miercuri, 18 iulie 2012

Obama, Putin nu reuşesc să cadă de acord asupra Siria în convorbire telefonică

Moscova: liderul rus Vladimir Putin şi preşedintele SUA, Barack Obama, au fost în imposibilitatea de a rezolva diferendele privind Siria într-o convorbire telefonică Miercuri, în urma unui atac cu bombă Damasc, Kremlinul a spus. "Diferentele de abordare rămâne faptul că se referă la măsuri practice în găsirea unei soluţii," Kremlinul Purtătorul de cuvânt Dmitri Peskov, citat de agenţiile de presă ruse. O bomba a lovit în inima Siriei seniori comanda miercuri, omorând cel puţin trei de preşedintele Bashar alama de sus al-Assad într-un atac revendicat de rebelii, pe fondul lupta în capitală. Primul atac, cum ar mortal împotriva miezul interior Assad, a venit înainte de o zi de joi confruntare între Occident şi Rusia, pe de Securitate al ONU rezoluţia Consiliului de apel pentru sancţiuni împotriva Damascului. 
Rusia a ameninţat că se opune măsurii şi a propus proiectul său propriu, care nu se furnizează pentru punitiv măsuri împotriva sa din epoca sovietică aliat în timp ce se extind o misiune de curent de monitorizare a ONU, acolo de încă trei luni. puterile occidentale au refuzat să susţină propunerea iniţială a Rusiei sau o versiune modificată transmise de la Moscova Naţiunilor Unite marţi. Purtătorul de cuvânt al Kremlinului oferit puţine detalii ale telefon, cu excepţia să spun că a fost iniţiat de către Obama şi a inclus o "discuţie detaliată a Siriei, în care escaladarea recentă a fost notat". Peskov a spus conversatie a arătat că cei doi lideri "au o vedere care coincide de saţietate general în Siria ( şi sunt de acord), cu privire la scopul final de a ajunge la un acord ". 
purtătorul de cuvânt a făcut nici o menţiune de refuzul Rusiei de a susţine acţiuni mai ferme împotriva Assad sau de insistenţa lui Obama de a impune sancţiuni împotriva regimului său ar trebui să nu respecte cu punctele cele mai urgente ale unei plan de pace elaborat de către mediator, Kofi Annan

PREVIZIUNI DESPRE ROMANIA SI NU NUMAI - 18 IULIE 2012

Desi poate o sa vi se para ciudat, am primit acest mesaj de la Ingerii Protectori ai tarii noastre de cateva zile. Nu stiu de ce, dar ceva m-a tinut sa nu il pot transcrie pentru ca sa il  fac cunoscut. Azi, poate si sub influenta celor petrecute, am hotarat sa incerc sa il scriu.
Ingerii ne transmit ca suntem un popor in curs de schimbare. O schimbare in bine. Un popor care nu mai poate fi mintit si amagit.
Desi in lume vor urma cutremure, furtuni, incendii, inundatii si chiar atentate, Romania va fi ferita sau chiar daca unele din ele se vor petrece si la noi, impactul lor va fi mult atenuat prin dorinta Bunului Dumnezeu si actiunea plina de dragoste a Ingerilor.
Din pacate pentru noi, vom fi campul de batalie pentru mai marii lumii, dar nu vor mai putea sa ne aduca inca un '89 sau mai rau. Pe de o parte avem Protectie Divina, iar pe alta parte, se pare ca in sfarsit, ne-am invatat lectiile de viata ca popor si ca indivizi.
Se vor purta "lupte" politice si sociale, care vor avea drept urmare indepartarea clasei politice actuale, ceea ce va duce la un vid de putere, care va crea un haos greu de imaginat si de suportat.
Toate aceste evenimente vor avea drept urmare excluderea noastra din UE. Dar ce mai conteaza sa fi scos dintr-o uniune care si asa este muribunda.
Oricum, tot haosul va duce la nasterea unei noi clase conducatoare, care va fi formata din oameni drepti si corecti. Cum va fi acest lucru posibil? Simplu. Situatia din tara va fi atat de tensionata, incat nu vom mai prezenta nici un interes pentru eventualele forte de influenta straine. Nu stiu in acest moment in cat timp se va intampla acest lucru si nici care va fi situatia exacta pe plan mondial, adica, cat de avansata sau nu va fi si acolo  schimbarea oranduirii sociale.
Pe toata aceasta perioada vom avea asigurat ajutorul divin, care ne va asigura, ca nici un element al partii intunecate sa se mai amestece in procesul de nastere a Noii Noastre Oranduiri Sociale.
Ingerii ne avertizeaza, ca nu va fi usor de trecut peste aceasta perioada si multi dintre noi chiar nu vom trece peste ea.
Ceea ce putem face cu totii este sa ne curatam cat mai mult sufletele de toate energiile si simtamintele negative posibile si sa ne rugam pentru a ne purifica sufletele. Vom vedea plini de uimire ca Ei, Ingerii Nostrii Protectori, sunt si vor fi langa noi, gata de a ne ajuta si de a ne calauzi in toata aceasta perioada.
Cat ii priveste pe cei din clasa politica, care se fac vinovati de toata aceasta situatie economica si mai ales de aservirea tarii catre puterile straine, mai au putin timp sa se indrepte si sa devina curati si drepti. Altfel, Pedeapsa Divina va fi apriga, de nici cu gandul nu gandim nici noi, nici ei.
Nu trebuie sa ne indoim, caci timpul schimbarii pentru noi a inceput deja si nimic si nimeni nu mai poate opri ceea ce Dumnezeu doreste pentru noi.
Dumnezeu sa ne aiba in paza si sa ne ajute pe fiecare in parte sa ne indeplinim Misiunile Divine!

Preluat si scris de Sfatuitoarea

Dovada că vom ajunge să fim supravegheaţi în permanenţă din aer


Un nou tip de dronă dezolvat de armata Statelor Unite poate sta în aer la nesfârşit, mulţumită unei tehnlogii de ultimă oră. 

