sâmbătă, 22 septembrie 2012

“Evoluţie Spontană” - Interviu cu profesorul de biologie Bruce Lipton din California, Statele Unite

Există o idee fundamentală, mult mai importantă decât natura originii minţii, iar aceasta ne este oferită de fizica cuantică. În vechea fizică, cea newtoniană, totul se credea a fi un experiment pur obiectiv. Asta însemna că pot măsura parametrul „A” şi parametrul „B” şi pot preciza interacţiunea dintre ele, de fiecare dată rezultatul fiind acelaşi. Fizica newtoniană este supranumită deterministă, deoarece poţi determina rezultatul unui anumit eveniment, dacă cunoşti suficient de bine etapele şi reacţiile care au loc.
Dar în acele etape şi reacţii nu s-a introdus efectul observatorului sau al experimentatorului care le influenţează. Atunci când a apărut fizica cuantică prin anii 1920 şi fizicienii au acceptat-o ca pe un mod de viaţă, ei au avut nevoie de o nouă înţelegere a rolului vieţii. Ei au înţeles faptul că experimentatorul, care creează experimentul, influenţează rezultatul experimentului. De exemplu, atunci când se studiază particulele, ele au un comportament atât material (prin prezenţa masei) cât şi energetic. Acest comportament are la bază credinţa în prezenţa observatorului, deoarece atunci când el îşi manifestă dorinţa (şi credinţa) să creeze un experiment prin care să evidenţieze prezenţa particulei ca şi undă, atunci rezultatul este un spectru de difracţie, iar dacă observatorul îşi manifestă dorinţa (şi credinţa) să demonstreze că e o particulă, atunci rezultatul este prezenţa factorilor care indică o particulă materială.

Ideea era că observatorul observă şi mai ales creează realitatea. Această idee este foarte profundă, deoarece se spune că „viaţa e un experiment” iar tu eşti experimentatorul şi prin urmare tu eşti în acelaşi timp şi observatorul acestuia. Conform fizicii cuantice, tu eşti cel care influenţezi şi modifici viaţa din mediul care te înconjoară (nu doar corpul tău, ci şi ceea ce este în exterior). Astfel, gândurile tale nu sunt captive în mintea ta ca într-un container, ci ele influenţează tot ceea ce ne înconjoară.


Aceasta este natura fizicii cuantice. Desigur, sună frumos faptul că gândurile sunt implicate în crearea realităţii, dar ele nu sunt proprietatea noastră directă. Iar dacă acest lucru e adevărat, atunci gândurile, atitudinile şi credinţele noastre influenţează tot ceea ce ne înconjoară.
Sunt mulţi oameni, precum yoghinii, care pot crea materie din nimic, dar sunt multe situaţii în care alterăm structura materiei din lumea în care trăim. Mulţi vor gândi ceva de genul: asta nu poate fi real. 
Ei nu vor să creadă aşa ceva iar motivul este acela că, pentru a accepta aşa ceva, e nevoie să schimbi modul în care trăieşti. Ar trebui să recunoşti faptul că dacă tu eşti creator al unei realităţi pe care o deţii, atunci eşti şi responsabil de lucrurile pe care le aduci la realitate.
Foarte mulţi oameni nu au şi nici nu vor să aibe vreo responsabilitate. Aşa că atunci când încerci să le povesteşti celor din jur, chiar oamenilor de ştiinţă, faptul că noi creem această realitate prin intermediul conştiinţei, ei vor spune din start NU. Acesta e răspunsul unor oameni comozi care vor să îşi trăiască viaţa fără să fie responsabili de faptul că ei contribuie la crearea realităţii în care trăiesc. 

Cartea mea a fost intitulată “Evoluţie Spontană” tocmai datorită faptului că ea chiar ESTE ca o remisie spontană, asta însemnând faptul că un pacient e bolnav şi e pe moarte… şi toată lumea gândeşte că acest om va muri, medicii şi familia, dar dintr-o dată el se vindecă, are o vindecare remarcabilă. Iar aceasta trebuie să aibe legătură cu ceea ce eu numesc remisie spontană, deoarece reprezintă o mare schimbare a unor credinţe din partea pacientului, aşa că în loc să se gândească la moarte vor gândi ceva de forma: “Nu !! Aş dori să trăiesc, să fiu bine, să am o viaţă bună”, şi dintr-o dată întreaga lor viaţă se schimbă.
Aşadar, atunci când se schimbă o credinţă vindecarea apare. De ce mi-am numit cartea “Evoluţie Spontană” ? Deoarece noi suntem pe cale de a trăi o asemenea evoluţie chiar în acest moment şi e ceea ce vedem peste tot: ocuparea Wall Street-ului, toate schimbările politice din toate ţările, criza economică, toate acestea ne arată că ne confruntăm cu o evoluţie. Asemănător unui pacient (care se vindecă – n.t.) nu e nevoie de milioane de ani pentru a realiza o evoluţie. Noi ca şi indivizi, dacă populaţia umană îşi schimbă sistemul de credinţe, atunci asemănător pacientului care îşi schimbă sistemul de credinţe, omenirea întreagă se va schimba spontan. Deci nu mă refer la o evoluţie care ar dura sute şi sute de ani, ci se va întâmpla în următorii câţiva ani şi va fi o schimbare pe întreaga planetă. Aceasta e criza pe care o avem de înfruntat în prezent şi anume: nu putem continua să existăm în modul în care am trăit până acum deoarece asta e ceea ce a determinat apariţia problemelor care au distrus mediul înconjurător.

Ştiinţa ne spune că trebuie să gândim altfel, trebuie să ne schimbăm comportamentul, şi trebuie să avem o nouă viziune. Asta e ceea ce se întâmplă peste tot în lume în acelaşi timp. Aşadar noi deja începem să facem această evoluţie ACUM, iar în viitoarele cărţi de istorie va fi scris despre vremurile de acum că aceasta a fost scânteia care a schimbat evoluţia planetei aşa că acestea sunt vremurile cele mai importante pentru oamenii de pe această planetă deoarece suntem fiecare într-un loc unde trebuie să facem o alegere. E alegerea noastră. Dacă nu vrem să schimbăm modul în care trăim atunci vom dispărea. Dar dacă ne vom schimba modul de viaţă şi să trăim mai mult în armonie cu Natura, atunci vom avea acea remisie spontană sau evoluţie spontană.
Povestea e că în lumea noastră de azi noi privim spre ştiinţă pentru a ne oferi adevărul. Aşa că atunci când vrem să aflăm dacă un lucru e adevărat sau nu, atunci ne punem întrebarea: e ştiinţific ?

Din acest motiv, ştiinţa e “judecătorul” despre ceea ce e adevărat despre Pământ şi despre lucrurile pe care am dori să le înţelegem, cum să trăim pe planetă. Există 4 credinţe diferite prin intermediul cărora am trăit ca civilizaţie iar aceste credinţe sunt ştiinţifice. Noi am creat o lume bazată pe aceste credinţe. Dar acum s-a dovedit faptul că aceste 4 credinţe pe care le-am menţionat, ele sunt greşite şi continuând să le utilizăm pentru a ne ghida vieţile vom merge spre distrugere. Acesta e cel mai important moment pentru a recunoaşte faptul că am trăit pe baza unor credinţe false şi că trebuie să ne schimbăm viaţa cu ajutorul noii ştiinţe.
 Prima credinţă e aceea că noi credem că trăim într-un Univers (pur - n.t.) fizic unde totul e făcut din materie şi lucruri fizice iar aceasta se bazează pe fizica newtoniană care ne spune că puteţi privi Universul studiind părţile sale componente, aşa că dacă vreţi să priviţi un corp (biologic – n.t.) atunci veţi studia celulele,  reacţiile chimice, genele,…privim lumea cu toate obiectele ei.

Următorul mit e de fapt o revoluţie. Următorul mit e acela că noi am crezut în ultimii 60-70 ani faptul că genele ne controlează vieţile dar eu am spus: genele controlează tiparul pe care îl am, aşa că genele sunt molecule cu rol de schiţă, o schiţă pe baza căreia e “construită” o fiinţă umană. Dar apoi au spus, caracterul meu e controlat de gene. Asta e ceea ce s-a afirmat. Dar atunci am întrebat: “tu eşti cel care ai selectat genele cu care te-ai născut ?” şi veţi spune: “nu, nu am făcut aceasta, ci doar s-a nimerit să fie datorită mamei şi tatălui, genele au venit împreună şi au făcut din mine cel care sunt.” Atunci am spus: “dacă nu îţi place acest tipar şi lucrurile pe care le-ai moştenit, le poţi schimba ?”. Răspunsul e: “nu, nu le pot schimba”. Deci ceea ce credem de la această ştiinţă e că suntem controlaţi de genele noastre, că destinul nostru e predeterminat de gene precum cancerul, diabetul, Alzheimer, obezitatea, … toate aceste boli noi spunem că genele le determină să apară. Asta e vechea credinţă.


