vineri, 10 mai 2013

Imagini SPECTACULOASE: NASA a surprins o FLACĂRĂ SOLARĂ URIAŞĂ! Soarele, la apogeul perioadei sale de activitate (VIDEO)

Imagini SPECTACULOASE: NASA a surprins o FLACĂRĂ SOLARĂ URIAŞĂ! Soarele, la apogeul perioadei sale de activitate (VIDEO)

NASA a publicat o imagine uluitoare cu o puternică erupţie solara ce a avut loc pe 3 mai, relatează Daily Mail. Pot fi observate valuri uriaşe de plasmă pe suprafaţa Soarelui, dar şi o flacără solară uriaşă.

Experţii susţin că Soarele pare că se trezeşte la viaţă, mai ales că astrul se află la apogeul ciclului său de activitate de 11 ani.

La 3 mai, Soarele a erupt timp de 90 de minute, iar specialiştii de la NASA l-au fotografiat utilizând raze UV.

"Observatorul pentru Dinamica Soarelui a surprins o regiune activă care a erupt aruncând un nor uriaş de materie solară", au declarat cei de la NASA. 

Flăcările solare reprezintă eliberări explozive de energie care aruncă în spaţiu nori de particule atomice, provocând radiaţii de microunde şi unde radio. Radiatiile periculoase cauzate de flacara solara nu pot trece prin atmosfera Pamantului pentru a-i afecta fizic pe oameni, insa cand sunt suficient de puternice pot afecta semnalele radio. Flacara surprinsa pe 3 Mai a fost inclusa in categoria M.



Lime: Ce minuni face fructul pentru sănătatea ta?


Lime-ul (lămâia verde) este un fruct înrudit cu lămâia, utilizat în foarte multe produse alimentare, cosmetice, uleiuri, etc. Aceste citrice sunt, totuşi, destul de diferite faţă de lămâie. Iată cum îţi pot îmbunătăţi sănătatea:
de Unica.ro
  • lime
    Sursa Foto: Hepta.ro
Prevenirea cancerului
Conţin limonin, un compus cu efect anti-cancerigen. Acesta ajută la prevenirea diferitelor tipuri de cancerprecum cele de piele, gură, stomac, de sân, pulmonar şi altele.

Bogate în vitamina C
Doar un sfert de cană de suc de lime conţine peste 46% din doza zilnică recomandată de vitamina C.

Îmbunătăţesc imunitatea
Vitamina C din lime ajută la întărirea imunităţii. Aceasta previnerăceala şi gripa şi reduce riscul de boli cronice.

Bogate în antioxidanţi
Conţin o mare sursăde fitonutrienţi şi flavonoizi cu proprietăţi antioxidante. Antioxidanţii sunt esenţiali în neutralizarea radicalilor liberi, care deteriorează celulele, ADN-ul şi cresc riscul de cancer, bolilor de inimăşi îmbătrânirea prematură.

Anti-inflamatoare
Vitamina C şi alţi fitonutrienţi din lime au efecte anti-inflamatorii. Astfel, se reduce riscul apariţiei bolilor bazate pe inflamaţia cronică, cum este artrita, astmul şi bolile de inimă.

Previn artrita reumatoidă
În urma unui studiu făcut pe mai mult de 20.000 de persoane,s-a constatat că subiecţii care au consumat lime, au un risc de trei ori mai mic de a dezvolta artrită.

Antibiotic
Unul dintre flavonoizii găsiţi în lime au proprietăţi antibiotice puternice. Conform unor studii din Africa de Vest,s-a constatat că adăugarea acestor fructe în dietă a ajutat la reducerea apariţiei holerei.

Ochi sănătoşi
Vitamina C este esenţială pentru buna funcţionare a ochilor. Deficitul poate duce la cataractăşi la alte afecţiuni oculare. Menţinerea unui nivel optim de vitamina C, prin consumul de lime sau suc de lime, este o modalitate bună de a menţine starea de sănătate corespunzătoare ochilor.

Sursa: www.unica.ro

Francmasonii îl influenţează pe unul din cei mai puternici conducători din Europa. "Este fără PRECEDENT"



Scriitoarea Sophie Coignard raspunde si releva, intr-o carte consacrata acestui subiect, retelele spirituale, ritualurile, luptele interne si personalitatile care au facut parte din Francmasonerie in ultimele trei secole. Iata cateva extrase, reproduse de presa franceza.