Acumulatorii dronelor Stalker pot fi reîncărcaţi de la sol
Acumulatorii dronelor Stalker pot fi reîncărcaţi de la sol
Versiunea electrică a dronei Stalker, dezvoltată de compania Lockheed Martin, are o baterie care îi conferă o autonomie de cel mult două ore. Cercetătorii din cadrul armatei americane au reuşit să o facă să zboară timp de 24 de ore fără întrerupere, încărcându-i bateria cu ajutorul unei raze laser trimisă de la sol, scrie huffingtonpost.com
În felul acesta, armata americană va avea posibilitatea de a supraveghea în permanenţă anumite zone, cu ajutorul dronelor cu baterie reîncărcabilă de la sol. 
Testul s-a desfăşurat într-un spaţiu închis, însă cercetătorii promit că îl vor relua cât de curând în aer liber.
Drona Stalker are o anvergură a aripilor de trei metri. 
Noua tehnologie naşte frici legate de apariţia unor societăţi orwelliene în care locuitorii unor oraşe nu vor fi supravegheaţi în permanenţă de camerele video instalate pe străzi, ci şi de drone care vor filma în permanenţă de sus. 



Sursa:  REALITATEA.NET


Un nou virus legat de FACEBOOK circulă pe internet. Cum să te fereşti de el


Utilizatorii de internet trebuie să fie foarte atenţi atunci când primesc pe email notificări că au fost "tag-uiţi" în poze de pe Facebook, avertizează site-ul nakedsecurity.sophos.com



Un nou virus legat de Facebook circulă pe internet



SophosLabs a identificat o campanie de spam, menită să infecteze calculatoarele internauţilor cu malware, care imită notificările pe care utilizatorii de Facebook le primesc pe mail atunci cându sunt "tag-uiţi" pe pozele publicate de cunoscuţi pe reţeaua de socializare. 

Dacă daţi click pe butonul "See photo" pentru a vedea fotografia, veţi fi purtaţi pe un site care vă infectează calculatoarele, iar mai grav este că nici nu vă veţi da seama de acest lucru. 

Cum să vă protejaţi

Pentru a evita acest lucru, trebuie să verificaţi cu mare atenţia adresa de la care aţi primit mailul de notificare. Campania de spam este bazată pe adresa notification@faceboook.com (un "o" în plus faţă de Facebook). Dacă vedeţi o astfel de adresa trebuie să ştergeţi imediat mailul primit, pentru a vă asigura că nu veţi avea probleme

Sursa:  REALITATEA.NET


Atentat în BULGARIA: Coincidenţă incredibilă sau moment bine ales?


Incidentul terorist de la Burgas, soldat cu mai mulţi morţi şi răniţi, a avut loc exact în ziua în care, în 1994, la Buenos Aires (Argentina), a fost comis un alt atentat antiisraelian, soldat cu moartea a 85 de persoane.


Atentatul din 18 iulie 1994 a vizat sediul din Buenos 

Aires al Asociaţiei israeliene de ajutor reciproc (AMIA). Atacul, soldat cu 85 de morţi, a fost cel mai grav din istoria Argentinei, ţară în care trăiesc aproximativ 200.000 de evrei.

Atentat cu bombă în BULGARIA. Şapte turişti israelieni au fost ucişi - bilanţ neoficial


Ministerul bulgar de Interne, citat de AFP, a anunţat că trei persoane au murit pe loc, iar alte aproximativ 20 au fost rănite în atentatul care a vizat autocarul cu turişti israelieni. Bilanţul a fost modificat ulterior, neoficial, la şapte morţi, notează Novinite. Bilanţul neoficial indică între cinci şi şapte morţi.

Potrivit postului de radio BNR şi postului de televiziune bTV, un autocar a explodat, iar alte două au luat foc în acelaşi incident. Autorităţile bulgare au anunţat că explozia este rezultatul unui act terorist.

Conform presei bulgare, turiştii israelieni veniseră pe aeroportul din Burgas la ora 16.50 (16.50, ora României), cu un avion al companiei Air Via, de la Tel Aviv.
  
Sursa: REALITATEA.NET

Mărturisirea ŞOCANTĂ făcută de Gabriel Liiceanu în faţa lui Traian Băsescu


Filosoful Gabriel Liiceanu i-a ţinut un mic discurs preşedintelui suspendat Traian Băsescu, la o întâlnire la GDS.

REFERENDUM 2012. "Mircea Cărtărescu s-a oprit pentru că e greu să treci de la Platon şi Shakespeare la Ponta şi Antonescu. În statele mature democratic oamenii nu trăiesc în viaţa politică ci în viaţă. Vieţile noastre ca intelectuali au fost majoritar distruse. Cei mai mulţi de aici nu au stat deoparte. Forţa noastră sunt cuvintele. Noi nu avem bani să plătim o televiziune ca cuvintele noastră să pună lumea pe drumul bun. Suntem într-o situaţia ingrată. Suntem prizonierii unei clase politice şi nu ştiu cum să scăpăm de acest prizonierat. 20-30 de oameni aruncă în aer un întreh popor. Noi cădem în groapă prin conştienţa noastră", a declarat Gabriel Liiceanu.


Sursa:  REALITATEA.NET

ANOMALII SOLARE INCREDIBILE 2012

Folosind diverse tehnici de filtrare, au fost surprinse diferite fenomene sau obiecte neidentificate, in apropierea Soarelui. Intrebarea legitima care se pune, este urmatoare: DACA SUNT OZN-URI, DIN CE MATERIALE SUNT FABRICATE CA SA REZISTE LA ASEMENEA TEMPERATURI?
Daca au campuri de forta de protectie, ATUNCI CAT DE PUTERNICE AR TREBUI SA FIE PENTRU A REZISTA ATAT DE APROAPE DE SOARE?
CE MOTOARE POT SA INVINGA GRAVITATIA SOARELUI?
Voi ce credeti?
Sa fie ozn-uri care studiaza sau se alimenteaza de la Soare sau sa fie valuri( impropiu spus) de energie ce tocmai au fost emanate de Soare? Dar au o forma regulata rotunda. 
Eu sunt de parere ca sunt nave ale unor civilizatii mult avansate, care studiaza Soarele nostru, care stim cu totii ca se afla intr-o perioada nu tocmai linistita a existentei sale.

