miercuri, 13 februarie 2013

CONSECINTELE RENUNTARII PAPEI LA STATUTUL DE ''UNS AL LUI DUMNEZEU" - MESAJ SFATUITOAREA


Papa nu pleacă de la Vatican până nu îl primeşte pe Băsescu externe

Sa fi Papa nu este acelasi lucru cu a fi un director sau un manager de corporatie, desi multi asa poate vad aceasta functie. Sa fi PAPA este, dupa cum insasi Biserica Catolica recunoaste, un loctiitor al Lui Dumnezeu, insusi UNSUL LUI DUMNEZEU PE PAMANT. Cum poate cineva sa renunte la o asa sarcina, caci aici vorbim despre o sarcina.
Oare Iisus trebuia sa renunte si sa coboare de pe Cruce? Oare toti Sfintii Mucenici trebuiau sa renunte si sa se "retraga" din a mai suferi si muri pentru credinta lor?
Raspunsul dati-l voi insiva, caci Dumnezeu a dat singur raspunsul trimitand acel fulger in momentul in care Papa le vorbea cardinalilor despre retragerea sa. V-ati pus intrebarea daca toate acestea s-ar fi produs in evul mediu si Basilica Sf. Petru nu ar fi avut sistemul de protectie impotriva fulgerelor? Oare nu ar fi fost ea arsa din temelii de acest "raspuns" al lui Dumnezeu?
Dupa parerea mea nu ar mai ramas piatra pe piatra din ea si probabil multi dintre cei prezenti la acea adunare nu ar mai fi fost astazi in viata.
Dumnezeu este suparat si a transmis un mesaj clar. Dumnezeu este suparat si a transmis si inainte mai multe mesaje, care se pare ca l-au facut pe Papa sa ia aceasta hotarare de a se "retrage".
Dar oare te poti "retrage" din fata lui Dumnezeu? Oare poti sa zici: eu nu fac ce imi spune Dumnezeu si ma duc la manastire sa imi petrec restul zilelor. Nu, nici un om de rand nu poate face asa ceva fara sa suporte consecintele, daramite un Papa!
Imaginea care a făcut înconjurul lumii: Basilica Sf. Petru, lovită de un fulger, după anunţul Papei
Cum poti tu sa incurci Planul Divin? Cum poti tu sa te opui Domnului?
Se pare ca pe Papa l-a apucat frica de ce trebuia sa faca si vrea sa fuga. Dumnezeu i-a transmis sa scoata la iveala secretele ascunse de inaintasii lui, secrete care ar fi facut omenirea sa apuce pe o alta cale, pe calea iubirii si adevarului. Dumnezeu i-a spus sa curete biserica de toate elementele care nu au ce cauta in ea si sa atraga doar oameni care Il iubesc si Ii fac voia Domnului.
Ce a facut el? Nimic. Sau poate a incercat, desi nu cred. S-a asezat confortabil in scaunul pe care nu ar fi trebuit sa il ocupe el si pe care l-a dobandit prin sforarii si intrigi, crezand ca este usor sa porti Tiara Papala. Cand a vazut ca se inselase si ca repercursiunile sunt mari (boala, dusmani, pericole multiple), in loc sa urmeze cale Lui Dumnezeu, a hotarat sa se retraga.
Din pacate, urmarile gestului sau nu vor ramane fara ecou.
In curand se va trezi la viata un vulcan, sa speram ca nu va fi  Campi Flegrei, care va crea probleme nu doar Italiei. Norul de cenusa este posibil sa afecteze pana la 3 zile intinsul cerului. Acest vulcan trebuie vazut si perceput exact ca un ultim avertisment al Domnului pentru a se face ceea ce El doreste. 
Secretele trebuie scoase la iveala, caci altfel Vaticanul si poate intreaga Italie se vor confrunta cu multe fenomene care vor duce la pierderi de vieti omenesti si poate chiar mai mult. 
Sa nu se incerce iar sa se planuiasca o succesiune pe scaunul papal care sa nu respecte Vointa Divina. Biserica Catolica este atentinata sa revina la misiunea care i-a fost incredintata si sa renunte la intrigi si planuri de imbogatire si sa devina un exemplu pentru celelalte biserici, ajutand oamenii si punandu-se in slujba lor, nu impotriva lor.

Articol scris de Sfatuitoarea

Lumina albastra - Infecţiile pielii pot fi vindecate cu lumină, au descoperit oamenii de ştiinţă


