miercuri, 7 septembrie 2011

FOTO Dolarii au mesaje ascunse. Vezi aici ce este inscripţionat pe bancnotele americane

Autor: Iulian Ioncea
Artistul american Dan Tague a demonstrat lumii întregi că mototolind bancnotele de dolari poţi descoperi diferite mesaje ciudate şi chiar comice.
Tague a împăturit mai multe bancnote, printre care cele de 1 dolar şi de 100 de dolari, iar printre mesajele descoperite se află „Love and hate“ şi „Trust no one“.




Sursa: adevarul.ro

21 de adevăruri dure despre atacurile de la 11 septembrie


Vârful unuia dintre turnuri, recuperat din molozul rămas în urma atacului terorist din 11 septembrie 2001, pus la cale de al-Qaeda

Autor: Noémi Varga

Vârful unuia dintre turnuri, recuperat din molozul rămas în urma atacului terorist din 11 septembrie 2001, pus la cale de al-Qaeda


Peste 3.000 de copii au rămas orfani după atacurile din 11 septembrie 2011, din SUA, consumul de alcool a crescut cu 25% iar cel mai căutat cuvânt pe google.com, în zilele ce au urmat atentatelor, a fost "Nostradamus", nu Osama bin Laden. Totodată, pompierilor le-a luat 100 de zile ca să stingă toate incendiile iscată după prăbuşirea turnurilor gemene de la New York, scrie publicaţia "The Telegraph".
1. Numărul copiilor care şi-au pierdut cel puţin un părinte în atacurile de la 11 septembrie 2001 este de 3.051. 17 copii s-au născut după ce mamele lor însărcinate au intrat în travaliu subit la aflarea veştii că soţii lor au murit odată cu prăbuşirea turnurilor. Chiar şi nouă luni după atentate, numărul naşterilor din New York era cu 20% mai mare comparativ cu aceeaşi perioadă din anul 2000.
2. Potrivit cercetătorilor, consumul de alcool în Manhattan a crescut cu 25%, faţă de perioada similară a anului anterior. Şi consumul de ţigări a fost mai mare cu 10% iar cel de marijuana cu 3,2%, imediat după atacuri. Totodată, oamenii s-au îndreptat spiritual către biserici şi sinagogi, frecvenţa la locaşurile de cult crescănd cu 20%.
3. Paguba totală a prăbuşirii celor două turnuri ale World Trade Center a depăşit 100 de milioane de dolari.
4. Unul dintre eroii de la 11 septembrie a fost un câine îndrumător, Roselle. Labradorul auriu şi-a condus stăpânul orb de la etajul 78 de etaje la parter, înainte ca turnul nordic să fie, la rândul lui, distrus.
5. Pompierii s-au luptat 100 de zile cu incendiile iscate după atacurile din New York.
6. Doar 291 de cadavre au fost recuperate în stare "intactă" de la locul atentatelor.
7. Muncitorii au căutat printr-un milion de tone de moloz pentru a găsi obiectele personale ale victimelor. Ei au strâns 65.000 de obiecte, inclusiv 437 de ceasuri şi 144 de verighete.

Click pentru a vedea GALERIE FOTO şi citeşte mai multe aici

8. Cu trei ore înainte de atentate, o maşină denumită Generatorul de Evenimente Întâmplătoare, de la Universitatea Princeton din SUA, a prezis un incident catastrofal care avea să se întâmple.
9. Secţiunea din Pentagon lovită de zborul 77 tocmai fusese renovată şi redotată - printr-o investiţie de 258 de milioane de dolari, în care zidurile au fost întărite şi ferestre mai rezistente au fost instalate. Multe dintre acestea au rămas intacte.
10. Primele patru cuvinte căutate pe Google în săptămânile imediat următoare atacurilor au fost Nostradamus, CNN, World Trade Center şi abia pe locul al patru s-a poziţionat Osama bin Laden.
11. Romanul-bestseller al anului 2001 a fost "Profanare: Antihristul preia tronul" (Desecration: Antichrist Takes the Throne) de Tim LaHaye şi Jerry Jenkins.
12. Când liderul reţelei care a efectuat atacurile, Mohamed Atta, a făcut check-in-ul la aeroportul Logan din Boston, numele sau a determinat declanşarea unei alerte în sistemul de securitate, iar bagajele sale nu au mai fost trimise la cală.
13. Sute de memoriale, crucifixuri, obiecte de artă au fost fabricate din otelul recuperat de la Punctul Zero.
14. NORAD, agenţia nord-americană de apărare aerospaţială, a simulat patru atentate aeriene în săptămânile premergătoare atacurilor de la 11 septembrie şi urma să mai efectueze încă un test chiar în dimineaţa atentatelor teroriste.
15. Dezvoltatorul imobiliar Larry Silverstein a obţinut World Trade Center prin concesiune, pe o perioadă de 99 de ani, în schimbul a 3,2 miliarde de dolari, chiar cu şase luni înainte ca turnurile să fie distruse.
16. Oficiul de examinări medicale au stabilit că Jerry Borg, contabil şi actor cu jumătate de normă, a murit la nouă ani după atacuri în urma unei afecţiuni pulmonare provocate de inhalarea prafului din zona World Trade Center.
17. Cinci dintre teroriştii din avioane au fost cazaţi într-un motel situat chiar de lângă Agenţia Naţională de Securitate din SUA, în zilele dinainte atacurilor.
18. Cutiile negre din zborul 77 au fost descoperite la doar o zi după atacul asupra Pentagonului. Secretatul de Stat Donald Rumsfeld a declarat, ulterior, că informaţiile din înregistrările audio nu sunt recuperabile. Este pentru prima oară în 40 de ani când înregistrări de voce din cabina pilotului, din cutiile negre, nu au oferit nicio informaţie.
19. O cameră de rugăciune a musulmanilor şi un depozit unde erau mai multe coranuri au fost distruse odată cu prăbuşirea turnurilor gemene.
20. Un agent special FBI, care a investigat al-Qaeda şi a anchetat primul atac asupra World Trade Center în 1993, a părăsit biroul federal american de informaţii în urma unor neînţelegeri politice. El a murit pe 11 septembrie chiar la World Trade Center, unde era şef al securităţii.
21. Oamenii de ştiinţă au analizat evoluţia climei în cele trei luni de interdicţie de zbor deasupra Statelor Unite, impuse după 11 septembrie. Ei au constatat că zilele erau mai calde iar nopţile mai friguroase, demonstrând astfel că gazele evacuate în timpul zborului acţionează ca nişte nori, protejând Terra de razele soarelui.
Sursa: adevarul.ro