Revarsarea lumii sufletului


http://nicolici.blog.com/
  Revarsarea lumii sufletului
  a
sau cele 15 momente de Luna Nouă în Rac
    Marți 17.07.2012 la ora 03.29 (ora de vară) Luna intră în primul grad din Rac. Acest moment marchează un eveniment extrem de important, cu implicații incredibile pentru viața fiecăruia dintre noi. Este un fel de preambul, o pregătire metodică și minuțioasă, o sensibilizare a sufletelor noastre în vederea importantului aflux de forțe ce se va revărsa în momentul exact al Lunii Noi, în noaptea de miercuri spre joi 19.07.2012 la orele 07.21 (ora de vară).
Acest eveniment marchează intrarea într-o nouă etapă ce face parte din procesul de naștere a Lumii Noi, proces început la eclipsa din 1 iulie 2011, continuat cu momentul deschiderii canalului prin care Lumea Spiritului a coborât pe Pământ (25.11.2011).
Din ce în ce mai mulți oameni au observat schimbări majore în viața lor și în lumea în care trăim. Anul 2012 nu mai seamănă  cu 2011 și nici nu se mai poate face vreo comparație cu 2010. Lumea se schimbă, instrumentele care funcționau până în urmă cu un an sau doi, acum nu mai merg.
Cei care au perceput schimbarea s-au adaptat într-un fel sau altul la această situație și au pus accent pe dezvoltarea vieții sufletești, alimentându-și sufletele prin triada forțelor generate de sentimentele de mulțumire-bucurie-fericire. Cei care se încăpățânează să găsească soluții apelând la forțele minții  și nu ascultă vocea sufletelor nehrănite de amar de vreme, aceștia nu vor găsi decât roadele ineficiente ale jocurilor de cuvinte, ale speculațiilor intelectuale și își vor vedea viașa năruită de mult prea normala, obișnuită și larg răspândita metodă a reducerii la absurd. Și viața lor devine din ce în ce mai asemănătoare cu metoda mult prea des uzitată!…
Lumea Noua este o lume a forțelor sufletești, care completează și imbogățește rezultatele minții. Când inteligența este completată de mănunchiul forțelor Iubirii, de triada forțelor de gândire, simțire și voință, atunci inteligența se transformă în înțelepciune, sau chiar genialitate, simțirea se identifică cu percepția reală a Forței Vieții, iar voința omului se subordonează Voinței Divine.
    Acum, azi, mâine și poimâine se declanșează în fiecare suflet trezit la viață potopul forțelor sufletești. Ceea ce s-a declanşat în aprilie 2011 după intrarea lui Neptun, planeta Iubirii Divine în zodia sa de domiciliu, în Peşti, se continuă acum cu această veritabilă inundaţie de forţe sufleteşti ce aduc bucuria şi fericirea ca trăire vie, conştientă şi nu doar ca noţiune culeasă din dicţionar. Cei care au fost surprinşi de intrarea lui Neptun în Peşti cu sufletul în plină manifestare a iubirii, acum o fac mult mai intens, iar cei ce manifestau acest sentiment cu minus, ajung acum să urască din ce în ce mai crâncen. Viaţa unora devine din ce în ce mai luminoasă, frumoasă şi plină de bucurii, iar ceilalţi se vaită din ce în ce mai violent şi strigător. Unii se luptă din greu cu criza, fiind aproape îngenunchiaţi de aceasta, iar ceilalţi descoperă simplitatea frumuseţii şi bucuriei vieţii.
Din aprilie 2011 până în ianuarie 2026 se vor derula 14 momente în care Luna Nouă se va produce în Rac, acestea fiind cele 14 etape de revărsare a Lumii Sufletești asupra sufletelor noastre. Parcă am retrăi potopul lui Noe, cel care a măturat o lume cu năravuri rele, pentru a lăsa loc unei lumi noi. Așa și acum, Lumea cea Nouă a Sufletului își va lua în primire, an de an, la momentul de Lună Nouă din Rac, câte una din feliile care o compun, ca și cum fiecare an ar aduce activarea forțelor sufletului și dezvoltarea uneia din cele două forme de manifestare a celor 7 virtuți (atât pentru  elementul masculin și cel feminin).
Prima felie a coborât la Luna Nouă din 1 iulie 2011, care a coincis cu o eclipsa totală de Soare. Acum primim a doua tranșă din Lumea Sufletului, moment marcat de Luna Nouă din dimineața zilei de joi 19.07.2012. La anul va urma Luna Nouă din 8 iulie 2013 și așa mai departe, până la ultima tranșă care va fi primită în 25 iunie 2025.
La fiecare tranșă anuală, Neptun ne va umple sufletele cu forțe de o intensitate și mai mare decât precedentele și vom avea astfel forțe pentru a putea manifesta Iubirea din ce în ce mai profund. Aceasta are ca efect ridicarea, evoluția sau dezvoltarea sufletului pe cele 7 trepte, corespunzătoare celor 7 virtuți. Toți vom beneficia de forțe de aceeași intensitate, iar în funcție de cât vom reuși să manifestăm, vom primi mai multă Stare sau Duh în suflet.
Astfel, acum, sufletele unora sau trezit la viaţă şi sunt luminate de sentimentul de Fiinţă Spirituală, cel pe care îl percepem din ce în ce mai viu, pe măsură ce dezvoltăm nivelul de conştienţă al sufletelor noastre. Cei al căror suflet doarme, vegetează sau este suspendat, se chinuie din greu luptând cu viaţa, cu oamenii, cu tot ce există şi fiind veşnic nemulţumiţi. Viaţa lor devine un chin cumplit şi nici măcar nu mai au cui să reclame acest lucru şi nici cui să se mai plângă.
Pe acest fond, se declanşează o revărsare teribilă de forţe sufleteşti care vor declanşa bucuria în sufletele unora şi cor accentua chinul şi deznădejdea celorlalţi.
Acum Sufletul îşi ia în primire Lumea Sa şi este pus în drepturi şi înscăunat ca element dominant al acestui mileniu. În această lume totul se face cu sufletul, prin suflet şi pentru suflet. Este materializarea îndemnului sfântului apostol Pavel, cel care îi îndemna pe oameni să gândească cu inima nu cu mintea.
De acum înainte cine nu va fi atent la semnalele sufletului său, cel care nu va percepe şi înţelege cu sufletul şi nu va lua decizii cu sufletul, acel om nu va reuşi să se descurce în Noua Lume a Sufletului.
Poziţia planetelor din acest moment, reprezentată de Mercur din Leu aflat în mişcare retrogradă (intelectul se retrage pentru a lăsa loc forţelor sufletului, reprezentate de poziţia Soarelui şi a Lunii în Rac). Axa Nodurilor Lunare migrează de la Nodul Sud susţinut de Venus (iubirea declarată doar prin vorbe) şi Jupiter din Gemeni (belşugul de inteligenţă fără Dumnezeu) spre Nodul Nord aflat în Săgetător, în poziţia concepţiilor spirituale funcţionale, definite de creştinismul iniţiatic cel dezvoltat de Ioan şi Pavel.
Opoziția celor două planete de forță din Balanță, Marte și Saturn, cu Uranusul din Berbec declanșează conflicte majore care vor curăța tot ceea ce este rău, depășit, anacronic și specific lumii vechi expirate. Pluto în Capricorn aflat în opoziție cu forțele Luminariilor din Rac, vor presa teribil asupra noastră, prinzându-ne între constrângerile exterioare, născute din deciziile politicului și  nevoile sufletului fiecaruia dintre noi.
Aceste elemente astrologice le aştern cu din ce în ce mai multă dificultate, având în vedere că ele aparţin astrologie de manifestare şi sunt palide în raport cu elementele vii ale astrologiei cu suflet. De puţine ore m-am întors din tabara de astrologie de la Costesti unde ne-am delectat cu delicateţea, forţa şi simplitatea elementelor aparţinând Astrologiei cu Suflet şi am întrezărit născându-se Astrologia inspirată de Duhul Sfânt, cea care nu se mai reprezintă în plan, ci în formă de piramidă conică. Aceasta este finalitatea astrologiei, al cărei rost a fost să reveleze omului Voinţa Divină, pentru ca fiecare să poată face Voia Domnului.
Cheia astrologiei maxime este să o înţelegi su sufletul şi să o aplici dizolvând voinţa ta în Voinţa Tatălui!
Dăruiţi celorlalţi din preaplinul sufletului vostru şi vi se va înapoia înzecit, însutit, înmiit! Mai sunt doat câteva luni si odată cu intrarea Nodului Nord şi a lui Saturn în Scorpion vor începe cei doi ani ai testării bucuriei de a dărui! Daruiţi pentru a da sufletelor noastre şansa de a trăi mulţumirea, bucuria şi fericirea!
Lumea Sufletului a venit! Pregătiţi-vă sufletele pentru a putea să se umple de bucurie, pentru a putea trăi fericirea, cea care îi readuce pe Fii şi Fiice la sânul Tatălui!

