sâmbătă, 21 mai 2011

Socant: cutremure si inundatii create artificial

Scris de Mirela Danciu in 21 Mai 2011 la 13:45, in Stiinta.
In ultimii 10 scursi s-au intamplat o multitudine de lucruri stranii pe intreaga planeta, cum ar fi cutremurele care s-au produs, in regiuni ale globului, in care nu s-a mai intamplat asa ceva niciodata, informeaza viewsbuzz.com.

Sursa imagine: pakalertpress.com
Cel mai celebru om de stiinta din lume doctor Rosalie Bertell sustinea ca oamenii de stiinta americani lucrau acum ceva timp la un proiect de producere a unei arme secrete care sa poata induce modificari majore ale mediului inconjurator.
Cu multi ani inainte de declansarea acestui proiect ultrasecret, mai exact in anul 1970, un consilier american pe probleme de securitate a descris in cartea sa “Intre doua varste” o astfel de arma.
Anul real al aparitiei acestei arme a fost anul 1980 si tot atunci s-au dezvaluit si tarile care detin aceasta arma: cele doua mari puteri ale lumii SUA si Rusia; de atunci intre acestea doua s-a nascut Razboiul Vremii.
Dezvaluirile au fost facute publice de un fost ofiter al armatei americane Marc Filterman.
In timpul celui de al Doilea Razboi, Olanda este prima tara din lume care creeaza o astfel de arma, pe care a folosit-o pentru producerea valurilor tsunami, iar proiectul din care a facut parte s-a numit Proiectul Seal.
Aceasta ar a fost predestinata Japoniei in acele vremuri.
Arma sovietica, care va aparea in anii 1980, a facut parte din proiectul Pamir si predestinata producerii cutremurelor de mare intensitate.
Thierry Meyssan, un faimos jurnalist, publica in raportul sau din Ianuarie 2010 faptul ca recentul seism din Haiti nu a fost nimic atlceva decat rezultatul unui experiment stiintific, care a avut ca rezultat o arma seismica.
Michael Chosodoskey, faimosul profesor de la Universitatea Ottawa din Canada scria ca SUA au descoperit si produs arme fatale care sunt capabile sa schimbe conditiile climaterice si sa creeze inundatii, furtuni si cutremure artificiale.
Proiectul stiintific care a dat nastere acestei mortale arme poarta numele de HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program).
HAARP este un program de cercetare asupra frecvenţelor auroreale active desfăşurat pe teritoriul Statelor Unite, lângă localitatea Gakona, Alaska.
Acest program reprezintă activitatea de cercetare desfăşurată asupra ionosferei, pentru a putea fi stabilit comportamentul ozonului, azotului şi ionilor acestora la bombardamentele radiaţiei solare şi cosmice, dar şi la emisiunea de radiaţii de înaltă frecvenţă (HF) sau joasă frecvenţă (ELF) de pe Pământ.
Fiind un program ştiinţific guvernul american alocă anual un buget recunoscut oficial de 30 milioane de dolari.
HAARP este desfăşurat de Institutul de Geofizică al Universităţii din Alaska de la Fairbanks iar titularul de proiect de proiect este Departamentul Apărării al Statelor Unite, respectiv US Navy şi US Air Force.
HAARP este conectat la unul din cele mai mari computere din lume de tip CRAY-YMP/TM3D/T3E al Universităţii Alaska de la Fairbanks, iar sistemul propiu-zis aflându-se într-o bază militară de lângă Gakona din statul Alaska, de acest proiect beneficiind US Space Force.
Pentru proiectul HAARP se utilizează un echipament terestru, constituit dintr-o reţea de antene, fiecare antenă fiind alimentată din propriul său generator putând încălzi părţi din ionosferă prin intermediul undelor radio.
Până în prezent au fost construite 48 de antene urmând ca în final numărul acestora să se oprească la 360.
Conform specialistilor si expertilor in materie, in acest moment, HAARP este total functional, iar SUA detine puterea de a provoca imense catastrofe oriunde si oricand in lume, relateaza viewsbuzz.com.