Nibiru - Planet X - Eris

Nibiru - Planet X - Eris
Acum aproape 6000 de ani in urma, vechii Sumerieni povesteau despre planeta Nibiru ca ar fi existat in sistemul nostru solar. In 1993, Planeta X/Nibiru/Eris era la aproximativ 50 milioane de mile de Pamant.
Acum, se estimeaza ca ar fi la 7 milioane de mile de noi si inca se apropie.
Planetele din sistemul nostru solar
Orbita eliptica a planetei Nibiru

In stanga priviti soarele si cele 9 planete care-l inconjoara. In centru priviti acea planeta singura. Oare de ce se uita sumerienii la aceasta planeta?
Un sistem solar Heliocentric
Sumerienii stiau destul de bine ca sistemul nostru solar este heliocentric. Mai mult ei ne prezinta 11 corpuri ceresti sau planete. In imaginea de mai sus preluata de pe unul din cilindrele sumeriene, se poate vedea clar ca ei nu cunoasteau numao numarul planetelor din sistemul nostru solar, cunosteau chiar si marimea lor! Privind cu atentie vedem un al 12-lea corp sau planeta in desen, departe de sistemul nostru solar. Aceasta planeta poate fi Nibiru. O poza poate face cat o mie de cuvinte, asta e clar. Vom lasa controversele altora, noi vom prezenta doar dovezile.
Zecharia Sitchin
Desenul prezentat mai jos este una din piesele centrale care dovedesc faptul ca sumerienii aveau cunostiinte avansate despre planetele din sistemul nostru solar. Aceste cunostiinte le-au fost date sumeriinilor de catre extraterestri, Sitchin i-a identificat drept Anunnaki zeii mitologici Sumero-Mesopotamieni. In imaginea de mai sus pot fi identificate 11 globuri ce inconjoara soarele. Trebuie luat in calcul ca popoarele antice considerau soarele si luna tot planete, aceste 11 globuri plus soarele insumeaza deci 12 planete. Bineinteles, de vreme ce noi stim ca in sistemul nostru solar exista 9 planete plus soarele si luna, Sitchin aduce argumente privind prezenta unei a 12-a planete in spatele lui Pluto. Aceasta a 12-a planeta este considerata de Sitchin a fi planeta Nibiru, un corp astronomic mentionat in textele Mesopotamiene. Din cercetarile lui Sitchin reiese faptul ca Nibiru trece prin sistemul nostru solar la fiecare 3600 de ani, iar multi adepti ai teoriei lui Sitchin sunt convinsi ca acest lucru se va intampla foarte curand. Multi considera planeta Nibiru ca fiind misterioasa "Planeta X".


aceasta imagine luata de pe cilindrele sumeriene, se vede clar ca ei stiau despre inelele lui Saturn.
sursa: http://www.thelivingmoon.com/42stargate/03files/Sumerian_Astronomy.html
NASA SI PLANETA X

Adevarata cauza a schimbarilor climatice, activitatea vulcanica, intensificarea activitatilor seismice etc.,este planeta Eris, datorita apropierii sale de sistemul nostru solar, numele sau intermediar este 2003 – UB – 313, cunoscuta in antichitate sub numele de: Nibiru, Marduk, Nemesis, Hercolubus, Planeta Zeilor, Planeta Imperiului, Planeta care tranziteaza sau Planeta Rosie.
Mai jos sunt prezentate cele mai noi stiri leggate de Eris:

Prima observare in data de 21 October 2003 cu telescopul 1.22 Oschin, la Observatorul de pe muntele Palomar( California ).
Descoperita de Michael E. Brown, Chad Trujillo, David L. Rabinovitz, in data de 5 ianuarie 2005, bazandu-se pe imaginile luate la data mentionata.

In observatiile urmatoare publicate in Octombrie 2005 este prezentat un satelit pe nume Dysnomia (Gabriel).

Planeta Eris/ Nibiru se apropie de Pamant o data la 3600 de ani, generand numeroase schimbari climatice, vezi incalzirea globala cu consecintele sale naturale ce duc la dezghetarea ghetarilor.
Acestea sunt procesele care au avut loc in cele doua perioade cand "Planeta Zeilor" a trecut intre Jupiter si Pluto prin cel mai apropiat punct de Pamant:

Acum 7.200, in timpul cataclismului numit "Potopul lui Noe", “este posibil ca schimbarile bruste de temperatura, furtunile violente si avalansele imense de apa venite din Antarctica sa fi spart :inchisoarea de gheata". Dr. John T. Hollin de la Universitatea Maine (U.S.A.) "Considera ca in aceasta lunga perioada provenita din campul de gheata al Antarctici s-a creat un imens flux si reflux.” (Zecharia Sitchin, A 12-a Planeta).
Acum 3.600, in timpul Exodului Evreilor din Egipt la mijlocul mileniului secund I.C. Pamantul a suferit mari cataclisme. “Un corp celest a intrat recent insistemul nostru solar - o noua cometa - vine foarte aproape de Pamant [cauzand – N/A] eventuale disparitii a ghetarilor“ (Immanuel Velikovsky, “Lumile in Coliziune“).

Situatia actuala - Topirea ghetarilor este accelerata.

Schimbarile climatice si geologie sunt in crestere datorita apropierii planetei Eris/ Nibiru care nu a fost chiar asa de Pluto, punctul de intalnire cel mai apropiat este de Pamant. Se presupune a se intampla intre anii 2012 – 2014.

In prezent, fenomene identice (incalzire globala si activitati vulcanice) au loc si pe alte planete din sistemul nostru solar datorita apropierii planetei Eris/ Nibiru. Iata cateva exemple:
Luna lui Neptun, Triton se incalzeste (BBC Science & Technology News, 25 Iulie 1999).
Pluto experimenteaza uimitoare incalziri (Institutul de Tehnologie din Massachusetts, 9 Octombrie 2002).
Eruptii vulcanice pe satelitul lui Jupiter, Io (Icarus Astronomy , Noiembrie 2002).
Marte se incalzeste (ABC News, 7 Decembrie 2002).

