vineri, 18 mai 2012

CONSILIUL RAZEI VENUSIENE


(16 mai 2012; channeler: AuroRa Le)Un mesaj de la Pleiadiana Eirenae
* Eirenae este membră a Connsiliului Pleiadian și una dintre prietenele mele cele mai dragi. Semănăm extraordinar una cu alta, în ceea ce privește preferințele, concepțiile, felul în care ne raportăm la univers! Pot aprecia că ea este un înger în corp de pleiadian. E mica de statură, față de standardele pleiadiene, are părul negru şi ochii de culoare maro. Aceste informații și imagini mi le-a furnizat ca pe ceva foarte personal, dar, eu am considerat că le pot divulga și cititorilor mei.
☆ Totul va fi bine, Aurora, mă asigură Erianae. Ştiu că eşti tristă. Vouă, tuturor, vă este un dor cumplit de planetele de unde ați venit. Vă este dor de casa din care ați plecat cândva pentru a avea vieți pe Pământ. Acum doriți ca experiența voastră să ia sfârșit și să reveniți în locurile unde ați fost zămisliți.
Mulți dintre voi aveți vise dintre cele mai neobișnuite, regăsindu-vă în locuri cunoscute și, totuși, uitate.
În jurul datei când ați avut Lună Plină (n.m., 6 mai), s-a produs o importantă creștere a numărului celor care s-au trezit spiritual. Proporția a fost diferită în anumite zone ale planetei. Eu nu aș fi în măsură să vă prezint o statistică, dar cunosc că un salt important a avut loc. Procesul va continua și în timpul următoarei date cu Lună Plină (n.m., 4 iunie). Din informațiile pe care le dețin, am înțeles că numărul celor care urmează a se trezi va fi mai mare în zonele mai dezvoltate ale lumii voastre. Aceasta, deoarece, în acele aglomerări umane, mai este încă acumulată multă negativitate și mizerie morală și un exces de preocupări materialiste, în dauna spiritualității. În acest mod, și acele zone vor deveni mai pregătite pentru saltul ascensional programat în acest an.
Știm că multă singurătate o resimt în special Lucrătorii în Lumină, care înțeleg acum cel mai bine adevărurile care privesc civilizația umană. Personal, sunt puternic impresionată de suferința acestor suflete. Îmi este greu să înțeleg și să admit atitudinea de izolare a ființelor umane, unele față de altele. Ce-i face pe oamenii Pământului să nu se iubească și să se urască? De ce atât de multe ființe umane nu se plac? Sunt atitudini și comportamente pe care nu le pot înțelege și care mă oripilează. Este terifiant să trăiești într-o aglomerație umană și, totuși, să fii singur și indiferent față de cei de lângă tine. Asta sfidează orice logică și atitudine de prietenie, compasiune și înțelegere. Cum de a putut civilizația voastră să coboare atât de mult în mocirla insensibilității și indiferenței?☆ Off, draga mea, îți trimit toată dragostea mea care să te facă să nu te mai simți singură. Noi toți suntem îngrijorați de această stare de lucruri și abia așteptăm să vă ajutăm să vă schimbați această atitudine și să vă înlăturați singurătățile, atunci când vom fi în contact direct cu voi. Înstrăinarea dintre voi, înstrăinarea voastră față de alte civilizații este un non-sens și nu poate fi justificată prin nimic. Iertați-ne, dar pare a fi o secretizare și izolare imbecilă.
Nouă ne este dor de voi și, nu greșim dacă susținem că sentimentul este reciproc, chiar dacă, în ceea ce vă privește, el se regăsește mai ales la nivel de suflet, aceasta deoarece foarte puțini dintre voi își mai amintesc. Cu siguranță, Lucrătorii întru Lumină sunt mai aproape de momentul în care-și vor reaminti trecutul lor îndepărtat.
Mă uit la lumea voastră și înțeleg cât de greu le poate fi celor care se întorc din voiajele pe care le fac în dimensiunile superioare (înafara corpului fizic) și-și reiau viața grea, anostă și plină de frustrări, din lumea a 3-a, în care corpul lor fizic încă se mai află. Agresivitatea, inospitalitatea mediului în care, deocamdată, mai trăiți, răzbate până la noi, prin energiile grele, sufocante care se propagă în jurul planetei voastre. Lupta asta continuă și nejustificată pentru bani, pentru acumulări materiale, total inutile ființei umane, îmi provoacă stări de perplexitate și de disconfort. Știm, vă este greu, și pentru curajul vostru, vă prețuim și vă aplaudăm. Știm că nu este ușor să trăiești într-un mediu poluat, să te hrănești cu alimente otrăvite, să mergi la servici cu mijloace de transport care produc gaze, să prestezi o activitate la normă și sub controlul unui șef totdeauna nemulțumit și pus pe ceartă, să revii acasă plin de nervi și de poluare, pentru a face un duș sau o baie cu apă cu conținut mare de otrăvuri etc. Doamne, voi sunteți cu adevărat eroi! Cănd vă gândiți însă că toate acestea voi vi le-ați creat!!! Ce diferită ar fi putut fi viața voastră, cât de plină de bucurii și de iubire, dacă ați fi făcut alte alegeri!?
☆ Mulţi dintre voi pe Pământ declară ce mult doresc să ne descoperim, dar ceea ce nu înțeleg ei este cât de bine observăm tot ceea ce faceți voi.
Și nouă ne este dor de familiile noastre și asta ne face să ne dorim ca misiunea aceasta, în care suntem angrenați de multă vreme, să se încheie cât mai curând și cu succes.