Iran: Occidentul provoaca seceta si foamete in lume ca sa schimbe regimuri

Presedintele iranian Mahmoud Ahmadinejad a acuzat tarile occidentale ca au pus la cale diverse planuri pentru "a provoca seceta" in Iran.
“Tarile occidentale au planuri pentru a declansa seceta in anumite zone ale lumii, inclusiv Iran", a declarat presedintele Ahmadinejad la inaugurarea unui baraj in orasul Arak, din centrul tarii.
"Potrivit studiilor asupra climei, tarile europene folosesc echipamente speciale pentru a provoca ploaia pe continentul lor si asa impiedica norii de ploaie sa ajunga in tarile din Orientul Mijlociu, inclusiv in Iran", a mai spus Mahmoud Ahmadinejad.
Ahmadinejad a acuzat tarile europene ca incearca sa creeze tensiune intre statele care impart granite maritime, potrivit agentiei IRNA.
Iranul a inregistrat mai multe perioade de seceta in ultimii ani.
"In unele regiuni ale lumii, care se intind din Turcia si Iran pana in estul Asiei, sunt prezise secete pentru urmatorii 30 de ani", a mai spus Ahmadinejad facand referire la un articol scris de un "politician occidental".
"Regiunile la care se refera articolul includ tari a caror cultura si civilizatie ii sperie pe occidentali", a continuat presedintele.
Liderii iranieni cred ca tarile occidentale, conduse de Statele Unite, vor sa impiedice dezvoltarea economica si stiintifica a republicii islamice.
http://stirileprotv.ro/stiri/international/iran-occidentul-provoaca-seceta-si-foamete-in-lume-ca-sa-schimbe-regimuri.html

China vrea controlul banilor. Pe cine vad francezii si rusii la sefia FMI

Imediat dupa demisia lui Dominique Strauss Kahn de la conducerea FMI s-a pus problema cine ar trebui sa preia functia. Din punctul de vedere al Chinei, cel mai bun inlocuitor ar fi bineinteles un chinez.
Aducerea unui chinez la conducerea FMI ar reflecta cel mai bine schimbarile din economia mondiala.
"E timpul sa punem capat dominatiei occidentale asupra FMI. O responsabilitate a FMI este aceea de a supraveghea relatiile comerciale si de a alimenta cu fonduri tarile care au nevoie. O tara cum e China, in plina expansiune, ar putea cel mai bine asigura aceste comandamente", a declarat analistul Shan Renping, intr-un inverviu.
Renping sustine ca unul dintre cei care ar fi capabili sa ii ia locul lui Dominique Strauss Kahn ar fi fostul viceguvernator al Bancii Centrale, Zhu Min, care este si consilier al directorului FMI.
Analistul nu este singurul care sustine aceasta idee. Si publicatia Partidului Comunist din China, "Ziarul Poporului", a scris ca viitorul sef al FMI ar trebui sa fie un chinez pentru ar fi un semn de respect la adresa acestei tari.
"Credem ca FMI trebuie sa isi continue reformele structurale si sa isi selectioneze succesorul la conducere in baza meritelor acestuia", a declarat si Jiang Yu, purtatorul de cuvant al Ministerului de Externe.
Ce vor francezii si nemtii
Pe de alta parte, ministrul francez pentru afaceri europene, Laurent Wauquiez, a anuntat ca Germania si Franta vor apara impreuna o candidatura europeana pentru succesorul lui Dominique Strauss-Kahn la conducerea FMI.
''Va exista o baza de intelegere franco-germana pentru a incerca promovarea unei candidaturi europene. Cine este in prezent principalul contribuitor la Fondul Monetar International? Este Europa. E perfect normal ca Europa sa poata pastra conducerea FMI '', a declarat Wauquiez.
Potrivit unui sondaj realizat pe Reuters in randul a 60 de economisti din intreaga lume, cele mai mari sanse de-a ajunge la conducerea FMI le are ministrul francez al Economiei si Finantelor, Christine Lagarde.
Pe cine sustine Rusia
Rusia sustine candidatura sefului Bancii Nationale a Kazahstanului la sefia FMI, Grigori Marchenko. Acesta a declarat ca nu se va lega de cameriste in cazul alegerii lui in functia de director al FMI.
"Un lucru este cert: nu ma voi da la cameriste", a raspuns el la intrebarea unui ziarist daca este dispus sa promita sa nu se va lega de femei, daca va ajunge in fruntea FMI.
http://stirileprotv.ro/stiri/international/china-vrea-controlul-banilor-pe-cine-vad-nemtii-si-francezii-la-sefia-fmi.html

gnis, Maramures. Locul unde Zeii, s-au suparat pe oameni. Le-au dat inca o lectie! Si ce daca!