Incalzirea lui Saturn (28 Ianuarie2007, www.interstars.net): oamenii de stiinta ai UCLA (University of California, Los Angeles) – departamentul fiicienilor si astronomilor de la Universitatea din Boston au adus la cunostiinta ca temperatura atmosferei superioare a planetei Saturn este mai mare decat cea estimata. Astfel profesorul Allan Aylward de la UCLA considera necesara reexaminarea ipotezelor principale ce tin de atmosfera planetara si stabilirea exacta a cauzelor acestor incalziri. Deasemenea a notat procese similare pe Marte, concluzand: “ Studierea acestor aspecte legate de modificarile atmosferelor altor planete ne va ajuta sa gasim rezolvari, pentru viitorul Terra “.

Va prezentam cateva argumente din care rezulta ca Eris este Nibiru:
Numarul satelitilor. Zecharia Sitchin spune, in urma cercetarilor facute ca are : “4 Sateliti [care se misca cu mare viteza,‘Se Invarte ca Titirezul’ , ceilalti 3 sateliti – Vantul Nebun , Vantul Invartitor si Vantul Suveran, folosind satelitii drept "care de lupta de asalt", el (Nibiru – N/A) trimite inainte vanturile, toate cele sapte vanturi gata de lupta.“
In Wikipedia, daca cautati “obiect trans-neptunian“ o sa gasiti alte 7 obiecte celeste, exceptie facand Pluto si Eris, majoritatea descoperite de M. Brown, C. Trujillo, D. Rabinowitz.

Dimensiunea lor aproximativa este:
- Eris: 2,400 km
- Santa ( 2003 EL 61 ): 1,800 km
- 2005 Fy 9: 1,800 km
- Sedna: 1,800 km
- Orcus: 1,800 km
- Quaoar: 1,200 km
- Ixion :1,000 km
- Varuna: 1,000 km

In scrierile sumeriene este descris faptul ca un satelit al planetei Nibiru a lovit o alta planeta pe nume, Tiamat, creand astfel “Cerul” (Centura de asteroizi dintre Marte si Jupiter) si nasterea planetei noastre Terra. Profesorul M. Brown a demonstrat recent in publicatia Nature ca planeta 2003 – EL 61 a suferit o teribila coliziune cu un alt cop ceresc la inceputul nasterii sistemului nostrusolar. mai multe detalii gasiti pe site-ul www.futura-sciences.com (28 Martie 2007).

In randurile ce urmeaza vrem sa scoatem in evidenta legaturile dintre Eris (2003 UB – 313) si scrierule antice, unde aceasta planeta a fost numita in mod repetat Nibiru:

In 2003, anul in care s-a facut prima observare (comunicat oficial),in publicatia “Science et Vie“ (numarul din Februarie) este prezentata traictoria eliptica a unei alte planete in sistemul nostru solar, IDENTIC, cu traictoria planetei Nibiru/ Marduk prezentata mai devreme de Z. Sitchin.

(PHOTO 1 – www.science-et-vie.com)



In 2005, la multe luni de la descoperire, distinsi astronomi din 19 tari s-au reunit la Centrul Astronomic al Vaticanului conectati prin internet cu Centrul Astronomic de pe muntele Tucson (Arizona, USA) – unul din cele mai puternice din lume.

In data de 1 august 2005, ziarele din lumea intreaga scriau: “Corpul celest a primt temporar numele de 2003 – UB – 313“. Oamenii de stiinta care au dat acest nume planetei Nibiru au fost foarte apropae de scrierile sumeriene, “UB“ contine grupul celor 7 planete (3 + 1 + 3 = 313 = 7) acestea fiind Marte, Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun, Pluto si Nibiru. Celalalt grup contine grupul celor 5 planete ramase (2 + 0 + 0 + 3 = 2003 = 5), ceea ce inseamna: Soarele, Mercur, Venus, Pamant si Luna. Sa fie “12“ o coincidenta – adica totalul numerelor numelor intermediare? Sumerienii descriu 12 corpuri ceresti! In acelasi fel Z. Sitchin a scris in cartea sa "A 12-a Planeta" ca “UB este formata din 7 parti, numite giparu in limba Acadiana (azilul de noapte) […] Nu exista nici o indoiala ca acesta nu este, cum spuneau anticii, "soarta celor 7 ceruri".
Suprafata lui Eris este de 2,400 km +/- 97 km, masurata dupa observarile facute de catre telescopul Hubble, facute publice la sfarsitul lui Aprilie 2006.

In carte "Biblia si UFOs, din 1991, bazata pe citate din Apocalipsa Sfantului Ioan, sunt descrise dimensiunile unei posibile statii planetare: suma este 2.400 km.

Ultima parte din Biblie contine detalii referitoare la Planeta Eris (Apocalipsa capitolul 21: 2,12,16) apare Noul Ierusalim (ERIS/ SALEM), impreuna cu dimensiunile acesteia:
a) diametru: 12.000 x 200 m ( 1 stadi ) = 2.400 km.
b) suprafata: 2.400 km (lungime) x 2.400 km (latime) x 12 (nivele sau etaje) = 69,120,000 km2.
Scrierile antice descriu deasemenea o cometa – semanand cu (cometa provoaca mari dezastre) Eris/ Nibiru, cel mai probabil cauza fiind unul din satelitii sai:
a) Scrierile Sumeriene spun ca acum 7.200 de ani: “O planeta ce se misca foarte repede, pe o orbita eliptica, asemanatoare cu o cometa.“(Z. Sitchin, A 12-a Planeta).
b) Stralucirea Sa (Yahweh/ Anu – Liderul Planetei Zeilor - N/A) este ca un rasarit de soare, o flacara Ii urmeaza pasii“ (Habacuc 3 : 4 – 5).
c) Acum 3.600 de ani: “O cometa […] s-a apropiat foarte mult de Pamant pe la mijlocul celui de-al doilea mileniu I.C.“ (I. Velikovsky, Lumi in Coliziune).