In epoca rezistenţei la antibiotice - fenomen care, se tem specialiştii, va pune mari probleme omenirii în viitorul apropiat - cercetătorii caută tratamente noi, prin care să vină de hac infecţiilor fără a recurge la antibiotice. Un astfel de tratament este utilizarea luminii albastre, care, în experimentele pe animale, s-a dovedit surprinzător de eficientă în tratarea unor infecţii ale pielii.
Lumina albastră poate vindeca infecţiile produse de bacteria Pseudomonas aeruginosa la nivelul pielii şi al ţesuturilor moi, menţinând totodată integritatea stratului extern al pielii, a arătat un studiu realizat de cercetătorii de la Massachusetts General Hospital şi Harvard Medical School, SUA. Rezultatele au fost publicate în jurnalul Antimicrobial Agents and Chemotherapy.
Netoxic şi fără antibiotice, un asemenea tratament poate fi foarte valoros în tratarea infecţiilor cutanate, mai ales a celor produse de bacterii rezistente la antibiotice, aşa-numiţii supermicrobi.
Studiul a fost realizat pe animale de laborator, infectate cu P. aeruginosa şi care au fost împărţite în două grupuri. Toate animalele din grupul tratat cu lumină albastră au supravieţuit, în timp ce, în grupul de control, 82% dintre animale au murit.
Infecţiile pielii şi ale ţesuturilor moi ocupă locul doi, ca frecvenţă, printre infecţiile întâlnite în practica clinică şi reprezintă cel mai comun tip de infecţii (peste 3%) la pacienţii care se prezintă la serviciile de urgenţă. La pacienţii spitalizaţi, prevalenţa acestor afecţiuni este şi mai mare - 10%.
Tratamentul acestor infecţii devine tot mai dificil, pe măsură ce agenţii patogeni capătă rezistenţă la antibiotice, ceea ce, după părerea lui Michael R. Hamblin, conducătorul studiului, ar putea pune capăt perioadei cunoscute în istoria medicinei drept "era antibioticelor".
Specialistul a explicat că o mutaţie apărută la o singură bacterie, mutaţie care o ajută să supravieţuiască antibioticului, se răspândeşte rapid în toată populaţia microbiană, datorită ritmului extrem de rapid în care se înmulţesc bacteriile. De pildă, o enzimă numită NDM-1 le face pe unele bacterii rezistente la toate antibioticele cunoscute, iar medicii se tem că multe infecţii bacteriene ar putea deveni incurabile.
În plus, utilizarea sistematică a antibioticelor sporeşte costul tratamentelor medicale, deoarece infecţiile rezistente necesită utilizarea unor antibiotice mai scumpe (şi adesea mai toxice) şi spitalizări mai lungi. În acest context, devine tot mai importantă găsirea unor tratamente alternative capabile să vindece bolile produse de bacterii.
Sursa: EurekAlert!
              anatolbasarab.blogspot.ro


Mesajul secret pe care l-a transmis Michelangelo prin fresca”Crearea lui Adam”



 MA INTREB... DAR DACA A INCERCAT SA SUGEREZE CA DIVINITATEA ESTE CU TOTUL ALTCEVA DECAT AM FOST INVATATI ?
  

Mesajul secret pe care l-a transmis Michelangelo prin fresca"Crearea lui Adam"

Dintre toate picturile de pe tavanul Capelei Sixtine, "Crearea lui Adam" este cea mai impresionantă opera a lui Michelangelo. Marii critici de artă au adus numai cuvinte de laudă acestei fresce, Vasari descriindu-l pe Adam doar la superlativ, "Adam, al cărui frumusețe, postură și contururi sunt atât de perfecte încât pare că a fost creat de Supremul Creator însuși și nu de pensula unui muritor de rând". Efectul vizual este unul senzațional, în partea stângă, Adam, creația pură a lui Dumnezeu, întinde mâna spre cea mai înaltă energie din Univers. În acest fel prinde viață și puritatea emanată ne face să credem că încă nu a căzut în păcat.
La prima vedere fresca este de-o simplitate ieșită din comun, dar trebuie să ne amintim că Michelangelo nu a fost doar un pictor oarecare ci un om complex cu foarte multe cunoștințe pe care a dorit să le transmită umanității. Complexitatea pictorului se observă din mesajul ascuns în creația sa, mesaj care depășește puterea de înțelegere a celor mai mulţi dintre oameni.
Magnifica operă de artă a fost creată între anii 1508-1512 şi a fost comandată chiar de Papa Iulius al II-lea. Michelangelo a pictat-o fără asistență şi fără a ține cont de părerile celor din jurul său. Aceasta este cauza pentru care diverse opinii contradictorii s-au născut în cercurile oamenilor de știință. Scânteia sau fluxul energetic dintre degetul creatorului şi cel al lui Adam se zărește atât de bine încât am putea crede că opera sa este încărcată de o imensă energie pozitivă. La o analiză minuțioasă s-a constatat că sfera în care este pictat creatorul este izbitor de asemănătoare cu creierul uman. Oare ce a vrut să transmită Michelangelo prin acest fapt?
crearea lui adam4 Mesajul secret pe care l a transmis Michelangelo prin frescaCrearea lui Adam
Printr-o comparație simplă a contururilor celor două imagini(forma creierului uman cât şi forma sferei din care provine Dumnezeu) realizăm că spațiul este unul şi același. Dumnezeu provine dintr-un mare creier, identic cu cel uman şi de acolo i-a oferit viață primului om de pe Pământ.
O altă ciudățenie este glanda pituitară, care se observa atât de bine în fresca din Biserica Sixtină şi care este înfățișată de piciorul unui înger. Se pare că Michelangelo a omis voluntar să-i mai picteze degetele pentru a scoate în evidență cât mai bine această componentă importantă a creierului uman.
crearea lui adam2 Mesajul secret pe care l a transmis Michelangelo prin frescaCrearea lui Adam
Glanda pituitară este o structură mică la baza creierului situată în interiorul unei șei osoase protective. Ea este cea mai importantă glandă din sistemul endocrin (hipotalamus, glanda pituitară, glanda pineală, glanda tiroidă şi paratiroidele, pancreasul, suprarenalele, glandele de reproducere – ovarele şi testiculele) . I se mai spune și glanda maestru (conducătoare) pentru că îşi produce proprii hormoni, dar influențează de asemenea secreția hormonală a altor glande. Această glandă controlează intestinele, vezica, uterul, stomacul şi splina.
Şi atunci nu putem să ne întrebăm decât care este mesajul codificat din spatele acestei opere de artă? Oare maestrul Michelangelo a vrut să sugereze că Dumnezeu este o inteligență deosebită, un creier care poate să pună în mișcare întregile legi universale, sau pur şi simplu creatorul este doar în mintea umană?