Ignis vest. Sfinx. Un megalit, un simulacru superb!
Un complex megalitic misterios! Simulacre antropomorfe, zoomorfe exceptionale!
De o frmusete tulburatoare!
Poate vom afla vreodata … taina acestui complex megalitic urias
Imi aminteste de … Gradina Zmeilor, jud. Salaj

DOSAR. In anul 2004, la 1.307 metri altitudine, pe varful Ignis, a fost instalat un radar ultraperformant. Financiar, investitia din apropierea Baii Mari a insumat 1,5 milioane de euro, dupa cum declara Victor Popescu, responsabil Compartiment Aparare impotriva inundatiilor din cadrul Serviciului de Gospodarire a Apelor (SGA) Maramures.
Structura radarului. Suma a fost suficient de mare incat investitia ar fi trebuit sa fie considerata de catre administratorul ei, Directia Apelor Somes-Tisa, gaina cu oua de aur a prognozelor hidrologice, insa nu a fost tocmai asa. Banii au venit pe un proiect PHARE, cofinantat de Guvern, un proiect de prevenire a inundatiilor in Bazinul Superior al raului Tisa (proiectul „Flood Prevention”).
Radarul cumparat pentru statia de pe varful Ignis era un Doppler automat (in banda C) de provenienta germana – Gematronik. Pentru comparatie, in tara exista la aceasta ora doar inca trei asemenea echipamente. In fine, modernul echipament a fost cocotat pe o structura cu inaltimea de 40 de metri (camera de comanda este la 33 metri). Asadar, a fost ceva de munca si ceva de investit, proiect complex.
„Ucigasul” radarului. Insa, in pofida importantei investitii, bani pentru un sistem de paratraznete n-au mai ramas, asa ca s-a montat unul singur, solutie care, dupa mai putin de doi ani, s-a dovedit fatala. In decembrie 2006, radarul a fost „ucis” de un traznet „grozav”, dupa cum ni s-a explicat „pe intelesul tuturor”, si a devenit inutilizabil.
„In urma traznetului, au fost afectate acoperisul radarului, instalatia electrica, partea de control a antenei, sistemul de transmitere a datelor, grupul electrogen si UPS (pe partea de alimentare), infrastructura…”, a explicat Popescu. Practic, n-a mai ramas nimic neafectat. Totusi, reparatia nu era atat de scumpa. Insa nefiind bani deloc, radarul de 1,5 milioane de euro a fost lasat in conservarea naturii.
Perioada „comatoasa”. Cat timp a ramas radarul nefolosit? Doi ani si jumatate. De ce? Pentru ca nu s-au gasit 200.000 – 250.000 de euro pentru repunerea in functiune a unei investitii de 1,5 milioane de euro. Asadar, si distractia cu paratraznetul solitar si cu „traznetul grozav” a costat ceva bani.
Specialistul SGA Maramures, Victor Popescu, explica: „Nu exista un sistem care sa garanteze 100% protectia impotriva traznetelor. E drept, exista solutii mai viabile decat cea adoptata, dar totul s-a facut in functie de banii pe care i-am avut. Asa ca s-a montat un singur paratraznet”.
Reanimarea si urmarea. Intelegand ca nu exista un alt vinovat in afara „traznetului grozav”, am aflat, cu surprindere, ca dupa remedierea defectiunilor (cu o suma consistenta – pana la 250.000 de euro) si repunerea in functiune, in iulie 2009, radarul doppler de varful Ignis e protejat… tot de un singur paratraznet. Care va rezista probabil pana la urmatorul „traznet grozav”. (extras esentialul. restul, Click link).
Dar Zeii … au si ei … aparatura lor! Pare incredibil, dar nu exclus!
Ati remarcat “ciudatenia”, nu-i asa?
Zeii Ignis-ului, continua sa vegheze!
Cei de “jos” , aparati de cei de “sus”!
Oameni, nu va puneti cu zeii!
OPINIE PERSONALA
Amplasarea megalitilor de catre enigmaticii constructori, oricum nu primitivii neoliticului cum se sustine in lumea “buna a specialistilor”, nu este intamplatoare!
A tulbura cu intentie sau fara aceaste “amplasamente sacre, posibil chiar stiintifice”,
este nu numai un sacrilegiu, dar poate fi chiar periculos!
Apropo de Romania,
Pamant sfant, Gradina Maicii Domnului!
Tot mai multi vorbim de un BLESTEM al locurilor, care vine din vremuri indepartate!
Nimic nu este exclus! Zeii ne-au dat, ne-au oferit sansele sa fim fericiti, dar noi trebuia sa stim sa le folosim! Punct. Dumnezeu iti da, dar nu-ti baga si-n traista! …
Admin
Sursa: Romania megalitica