 16.07.2012
Alexandru Nicolici

LUNA NOUA IN RAC – 19 IULIE 2012, ORA 07 : 25 ORA ROMANIEI – “ LA RASCRUCE DE DRUMURI PRIMIM O OFERTA KARMICA ”


” OMUL STA IN UMBRA LUI SI SE INTREABA DE CE ESTE INTUNERIC “( proverb Zen)
Fiecare faza de Luna Noua ofera o “ energie noua “ colorata , nuantata de semnul zodiacal in care se formeaza . Este o  faza a Lunii in care energiile sunt foarte mici , activitatile sunt mult incetinite, , in aceasta perioada pot avea loc fel de fel de perturbari in natura, se poate simti din plin forta pamantului, se poate simti din plin forta naturii.
Luna Noua este asociata cu noi inceputuri, dar in functie de ce s-a intamplat in in trecut, noile inceputuri vor fi axate pe rezolvarea afacerilor neterminate oricare ar fie ele, este experienta castigata anterior utilizata in realizarea unor schimbari in viata noastra. Indiferent de ce s-a petrecut in ciclul lunar anterior, fie problemele vietii au creat dezorientari , fie au adus un castig , inceputurile unui ciclu lunar sunt cel mai adesea putin neclare exact ca si imaginea Lunii Noi.
Faza de Luna Noua confera o forta extraordinara gandurilor si cuvintelor , asadar,  mare atentie la ce ganditi si cum va folositi cuvintele,  gandurile pozitive sau negative devin o forta in aceasta perioada.
Ascendentul momentului de Luna Noua este in Leu gradul 14, vorbim de o  energie de foc , fixa ce ne induce dorinta de a ne exprima mai intens , sa fim autoritari, sa incercam sa impunem opiniile noastre celorlalti ( chiar cu  forta ) . Este o energie benefica scopurilor personale , distractiilor , plimbarilor , actiunilor marete , dramatice .  In relatii , pot aparea mari probleme din cauza atitudinii dominatoare.
Guvernatorul ascendentului este Soarele in Rac  gradul 26:55  in conjunctie cu Luna in Rac gradul 26:55  ce reprezinta momentul maxim al fazei de Luna Noua in Rac. Putem spune ca  Luna Noua in Rac este energia  cosmica  ce va guverna urmatoarele 28 de zile, va nuanta ansamblul vietii noastre atat la nivel de experinte personale dar si la nivelul  interactiunii cu cei din jurul nostru.  
Luna in Rac este in domiciliu iar calitatile ei pozitive sunt accentuate, devenim plini de compasiune, sentimente materne pentru altii, vom fi interesati de familie, casa, calatorii.
Luna in Rac ne va face sa ne comportam exact  ca si racul care cauta piatra pe care sa stea in mijlocul schimbarilor, in cazul nostru, piatra aceasta o vom gasi in mijlocul familiei, in dorinta de a-i proteja pe cei dragi dar si  pe noi. Slabiciunea noastra in aceasta perioada se naste din sensibilitatea noastra deosebita dar si din tendinta de a face din tot ce inseamna casa, familie , scopul nostru suprem. . Tulburarile de sanatate in aceasta perioada se pot naste din prea multa emotivitate, prea multe emotii care pot da uneori dureri de stomac, ficat, sistem digestiv.
Soarele este sursa vitalitati noastre de baza si puterea care ne permite sa ne revitalizam pentru a ne adapta la stresurile si cerintele vietii cotidiene , este “ combustibilul” care ne ajuta sa ne simtim vii. In semnul Racului, energia solara este nuantata de paradoxul aparent dintre cardinalitatea –modul de exprimare a energiei si energia specifica a racului –apa, vorbim de o energie dinamica ce pune in functie visele , imaginatia , sensibilitatea , instinctul matern , apartenenta la o familie , un clan. Aceasta energie solara hraneste spiritul intors spre interior, ne intoarce spre trecut , ne face adeseori tematori, ne da capacitate de a reactiona cu forta la stimulii exteriori mai ales daca acestia sunt perceputi ca amenintatori.
Luna Noua in Rac gradul 26:55 energizeeaza casa XII , o casa in care ni se cere sa ne realiniem cu intentiile divine ale sufletului nostru,  o casa in care trebuie sa renuntam  la egou daca vrem sa avem acces la o putere mai mare decat noi insine. O Luna Noua in casa XII ne spune ca ne putem intalni cu ceea ce vrea Domnezeu pentru noi dar nu fara sacrificii. Casa XII este depozitul comorilor secrete , puterea castigata prin experientele mai multor incarnari , prin experientele trecute . Cu aceasta casa XII  in semnul Racului si cu Luna Noua in aceasta casa , suntem ajutati sa rezolvam problemele ce tin de familie, securitate , acasa , stramosi, radacini ,karma personala . Nu trebuie uitat ca aceasta casa este o casa finala , ceva se termina intr-un mod semnificativ in urmatoarea perioada . In casa XII energia Lunii Noi poate energiza restrictii si crize de tot felul, urmeaza un timp in care putem  decide sa traim  mai izolati, energia noastra poate fi folosita in proiecte deosebite dar  care cer de la noi o  munca  imensa  dar si singuratate .  Aceasta Luna Noua  poate reprezenta o oportunitate de a descoperi in noi  toate raspunsurile de care avem  nevoie , vom simti o nevoie imensa de a-i ajuta pe altii, sa devenim  parte dintr-o cauza sau un scop mai inalt. Casa XII este si o casa a secretelor( lucruri ascunse) , a inamicilor secreti ( personae   care iti zambesc in fata , pentru ca apoi sa te injunghie pe la spate ), se poate spune ca energia Lunii Noi  poate face lumina in secretele  noastre, putem vedea acei oameni falsi care nu trebuie sa mai faca parte din viata noastra . Aceasta Luna Noua in Rac (noi inceputuri ) este in aspect de careu (90 grade ) cu Saturn  in Balanta , este un aspect provocator ce ne spune ca doar de noi depinde rezolvarea unei probleme, unui conflict . Saturn este stapanul Karmei , aduce obstacole si limitari in viata fie pentru obiectivele dorite incorecte fie ca reactie karmica a unor alegeri din trecut . Ignorarea scopurilor reale da nastere unor situatii de criza care in acest moment de Luna Noua au legatura cu alegerile din trecut , alegeri care au ignorat scopul sufletului nostru. Angoasa provocata de sentimentul de nesiguranta , temerile induse de acest aspect  pot disparea doar daca ne vom confrunta cu realitatea aratata lasand deoparte orice inchipuire ,orice suspans . Aici Saturn ne spune ca cel ce stie sa renunte la o situatie frustranta( langa noi )  va castiga ceea ce este departe .