Credinţele false 3 şi 4 sunt foarte importante deoarece modelează lumea în care trăim. Credinţa numărul 3 pe care o aveam e greşită şi e o credinţă în teoria Darwinistă care în esenţă ne vorbeşte despre supravieţuirea celui mai puternic în lupta pentru existenţă. Acesta e motto-ul teoriei Darwiniste care spune că viaţa e o luptă şi că noi trebuie să luptăm unii cu alţii pentru a fi învingător deoarece dacă nu învingi atunci mori. Aşa că de fapt ea ne spune că viaţa e o competiţie şi că noi concurăm unii împotriva altora, pentru a supravieţui, deoarece întreaga credinţă a fost aceea că ne reproducem prea repede şi că nu va fi suficientă hrană şi prin urmare cine ne va aduce mâncarea ? şi atunci răspunsul ar fi : cel care câştigă lupta. Deci noi trăim de vreo 100-150 ani în această competiţie unul împotriva altuia, o ţară împotriva alteia, luptând între noi deoarece avem o credinţă, dar care e doar o credinţă !! cum că dacă nu luptăm pentru a fi cei mai puternici atunci vom muri. Dar s-a dovedit acum că acea credinţă e greşită. Noi acum ştim că Natura nu e bazată pe competiţie. Natura e bazată pe exact opusul ei, e bazată pe cooperare.

Ultima din cele 4 credinţe false este aceea că teoria lui Darwin spune că evoluţia e întâmplătoare ceea ce înseamnă că mutaţiile genetice sunt pur şi simplu accidentale şi aşa au ajuns toate organismele aici. Astfel noi nu vedem conexiunea cu natura deoarece spunem că singurul motiv pentru care suntem aici e întâmplarea şi mutaţiile genetice întâmplătoare. Dar s-a dovedit că nu e aşa. Toate organismele create, au fost create de Natură pentru a avea un echilibru în “grădină”. Atunci revenim la primele două percepţii greşite (asupra biologiei – n.t.) şi anume prima: fizica newtoniană care acum e (înlocuită de – n.t.) fizica cuantică şi a doua: vechea genetică e acum (înlocuită de – n.t.) de epigenetică.

 Va prezint  interviul ralizat de Cristian Muresanu, realizatorul emisiunii "Stiinta si cunoastere" de la TVR Cluj cu Bruce Lipton, autorul cartilor BIOLOGIA CREDINTEI si EVOLUTIE SPONTANA.


Interviu Cu Bruce Lipton 2011





Bruce H Lipton Biologia Credintei


Bruce Lipton Biologia Parintitului Constient Cresterea Constienta a Copiilor

IMAGINEA ZILEI: O moleculă, aşa cum nu a mai fost văzută vreodată



"O echipă de cercetători IBM, cunoscuţi pentru realizarea primelor imagini cu prim-planul unei singure molecule în 2009, au dezvăuit acum imagini microscopice incredibil de detaliate care arată legăturile chimice individuale între atomi, relatează Huffingtonpost.com.

Cum au reuşit să facă aceste instantanee incredibile? Folosind un microscop cu forţă atomică, oamenii de ştiinţă au fost capabili să surprindă două imagini, folosind două mecanisme de contraste diferite. Aceste imagini nu doar că ilustrează structura unei molecule singulare, dar şi modul în care atomii se leagă unul de celălalt.

Cercetarea, publicată pe data de 14 septembrie 2012, este semnificativă în continuarea studiului dispozitivelor grafene, care ar putea fi folosite pentru a înlocui tehnologiile existente, cum ar fi microcipurile. Descoperirile pot de asemenea contribui şi la cercetarea direcţiilor electronilor în timpul reacţiilor chimice.

Imaginile multi-colore arată lungimea legăturilor atomice împreună cu densitatea electronilor, aşa că punctele mai închise la culoare reprezintă cele mai dense părţi ale moleculei. Cuplând lungimea şi densitatea, oamenii de ştiinţă au reuşit să determine tipul legăturilor şi ce reacţii chimice se produc în interiorul moleculei.
“Acum putem dovedi cu adevărat faptul că se pot vedea proprietăţi fizice diferite a unor legături diferite”, adaugă cercetătorii.
La începutul acestui an, oamenii de ştiinţă IBM au surprins primele imagini cu o singură moleculă care arătau cum este distribuită o sarcină electrică.Acum, cele mai recente imagini duc mai departe cercetarea şi marchează un pas important în ceea ce priveşte fizica la scară nanometrică."