Situatia actuala:
a) Profesorul M. Brown (detalii interesante pe site-ul www.interstars.net, 21 Ianuarie 2007) a declarat ca planeta 2003 – EL – 61 poate fi atrasa de Neptun, transformandu-se intr-o cometa stralucitoare cum nu s-a mai vazut, aproape de 6.000 de ori mai stralucitoare decat cometa Halle Boop.

b) Eris se asteapta sa treaca intre Marte si Jupiter, puntul cel mai apropiat fata de Pamant va fi intre anii 2012 – 2014. Acesta este primul motiv pentru care NASA a lansat nava spatiala Dawn in data de 27 septembrie 2007, care va ajunge la destinatie, in Centura de Asteroizi, in 2011.
Explicatia logica a Incalzirii Terrei si a altor planete din sistemul nostru solar dovedeste ceea ce a I. Velikovsky, a scris in cartea sa in 1950: “Doua corpuri ceresti au fost atrase unul de celalalt. Masa interioara a Pamantului este impinsa la periferie. Miscarea de rotatie a Pamantului este perturbata, Pamantul incepe sa se incalzeasca“.
Cateva imagini prezentate de NASA (APOD - Astronomy Picture Of the Day) arata clar ca in drumul sau spre Pamant, Statia Planeta Eris/ Nibiru este in crestere:
Eris


(PHOTO 3 – Eris 31 Iulie 2005 - www.nasa.gov

Eris

(PHOTO 4 – Eris 1 August 2005 - www.nasa.gov)


(PHOTO 5 – Eris 18 Septembrie 2006 - NASA)



(PHOTO 6 – Eris 19 Iunie 2007 - NASA)


In mass media in toata lumea, in data de 16 August 2006 este publicata poza de mai jos care contine sistemul nostru solar:







(PHOTO 7 – Sistemul Solar – www.bbc.co.uk)

Lipsea ceva: Steaua Intunecata:

www.darkstar1.co.uk
Pe data de 25 Aprilie 2007 s-a dat un comunicat oficial despre descoperirea planetei Gliese 581c, care este posibil sa fie asemeni Pamantului. De fapt este Steaua Intunecata, care orbiteaza in jurul planetei 581.

(www.nasa.gov)

Fotografiile oferite de NASA sunt aproape identice cu coperta cartii Steaua Intunecata a lui Andy Lloyd’s.
In concluzie, este posibil sa demonstram existenta unui sistem stelar binar care face legatura dintre Statia/ Planeta Eris/ Nibiru ca un transportor intre sistemul nostru solar si sistemul Stelei Intunecate, intre civilizatia umana si Anunnaki/ civilizatia Elohim.

Sunt convins ca educatia psihica civilizatiei in legatura cu ceea ce va urma este in plina desfasurare. Cateva indicii:

1) Buncarele din Norvegia – (vezi Google si YouTube: O scrisoare de la un politician Norvegian in legatura cu 2012 "A letter from a Norwegian politician about 2012") In data de 26 Februarie 2008 a fost inaugurat oficial un depozit ce contine 100 de milioane de seminte pentru a proteja omenirea in caz de catastrofe.

Primul Ministru al Norvegiei, Jens Stoltenberg, deasemenea un ecologist de renume, Wangari Maathai (Kenya) – posesorul Premiului Nobel pt. Pace, Jose Manuel Barroso – Presedintele Comisiei Europene au luat parte la inaugurare.



( www.whynotnews.eu)


Doua declaratii de la eveniment:
Jens Stoltenberg: “Diversitatile biologice sunt amenintate de catre fortele naturii si de actiunile oamenilor; acest buncar cu seminte este polita noastra de asigurare".Notati faptul ca premierul Norvegia a pus in fata "forte ale naturii".
Jose Manuel Barroso: “Speram si muncim pentru ce-i mai bun, dar trebuie sa fim pregatiti pentru ce-i mai rau.” Fara alte comentarii.

2) Buncarele de pe Luna. Oamenii de stiinta lucreaza la o adevarata "Arca a lui Noe" care va fi locata sub solul Lunii. Cladirea ar trebui sa contina informatii cu privire la DNA, embrioni, mostre de metale, rasaduri de plante si orice altceva ce tine de esenta vietii si a civilizatiei, asta in cazul in care vreun eveniment catastrofic ar avea loc pe Pamant si ar ameninta existenta omenirii. Detalii in: Telegraph, The Sun (10 Martie 2008).




(PHOTO 11 – www.telegraph.co.uk)


3) In Februarie 2008, apare deasemenea stirea precum ca Sony Pictures acorda drepturile unui scenariu al regizorului Roland Emmerich. Titlul filmului este “2012” si v-a aparea pe ecrane in vara sau toamna lui 2009.

Titlul “2012” se refera la o data cand, in concordanta cu calendarul Mayas, lumea pe care asa cum o stim se v-a sfarsi.“Apocalipsa” lui Emmerichi descrie dezastrele ce vor urma, aprope similar cu filmul “The Day After Tommorow”, un succes al anului 2004. Premierea filmului a fost facuta in Mai 2004, la scurt timp dupa ce “The Observer”, a facut public un raport al Pentagonului ce continea detalii privind dramaticele schimbari climatice in Februarie 2004 (Google: The Observer Pentagon Climate).

Este de notat faptul ca premiera lui "2012" va fi exact in perioada in care planeta Eris/ Nibiru v-a putea fi vazuta pe cer stralucind ca un obiect rosu.

4) In data de 28 Februarie 2008, alta stire a facut inconjurul lumii. Titlul suna cam asa: “Astronimii Japonezi cred in existenta unei noi planete in sistemul nostru solar.” Cateva idei:

Cercetarile coordonate de catre profesorul japonez Tadashi Mukai si de cercetatorul american Patrick Lykawka vor fi publicate in Aprilie anul acesta in Jurnalul Astronomic editat de Societatea Americana de Astronimie.
“Exista o mare probabilitate sa fie o planeta inca necunoscuta....aflata la marginea sistemului nostru solar… cercetam acum in spatii pe care nu le-am mai cercetat pana acum, si imi place sa cred ca o vom putea vedea in urmatorii 5 sau 10 ani", spun cercetatorii.

Detalii pe Google: Earth Size Planet News National Geographic;
http://news.nationalgeographic.com/news/2008/03/080317-new-planet.html

Imaginea aratata de catre National Geographic este IDENTICA cu cea prezentata de NASA in data de 1 August 2005: Planeta Eris/ 2003 UB 313.



(PHOTO 13 – newsnationalgeographic.com)
Sursa: http://www.australia.to/story/0,25197,23040466-937,00,00.html


NASA Photo of Eris
Sursa: apod.nasa.gov/apod/ap060918.html
Sursa: paranormal.ro

ELENIN - August 2011.mp4

Un semnal pe fregventa radio, venind dinspre Elenin, a fost receptionat de telescoapele din California.