Din navele noastre plasate în proximiatea planetei voastre, nu numai noi facem obsevații ci și voi, atunci când veniți în corp nefizic, în vizită la noi, lăsându-vă trupul fizic să doarmă. Sper ca atunci când vom descinde pe Pământ, să vă amintiți de aceste vizite, pe care ni le faceți mereu. Nava noastră este atât de aproape de suprafaţă planetei încât nici nu bănuiți.
Luminile din orașele voastre strălucesc în noapte ca diamantele. E o mare plăcere să vedem această fascinantă panoramă, mai ales că știm că pe sub luminile acelea multiple ființele umane se preumblă dintr-un loc în altul, mânate de cine știe ce necesități. Am putea sta să le privim toată noaptea. Vrem să ne plimbăm împreună pe străzile voastre, pe câmpiile voastre, prin pădurile și pe munții voștri, povestind-ne unii la alții despre infinitele noastre realități.
Dragii noștri, se întâmplă minunate lucruri acum pe planeta voastră. Păstraţi-vă încrederea și optimismul! Puțin mai este până când veți scăpa de vechile voastre atașamente, de greaua voastră moștenire în dualitate.
Draga mea prieteneă Aurora, îți mulțumesc pentru că mi-ai dat încă o dată posibilitatea ca prin tine să mă adresez celor de pe Pământ. Noi vă iubim foarte mult.
Rămâneţi în pace, fiți binecuvântați!.
SURSA : http://theangeldiaries.org (http://ascensiuneaspiritului.blogspot.com/)
(C.M.)

CERCUL AKASHIC (2)


De la Kryon
(ADN-ul
ADN-ul vostru cuprinde date și caracterici ale ființei voastre totale, care se păstrează în Înregistrările Akashice. Ce aţi făcut pe această planetă? De câte ori ați fost aici? Care sunt energiile pe care le-aţi experimentat deja? Sufletele vechi au ceva pe care foarte puține fiinţe umane îl au, şi pe care nu-l aveau când au sosit pentru prima dată pe planetă. Aveți ÎNREGISTRAREA. Esența experienței acumulate după fiecare viață petrecută pe Pământ se depozitează ca energie unică și distinctă în Akasha și se regăsește în structura ADN. Deci în Akasha nu se păstreează ceea ce am numi filmul vieților anterioare ci esența energetică a acestora. Ele nu se constituie ca o stivă care urmează să fie citită de un cititor Akashic. Cei care au citit ceea ce ați putea numi vieţile anterioare, citesc energiile nu viețile trecute, după care se reconstituie scenariile vieților despre care se dorește o anume cunoaștere.

Mulți dintre voi își vor aminti de viața pe care au avut-o ca lemurienii, care au trăit în acel vast continent cu câteva mii de ani în urmă. Pe Lemuria a existat cea mai veche civilizație umană deși ea nu are o confirmare istorică.
Localizarea ei este în Oceanul Pacific și ceea ce numiți voi Hawaii aparținea Lemuriei. 

Lee
Nu va fi nevoie ca oamenii să caute dovezi în acele locuri deoarece datele și dovezile se găsesc în memoria ființei lor. Memoria voastră inconștientă este stratificată precum foile unei cepe. Dând la oparte și cercetând strat după strat, veți ajunge să găsiți și vechile realități ale vieților pe care le-ați avut pe acest continent dispărut. Dorința iscoditoare a ființei umane nu a încetat niciodată să se manifeste.
Perioada aceasta de accelerate transformări este propice recunoașterii trecutului vostru îndepărtat. Important este că vă veți aminti toate experiențele trecutului pe care l-ați parcurs. Când vă veți recăpăta abilitățilre, veți putea apela la vasta bibliotecă din Akasha unde veți putea găsi tot ceea ce vă interesează.
Unii dintre voi, deja au unele stări, vise și trăiri care frac trimitere la viețile lor trecute. Deocamdată, totul este amalgamat, totul se amestecă și este greu să puteți urmări un fir care să respecte o logică. Cu timpul, visele, simțurile și trăirile vor aduce clarificări ale trecutului vostru.
Comutarea între femeie şi bărbat.
Suflete vechi, permiteți-mi să vă spun ceva. Dacă sunteţi suflete destul de vechi, și mulți dintre voi sunt, ați avut vieți când erați bărbat și altele în care erați femeie. Ați avut când un sex când altul. Ființa voastră nemuritoare deține acel comutator: odată vă nașteți bărbat, altă dată femeie. Depinde de ceea ce suflerul vostru dorește să experimenteze în viața pe care și-o programează. În general este nevoie cam de trei vieți consecutive pentru ca o anumită caracteristică de sex să se stabilizerze. Pot exista și stări intermediare, și asta se va reflecta în starea fiziologică a acelei ființe.