Sursa: Financiarul 



PANDEMII AMERICANE…PENTRU DECIMAREA TERREI


Filip Teodor
Teodor Filip
În materialul de faţă ofer câteva informaţii cenzurate de mass-media mondială, aspecte ultra-secrete cu privire la aşa-zisa ameninţare a pandemiei gripei aviare. Citind cu atenţie cele de mai jos, deşi petrecute în urmă cu şapte ani, veţi descoperi cu uluire că ce s-a petrecut în România cu privire la aşa-zisa pandemie a gripei aviare (ce se va mai petrece), nu este întâmplător ci reprezintă un plan diabolic la nivel mondial care urmăreşte pe ascuns un genocid planetar. Acum, şi gripa aviară face parte din acest plan.
“GRIPA SPANIOLĂ” A APĂRUT…ÎN SUA
Experţi şi oameni de ştiinţă independenţi au descoperit un înfricoşător război bacteorologic care este urzit din umbră de către sferele puterii oculte a planetei cu scopul de a reduce populaţia la circa un miliard de locuitori. Spre deosebire de aceştia experţii mondiali ai instituţiilor internaţionale ale sănătăţii publice, aflaţi în slujba Ocultei Mondiale şi urmărindu-şi doar interesele lor financiare, începând cu 2003 au alarmat opinia publică internaţională în legătură cu caracterul aşa-zis ineluctabil a unei viitoare pandemii care, după părerea lor, va decima o parte importantă a populaţiei planetare.
S-a prezentat, cu surle şi trâmbiţe, precedentul gripei spaniole, care a făcut la începutul secolului XX 20 de milioane de victime. Acesta a fost anunţul sec ce a băgat în sperieţi o lume întreagă. S-a mai spus că în perioada hecatombei gripei, virusul K5N1 al gripei spaniole, tot de origine aviară, s-a recombinat probabil cu bazele vaccinale ale epocii. Nu s-au spus şi nu se spun următoarele:
- Gripa spaniolă a apărut pentru prima dată în tabăra militară de la Fort Rilay, din Kansas (Statele Unite ale Americii). Era perioada în care militarii erau vaccinaţi în masă împotriva variolei, difteriei, tetanosului şi febrei tifoide înainte de a fi trimişi în Europa. Politicienii şi factorii de decizie americani se feresc ca de dracu’ să amintească despre acest lucru.
- Este numită gripa spaniolă deoarece primii soldaţi americani au debarcat în Spania, şi virusul respectiv i-a atins prima dată pe ei (s-au îmbolnăvit pe timpul traversării oceanului), apoi populaţia civilă care, la rândul ei, a făcut obiectul unor vaccinări în masă şi obligatorii.
„Un alt precedent l-a reprezentat ameninţarea pandemiei gripei porcine din anul 1976: acesta a apărut mai întâi într-o tabără militară din Statul New Jersey (SUA) - a dracului coincidenţă - n.a.- atunci la început un bărbat a murit de gripă. Vinovatul: o mutaţie inexplicabilă a virusului gripei porcine care amintea de originea gripei spaniole ucigaşe. În realitate era vorba tot de unele experienţe realizate în secret, în laborator, prin care se urmărea crearea prin manipulare genetică a unui virus mortal prin intermediul căruia să poată fi ucişi oameni pentru a se reduce astfel populaţia planetei”(1).
După o reuniune a experţilor, Casa Albă a hotărât să intre în vigoare un program de vaccinare generală a populaţiei care a implicat să se aloce suma de 134 de milioane de dolari. La scurt timp s-au alocat alte milioane pentru ca întreaga populaţie să fie vaccinată cât mai repede - în total 220 milioane de doze. La scurt timp după ce o parte a populaţiei a fost vaccinată s-au constatat unele efecte mortale ale vaccinului:declanşarea simptomului Guillain-Barre, care este însoţit de paralizie, uneori mortală. Dat fiind numărul mare de cazuri de acest gen populaţia a protestat şi în urma unor scandaluri de proporţii s-a hotărât întreruperea acestui program de vaccinare, înainte de a fi distribuit mai puţin de un sfert din vaccinurile care fuseseră pregătite. Bilanţul: au fost semnalate 500 de victime ale sindromului Guillain-Barre dintre care 25 mortale. Scandalul imens care a izbucnit atunci a fost urmat de numeroase urmăriri judiciare care au fost intentate împotriva guvernului. Pandemia anunţată nu s-a produs niciodată, virusul gripei porcine a dispărut ca prin farmec. Singura victimă, acel militar din New Jersey. Ravagiile pe care le-a provocat vaccinul au fost imense.
Să mai amintesc că înfricoşătoarea boală SIDA a apărut după vaccinările în masă realizate împotriva hepatitei B şi a poliomielitei în rândul populaţiei din Africa şi Haiti apoi în comunităţile homosexuale din New York şi San Francisco. Pe data de 8 august 2006, postul de radio Europa FM anunţa că 80% din populaţia Africii este seropozitivă. Ceva înspăimântător. Numeroşi cercetători au demonstrat pe baze ştiinţifice că SIDA este cauzată de un virus produs în laboratoarele criminale ale Ocultei Mondiale. Sute de africani continuă să moară în fiecare an de EBOLA, boală care se pare că a fost proiectată tot în laboratoare. În 1999, de pe continentul negru a migrat la New York un tip de boală necunoscut până atunci americanilor, cauzat de virusul Nilului. Este un fel de febră cu manifestări la nivelul sistemului nervos central…
SARS “DOVEDEA” CĂ SADDAM “AVEA” ARME BACTEOROLOGICE…
În noiembrie 2002, omenirea avea să se confrunte cu maladia SARS (sindromul acut respirator sever) sau aşa-zisa pneumonie atipică. Totul a pornit dintr-un oraş industrial din provincia Guangdong, situată în sudul Chinei, când un om de afaceri s-a îmbolnăvit de o formă de pneumonie nemaiîntâlnită până atunci. Un caz care părea izolat s-a transformat în cea mai mediatizată epidemie a secolului. Foarte interesant mi se pare să semnalez cititorului că provincia Guangdong cunoştea, la începutul mileniului III, un ritm de dezvoltare economica care o situa pe primul loc în China, în special în domeniul informaticii. Devenise un concurent deosebit de periculos pentru SUA şi ţările occidentale.
Apoi, începând din aprilie 2003, lumea a fost lovită de maladia SARS, sosită pe calea aerului din îndepărtata Chină. La vremea respectivă s-a spus că este cea mai recentă boală dintr-o serie de maladii noi care au fost provocate de o serie de misterioşi „supergermeni” mutanţi. Un studiu ştiinţific al oamenilor de ştiinţă neaserviţi altor interese, cu privire la caracteristicile medico-sociologice ale noii epidemii a relevat unele lucruri ascunse la prima vedere. Pneumonia atipică prezenta toate caracteristicile unui nou experiment criminal realizat de către „bioteroriştii” în halate albe.
Este semnificativ că, încă de la început, omenirea a fost supusă unei manipulări menite să inducă panică, să o debusoleze complet. Rolul principal a fost încredinţat mass-mediei, dar şi autorităţilor naţionale ori locale. Oameni de ştiinţă, care de care cu mai multe titluri academice ori mai multe diplome ale unor prestigioase universităţi, nu încetau să vorbească despre „agenţi bacteorologici” noi care ar fi putut cauza dispariţia a jumătate din populaţia planetei.
În Canada, lupta împotriva maladiei SARS a fost dirijată direct de ONU şi Organizaţia Mondială a Sănătăţii şi s-a constatat că între diferitele organizaţii care au fost implicate direct există strânse legături pe plan financiar şi administrativ. Familia Rockfeller, care conduce la vârf francmasoneria mondială şi Fundaţia Carnige sunt în strânsă legătură cu principalii conducători ai industriei farmaceutice mondiale. Numai din acest punct de vedere ne putem da seama că nici o epidemie de talie mondială (pandemie), chiar în curs de ameninţare, nu poate fi niciodată separată de contextul său economic sau politic. Oare întâmplător SARS a apărut aproape concomitent cu lansarea „războiului împotriva terorismului”, mai ales cu atacul anglo-american asupra Irakului ? A fost o ocazie perfectă pentru a atrage atenţia opiniei publice că acest atac se duce împotriva unui „criminal” care deţine arme bacteorologice şi biologice,printre care antraxul şi virusul care produce febra de Nil…
Boala vacii nebune a lovit Marea Britanie exact după ce ţările membre ale UE au anunţat că vor reduce drastic importurile de carne de vită din SUA…
ÎNGERUL MORŢII
La sfârşitul anilor 60, Oculta Mondială a trasat principalelor cercuri industriale din SUA să demareze, în cel mai deplin secret, cercetări pentru a găsi înlocuitori pentru „războiul clasic” care avea drept scop principal reducerea populaţiei planetei. Pe lângă conflictele locale, care sunt întreţinute artificial, cutremurele şi uraganele, ploile diluviene provocate artificial, epidemiile sau războaiele bacteorologice şi genetice sunt privite din punct de vedere economic şi politic ca fiind „foarte convenabile”. Oculta Mondială desfăşoară un adevărat genocid prin ceea ce a creat în „laboratoarele morţii” - „lupta împotriva SIDA”, ”lupta împotriva drogurilor”, „lupta împotriva cancerului”, mai nou „lupta împotriva gripei aviare”. Prin adevărate campanii de propagandă desfăşurate la nivel planetar, oamenii sunt manipulaţi, minţiţi pentru ca în final să accepte anumite legi noi prin care se încalcă flagrant libertăţile individuale şi colective.
Unul dintre principalii artizani ai programului de reducere a populaţiei globale este Henry Kissinger. Pe timpul cât era secretar de Stat a ordonat întocmirea unui raport asupra demografiei planetare. În 1974 faimosul Memorandum de studiu asupra Securităţii Naţionale (NSSM 200), intitulat sugestiv „Unele implicaţii ale creşterii demografice mondiale asupra intereselor de securitate şi naţionale ale Statelor Unite” a emis ideea principală că, de fapt, creşterea demografică a ţărilor în curs de dezvoltare ameninţă accesul SUA la resursele vitale ale solului şi subsolului. Kissinger a făcut din reducerea demografică în ţările din lumea a treia o prioritate a guvernului american.