-- Mih


Sursa: anatolbasarab.blogspot.ro

Intentia impecabila si capacitatea de materializare/manifestare

   Inelia Benz

Copyright Inelia Benz ascension101.com

Materializarea dorintelor noastre devine tot mai mult instantanee. Coreografia sprijinului Universal,pentru rezultatele dorite de noi,este tot mai puternica,pe zi ce trece.
Copiii ai mici, adolescentii si adultii tineri par a fi capabili sa materializeze mult mai repede decat o faceam noi la varsta lor sau in multe cazuri decat o facem noi acum.
Aceasta pentru ca ei nu au aceleasi programe cu care am fost noi injectati, ei cresc intr-un mediu cu vibratii mai inalte si cuvantul „materializare” este in vocabularul lor curent.
 Impecabilitatea sporeste capacitatile noastre de materializare. Dar cum atingem o stare de impecabilitate? Ce inseamna impecabilitate in cele din urma?
Conform dictionarului Marriam-Webster, impecabilitate inseamna „incapabil de a pacatui sau de a fi predispus pacatului” si „fara greseala sau vina, perfect”. Originea cuvantului este in limba latina „impeccabilis, din im peccare a pacatui”.
A pacatui, in majoritatea limbilor, inseamna „a rata tinta” sau „separare de legea Domnului”.
Tradus in limbaj laic, aceasta inseamna a ne indeparta de sinele nostru superior, a ne indeparta de energia esentiala a nucleului nostru, care este Lumina/Iubire.
Cum stim daca suntem impecabili? Ei bine daca ne gandim la ceva ce ne dorim in viata noastra, dar care are orice ganduri, emotii sau reactii fizice de vibratii joase, emotia este cea care va fi manifestata.
Orice lucru care nu rezoneaza chiar „corect” in corpurile noastre fizice si emotionale este „separat de sinele nostru superior”.
Prin urmare, daca vrem o casa mare si frumoasa, pentru ca vrem sa „le aratam ca suntem mai buni ca ei” – oricine ar fi „ei” – vom materializa saracie. Sau vrem sa ne gasim „sufletul pereche”, pentru ca suntem extrem de singuri si nu putem suporta gandul sa mai mergem iar singuri la cinematograf, materializam „singur”. Unii dintre cei mai singuri oameni pe care i-am intalnit, traiesc cu partenerul lor de viata.
Uneori vrem sa materializam lucruri, pentru ca suntem invatati ca acestea sunt lucrurile de avut pentru a fi „fericiti”.
Majoritatea „motivelor” care au vibratii joase, atasate scopurilor si dorintelor noastre, sunt bazate pe frica sau nevoie. De multe ori, motivele ascunse pentru care nu materializam sunt frica sau nevoia.
Uneori putem sa ne temem sa materializam lucruri – in special bani sau relatii sanatoase – pentru ca ne este teama ca vom „abuza de putere” si uneori pentru ca ne este teama ca le vom „pierde”, dupa aceea. Alteori, pentru ca „nu suntem gata sa ne angajam” la acea responsabilitate. Recent am experimentat-o personal pe cea din urma!
Ce putem face?
Faceti o lista cu trei lucruri pe care vreti sa le materializati repede. Poate fi vorba de ceva fizic, o parte a mediului, un tip de relatie umana de terminat sau inceput, o schimbare emotionala, orice.
Decideti care e cel mai important pentru voi.
Intrebati-va daca este „propria” dorinta. Daca obtineti un „nu”, intrebati-va corpul daca este „dorinta lui”. (Daca aveti probleme in a comunica cu corpul, faceti „Exercitiul de reconectare cu corpul fizic” din Cursul Ascension101 pentru urmatoarele 21 de zile).
Intrebati-va „de ce” isi doreste corpul acest lucru. Uitati-va la raspuns – este bazat pe frica? Este bazat pe nevoie? Procesati-l.
Intrebati-va din nou „de ce” isi doreste corpul acest lucru si vedeti care este nucleul energiei acelui raspuns. Daca e o vibratie joasa, procesati-l si repetatI, pana cand nu mai sunt raspunsuri.
Cand nu mai sunt raspunsuri, cel final este de obicei „pentru ca vreau sa fiu fericit/a”.
Manifestati o stare de bucurie in corpul fizic, mental si emotional chiar acum. Recunostinta pentru ceva minunat in viata voastra este o cale buna de a intra intr-o stare de bucurie.
Odata ce sunteti in bucurie completa/totala, sunteti liberi. Odata ce sunteti liberi, puteti reconsidera lucrul pe care vreti sa-l materializati si vedea daca mai aveti „nevoie” de el sau nu.
Odata ce nu mai aveti „nevoie” de el sau nu mai aveti vibratii negative atasate lui, puteti fi siguri de succes.
In principiu, ce facem este sa scoatem elementul materializat, din vibratiile noastre inferioare (separare de Sursa) si sa-l punem drept in interiorul Sursei (iubire/lumina).
Materializam cu corpurile fizice, emotionale si mentale. Daca acestea sunt in „nevoie”, „frica”, „manie” – sau orice alt tip de energie care nu este bucurie, lumina, iubire – atunci vor materializa emotiile si situatiile pe care le „credem” posibile.
Cream a cincea dimensiune, cream lumea fizica, cream ce se intampla in vietile noastre. Am facut asta inca de cand ne-am nascut, dar inconstient. O facem bazandu-ne pe regulile sociale si programe precum frici, nevoi si iluzia lipsurilor. Ce realizam cu exercitiile de mai sus, este ca incepem sa ne cream lumea, in mod constient. Asta e singura diferenta! Devenim constienti de proces, materializam si manifestam constient.
Cu cat mai inalte sunt vibratiile noastre si, cu cat mai mult suntem in contact cu corpurile noastre, cu atat mai repede putem materializa o realitate fantastica – nu numai pentru noi insine, dar si pentru intregul colectiv uman.

