luni, 10 octombrie 2011

Ce este acesta înregistrare la Camera ISS - 07 octombrie 2011

De ce NASA nu face transmisiunile în direct in aceste zile?
Ce este acest înregistrate a  Camerei ISS?
OZN-uri?
*
Sursa si autor:   BeePeeOilDisaster  *  Streetcap1  (youtube)

Tehnologia avansată de OZN-uri sau Atacul de la 9-11?

09.11.2011 : Atentie asteroidul YU55 !

Novembercloseyu55
Are 400 m in diametru, e rotund si se afla in “coada” cometei Elenin! La data de mai sus el va trece cam la jumatatea distantei dintre Luna si Pamant!(v. clip) Dupa alte variante insa….
O discutie “scursa” dinspre NASA zice ca ar trece la doar 77.000Km de Pamant!Dupa difuzarea acestei vesti, sistemul de sonorizare al camerei de comanda control cu exteriorul a fost inchis!
Iata discutia:
“… acestea  sunt calculele mele, dar am revizuit (distanta) de la 0,24AU la 0,0004617AU la (timpul) 21:42pm pe 16 Oct. 2011. (al naibii de aproape!) Asta e cam 50.000 mile departare de pamant”
Quote from NASA Buzzroom:
“these are my calculations, but I’ve revised the 0.24AU’s down to 0.0004617 AU’s on 21.42pm 16th Oct 2011(pretty god dam close!) thats about 50,000 miles away from earth.”  NASA buzzroom was shut down a month later.
Dupa alte teorii, asteroidul ar putea lovi Pamantul in… Alaska!
De asemenea, telescoapele Wise si Polul Sud cu detectie in infrarosu, au fost scoase de pe net de NASA. detectia cu infrarosu este singura care poate vedea obiectele intunecate!

Ocupati Wall Street-ul! Se clatina capitalismul?

Ceea ce a inceput cu doar cativa tineri care si-au ridicat un cort in fata Bursei din New York, pare sa se transforme intr-un protest global impotriva bancherilor si marilor corporatii, sau, mai simplu, impotriva capitalismului.

De la un cort in fata bursei, la protest international


Protestul “Occupy Wall Street” a luat startul luna trecuta, cand cateva sute de persoane s-au adunat in fata celei mai mari burse din lume – New York Stock Exchange. Randurile protestatarilor au fost serios ingrosate in ultimele saptamani, cand acestora li s-au alaturat veterani de razboi, sindicate, someri, elevei, studenti si organizatii non-guvernamentale.

Peste 15.000 de oameni au iesit miercuri pe strazile New York-ului, protestand impotriva bancherilor de pe Wall Street, potrivit ABC News. Demonstrantii au iesit si pe strazile altor mari orase din SUA: in Washington cateva sute de persoane au format un procent simbolic de “99%”, incercand astfel sa atraga atentia asupra inegalitatii veniturilor din SUA, unde 1% din americani controleaza cea mai mare parte a bogatiei din tara.

Protestatarii din Washington sunt nemultumiti de problemele din sanatate, invatamant, infrastructura, precum si pe banii cheltuiti in operatiuni militare, noteaza voanews.com. Pentru toate acesta, ei dau vina pe marile companii americane.

“Am cheltuit 3 trilioane ca sa ne trimitem copii in razboi… sau poate nu toti copii, doar pe cei de culoare si pe cei saraci”, striga cei iesiti in strada.

Ca si in New York, anti-capitalismul a fost tema principala a protestelor din Washington. Oamenii au scandat in fata unor edificiilor guvernamentale si in Freedom Plaza.

Proteste de strada au mai existat in cartierele financiare din Los Angeles, Philadelphia, Salt Lake City si orasul Anchorage, din Alaska, scrie publicatia San Francisco Chronicle.

Websiteul Occupy Together sustine ca miscarea are sustinatori in 670 de orase americane. Mai jos regasiti o harta publicata de Huffngtonpost.com cu sustinatorii de pe Facebook ai miscarii „Occupy Wall Street”, precum si cu locurile unde ar trebui sa aiba loc evenimente organizate de acestia.

Protestele sunt asteptate sa depaseasca in curand granitele SUA. Alex Gard este unul dintre organizatorii "Occupy Melbourne," un grup pornit pe Facebook care are acum 2.000 de membri, planuieste sa iasa in strada pe 15 octombrie. Apeluri similare au fost facute si in alte orase australiene, precum Sidney, Brisbane sau Perth.

In Spania si Italia au aparut pagini similare care au 42.000, respectiv 20.000 de sustinatori.

Protestele din ultimele trei saptamani nu au fost lipsite de indicente, pe Youtube fiind publicate mai multe clipuri in care politia raspunde in forta miscarilor de strada.





In Los Angeles, politia a arestat circa 11 demonstranti care intrasera intr-un sediul al Bank of America si se asezasera in holul principal, refuzand sa paraseasca cladirea.


Sursa imagine: Adrian Kinloch / Flick
Sursa infografic: motherjones.com

Sursa: wall-street.ro