În 1968 a trasat oamenilor de ştiinţă sarcina de a începe urgent cercetări de laborator pentru a se descoperi care sunt cei mai eficienţi agenţi bacteorologici ce vor putea fi utilizaţi în viitor pentru controlul demografic - prin aceasta el înţelegând reducerea populaţiei planetei. Experimentele s-au desfăşurat în cel mai deplin secret, lucru valabil şi în zilele noastre. Când The Institut of Science in Society (IOSS) a evocat oficial posibilitatea ca virusul SARS să fi fost creat în mod deliberat în laborator în scopuri criminale oficialii americani au fost însărcinaţi să studieze cazul. Ceea ce nu s-a întâmplat niciodată.
GRIPA AVIARĂ – LAMPA LUI FLUTUR
Pe timpul aşa-zisei revoluţii din decembrie 1989 România era singura ţară din lume care nu avea datorie externă. Imediat ce au preluat puterea emanaţii revoluţiei au păpat toată moştenirea lui Ceauşescu şi au început să înglodeze România din nou în datorii, datorii care au crescut an de an. Dacă în 2000, când PSD a câştigat alegerile datoria externă era de 11 miliarde euro, alianţa DA a preluat o datorie de 22 miliarde de euro!!! În toţi aceşti ani, Comisia Europeană şi-a creat o imagine de salvator în ochii populaţiei. imagine inoculată de guvernanţi. Organismele Ocultei Mondiale stăpânesc la perfecţie tehnicile din marketing care permit obţinerea de profituri din…absolut nimic! Naţiunile sunt încurajate să aibă datorii cât mai mari pentru tot felul de probleme, unele dintre ele create intenţionat. În felul acesta, ţările respective vor putea fi manipulate după dorinţa lor.
Pentru aceasta în România a fost construită „Isteria gripei aviare”, România fiind grav afectată de „ameninţarea”, reţineţi, vă rog,”ameninţarea” gripei aviare. Peste 100 de localităţi în carantină, zeci de mii de păsări ucise, pagube de zeci de milioane de euro şi alte zeci de milioane pentru măsurile preventive, o naţiune subjugată psihologic. Fiind în slujba Ocultei Mondiale, guvernanţii noştri au o armă imbatabilă cu care „luptă”împotriva problemelor cu care societatea se confruntă. Este vorba de lansatorul de „bombe de presă”, acele bombe fumigene care aterizează mereu în centrul atenţiei şi ascund sub o perdea de fum peisajul dezolant al vieţii politico-sociale. De mare impact au fost „Scandalul MISA”, ”Răpirea jurnaliştilor”, ”Canicula ucigaşă”, ”România sub ape”, ”Crima din Primăverii”, ”Gripa aviară”, ”Deconspirarea informatorilor şi colaboratorilor”. Sunt sigur că vor urma şi altele. Foarte multe persoane le-au urmărit cu sufletul la gură din nevoia de a evada din monotonia vieţii cotidiene. În acest articol mă refer doar la „isteria gripei aviare”. Săptămâni bune, în fiecare jurnal de actualităţi, cel puţin o jumătate de oră era consacrată acestei probleme. Cu reportaje largi şi comentarii alarmiste de genul „o pandemie de gripă aviară ar putea face100 de milioane de victime”, Ştiri absolut stupide erau prezentate cu mult dramatism: ”Doamnelor şi domnilor, întrerupem emisiunea pentru a vă anunţa că un pescăruş a fost găsit în agonie. Autorităţile au luat toate măsurile…”Dumnezeule! Pentru fiecare pasăre moartă pe undeva se făcea un tam-tam de mai mare dragul! Într-un fel înţeleg mass-media. Rolul ei nu este atât să informeze populaţia, cât să câştige audienţă, iar adevărul este puţin spectaculos.
Ordinea de zi a autorităţilor a fost „acţiunea”. Deşi nu exista nici o dovadă că e vorba de „gripa păsărească”, autorităţile au declarat imediat carantină şi au decis exterminarea tuturor păsărilor din…din…şi din…, locul unde o pasăre sau două şi-au dat duhul nu pentru îndestularea stăpânilor. S-au impus restricţii de circulaţie. au apărut oamenii în halate şi cu măşti, care au început să eutanasieze păsările bieţilor ţărani. În România au avut loc un adevărat holocaust aviar. În acest război de manipulare a maselor a fost speculată viaţa şi sănătatea oamenilor scoţându-se pe piaţă un produs (vaccinul) care să-i ferească de îmbolnăvire Odată panicaţi, puţini au fost capabili să îşi dea seama că dacă acel produs nu ar fi existat, nici nu ar fi fost nevoie de el.
În ianuarie 2007, ZIUA a dovedit că ministrul Flutur a provocat “diversiunea aviară” deloc dezinteresat şi în cunoştinţă de cauză…
OMS ŞI UE: “ÎN ROMÂNIA – MUSAI GRIPĂ AVIARĂ!”
Pe 15 septembrie 2005 Organizaţia Mondială a Sănătăţii dă startul la epidemia de gripă aviară din România. În condiţiile în care nu se semnalase nici o pasăre bănuită că ar fi purtătoarea virusului, se vorbea deja de epidemie. Inamicul a fost găsit în păsările migratoare care, în drumul lor spre ţările calde şi invers aveau să treacă prin România şi ar fi putut aduce gripa aviară. Consilierul OMS, Guenael Rodier ştia cu certitudine că în România va fi epidemie! Modul lui de exprimare seamănă cu acordarea unei permisiuni ca acest lucru să se producă: ”În România poate izbucni o epidemie de gripă aviară. Este doar o chestiune de timp până să se declanşeze o epidemie”
De reţinut că în România se vorbea de gripă aviară încă din februarie 2004, în urma mediatizării cazurilor din Asia, care a făcut parte din tehnica de marketing a Ocultei Mondiale în războiul de manipulare a maselor. Ministrul Sănătăţii anunţa atunci că Institutul Cantacuzino poate efectua toate testele necesare în situaţia apariţiei în ţara noastră a unor focare de gripă aviară. Vom vedea modul diabolic în care a acţionat OMS în această direcţie, şi modul în care guvernanţii noştri s-au supus „indicaţiilor”…
Pe 25 septembrie 2005, în Ciamurlia de Jos au murit trei păsări iar primarul a trimis primele atenţionări la
judeţ, cărora nu li s-a acordat nici o atenţie. Însă zvonul a fost deja lansata, iar mass-media l-a mediatizat în exces. Pe 1 octombrie secretarul de stat în Ministerul Agriculturii,Vasile Lupu încearcă să liniştească spiritele încinse de declaraţiile iresponsabile ale oficialilor europeni. El declară: ”Păsările migratoare din Rusia şi Kazahstan, care ar putea avea gripă aviară, nu au rută de zbor prin România. Am verificat rutele păsărilor migratoare. Acestea au o rută bine stabilită, pe care nu o schimbă de la o zi la alta”. Pe 10 octombrie ministrul sănătăţii, Eugen Nicolaescu, declară că, „până în momentul de faţă nu s-a confirmat virusul de gripă aviară în România, totul rămâne la stadiul de suspiciune”. Acelaşi lucru l-au spus şi oficialii Organizaţiei Naţiunilor Unite pentru Hrană şi Agricultură (FAO): ”Nu avem confirmarea de existenţă a virusului pentru Bulgaria şi România”. Atunci întreb:de ce zeci de mii de persoane au fost vaccinate împotriva gripei umane, de ce mai multe localităţi au fost trecute în carantină şi peste 45.000 de păsări au fost sacrificate?
Uniunea Europeană ţine morţiş ca în România să fie gripă aviară. Pe data de 12 octombrie, pe un ton de comandă, transmite: ”Delegaţia Comisiei Europene se aşteaptă ca testele de laborator realizate de specialiştii Institutului Naţional de Diagnostic şi Sănătate Animală (INDSA) să confirme cu un grad ridicat de certitudine, prezenţa gripei aviare”.Mesajul indica imperios o anumită concluzie (prezenţa gripei aviare) indiferent de ce ar spune analizele. În aceeaşi zi, purtătorul de cuvânt al comisarului european pentru Sănătate şi Protecţia Consumatorilor, Markos Kypriano declară că „pentru moment, toate testele făcute în România sunt negative. Nu există virusul gripei aviare în România,deocamdată”.
Acum intervine momentul în care guvernanţii noştri se supun „indicaţiilor” venite de „sus”: probele sunt trimise pentru analiză la laboratorul din Londra. Acesta a demonstrat că era la curent cu dorinţa Uniunii Europene de a avea gripă aviară în România. Pe data de 15 octombrie, la 20 de zile după ce au murit cele trei păsări în Ciamurlia de Jos, vine concluzia mult aşteptată: ”În România este gripă aviară”!!! Pentru măsurile luate autorităţile sunt felicitate: ”Aţi luat măsuri prea multe şi prea bune”. Adică: ”Aţi fost cuminţi şi aţi dat dovadă de un exces de zel care a depăşit aşteptările”. Prin aceasta s-a dovedit, încă o dată, că avem guvernanţi care aplică vorba din bătrâni „capul plecat sabia nu-l taie” şi joacă aşa cum li se dictează.
Acelaşi Guenael Rodier a încheiat apoteotic: ”Nu vă aşteptaţi să primiţi răspunsuri imediat la toate întrebările dumneavoastră. Un lucru important trebuie reţinut: virusul a fost introdus în Delta Dunării şi nu credem că va pleca foarte curând de aici. Nu este o problemă mare, dar este o problemă care va persista pe parcursul câtorva ani”. Cine a introdus virusul în Delta Dunării, după cum se recunoaşte? Şi în ce scop? Sunt întrebări din categoria celor la care nu este indicat să căutăm răspuns. Consider că era foarte important ca România „să aibă” gripă aviară pentru a mai primi o lovitură sub centură. Pe care a dat-o comisarul european pentru programare financiară şi buget, Dalia Grybauskaita, plin de mărinimie: ”Comisia Europeană va acorda României un sprijin financiar pentru depăşirea crizei apărute din cauza gripei aviare”. Tocmai ce scriam mai înainte:naţiunile sunt încurajate să aibă datorii cât mai mari prin oferirea de finanţări pentru tot felul de crize, unele dintre ele create intenţionat (2).
O RELATARE ULUITOARE CONNTRA VERSIUNILOR OFICIALE