Permiteţi-mi să vă spun despre Cave of Creation (nota C.M.: Peștera Creației; traducere improprie. Mai corect ar fi fost să se fi folosit termenul de “depozit”), adică de Inregistrările Akashice în care se păstrează esența tuturor vieților pe care le-au avut sufletele. Interfațarea cu Gaia, prin Rețeaua Cristalină, formula și structura ADN pentru fiecare viață, le puteți găsi acolo, bine și intact păstrate. La un anumit nivel de evoluție, fiecare dintre voi își poate accesa „bagajul” păstrat în Akasha, de unde poate preleva informații și chiar abilități care se păstrează acolo. Accesându-vă trecutul, vă veți putea crea viitorul. Totul este un cerc între trecut, pezent și viitor, voi putându-vă reformata și cizela personalitatea și fizionomia.
Plantând astăzi semințele păcii, vă pregătiți viitorul, când veți culege ceea ce ați semănat. Ființa umană poate fi măreață și nu are de ce să-i fie rușine de însușirile cu care a fost înzestrată de Creator.
Toate sufletele care se încarnează pe Pământ o fac pentru un anumit scop și pentru o anumită durată. Unele suflete vin doar pentru scurt timp, după care pleacă, lăsând în urmă durerea nemăsurată a unei mame traumantizate. Ați putea întreba: „de ce a mai venit, dacă hotărâse de la început să stea doar trei luni?” Iată un posibil răspuns: „ pentru ca acea mamă să-l găsească mai ușor pe Dumnezeu”.
Când veți fi evoluat suficient, veți putea merge în Akasha pentru a afla asemenea răspunsuri. Totul are o explicație și nimic nu vi se dă pentru a vă chinui, pentru a vă face să suferiți inutil. Alegerile pe care le faceți sunt necesități ale perfecționării sufletului vostru care caută mereu măestria.
Cei care vă aflați acum pe scaune nu ați venit aici întâmplător ci pentru că sufletul vostru are nevoie de răspunsuri, de clarificări care să vă întătrească credința. Oh, eu știu cine este aici. De-asta m-am referit la mamele îndurerate. Sacrificiul pe care voi îl faceți uneori este, de fapt, o posibilitate, un dar care vi se dă, pentru a face pasul înainte. Toți aveți de câștigat din aceste experiențe, vesele sau triste, și nimeni nu pierde. De-aia eu spun că voi sunteți toți niște câștigători.

Se întâmplă, deși asta nu este întâmplare, ca sufletul copilului care a murit doar la trei luni să revină la aceeași mamă, pentru a o ocroti și a-i alina suferința pricinuită de plecarea lui timpurie. Dar, de data aceasta, va găsi o mamă care, între timp și datorită pierderii suferite, a evoluat și și-a crescut frecvența de vibrație fiind acum mai bine pregătită pentru rolul său de mamă iubitoare.
În Akasha există mai puține înregistrări decăt numărul celor care au avut vieți pe Pământ. Aceasta deoarece, în multe cazuri, sufletele revin la caracteristicile vieților anterioare.
Cât de mulţi oameni sunt acum pe Pământ și câți au fost până acum?
De unde apare diferența, care face ca populația globului să se înmulțească exponențial?
Se crează noi suflete sau există un stoc de suflete care se aduc pentru a obține acea creștere exponențială?
Concluzia logică este că de undeva vin pe Pământ suflete noi, care nu au mai avut vieți pe această planetă. [Nota C.M.: În scrierile de spiritualitate, Dumnezeu spune că TOATE sufletele rădăcină au fost create odată, dar ele se află plasate în diverse stadii de dezvoltare și în diverse planuri existențiale. Deși totalitatea sufletelor rădăcină din Cosmos este o constantă, numărul celor aflate la un moment dat într-un areal (planetă, sistem solar, galaxie etc) este variabil ca urmare a nevoilor, deciziilor și stadiului evolutiv în care se află ele.
Plecând de la elementali până la cel mai evoluat suflet, există o circulație permanentă, în ambele sensuri, a sufletelor. Sensul în care se îndreaptă fiecare suflet este dat de volumul și valoarea eforturilor pe care le face, el putând crește sau scădea în conștiință și în nivelul de vibrație.
Un suflet rădăcină este ca un trunchi de copac din care cresc ramuri. Pe acest trunchi poate fi creat un coronament din crengi, formând primul nivel de multiplicare, din care pot apărea alte crengi (al doilea coronament) s.a.m.d. Și în cazul sufletelor evoluția este similară, fiecare creangă sau crenguță fiind un nou suflet. „Coronamentele” de suflete sunt creații ale copacului (sufletului rădăcină) rezultate din acțiunea de co-creare împreună cu Dumnezeu, care insuflă energia vieții fiecărui suflet. Fiecare suflet este o entitate, cu liber arbitru și viață proprie.
Este importand de reținut că dacă sufletul rădăcină se „usucă” (cazul așa-numitelor „suflete pierdute”), întreaga descendență va fi resorbită în ființa Creatorului, indiferent de ceea ce a făcut fiecare, în ce stadiu de dezvoltare se află și indiferent în ce loc din univers ar fi]. 
În ceea ce o privește, Gaia cunoaște totdeauna cine vine și cine pleacă de pe ea. Orice intrare sau ieșire a unui suflet dintr-un sistem (planetar, solar, galactic, universal) primește aprobarea forului tutelar respectiv. Totul este structurat pe niveluri vibraționale având caracteristici nereproductibile.
Aș vrea acum să vă imaginați că ar exista o frumoasă planetă în care locuitorii ei trăiesc în pace și armonie, un loc aflat într-o dimensiune superioară. Planeta are câteva continente, înconjurate de ape limpezi, curate și pline de viață. De peste 100 de ani, planeta nu a cunoscut conflicte. Ființele de pe ea nu au totdeauna aceeași opinie, dar, de fiecare dată, părerile sunt ascultate și din diferențele de apreciere, toți încearcă să selecteze ceea ce este mai valoros și mai bun pentru societatea în care trăiesc. Despre crime sau alte acte antisociale, dacă-și mai amintesc cei mai în vârstă. Tot ceea ce se întreprinde este în deplin acord cu fiecare locuitor care este mândru că semenul lui a găsit o soluție viabilă unei probleme de interes comun. Vreți să vă spun numele planetei? Se numește planeta Pământ. Este adevărat, eu vorbesc despre acel Pământ după ce peste el vor fi trecut mai multe generații. Semințele acelor ființe pașnice, îndatoritoare și pline de compasiune sunt semănate în perioada actuală. 
Nu va fi o evoluție foarte rapidă, dar, cu siguranță, ea va exista. Poate nu este atât de ușor de observat. Încă de pe acum războiul (cu precădere cel nuclear) nu va mai fi o obțiune pentru civilizația umană. Sistemul economic și financiar aflat în haos, se reformează, se pun bazele depoluării planetei, cât de curând nevoile de energie vor găsi o soluționare totală și nepoluată.
Nu le realizați singuri, dar asta nu contează. Se pun deja bazele noii conștiințe a ființelor umane, la care contribuie din plin sufletele vechi ale lemurienilor și atlanților. Pe planetă se nasc suflete luminoase, care au mai avut vieți pe Pământ sau care vor să debuteze cu o viață într-un corp mai rafinat.