Sfaturi pentru sanatatea ta de la 25 de experti


Cat de mult pretuim sanatatea? Cat de importanta este sanatatea pentru noi si pentru 
sanatatea
familia noastra? Daca ar fi sa dati un singur sfat de sanatate , care ar fi acela? Daca ar trebui printr-o simpla fraza sa transmiteti cuiva drag un sfat legat de sanatate , cum ar suna acesta?

Am gasit un articol interesant in care se prezinta cate un sfat, un singur sfat de sanatate dat de cate 25 de experti asa ca va invit sa-l cititi , sa va ganditi , sa preluati ceea ce credeti ca vi se potriveste si sa incercati sa aplicati in viata voastra sau a celor dragi voua.

1. Mananca bine, traieste bine, misca-te mai mult, iubeste mai mult!

Dean Ornish, M.D.autor al cartii  The Spectrum

2. Bucura-te de micul dejun!

In cei peste 20 de ani de munca in domeniu, cel mai bun sfat pe care l-am putut da a fost legat de importanta de a lua micul dejun dimineata si de a fii sigur ca ai proteina in aceasta prima masa a zilei.
– Dr. Patricia Fitzgerald,  autor al cartilor The Detox Solution: The Missing Link To Radiant Health, Abundant Energy, Ideal Weight, And Peace Of Mind

3. Ia-o usor!

Cel mai bun sfat: Ia-o usor si naviga pe valurile recunostintei si ale gratiei.
– Deepak Chopra, autor al cartii God: A Story Of Revelation

4. Fii vegetarian o data pe saptamana!

Singurul meu sfat este sa incerci sa fii vegetarian o data pe saptamana. Este bine pentrusanatatea ta si pentru mediul inconjurator. Experimenteaza cu noi retete folosind surse de proteine fara carne precum lintele, tofu sau fasolea.
– Joy Bauer, autor al cartilor Joy Bauer’s Food Cures: Eat Right To Get Healthier, Look Younger si Add Years To Your Life

5. Mananca mai multe bacterii!

Am facut multe cercetari asupra fermentarii si din ce am descoperit , cu totii ar trebui sa includem mai multe alimente vii fermentate in dieta noastra . Nu doar iaurturi dar muraturi facute cu sare nu cu otet, sauerkraut si kimchee. Bacteria din aceste alimente contribuie la sanatatea noastra intestinala.
– Michael Pollan, autor al cartii COOKED: A Natural History Of Transformation

6. Preia controlul!

Sfatul meu este : Iti cunosti corpul mai bine decat oricine, asa ca preia controlul si responsabilitatea asupra propriei sanatati.
– Frank Lipman M.D., autor al cartii Revive: Stop Feeling Spent And Start Living Again

7. Consuma mai multe plante !

Indeparteaza-te de la consumul alimentelor de provenienta animala si indreapta-te catre alimentele din plante . Este bine pentru sanatatea ta deoarece aceste alimente previn bolile cardio-vasculare, obezitatea, cancerul, diabetul, este bine pentru mediul inconjurator si este bine pentru sufletul tau atunci cand stii ca nu ai provocat suferinta.
– Kathy Freston, autor la cartii Veganist: Lose Weight, Get Healthy, Change The World

8. Distreaza-te !

Oamenii sanatosi se distreaza mai mult si mai bine !
Acest fapt tinde de multe ori sa fie ignorat. Sanatatea ia de multe ori un ton moral si tindem sa uitam ce inseamna de fapt sanatatea si pentru ce este aceasta buna. Fiecare trebuie sa faca din sanatatea sa o prioritate. Iar odata ce devine o prioritate, atentia trebuie sa se mute pe cum sa ajungem de acolo aici. Insa de multe ori, sanatatea nu este o prioritate, pentru ca oamenii uita pentru ce este buna aceasta. Sanatatea este pentru a trai mai bine!
– David Katz M.D., autor al cartii Epidemiology, Biostatistics And Preventive Medicine

9. Fa-ti propriile reguli!

Cu cat capeti mai mult interes despre tine – ce functioneaza si nu functioneaza pentru tine personal – in loc sa iti faci griji de lucruri despre care crezi ca ar trebui sa le faci, cu atat mai usor va fi sa faci toate lucrurile care te ajuta sa cresti o versiune energetica a ta.
Capata interes in a-ti prepara propriile mancaruri acasa experimentand in bucatarie. Fa in fiecare zi meditatie sau yoga. Gandeste-te la cum te simti atunci cand te hranesti si gandesti sanatos.
– Tara Stiles, autor al cartii Yoga Cures: Simple Routines To Conquer More Than 50 Common

10. Mancarea este cel mai important medicament.

Aminteste-ti ca mancarea nu inseamna numai calorii si energie. Aceasta este informatie si calitatea de informatii pe care o introduci in corpul tau este cel mai simplu si cel mai determinant factor pentru sanatatea ta. Alege calitatea  si prin asta ma refer la alimente intregi, reale, vii, proaspete, varietati de legume, fructe, nuci, seminte, leguminoase pline de culori, carne slaba de pui, omega 3, peste, animale hranite cu iarba si o proportie mica de orez brun si quinoa. Consuma mai putin gluten si lactate, mai putina faina si mai putin zahar. Sanatatea ta depinde mult de aceste alegeri.
Fiecare imbucatura comunica mesaje direct catre fiecare celula din corpul tau prin tot felul de semnale si mesaje care preschimba hormonii, sistemul imunitar, chimia creierului si in final determina care gene sunt activate sau dezactivate. Mancarea este cel mai puternic medicament si ce pui in varful furculitei este mult mai important decat orice ai gasi intr-o farmacie.
– Mark Hyman, M.D., autor al cartii The Blood Sugar Solution: The UltraHealthy Program For Losing Weight, Preventing Disease, si Feeling Great Now!