Dr.Leonard Horowitz este un faimos expert internaţional în materie de sănătate publică, ştiinţe ale comportamentului, noi maladii şi terorism bacteorologic. Licenţiat la Harvard, el este membru al echipei de cercetători ai acestei Universităţi. Este cunoscut în întreaga lume ştiinţifică pentru cărţile sale, dintre care „Virusuri emergente, SIDA şi Ebola - boli accidentale sau intenţionate?” a devenit best-seller. Această carte a permis deschiderea unei anchete oficiale în SUA pentru verificarea adevărurilor zguduitoare pe care ea le conţine. Lucrările sale referitoare la riscurile grave care sunt asociate vaccinurilor au determinat deja cel puţin trei state din Lumea a Treia să-şi modifice politicile în ceea ce priveşte vaccinarea. El a avut ocazia să depună o mărturie memorabilă în faţa Senatului SUA cu privire la crearea virusului SIDA în laborator la ordinele francmasoneriei mondiale.
În continuare prezint câteva pasaje importante din materialul „Dezvăluirile cutremurătoare ale unui microbiolog referitoare la viruşii artificiali”.
„(…)Pentru mine este foarte clar la ora actuală că atât pneumonia atipică, ât şi gripa aviară care a fost lansată de curând, sunt produse cu anumite intenţii criminale nu numai cu consimţământul, i şi cu ajutorul grupului industriilor medicale, armaceutice, etrochimice şi militare, rin intermediul unor acţiuni ilegale care sunt finanţate şi dirijate din „culise” de către conducătorii francmasoneriei mondiale, rintre aceştia aflându-se fără îndoială şi multimiliardarul francmason Rockefeller.
Atunci când am avut ocazia să depun mărturie despre aceste acţiuni criminale ale francmasonilor în faţa Congresului American, am putut să realizez direct în ce mod îi influenţează şi îi controlează pe reprezentanţii noştri economici şi politici industria farmaceutică. Epidemiile artificiale care sunt comandate din „culise” de către francmasoni completează totodată efectul războiului politic împotriva terorismului. Un astfel de program criminal secret are două obiective esenţiale:obţinerea unor profituri imense şi reducerea populaţie mondiale cu peste cinci miliarde de oameni. Acest genocid planetar a fost pus la cale de francmasoni în urmă cu câteva decenii.
(…)Este oare epidemia recentă de gripă aviară (ai cărei viruşi au fost creaţi în laborator în mod artificial la ordinul francmasonilor) cu adevărat atât de mortală, atât de contagioasă şi atât de dificil de tratat pe cât am fost făcuţi să credem? Numărul deceselor care au fost provocate de acest virus este relativ mic (bilanţul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii vorbeşte despre numai 92 de decese până la data de 20 februarie 2006). Analizând însă în mod comparativ, descoperim că de fapt formele obişnuite de gripă omoară în jur de 40.000 de americani în fiecare an (până în primăvara lui 2007, au murit de gripă aviară 94 de oameni din 7 ţări în circa 7 ani. Pentru comparaţie,în aceeaşi perioadă de timp, au murit de gripă obişnuită circa 950.000 de persoane-n.a.)
Important este că până în prezent virusul H5N1 n-a suferit încă mutaţii astfel încât să se poată transmită uşor de la om la om.
(…)Chiar există o formă inteligentă de viaţă pe planeta noastră?! Răspunsul la această întrebare ironică permite explicarea faptului că opinia publică a putut să accepte atât de uşor atâtea minciuni! Până şi ziarul USAToday afirma că „la ora actuală nu există un vaccin sigur împotriva gripei aviare”.
În continuare,renumitul microbiolog prezintă pe larg cum poate fi realizat cu adevărat un vaccin uman specific pentru virusul H5N1 mutant. Ceea ce necesită mult timp.
„Dispunem la ora actuală de tot mai multe probe ştiinţifice indubitabile care demonstrează că adeseori vaccinurile duc la declanşarea şi manifestarea unor boli grave, cum ar fi autismul, oboseala cronică, fibromiagia, lupus-ul, scleroza în plăci, artrita reumatoidă, astmul, răceala plămânilor, felurite infecţii cronice ale urechii, diabetul de tip 1 şi multe alte boli (…). S-a declarat în mod repetat că Tamiflu, un aşa-zis medicament antiviral…ar fi eficace contra gripei aviare. Totuşi revista Business Week, care este şi ea controlată de francmasoni, a trecut sub tăcere faptul că nici eficacitatea şi nici caracterul bening ale medicamentului Tamiflu nu a fost până în prezent dovedite. Trebuie menţionat de asemenea că acest medicament despre care nu se ştie cât este de eficient provoacă totodată multe efecte secundare printre care amintim: greaţa, vărsături, diaree, bronşita, dureri gastrice, ameţeli, dureri de cap etc.
(…) În cursul lunilor ce au urmat atacului de la 11 septembrie în Statele Unite, am reuşit în final să demonstrez că scrisorile care conţineau virusul anthraxului proveneau de fapt de la întreprinderile care produc arme bacteorologice, care încheiaseră contracte cu CIA şi care aveau de asemenea anumite legături cu serviciile secrete engleze…Acele scrisori care conţineau în ele virusul anthraxului au provocat în întreaga Americă o imensă stare de groază faţă de terorismul bacteorologic,spre mai marele profit al fabricanţilor de vaccinuri şi de produse farmaceutice, aceiaşi care sunt asociate astăzi tuturor celor care profită cu o imensă nerşinare de pe urma epidemiei de gripă aviară…”
PANDEMIA AVIARĂ…SCENARIU SF
Experţi din întreaga lume au rămas stupefiaţi în faţa celor declarate de autorităţile OMS şi chiar colegi de-ai lor care au panicat lumea vis-a vis de gripa avaiară.
Gary Butcher, veterinar la Colegiul de Medicină Veterinară a Universităţii din Florida din 1988, specialist în boli aviare, a declarat: ”Realistic, gripa aviară nu este o ameninţare pentru oameni, dar, oriunde te duci, totul s-a transformat înr-un circ” Tot el a mai afirmat că „Este o poveste grozavă aceea a unei boli care să radă întreaga omenire de pe faţa pământului. Din fericire, faptele sunt invers decât s-au precizat”
Dr.Marc Sigel, profesor de medicină la Universitatea de Medicină din New York a declarat: ”Dacă ceva este contagios, acum, este gândirea înnebunită de frică…Cea mai mare problemă nu e gripa ci frica de gripă”.
Ministrul agriculturii din Spania, Elena Espinoza a declarat extinderea gripei aviare printre oameni la nivel global, o pandemie globală, este pur science fiction. La postul privat de radio Cadena Ser a spus: ”Ideea unei pandemii printre oameni este cava SF…Momentan gripa aviară este doar şi exclusiv o problemă veterinară”.
Ron Paul, congresman american şi medic în acelaşi timp, a declarat că ameninţarea gripei aviare sunt vorbe goale. Pe 4 octombrie 2005 a făcut o declaraţie destul de dură: ”Cred că Bush şi Rumsfeld sunt cei care exagerează, dar trebuie să fie în combinaţie cu oameni care sunt fricoşi şi acceptă omul pe cal alb. Prima mea reacţie începând cu experienţa mea politică şi cunoştinţele mele medicale e că gripa aviară e hiper exagerată şi să ne gândim la faptul că au mers aşa de departe cu ea, fără să aibă nici măcar un caz în toată ţara şi sunt dispuşi să schimbe legea şi să transforme America într-un stat militar. Este neimaginabil! Ei sunt determinaţi să impună legea marţială”…
Încă de când au început să fie sacrificate păsările sănătoase, cu tam-tamu-ul de rigoare, m-am întrebat de ce această măsură? Deoarece dacă virusul este descoperit în ograda lui nea Ion, de exemplu, ar fi trebuit izolată curtea aceastuia, izolate păsările sănătoase de cele bolnave şi monitorizate o perioadă de timp necesară declanşării gripei la celelalte păsări sănătoase. În felul acesta, cred eu, s-ar fi dat o şansă veterinarilor să descopere un antidot al bolii. Cum poţi să-ţi dai seama dacă o pasăre şi-a dezvoltat anticorpi dacă o omori? Ungurii, care vând vaccin pentru gripa aviară sunt mai deştepţi ca noi? Eutanasierea elimină tocmai acele păsări care au sau îşi formează anticorpi.
Şi nu mai învinuiţi păsările migratoare. Într-un interviu acordat agenţiei de presă Reuters, Robert Nepworth, secretar executiv al Convenţiei asupra Speciilor Migratoare a precizat: ”Răspândirea gripei aviare NU a urmat îndeaproape migraţia păsărilor. Este foarte tentat să spunem că păsările migratoare sunt cauza răspândirii gripei aviare…Păsările migratoare au fost implicate, bineînţeles, dar dovezile actuale precum că
păsările migratoare răspândesc gripa aviară peste continente sunt foarte peticite”. O pasăre bolnavă nu zboară prea mult…iar cele moarte nu zboară deloc!.
Gripa aviară este o unealtă pentru răspândirea fricii, pentru a justifica utilizarea forţei în izolarea comunităţilor, folosirea armatei şi impunerea legii marţiale. Apar legi care interzic creşterea păsărilor în localităţi mai mari decât Pocioveliştea din Deal. Micii producători sunt eliminaţi.
PROFITORII GRIPEI AVIARE
Cât timp a fost preşedintele companiei G.D.Searle, Donald Rumsfeld a atentat la sănătatea locuitorilor planetei. Printre altele, el a forţat aprobarea de către FDA a Aspartamului, un îndulcitor artificial cunoscut ca şi cancerigen ce are 92 de efecte secundare cunoscute. Astăzi el este folosit în mii de produse alimentare şi băuturi din întreaga lume. D.Rumsfeld a fost şi preşedintele companiei Gilead, producătorul vaccinului Tamiflu, în prezent fiind încă principalul acţionar al acestei companii. În biroul directoral se află şi Etienne F.Davignon-purtătorul de cuvânt al grupului Bilderberg şi GeorgeP.Shultz, fost secretar de stat. Partener al companiei Gilead este La Roche a cărui conducere, în totalitate, face parte din acelaşi Bilderberg. Daily Times precizează că la 4 aprilie 2006, numai Donald Rumsfeld a obţinut 5 milioane de dolari din comercializarea vaccinului Tamiflu.