Totuși, vor mai exista războaie? Posibil, dar unele pentru afirmarea spiritului de dreptate, pentru recuperarea unor drepturi inalienabile ale popoarelor care încă mai sunt exploatate de oligarhii financiare și politice. Dar, încă o dată, nu va mai fi admis un război nuclear sau unul cu caracteristică de exterminare în masă.
Copiii care se nasc acum vor avea o conștiință mult mai înaintată decât adulții prezentului. Și ce suflete vor intra în corpurile nou-născuților? Sufletele voastre, dragilor, cei care citiți aceste rânduri. Majoritatea dintre voi veți reveni pe noua planetă pentru a vă bucura de roadele îndelungatului efort pe care l-ați făcut pentru înălțarea voastră și a planetei. Voi veți fi părinții și strămoșii noilor ființe umane care….veți fi chiar voi.
Dragilor, eu, Kryon nu v-aș fi putut vorbi acum dacă voi nu ați fi făcut toate lucrările de până acum. Eu nu mai eram aici dacă viitorul vostru ar fi fost dat distrugerii. Nu aş fi fost aici dacă planeta voastră n-ar mai fi avut șansa reintrării în ciclul universal al vieții. Ați înțeles?
Vă prevalați de șansa liberului arbitru, pe care, din fericire, ați ales să-l folosiți pentru salvarea voastră și a planetei. Ați depășit zona în care încă mai putea exista revenirea la disoluție. Natura umană începe să se schimbe, ca structură și conștiință.
Și așa este.
KRYON
SURSA: http://www.kryon.com