Timp de cateva zile, semnalul radio a fost analizat de Radio Telescopul USC din California. Semnalul venea din aria de tranzit a lui Elenin si coincide cu impulsul de observare G, care este si el analizat de experti independenti. Impulsurile sunt la fel de uimitoare. În diverse forumuri, expertii analizeaza si ei semnalele...



Marturii despre cavitatea Terrei

Marturii despre cavitatea Terrei 

Inainte de ultima deplasare polara, acolo unde se gasea Polul Nord, fie in Himalaya, poarta de intrare nu dadea accesul la Shambala, ci la un oras minunat care se inalta printre gheturi, inconjurat de paduri luxuriante, de flori parfumate si incantatoare: Shangri La.

Acest loc s-a scufundat apoi si a devenit foarte secret. El ascunde in arhivele sale istoria omenirii si este protejat de paznici incoruptibili, gata de a deschide portile cercetatorilor din viitoarea generatie.
Consiliul Inteleptilor Tibetani este in relatie cu Stapanii acestui loc sacru, se spune. Ei stiu ca acolo se afla incaperi enorme care contin tot ceea ce priveste stiinta, arta, instrumentele, costumele, orice samanta de planta, orice tip de roca, orice imagine apartinand istoriei laborioase a omului de pe Terra.
Unii oameni care au efectuat calatorii astrale, ne-au lasat impresiile lor privind cavitatea planetei noastre, unde au vazut palate de cristal cu reflexe de jad, incrustate in arabescuri din aur. Ei zic ca au vazut incaperi pe care nici S.F ul nostru nu si le-ar putea imagina.
Alan Scott Davis a povestit in lucrarea sa “Ce se va intampla in cursul celui de-al Treilea Mileniu?” intalnirea sa cu Stapanii din lumea din Interior. “Acesti munti pe care ii vezi nu sunt doar acoperiti de gheturi; exista trecatori subterane, bine ascunse, care conduc la vai minunate unde se pare ca iarna nu exista. Acolo, traiesc fiinte iluminate care guverneaza si conduc existenta planetara.” Numai cel care este chemat de Ei poate sa-i intalneasca. Unul dintre Ei i-au spus: “Iata-ne ajunsi la un moment special de pregatire pentru a deschide marea poarta a unei ere noi care va trebui sa-i conduca pe oameni la o mare civilizatie.”
Anne si Daniel Meurois-Givandan au spus ca au vazut pe oras un Diamant gigantic care este in sintonie cu liniile de forte terestre, ca forta motrice. Apoi, au vazut Gradina Soarelui, un loc impadurit din oras cu acoperisuri din cristal cu varf, in intregime transfigurat de Lumina si rezonand la sunete armonioase. Amintesc ca astronavele- mama sunt prevazute cu aceste echipamente. Eu-insumi, in timpul unei calatorii astrale, am putut sa vad instrumente de control cu caracter spatial, cuprinzand Galaxia, Sistemul solar si fiecare Planeta.
Mi s-a dat in maini un tub de o lungime de aproximativ 16 centimetri, avand 10 cm in largime si gros de 3 cm, care parea a fi un monitor plat. Pe fata anterioara, vedeam proiectii stelare; apoi, l-am deschis; pe doua ecrane, la dreapta si la stanga, vedeam miscarile calatoriei noastre in interiorul planetelor Sistemului nostru Solar; imi era imposibil de a mari fara limita pentru a examina Terra din spatiu (este foarte frumoasa!) in fiecare punct dorit. In momentul in care m-am entuziasmat din cauza acestei utilizari, am revenit la dimensiunea terestra!
In una din teoria lor, geofizicienii Rittmann si Kuhn, considerand curba de forta scaderea de discontinuitate seismica in jurul a 2 900 km adancime si anumite calcule de compresie dinamica, statica si de vascozitate a diverselor elemente sub efectul diferitelor presiuni, s-a ajuns la concluzia ca miezul terestru este compus din hidrogen fara diferenta si ca acceleratia gravitatiei mentine inelul central rece.
In timpul unei intrevederi, academicianul biochimist Gianfranco Pantellini, crescut de celebrul fizician E.Hore Majorana, mi-a dezvaluit ca a discutat o data cu profesorul sau in legatura cu energiile de temperatura scazuta; prof. Majorana credea ca Soarele era rece inclusiv in coroana sa. El a luat exemplu rotile unei biciclete: atunci cand se umfla pneurile, temperatura se raceste catre exterior mentinand inelul central rece.
Asta ne permite de a intelege cum miscarea invartitoare si condensarea maselor solare in formarea Planetelor produc energia gravitationala, unele temperaturi in coroana exterioara si vidul in interior prin acest subiect au fost aduse de unele dintre cele 39.953 de fotografii luate de satelitul Ersa 7, lansat de NASA, la 23 noiembrie 1968, care a survolat Polul Nord.
Dar dincolo de orice marturie tangibila, ramane cea a “Expeditiei Ariene” traita de amiralul R. Byrd, consumata in jurnalul sau de bord. William Reed si Marshall Gardner au avansat o teorie privind cavitatea Terrei si deschiderile de la poli. Numerosi martori care au patruns in aceasta Noua Lume au vazut acul busolei indreptandu-se in jos, temperatura crescand sau sufland un vant puternic si plin de praf. Ei au intalnit rate, fluturi, albine, pasari tropicale si alte animale, o vegetatie luxurianta. Avand in vedere toate astea, Gardner a considerat ca ar exista un “Soare Central.” Diverse mitologii (eschimose, chinezesti, hinduse, egiptene) vorbesc despre o rasa care traieste in interiorul Terrei.
Eschimosii cred intr-o lume viitoare. Sufletul, dupa moarte, coboara sub pamant, apoi intalneste diferite obstacole, cum ar fi un fel de purgatoriu. Sufletele bune il traverseaza pentru a ajunge apoi in interiorul Terrei, acolo “unde Soarele nu se culca niciodata…” G. Rasputin a spus ca ar avea unele puteri de la “oamenii verzi provenind din Nord.”
In Lama Turgut sta scris: “Palatul Regelui Lumii este inconjurat de cele ale Gurilor care controleaza fortele vizibile si invizibile ale Terrei, de la interiorul sau si pana la cer, si care sunt stapanii vietii si mortii. Daca, in nebunia sa, omenirea noastra ar urma razboaiele, ar putea veni la suprafata pentru a o transforma intr-un desert. Ar putea seca oceanele, ar umple continentele prin intinderi de apa si ar face sa dispara muntii. La bordul vehiculelor extraordinare, necunoscute de noi, ei calatoresc cu o viteza incredibila in interiorul tunelelor Terrei.”
Scriitorul Ossendowski vorbeste de tunele subterane care leaga “Agartha, unde intra astronave avansate.”
In prezent, satelitii americani aflati in misiune pentru a descoperi bogatiile minerale ale Terrei, au confirmat existenta unei imense retele de galerii subterane sub intregul teritoriu al Chinei. In 1961, un arheolog de la Universitatea din Pekin a descoperit intrarea in unul din aceste subterane, sub masivul Homan. Galeria pe care a putut s-o viziteze avea peretii puternic finisati si de culoare vernil, fiind decorati de fresce.
Pe una din ele, se vedea un fel de scut zburator pe care se gaseau oameni care, de la inaltime, pareau sa pazeasca animalele salbatice.
In 1969, subterane identice au fost descoperite in Ecuador, vechi de cel putin 12.000 de ani, reprezentand pe pereti masini extraterestre. Perplexitatea arheologilor a fost totala.
Enigme
Sursa: piatza.net