Americanii sunt cei care au atenţionat întreaga lume asupra eficacităţii antivirusului Tamiflu ca mijloc de prevenire. Mare parte a lumii ştiinţifice pun sub semnul întrebării eficacitatea acestuia, deoarece cu greu alină unele din simptomele gripei obişnuite, iar împotriva unui presupus mutant precum H5N1, Tamiflu abia dacă alină boala.
La bază acest vaccin are sămânţa de anason pisată. Ştiţi cine controlează 90%din producţia globală a acestui copac? Laboratoarele Roche, cele care au comercializat pentru prima dată Tamiflu, iar în 1996 au vândut licenţa companiei Gilead ScientificInc. În 2004 vânzările de Tamiflu au fost de 254 milioane dolari, şi peste 1.000 de milioane în 2005!!!
La 14 mai 2006, US Newswine informa cititorii că Tamiflu nu este eficient împotriva H5N1. Poate cauza formarea de viruşi mutanţi care pot fi mai periculoşi decât virusul gripei iniţiale. Pe 19 noiembrie 2005 în Noua Zeelandă a fost anunţat decesul a 12 copii, după ce au fost trataţi cu Tamiflu. Alţi 32 de pacienţi suferă de grave halucinaţii şi comportament anormal. Tamiflu nu a putut opri moartea unor oameni. Vaccinul pentru H5N1 nu este produs decât pentru o variantă/tulpină-nici acela eficient-în timp ce sunt cunoscute 7 variante.
La aceeaşi dată, săptămânalul Al-Ahran Weekly, din Egipt,semnala un lucru foarte curios dar neliniştitor: în fermele de găini acestea au fost vaccinate contra H5N1 şi au fost infectate cu virusul mortal pentru ele. În loc să fie imunizate împotriva acestui virus vaccinul a răspândit virusul!!!
M-a pus pe gânduri un anunţ făcut la sfârşitul lunii mai 2006 de către Mike Leavitt, secretarul Sănătăţii şi Serviciilor Umane din SUA, apărut pe Internet. El a declarat că toate stocurile de Tamiflu sunt trimise într-o locaţie sigură dintr-o ţară anonimă din Asia. Această „mişcare” se face pentru ca vaccinul să fie în „prima linie” în cazul în care izbucneşte pandemia gripei aviare! De ce această „mişcare”? Şi de ce „o ţară anonimă”?
În perioada noiembrie 2005 - mai 2006, o parte din rezervele alimentare strategice ale NATO - celebrele conserve cu „pulpe de pui”- depăşeau termenul de garanţie..În mod normal, aceste alimente trebuiau incinerate, însă.ele au fost exportate pentru a fi comercializate în ţările Lumii a Treia, printre care şi România. Taman în perioada apariţiei gripei aviare. Suspectă coincidenţă.
Bănuiesc că „afacerea fricii” va continua şi în 2007. Pentru că Organizaţia Mondială a Sănătăţii ameninţă întreaga lume cu pandemia gripei aviare. În timp ce guvernele lumii cumpără în draci vaccinul Tamiflu preşedintele Bush şi ai săi prieteni îşi freacă mîinile de bucurie:i-am păcălit pe toţi!
Oare câţi dintre cititori cunosc că păsările santinelă au fost aduse din SUA?
Suntem nebuni? Suntem proşti? Nu mai raţionăm? Hotărâţi dumneavostră, stimaţi cititori.Eu mi-am făcut datoria…
Am lăsat intenţionat la sfârşit un aspect deosebit de bizar. Înainte ca gripa aviară să fie descoperită în Vietnam, unde americanii au folosit în timpul războiului substanţa orange, oamenii de ştijnţă independenţi au afirmat că virusul H5N1 împreună cu unele dintre tulpinele sale dispăruse de pe suprafaţa pământului. La un moment dat, oameni de ştiinţă americani au exhumat unul dintre victimele gripei spaniole din Alaska. Exhumarea s-a efectuat sub pretextul bizar de a-i studia genomul pentru a înţelege cum anume se produsese la un moment dat mutaţia în H5N1 de la respectiva tulpină aviară către om. Acest virus a ajuns să fie deţinut numai în laboratoarele oficiale din ţările occidentale.De ce?…
Gripa aviară nu este ultimul caz în această dramă mondială în care omenirea este aruncată de Oculta Mondială. În acest articol am prezentat, aşa cum am putut, după o documentare enormă, unele adevăruri ascunse. Sunt sigur că şi această boală va fi „uitată” în viitorul apropiat. Pentru că nu a dat rezultate scontate. Dar va fi înlocuită de un alt „potenţial pericol mondial”…
SUA ŞI ET COLABOREAZĂ PENTRU DECIMAREA OMENIRII!!!
„În septembrie 2003,preşedintele George W.Bush a reînnoit dispoziţia prin care Aviaţia americană este autorizată să menţină secretul în privinţa operaţiunilor care se desfăşoară la o bază din Nevada, aflată în interiorul celebrei zone cunoscută sub numele de zona 51. Secretul ce înconjoară Baza militară Ellis nu face decât să alimenteze speculaţiile că aici se desfăşoară cercetări legate de extratereştri şi sunt studiate tehnologii împrumutate de la navele lor”(3).
Prima directivă prezidenţială care garanta secretul operaţiunilor de la baza din apropiere, GroomLake, a fost emisă de Bill Clinton în 1995, în momentul în care doi foşti angajaţi înaintaseră plângere în justiţie, reclamând că s-au îmbolnăvit în timp ce lucrau aacolo. Ulterior, plângeri similare au fost depuse şi de alţi lucrători, precum şi de o văduvă care reclama că soţul ei a murit din pricina mediului în care lucra. Avocatul acesteia a obţinut de altfel un raport medico-legal, în care doctorul declara că respectivul suferise arsuri extinse după ce a fost supus unor iradiaţii ce nu par a fi de origine pământeană. Cum Departamentul Apărării ar fi fost obligat să prezinte justiţiei date amănunţite despre activitatea din Nevada, administraţia a recurs la această stratagemă pentru a păstra secretul deşi, după cum spun unii pasionaţi de ufologie, preşedintele SUA nu este pus la curent cu tot ceea ce se întâmplă acolo.
Cele de mai jos s-ar părea că aparţin SF-ului.
În luna aprilie 2004, senatorul Hatch, preşedintele comitetului pentru relaţii externe al Senatului american a avut o întrevedere cu dr-ul Dan Burisch, ţinut prizonier în faimoasa zonă 51, care l-a informat cu privire la viruşii artificiali care urmează să fie utilizaţi pentru contaminarea şi uciderea a sute de milioane de persoane, despre contactele secrete cu extratereştri şi tratatul ultrasecret TAU IX. Doctor în microbiologie, Dan Burisch a reuşit chiar să vorbească public despre anumite operaţiuni secrete şi şi-a exprimat dorinţa de a depune o mărturie publică în faţa Congresului în momentul în care primeşte imunitate. Chiar dacă este ţinut prizonier, unii dintre superiorii săi sunt de acord ca el să depună mărturie. Dezvăluirile uluitoare ale dr.Burisch sunt numeroase. Sunt disponibile chiar unele interviuri filmate cu el, cum ar fi interviul de 68 de minute care a fost acordat lui Bill Hamilton pe 18 septembrie 2002 şi filmul unui cameraman de ştiri al canalului Fox.
Aceste întâlniri, oricât ar părea de ciudate, au fost facilitate de mai multe persoane din interiorul zonei.
Harry Dschaak şi Sterling Allan au prezentat situaţia mai multor echipe de senatori din Idaho, Utah şi Nevada. A fost contactat chiar şi senatorul Orrin Hateh (Utah), preşedintele comisiei judiciare a Senatului. Un membru al echipei senatorului Hatch s-a întâl-nit cu cei doi şi le-a spus că această problemă va fi posibil de resortul Comitetului pentru Securitate (Select Committee on Security), prevenindu-i că există mii de probleme care aşteaptă deja audienţă în faţa Congresului.
În cursul depoziţiei lui Barisch dezvăluirile vor fi cutremurătoare. El ar aduce probe indubitabile cu privire la crearea unui virus mortal prin răspândirea căruia, în cel mai deplin secret, ar fi infestaţi şi ar muri sute de milioane de persoane. De asemenea, este pregătit să prezinte un raport în care precizează că, pe parcursul unui an, el a fost desemnat să studieze un extraterestru în locaţia ultrasecretă S4 a zonei 51. Este la curent şi cu cercetările în vederea extragerii unor componente genetice ale unor grave maladii extraterestre, cu scopul de a le introduce în anumiţi vectori microbieni care pot avea ca ţintă fiinţele umane. Aceasta presupune declanşarea în mod intenţionat şi criminal a unei epidemii mortale la scară globală. Mai poate mărturisi că a auzit că în această locaţie au fost şi sunt ţinuţi în continuare prizonieri subiecţi umani, împotriva voinţei lor, pe care se fac experienţe. Cea mai importantă informaţie se referă la un presupus tratat supranumit TAU-IX, care a fost încheiat între extratereştrii şi Francmasoni. Aceştia păstrează în cel mai deplin secret tehnologii pe care „muritorii” de rând nu au voie să le cunoască. Stephan Greer, autorul lucrării „Revelations” a declarat: ”Dacă oamenii ar şti ceea ce ştiu şi folosesc în rău FRANCMASONII atunci fiecare casă ar putea avea propriu său generator de energie liberă, sau altfel spus gratuită. De asemenea problema foametei în lume precum şi multe probleme grave de sănătate ar putea fi rezolvate în zece ani”.
Într-un reportaj difuzat pe19 aprilie 2004, jurnalista de investigaţii Linda Moulton Hawe a prezentat rolul pe care l-a avut preşedinteleH.Truman, cel care a hotărât, împreună cu conducătorii Francmasoneriei păstrarea secretului asupra relaţiilor cu extratereştrii. Şi cercetătorul Michael E.Salla a publicat un raport despre dr.Burisch.
Dr.Burisch este supravegheat direct de membri ai „Comitetului Majorităţii” pe care îi numeşte „Maji”. Pentru dezvăluirile sale nu a fost asasinat până acum deoarece el este cel care conduce lucrările la anumite tehnologii ultrasecrete numai de el ştiute.Dintre acestea, ”Proiectul Lotus” vizează să descopere o aşa-numită „particulă Genesh” care poate vindeca în mod rapid şi eficace toate celulele şi chiar ţesuturile infectate în cazul unor boli care sunt considerate incurabile…
Bibliografie:
1. www.yogaesoteric.net;
2. http://forum.gds.ro;
3. www.computergames.ro