11. Prioriteaza somnul!

Fa odihna o prioritate. Somnul ne afecteaza fiecare sistem de organe si fiecare stare de boala. Somnul este vindecator si cu cat dormi mai mult cat cat o sa simti asta mai mult cand esti bolnav. Daca ai putea sa faci doar un singur lucru pentru a dormi mai bine , ai grija sa te culci si sa te scoli la aceeasi ora in fiecare zi chiar si in weekend. Acest lucru va mentine ceasul tau biologic intr-o buna si lina functionare si ii va spune mereu creierului cand este ora de culcare si de sculare.
– Michael Breus, Ph.D., autor al cartii The Sleep Doctor’s Diet Plan: Lose Weight Through Better Sleep

12. Fii activ in fiecare zi !

Fa exercitii fizice in fiecare zi, chiar daca asta inseamna doar sa mergi la o plimbare in mod regulat  - orice miscare care iti creste nivelul de activitate este importanta. Pe langa asta renunta la alimentele procesate masiv si consuma mai multe alimente intregi.
– Tracey Mallett, creator al programului Tracey Mallett’s FuseDance Cardio Melt

13. Mananca mai multa proteina!

Consuma 30 gr de proteina in primele 30 de minute de cand te scoli. Asta este metoda prin care o parte din cititorii mei au ajuns sa piarda in greutate de la 2,5 kg/luna la 10kg/luna. Este si modul in care zeci de cititori de-ai mei au pornit cure prin care au slabit peste 50 de kg.
– Tim Ferriss, autor al cartii The Four Hour Body and The Four Hour Chef

14 Accepta-te acum!

Accepta-te in acest moment. A fi in pace cu ce este eun spatiu sfant si vast pentru vindecare. Aminteste-ti ca stresul stoarce toata forta vitala din noi. Acceptarea si respectarea fiecarui gram din tine iti va permite sa te relaxezi si sa te reinnoiesti. Din acel spatiu relaxat si receptiv, vei castiga claritatea si puterea necesara pentru a creea o matrita pentru o viata fericita si sanatoasa.
– Kris Carr, autor al cartilor Crazy Sexy Kitchen: 150 Plant-Empowered Recipes To Ignite A Mouthwatering Revolution.  (Kris Carr s-a vindecat de cancer prin hrana vie)

15. H2O si somn.

Dormi si hidrateaza-te. Acestea sunt doua dintre lucrurile care iti determina sanatatea si cu toate astea de multe ori sunt ignorate. Fara somn corpul nu se poate odihi si vindeca. Somnul ne tine tineri din punct de vedere biologic. Fara apa suntem nimic. Apa joaca un rol important in aproape fiecare proces metabolic din corpul uman. Apa se regaseste in doua treimi din corpul nostru asa ca trebuie sa ne facem plinul.
– Chris Powell, autor al cartii Choose To Lose: The 7-Day Carb Cycle Solution, trainer on “Extreme Makeover: Weight Loss Edition”

17. Traieste clipa!

Incepe astazi. Fa ceva. Orice faci nu trebuie sa fie perfect sau sa fie ceva revolutionar. Este doar pentru a te ajuta sa vezi ca sanatatea este la un pas si ca schimbarile mici pot creea rezultate masive. In alte cuvinte nu lasa ca “perfect” sa fie inamicul lui “bine”.
Daphne Oz, autor al cartii The Dorm Room Diet: The 8-Step Program for Creating a Healthy Lifestyle Plan That Really Works – Daphen este fata cea mare a doctorului Mehmet Oz (Dr Oz)

18. Elimina ce este alb!

Este o fraza scurta dar o schimbare mare . Elimina tot ce este alb si procesat precum faina, orezul, zaharul, sarea, pastele. Aceste ingrediente contin o gramada de calorii dar mai nimic altceva. Scapand de acestea si concentrandu-te pe alimente intregi si neprocesate te va ajuta sa scapi de kilogramele in plus si sa normalizezi nivelele de glucoza din sange .
– Cheryl Forberg, R.D., autor al cartii Flavor First: Cut Calories And Boost Flavor With 75 Delicious, All-Natural Recipes, nutritionist pentr emisiunea NBC’s “The Biggest Loser”

19. Odihenste-te destul!

Dormi intre 7 si 8 ore in fiecare noapte. Este esential pentru a putea lupta cu stresul si pentru a ramane energizat. Daca nu dormi cat trebuie, acest lucru poate duce la un sistem imunitar slabit , lipsa de memorie si kilograme in plus. Stiu ca nu este intotdeauna usor asa ca , cateva sfaturi rapide: Puneti o alarma la care trebuie sa mergi la culcare nu numai pentru atunci cand trebuie sa te scoli. Inchide sau scoate toate aparatele electrice/electronice din dormitor. Scoala-te la aceeasi ora in fiecare zi , chiar si in weekend, pentru a regla somnul.
– Mehmet Oz, gazda a emisiunii, The Dr. Oz Show, autor al cartii You Being Beautiful

20. Crede in tine!

Crede in tine indiferent de ce se intampla. Faci asta pentru tine. Meriti asta si eu cred in tine.
– Richard Simmons, creator al programului Richard Simmons: Boogie Down The Pounds

21. Evita produse ce contin BPA!

Incearca sa iti limitezi expunerea la chimicalele toxice din produsele de ingrijire personala precum sampon, lotiune de corp, spray pentru par, oja, etc. BPA se gaseste de obicei in sticlele de plastic, conserve si alte alimente procesate. Fii atent si elimina-l din viata ta.
– Margaret Cuomo M.D., autor al cartii A World without Cancer: The Making of a New Cure and the Real Promise of Prevention

