sâmbătă, 23 martie 2013

Fara Frica…totul face parte din Planul Divin




Sursa: daniilgaucan.wordpress.com

MAICA DOMNULUI SI MESAJUL PENTRU ROMANIA


 
 
Dragii mei,
Ieri, 20.03.2013, catre sfarsitul zilei, pe la orele 23, m-a cuprins un sentiment greu, o durere sfasaietoare, gandindu-ma la tara mea, la zbaterile disperate ca sa-si tina capul deasupra nivelului apei, pe care o forta neagra se tot trudeste sa-l impinga in jos, pana s-ar duce intr-un sfarsit la fund. Mi se derula in minte un film al ultimilor 25 de ani, zeci si zeci de ganduri veneau si plecau.
Va marturisesc faptul ca personal, nu mai suport sa aud in emisiunile ce se difuzeaza pe posturile de televiziune, expresii de genul: “ nu a gandit nimeni”, “ nu au planificat corect”, “au fost sau sunt incapabili” si multe altele. Vin si afirm cu tarie:
 
BA PREA S-AU GANDIT SI SE MAI GANDESC, BA PREA AU PLANUIT SI MAI PLANUIESC, BA CHIAR SUNT FOARTE CAPABILI IN TOT CEEA CE FAC.
EI URMARESC SI PUN IN PRACTICA PAS CU PAS, SUB ATENT CONTROL SI COORDONARE, UN SCENARIU FOARTE BINE PUS LA PUNCT, CE SE DERULEAZA FARA PREA MARI ABATERI. NU E TRAGEDIE MARE CA O FAC. DAR E MARE TRAGEDIE CA S-AU GASIT ROMANI CARE SA LE FIE INSTRUMENTE.
VANZATORI DE TARA SI DE NEAM !!!! PENTRU O PUNGA DE ARGINTI…..
 
Ceea ce ei nu accepta sa inteleaga, este ca toate aceste planuri macabre ce au in vizor aceasta tarisoara, nu au cum sa aiba o finalitate pe placul lor. Pentru ca iata, au reusit sa revolte si pe stramosii din morminte, ale caror oase ies din ce in ce mai mult la suprafata, prin toate descoperirile arheologice care se fac in ultima vreme, din intamplare, atunci cand se fac sapaturi pentru niste lucrari care nu au nici o legatura cu asta.
De asemeni, acest pamant sfant este protejat de Inalte Entitati de Lumina, care desi au trecut mii si mii de ani, au facut ca noi romanii TOT AICI SA FIM. Au trecut peste stramosii nostri, cu tavalugul, romani, barbari si multi altii, pe care nu mai insistam sa ii mai numim, ca sa nu deranjam prea tare, le-au luat cu forta truda de toate zilele, hrana de la gura si bogatii pe care Dumnezeu le-a dat mostenire acestei tari. IAR NOI, DUPA TOATE ACESTEA, TOT AICI SUNTEM.
Uitati-va la ce se intampla in ultima vreme. Dupa ce au reusit sa ne rada aproape intreaga industrie, acum s-au mutat la sectorul agricol si alimentar. Eu nu vin sa spun ca nu exista si multe nereguli in sectorul nostru alimentar, dar agresivitatea cu care se puncteaza toate acestea in ultima vreme, dar si maniera, tind sa duca pe tot romanul la ideea ca uite, i-a prins, se face dreptate. Ei bine dragii mei, va sugerez sa priviti problema cu maxima intelepciune, pentru ca asa cum am banuit si asa cum si ghizii mei mi-au confirmat, de fapt, aceasta latura atarna prea putin pe unul dintre talerele balantei. Mult mai greu, pe celalalt taler, atarna din nou planurile negre de a ne darama complet si acest sector al fermelor agricole, de lapte, de animale si asa mai departe. Castravetii au probleme dar de fapt se dovedeste dupa o luna si ceva, dupa ce s-au aruncat zeci de tone la gunoi, ca nu era de la noi, carnea este de cal si nu de vita, laptele are alfatoxina dar numai vreo 90.000 de litri, insa acest scandal a reusit pana una alta, sa pericliteze activitatea tuturor fermelor de lapte, carnea de curcan are antibiotice in ea. Oare se pot compara toate acestea cu raul masiv pe care il comite asupra sanatatii noastre, stresul infernal in care am ajuns sa traim din cauza grijilor si neajunsurilor, atacurile psihotronice energetice, cu tot felul de dispozitive plasate peste tot, ca sa poata fi adus tot romanul la o conditie de zombi?
Trebuie insa sa ne imbarbatam si sa ne gandim ca pe masura ce ne incovoiem, ajungem cu buzele mai aproape de pamantul nostru stramosesc si il sarutam si il imbratisam mai usor.
Revin la a spune ca aseara, pe cand ma gandeam la toate acestea, pe la orele 23,30 m-a cuprins dintr-o data, o caldura imensa si un freamat, pornind dinspre chakra inimii. Am stiut atunci ca o Entitate de Lumina foarte inalta era aproape de mine. Am inchis ochii si in acest fel am aflat ca era MAICA DOMNULUI. Lacrimile au inceput sa imi curga siroaie pe obraz. Nu mai puteam gandi nimic, nu mai puteam rosti nimic. O ora am stat in acea legatura cu Maica Domnului, o ora am plans. Interesant este ca dupa primele zece minute, a inceput sa imi rasune in cap refrenul unui cantec inaltator si cunoscut de catre toata lumea, al lui Tudor Gheorghe:
 
“Acolo este tara mea
Si neamul meu cel romanesc
Acolo eu sa mor as vrea
Acolo vreau eu sa traiesc.”
 