Sal Rachele despre perioada 2012-2030 (18.09.2012)



Va prezentam astazi „o altă emisiune cu Sal Rachele, intitulată „Sal Rachele despre perioada 2012-2030”. Aceasta a fost realizată pe 30 septembrie 2011 și a fost transmisă live pe internet la acel moment, înainte de lansarea cărții „Pământul se trezește: Profeții 2012-2030” în Statele Unite ale Americii (apărută și în limba română la Editura Proxima Mundi, pe 23 mai 2012).
Mai sunt aproape 3 luni până la solstițiul de iarnă, moment după care va fi mult mai greu de „schimbat macazul” în ceea ce privește deciziile de viață ale fiecăruia. De aceea, a ști din timp care sunt tendințele cele mai probabile în ceea ce privește viața personală, precum și economia, politica și multe alte schimbări planetare preconizate să aibă loc este de o importanță capitală.
Se estimează că sistemele actuale (economice/politice) vor intra într-un declin accelerat în decursul următorilor ani, de aceea aceste informații sunt difuzate în avans, împreună cu soluțiile și alternativele posibile la starea de lucruri actuală. Filmul în discuție și cărțile lui Sal Rachele în general oferăo imagine de ansamblu largă, precum și soluții practice. În acest moment, totuși, mulți oameni sunt conștienți că lumea nu este ceea ce am vrea să fim făcuți să credem că este, dar destul de puțini s-au angajat la propriu în aplicarea de soluții alternative în viața lor, rămânând mai degrabă într-o dimensiune teoretică a metafizicii și spiritualității. Totuși, procentul acestora din urmă este în creștere de la o zi la alta. Sperăm ca prin acest gen de informații, din ce în ce mai mulți oameni să ajungă în propriul prezent și să și acționeze conform cu dorințele lor de mai bine.
Dacă rezonați cu informația din acest film, îl puteți distribui și încorpora în site-uri/bloguri după cum credeți de cuviință.
Vă doresc vizionare plăcută și utilă!
George Acu

Sal Rachele şi ghizii săi spirituali, Fondatorii, vă iau într-o călătorie fascinantă în viitorul iubitei noastre planete. Acesta este viitorul la care aţi visat dintotdeauna, iar acum acesta se realizează, în sfârşit, dupămilioane de ani de ignoranţă, întuneric şi suferinţă. Această carte vă prezintămetode palpabile, practice, de a manifesta noua Eră de Aur care v-a fost promisă încă de la începutul timpului. Acest Nou Pământ este destinat să facăparte din viaţa voastră -această viaţă-, aici şi acum.
„Dragi oameni, porniţi acum în cea mai captivantă aventurăaventură posibilă. Sunteţi în viaţă exact la timpul potrivit, exact în locul potrivit din Creaţia Infinită. Este în regulă dacă nu credeţi lucrurile prezentate în această carte, căci, în numai câţiva ani, aproape toate lucrurile prezentate în aceste pagini vor deveni o parte din realitatea palpabilă a vieţii voastre.”
- Fondatorii, iunie 2011

Celelalte două cărți ale lui Sal Rachele, „Viața la frontiera cunoașterii” și „Transformări planetare 2012-2030 - Mesaje de la Fondatori” sunt disponibile pe site-ul editurii, cu discount. Cele 3 cărți conțin imens de multă informație, a căror asimilare durează cel puțin câteva luni. Pot fi considerate manuale. Informațiile sunt prezentate cu simplitate, bun simț și claritate.

Link-uri conexe:
-- Sal Rachele şi Fondatorii în România, 5-7 octombrie 2012:http://www.fondatorii2012.info .
Perioada de înscriere și rezervare a fost extinsă până la 16 iulie 2012.

