miercuri, 6 martie 2013

Va lovi Asteroidul 2013 ET Terra pe 9 martie?


Asteroidul recent descoperit 2013 ET va trece pe lângă Pământ, în acest weekend, apropiindu-se la o distanţă de 960.000 de kilometri de Terra, sâmbătă, 9 martie.
Va lovi Asteroidul 2013 ET Terra pe 9 martie? stiinta
Asteroidul 2013 ET se va apropia de Terra pe 9 martie (foto:theatlantic.com)
Oamenii de ştiinţă au anunţat că nu există niciun pericol ca asteroidul 2013 ET să lovească Pământul, precizând că din nefericire atunci cândasteroidul 2013 ET va trece pe lângă Terra, se va afla o distanţă mai mult decât dublă faţă de cea dintre Pământ şi Lună şi, prin urmare, nu va putea fi văzut şi de astronomii amatori. Evenimentul va avea loc la doar câteva zile după ce asteroidul 2013 EC, de 10 metri, s-a apropiat la 370.000 de kilometri de noi, pe 4 martie. Faţă de asteroidul care a vizitat Terra la începutul săptămânii, 2013 ET este de 10 ori mai mare, având dimensiunea unui teren de fotbal.
Proiectul Virtual Telescope din Italia, condus de astrofizicianul Gianluca Masi, va transmite live, pe internet, apropierea asteroidului, văzută prin telescop, începând de vineri, 8 martie, de la ora 21, ora României, accesând linkul de AICI.  Astronomii estimează că numărul rocilor spaţiale care trec pe lângă Terra este de peste 1 milion, însă doar 9.700 au fost descoperite până în prezent.
Cercetătorii au identificat şi cartografiat orbitele a 95% din cei 980 de asteroizidin apropierea Terrei, care au peste 1 kilometru şi care ar putea ameninţa planeta noastră, potrivit rtv.net. Niciunul dintre ei nu se va lovi de Pământ în viitorul apropiat.
Sursa:   www.ziuaveche.ro

Russel Crowe crede că a fotografiat un OZN (Video)


Actorul Russell Crowe susţine că a fotografiat un OZN, în apropiere de Grădina Botanică din Sydney, publicând pe internet fotografiile într-un montaj.
Russel Crowe crede că a fotografiat un OZN (Video) life
Russel Crowe crede că a fotografiat un OZN
Actorul Russel Crowe a postat pe contul de Twitter un video alături de întrebarea “OZN?”. Videoclipul conţine mai multe fotografii realizate de o cameră foarte performantă, fixă, instalată pe un balcon. Într-un al doilea tweet Crowe a povestit că încerca, de fapt, să surprindă o specie de lilieci, obţinând acest neaşteptat rezultat.Vedeta din “Gladiator” şi “Les Miserables” susţine că imaginile respective au fost capturate la o distanţă de aproximativ 250 de metri de balconul în care se afla.
Internauţii au comentat însă în mare parte că imaginile sunt editate sau că este vorba de o simplă distorsiune provocată de lumină. Potrivit entertainmentwise.com, sunt voci care susţin că actorul de la Hollywood a încercat doar să atragă atenţia asupra celui mai recent film al său, Broken City.

Sursa: www.ziuaveche.ro

Femeia – Forta Vietii


femeia

De o saptamana,de la o zi la alta mai mult,mai rapid mai puternic,se simte un flux vital nou si totusi stravechi.
Energia feminina se trezeste.
Din somnolenta,neincredere,si durere,tasneste forta primordiala perfecta, manifestata prin Femeie .
Inca nu a invatat cine este, inca nu isi cunoaste Puterea,si totusi,instinctiv,forta divina din ea se cere manifestata.
Incet,cu rabdare si perseverenta mugurii proaspeti sparg crusta intunericului pus asupra ei.
Incepe sa straluceasca. 
O femeie completa care se cunoaste  pe ea insasi desi nu o stie inca,care se iubeste si se accepta cu toate greselile trecutului.
Nu putine,nu putine…
Ce forta vitala trezeste Fiinta adormita care poate,vrea ,stie si doreste,sa danseze in soare pur si simplu pentru ca exista ?
Fara sa ceara nici o rasplata nici macar a admiratiei celor din jur ?
Este un inceput de primavara altfel.
De fiecare data  e altfel dar acum  e un inceput de zbor.
Spre inaltul din ea.Spre inaltul Inaltului.
A stat inchisa in ea ,a curatat cu rabdare tot neamul ei si pe cel omenesc si pe cel stelar ,a curatat si a transformat totul intr-un imens Camp de Iubire cu iubirea ei.
Acum primeste  manifestarea acestei stravechi forte a vietii  care incepe sa iasa ca sa straluceasca in toate nuantele posibile, ale tuturor culorilor.
Vizibile si invizibile.
Femeia incepe ,sa isi doreasca sa fie femeie,in adancul fiintei ei ,fara sa o spuna.
Doar s-o exprime.In sfarsit.
Nu mai doreste sa conduca ,sa fie egala cu barbatul sau in loc de.
A venit timpul reconcilierii energiilor manifestate masculine cu cele feminine.
Echilibrarea poate sa inceapa .Curand femeia se va simti ea insasi.
Pana acum  a facut Campul de Iubire.
Acum ea este Campul de Iubire.
Si este forta vietii care salveaza Viata insasi.