Afla secretul zilei de nastere

Fiecare cifra are o semnificatie aparte si o vibratie proprie, care ne influenteaza in mod subtil personalitatea si viata. Vei afla ce tendinte iti imprima cifra zilei in care te-ai nascut…
1. Liderii
Personalitate Fire puternica si independenta. Spirit de initiativa si organizare, calitati de lider. Gandire rapida si foarte inventiva. Majoritatea celor nascuti pe 1 sunt ambitiosi, competitivi, apti sa-si croiasca un drum in viata si dornici sa atinga succesul. Nu le place sa li se dicteze ce trebuie sa faca si au oroare de rutina. Curajosi, loiali si usor idealisti, au nevoie de un scop, o provocare, un tel. Detin darul minunat de a-i motiva pe ceilalti.
Defecte Graba, incapatanare, gust pentru risc, agresivitate, individualism si tendinta de forta nota cand lucrurile nu evolueaza in directia sau in ritmul dorit.
Dragoste Pasionati si inclinati catre extreme. Se aprind rapid, sunt predispusi la iubiri fulgeratoare, le place sa cucereasca. Au magnetism si o sexualitate plina de forta.
2. Cooperantii
Personalitate Pasnici si prietenosi, cei nascuti pe 2 depind mult de anturaj si de mediu. Sunt sensibili, afectuosi si au nevoie de atentie. Cauta armonia si siguranta. Diplomatia e o calitate de baza. Sunt buni mediatori si colaboratori. Au intuitii excelente si abilitati psihologice.
Iubesc frumosul, au gusturi rafinate si adesea au talente artistice. Atenti la detaliu si perseverenti, le este mai la indemana sa definitiveze un proiect decat sa-l initieze. Nu le place sa iasa in fata, preferand planul sec und.
Defecte Timiditate, neincredere, vulnerabilitate, nervozitate, lipsa de combativitate, pesimism si inclinatia de a accepta prea multe compromisuri.
Dragoste Sunt romantici, tandri si foarte sentimentali. Iubirile lor se nasc mai lent, prin tatonari succesive, sunt profunde, linistite si discrete.
3. Imaginativii
Personalitate Inspirati, plini de vitalitate, sociabili, veseli si entuziasti, cei nascuti pe 3 au capacitatea de a le transmite celorlalti emotiile, mai ales in dragoste si in arta. Au charisma, gratie, stralucire. Sunt imaginativi, au simtul culorii, scenei, micului si marelui ecran. Scriu frumos. Buni comunicatori, se descurca minunat in negocieri si vanzari. Inteligenta ascutita si spontana e dublata de o mare sete de cunoastere.
Defecte Superficialitate, nestatornicie, toane, frivolitate, nerabdare si tendinta de a risipi, de a trai mai scump decat le ingaduie veniturile.
Dragoste Reactioneaza viu la stimulii erotici, sunt afectuosi, atragatori si foarte cautati de sexul opus. Se poate sa umble din floare-n floare pana intalnesc partenerul potrivit, dar, cand il intalnesc, ii sunt foarte devotati.
4. Constiinciosii
Personalitate Disciplinati si responsabili, cei nascuti pe 4 isi iau sarcinile in serios, atat in profesie, cat si in viata particulara. Sunt oameni cu principii, cu simt moral. Iubesc munca, dau dovada de metoda, disciplina si precizie.. Foarte realisti, trebuie mai intai sa vada ca sa creada, vor situatii clare si construiesc doar pe teren verificat si solid. Sunt rezervati si mandri (dar nu aroganti), insa au intelegere pentru ceilalti, carora le inspira incredere.
Defecte Rigiditate, incordare, scepticism, incapatanare si pornirea de a-si reprima emotiile, ceea ce poate antrena o serie de frustrari.
Dragoste Nu agreeaza efuziunile amoroase, sunt prudenti si nu isi daruiesc inima prea usor. Chiar daca par mai reci, leaga r ela tii temeinice, sunt fideli si isi pretuiesc partenerul de viata.
5. Istetii Personalitate Inteligenti, inventivi si foarte curiosi, cei nascuti pe 5 stiu totul despre orice sau macar cate un pic din toate si au marele talent de a gasi rapid solutii la orice problema. Mereu in cautarea noului, sunt adaptabili, progresisti si deschisi catre schimbari. Le place sa calatoreasca, sa cunoasca fete noi, sa comunice, sa socializeze. Iubesc libertatea, nu suporta restrictiile si cauta mereu provocarile, mai ales pe cele de natura intelectuala.
Defecte Neliniste, nerabdare, impulsivitate, incapatanare si inclinatia catre excese (mancare, alcool, sex, medicamente sau droguri), cu efecte nocive asupra sanatatii.
Dragoste Au o mare putere de seductie, de care insa nu sunt intotdeauna constienti, mai ales in prima tinerete. Romantici si pasionali, au nevoie de un partener cu care sa rezoneze mental si spiritual.
6. Familistii
Personalitate Intelegatori, sociabili si generosi, cei nascuti pe 6 sunt fericiti cand pun umarul la fericirea altora, in special a familiei. Vor urmari calea de mijloc, armonia. Sunt corecti, de incredere si sar in ajutorul semenilor. Stiu sa-i ingrijeasca, sa-i trateze, sa-i aline, si