In legatura cu Luna Noua in Rac  este asteroidul 100 Hecate dar si asteroidul 3811 Karma .
In mitologie ,Hecate  este o Zeita misterioasa si puternica, responsabila de toate lucrurile intunecate , inclusiv noaptea dar si lumea spiritelor . Ea calatoreste  in toate cele trei  lumi: cer, pamant  si lumea interlopa . Astfel , ea a devenit  Zeita care vede in toate directiile , in trecut , in prezent si in viitor fiind un ghid important pentru cei care se afla “ la o rascruce de drumuri” . Hecate este o Zeita tripla ce reprezinta fata, mama , batrana ; mintea , corpul si spiritul, nasterea, viata si moartea . Ca zeita de noapte ea reprezinta trei etape , in etapa ei de fata  ea aduce noi inceputuri , ea poate fi chemata cand este nevoie sa ne uitam la ceva intr-un mod  proaspat , nou , un mod pe care nu-lvedeam, nu credeam ca exista . In faza ei de mama , ii cerem ajutorul atunci cand avem nevoie de protectie .In faza ei de batrana , ea ne ajuta cu intelepciunea , protectia, magia ei. Totusi , este bine sa stim ca Hecate nu este o Zeita plina de tandrete, compasiune , ea nu tolereaza nici nu menajeaza daca nu vrei sa mergi sa-ti descoperi intelepciunea interioara . Actiunile ei sunt rapide si de multe ori poate aduce ceva ce nici nu te-ai fi asteptat, asta este puterea acestei zeite , de trei ori Zeita  . Hecate este marea Preoteasa detinatoarea de taine , ea nu cauta cunoasterea interioara ci ea o detine si o da la altii . Ea ne aminteste de ‘adevar”, ea nu se lasa pacalita de pozitii sociale , educatie , titluri, bogatie , ea este impresionata de ceea ce “ este in inima  “ , ea este patroana inimii. Dintre toate Zeitele , ea este o Zeita tripla, complexa, semnificativa, ea este eliberatorul. Hecate detine trei torte , o franghie ,o cheie si un pumnal. Cu cheia , ea deschide tainele profunde ,franghia este cordonul ombilical, pumnalul este un simbol al puterii ei magice , vrajitoresti . Darurile ei profetice, viziunea clara, cunostintele ei magice si oculte fac din ea o buna vizionara , un bun consiler in orice alegere .  Ea este pastratorul cheii de la inregistrarile Akashice (biblioteca universala cu trecutul prezentul  si viitorul universului ) , ea este cea care ne intampina la sfarsitul vietii noastre si ne conduce sufletul . Ea este un mare profesor si initiator ce ne conduce in lumea spiritelor , din acel moment nu avem nici o alegere ci trebuie sa facem fata ciclului vietii si mortii , ne prezinta viata trecuta , greselile, victoriile , talentele obtinute .Numai cand putem accepta si intelege cel putin in parte aceste lucruri ,Hecate ne ofera cea mai sacra din tainele ei : labirintul vietii nu se termina , ciclul vietii si al mortii este un ciclu nesfarsit .
Rolul  lui Hekate in acest moment de Luna Noua este de a ne ajuta sa vedem in profunzime alegerile trecutului ( Hecate si Luna Noua in casa XII ) si sa ne lumineze calea cea buna . Ea are  “o torta in mana “ pentru cei care au nevoie de aceasta ghidare indiferent daca este cerut sau nu ajutorul ei, darul ei de lumina este neconditionat . Hekate este intotdeauna langa noi in vremuri grele  ajutandu-ne sa ne departam de tot ceea ce ne constringe , ne ajuta sa ne eliberam de un trecut plin de sacrificii, de alegeri gresite . Este un timp de reinnoire , renastere , intelegera unui  nou drum in viata , descoperirea unor taine care ne elibereaza . Hecate este intotdeauna langa noi in vremurile grele , in vremurile cand viata noastra ne lasa intr-o intersectie nestiind incotro sa mergem . Aici, Hecate ne ajuta , ne elibereaza de tot ce este vechi, nefolositor  si ne lumineaza cu tortele ei calea noua . Aceasta Luna Noua in Rac in conjunctie cu Hecate in Rac ne cere sa fim atenti in orice moment , sa ne uitam in toate directiile posibile ,  intuitia ( tortele lui hecate ) este un ghid in aceasta intersectie karmica din viata noastra . Ca o tripla zeita , Hecate se refera la magia cifrei trei  iar lucrurile care se intampla in aceasta perioada sunt triplate , ea ofera intuitie ,vise , viziuni ce pot conduce la clarificarea situatiile incerte , ofera speranta unei re-nasteri ,in aceasta intersectie karmica avem trei  optiuni din care suntem fortati intr-un anumit fel sa alegem doar una . Aceasta Luna Noua este o sursa importanta de energie pentru magii de toate tipurile  fie prin fel de fel de ritualuri  , fie prin aprinderea unei lumanari careia sa-i spunem  sa faca lumina in optiunile noastre . Singura cerinta este aceea ca dorinta noastra , optiunea noastra sa faca parte din destinul nostru. Ca una din Zeitele intunecate , ea aduce sfarsituri si inceputuri , putem simti ca “ceea ce a fost nu mai este ‘  iar ceea ce trebuie sa vina ( poate deja a si venit )  in viata noastra nu are legatura cu ceea ce am experimentat inainte. Uneori , anumite evenimente , intalniri  ne tulbura foarte mult , stim ca suntem intr-o intersectie  dar nu stim ce sa facem cu ce am primit .  