand  o vasta experienta – de  mii de ani – in domeniu. Este nevoie sa mai amintim sutele de milioane de oameni ucisi de diversele institutii religioase (biserici) in numele credintei?
Lumea actuala este dominata de interesele unui stat care isi bazeaza stralucirea pe inrobirea altor popoare. In trecut, lumea era dominata de mai multe astfel de state precum este sUA acum, desigur, pastrand proportiile. Bineinteles, media, societatea, scoala, nu au niciun interes sa scoata in evidenta faptul ca si in acest moment imperiile exista si sunt cladite pe teroare, jaf, moarte. Aceeasi lipsa de interes exista si in a se spune care este adevarata cauza pentru care in Africa exista oameni care mananca pamant amestecat cu radacini pentru a supravietui. Nu se spune nici ca inca se moare pe capete in state in care dictaturile conduc sau ca exista surse de energie mai putin poluante dar care odata exploatate in masa ar reduce veniturile si influnta elitei care ne conduce. Nu se scoate in evidenta nici faptul ca regimuri criminale sunt impuse si sustinute pe toate planurile de tari care pozeaza in modele de democratie si de respect pentru drepturile omului.
Intre noi fie vorba, aceasta elita detinatoare a capitalului se va opune oricarei schimbari care ii pune in pericol averea si influenta politica si financiara. Poporului nu i se spune ca in spatele unor regimuri dictatoriale vinovate de sute de milioane de destine frante s-au aflat sua , rusia , china (doar in orezent), ca in spatele diverselor atentate puse pe seama teroristilor se afla de fapt dorinta guvernelor si a elitei conducatoare de a limita drepturile individuale, de a contrange si controla etc. Iar in spatele tuturor acestora se afla adevarati demoni cu putere de decizie, psihopati si criminali care, in loc sa infunde puscariile, pozeaza in eliberatori, democrati, intelectuali, lideri si binefacatori ai natiunilor lor sau chiar ai omenirii in ansamblu. Acesti conducatori sunt insa vinovati de moartea uneori a zeci de milioane de fiinte umane, de distrugere, de foamete, genocid etc. Si despre toate acestea nimeni nu sufla o vorba…
Marile puteri ale momentului, cat si cele care s-au stins si de pe urma carora a ramas stralucirea averilor stranse prin furt si exploatare, s-au ridicat pe cadavrele altor natiuni pe care le-au cucerit si exploatat doar in folosul lor. Cum s-a produs acest lucru? Fie prin sponsorizarea unor lovituri de stat sau prin impunerea unor guverne marioneata, corupte care pun in practica interesele sponsorilor. Din ce in ce mai evident este ca si Romania, alaturi de alte state “fara importanta”, face parte din grupul statelor colonie. Prin guverne corupte, mafiote, care au tradat interesele natiunii romane, am ajuns ca de pe spinarea noastra sa profite alte puteri. In timp ce noi ne zbatem in  mocirla, altii din afara ne mulg. Si uite asa, in istoria recenta, am avut un nastase, al carui rol in punerea sub controlul austriecilor a resureselor de perol ale tarii a fost esential, un  tariceanu, care la finalul mandatului a oferit cadou resursele de gaze din marea neagra unei firme controversate, un basescu care a desavarsit statutul de colonie. Si asa va fi si de acum incolo, cand se preconizeaza inceperea exploatarii de la Rosia Montana in favoarea canadienilor si a rezervelor de gaze de sist de catre americani. Si cine stie cate ni se mai coc de acum incolo si cate golaneli vor fi facute de politicienii nostru pentru a-si mentine scaunele si privilegiile.
Un singur element nu a contat in toata aceasta tarasenie, destinele oamenilor, genocidele care au avut loc in numele democratatiei liberale sau populare. Zeci de milioane de oameni au fost ucisi si alte miliarde au avut destinul schimbat in rau, pentru ca natiuni pe care le admiram astazi pentru prosperitate sa o duca bine. Uitati-va la statele care ne dau lectii de moralitate, toate acestea s-au ridicat pe cadavrele oamenilor din America de Sud, Africa, Asia, adica pe asuprire si genocid. Sa nu uitam si rolul bisericilor nationale sau nu, care lucreaza strans pentru beneficii cu guvernele acestor popoare si care au uitat de menirea lor adevarata.
PS: Sun state in acest moment, prezentate de agentii acestora ca adevarate modele de cultura si de civilizatie, de progres si de performanta. Dar cine mai stie astazi ca marea majoritatea acestor state au fost imperii care si-au jefuit coloniile. franta, germania, sua , belgia, rusia etc. s-au conportat in aceste colonii intr-un mod animalic iar multe dintre problemele actuale ale lumii li se datoreaza. Poate fara aceste state am fi depasit modelul acesta gresit prin care vedem omul si nu vom mai pune un tanc mai presus in razboi decat viata a catorva duzine de soldati. Poate fara aceste state vazute drept model astazi, am fi progresat cu mult mai departe decat suntem acum.
Dupa ce veti urmari acest documentar, veti descoperi ca apar  cu mult mai multe intrebari decat raspunsuri, ca ambalajul care ni se vinde nu este chiar asa de stralucitor ci este imbibat de sange.