incurajeze. Au virtuti medicale sau terapeutice. Au simt estetic, imaginativ si artistic. Bunastarea si linistea caminului raman insa telurile lor majore.
Defecte Sunt oscilanti, au inertie, sentimente extreme si vulnerabile, credulitate, slabiciune in fata rugamintilor, laudelor si linguselilor.
Dragoste Au sentimente puternice si sunt foarte tandri. Pot avea mai multe relatii, dar, cand gasesc omul potrivit, isi gasesc tihna si echilibrul. Stiu sa-si faca partenerul fericit..
7. Inteleptii
Personalitate Capabili de o perceptie profunda si analitica, cei nascuti pe 7 sunt inclinati spre cultura, spiritualitate, filozofie, stiinta si tehnica. Ii atrag misterele, lucrurile oculte. Dispun de vaste facultati mentale, au spirit de observatie si o intuitie deosebit de dezvoltata. Prefera sa lucreze singuri si duc la bun sfarsit ceea ce incep. Introvertiti, meditativi si uneori enigmatici, au totusi un caracter puternic si plin de curaj.
Defecte Egocentrism, obstinatie, orgoliu si faptul ca-si exteriorizeaza greu sentimentele, ceea ce le poate aduce neajunsuri r ela tionale.
Dragoste Isi traiesc intens emotiile, dar nu le dau frau liber, si ii considera pe cei care o fac drept labili sau imaturi. Distanti, exigenti, critici si crispati, isi reduc singuri sansele de fericire afectiva.
8. Businessmenii
Personalitate Avand o personalitate de anvergura, ambitioasa si plina de forta, cei nascuti pe data de 8 detesta mediocritatea. Nu se tem de nimic, au initiativa, talent org ani zatoric, putere de munca, sunt competitivi si originali. Isi folosesc inzestrarea nativa pentru a porni pe cont propriu, pentru a fauri si dezvolta, de cele mai multe ori cu rezultate spectaculoase.. Au simtul afacerilor si al banului. Asocierile le lasa adesea un gust amar.
Defecte Tendinte dominatoare sau extremiste, nerabdare, impulsivitate. Sansele irosite, lipsa de scrupule, greseala de a risca gratuit ceea ce au construit sau acumulat se razbuna, sau aduc esecuri.
Dragoste Pentru ei, pasiunea e la ordinea zilei. Au un mare apetit sexual, se inflacareaza repede, se daruiesc total, dar le trece repede. Magnetici si fascinanti, cuceresc fara efort.
9. Idealistii
Personalitate Dotati cu vederi largi, marinimie si mult idealism, cei nascuti pe 9 par sa fie destinati unor cauze nobile. Sunt altruisti, caritabili, plini de compasiune, dar dinamici si eficienti. Adesea, joaca un rol important in societate si se implica in actiuni um ani tare sau
progresiste. Imaginatia, inspiratia si talentul ii imping frecvent spre sfera artistica. Sunt un pic ciudati, extr ava ganti, rebeli si aventurosi.
Defecte Neliniste, reactii subite si neasteptate, idei fanteziste, inconstanta, orgoliu, lipsa de tact.
Dragoste Cei de sex opus ii gasesc seducatori si fascinanti. Cuceresc usor, dar, romantici si visatori fiind, uneori sufera deziluzii tocmai din cauza credulitatii si naivitatii. In ciuda firii lor contradictorii, isi iubesc sincer familia si pot fi fideli. Au o r ela tie speciala cu copiii.
10. Ambitiosii
Personalitate Avand o mentalitate de invingatori, cei nascuti pe 10 sunt razbatatori si isi croiesc drumul in viata fara sa aiba nevoie de sprijin. Sunt puternici, curajosi, dinamici, siguri pe ei si foarte ambitiosi. Au spirit de comanda, abili-tati strategice si manageriale, sunt inventivi..
Raspund prompt la provocari. In general, ajung oameni de succes, mai cu seama cand isi stabilesc obiective precise si constructive. Pretuiesc prietenia si o cinstesc prin loialitate si devotament.
Defecte Fire iute, posesivitate, gelozie, idei fixe, tendinte dominatoare, refractare la sfaturile venite de la ceilalti.
Dragoste Au iubiri intense, sunt pasionali. Poseda o mare forta de atractie, iar faptul ca sunt eleganti le sporeste farmecul. Le place sa cucereasca, dar trebuie stimulati incontinuu, pentru ca altfel se plictisesc.
11. Inspiratii
Personalitate Cei nascuti pe 11 sunt dintre “cei alesi”.. Se disting prin insusiri aparte: vocatie, iluminare, inspiratie, intuitie, imaginatie, abnegatie. Sunt niste idealisti cu un destin deseori special, calauzit de puterea convingerilor si marcat frecvent de un talent timpuriu, de o revelatie sau de chemarea unei misiuni. Au forta morala, sunt intelepti si diplomati. Le place studiul. Pot avea o perceptie ascutita, pana la aparitia unor m ani festari parapsihice.
Defecte Lipsa de realism, exaltare, excentricitate, aroganta, individualism.
Dragoste Sunt romantici, sensibili, au sentimente nobile si tendinta de a idealiza fiinta iubita. Au nevoie de un partener de viata cu care sa comunice spiritual, dar care sa aiba in paralel ceva mai mult simt practic decat au ei.