Aceasta Luna Noua in conjunctie cu Hecate ne ajuta sa gasim raspunsurile in emotiile noastre , in intuitia noastra , putem simti destul de clar care este drumul  bun. Hecate ca si Zeita a unor tranzitii majore este alaturi de noi atunci cand trebuie sa schimbam anumite atitudini demodate , roluri depasite ,parteneri care nu mai au ce sa ne ofere. Este cel mai bun timp sa apelam la rezervele noastre interioare sau la Hecate din interiorul nostru pentru a face schimbarile necesare reinventarii noastre . Cu siguranta , in aceste zile ne vom intalni cu trei optiuni , trebuie sa alegem intre aceste trei optiuni , greu dar nu imposibil daca “ vom suna pe Hecate din interiorul nostru “. Asteroidul 3811 Karma se alatura mesajului acestei Luni Noi in Rac . Cuvantul KARMA este destul de des utilizat  si  provine din sanscrita insemnand “ actiune, efect , consecinta inevitabila “ . Asteroidul 3811 KARMA vorbeste despre efectul actiunilor noastre din trecut , vieti trecute , este ceea ce putem face pentru a atinge echilibrul iar pe acest drum alegerile sunt conditionate de faptele noastre . Acest asteroid ne vorbeste despre conexiuni karmice intre oameni fie bune sau rele  in functie de ce trebuie lamurit , platit ,iertat .  Karma nu este destinul   ci sunt  “reactiunile “ nascuta din actiunile noastre din trecut iar in acest sens , asteroidul 3811 Karma  aduce “ sa facem ceea ce trebuie facut “ pentru “ a curata drumul de buruienile karmice ” catre destinul nostru ( dharma )
Karma in Rac are legatura cu datoriile nascute dintr-un dezechilibru al emotiilor, legaturile cu parintii , cu familia, cu copii, cu securitatea financiara  si emotionala . Daca aceste datorii au fost echilibrate , pot spune ca aceasta Luna Noua in Rac ne va ajuta prin Hecate ( are torta cu ea!) sa experimentam  multe schimbari in viata noastra, sa ne reinventam. Deoarece Karma in Rac este in aspect provocator cu Saturn in Balanta , putem spune ca limitarile , restrictiile , pierderea unei puteri nu sunt deloc intamplatoare .Cel mai bun mod de a lucra cu karma negativa este de a accepta viata cu ceea ce ofera ea  incercand totusi sa ne imblanzim situatia prin iertare , compasiune . In orice situatie , iertarea elimina karma negativa, tot ce trebuie sa facem in aceste zile este sa ascultam glasul inimii . Adesea, este imposibil sa intelegem complexitatea karmei deoarece aceasta este controlata de o inteligenta superioara ,de grupuri ierarhice cosmice extrem de dezvoltate care inregistreaza fiecare emotie,gand ,cuvant si actiune . Acuma , trebuie sa ne folosim de intuitia noastra care va sti sa ne ghideze , sa ne ofere o cale de iesire din situatiile care par fara rezolvare ,sa iesim  din aceasta intersectie karmica pe drumul in care sufletul nostru isi gaseste fericirea .
Venus isi continua miscarea in Gemeni , inca mai parcurge in mers  direct gradele pe care a fost in miscare aparent retrograda . In conjunctie cu Venus in Gemeni ( glasul iubirii, valorilor materiale si native, “ vocea unei relatii “) se afla asteroidul 19251 Chaos ce genereaza o energie  fascinant de mare , misterioasa , inspaimantatoare , nedefinita dar care ne ajuta sa descoperim  resursele inepuizabile din noi insine , potentialul creativ imens din noi care ne conduce spre sinele nostru adevarat. Asteroidul Chaos in conjunctie cu Venus in Gemeni  este un potential divin care ne ajuta sa iesim din tiparele vechi care stagneaza in mintea noastra , in sufletul nostru,in relatiile noastre . Este un moment plin de incertitudine  dar singurul care ofera accesul la un potential inepuizabil . Haosul este uneori necesar inainte de a aprecia ordinea , de multe ori  tot ce este vechi, nefolositor in viata noastra pot fi cuprinse de haos  pentru a intelege mai bine ca trebuie sa le dam deoparte din viata noastra astfel incat sa restabilim o noua ordine iar acest lucru se intampla in special in relatiile noastre .
Simbolul Sabian pentru gradul 27 Rac ,gradul Lunii Noi in Rac este :“ O FURTUNA VIOLENTA SE DEZLANTUIE  INTR-UN CANION LOCUIT “
Este imens acest mesaj , cosmosul prin mijloacele lui naturale , imprevizibile ne ajuta sa fim atenti la ceea ce se intampla in jurul nostru , sa ne descoperim anumite posibilitati latente care vor sa ne faca viata altfel. Casa este un loc valoros pentru noi , ea ofera siguranta , protectie intr-un fel . Dar o situatie neprevazuta  ( furtuna violenta) ne poate conduce in situatii care par fara iesire , poate tulbura securitatea familiei , a noastra , a casei noastre .Totul se intampla fara nici un avertismenmt sau chiar daca am fost avertizati nu am luat in seama acest lucru . Cel mai bun lucru este sa fim atenti , sa nu fortam lucrurile , sa nu ne luptam cu forte care sunt mai mari decat noi . Iesirea din situatia creata in mod neprevazut nu este una in forta ci una in care intuitia ne poate ajuta  sa intelegem situatia creata , sa ne impacam cu ceea ce este dincolo de controlul  nostru , cu anumite pierderi fie materiale  fie relationale . Putem fi  pusi in situatia de a pierde totul, golul  creat ne indeamna sa ne  reinventam , sa ne refacem viata nostra de la temelii . Aici , puterea cosmica nu se lupta cu noi ci are rolul de a repara intr-un mod destul de crud anumite drumuri gresite. Este un timp al framantarilor sociale , al energiilor psihice dezlantuite , al emotiilor ce nu pot fi controlate , al violentelor in familie , al unor condititii ce viata ce sunt supravegheate de puterile cosmice. Este o situatie de criza personala , sociala adusa de fortele karmice care nu pot fi controlate  dar care cu siguranta ne ajuta sa scapam de panzele de paianjen, de tot ce este vechi si uzat in viata noastra . Rasturnartile sociale nu sunt intamplatoare , ele cer o reconsiderare a valorilor personale . Cu Luna Noua in Rac pe acest grad zodiacal, instinctul, intuitia ne pot ghida , chiar daca simtim ca nu avem nici un control al evenimentelor , sa acceptam noua oferta a universului , cu siguranta este calea ce  va trezi posibilitatile latente necesare evolutiei , este o  oferta catre un scop mai mare si care nu aduce rau nimanui .
Adriana Tudosa