Principiul puterii 1 – Imperiul


Principiul puterii: Partea II – Propaganda

Principiul Puterii 3 – Apocalipsa


http://proiectromania.wordpress.com/2013/06/16/video-demonii-puterii-despre-realitatea-din-spatele-realitatii-despre-genocid-elite-manipulare/

VIDEO DRAMATIC! GAZELE DE SIST POT ADUCE APOCALIPSA! ATENTIE, IMAGINI INCREDIBILE!

Distribuie acest Mnifest pe Facebook. Click peimagine apoi da LIKE + SHARE
Distribuie acest Manifest pe Facebook. Click pe imagine apoi da LIKE + SHARE

Rugamintea mea este sa urmariti acest documentar cap-coada

Acelasi documentar varianta pe yt

Te rugam sa dai like paginii “CETATENII UNITI” (click pe link – necesita cont Facebook)

Izvoare otravite pentru sute de ani, peisaje lunare,  alunecari de teren, apa care arde pur si simplu, case care pot exploda oricand de la acumularile de gaze, posibilitatea ca zeci de mii de romani sa sufere boli al caror final este moartea in chinuri cumplite, aceasta este realitatea care sta in spatele prosperelor exploatari ale gazelor de sist. Daca va imaginati ca exagerez, puteti sta nelinistiti, adevarul este mult mai crunt. Toate scuzele si chemarile la calm nu pot schimba urmele pe care le-a lasat  exploatarea gazelor de sist in diverse state ale lumii. Suntem vanduti, sacrificati, nu doar noi ci si acest pamant, de o gasca de mafioti cu putere de decizie care pentru imbogatirea lor, nu tin cont de nimic, de genocidul pe care il produc.
Gas Land 2010
Gas Land 2010
Romania, face rapid, dubios de rapid, pasi extrem de importanti spre inceperea unor astfel de exploatari si numai. Dumenzeu ne poate pazi de pericolul care ne asteapta. La cum au decurs lucrurile in ultimii zeci de ani, si la cata responsabilitate a dat dovada romanul si guvernele care s-au perindat pe la putere, ma indoiesc ca vom scapa  cu bine. Sutem incredibil de iresponsabili.
 Guvernul României a concesionat suprafețe mari din unele dintre cele mai frumoase zone ale țării, pentru începerea fracturării hidraulice în vara lui 2013. Locuitorii acestor zone au protestat vehement, dar toate aceste proteste au fost până acum ignorate de presă și de autorități.
  • Fracturarea hidraulică e o metodă extrem de periculoasă de extragere a gazelor naturale, care ne poate otrăvi apa, aerul și solul.
  • Chimicalele (peste 500 de substante chimice ce pot provoca diverse tipuri de moarte) folosite pentru forare sunt toxice și pot contamina apa în urma unor scurgeri sau accidente; pentru foraj sunt necesare milioane de litri de apă, ceea ce poate epuiza rezervele locale.
  • Apa reziduală rezultată în urma fracturării conține substanțe radioactive și chimicale toxice și este extrem de periculoasă, ceea ce face depozitarea ei extrem de dificilă și riscantă.