Sursa:

http://uriel-anael.blogspot.ro/


Sursa: daniilgaucan.wordpress.com

DE CE SE VA SFARSI ACEASTA ORANDUIRE SOCIALA? - MESAJ SFATUITOAREA (5)


PENTRU CA INCEPE O NOUA LUME SI O NOUA ORANDUIRE SOCILA


Ieri a fost una din zilele in care psihicul meu incerca sa ma traga inapoi. Imi veneau in minte tot felul de sentimente negative, destul de estompate, este adevarat, dar daca as fi cedat tentatiei de  a le da importanta, sunt sigura ca ar fi facut ravagii in toata mintea si in tot sufletul meu. Cat am putut le-am indepartat si m-am gandit constant la Dumnezeu Tatal, la Domnul Iisus si la Maicuta Sa atat de buna si la dragii mei Ingerasi, care ma insotesc si ma ajuta intotdeauna. 
Toata strategia mea a functionat si am reusit sa indepartez aceste sentimente negative. Eram sigura ca toate astea duc catre ceva. Ce anume? Voi vedea!
Aseara eram in fata calculatorului si raspundam mail-urilor. Fetele mele urmareau "Masterchef " la PROTV. Din cand in cand aruncam si eu cate un ochi la TV. Dintr-o data, ochii mei nu s-au mai dus spre ecran, ci s-au oprit pe fete, care stateau in pat si se uitau la TV. Am simtit o fericire extraordinara cum imi invadeaza sufletul. Mi-au dat lacrimile de fericire, atat de intens a fost sentimentul. Eu sunt de felul meu o persoana multumita si fericita. Ma consider norocoasa cu tot ceea ce am si fac, dar un asemena sentiment nu l-am incercat niciodata, la atata intensitate. M-am gandit ca este doar o parere, dar sentimentul a persistat multa vreme.
Dimineata, pe masura ce ma trezeasm, acelasi sentiment imi invada sufeltul. Atunci am inteles: PASESC IN NOUA LUME! Asta este de fapt!
Ghizii mei spirituali mi-au confirmat ca ceea ce am intuit este adevarat si ca lucruri minunate urmeaza sa mi se inatample. Ceea ce trebuie eu sa fac este doar sa pastrez aceasta stare de fericire si sa nu las nimic sa ma traga ianpoi, pentru ca este posibil sa vina niste influente ale partii negative, dar care pot fi anihilate "din fasa", exact cum am facut ieri.
Acum posed toate "armele" pentru a pasi in NOUA LUME! Acum sunt pregatita!
Cand va scriu aceste randuri, un val de bucurie imi inunda sufletul si simt cum in gat mi se formeaz o emotie surprinzatoare.

Ingerii mi-au spus sa imi astern pe hartie aceste trairi, pentru a vi le comunica si a va invita si pe voi sa imi dati mana si impreuna sa pasim in NOUA LUME.
 Nimic din ce lasam in urma nu trebuie sa mai conteze!
Intinde-ti si voi mana celor ce vor sa paseasca in aceasta Lume Minunata, pe care Dumnezeu ne-a pregatit-o si haideti sa mergem!
Este o lume in care ii vom intalni pe mastri creatori si pe lucratorii in lumina avansati, cei care au lucrat la indemnul Tatalui Ceresc pentru ca noi sa putem evolua si sa ii urmam.