22. Respira!

Invata exercitii de respiratie, in special 4-7-8, pentru a reduce stresul, pentru a-ti imbunatati starea de spirit si pentru a te ajuta sa te simti energizat in orice moment, oriunde.
– Andrew Weil M.D., autor al cartii Spontaneous Happiness

23. Fa exercitii fizice in fiecare zi!

Exista beneficii extraordinare daca integrezi exercitiile fizice in rutina ta zilnica. Numai 30 de minute de cardio sau ridicari de greutati iti pot reduce riscul de obezitate, osteoporoza si boli de inima in timp ce iti ridica moralul, cresc libidoul si reduc riscul de anumite forme de cancer. Miscarea iti poate imbunatatii mult sanatatea
– Lisa Masterson M.D., author al cartilor
Paper Dollhouse: The Story of My Mother, Her Strength and Sacrifices, si My Journey to Become a Doctor and Co-host of “The Doctors”

23. Consuma omega 3!

Chiar daca esti adult sau copil consumand peste de doua sau trei ori pe saptamana sau daca iei un supliment de peste in fiecare zi iti poti imbunatatii sanatatea. Te vei alege cu un creier mai destept , o inima mai sanatoasa , un sistem imunitar mai puternic , piele mai fina si ochi mai buni – pe deasupra vei impiedica si procesul de imbatranire.
– Jim Sears M.D., Co-autor al cartii The Omega-3 Effect: Everything You Need to Know About the Supernutrient for Living Longer, Happier, and Healthier si Co-gazda a emisiunii “The Doctors”

24. Stai jos mai putin!

Zambeste mai mult, stai jos mai putin si manca ca si cum viata ta ar depinde de asta.
– Travis Stork M.D., Co-autor al cartii The Doctor Is In: A 7-Step Prescription for Optimal Wellness si Co-gazda a emisiunii “The Doctors”

25. Lasa-te de fumat!

Daca nu fumezi acum si iti pretuiesti sanatatea, sa nu te apuci niciodata. Acesta este un obicei mortal care iti poate afecta sanatatea pe toate planurile si iti poate distruge pielea.
– Andrew Ordon M.D., autor al cartii Better in 7: The Ultimate 7 Day Guide to a Brand New You! si Co-gazda a emisiunii “The Doctors”
Desi mai toate sfaturile sunt interesante si importante trebuie sa mentionez totusi ca nu sunt deacord deloc cu cele de la punctele 13 si 23. In nici un caz o doza mare de proteine care contine cam tot necesarul pe ziua respectiva nu trebuie luata de dimineata , cand corpul trebuie sa isi revina usor din starea de somn prin meditatie si vizualizare, prin alimente energizante si lichide. Cat despre omega 3 si produsele din peste , exista alte surse mult mai sanatoase si mai simple de a procura o cantitate mai buna si mai sanatoasa de omega 3.Puteti citi mai multe in articolul :Omega 3 , importanta si sursele sau Semintele de canepa, un aliment complet.
Sfatul meu, desi nu imi permit sa-mi asociez numele cu cei de sus, ar fi “Cauta singur adevarul!”. Adevarul este unul singur, iar pentru fiacre dintre noi acest adevar este personalizat. In ziua de azi informatia este la un click distanta, informeaza-te bine si judeca dupa rezultat nu dupa teorie.
Si pentru ca aici invatam impreuna sunt foarte curios sa aflu pararea voastra, spuneti-mi prin indicarea numarului, care sfat sau sfaturi vi se par cele mai pertinente si ce alte sfaturi ati include pe aceasta lista si cum vedeti voi sanatatea!
 Surse pentru acest articol cuprind:
http://www.huffingtonpost.com/2013/01/24/health-experts-offer-advice_n_2473582.html?ir=healthy-living&utm_campaign=012413&utm_medium=email&utm_source=Alert-healthy-living&utm_content=Title#slide=more274316 -sanatatea
http://viataverdeviu.ro/sfaturi-pentru-sanatatea-ta-de-la-25-de-experti/