-- „3 Pământuri paralele” - o altă emisiune (video) cu Sal Rachele şi Fondatorii, subtitrată în română;

-- Sal Rachele despre perioada 2012-2030 (subtitrat în limba română) - o inregistrare din 30 sept. 2011

-- cei care sunt interesați să distribuie cartea „Pământul se trezește: Profeții 2012-2030 sunt rugați să ne contacteze prinformularul de contact.
VEDEȚI FILMUL TRADUS, AICI:
Sal Rachele despre anul 2012 (subtitrat în limba română)


Nota Noastra:
De fiecare data cand va prezentam unele profetii simtim nevoia sa ne spunem parerea despre acestea si o se ne cam repetam. Publicam aceste informatii deoarece le consideram interesante si pentru ca NU SE STIE NICIODATA - pot fi adevarate!
INSA in ceea ce priveste diversele profetii care circula pe net, inclusiv acestea de azi, adeseori se bat cap in cap . Unii spun ca evolutia spirituala rapida care sa ne pregateasca de trecerea in 4d si 5d din 21.12.2012, asa brusc si deodata, e posibila (si ofera caile cel mai adesea pe multi bani), altii nu ... Multi spun ca 21.12.2012 este momentul ascensiunii, altii nu ... multi vorbesc despre fel si fel de catastrofe, inversarea polilor, centura fotonica, 3 nopti de intuneric, miscari de scoarta, temperaturi de -70 de grade din cauza caderi campului de protectie electromagnetic, arderea pamantului pe partea cu soarele, ca vin extraterestrii, ca pleaca reptilienii, ca vine Nibiru, ca alinierea planetara cu soarele si centrul galaxiei va avea fel si fel de efecte, ca atingem punctul zero al timpului si intram in 4d automat, ca pica dolarul, ca dispar banii, ca moare oculta, ca vine eruptia solara si pica electricitatea, ca intram in Epoca de aur pt 1000 de ani, ca doar cei care acceseaza interior 4d intra in epoca de aur, iar pentru restul FLACARILE GHENEI, se intoarce Iisus, se implineste a 3-a profetie de la Fatima, se implinesc profetiile Apocalipsei, ca de fapt o sa fie mai rau dar in realitate mai bine si invers ... De ce am crede mai mult pe unii si mai putini pe altii ? Sunt la fel de multe sau de putine dovezi pentru a argumenta orice fel de profetie ... practic poti sa spui orice despre viitor si sa ai impresia ca esti interesant, stiintific si profund ... desi informatile prezentate pot parea de bun simt, super argumentate, simtim nevoia sa ne repetam si sa ne citam:
”Credem ca noi suntem creatorii realitatii si conteaza ceea ce credem despre lumea inconjuratoare. Sta in puterea noastra sa modificam viitorul aici si acum. Conteaza daca noi credem sau nu in profetiile catastrofice si ni se par un pic suspicioase genul acesta de profetii. Cu cat cred mai multi in ceva, cu atat sunt mai mari sansele sa se intample.
Se spune ca numai profetii elitei oculte intunecate raspandesc scenarii catastrofice.
Unii considera ca doar o astfel de catastrofa mai poate schimba lumea, caci ar fi ca o purificare. Insa o multime de oameni au inceput sa se trezeasca si sa schimbe lucrurile in lume. Exista si raze de speranta. Nu priviti doar jumatatea asa zis goala a paharului. O catastrofa nu e absolut obligatorie ci poate doar de cativa ani de rabdare, poate inca o generatie sau doua. Nu stim daca lucrurile se vor schimba peste noapte si in exterior sau daca e posibil asa ceva.
Foarte multe dintre aceste profetii despre mega extra super transformarile legate de anul 2012 ni se par niste șmenozeli spirituale manipulative, niste morcovi ai sperantei pentru magarusii fricosi, lacomi si naivi din fiecare din noi (pe de-o parte ni se da morcovul sperantei si cu cealalta mana suntem facuti prin buzunare de bani, suntem talhariti pe fata, amagiti, ni se dau suturi in fund, suntem prostiti si invartiti ca niste titirezi de elita oculta, iar noi stam cu ochii in gol, cu un zambet tamp pe buze, asteptand sa vina salvarea ... Benjamin Fulford, Drake si Wilkock, Cobra, Tolec se lupta cu reptilienii pentru noi, iar extraterestrii benefici (Consiliul Andromeda, Federatia Galactica a Luminii , samd) ne ajuta din umbra ... Dormiti linistiti, extraterestii benefici lupta pentru voi! ... S-au trezit si ei acum, dupa vreo 400 000 de ani sau mai mult, de manipulare si sclavagism impus cu forta de extraterestrii rau intentionati si au decis brusc sa-si incalce pretioasa lor de prima directiva caci pana acum au fost impotenti, pentru ca au asteptat acordul nostru sa intervina - si au trimis pe net scrisori la care sa raspundem noi telepatic, ca sa ne ceara acordul ... foarte tare ... O SCHIMBARE IN FORTA frate). Extraterestrii malefici nu au nici o jena sa ne calce in picioare liberul arbitru, evolutia naturala si alte idei genul prima directiva (vezi STAR TREK), insa cei buni au preferat sa permita abuzurile maleficilor, decat sa intervina si sa ne ajute.
Daca ar fi sa ne uitam in urma , multi , foarte multi profeti au spus ca inainte de 2012 vor exista jdemii de semne si au facut jdemii de profetii (de ex., unul dintre marii asa zisi profeti care au facut valva prin Romania, David, baietelul Inuaki, din cartile Aryanei Havah - cititi de ex. profetiile pentru anii 2009 - 2012 in cartea Viata pe Pamant ... Incotro sau mai recent, profetia legata de 4 august cu coborarea navelor extraterestre la Jocurile Olimpice, sau de bombardarea acestora si inceperea celui de-al treilea razboi mondial, ca sa dam doar 3 exemple, asa din scurt). Avem podul plin de pacalici din astia si deja avem alergie de la triliardele de profetii venite prin tiliarde de canale, care mai de care mai detinatoare ale ADEVARULUI SUPREM. In plus, batul de care e tinut morcovul sperantei mai nou a inceput sa se lungeasca (ca in povestea cu Pinochio, din cauza minciunilor poate) pana in 2013 de fapt, sau 2014, 2015, ..., 2030, ... 2100 ... iar cei care fac astfel de profetii cel mai adesea isi lasa si o rezerva daca o dau in bara. Adica chiar daca nu se va intampla ce profetesc sa nu ramana descoperiti ( ca era de fapt vorba de un pamant paralel; sau ca din cauza ca am ascultat sfaturile lor pline de intelepciune lucrurile s-au schimbat; Dumnezeu s-a decis in ultima clipa sa ne ajute si ne-a anulat liberul arbitru; reptilienii sau gandit ei mai bine, ca e totusi bine aici si n-are rost sa plece; sau deoarece am fost neascultatori, extraterestii s-au decis sa nu mai intervina si sa ne lase sa mai crestem si sa mai sclavagim o perioada (macar pana prin 2030); de fapt, sunt cateva zeci de milioane de oameni care deja au ascensionat, insa voi PERVERSILOR, ati ramas sa va chinuiti CA ASA MERITATI!!! ... NESIMTITILOR care sunteti voi nesmimtiti! ... Vedeti ce se intampla cand nu ascultati? NANA la funduletul spiritual! ... si tot fel de pretexte care sa-i scoata pe ei bine). Mintea umana e foarte smechera si perversa ...
Va credeti prea inteligenti ca sa fiti manipulati? Nu va supraestimati ...
Abia asteptam sa vina si sa treaca acest an sa se faca o curatenie si o triere in aceasta imbacseala si bombardare din toate directiile cu mesaje, adeseori contradictorii, uneori catastrofice, majoritatea rupte din sf-uri sau din imaginatia explodata a unora din aceste mega-iluminato-eliberato entitati orbitor de stralucitoare.
Dincolo de viziunea noastra limitata poate, plina de dezgust, oboseala si iritare, speram sa fim in eroare, sa gresim, iar ceea ce gandim acum sa fie niste rataciri penibile ale noastre. Fie ca acest an sa fie un an al inaltarii, al ascensiunii, al trezirii constiintei la scara planetara, al pasirii in alte densitati sau dimensiuni .. desi nu vedem cu cine ... despre cine vorbim aici? Despre cei 0,000001% din oameni care au inteles cine sunt, ce-i cu ei? Sau despre restul populatiei complet identificata cu formele, aflata in completa uitare de sine si afundata intr-un materialism acerb lipsit de orice urma de omenie, bun simt, intr-o exacerbare a egoului?!?
O sa facem odata o lista cu profetii care s-au spus si nu s-au implinit si altele care s-au implinit - sa fie mai clare pentru toata lumea: asteptam si de la voi idei si sugestii, ca sa le grupam intr-un articol. Oricum la sfarsitul acestui an vom trage o MARE LINIE DE FOC PURIFICATOR si vom vedea mai clar ce si cum.
Pe aceste considerente mai postam inca astfel de mesaje si profetii ... sunt interesante si cine stie, poate adevarate, insa noi ne indoim la maxim de majoritatea din ele.
... Fie ca noi sa gresim!”
În ceea ce il priveste pe Sal este interesant ca a oferit cateva predictii si despre Romania, ceea ce este destul de rar in lumea occidentala si are o bila alba din partea noastra. Majoritatea nici nu au auzit de tarisoara noastra, desi sunt nenumarate dovezi ca aici ar fi leaganul civilizatiei noastre. Sa-i dam deci un plus de credit lui Sal ca a vorbit si despre noi.
Acestea fiind spuse ii multumim lui George Acu care ne-a pus la dispozitie aceste materilae si a tradus aceste filme pentru noi.