In aceasta lume vom putea sa ne materializam gandurile. Ceea ce ne dorim se va realiza, daca este o dorinta care nu se opune Legilor Universului si Creativitatii. Este o lume minunata, fara bariere, frici si blocaje, este o lume unde cei care gandesc rau si doresc rau se autoelimina prin selectie naturala, caci nu poti evolua daca gandesti asa. Raul nu isi mai are locul in aceasta lume. 

Perioada imediat urmatoare este o perioada de tranzitie, in care puteti simti stari de rau, cum ar fi dureri 
articulate, stari de greata, dureri de cap, ameteli, palpitatii sau dureri de inima, dureri in chacre, dureri in zonele voastre considerate a fi "cu probleme", intensitatea lor depinzand de puterea fiecaruia de a dori schimbarea si a renunta la blocajele existente. 
Rugati-va mult si meditati cat va permite timpul. Spuneti rugaciuni simple sau TATAL NOSTRU, rugaciuni pe care le puteti spune mergand pe strada sau facand  treaba. Va vor ajuta sa va mentineti starea de vibratie inalta. 
De asemena "RUGACIUNEA PARINTELUI GHERONTIE - PENTRU ORICE DORINTA"

"Doamne, întoarce-i la bunătate şi la rugăciune pe toţi vrăjmaşii mei"

este miraculoasa.

HAIDETI CU MINE SA PASIM IN ACESTA LUME MINUNATA CARE NE ASTEAPTA!
ESTE O LUME PE CARE O VOM CONSTRUI IMPREUNA, IN CARE VOM FI IN DEPLIN ACORD CU DUMNEZEU TATAL NOSTRU CERESC!

Dumnezeu sa ne ajute si Ingerii Lui sa fie cu fie cu noi ci toti!

Cu mult drag,
Sfatuitoarea

P.S.:  Aveti grija de copii. La ei manifestarile pot fi mult mai ciudate si mai greu de interpretat. Folositi rugaciunile pentru ei si Sfantul Mir.

"A venit timpul pentru adevar" - interventie in Parlamentul belgian


"Aproape peste tot in lume interventiile militare si destabilizarea regimurilor devin din ce i ce mai frecvente. Razboiul preventiv a devenit regula si astazi, in numele democratiei sau al luptei impotriva terorismului, statele noastre isi aroga dreptul de a viola suveranitatea tarilor independente si de a da jos conducatori legitimi.

Avem Irakul si Afganistanul ca sechele ale minciunii americane. Au urmat apoi Tunisia, Egipt si Libia, unde gratie deciziilor noastre, tara noastra a participat in prima linie la crime impotriva umanitatii pentru a da jost, de fiecare data, regimuri pe care le definiseram drept progresiste si pentru a le inlocui cu regimuri islamiste, a caror prima dorinta a fost de a impune sharia.

Se intampla acum in Siria, unde finantam armamentul rebelilor islamisti care vor sa-l inlature pe Bashar al-Assad. Astfel, in plina criza economica, cand tot mai multi cetaeni de-ai nostri au probleme in a-si gasi o locuinta sau chiar hrana, in a se incalzi si a se trata...da, astept sa mi se spuna cat de mizerabil populist sunt... ministrul de Externe a decis sa ofere rebelilor sirieni 9 milioane de euro. Desigur, vom incerca sa credem ca acesti bani vor fi folositi inscopuri umanitare...op minciuna in plus.

Dupa cum vedeti, de luni de zile tara noastra nu face decat sa participe la actiuni de aducere la putere a unor regimuri islamiste in nordul Africii si in Orientul Mijlociu. Ei bine, cand se vorbeste despre a pleca la razboi pentru a lupta contra terorismului in Mali imi vine sa rad.

Nu este coerent sa mergi in Mali pentru a ajuta Franta in numele luptei impotriva terorismului islamist, din moment ce sustinem acest terorism in Siria, unde rebelii islamisti vor sa-l dea jos pe Bashar al-Assad si vor sa impuna sharia, asa cum au facut-o in Libia si in Tunisia. Trebuie sa nu ne mai mintiti si sa nu mai luati oamenii drept imbecili.