Un copil din Rusia isi aminteste vietile trecute petrecute pe planeta Marte

Boriska - băiatul de pe MarteUneori, anumiţi copii se nasc cu talente fascinante şi abilităţi neobişnuite.
Am aflat povestea unui băiat neobişnuit pe nume Boriska, de la membrii unei expediţii care cerceta o zonă de anomalie din nordul regiunii Volgograd numită Medvedetskaia Griada.
"Îti poţi imagina, seara, în timp ce eram cu toţii în jurul focului de tabără, un băieţel de 7 ani ne-a captat atenţia tuturor. Dorea să ne spună tuturor despre viaţa de pe Marte, despre locuitorii planetei şi zborurile lor spre Terra" spune unul dintre martori. Linişte perfectă. A fost incredibil! Băieţelul cu ochii vii şi mari spunea o poveste despre civilizaţia marţiană, despre oraşele megalitice, despre navele lor şi călătoriile lor spre alte planete, despre minunatul ţinut Lemuria, unde el a aterizat venind de pe Marte.Foc de tabaraVreascurile pocneau, ceaţa nopţii învăluia zona taberei, iar imensul cer întunecat cu miliardele de stele ascundea parcă un fel de mister. Povestea lui a durat o oră şi jumătate. Unul dintre noi a fost suficient de deştept ca să pornescă casetofonul şi să înregistreze întreaga poveste.
Mulţi dintre noi am fost profund uimiţi de două aspecte. În primul rând, băieţelul avea cunoştinţe excepţional de profunde. Intelectul lui era evident foarte departe de acela al unui băieţel obişnuit de 7 ani. Nu orice profesor poate fi capabil să spună întreaga istorie a Lemuriei şi locuitorilor ei cu atâtea detalii. Nu veţi găsi nici-o menţiune despre Lemuria în manualele scolare, iar ştiinţa modernă nu a demonstrat încă existenţa altor civilizaţii.
În al doilea rând, am fost uimiţi de vorbirea acestui băieţel. Cunoştinţele lui, oferite într-o terminologie specifică, detaliile şi informaţiile despre trecutul planetelor Marte şi Pământ au fascinat pe toata lumea.
"De ce a început el conversaţia? Poate pentru că simţea atmosfera taberei, în care erau multe persoane deschise şi învăţate".
"Putea el să inventeze toate astea?"
"Mă îndoiesc" a spus prietenul meu. "Pentru mine era ca şi cum băieţelul îşi amintea detalii din vieţile sale trecute. Este virtual imposibil să inventezi astfel de poveşti".
Azi, după ce m-am întâlnit cu părintii lui Boris şi l-am cunoscut pe baiat, încep să ordonez cu grijă toate informaţiile obţinute în povestea din jurul focului. S-a născut la 11 ianuarie 1996, în oraşul Voljskii, deşi în actle lui scrie că oraşul natal este Jirnovsk, din regiunea Volgograd.
Părinţii lui sunt nişte oameni minunaţi. Nadejda, mama lui Boris, este dermatolog într-o clinică publică. A absolvit Institutul Medical din Volgograd în 1991. Tatăl băiatului este ofiţer ân rezervă. Amândoi ar fi fericiţi dacă cineva ar reusi să le clarifice situaţia băiatului lor. Între timp, ei îl observă şi-l văd crescând.Nadejda îşi aminteşte: "După ce s-a născut Boris, era capabil să-şi menţina capul la numai 15 zile. Primul lui cuvant - baba - l-a spus când avea 4 luni, iar curând după aceea a început să vorbească. La vârsta de 7 luni a construit prima propoziţie 'Vreau un cui'. A spus asta după ce a văzut un cui într-un perete. Evident, posibilităţile lui intelectuale depăşeau cu mult pe cele fizice."
- Cum se manifestau aceste abilităţi?
- Când Boris avea doar un an, am început să-i dau litere (după sistemul Nikitin) şi, la un an jumate el putea să citească titlurile mari din ziare. Nu i-a luat mult să se obişnuiască cu culorile şi nuanţele lor. A început să picteze la doi ani.
Apoi, la puţin timp după ce împlinise 2 ani, l-am dus la creşă. Educatorii erau uimiţi de talentele lui şi de modul lui neobişnuit de a gândi. Băiatul are o memorie excepţională şi o abilitate incredibilă de a acumula noi informaţii. Totuşi, părinţii lui au observat repede că Boris ştia şi alte lucruri decât cele învăţate de la părinţi.
- Nimeni nu l-a învăţat asta, îşi aminteşte Nadia. Dar uneori, se aşează în postura lotusului [o postură corporală hatha-yoga] şi începe să povestească. Vorbeşte despre Marte, despre sistemele planetare, civilizaţii îndepărtate... nu ne venea să credem urechilor! Cum poate un copil să cunoască toate astea? Universul, poveştile despre alte lumi şi imensitatea cerurilor sunt ca nişte mantre zilnice pentru el, încă de la doi ani.
Atunci Boriska ne-a spus despre viaţa lui de pe Marte, despre faptul că planeta era de fapt locuită, dar - ca rezultat al celei mai puternice şi distructive catastrofe - şi-a pierdut atmosfera iar acum toţi locuitorii de acolo trăiesc în orase subterane. În trecut, el obişnuia să facă zboruri spre Pământ destul de des, în scopuri comerciale şi de cercetare. Se pare că Boriska a pilotat chiar el nava spaţială. Asta se întâmpla în vremea civilizaţiei Lemuriene de pe Pământ. Avea un prieten Lemurian care a fost omorât chiar în faţa ochilor lui...
- Pe Pământ a avut loc o catastrofă majoră. Continentul gigantic s-a scufundat în apele învolburate. Brusc, o imensă stâncă s-a desprins de pe o construcţie şi a căzut pe prietenul meu. Nu l-am putut salva. Destinul nostru este să ne întâlnim în această viaţă, spune Boris.
Băiatul trăieşte întreaga poveste a căderii Lemuriei ca şi cum s-ar fi întâmplat ieri. El deplânge moartea celui mai bun prieten al său simţindu-se vinovat.
Într-o zi, a observat o carte în sacoşa mamei lui care avea titlul "De unde venim?" scrisă de Ernst Muldaşev. Trebuia să-i fi văzut fericirea şi fascinatia pe care a declanşat-o descoperirea cărţii în acest băieţel. S-a uitat pe paginile cărţii ore în şir, privind schiţele despre Lemurieni, fotografiile din Tibet. Apoi a început să vorbescă despre înalta capacitate intelectuală a Lemurienilor.
- Dar Lemuria a încetat să mai existe în urmă cu 800.000 de ani, am răspuns eu. Lemurienii aveau înalţimea de 9 metri! Aşa este? Cum îţi poţi aminti toate astea?