14. Jucatorii
Personalitate Curiosi, independenti si adaptabili, cei nascuti pe 14 au nevoie de informatie, provocari si schimbare. Sunt curajosi, risca deseori si cred in steaua lor norocoasa, ava nd o fire de jucator.. Inteligenti, ingeniosi, practici si creativi, gasesc rapid solutii la orice si sunt
talentati in multe domenii. Daca isi consacra aptitudinile unei cariere pe placul lor, daca fac apel la vointa si realismul cu care sunt dotati, pot munci foarte mult si pot atinge mari succese. Altfel, s-ar putea irosi in van…


Dragoste Au sentimente adanci, dar nu si le exteriorizeaza usor. Adesea, se indragostesc de persoane diferite de ei ca temperament, varsta, preocupari, etc. Cand decid sa-si intemeieze o familie, aleg parteneri stabili, de incredere.

12.Artistii
Personalitate Fie ca evolueaza sau nu in domeniul artelor, cei nascuti pe 12 au un simt dramatic dezvoltat si pun talent in ceea ce fac, chiar daca e vorba doar de lucruri banale.. Au o fire prietenoasa, le place sa socializeze, sa lucreze in colaborare. Sunt liantul grupului si sufletul
petrecerilor. Ii maguleste sa se afle in centrul atentiei. Energici si dornici de schimbari, sunt mereu in miscare, preocupati mereu de altceva.
Defecte Stari de spirit schimbatoare, nervozitate, instabilitate, dispersie, atribute care ii pot impiedica sa-si exploateze resursele.
Dragoste Inclinati mai mult spre flirt decat spre ceva serios, arareori au legaturi stabile.. Chiar si atunci cand iubesc sincer, independenta lor si dorinta de a face doar ce ii taie capul, indiferent ca celalalt este sau nu de acord, pot compromite relatia.
13. Profesionistii
Personalitate Uzand de calitati precum simt practic, creativitate si disciplina, cei nascuti pe 13 au darul de a sti sa imbine frumosul cu durabilul si functionalul. Sunt oameni realisti, logici, org ani zati, meticulosi si de incredere, care pun pret pe munca, familie si traditie.
Profesia e de baza pentru ei, dar este esential sa le placa ceea ce fac. Se poate sa-si schimbe ocupatia pana isi gasesc vocatia, dar cand o gasesc, fac o arta din meserie. Sunt, in general, seriosi, vorbesc putin, sincer si cu miez.
Defecte Rigiditate, incapatanare, conservatorism, scepticism, care pot bloca accesul la o serie de oportunitati. Le trebuie mai multa deschidere.
Dragoste Au sentimente profunde si statornice. Prudenti, se leaga greu, in
timp. Chiar daca nu sunt prea expansivi in dragoste, au un farmec special.
Defecte Impulsivitate, lipsa de echilibru, inclinatie catre dependente (alcool, tutun, mancare, medicamente, droguri, jocuri).
Dragoste Fermecatori si plini de temperament, nu duc lipsa de oferte. Totusi, prefera sa aleaga, nu sa fie alesi. Au o viata sentimentala bogata si adesea destul de furtunoasa.
15. Creativii
Personalitate Pentru cei nascuti pe 15 familia pare a fi cel mai important lucru din lume. Totusi, au propriile lor nevoi, care nu trebuie neglijate, cum ar fi: de a-si exersa talentele si functiile mentale, de a dovedi ca pot functiona independent, fara sprijinul altora, de a se pune in slujba
unei cauze sau a unei activitati caritabile. Sunt sensibili si generosi, au talent pentru arte si deprind usor limbile straine. Sunt curiosi, dornici sa calatoreasca si sa invete lucruri noi.
Defecte Neincredere, timiditate, sensibilitate exagerata, mai ales la critici sau la lipsa de atentie a celorlalti.
Dragoste Sentimentali, visatori si senzuali, sunt insetati de dragoste. Uneori tind sa-si faca iluzii, sa se lege de persoane nepotrivite. Cu timpul, invata sa isi gestioneze mult mai bine enorma afectivitate..
16. Spiritualii
Personalitate Intuitivi, inteligenti, analitici si profunzi, sunt aplecati spre cercetarea subiectelor serioase, de fond, interesati de cultura, filozofie, religie, etica, psihologie, legislatie, ezoterism.Chiar daca lumea spiritului predomina, implinirea vine doar daca au o familie si o
buna integrare sociala. Darul de a aprofunda poate face din ei excelenti specialisti sau experti foarte apreciati.
Defecte Dogmatism, suficienta, v ani tate, spirit de contradictie, spirit critic.
17. Managerii
Personalitate Ambitiosi, plini de energie si cu o viziune larga si sintetica, au un talent special pentru afaceri. Sunt excelenti org ani zatori, manageri si promotori. Au o minte iute, progresista,
cuprinzatoare. Proiectele lor sunt ample si indraznete, mijloacele de implinire sunt originale, ingenioase si eficiente. Pot sa faca bani , uneori chiar foarte multi, dar nu banul este scopul, ci provocarea de a realiza ceva deosebit. Pot avea in paralel si preocupari spirituale.
Defecte Spirit autoritar, impulsivitate, simt al posesiunii, lipsa de scrupule, obsesia controlului si a puterii.
Dragoste Personalitatea lor radianta si plina de forta atrage ca un magnet. Au mai multe iubiri, mai toate intense; adesea, trebuie sa faca o alegere importanta in viata lor sentimentala.