Am cantat acest refren de zeci de ori, pana la sfarsitul comunicarii, iar la finalul acestui articol va voi pune si videoclipul pentru cantec.
In tot acest timp, Maica Domnului, imbracata complet in alb, mi-a aratat o imagine a Romaniei, o harta, deasupra careia isi tinea palmele, cu degetele apropiate, formand un acoperis la fel ca la o troita. Am mai vazut aceasta imagine si in alte randuri si daca nu ma insel, am mai scris despre o viziune de acest fel, care pentru mine semnifica PROTECTIE. In plus, am primit o alta imagine, tot a Maicii noastre ocrotitoare, care tinea in brate un vas ca de lut, din care varsa apa cristalina, plina de mii de scantei ca de diamant, peste Romania.
Drept urmare, dragi romani, fiti convinsi ca toate greutatile si necazurile prin care trecem sunt permise de Sus, in scopul de a se curati si eleva spiritual aceasta tara, ca totul este sub control divin, iar cand va veni vremea ca aceste plati si spalari sa se sfarseasca si cand Dumnezeu va spune “Stop!”, atunci stop va fi. Si nu mai este mult, cateva saptamani. Nu va indoiti de Forta Divina, caci nimic nu i se poate opune. Cel mai sofisticat plan care vrea sa ingenuncheze acest popor, este farama, “la degetul cel mic al lui Dumnezeu”. Toata cheia este sa ramaneti statornici in credinta, orice s-ar intampla si daca nu o aveti, faceti truda sa o descoperiti si sa o dezvoltati, pentru ca alta sansa romanul nu are. Sa faci mitinguri, greve ale foamei, consider ca nu ajuta la nimic, deoarece forta ce ne-ar vrea la doi metri sub pamant este prea mare. Tocmai din acest considerent, unica solutie este de a ne alia unei forte incomparabil mai mari, aceea a lui Dumnezeu.
 
Pace si Iubire!
 
 
Sursa: http://tristar77.blogspot.ro/2013/03/maica-domnului-si-mesajul-pentru.html#comment-form
Nota Dan Gaucan: Eu voi medita la orele 12  si la 23.Voi faceti acest lucru cand puteti.

Sursa: http://daniilgaucan.wordpress.com/

MESAJ DE MARELE LUP ALB DACIC - RUGATI-VA PENTRU A ANULA ENERGIILE PORNITE SA VA ANIHILEZE SPIRITUL NATIONAL

Mesaj preluat de Sfatuitoarea

Mare Lup Alb Dacic, spiritul  strabunilor nostri, m-a contactat astazi pentru a imi transmite ca fiinta noastra nationala este in mare primejdie. S-au pornit niste energii care au iscat si vor isca evenimente nedorite, care se vor a conduce la pierderea unor parti din teritoriul national. 
Dupa cum ati observat, eu nu am dorit sa comentez in nici un mod acest subiect, pur si simplu din dorinta de a nu isca controverse si pentru ca stiu ca toata aceasta furtuna este trecuta in destinul nostru si al tarii noastre. 
Dar iata ca azi, Lupul Dacic m-a contactat si m-a rugat sa va transmit urmatoarele:

" Tara voastra este amenintata. Voi toti sunteti amenintati. Stramosii au luptat pentru a reintregi patria noastra, iar acum se duce o lupta urata pentru a stirbi maretia nemului nostru. 
Nu trebuie sa raspundeti acestor provocari, dar nici nu trebuie sa stati impasibili. 
Nu trebuie sa ii urati pe cei care participa la aceste proteste sau care fac declaratii rasiste. Ganditi-va ca ei au fost incitati sa faca asa. Ei nu sunt altceva dacat niste instrumente in mainile celor care va vor raul.
Rugati-va fiecare din voi pentru binele tarii si al neamului si rugaciunile voastre se vor uni si vor fi auzite in ceruri. 
Pentru binele tarii si al vostru, nu raspundeti cu aceeaşi moneda celor care va vor incita. 
Fiti calmi, blanzi si intelepti si puterea voastra v-a darama muntii, muntii prostiei si ai intunecimii mintii. 
Eu Lupul Alb, impreuna cu pazitorii spirituali ai acestei tari, vom veghea ca ea sa ramana intreaga si plina de lumina si abundenta. In curand toti cei care au furat-o, au inselat-o, au otravit-o sau au vrut sa o ciunteasca vor dispare, si asta se va intampla in primul rand datorita rugaciunilor voastre. 
Nu uitati  dragii mei, ca "nu e bine sa ridici sabia, caci de sabie vei muri!""

Acesta a fost mesajul pe care mi l-a transmis Mare Lup Alb Dacic. Nu pot decat sa inchei rugandu-L pe Bunul Dumnezeu sa asculte rugaciunile noastra si sa ne ajute sa trecem cu bine peste orice incercare ne asteapta!

Dumnezeu sa ne binecuvanteze pe noi si tara noastra!

Cu mult drag,
Sfatuitoarea