Sunt multi francmasoni in jurul lui Francois Hollande?
Da, si mai multi decat in guvernele precedente: trei din patru ministri cheie sunt membri ai lojelor masonice. Fara precedent pentru a V-a Republica. Titularul portofoliului de interne, Manuel Valls nu face un secret din faptul ca, in tinerete, a intrat in Grand Orient de France (GODF). Ministrul justitiei, Christiane Taubira, apartine Marii Loje feminime a Frantei (GOFF). Ministrul apararii, Jean-Yves Le Drian, este, de multi ani, membru al GODF. Un singur ministru, Victorin Lurel, recunoaste oficial ca apartine GODF, unde a intrat in anii 1980.
In timpul campaniei electorale, Lurel a fost cel care l-a insotit pe candidatul Francois Hollande la o reuniuni inchisa a Grand Orient de France, pe strada Cadet. Acestei organizatii i-au revenit cele mai multe portofolii, pentru ca din randurile ei mai figureaza ministrul muncii, Michel Sapin, ministrul bugetului, Jerome Cahuzac, ministrul pentru relatiile cu parlamentul, Alain Vidalies... Premierul Jean-Marc Ayrault, nu este initiat, dar in jurul lui sunt multi frati, precum primarul orasului Nantes sau directorul de cabinet, Christophe Chantepy.
De ce ministrul de interne este francmason?
Este vorba de o veche traditie, care dateaza din perioada cand inspectorii de politie erau trimisi in loje pentru a vedea ce se intampla acolo, fara a-si imagina ca, la un moment dat, vor ajunge ei insisi masoni. Desi ministrul nu e obligat sa fie mason, el alege masoni pentru cabinetul sau, astfel incat sa obtina accesul si relatii necesare la momentul necesar. Un mason pentru functia de director de cabinet poate fi gasit cu usurinta printre prefecti.
Oricum, ministrii vin si pleaca, dar functionarii raman. Iata de ce, nu intotdeauna personajele cele mai importante sunt la vedere. Numirile, spre exemplu, se fac pe baza unui consens larg intre sindicate si inaltii functionari. Cand intre unii si ceilalti exista legaturi de fratie, atmosfera devine mai buna.
Foarte multi masoni figureaza printre comisarii de politie: cel putin unul din patru. Dar ce se intampla cand pe masa unui comisar ajunge un caz in care sunt amestecati masoni? Trebuie sa-l refuze, pentru a evita sa fie suspectat de partilitate. Dar inca nu s-a intamplat asa ceva, scrie Sophie Ciognard in cartea ei.

Iluzie optică FABULOASĂ. Ce se întâmplă pe această scară e INCREDIBIL. Toată lumea caută un răspuns (VIDEO)


Un material video a devenit viral după ce prezentat o scară ce aparent nu ar trebui să existe în realitate. Potrivit imaginilor, scara sfidează legile fizicii, făcând persoanele care urcă pe ea să se întoarcă mereu de unde au plecat.

Imediat, au apărut şi variante de rezolvare a enigmei. 

Cea mai plauzibilă ar fi însă că totul este de fapt o farsă. Atât cel care prezintă reportajul, cât şi cei "invitaţi" să participe la experiment au un frate geamăn. 




Un meteorit a explodat deasupra Anglia și Țara Galilor

Un meteorit a fost surprins in timp ce calatorea pe cerul noptii din Anglia si Tara Galilor. Alte corpuri ceresti asemanatoare au fost semnalate in Cornwall, Hampshire, Lancashire, South Wales și Worcestershire. 
Martorii au crezut initial ca este vorba de un avion care se prabuseste, apoi si-au dat seama ca este " o minge cu coada". 
"A fost uimitor, atât de mare, mai mare decât o stea căzătoare Ea a avut o tentă verzuie ciudata, cu o coada definita în spatele ei.."a declarat unul dintre martori. "A avut nevoie de timp sa mearga pe cer."
"Se auzea foarte constant, progresand pe cerul nopții, dar a fost un fel de crestere de  nivel și apoi a murit pentru nimic, l-am văzut timp de aproximativ cinci, 10 secunde ", a declarat un alt martor.

In doar 10 zile au avut loc 3 explozii solare


Pe 2 mai a avut loc o explozie solara de clasa M1.1.  Ejectia de masa coronala (CME) a lovit Pamanul undeva pe 5 mai.


Pe 3 mai o explozie solară foarte puternică ajungând la M5.7 a fost înregistrata. Norocul a fost ca ejectie de masa coronala (CME) nu a avut o componenta legata de Pamant.