Dragoste Sensibilitatea lor afectiva este mare, dar se feresc sa lase sa se vada acest lucru. Sunt retinuti, nu isi comunica emotiile si reusesc anevoie sa lege ori sa mentina o r ela tie. Au putere de atractie, dar sunt greu de inteles.

27. Organizatorii
Personalitate Deschisi la minte, dinamici, entuziasti si idealisti, au darul de a-i inspira si organiza pe ceilalti. Sunt autoritari fara sa fie duri. Au talente multiple. Ii intalnim des in mediul cultural, stiintific, politic, artistic. Sunt performanti in comunicare, relationeaza usor, iubesc calatoriile. Au simt social. Cu cat fac mai mult pentru ceilalti, cu atat vor primi mai mult in schimb.


Dragoste Pasionali, plini de erotism si magnetism sexual. Insetati de iubire, dar rareori au rabdare sa construiasca o relatie stabila. Destin amoros framantat.


Dragoste Au sentimente profunde, pe care le exteriorizeaza doar atunci cand sunt siguri ca nu vor fi respinsi. Nu se lasa dusi de valul pasiunii, iar iubirea lor se instaleaza progresiv, in timp. Sunt loiali partenerului si familiei.

18. Finalistii
Personalitate Capabili, cu caracter puternic, curajosi si hotarati, cei nascuti pe 18 implinesc aproape mereu ce-si pun in minte. Sunt independenti, inflacarati si idealisti, dar nu pana intr-atat incat sa piarda contactul cu realitatea. Au un acut simt al afacerilor si al banului, pot sa administreze firme mari si prospere. Au succes mai ales in comert si servicii. Pot sa fie fini psihologi, pot avea talent artistic, ba chiar si politic!
Defecte Incapatanare, despotism, dificultatea de a intelege si a ierta; de evitat gandurile de razbunare, care se pot intoarce impotriva lor.
Dragoste Au sentimente pasionale, arzatoare, pe care nu se tem sa si le exprime, ba chiar sa le insoteasca de gesturi impresionante, dramatice. Chiar daca nu sunt exemplu de fidelitate, isi respecta si ocrotesc familia.
19. Hotaratii
Personalitate Hotarati si mari iubitori de libertate, cei nascuti pe 19 nu fac decat ce doresc ei. Sunt ambitiosi si manati de imboldul de a reusi, de a castiga putere, de a ajunge sa fie recunoscuti si respectati. Organizati si eficienti, ajung sa fie piloni de rezistenta ai sec torului in
care activeaza. Au aspiratii nobile, sunt intuitivi si inzestrati cu imaginatie si talent. Iubesc noul si schimbul de idei. Navalnici, isi controleaza emotiile cu destula abilitate.
Defecte Neliniste, stari de spirit schimbatoare, orgoliu, infatuare, impresia ca sunt superiori celorlalti.
Dragoste Au o sexualitate puternica si mult farmec.. Iubesc cu pasiune, insa nu le place sa-si etaleze sentimentele in public. Sunt capabili de sacrificiu pentru omul iubit.
20. Sensibilii
Personalitate Foarte sensibili la mediu, cei nascuti pe 20 isi ‘acordeaza’ emotiile la acesta. Aspira la armonie, frumusete si afectiune. Desi par linistiti si retrasi, au cultul prieteniei si sunt facuti sa traiasca in cuplu. Sunt foarte buni colaboratori, asociati sau consultanti, aportul lor este deosebit de pretios, dar nu le place sa iasa in fata. Au o gandire profunda, analitica si imaginativa, serioasa; sunt atenti la detalii.
