miercuri, 16 noiembrie 2011

OZN reperare în North Wales - 14 noiembrie 2011

OZN reperare în North Wales lângă Snowdonia.
Martorul: Aceasta a fost prima data cand am vazut vreodată un  OZN. Eu iau, de obicei  raportul de la oameni care  vorbesc despre aceste aparitii .
De acum, voi fi mai deschis la ideea că există mai multa viaţă în univers. Totuşi, dacă ei vin pe planeta noastra, cred că nu avem nimic să ne fie frică , probabil, ca au venit aici pentru a obţine apă, ca apa este lucru numărul unu  pentru supravieţuirea viaţii.
De acum încolo, voi ţine ochii deschişi şi ar trebui să fim mai conştienţi de ceea ce este în jurul nostru, mulţumesc pentru vizionare.
Filmat de Jose Nunes Din www.KipMarketing.com
Sursa şi autor:   (youtube)

OZN surprins pe camerele de supraveghere ale traficului in Virginia - 03 noiembrie 2011

OZN sau meteorit surprins pe camerele de supraveghere ale traficului in Virginia - 03 noiembrie 2011
Citeşte mai multe despre acest reperare la:  târziu-OZN-sightings.net
Un alt OZN reperare în Virginia 
Această ambarcaţiune în formă de triunghi a fost observată şi înregistrată pe cerul de deasupra Virginiei pe 13 noiembrie 2011.
Martor de raport - Citiţi mai multe la:  târziu-OZN-sightings.net
sursă şi autor:    *   (youtube)

"Magnetismul marelui filament" al Soarelui este de 1.000.000 kilometri lungime! - 15 noiembrie 2011

Pentru ultimele zile, astronomii din întreaga lume au monitorizat  un filament  întunecat de magnetism se intindea la mai mult de 1.000.000 de kilometri prin faţa soarelui.
Asiguraţi ca 750.000 de km. Pe 14 noiembrie filamentul s-a rupt şi aruncă o parte din el însuşi în spaţiu. NASA Solar Dynamics Observatory a înregistrat acţiunea: erupţia a aruncat un nor de plasmă în spaţiu, dar nu faţă de Pământ. Singurul efect pe planeta noastră ar fi să dezamăgească observatori sperând într-un mai mare filament.
*
Sursa şi autor:   *   BeePeeOilDisaster  (youtube)
Sursa: thetruthbehindthescenes.wordpress.com

OZN reperare pe lună - 13 noiembrie 2011

Martorul: O anomalie ciudata apare în colţul de jos a lunii la 1.12 minute
Din aceasta distanta, este ceva ca un OZN imens
La început am crezut că a fost un artefact videoclip
Sursa şi autor:   (youtube)

Misterul craniilor de cristal

Mystery Of The Crystal Documentar
Craniile de cristal sunt nu mai puţin frecvente sau teribil de misterioase. Mii sunt produse de oameni în fiecare an în Brazilia, China, şi Germania. Dar există o mână din aceste obiecte destul de macabru, care au alimentat interesul intens şi controverse în rândul arheologi, oameni de ştiinţă, spiritism, şi funcţionarii muzeu pentru mai mult de un secol.
Există, probabil, o duzină de aceste cranii de cristal rare, în colecţii private şi publice. Unele dintre acestea sunt foarte clare, altele de cuart fumuriu sau colorat. Unele dintre acestea au dimensiunea reală umane şi de detaliu foarte fin, în timp ce altele sunt mai mici şi mai puţin rafinate. Toate se crede că provin din Mexic si America Centrala.
Mulţi cred că aceste cranii au fost sculptate de mii sau chiar zeci de mii de ani în urmă de către o civilizaţie antică mesoamericane. Alţii cred că acestea pot fi relicve din insula legendara a Atlantidei sau dovada că extratereştrii i-au vizitat pe Azteci cândva, înainte de cucerirea spaniolă.
Se spune că, craniile de cristal sunt o formă de calculator, care sunt capabile să înregistreze energia şi vibraţia pe care o au loc în jurul lor
Sursa şi autor: science.nationalgeographic   (youtube)

Sursa: thetruthbehindthescenes.wordpress.com