Energie Gratuita Nelimitata




- Teddy Cline a facut un autogen cu plasma care, alimentat cu apa transformata in gas Brown: “arde foarte fierbinte (5000˚C)  pe alte materiale dar nu frige la mana, duzele raman reci. Tehnologia foloseste unde electromagnetice cu o frecventa anume (610Hz si 42,8kHz) care prin rezonanta transforma H2O in HHO. Procesul combina puterea hidrogenului cu stabilitatea apei. Cele doua gaze nu sunt separate pentru a fi reametecate ca in procedeul clasic, ci pur si simplu sunt create si arse pe loc. Teddy lucreaza pentru armata in acest moment punand la punct un vehicul de teren Hummer hibrid”(Craig Patrik Fox26 News)
- Stan Meyer a murit se pare otravit dupa ce a anuntat ca vrea sa puna in productie o masina care functioneaza exclusiv cu apa. Eu personal m-am uitat pe documentatie si tipul si-a facut temele, a patentat tot, in filmulet puteti vedea masina, principiul a fost aplicat cu succes de numerosi entuziasti (cautati pe youtube filmuletele) dar cand a fost vorba de pus in practica, au aparut niste ‘men in black’ si s-au razgandit (a se vedea cazurile concrete, nu luati de bbun ca asa zic eu) Masina lui Stanley consuma 2,6lapa/100km, constructia bateriei de procesare a apei costa cam $1500 si din pacate pentru petrolisti poate fi instalata pe o masina normala, singura sau instalatie hibrida.
- Graeme Jenkins a facut si el o astfel de instalatie hibrida pentru a adauga  gaz Brown la amestecul de combustibil imbunatatind randamentul motorului si implicit consumul de benzina. Pe youtube gasiti numeroase astfel de instalatii facute acasa care functioneaza bine merci.
- Sunt nenumarate modalitati patentate de a folosi cat mai bine energia. Un alt fenomen  daca ai electricitate, potio folosi fenomenul CAVITATIEI in apa (vezi mai jos)
- Fuziunea ‘la rece’ (adica la 100˚C) a fost un mit pana cand a fost explicata stiintific si mai ales pusa in practica de nenumarati amatori (vezi filmulete pe youtube) – acesta este fenomenul prin care se explica extragerea energiei din mediu si randamentul supraunitar de care se tem petrolistii (si noi din cauza lor) si care inseamna practic energie gratis sau aproape gratis. Mychael Raines a facut un astfel de reactor care arde hidrogen si alimenteaza un aparat de sudura cu plasma. Aparatele de sudura cu plasma sunt cele mai simple dispozitive si in ciuda a ceea vor unii sa credem, sunt mai sigure decat gazul metan pentru ca fuziunea la rece inseamna implozie si nu explozie. Va invit sa studiati teoria pentru a vedea de ce.
- In concluzie, este periculos sa dai foc la apa - nu atat din cauza H2 cat din cauza. petrolului care este la fel de inflamabil ca intotdeauna in ceea ce priveste interesele proprii (cu referire la ai nostri petrolisti)  Aici aflati ce se intampla daca iti doresti o planeta curata si energie gratis. Mai ales daca scrii e-mail de pe google sau yahoo (am fost surprins de promptitudinea cu care MIB au intervenit).
Curajosii pionieri
John Keely a descoperit frecventele de rezonanta pentru separarea moleculei de apa: 610Hz, 42.8KHz pentru a produce “clustere/ciorchini de gaz energizat” Cateva surse de citit: waterforfuel.com, waterfuelconverters.com, waterfuelcell.com
Stanley Meyer a perfectat procesul de separare folosind curent H2 la o presiun de 1psi/min, controlul se face cu o bobina cu impuls patrat la 10-250kHz.
Thomas Kramer a construit si el o masina care merge exclusiv cu apa si are o discutie interesanta despre rezonanta apei,
- Todd Knudston anomaliile gazului Brown  sunt similare cu cele ale Ciorchinilor/clusterelor energizate de gaz (Charged Clusters Gas anomalies),
Denny Klein a facut un generator de HHO (electrozi de inox la 0.15-0.35inci, electrolit KOH/NaOH, 12V generand magnecule de  apa teorie a  clusterelor a lui Ruggero Santili),
Ruggero SantilliAndrija PuharichJohn KanziusStephen ChambersPaoul ZigourasPhilip KanarevWilliam RhoadaYull BrownGeorge Wiseman,
Joe Cell - Mark I energy cell, mergeti si vedeti voi insiva.
Alex Schiffer - teoria Orgonului, in opinia mea o abordare mistica a teoriei campului. Daca stau si ma gandesc, teoria campului isi are radacinile in cercetarile facute de Nikola Tesla cand incerca sa extraga energia electrica din vid (lucru realizat astazi prin motoarele Bedini - vezi articolul Overunity = ‘imposibil’)
Newman motor, Paul PantoneViktor Schauberger - a creat un motor cu reactie bazat pe apa folosind Whorl pipes. Si Meyer a facut unul si e chiar mai simplu decat motorul cu ardere interna – acceasi poveste ca si Henry Coanda.
Charle Garett a patentat un carburator electrolitic pen tru a produce HHO direct in carburator. Stanley Meyer in final; a realizat acest lucru direct pe bujie (cautati water fuel injector). Un tip a facut un mecanism prin care picurand continuu apa pe o bujie, la 120V a obtinut o ardere continua – nu emare lucru, a obtinut plasma, dar pentru cine nu stie, experimentul este impresionant :)
Overunity = ’imposibil’
motoare care produc mai multa energie decat consuma, aparent incalcand legile fizicii newtoniene.
Alexander SinetzkiEdwin Gray, Searl Effect Generator multi altii - (cautati pe internet) ne spun care e secretul si cum se poate: excitatie in curent continuu pulsat, reglaj fin dinamic, motorul cu magnet care se alimenteaza singur PERENDEV bazat pe fenomenul OCMPMM (WhipMag) porneste cu 3 magneti care se rotesc in sensul acelor de ceasornic si unul invers, dupa ce au intrat in ritm cei doi sunt opriti si miscarea continua cu cel de-al treilea care se roteste invers. mai multe nu stiu sa va spun, mergeti si-l vedeti.
Energie gratuita nelimitata: Filmul il gasiti aici. - vedeti ca lkucrurile astea nu stau mult pe internet, downloadati-le sa le aveti si sa le puteti uploada mai tarziu cand dispar de pe net. Hal Puthoff este un sceptic care a facut un laborator capabil sa verifice aparatele termice care pretind a avea randament supraunitar.
John Bedini ”Energy from the Vacuum” Seria de documentare – a construit un motor auto alimentat pe care-l puteti face si voi din tr-un CD, o bobina si un condensator sau baterie, nu numai asa de distractie ci pentru a avea lumina gratis sau pentru a incarca acumulatori. Se bazeaza pe energia radianta studiata de  Tesla. ”Energia negativa” este energia care inconjoara totul, care se afla chiar si in vid si chiar si atunci cand miscarea browniana a incetat (asta e alt Brown decat ala cu gazul HHO), la zero grade kelvin (-273˚C). Este energia care incearca intotdeauna cu disperare sa curga atunci cand a aparut o tulburare in camp, iar ceea ce noi numim conductivitate este abuilitatea de a repara aceasta tulburare. Treaba e mai adanca, a se vedea articolul Rezonanta in slujba sanatatii Asceza si teoria lui Bedini.
Aceasta remarca a lui Hermann Plauston in opinia mea explica mai bine totul: “Sa ne amintim ca o descarcare electrica produce un impuls cu o crestere foarte mare a potentialului destabilizand local campul de energie cuantica, (..) producand curgeri de energie foarte mari pemasura ce mediul local revine la starea sa de echilibru stabil.” Pentru detalii vedeti patentul lui Herman privitor la extragerea energiei din camp si explicatiile lui Tom Bearden privitor la ‘energia punctului zero’ sau ‘nergia negativa’