A venit timpul pentru adevar. Inarmand rebelii islamisti, cum occidentalii l-au inarmat pe Osama bin Laden, acest prieten al americanilor, pana cand s-au intors impotriva lui, tarile occidentale au urmarit implantarea in ’’noile state’’ baze militare, favorizand intreprinderile lor nationale. Totul este strategic.

In Irak, aliatii nostri americani au pus mana pe resursele petroliere. In Afganistan, a fost opiul si frogurile, foarte utile cand vrei sa faci bani repede. In Libia si Tunisia, in Egipt si in Siria, scopul a fost de a inlocui puteri moderate cu unele islamiste care vor deveni repedeostile si impotriva carora vom lupta incurand sub pretextul luptei antiteroriste, pentru a proteja Israelul. Urmatoarele tinte se cunosc deja. In cateva luni sunt sigur ca trupele noastre se vor indrepta catre Algeria si apoi, in sfarsit, catre Iran.

A porni un razboi pentru a elibera un popor de un agresor extern este un lucru nobil. A face razboi pentru a apara interesele SUA, a face razboi pentru a apara interesele unor companii, pentru a pune mana pe mine de aur, asta nu are nimic nobil si asta face din tarile noastre tari agresoare. Nimeni nu indrazneste sa vorbeasca despre asta.

A denunta un regim care poarta asemenea razboaie este o mandrie pentru mine. Imi cer scuze pentru vocabularul colocvial folosit, dar vreau sa-i dau dracului pe toti liderii care se joaca cu bombele precum copiii in curtea scolii. Nu am respect nici fata de jurnalistii care vor sa-i ia pe cei care nu sunt de acord drept debili mintali, in timp ce jurnalistii stiu ca acestia au dreptate de fapt.

Ni se spune ca Franta a raspuns strigatului de ajutor al presedintelui din Mali. Sa nu uitam insa ca aces presedinte nu are nicio legitimitate si ca a fost pus in functie pentru a asigura tranzitia dupa o lovitura de stat din martie 2012. Pentru cine lucreaza acest presedinte de tranzitie? Iata prima minciuna.

Presedintele francez Francois Hollande a indraznit sa spuna ca poarta acest razboi impotriva jihadistilor care ameninta, tineti-va bine, teritoriul francez si european. Preluand acest argument, jurnalistii si politicienii nostri au dat dovada de un tupeu inimaginabil.

Cum pot veni oare cu un asemenea argument in timp ce Franta sau Belgia nu au ezitat sa inarmeze si sa sustina jihadistii in Libia si sa-i sustina si acum in Siria? Acest pretext nu face decat sa sustina interese strategice si economice.
Frica de incoerenta a Occidentului a disparut insa, pentru ca se face totul ca aceasta incoerenta sa fie ascunsa. Insa ea este prezenta.

Un alt argument utilizat pentru a justifica aceste operatiuni militare este apararea drepturilor omului. Asa se intampla si in Mali. Trebuie sa actionam, pentru ca altfel nenorocitii de islamisti vor instaura sharia, vor lapida femeile si vor taia mainile hotilor. Intentia este nobila, nobila si salvatoare. Dar pentru ce? Pentru ce, atat timp cat rara noastra a aprticipat la aducerea la putere a islamistilor in Tunisia si Libia si este prietene cu Arabia Saudita. Va invit sa-i intrebati pe tinerii tunisieni care au fost la baza revolutiei de acolo daca sunt fericiti de situatia lor actuala. Este o ipocrizie.

Scopul razboioului din Mali este limpede. Si pentru ca nu se vorbeste despre el, eu voi vorbi.

Obiectivul este de a lupta inpotriva Chinei si de a permite aliatului nostru american sa-si mentina prezenta in Africa si in Orientul Mijlociu. Acesta este scopul actiunilor neocoloniale. Si, veti vedea, cand operatiunea se va termina, Franta isi va mentine baze militare in Mali. Aceste baze vor servi si americanilor si, in acelasi timp, companiile occidentale vor pune mana pe contracte care vor priva, inca o data, tarile recolonizate de bogatiile lor si de materiile lor prime.

Sa fim bine intelesi, primii beneficiari ai acestei operatiuni militare vor fi patronii si actionarii gigantului francez Areva, care incearca de ani de zile sa obtina exploatarea uraniului la Falea, o localitate cu 17.000 de suflete la 350 de km de capitala Bamako. Si nu stiu de ce, simt ca nu va mai trece mult pana cand mina aceasta va fi exploatata.