Zamolxis – personalitate multipla


Zamolxis – personalitate multipla 

Considerat de unii autori antici rege şi mare preot, discipol al lui Pitagora călătorind prin Egipt, numele său trece în legendă, devenind nemuritor atât prin faptele sale cât şi prin mentalitatea religioasă pe care el a răspândit-o la geto-daci. Tot lui i se datorează, se pare, şi un sistem de legi a căror aplicare a fost reluată prin reforma înfăptuită în timpul regelui Burebista, cu ajutorul marelui preot Deceneu. Rolul său educativ a fost extrem de puternic, marcând conştiinţa geto-dacilor în aşa fel încât a ajuns în cele din urmă să fie zeificat, ocupând o perioadă îndelungată de timp locul central în panteonul zeităţilor dacice . Poziţia sa dominantă , accentuată şi de importanţa acordată de autorii antici în scrierile lor, i-a determ inat pe istoricii români să aibă păreri diferite privind caracterul monoteist, politeist sau henoteist al religiei geto-dace .
Primul care a scris despre Zamolxis este cunoscutul istoric grec Herodot. El aminteşte despre existenţa pământeană a regelui zeificat, despre rolul acestuia în răspândirea concepţiei privind imortalitatea sufletului la geto-daci. Pentru a-i convinge el a pus să i se facă o locuinţă sub pământ. „Când locuinţa îi fu gata, se făcu nevăzut din mijlocul tracilor coborând în adâncul încăperilor subpământene unde stătu ascuns vreme de trei ani. Tracii fură cuprinşi de părere de rău după el şi îl jeliră ca pe un mort. În al patrulea an , se ivi iarăşi în faţa tracilor…”
Credinţa în nemurire s-a înrădăcinat adânc în conştiinţa geto-dacilor, fapt demonstrat şi de ritualul practicat de aceştia de a sacrifica un om pentru a-l trimite mesager la Zamolxis. O altă dovadă o constituie şi calităţile morale ale acestora evidenţiate tot de Herodot şi anume: caracterul neînfricat şi spiritul dreptăţii.
Un alt autor antic, Strabon reia relatările despre Zamolxis, pe care-l consideră discipol al lui Pitagora . Cunoştinţele dobândite în calitate de ucenic al acestuia, el le-a răspândit în ţara sa la întoarcere. Printre cunoştinţele transmise nu se numără şi doctrina imortalităţii. În viziunea lui Strabon el este ucenic al lui Pitagora, care a călătorit prin Egipt şi care întors în ţară a devenit profet şi mare preot, unde a transmis ceea ce învăţase unui grup restrâns de persoane din anturajul regelui. Diodor şi, mai târziu, Iordanes îl consideră un reformator care, în plus ar fi pus bazele unui sistem juridic. Aceeaşi părere o are şi Iamblichos care scria că „ Zamolxis le-a întocmit legile, cum am arătat la început, şi i-a îndemnat la bărbăţie pe concetăţenii săi, convingându-i că sufletul este nemuritor… şi, pentru că a învăţat pe geţi aceste lucruri şi le-a scris legile, este socotit la ei drept cel mai mare dintre zei.”
Analizând toate aceste texte, nepotrivirile care apar pot conduce şi la ideea unei personalităţi complexe. Gradul său de erudiţie şi natura doctrinei răspândite îl apropie de Pitagora, cu toate că Herodot nu îl consideră contemporan cu acesta. El este fie mare preot, fie rege şi mare preot, care are noţiuni de logică, matematică, filozofie, morală, botanică, medicină şi care ştie să scrie şi pune bazele unui sistem de legi scrise, legi reluate mai târziu de Deceneu. Zeificarea sa este rezultatul im presiei produse printre compatrioţii săi şi rolului pe care l-a avut în civilizarea acestuia. Câteva sute de ani mai târziu, Deceneu va folosi imaginea lui Zamolxis pentru a reimpune la geto-daci un model de conduită, care începuse să se estompeze între timp, aşa cum se arată în unele izvoare antice.
Formarea statului geto-dac, dezvoltarea societatii in aceasta perioada, reformele infaptuite de de Burebista cu ajutorul lui Deceneu sunt o dovadă a existenţei unei conştiinţe religioase a
populaţiei, tipică pentru societăţile antice, în general. Această conştiinţă a avut modele care au definit spiritualitatea geto-dacilor şi care a avut ecouri şi în lumea civilizată greacă şi romană.
Făcând parte din popoarele considerate barbare, dacii au fost creatorii unei culturi materiale menite să ajute, după cucerirea şi transformarea Daciei în provincie romană, economia Imperiului Roman. În ceea ce priveşte cultura spirituală izvoarele atât cele narative, cât şi cele arheologice demonstrează cunoştinţe atât în privinţa scrierii, cât şi în domeniul botanicii, medicinii, astrologiei, astronomiei, matematicii, eticii, etc. Rolul răspândirii unor astfel de cunoştinţe, unele la nivel restrâns, altele la scară largă, aparţine se pare clasei religioase, din rândul căreia se vor remarca personalităţi ca Zamolxis pentru o epocă mai veche şi Deceneu pentru o dată recentă, a căror imagine se va păstra vie şi va reprezenta o emblemă pentru spiritualitatea strămoşilor noştri. Poate că pe viitor o altă atitudine politică, şi socială faţă de cercetarea istorică va putea deschide noi pagini în cartea noastră de istorie, în care ne legitimăm chiar şi acum fiind un popor vechi, stabilit de mii de ani pe aceste teritorii şi având o cultură străveche .
Sursa: piatza.net

OZN surprins de naveta spatiala Discovery

OZN surprins in timpul misiunii STS-51-A (1984) a navetei spatiale Discovery apartinand NASA

Sursa: piatza.net

COMETA ELENIN EMITE UNDE RADIO

Cometa Elenin emite unde radio, care ascultate pe revers... se pare ca transmit un mesaj.