Folosind aceata metoda puteti incarca mai multe baterii folosind bateria initaiala doar pentru impuls (daca aveti un circuit de amplificare) sau doar pentru a alimenta cu o cantitate minima (un circuit dintr-o singura bobina cu doua infasurari in acelasi sens) Exemlul acesta de motor  foloseste o bobina statica si magneti mobili, in timp ce varianta lui Bearden  si a australianului  John Cristy folosea campul magnetic al pamantului pe post de magneti si un rotor bobinat mai. cu cap pentru a produce energia folosita in casa.
E ca un deja-vu: atatea tipuri de energie alternativa, atatea patente pentru energie curata.  Cred ca am citit undeva ca se vor descoperi o multime de astfel de tehnologii care vor fi folosite pentru a evolua si care ne vor ajuta sa intelegem mai bine lumea in care traim. Si ca omenirea va avansa mult mai mult si mai repede dupa ce se va renunta la energia poluanta (cu jertfa de sange corespunzatoare, ca doar n-o sa renunte de buna voie la banii din petrol). Si se pare ca in noua era care va incepe daca sunt corecte calculele astrologilor de prin 2150 (pentru a intelege corect ce inseamna erele, de unde vin zodiile care credeam ca sunt niste inventii/superstii si de ce zic astrologii ca ‘ne influienteaza’ vedeti articolul Intersectia cu ‘planeta strabunilor’, Nibiru), se pare spuneam ca SUA nu va mai detine suprematia, pierzand motivul pentru care a pus stapanire pe lume, petrolul.
Poate va fi o catastrofa prin schimbarea polilor magnetici, poate va fi o rascoala a cetatenilor americani (99% din filmele puse pe youtube sunt facute de americani care au inteles ce se intampla si condamna manipularea din tara lor); eu sincer ma indoiesc ca o catastrofa naturala va fi suficienta sa-I inlature pe petrolisti – si-au facut buncare ermetice, sunt pregatiti pentru orice si mai ales, sunt informati caci
Cine are informatia stapaneste situatia. – La noi cine are bani are si informatia :)
Va rog sa notati ca Australia va fi cel mai putin afectata de inundatii la o crestere de +75m a nivelului marii datorita inaltimii teritoriului sau.
Tom Bearden a descris principiul capturii energiei direct de la sursa, din ‘vid’. Conceptul de baza este “Caldura, Lumina si Campul magnetic sunt efecte secundare ale curgerii electronilor si NU consuma electricitate.” Energia este in mod obisnuit definita ca fiind “capacitatea de a produce lucru mecanic”, ceea ce nu e tocmai exact. Energia are capacitatea de a efectua lucru mecanichas deoarece lucrul mecanic este corect definit ca fiind disiparea (dezordonarea; imprastierea) energiei (ordinii). Imprastierea energiei este lucru mecanic. Nu este tot energie, energia nu se poate defini ca propria sa imprastiere! Sa luam un exemplu: un om are capacitatea de a prinde peste. Asta este adevarat, dar nu este o definitie, de bine ce o definitie trebuie sa fie in oarecare sens o identitate. Nu poti spune ca omul este capacitatea de a prinde peste! Ar putea sa fie si asta o definitie, dar nu e corecta. Similar, energia are capacitatea de a efectua lucru mecanic; acesta este unul din atributele sale. Dar energia este ordonarea in fluxul virtual de fotoni (VPF- e prea complicat de tradus, mergeti si cititi daca vi s-a aprins un beculet)(..). Mai departe spune ce si cum se face cu motoarele astea si care sunt conditiile ca sa functioneze optim.
Dar mie, sincer, nu-mi trebuie sa functioneze optim. Imi e de ajuns ca functioneaza, si nu mai sunt de batjocura manipulatorilor. Pe pagina in liba engleza se gaseeste o parte mai mare din prefata la cartea “THE FINAL SECRET OF REE ENERGY” © 1993 T. E. Bearden, A.D.A.S., P.O. Box 1472, Huntsville, AL 35807, February 9, 1993, (slightly revised March 23, 1993).
“E ca un vartej intr-un rau. Energia e ca apa care curge, o parte din energie e ca partea de apa care se afla in vartej (intre intrarea si iesirea din vartej) la un moment dat. Evident, forma de manifestare a energiei (ordonarea) poate sa apara sau sa dispara; cursul de apa in sine ramane. Orice “manifestare a energiei” este intotdeauna cantitatea “prinsa” intr-un “colector” (in exemplul dat, sub forma vartejului).” (Tom Bearden)
OBS: sistemul cel mai simplu al lui Bedini, cel cu un CD, 2-4magneti lipiti pe el si o bobina cu miez bobinata dublu in acelasi sens, necesita o minima calibrare pentru a se automentine, dar nu se arde daca energia produsa nu este disipata – din ‘vid’ se extrage atat cat este nevoie pentru a compensa ‘tulburarea’ in camp pe care o cream invartind Cdul cu magneti. In conditii deosebite de calibrare atat mecanica cat si electronica (amplificare, control de puls fin reglat pentru a obtine rezonanta perfecta, etc) si creat la o scara mai mare pentru a avea putere, poate alimenta un autovehicul sport cu motor electric de 280CP precum cel facut de Aston Martin sau BMW. Toata smecheria e sa fie cat mai mare. In fenomenul de extractie a energiei din camp s-a oservat ca dimensiunea conteaza. Aceasta deoarece cantitatea de energie este cu atat mai mare cu cat ‘tulburarea’ pe care o producem campului e mai mare.
Energia din vid – Putina istorie
Toata povestea a inceput cu descoperirea efectului Casimir (cautati pe google, inca mai este), apoi a aparut cartea “Extragerea  Energiei Electrice din Vid…” [Forward, R.L. Phys. Rev. B, volume 30, p. 1700, 1984] Experimentele cu placute incarcate electric (condensatori) au demonstrat mai degraba logica energiei negative din ‘vid’ decat violarea legilor fizicii. Alternativa extragerii energiei din vid era producerea unei plasme dense, reci, polarizate (incarcate) in care avea loc condensarea sarcinilor (o astfel de situatie ar fi constituit un proces de fuziune la rece Casimir, care in ciclul sau de operare ar imitat procesul de fuziune nucleara [adica exact ceea ce inseamna acum fuziunea la rece]. Ar porni, ca si reactia nucleara clasica, cu un impuls de energie care sa produca plasma trecand bariera Coulomb, urmat apoi de condensarea particulelor incarcate atrase reciproc de o un potential puternic cu raza scurta de actiune (in acest caz un efect Casimir in locul potentialului nuclear din reactia de fisiune nucleara), eliminarea adiacenta de energie urmand sa duca la automentinerea procesului in anumite conditii [de rezonanta, descoperite mai tarziu, prin `80 parca] avand ca baza Casimir pinch effect” (cautati pe web)
.
- Generatorul Electromagnetic fix (adica nu se misca) are la baza un magnet si niste bobine care nu se misca, alta varianta de generator fix foloseste o antena care nu capteaza undele EM cum m-am gandit eu ca ar face si sa le transforme in energie, pentru ca are tot asa, randament supraunitar – antena aia foloseste ca rezonator – aspect indispensabil in toate metodele de extractie a energiei din vid cu randament supraunitar (sau overunity devices) Un alta metoda similara foloseste doua bare paralele din pamanturi rare – 10x1x1cm scot bine mersi 60V curent continuu de mica intensitate suficient insa pentru a aprinde un bec de 220.