Mali este un producator de aur. Dar de putin timp a fost desemnat drept o tara care ofera conditii de talie mondiala pentru exploatarea uraniului. Cat de ciudat, nu! Inca un pas catre razboiul cu Iranul. Este evident.

In final, permiteti-mi sa subliniez lejeritatea cu care luam deciziile de a intra in razboaie. Guvernul actioneaza fara minima autorizare a Parlamentului. Pare ca are dreptul. Trimite materiale si oameni in Mali. Dar Parlamentul actioneaza abia dupa aceea si cand o face, ca si acum, nu sunt prezenti decat o treime din deputati. Este o lejeritate culpabila, venita din partea unui Parlament supus total dictatelor partidelor politice."

Deputatul Laurent Louis, in Parlamentul belgian:




Sursa: roaim.de.vu

U. E., dictatura de tip fascist - Ce trebuie sa facem


Dupa expunerea succinta facuta in articolul anterior cu acelasi titlu, fara a intra in amanuntele proiectului ideologic care a stat la baza crearii Uniunii Europene care evident este de sorginte fascista, doresc sa aduc in lumina constiintei oamenilor ceea ce trebuie noi, ca cetateni planetari sa facem, pentru a dejuca planurile cabalei de inrobire a noastra. 

Momentul pentru a proiecta calea spre o lume mai buna este ACUM. Viitorul intotdeauna este construit in prezent, suntem proprii creatori ai realitatii pe care o traim. Si in prezent exista necesitatea mai mult ca oricand sa schimbam actualul curs malefic urmat de omenire de cateva sute de ani datorita unor "interpusi autoproclamati" care ne comanda vietile si destinele si ne spun ca alta cale nu exista decat actuala ordine socio-economica. 

Omenirea se afla la o rascruce. Alternativele nu ar putea fi mai clare. Pe de o parte sunt interesele economice care beneficiaza de bolile, mizeria si moartea a milioane de oameni. Pe de alta parte sunt oamenii pentru care nu exista interes mai mare decat protectia sanatatii si a vietii lor. 

Supravietuitorii lagarelor de concentrare naziste si nu numai, transmit aceasta obligatie morala intregii omeniri, astazi. Este o chemare la actiune pentru a proteja viata pe pamant in cele mai largi sensuri - si astfel a crea fundatia unei lumi mai bune. 



Pentru realizarea acestui scop trebuie sa avem in vedere urmatoarele :

* Raspandirea adevarului
Acum este evident pentru multi dintre noi ca timp de multe secole am fost mintiti, inselati, subjugati si manipulati cu privire la foarte multe subiecte. Acum (datorita si internetului), informatia este inca libera si se poate accesa foarte usor pentru a ne informa din mai multe surse despre un anumit subiect si a ne forma propria noastra idee despre un anumit eveniment sau subiect. Astfel sa-i atentionam si pe ceilalti care inca mai cred in mass-media actuala sa caute propriul adevar. 

* Protectia sanatatii si vietii
Pentru a nu se abuza de ele si a nu fi sacrificate intereselor corporatiste oamenii sa caute sa se informeze si sa adopte o hrana cat mai naturala si tratamente naturiste care tin de medicina traditionala( noi ca si popor avand traditia vechilor daci), care sunt mult mai ieftine si nu afecteaza negativ corpul nostru. 

* Scoaterea in afara legii a patentelor asupra sanatatii si vietii
Omenirea a trebuit sa treaca prin doua razboaie mondiale soldata cu peste 100 de milioane de morti, pentru a intelege ca au fost create si orchestrate din umbra de cartelurile bancare, petroliere si farmaceutice. 

* Crearea unui nou sistem de ingrijire a sanatatii
In secolul trecut, interesele farmaceutice au incercat sa construiasca un monopol asupra sanatatii lumii, bazat pe doua elemente principale : exclusivitatea medicamentelor patentate ca terapii si privatizarea sectorului de sanatate sub controlul lor. Se intelege de la sine ca preconditia unui nou sistem de sanatate este eliminarea acestor doua elemente de control. 

Spre deosebire de sistemul sa sanatate existent, care este bazat pe promovarea si expansiunea bolilor pentru medicamentele patentate, focalizarea noului sistem este de prevenire si eliminare a bolilor. 