Cometa Elenin emite si unde radio astronomice, bineinteles:

O fetita si-a salvat sora geamana de la moarte inca inainte de a se naste

Intre gemeni exista o legatura extrem de puternica. Stiinta poate incerca sa o explice, dar uneori, anumite lucruri raman de neinteles si sunt guvernate de forte care sfideaza ratiunea. Un caz recent din Marea Britanie confirma aceasta teorie.

Andrea Goodrich a mers la doctor in cea de-a 20-a saptamana a sarcinii ei pentru a face o ecografie cu ultrasunete. Atunci medicul a descoperit ca are o problema. Mai exact, specialistul a observat o aura ciudata in jurul inimii uneia dintre gemenele pe care le astepta si o fisura in membrana sacului amniotic.
Cu toate ca femeia a fost supusa unor teste ulterioare, la putin timp a inceput sa sangereze, iar medicii au ajuns la concluzia ca placenta ei s-a rupt.
Medicul le-a spus Andreei si sotului ei ca gemenele nu au nicio sansa de supravietuire in cazul in care se vor naste, deoarece din punctul lui de vedere, sarcina nu putea fi dusa la capat in mod corespunzator. S-a intamplat insa ceva surprinzator, scrie jezebel.com.
Geamana sanatoasa, Nico, a carei placenta era intacta, s-a mutat intr-o pozitie in care putea bloca scurgerea. Micuta a stat acolo o perioada suficient de indelungata si a permis dezvoltarea propice a surorii ei, Kiki.
La 30 de saptamani, Andrea a intrat in travaliu si a nascut prin cezariana. Fetitele au fost destul de mici la nastere, dar au fost sanatoase si dupa cateva saptamani de ingrijiri atente au fost externate.
Acum inima lui Kiki este sanatoasa, iar dupa sapte luni de viata parintii spun ca gemenele sunt legate intr-un mod surprinzator.
Fie ca este vorba despre un miracol, fie ca este noroc pur, povestea celor doua fetite din Marea Britanie surpinde intr-un mod extrem de placut.
Sursa: depici.ro

MARTE, SUMERIENII SI PAMANT

MARTE, SUMERIENI SI PAMANT
A FOST OARE DESCRIS “CHIPUL” DE PE MARTE ACUM 4500 DE ANI?
Succesul trimiterii de catre NASA a doi roboti hoinari pe Marte a fost un prilej de bucurie
si speranta – bucurie pentru ca multe din incercarile precedente (incluzand cele Japoneze
si Britanice) au esuat si speranta datorita posibilitati de a obtine confirmarea existentei
apei pe Marte in trecut.
Aceasta confirmare a fost facuta publica de catre NASA pe data de 2 Martie 2004.
Purtatorul de cuvant al NASA a mers atat de departe afirmand “acolo unde a fost apa
este posibil sa existe si viata”. Vorbea desigur despre bacterii.
Pentru a concluziona ca acele bacterii pot exista pe Marte (o posibilitate care indica
existenta apei), va impresiona cu greutate publicul; ce pasionant si extrem de semnificativ
ar fi pentru omenirea din prezent si viitor daca s-ar gasi dovada existentei viatii inteligente
asemenea noua pe Marte. Sumerienii au afirmat in textele lor inscrise pe placile de lut.
 Fotografiile satelitului Marinar au fotografiai in 1970 niste structuri spectaculoase,
posibile artificiale (lasand la o parte misteriosul “CHIP”).
Intriga Ramane in Cydonia
Ramane o intrebare fara raspuns (de catre NASA) De ce persista NASA sa examineze
foarte atent zona Cydonia?!??
In 1990 apar o serie de imagini reproduse ale NASA, incluzand poza 035-A-72 o
panorama capturata deasupra Cydoniei (vezi mai jos). Se vede clar captura unei figuri
de om din piatra, a unui barbat care poarta o casca si structurile unor pereti formand
un unghi drept.


Plate-F_BPlate-E_B




































Alte fotografii facute de NASA arata un canal natural de apa echipat cu diguri, ce a ramas
dintr-o structura pentagonala si drumuri de-a lungul structurilor.

Ignorand Evidenta

Dovada evidenta a structurilor si a “Chipului” a capturat interesul si imaginatia difritelor grupuri
si indivizi. NASA, pe de o parte, ignora aceste marturii in mod expres si ne informeaza ca este
de fapt indreptata atentia catre geologie. Ideea este ca este evidenta prezenta aceasta roca cu
o forma ciudata, care descrie clar o fata umana, pictura luata in 1970.
Concluzia mea este ca Marte a fost populat de fiinte inteligente cu mii de ani in urma. Sumerienii
stiai sigur acest lucru: Acelasi Anunnaki din Nibiru care a “venit” pe Pamant si a facut legatura cu
Statia de pe Marte.

Picturile de pe cilindrii

Informatiile Sumeriene provenite de pe tablele de lut, cu o vechime de 4.500 de ani, care acum
 pot fi gasite intr-un muzeu din St. Petersburg in Rusia, care descriu legatura dintre oameni si
“zei”:
Hermitage
Se vede un astronaut (Omul Vultur)
 pe Pamant (descris de catre 7
puncte, Pamantul fiind a saptea
planeta din afara numarata inspre
Sistemul Solar, acompaniata de
catre Luna, (care nu este descrisa
 plina pentru a nu se confunda),
acest astronaut (de pe Marte?!?
care este a sasea planeta numarand
de la coada inspre Soare,
iar la
mijloc se afla o nava spatiala cu
panouri si antene stand in cer intre
ei.