O alta explozie solara de clasa M3.9 a avut loc azi, pe 10 mai. Ejectie de masa coronala (CME) nu va ajunge pe Pamnat.


OZN SURPRINS IN APROPIEREA PAMANTULUI

Surprinzator la aceasta captura foto este efectul dinamic al culorilor care  se vad in a doua fotografie din video. Este o prezenta uimitoare dupa parerea mea.


Plan de asasinare a Patriarhului Bartolomeu I


În ultimii ani a mai existat cel puţin un complot vizând asasinarea lui Bartolomeu I. În plus, o serie de atacuri împotriva creştinilor au stârnit preocupare privind siguranţa minorităţilor religioase în Turcia majoritar musulmană, cu circa 100.000 de creştini la o populaţie totală de 76 de milioane.

Bartolomeu 1
Bartolomeu 1
Autorităţile turce investighează un presupus complot vizând asasinarea patriarhului ecumenic al Constantinopolului, Bartolomeu I, informează vineri agenţia Reuters, citându-l pe purtătorul de cuvânt al patriarhului.
Bartolomeu I nu a primit nicio ameninţare directă, dar a aflat din media turce de presupusul complot, care a fost confirmat ulterior de poliţie, a precizat purtătorul de cuvânt Dositheos Anagnostopoulos. 

'Poliţia a informat Patriarhia în legătură cu o posibilă ameninţare şi a desfăşurat ofiţeri suplimentari', a menţionat acesta.

Potrivit postului de televiziune turc NTV, un bărbat a fost arestat în acest caz, după ce procuratura din provincia centrală Kayseri a primit o scrisoare anonimă care evoca un plan de asasinare a patriarhului la 29 mai, când se marchează cucerirea Constantinopolului, Istanbulul de astăzi, de către otomani. Poliţia caută în continuare doi bărbaţi în acelaşi caz, a mai indicat NTV.

Biroul procurorului şef de la Ankara, despre care media turce au spus că gestionează ancheta, nu a putut fi contactat deocamdată pentru declaraţii, menţionează Reuters.

'Patriarhul nu ia asta prea în serios. Nu crede că este o ameninţare serioasă', a mai spus purtătorul său de cuvânt.

În ultimii ani a mai existat cel puţin un complot vizând asasinarea lui Bartolomeu I. În plus, o serie de atacuri împotriva creştinilor au stârnit preocupare privind siguranţa minorităţilor religioase în Turcia majoritar musulmană, cu circa 100.000 de creştini la o populaţie totală de 76 de milioane. În 2010, un episcop catolic a fost înjunghiat mortal în locuinţa sa din sudul Turciei de propriul său şofer. În 2007, trei membri ai unei case de editură specializate în Biblie, între care un cetăţean german, au fost torturaţi şi ucişi la Malatya, în centrul Turciei. În 2006, un preot romano-catolic a fost asasinat în oraşul Trabzon de la Marea Neagră, de către un adolescent bănuit de legături cu ultranaţionalişti.AGERPRES

Sursa:  REALITATEA.NET

Imagini spectaculoase cu eclipsa solară inelară de joi. "Inelul de foc" a fost văzut în Australia


În vreme ce europenii n-au putut urmări eclipsa solară inelară de joi decât pe internet, locuitorii din Australia, Noua Zeelandă și Hawaii au avut parte de un spectacol astronomic pe cinste, după cum se poate vedea în galeria alăturată.

Eclipsa solară inelară a putut fi urmărită din Australia
Eclipsa solară inelară a putut fi urmărită din Australia / FOTO: Jamie Lucas
O eclipsă solară inelară a avut loc joi noaptea, însă din păcate fenomenul a putut fi observat de români doar prin intermediul internetului. 
Eclipsele inelare de Soare se produc atunci când Soarele și Luna sunt aliniate exact cu Pământul, iar diamentrul aparent al Lunii este mai mic decât cel al Soarelui.
Distanța Pământ-Lună variază cu până la 6% față de distanța medie. Din această cauză, mărimea aparentă a Lunii diferă ca efect al distanței până la Pământ, iar de aici apare diferența dintre o eclipsă totală și o eclipsă inelară. Distanța Pământ-Soare variază și ea în cursul unui an (o rotație completă a Pământului în jurul Soarelui), dar această diferență nu influențează prea mult tipul de eclipsă.
În medie, Luna apare ceva mai mică decât Soarele (pe bolta cerească, în acest caz ne referim la dimensiunea aparentă și nu la dimensiunea reală), și deci majoritatea eclipselor centrale sunt eclipse inelare. Doar atunci când Luna este ceva mai aproape de Pământ decât în medie, aproape de perigeu, avem parte de o eclipsă de Soare totală.