 _____________________________________________________________________________
E necesar sa tiparesti acest mesaj? Protejeaza natura!

Namaste,
Alexandrina Cornelia Angelescu

UPDATE Atentat pe aeroportul Burgas din Bulgaria, sapte turisti israelieni au murit. Premierul Israelului acuza Iranul


Potrivit Novinite.com, miercuri,  la ora 20.20, bilantul victimelor  se ridicase la sapte persoane si a ranitilor la peste 20 in urma  atentatului impotriva turistilor israelieni de pe aeroportul  Burgas, din Bulgaria..

UPDATE 20:25 Premierul israelian Benjamin Netanyahu a acuzat Iranul pentru organizarea atacului terorist.

"Iranul este responsabil pentru atacul terorist din Bulgaria, vom avea un raspuns puternic impotriva terorii practicate de Iran", a spus premierul israelian.

UPDATE 20:20 Sapte persoane au murit in urma atentatului, afirmat televiziunea nationala bulgara, citata de Novinite.com

UPDATE 19:50 Peste 27 de turisti israelieni au fost transportati la spitalul din Burgas. Trei dintre ei se afla in stare critica. Potrivit postului de televiziune bTV, in autobuzul care a explodat se aflau aproximativ 40 de persoane, printre care si trei femei inarcinate.

Potrivit televiziunii publice si BNR si televiziunii private bTV, trei autocare au fost vizate de explozie. Unul dintre ele ar fi explodat si celelalte doua ar fi luat foc.

Turistii israelieni ajunsesera pe aeroportul Sarafovo din apropiere de Burgas in jurul orei 4:50 pm, cu o cursa Air Via din Tel Aviv. Explozia a avut loc la ora 5:30 pm. 

Turistii se urcasera in autobuze pentru a ajunge la Sunny Beach. 

Toate victimele sunt turisti israelieni, potrivit spitalului si primariei orasului.

Purtatorii de cuvant ai premierului israelian si ai ministrului israelian de externe au confirmat, la Ierusalim, ca turistii israelieni au fost vizati de acest atentat.

Aeroportul din Burgas a fost inchis pentru traficul aerian, care a fost deturnat spre aeroportul din Varna.

Este pentru prima oara cand un atentat anti-israelian are loc in Bulgaria.

In cursul ultimilor ani, coasta bulgara a Marii Negre a devenit un loc preferat pentru turistii israelieni, in conditiile in care cele doua tari intretin relatii excelente.


Ministrul sirian al Apararii, ucis intr-un atentat terorist


Ministrul sirian al AparariiDaoud Rajiha, a fost ucis astazi intr-un atentat terorist, care a avut loc laBiroul pentru Securitate Nationala, din capitala tarii, Damasc

Alti oficiali de grad inalt sunt raniti grav, fiind in stare critica. Acestia, impreuna cu ministrul Apararii participau la o sedinta in momentul in care un atentator sinucigas a detonat o bomba. Potrivit unor surse atentatorul ar fi un bodyguard din garda personala a presedintelui Bashar al-Assad

Accesul in zona din jurul cladirii, care se afla in districtul Rawda, a fost interzis. 

Acest atac vina in contextul in care rebelii sirieni sustin ca au declansat o ofensiva majora in Damas, pentru a-l indeparta de la putere pe presedintele Bashar al-Assad.

In cursul zilei de duminica, Siria a fost declarata, in mod oficial, tara aflata in razboi civil.