“CHIPUL sa aibe 4500 de ani vechime?

Haideti sa facem o mica comparatie intre chipul gasit pe Marte si imaginea de pe tabla de lut, oare
 nu se aseamana clar?
Ar fi putut Sumerienii sa stie despre chipul de pe Marte in urma cu 4500 de ani?
Eu cred ca da.
E timpul sa umblam dupa dovezi clare aflate pe planeta Marte.
Insert_3_B
Plate_G_B
Alte fotografii facute de NASA arata un
canal natural de apa echipat cu diguri,
ce a ramas dintr-o structura pentagonala
si drumuri de-a lungul structurilor.
Ce cauta NASA in realitate?
Planeta Marte apare din nou in centrul atentiei. In acest timp, precedata de esuarile Japoniei si
ale Marii Britanii in Misiunea Marte, NASA reuseste cu succes sa aduca pe planeta Rosie 2
roboti cercetasi – Spirit si Oportunitate — misiunea este incununata de succes iar ei ajung fara
probleme la baza planetei Rosii.
 O nava spatiala lansata de catre Agentia Spatiala Europeana a esuat aterizarea pe planeta dar
orbiteaza in siguranta pe orbita planetei Marte. Dupa indicatiile initiale si fotografiile aferente facute
in aceste misiuni vor dovedi adevarul; Acest Marte a fost odata o planeta cu apa — rauri, lacuri
si posibil mari si posibil ca apa sa existe inca.
Curentele explorari sunt menite pentru a gasi apa pe Marte, fotografiile prezentate de catre sonda
spatiala Mariner a prezentat deja dovezi. Nu ne mai ramane decat sa credem ca in trecut Marte a
fost o planeta cu apa.
Cautand “Viata”…..
Deci ce cauta mai precis NASA?
Desi nu chiar direct, purtatorii de cuvant ai NASA declara ca “unde a fost apa acolo poate exista
forme de viata”.  Oficial, ei cauta doar dovezi despre existenta apei pe Marte. Daca apa inca
exista posibilitatea populari planetei de catre oameni, declara Presedintele George W. Bush. 
Un vis pentru viitor.
Dupa toate aceste dovezi clare nu pot afirma decat ca : Fiinte Inteligente au facut aceste calatorii
intre Pamant si Marte de acum zeci de mii de ani in urma!

Dovezile Sumerienilor

Aceste dovezi au fost inregistrate  in cuvinte si ilustratii  de catre Sumerieni, aceasta civilizatie s-a
dezvoltat linga Mesopotamia (acum mai precis in Iraq) in urma cu 6000 de ani.
Ei nu au confirmat vizitare de catre ei a planetei Marte. Totusi au scris pe placutele de lut despre
Anunnaki (Aceia care au venit din Rai pe Pamant) care au venit pe Pamant de pe planeta lor
Nibiru, a doisprezecea planeta a sistemului nostru solar (numarand astfel Soarele, Luna si restul
planetelor). Multe din textele antice,descoperite de catre arheologi, descriu cunostiintele aceastor
Anunnaki, de a veni si pleca, despre cunostiintele astrologice, pe langa alte cunostiinte.
Mai mult, aceste texte sunt urmate de ilustratii gasite pe tablele de lut sau pe cilindrii. In texte sunt
descrise calatoriile intre planete, Pamantul fiind numerotat drep a saptea planeta – care chiar asa
este daca numaram invers, unde Pluto este prima, Neptun a doua, Uranus si Saturn a treia si a
patra, Jupiter a cincea, Marte a sasea si Pamantul a saptea. In aceste texte Marte este descrisa ca
Statie Intermediara – o oprire amplasata intre Nibiru si Pamant.
Si, incredibil dar adevarat, o tabla circulara care poate fi gasita Muzeul Britanic din Londra, descrie
in opt segmente aspecte diverse ale calatoriilor spatiale dintre Anunnaki locuitorii planetei Nibiru si
a Saptea Planeta (PAMANT) Fig. 122.  O sectiune particulara este descrisa separat, (Fig. 123 )
arata (si statele) traseul calatoriei lui Enlil (Stapanul Comenzii) detaliand traseul catre cele sapte
planete; este descrisa deasemenea si o ruta intre palneta DILGAN (Jupiter) si APIN (Marte):
disk4


disk6Marte o Baza Spatiala
In textele lor, Sumerienii descriu ca acesti Anunnaki
calatoreau pe Pamant in grupuri de 15 persoane.
Prima echipa, sub comanda lui E-A, ateriza in apa
Golfului Persic, stabilind baza ERIDU (Casa de Departe).
 In timp, 600 de Anunnaki au aterizat pe Pamant si alti
300 operau navele care faceau calatoriile dintre Pamant
si Marte – da, Marte!
Dovada acestei imagini a conexiunii dintre Pamant si Marte
este descrisa pe un cilindru acum pastrat in muzeul din
St. Petersburg, Rusia) Fig. 121
Hermitage
O Baza Spatiala pe Marte
Pentru a fi posibila existenta acestei baze, acum mii de ani, o Baza Spatiala pe Marte
necesita APA pentru a putea supravietui. Este posibil ca acesti Anunnaki sa fi luat apa
de pe Pamant pentru a alimenta Baza Spatiala de pe Marte.
Anunnaki, foloseau planeta Marte nu doar pentru scurte opriri; ei au creat o Baza
Permanenta pe Marte, completa cu structuri si drumuri.  Numeroasele imagini luate
de catre Navele Mariner-9 in 1972 si Viking-1 Orbiter in 1976 arata clar varietatea
structurilor artificiale  de pe Marte. Multe in zona Cydonia care include si faimosul “Chip”.
Nu numai documentele antice dar si fotografiile facute de catre NASA in 1970, indica
prezenta apei pe Marte.
Cautare Sau Ocolire?
Cautarile curente in vederea descoperii apei pe Marte sunt clar evidentiate de dorinta
gasirii vietii pe Marte, ne referim la viata Microbiana. O intrebare vine de la sine: De ce
NASA nu trimite “hoinarii” in zona Cydonia, unde propriile fotografii , descriu clar
structuri artificiale )ignorand pe moment “Chipul”)?
Pentru toti cei care au lansat aceste misiuni spatiale, cuvantul “Extraterestrii” ramane Taboo.