Elipsa solară inelară a putut fi urmărită din Australia
Eclipsa solară inelară a putut fi urmărită din Australia



Elipsa solară inelară a putut fi urmărită din Australia
Elipsa solară inelară a putut fi urmărită din Australia
Elipsa solară inelară a putut fi urmărită din Australia
Elipsa solară inelară a putut fi urmărită din Australia



Elipsa solară inelară a putut fi urmărită din Australia



















Elipsa solară inelară a putut fi urmărită din Australia


















Sursa: REALITATEA.NET



DRAGOSTE dincolo de TRAGEDIE. Fotografie emoţionantă


ULTIMA ÎMBRĂŢIŞARE a unui cuplu: FOTOGRAFIA cea mai emoţionantă a tragediei din Bangladesh.
O imagine surprinsă de un fotograf din Bangladesh, ce reprezintă un bărbat şi o femeie care au murit îmbrăţişaţi în urma prăbuşirii unei clădiri în Savar, în apropiere de capitala Dhaka, surprinde întreaga dimensiune umană a dramei produse în această ţară, relatează The Time, în ediţia online.
"Această imagine, deşi este profund tulburătoare, este obsedant de frumoasă. O îmbrăţişare în moarte, tandreţea sa se ridică deasupra ruinelor pentru a ne atinge acolo unde suntem cel mai vulnerabili", afirmă Shahidul Alam, un fotograf şi scriitor din Bangladesh.

"Am fost întrebat de multe ori despre fotografia cuplului care se îmbrăţişează după dezastru. Am căutat cu disperare, dar nu am găsit niciun indiciu despre ei. Nu ştiu cine sunt sau care era relaţia lor", a declarat pentru The Times Taslima Akhter, cel care a realizat fotografia.

Sezon Cosmic


fain
Ce e Iubirea, decat absenta oricarui sentiment de disconfort?
Ce e Iubirea, decat absenta oricarei umbre a fricii?
Si ce e frica ,decat ca nu te iubesti ?
Tine minte,caci toate lucrurile  duc intr-un loc.
O mare Realizare se deschide pentru ochii cunoscatori si vazatori.
Pentru toti ceilalti,lucrurile raman la fel.
Cat oare sa fie ,pretul Iubirii impartasite acum,cand Timpul arata ca e un Sfarsit de Sezon?
Sezon Cosmic.
Tine minte in fiecare clipa si in fiecare celula Pacea,caci doar ea este raspunsul la tot ce te inconjoara.
Pacea este tot ce poate fi ,caci acolo se afla toate raspunsurile.
Pace astazi,deci.
Pace in adanc si mergi si mai adanc.
Deschide toate portile caci poti.
Eu te astept.
Si nu e nimic mai valoros decat asta.
Te astept sa te cunosti si sa-ti iei in stapanire comoara.
Care esti tu.
Drumuri libere.Campuri deschise.
Bucura-te!
Iti multumesc!!!