Primul pas, abolirea tuturor patentelor asupra medicamentelor si drogurilor terapeutice. Al doilea pas, aducerea sistemului de sanatate sub controlul oamenilor. Acesta este singurul mod in care se poate garanta ca cercetarea, educatia si practica medicala servesc exclusiv intereselor de sanatate ale oamenilor si nu intereselor financiare ale industriei farmaceutice. 

* Protectia vietii
Genomul uman ca plan si baza biologica a vietii ne apartine tuturor. Eforturile de a detine acest cod genetic cu scopul de a reconstrui, vinde si manipula corpul uman sau parti din el in numele castigurilor corporatiste, trebuie interzise. 

* Protectia surselor de hrana
Informatia genetica continuta in animale si plante care au fost crescute in gradinile si campurile noastre de milenii ne apartine tuturor. Manipularea si alterarea codului genetic al vietii, cu scopul de a-l patenta si a crea monopoluri pe pietele globale poarta cu sine pericolul ca sursele noastre de hrana sa fie controlate si folosite in scopul castigurilor politice si financiare, in favoarea intereselor corporatiste. 

* Protectia mediului
Buna sanatate si sustinerea vietii depind de aerul curat, apa pura si absenta substantelor chimice toxice din mediul inconjurator. In secolul 21 trebuie sa se elibereze din, , sertarele ascunse"tehnologiile, , free energy"bazate pe principiile demonstrate de Tesla si multi altii incepand cu 100 de ani in urma, pentru producerea energiei si renuntarea la petrol, carbune, fisiunea si fuziunea nucleara(in afara de fuziunea la rece, demonstrata recent). In mod similar a agriculturii intensive si pe suprafete foarte mari care saraceste pamantul si inlocuita cu cea organica zonala si de grup. 

* Apararea pacii lumii
Aceasta se poate face eliminand cauzele razboaielor. Inlaturarea inechitatilor de orice fel si trecerea la energie regenerabila gratuita si descentralizata va asigura pacea lumii. 

* Stabilirea justitiei sociale
Imperiile coloniale ale secolelor timpurii care au impartit lumea in bogati si saraci au fost inlocuite de natiunile lider in exporturile de produse chimice, petrochimice si farmaceutice. Interesele globale ale cartelului petrolului si medicamentelor nu doar cimenteaza nedreptatile de pe planeta noastra ci le extind si mai mult cu fiecare zi care trece.

Intre toate aceste noi si moderne forme de dependenta economica, de departe cea mai ticaloasa este aceea a "colonialismului farmaceutic". In spatele valurilor inselatoare de caritate si lupta impotriva epidemiilor, se promoveaza medicamente toxice si mortale care decimeaza populatia si agraveaza dependenta economica. 

In mod similar, impartirea in natiuni bogate si sarace este mai departe agravata prin promovarea semintelor si hranei patentate modificate genetic, sub falsul pretext al luptei impotriva foametei mondiale. 

Atata timp cat omenirea permite urmasilor arhitectilor Auschwitz sa continue sa fie brokerii de putere din spatele ordinii economice globale de astazi, nu va exista justitie sociala. 

Tehnologiile moderne descentralizate din domeniul sanatatii, nutritiei, energiei si alte domenii sunt bazele cresterii economice in lumea in curs de dezvoltare si ale micsorarii dependentelor. Mai mult, terminarea "platilor de tribut" de catre tarile in curs de dezvoltare catre Cartelul Petrolului si Medicamentelor va elibera cantitati vaste de resurse economice in aceste tari, care pot fi directionate spre satisfacerea nevoilor de baza ale populatiei, inclusiv hrana, sanatate, educatie si locuri de munca. 

* Stergerea tuturor datoriilor statelor lumii
Noul sistem financiar trebuie sa ia startul cu stergerea tuturor datoriilor statelor lumii si persoanelor fizice, adica restartarea sistemului. Desfiintarea bancilor private care nu au altceva ca scop decat profitul. Bancile sa lucreze in slujba intereselor comunitatii ca ajutor la dezvoltarea infrastructurii si economice zonale numai in beneficiul oamenilor. Descentralizarea puterii spre zone si mici comunitati, precum si desfiintarea tuturor taxelor si impozitelor progresiv, odata cu desfiintarea institutiilor statului care sunt o piedica in dezvoltarea libera a oamenilor. 