Motorul lui Edwin V.Grey ”Motorul care se alimenteaza singur” Acest text a fost pus la inceput pe KeelyNet BBS in 23 martie 1990. Motorul pulsat al lui Grey avea un microcontroler care directiona pulsuri calibrate pentru a mentine rezonanta reducand astfel consumul de energie necesara punerii in miscare a aparatului de cca 100kg. Programatorul dadea pulsurile intr-o anumita ordine cu o anumita polaritate o anumita durata, corespunzator vitezei la care motorul era in rezonanta. In acelasi timp apareau cateva atractii si respingeri intre magneti si electromagneti, Era un motor activ cu un torque constant de 66 lbs  la o viteza de 2550RPM, dezvolta o putere de 100CP, si necesita o frana de 32.05CP. Motorul cu Puls Electromagnetic (EPM) al lui Gray avea viteza variabila reglabila dintr-un reostat: 500-1300-1950-2550-3350-4100RPM- Joe Holden a facut o turbinamade a turbine care nu are nevoie de un lac de acumulare :)
Dennis Weaver & Troy Reed au instalat pe o masina un motor similar numit “surge” din cauza ca erau astfel legate bobinajele – gata cu benzina, gata cu uleiurile care se biodegradeaza in 2000 de ani, doar bateria de 12v ca sa asculti radio si sa pornesti motorul surge
Lou Britz si John Cristy (Australia) au construit un generator pentru casa folosind acelasi principiu al “zero point energy” (energia negativa, energia din vid). Este acelasi “surge” de 25kW care poate alimenta lejer minunatul Tesla Roadster negru produs de Aston Martin : 60MPH in 4 sec probabil alimentat si el de un motor Cyclone de 300CP produs de Michael Hugent (Australia). In principal, surge produce energia rotind magneti permanenti si bobine in campul magnetic al Pamantului, alimentandu-se singur cu 1/5 din energia produsa. Nu are circuit pentru reglare fina dinamica (dynamic tunning) ca motoruol Grey asa ca are un randament mai reduc, dar. minunat
Ce mi s-a parut ciudat cand am vazut masina aia neagra, Tesla Roadster produsa de Aston Martin, e ca suna ca OZNurile de prin filme – dragut, nu?
- motorul magnetic lui Robert Adams are un randament de 700% – cautati pe web numele lui si cititi.
Leslie I Szabo este un ungur care a construit in 1990 o varianta comerciala a acestui generator de 7,5kW EBM in Ungaria. Din 2000,  EBM 720 de 1500kg produce 15kW. Dr Erno Petz (cautati pe web) a confirmat ca o cantitate apreciabila de energie este produsa cu un consum mi9nim de energie (acum stim de ce) Motorul a fost incredintat prin licenta de producere unei companii canadiene.
- In alta ordine de idei dar tot legat de energie gratuita si nelimitata am vazut un  motor cu aer fara nici o sursa de energie, nici macar ca sa porneasca la inceput. Toata smecheria era in structura rotorului care directiona aerul in asa fel incat se rotea. Avea torque infim, dar.. era “free energy” :)
In ceea ce priveste “imbunatatirea  confortului termic al locuintelor”
- incalzitorul prin inductie – nu are un randament grozav, nu stiu cifre ca nu m-a interesat, ce m-a impresionat e ca  topeste cu usurinta orice conductor, piulite, bile de otel, dar cand pui un cub de gheata obtii gheata incandescenta foarte fierbinte dar care NU SE TOPESTE. La 600W, 150kHz – metalele se inrosesc la fel de repede ca la torta autogen cu apa a lui Teddy Cline care arde gaz Brown; spre deosebire de aceea insa, incalzitorul prin inductie, arde tesutul viu - este de fapt principiul magnetronului din cuptoarele cu microunde.
- Cel mai eficient dispozitiv de incalzire cu randament supraunitar din lume este o sfera alimentata la o baterie de 9V care poate fi deconectata dupa ce reactia a pornit, avand un circuit rezonator – este principiul folosit de Meyer in reactorul sau cu apa energizata cu laser
- SteamCell – Bateria de abur - produsa in Germania de Micro Heat & Power. Unitatea  mCHP produce apa calda si curent electric simultan, autoalimentandu-se. Aparatul are dimensiuni reduse si este conceput pentru case si apartamente.
Poate fi adaptata sa porneasca cu orice sursa de energie: lemne, ulei, motorina sau electricitate. In textul original apare ca este dotata cu un contor electri cu dublu sens, compania electrica cumpara surplusul de energie de la apartinator.
OBS: trebuie sa fac observatia ca “fuziunea la rece” in adevaratul sens al cuvantului inseamna formarea de heliu din apa grea. Aici gasiti detalii. Deocamdata pentru mine fuziunea la rece e H2O => HHO => H2O+W
- Pompa hidrosonica Griggs incalzeste apa pe baza efectului de cavitation (forum romanesc) cu un randament de 180%  (COP=18) si mai mult, in functie de calibrare. Din cate stiu frecventa specifica keely a apei este 42,8KHz.
Putine firme, Yusmar, Termovikhr si Noteka vand astfel de pompe de cavitatie in Rusia, iar Vizor Corporation in Moldova de peste Prut.
Cele produse de Hydro Dynamics Inc. in Georgia, USA, vandute momentan doar pentru uz comercial sunt pornite de un motor electric de putere medie. Aburul produs fiind transformat in energie termica si electricitate – se auto alimenteaza. Mai multe cladiri publice in Georgia au instalat acest sistem.
Principiul de baza este trecerea apei prntr-un cilindru cu gauri (infundate in deget de manusa) in care la o anumita viteza se face vid datorita fortei centrifuge apoi apare fenomenul de cavitatie, implozia cu degajare de energie, plasma, fuziunea la rece in lichid si tot tacamul.
Boilerul Hidrosonic cu Hidrogen se bazeaza pe plasma, se automentine printr-un sistem similar.
- In 1985 Bernard Eastlund a aplicat pentru patente in SUA folosind multe din ideile lui Nikola Tesla care a descoperit ca energia poate fi extrasa ‘din vid’, ca undele electromagnetice pot fi folosite pentyru a crea un scut antiracheta si care spunea ca poate despica pamantul folosind unde de inalta frecventa. O parte din aceste patente apar in dezvoltarea programului HAART al departamentului de securitate american. Aici ar trebui sa apara intrebarile despre intentia acestui proiect si a SUA. Cautati pe google cuvintele cheie.
Si in sfarsit. LEVITATIA:
Efectul Hutchison, descoperit de un tip destul de pitoresc care aduce cu Florian Pitish, (sau Mick Jagger) si consta in:
- obiectele. zboara (mai precis se resping de pamant, a se vedea filmul), diferite obiecte, metalice, lichide sau nu
- la inceput credeam ca doar metalele cilindrice sau care pot forma un circuit electric, sau un mar bobinat :) (la scoala am invatat despre efectul Leinz) “folosind o banda foarte ingusta de frecventa” dar studiind teoria rezonantei, mi-am dat seama ca nu are importanta din ce e facut obiectul.
practic Hutchison avea niste generatoare de unde electromagnetice, un emitator piezoelectric creat de el dintr-o roca (in filmulete apare punand un Vumetru si aratand ca roca aia are o diferenta de potential precum rocile din nordul Angliei); asta ma face sa ma gandesc ca Stonehenge ar putea fi o rampa de lansare pentru obiecte mari, pentru ca este demonstrat ca vibreaza sincron.
- Principiul rezonantei se bazeaza pe efectul Casimir
- deasemenea, si asta este crucial in opinia mea pentru verificarea teoriei campului, experimetele lui Hutchison au demonstrat modificarea subatomica a materialelor in unele cazuri – a se vedea filmuletele: bare de metal faramitate, sau rupte precum pieptul de pui fiert (asa aratau), asta folosind doar stimulare pe o anumita frecventa, “la rece” fara scantei sau caldura.
In cartea digitala “A Practical Guide to ‘Free-Energy’ Devices” sunt peste 1600 pagini cu schite ale multor autoridatand inca din 1960 care nu apar pe internet.
Mai multe patente (documentele sunt publice, fara copyright) sunt adunate intr-un pdf de 1600 pagini, eu m-am uitat pe ele desi nu am inteles tot. Partea generala a patentelor este insa usor de inteles odata ce ai inteles principiul. “A Practical Guide to ‘Free-Energy’ Devices” Acolo sunt proiectele complete pentru muulte alte inventii di astea sf, mare parte din ele fiind verificate, spune cand cum si unde.
Cireasa de pe tort: natura foloseste de milioane de ani fuziunea la rece: “Pistol shrimp” - crevetele pistol o duce numai bine, folosind  fusiunea la rece. Crevetele asta razboinic produce o bula de vid prin fenomenul de cavitatie (mai precis scuipa cu viteza incredibila) care prin implozie produce temperaturi similare cu cele de la suprafata soarelui. Si pocneste..
Adevarul trece prin trei faze: Intai, este ridiculizat; A doua:este violent combatut; Si a treia adevarul este acceptat si evident prin el insusi. (Arthur Schopenhauer, 1788-1860)