Zohar ne invita


agartha
Lumina patrunde in spatial sacru al inimii. Este energia lui Zohar. Suntem invitati in Agartha iar de aici impreuna cu el, patrundem in planul energetic al Tellosului. Suntem intr-o piata luminoasa cu f. multi locuitori. Suntem intampinati cu bucurie. Adama, Ahnahmar… Ei toti doresc sa ne aminteasca ca avem de adus energia de iubire la suprafata, pe Terra. Avem a contribui la deschiderea acestui portal de iubire, pe planeta, iubire ce participa, ce determina cresterea de vibratie a Pamantului, constient, alaturi de multi lucratori ai luminii.
“- Voi sunteti purtatori ai iubirii pure in planurile fizice de la suprafata. Noi va calauzim cu iubirea noastra, ca si pe multi altii care fac parte din aceasta familie. Aceste energii de iubire voi le saditi in inimile fratilor vostrii. Astfel ii ajutati sa se trezeasca sa treaca de la o frecventa a D3 la frecventa iubirii pure.
Noi v-am invitat aici, in acest moment, pt ca suntem familia voastra din acest spatiu al Terrei si dorim sa va reamintim sa nu uitati ceea ce voi aveti a deschide in spatiul vostru, caci in Romania exista multe spatii lemuriene si multe portaluri energetice ce o unesc cu Tellosul, cu muntele Sastha.
Adama va intovaraseste in etapele voastre din acest plan fizic si va daruieste multiplele sale energii, daruri de lumina care sa va atinga si sa va ajute la decodificarea codurilor voastre, necesare acum. Adama va reaminteste ca voi sunteti fiinte multidimensionale ce lucrati pe mai multe planuri, in mai multe locuri ale planetei si in multiple spatii dimensionale.
Voi ati fost plantati in acest punct al Romaniei cu acest corp fizic ce va deveni unitate centrala din care insa veti capta simultan toate planurile unde intrati.
Energia noastra va este necesara pt acest plan al Tellosului, insa in egala masura primiti energii ale arcturienilor, siriusienilor, pleiadienilor, agartienilor, a Marelui Soare Central, caci lucrati simultan in toate aceste planuri. Prezentarea liniara este o iluzie. Voi ca energie, sunteti in Acum, in sincronicitate si simultaneitate.
Aceste transmisii/mesaje sunt deocamdata pe capacitatea creierului, a mintii umane. Insa pe masura ce constiinta voastra se dezvolta, veti sustine treptat toate planurile.
Acum, in acest spatiu, noi locuitorii orasului Tellos si Consiliul inteleptilor, va conectam puternic inimile voastre cu inimile noastre si cu energia cristica a lui Isus Sananda si deasemeni a Mamei Pamant, ca aceasta conexiune sa devina atat de puternica, incat voi sa va puteti deschide mai mult spatiul vostru sacru, pt a putea radia energiiile de iubire pura ce sustin frecventa si vibratia Pamantului si a tuturor fiintelor de pe planeta.
In aceasta noapte, se va lucra pe voi pt aceasta conexiune. Veti fi sustinuti de Sananda, ca energetica inimilor voastre, atat cea fizica dar si cea spirituala, sa se deschida cu usurinta si gratie si sa puteti primi valul cristic necesar voua. Veti continua sa emiteti pe o frecventa inalta a iubirii cristice care va trezi in spatiul vostru floarea de lotus ce o reprezinta Romania.
Va detasati acum complet de energiile vechi de odinioara si raspundeti energiilor noi care vor ocupa spatiile voastre. Noi, cei din Tellos, va vom sustine la aceste racordari 5 dimensionale si interdimensionale, ca sa puteti cuprinde constient toate planurile voastre de lucru.
Anahata voastra si anahata planetara se vor constitui intr-o singura floare. Este floarea iubirii cristice ce va atinge treptat inimile celor de la suprafata.
In viziunea noastra, spatiul tarii voastre va atinge o inflorire si o maretie necesara unui spatiu iubitor planetar. Voi participati consecvent cu iubirea voastra catre TOTI si aduceti o mare bucurie planetei.
Noi suntem informati de deschiderea ce s-a facut azi la nivelul inimilor voastre pt ca Adama v-a fost alaturi. Si rugam ca meditatia prin care ati trecut, sa o daruiti fiintelor dragi voua, ca aceasta deschidere spre Iubire sa fie accesibila tuturor. Prin aceasta deschidere, energia cristica se va transmite vibrational catre foarte, foarte multe fiinte. Acea deschidere nu este doar a voastra. Este un bun al tuturor fiintelor de pe Terra.
Prin inimile voastre, noi, cei din Tellos dar si din alte orase subterane, strabatem spatiile si putem atinge inimile fratilor si surorilor noastre de la suprafata. Dorim sa sustinem, sa ajutam la reamintirea a tot ceea ce fiecare dintre voi Este.