Daca vom lasa aceasta lume intereselor corporatiste, ei isi vor continua afacerile cu saracia, foamea, poluarea mediului, bolile si moartea. Desigur, mentinerea acestei lumi - si a beneficiilor economice care deriva din ea - poate fi realizata numai sub o dictatura globala care sa permita acestor interese corporatiste sa amputeze drepturile omului si sa ignore vointa popoarelor. 

Daca noi, ca popor, decidem sa ne asumam responsabilitatea, putem profita de cele mai noi tehnologii, pe baze stiintifice, si sa cream o lume a sanatatii, pacii si justitiei sociale. Schimbul liber de informatie intre oameni si marea cantitate de resurse economice care vor deveni brusc disponibile vor permite omenirii sa faca un salt inainte catre o astfel de lume. 

Alegerea pare evidenta. Totusi, doua aspecte trebuie sa fie clare : in primul rand, noi oamenii trebuie sa construim aceasta lume, pentru ca noi si generatiile urmatoare sa beneficeze de ea. In al doilea rand, trebuie s-o facem acum;pentru ca, cu fiecare zi ce trece, status quo-ul va incerca sa-si cimenteze controlul asupra acestei planete. 

Cateva idei :

Daca intalniti oameni care gandesc la fel in tot ceea ce am expus mai sus, colaborati si luati initiative in domenii ca :
Protectia mediului ;
Energia alternativa ;
Sanatatea naturala pe baze stiintifice traditionale ;
Gradinaritul organic ;
Microfinantarea si economia alternativa ;
Oricare alte sectoare in care influenta intereselor corporatiste poate fi redusa ;

Votati cu buzunarul propriu - fiti atenti cand alegeti unde si pe ce va cheltuiti banii, la fel cum sunteti atenti ce politicieni votati. De exemplu :

Cumparand produse organice autohtone, votati impotriva afacerilor cu pesticide ale industriei chimice si va protejati si sanatatea;

Cumparand o masina mai eficienta energetic votati impotriva industriei petrochimice si poluarii;

Alegand sanatatea naturala pentru voi si familia voastra, votati impotriva afacerii cu boli a industriei farmaceutice si a monopolului acesteia asupra sanatatii. 

Inchei acest articol cu certitudinea ca se pot gasi o multime de alte cai de a "infrange" acesti colosi care se hranesc din vietile noastre si din corpul planetei mama ca o tumoare. Totul este ca noi sa fim focalizati si sa discernem in totate alegerile zilnice pe care le facem, sa lasam la o parte ego-ul si interesele marunte individuale si inainte sa intreprindem ceva sa ne gandim : oare actiunile mele fac bine planetei, comunitatii si oamenilor din jurul meu ?

Toti suntem unul ! Drum drept spre Lumina !

Extrase din cartea "Dictatura UE" si site-urile : 
http://www4.dr-rath-foundation.org 
http://www.eu-facts.org/en/index.html 
http://www.eu-referendum.org/ 
http://www.health-peace-justice.org/ 
http://www.profit-over-life.org/ 