  • În urma fracturării hidraulice, gazul natural poate “migra” în rezervele de apă potabilă, punând locuințele și fântânile din vecinătate în pericol de explozie. În SUA au fost documentate peste 1.000 de cazuri de contaminare a apei în apropierea zonelor de extracție.
Mai multe state – printre care Franța, Bulgaria și câteva landuri germane și cantoane elvețiene – au interzis fracturarea hidraulică sau au instituit moratorii împotriva acestei metode.
Va propun un documentar care va va face pielea de gaina si pe care ar trebui sa il descarcati si sa il postati pe conturile voastre pentru-ca toata lumea sa vada odiosul pericol al acestui tip de exploatare.
Gas land 2010 trailer fracturare
Gas land 2010 trailer fracturare
Indiferent ce scuze, ce justificari si planuri marete, ce minciuni scot misionarii si ambasadorii companiilor care vor face profituri astronomice prin acest timp de exploatare, nu trebuie sa ii credeti. Sunt platiti sa minta iar cei care vor avea ghinionul sa se afle intr-o astfel de zona in care vor fi exploatate gaze de sist, vor trai pe pielela lor aceste nenorociri ce le pot pricinui moartea. Nu aveti incredere in politicieni mincionosi, odiosi, care sunt platiti cu bani grei (alta explicatie nu exista, din moment ce ei cunosc realitatea) pentru a reprezenta interesele acestor companii in dauna intereselor umane si ale tarii. Urmariti acest documentar de la inceput pana la sfarsit si trageti voi concluzia.
Documentarul a fost realizat in SUA, in zonele in care exista exploatari ale gazelor de sist. Realitatea este debusolanta: peisaje lunare, apa precum petrolul, oameni care sufera sau au murit datorita expunerii pe timp indelungat la aerul din aceste zone sau dupa ce au consumat apa din panza freatica etc. Mai bine urmariti acest documentar si ganditi-va cum au putut politicienii romani sa accepte asa ceva…

SEMNEAZA PETITIA AICI

Gas Land 2010 rauri contaminate
Gas Land 2010 rauri contaminate
Zonele din România programate pentru exploatare prin fisurare hidraulică:
BARLAD (VASLUI)
VOIVOZI (BIHOR)
TRIA (BIHOR)
BAILE FELIX (BIHOR)
TULCA (BIHOR)
ADEA (ARAD)
CURTICI (ARAD)
PERIAM (TIMIȘ)
BILED (TIMIȘ)
PAULIS (TIMIȘ)
PARȚA (TIMIȘ)
BUZIAȘ (TIMIȘ)
CRAI (TIMIȘ)
MACIN (TULCEA)
BABADAG (TULCEA)
CAPIDAVA (CONSTANTA)
EFORIE (CONSTANTA)
COSTINESTI (CONSTANTA)
VAMA VECHE (CONSTANTA)
ADAMCLISI (CONSTANTA)
Sursa: Război întru Cuvânt ( http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/2012/02/06/gasland-documentar-despre-efectele-nocive-ale-fractionarii-hidraulice-folosita-in-exploatarea-gazelor-de-sist-video-subtitrare/ )
Gas Land Apa potabila
Gas Land Apa potabila

Suntem ceea ce mancam- Alimentatia fast-food in pericol, Vegetarian sau ...

Suntem ceea ce mancam- Alimentatia fast-food in pericol, Vegetarian sau carnivor.Partea I cu dr. Paul Costache. 
Adrian Andrei moderator al emisiunii Se poate altfel