Va imbratisam si daruim iubirea noastra tuturor, ca pacea, armonia sa se manifeste intre toti fratii si surorile noastre. Am transmis ca si constiinta grup, catre voi toti, dar voi ne cunoasteti. Ne cunoasteti pe toti. Insa cei mai multi ne cunoasteti cu numele de Zohar, Adama, Celestia, Ahnahmar…
In aceasta noapte, Isus Sananda va lucra dealtfel cu foarte multi pt deschiderea acestei noi inimi cristice.”
Mai jos aveti lucarea ce am facut-o azi de indepartare a voalului, pt a putea primi mai multa iubire de la entitatile de dincolo de voal si pe care Zohar ne-a rugat sa v-o dam.
Salutam lumina Creatorului a Tot ceea ce Este.
De  sus, din frumosul nostru univers, vin catre noi energii pure de iubire  de o puritate imaculata ce se asterne pe chipurile noastre .
Primim cel mai frumos si mai curat lotus si cu multa gingasie si iubire ne este mangaiat centrul nostru sacru, al Anahatei.
Primim iubirea pura al Ingerului Iubirii si o revarsam cu multa gratie si respect pentru toata creatia universului.
Simtim ca lumina noastra interioara devine mai pura, mai libera, mai stralucitoare, precum un luceafar intre stele.
Vizualizam un voal peste toata vibratia in care ne aflam.
Pasim cat mai aproape de el si cu energia noastra pura si datatoare de deschidere spirituala, departam acest voal ce tine blocata evolutia lumii din care facem parte. Iubirea noastra destrama voalul si pasim dincolo de el.
Privim vastitatea suprema a luminii. Privim in jurul nostru si vedem cate fiinte de lumina ne iubesc atat de mult din umbra acestui voal.
Zburdam ca fluturii, liberi si cu mainile noastre pline de lumina continuam sa destramam voalul.  Intindem mainile catre aceste minunate fiinte si ne incarcam cu iubirea atat de mult dorita si necesara.
Privim in jurul nostru cat de multe entitati ne iubesc. Au iubire cat toata existenta noastra din care facem parte.
Heruvimi si serafimi, ingeri, arhangeli si mari entitati, daruiesc iubire catre tot Pamantul.
Voalul care ii tinea blocati, ii oprea sa daruiasca ce aveau ei cel mai pretios dar: Iubirea, a disparut.
 Acum s-a spart un invelis vechi. Am iesit din el si simtim ca stralucim mai tare. E cale libera pt omenire.
 Vizualizam cum tot Pamantul este o lumina. O lumina pe care am reusit sa o eliberam.
Toata lumea canta si danseaza. Toate gazele petrec si se bucura. Toate animalele si natura se bucura in stilul lor si toate inimile au fost atinse de flacara violet a iubirii pure.
Toate celulele noastre devin cristaline si stralucitoare ca lumina stelelor, iar sufletele noastre canta de fericire si incantare
Lasam straturile care nu fac parte din Planul nostru Divin, le lasam aici in univers, ca razele Soarelui sa le atinga si sa le faca lumina.
Noi, oamenii, suntem puterea evolutiei pe Pamant. Noi suntem una cu planeta. Cu cat evoluam mai mult, cu atat Pamantul ne urmeaza. Suntem o lumina a evolutiei.
Simtim cum Pamantul isi ridica vibratiile si ne incanta cu lumina sa interioara. La fel ca si noi, se elibereaza si el. Are o lumina pura, o lumina imaculata, o lumina binecuvantata de Creator si de toate existentele.
Lumina violet ne cuprinde in brate si ne ajuta. Simtim o stare de bine, o stare de ridicare vibrationala si gingasia pura a mangaierii sale.
A sosit momentul nostru in care codurile evolutiei se manifesta.
Planeta danseaza si se bucura in tot sistemul solar si imparte aceeasi lumina cu toate suratele ei.
Pamantul vibreaza si se bucura in baia calda a razelor solare.
Planeta ofera si altor planete aceasta minunatie. Calea Lactee este toata violet. O minunatie!
Toti vin si iau lumina sacra violet. Se bucura impreuna si isi spun toate in acelasi glas: Iubire!!!
Soseste spiritul Terrei: - Dragi copii. Lumina extinsa este a voastra. Este lumina si iubirea voastra pura. Ati descatusat-o si acum ea ma inunda. Ea va ajuta la cresterea fiintelor, asa cum apa ajuta la cresterea plantelor. Fiti binecuvantati pt ajutorul oferit.
Barierele grele ca de plumb, au fost date jos. Acum puteti zbura liberi in lumina iubirii voastre. Totul va putea acum cobora aici, tot ce era oprit, interzis si tinut la distanta. Iubirea voastra a destramat barierele si Pamantul se inalta cu o viteza nevisata.
Fiti iubire si lumina, caci ele sunt hrana primordiala. Asa veti uni cerul cu Pamantul si totul va rodi in si pt iubire          Mama pamant
Multumesc, Mama Pamant pentru toata grija ce o porti tuturor copiilor tai. Iubirea este libera si neincatusata. Mai devreme sau mai tarziu, tot se va manifesta.
Multumim entitatilor ce ne sustin cu iubirea lor nelimitata.
 Sursa: Mihaela Palade