Sursa: http://roaim.de.vu

Dieta fara gluten


A fi la dieta nu inseamna in mod obligatoriu faptul ca vrem sa scapam de cateva kilograme ce sunt in plus. Sunt persoane care sunt nevoite sa tina o diata pentru ca sufera de o anumita afectiune, si ameliorarea starii de sanatate presupune respectarea unui anumit regim alimentar. O a doua cauza poate fi intoleranta sau alergia pe care o manifesta fata de anumite alimente.
Glutenul, proteina din cereale
Este aici cazul glutenului, o proteina care se gaseste in boabe de grau, ovaz sau secara, materia prima a unor produse pe care cei mai multi dintre noi le consuma zilnic: paine, paste, produse de panificatie, in general cele pe baza de faina dar nu numai.
Glutenul este ca si multe alte proteine, grasimi si zaharuri, important in buna functionare a organismului uman. Pe de alta parte glutenul este si cel ce confera mai mult gust alimentelor si face aluatul preparat din faina ce il contine sa fie mult mai elastic.
Intoleranta la gluten
Dar, pentru unii, aceasta simpla proteina poate deveni un dusman ce le pune viata in pericol. Este vorba despre cei care au dezvoltat intoleranta la gluten. Predispozitia la aceasta reactie din parte organismului este una genetica si, daca nu este identificata la timp, poate duce la cancer gastro-intestinal. De asemenea, persoanele care nu tolereaza glutenul pot avea si mari carente de calciu, fosfor, fier, vitamine din grupul B.
Dieta fara gluten – o necesitate
Alimente care contin glutenSingura solutie pentru aceste persoane este evident dieta fara gluten. De cele mai multe ori nu este suficienta doar aceasta masura, medicii prescriind si anumite medicamente. Unele dintre ele sunt suplimente nutritive pentru ca dezvoltarea fizica si psihica sa nu aiba de suferit.
Dieta fara gluten presupune eliminarea din mesele zilnice a unei game destul de mare alimente. Pe aceasta lista se afla: painea si derivate ale acesteia, prajiturile, placinta, bomboanele, supele instant, cerealele, berea, cipsurile, legume conservate in sosuri (glutenul este folosit la ingrosarea acestor sosuri). Multe dintre produsele de pe piata contin gluten chiar daca nu ne-am astepta la acest lucru.
Sunt spre exemplu multe sosuri pentru salate, ketchup sau dulciuri precum ciocolata care au in componenta lor aceasta proteina. Inainte de a cumpara alimentul respectiv, este necesar sa fie verificat ambalajul: eticheta va contine mesajul: “acest produs nu contine gluten” sau “atentie acest produs contine gluten”.
In dieta fara gluten sunt permise produse din faina de porumb, cum ar fi paste, biscuiti, soia, malai, orez, ouale, toate produsele lactate, carne, peste, fructe si legume neprocesate, alune si seminte in stare naturala, fasole. Aceste ultime produse se recomanda a fi consumate natural, evitandu-le pe cele ambalate, in ele putand fi adaugat gluten fie in mod voit, pentru gust, fie in mod accidental.
Dieta fara gluten nu trebuie considerata ca fiind si o buna metoda de a slabi pentru ca ne face sa scoatem din alimentatie multe alimente bogate in vitamine si nutrienti. Nu este recomandata decat celor care sufera de intoleranta la gluten. Eliminarea totala a produselor produce dezechilibru in organism.
In ajutorul celor care sufera de intoleranta la gluten, au aparut multe branduri/producatori care pun la dispozitia consumatorilor faina fara gluten dar si o gama de alte produse (paste si prajituri). Un numar din ce in ce mai mare de persoane sunt diagnosticate cu aceasta afectiune, avand in vedere faptul ca metodele medicale de investigare au avansat. Din pacate multi dintre cei diagnosticati sunt copii, intoleranta la gluten afectand grav dezvoltarea lor fizica.
Sursa: www.pro-sanatate.com

Mult a fost, putin mai este!!!


calendar

21-dec-2012 Sfarsitul celui de-al 5 lea Soare…
28-mar-2013 Inceputul celui de-al 6 lea Soare…
Ne apropiem cu pasi repezi!!!
Sursa: daniilgaucan.wordpress.com

Energie…pur si simplu




Sursa: daniilgaucan.wordpress.com

Comorile regilor traci - video, pe youtube



Pe Valea Regilor Traci din Bulgaria s-au descoperit, în ultimii ani, comori fabuloase din aur, vestigii impresionante ce vorbesc despre uimitoarea cultură și civilizație a traco-geto-dacilor.

Cercetarea arheologică din Bulgaria a luat un asemenea avânt încât bulgarii sunt percepuți, la nivel mondial, ca adevărații continuatori ai tracilor, datorită faptului că slavii s-au așezat în această zonă peste autohtonii traco-geto-daci, cu care s-au amestecat... În același timp, românii, datorită imbecilității unora și a ticăloșiei trădătorilor de serviciu, sunt percepuți ca un popor cu o identitate incertă, deoarece cecetarea arheologică este la pământ, deoarece siturile românești au fost jefuite de generații!!!
Este o emisiune pe care trebuie să o urmăriți pentru a vedea, pe de o parte, ce comori au lăsat în urma lor traco-geto-dacii și, în același timp, pentru a avea și mai multe motive de mobilizare în demersul nostru de recuperare a adevăratei istorii a românilor.
Invitații emisiunii sunt Generalul (rez.) Niculae Mircovici, deputat în Parlamentul României și jurnalistul Valentin Roman, redactor șef alwww.adevaruldespredaci.ro

Daniel Roxin

  


Sursa: danielroxin.blogspot.ro