Asteroidul care se apropie de Pământ ar putea cauza HAOS în comunicaţii - poate distruge sateliţii


Un asteroid recent descoperit şi care va trece foarte aproape de Pământ în februarie 2013 ar putea cauza haos, pentru că ar putea distruge sateliţii de comunicaţii, susţin cercetători din cadrul NASA.

Asteroidul, botezat 2012 DA14, a fost descoperit de astronomii de la Observatorul LaSagra din Spania cu câteva săptămâni în urmă, scrie National Geographic. Cu toate că acum este foarte mic -are un diametru de 45 de metri-, dar orbita sa trece la o distanţă mică de Pământ, estimează Paul Chodas, un astronom planetar de la Laboratorul NASA din California. 

Şi, bazat pe calculele făcute până acum, asteroidul va trece atât de aproape de Pământ încât va putea distruge câţiva sateliţi, chiar pe 15 februarie 2013. Staţia Internaţională Spaţială nu se află în niciun fel de pericol, spune Chodas. 

Pentru moment, oamenii de ştiinţă nu sunt îngrijoraţi că asteriodul ar putea cădea pe Pământ. Ei susţin că 2012 DA14 ar putea fi observat de astronomii amatori în timp ce trece pe lângă  planetă. 

"Ar putea fi vizibil oamenilor cu binocluri bune sau cu un telescop de mici dimensiuni", susţine Chodas, citat de National Geographic. 

Sursa:  REALITATEA.NET