- Îmi amintesc, a răspuns băiatul.
Mai târziu, şi-a reamintit de o altă carte a lui Muldaşev intitulată "În cautarea Oraţului Zeilor". Cartea vorbeşte despre vechile morminte şi piramide. Boriska a afirmat foarte ferm că oamenii vor descoperi învăţături sub una dintre piramide (nu aceea a lui Keops). Nu a fost încă descoperită. "Viaţa se va schimba odată ce Sfinxul va fi deschis," a spus el şi a adăugat că marele Sfinx are un mecanism de deschidere undeva în zona urechii (dar nu-şi aminteşte exact). Băiatul vorbeşte cu pasiune şi entuziasm despre civilaţia Maya. El spune că noi cunoaştem foarte puţine lucruri despre această mare civilizaţie şi despre poporul mayaş.
Mai mult, Boriska crede că acum a venit vremea ca cei "speciali" să se nască pe Pământ. Renaşterea planetei nostre se apropie. Noile învăţături vor fi foarte necesare pentru o nouă mentalitate a pământenilor.
- Dar tu ştii despre aceşti copii înzestraţi şi de ce se petrece asta? Ştii că ei sunt numiţi copiii indigo?
Copii indigo- Ştiu că ei se nasc acum. Totuşi, încă nu am întâlnit pe nici-unul dintre ei în oraşul meu. Poate fi fata asta, Iulia Petrova. Ea e singura care mă crede. Celalţi doar râd de poveştile mele. Ceva se va întâmpla pe Pământ; de aceea aceşti copii sunt importanţi. Ei vor putea să-i ajute pe oameni. Polii magnetici se vor inversa. Prima mare catastrofă se va întâmpla în 2009 şi va afecta un întreg continent. Următoarea va avea loc în 2013; va fi şi mai devastatoare.
- Nu-ţi este teamă că viaţa ta s-ar putea sfârşi în aceste catastrofe?
- Nu. Nu-mi e frică. Deja am trecut printr-o catastrofă pe Marte. Acolo încă mai trăiesc oameni ca noi. Dar după războiul nuclear, totul a fost ars. Unii dintre ei au reuşit să supravieţuiască. Ei au construit adăposturi, nu arme. Acolo a avut loc şi o deplasare a continentelor, deşi continentul nu era aşa mare. Marţienii respiră gaz. Daca ar veni pe planeta noastră, ei ar trebui să stea conectati la tuburi şi să inspire fumuri.
- Tu preferi să inspiri oxigen?
- Odată ce eşti în acest corp, trebuie să respiri oxigen. Totuşi, marţienilor nu le place acest aer, aerul Pământului, pentru că determină îmbătrânirea. Marţienii sunt relativ tineri, au cam 30 - 35 ani. Numărul acestor copii marţieni [care se vor naşte pe Pământ] va creşte în fiecare an.
- Boris, de ce staţiile noastre [ruseşti] spaţiale se defectau înainte de a ajunge pe Marte?
- Marte transmite semnale speciale pentru a le distruge. Aceste staţii conţineau radiaţie periculoasă.
Erau uimit de cunoştinţele lui despre acest fel de radiaţie "Phobos". Este adevărat. În 1988, un locuitor din Voljskii pe nume Iuri Lusnicenko, un om cu puteri extrasenzoriale, a încercat să avertizeze liderii sovietici despre inevitabila distrugere a primelor nave spaţiale sovietice Phobos 1 şi Phobos 2. El a menţionat acest fel de radiaţie care era nefamiliar şi periculos pentru Marte. Evident, nimeni nu l-a crezut.
- Ce ştii tu despre dimensiunile multiple? Ştii că se poate zbura, nu în linie dreaptă, dar făcând manevre prin spaţiul multi-dimensional?
Boriska s-a ridicat imediat în picioare şi a început să vorbească, cu toate detaliile, despre OZN-uri. "Am plecat şi am aterizat apoi pe Pământ apropape instantaneu!" Băiatul ia o cretă şi începe să deseneze un obiect oval pe tablă.
"E compus din 6 straturi", spune el. Stratul exterior - 25 % - e facut din metal dur, al doilea strat de 30 % e făcut din ceva asemănător cu cauciucul, al treilea de 30 % e făcut din metal. Un ultim strat de 4 % e compus dintr-un material special magnetic. "Dacă încărcăm acest strat magnetic cu energie, aceste maşini vor putea zbura oriunde în univers".
- Boriska are o misiune specială de îndeplinit? Este el conştient de această misiune? Am pus aceste întrebări atât părinţilor lui, cât şi băieţelului.
- El spune că poate să ghicească, spune mama lui. Spune că el ştie ceva despre viitorul Pământului. Spune că informaţia va juca un rol primordial în viitor...
- Boris, de unde ştii tu toate astea?
De unde venim?
- Pentru că sunt în mine.
- Boris, spune-ne de ce oamenii se îmbolnăvesc?
- Boala apare atunci când oamenii nu pot trăi corect şi fericiţi... Trebuie să-ţi aştepţi jumătatea cosmică. Nimeni nu ar trebui să se amestece în destinele altora. Oamenii nu ar trebui să sufere datorită greşelilor din trecut, ci să ia contact cu ceea ce le este destinat şi să urmarească să atingă aceste înălţimi, să mearga mai departe pentru a-şi îndeplini visurile. (Acestea sunt exact cuvintele lui Boris)




Relatarea despre „micul Boris” a fost făcută prima dată în ziarul principal din Moscova (Pravda); mai apoi ştirea s-a extins, iar ziarele şi posturile radio-TV din Occident au început de asemenea să prezinte elemente ale acestui fapt uluitor. Băiatul a oferit un interviu lui Michael St. Clair şi lui Kerry Cassidy de la Project Camelot. El a dat detalii despre existentele pe care le-a avut pe Marte, a afirmat că a călătorit de multe ori cu nave cosmice pe Pământ (uneori pilotând el singur nava) şi a atras atenţia că planeta noastră ar putea să se confrunte cu anumite catastrofe în perioada 2009-2013.
Cei care sunt interesaţi pot urmări integral acest interviu aici:




 SURSE
http://roaim.eu5.org/?a=articles&p=200 
http://projectcamelot.org/boriska.html

 Click here and here for the two original Pravda articles about Boriska.
Click here for Gennady Belimov's marvelous article 'Indigo Boy from Mars', in English for the first time.
Click here for Boriska's astrological chart, prepared by Michael St Clair.
Click here for Dr Vladislav Lugovenko's article 'The Breathing of the Earth'.
Sursa: adevarul2012.blogspot.ro/