Generalul Daoud Rajiha a fost desemnat ministru al Apararii in urma cu mai putin de un an, fiind pe "lista neagra" a SUA din cauza rolului sau in suprimarea revoltelor din Siria.
Sursa: www.bzi.ro

SRI: A fost vorba de o alarmă falsă pe Otopeni. Din ce cauză a fost declanşată alerta


SRI: A fost vorba de o alarmă falsă pe Otopeni. Din ce cauză a fost declanşată alerta
UPDATE 20:40 - Avionul aparţinând companiei israeliene El-Al a aterizat pe aeroportul Otopeni. Purtătorul de cuvânt al Serviciului Român de Informaţii (SRI), Sorin Sava, a declarat în direct la Antena 3, că a fost vorba de o alarmă falsă, fiind descoperită în staţia de autobuz Plecări de la aeroportul Otopeni un pachet suspect. Potrivit lui Sava, nu au fost găsite elemente de interes pirotehnic.


Stare de alertă pe Aeroportul Otopeni, după ce ar fi fost depistat un bagaj suspect. O cursă El-Al, care a plecat de la Tel-Aviv, Israel, urmează să sosească pe aeroportul Otopeni, la ora 20:50. Pilotul aeronavei respective a comunicat turnului de control că situaţia la bord este normală.

O cursă Tarom, programată pentru ora 21:00 către Tel-Aviv, a primit ordin de a rămâne la sol până la noi notificări.

Este foarte probabil ca aceste evenimente să facă parte din procedura standard declanşată de autorităţile israeliene şi instituţiile conexe în urma atentatului din Burgas.

Un atentat a avut loc, miercuri, pe aeroportul Burgas din Bulgaria. O explozie s-a produs la un autocar, în parcarea aeroportului din staţiunea bulgară Burgas, scrie AFP.

Atentatul a vizat un autocar cu turişti israelieni. Cel puţin cinci oameni şi-au pierdut viaţa şi numeroşi alţii au fost răniţi.

Explozia produsă în parcarea aeroportului din Burgas a fost precedată de focuri de armă, afirmă purtătorul de cuvânt al premierului Israelului, citat de AFP.
   
"Au avut loc focuri de armă şi un dispozitiv exploziv a fost aruncat într-un autocar care transporta turişti israelieni", a declarat Ofir Gendelman, purtătorul de cuvânt al premierului Benjamin Netanyahu.

Atac terorist în staţiunea bulgară Burgas: Cel puţin cinci persoane au fost ucise


Atac terorist în staţiunea bulgară Burgas: Cel puţin cinci persoane au fost ucise
Foto: Antena 3
O explozie s-a produs la un autocar, în parcarea aeroportului din staţiunea bulgară Burgas, scrie AFP.

Atentatul a vizat un autocar cu turişti israelieni. Cel puţin cinci oameni şi-au pierdut viaţa şi numeroşi alţii au fost răniţi.

Potrivit purtătorului de cuvânt al premierul Israelului, explozia produsă în parcarea aeroportului din Burgas a fost precedată de focuri de armă.

UPDATE 20.00- Mişcarea şiită libaneză Hezbollah sugerează că este implicată în atentatul din Bulgaria, ipoteză confirmată de premierul Israelului, care a acuzat Iranul, un susţinător al Hezbollah.

"Au avut loc focuri de armă şi un dispozitiv exploziv a fost aruncat într-un autocar care transporta turişti israelieni", a declarat Ofir Gendelman, purtătorul de cuvânt al premierului Benjamin Netanyahu.

Potrivit postului de radio BNR şi postului de televiziune bTV, autocarul respectiv a explodat, iar alte două au luat foc în acelaşi incident.



Autorităţile bulgare au anunţat că explozia este rezultatul unui act terorist. La bordul autocarului în care s-a produs explozia erau aproximativ 40 de turişti israelieni.

Aeroportul din Burgas a fost închis, iar zborurile au fost redirecţionate către aeroportul din Varna
.
Sursa: www.antena3.ro

Loteria Română riscă insolvenţa. Directorul companiei: Putem să vorbim de lacăt pe uşă şi plecat acasă


Loteria Română riscă insolvenţa. Directorul companiei: Putem să vorbim de lacăt pe uşă şi plecat acasă
Vechea conducere a Loteriei este acuzată că a furat zeci de milioane deeuro . Un raport cerut de noii şefi ai instituţiei arată că de ani de zile loteria funcţionează cu cheltuieli enorme, lipsită de investiţii şi aproape fără profit. 


Mai mult, Grecia deţine 97% din puterea de decizie în cadrul Loteriei, iar contractul nu poate fi reziliat pentru că ar implica taxe mai mari chiar decât bugetul.



Auditul desfăşurat la Loteria Română arată tunuri imense date bugetului instituţiei.



Cea mai mare problemă pe care o are loteria în acest moment, spune raportul noii conduceri, este respectivul contract cu Grecia.



Făcut în 1993, contractul prevede ca 70% din încasările loteriei române să intre în buzunarul grecilor în schimbul unor echipamente ultraperformante. 



"Ei au spus că la finalul contractului după 10-15 ani echipamentele vor rămâne ale noastre. Nu ai ce să mai faci cu ele. Sunt uzate moral, sunt uzate fizic. Folosim echipamente care sunt extraordinar de vechi", a declarat directorul companiei.



Această înţelegere nu este singura păguboasă pentru loterie. Majoritatea achiziţiilor ar fi fost făcute în interesul personal al angajaţilor. 



Potrivit noului director al Loteriei Române, Dan Alexandru Ghiţă, s-a achiziţionat un server hp, care pe piaţă este vândut cu 10.000 de ron, la o valoare de 150.000 de ron.



"Anumiţi directori cu interese ascunse au luat o listă cu cele mai bune locaţii ale Loteriei şi şi-au sunat prieteni veri etc. Au mandatat spaţii lângă respectivele agenţii şi apoi au sabotat locaţia loteriei în favoarea mandatarului", a afirmat directorul Loteriei Române.



"După 4 luni cele profitabile se duceau către cele mai proaste şi se propunea închiderea lor pentru că nu erau eficiente", a adăugat Dan Alexandru Ghiţă.



"Loteria are încasări de 2%, dar ele ar trebui să fie undeva la 20%", a mai spus Ghiţă.



Prejudiciul total încă nu a fost evaluat. Însă cifrele ar putea duce chiar la închiderea instituţiei.


Raportul este în acest moment pe mesele Curţii de conturi a Ministerului de finanţe şi a ANRMAP-ului, iar controlul total va fi gata spre sfârşitul lunii septembrie.