Defecte Reticenta, lipsa de incredere in propriile forte. Incapacitatea de a refuza ii face usor de exploatat.
Dragoste Pot darui mult, dar cer mult in schimb. Au nevoie de iubire si caldura, atingeri tandre si vorbe dulci.. Sunt parteneri fideli, intelegatori si diplomati.
21. Sociabilii
Personalitate Comunicativi si foarte deschisi catre ceilalti, cei nascuti pe 21 au un talent social innascut. Detin darul de a-i antrena, entuziasma, atrage, inveseli pe oameni. Se remarca la petreceri sau alte  mondene. Sunt plini de vitalitate, iuti la minte, talentati. Au putere de convingere, sunt extrem de dotati pentru intermedieri si vanzari. Provocarea, pentru ei, este canalizarea aptitudinilor catre scopuri precise si perseverenta in atingerea lor.
Defecte Instabilitate, lipsa de disciplina, superficialitate, tendinta de a se risipi in mai multe directii fara sa finalizeze.
Dragoste Sclipitori si plini de farmec, nu intampina nici o dificultate in a lega o r ela tie. Problema se poate ivi in a o mentine… Le trebuie un partener ager si sensibil, dar ceva mai stabil..
22. Plutocratii
Personalitate Dispun de forta, stap ani re de sine, o mare ambitie si au spirit de anvergura. Au un caracter puternic, simt practic, creativitate, initiativa, talent de lider si abilitatea de a-i influenta pe ceilalti. Actiunile lor se indreapta catre afaceri de mare intindere, imperii financiare, putere politica, faima. Orientarea spre material predomina, iar pornirea de a acumula, de a face avere ii propulseaza adesea in lumea plutocratiei. Destinul lor e maret, promitator, dar poate fi si dificil.
Defecte Infumurare, lipsa de scrupule, inflexibilitate, nesiguranta, lacomie, tendinte acaparatoare si m ani pulative.
Dragoste Sentimentele lor nu cunosc cale de mijloc: iubesc sau detesta. Cauta un partener din ac ela si aluat, cu aceleasi ambitii – de preferat, care provine dintr-o clasa sociala de varf.
23. Spontanii
Personalitate Inteligenti, flexibili, agili si ingeniosi, cei nascuti pe 23 au o mare capacitate de adaptare. Reactioneaza spontan, rapid si adecvat. Pentru ei, viata este o aventura, in care pot experimenta mereu ceva nou si incitant. Socializeaza usor si au darul comunicarii. Imaginativi si perspicace, au talente diverse si interese multiple. Au un destin schimbator, dar nu le lipseste sansa.
Defecte Inconstanta, nerabdare, lipsa de tenacitate, inclinatii catre dependente (mai ales alcool, mancare, tutun, eventual droguri).
Dragoste Sunt afectuosi si sensibili, dar marea lor curiozitate ii indreapta spre mai multe r ela tii, dintre care unele nepotrivite sau imposibile. Isi doresc totusi un echilibru afectiv, asa ca pana la urma fac tot posibilul sa fondeze o casnicie armonioasa si stabila.
24. Prietenosii
Personalitate Marinimosi, saritori si gata sa raspunda prompt la solicitari, cei nascuti pe 24 sunt foarte buni prieteni. Pentru ei, cercul apropiatilor este sfant si sunt gata sa faca sacrificii pentru a pastra bunele relatii. Pe umarul lor fidel si devotat poti sa te sprijini sau sa plangi. Altfel, sunt persoane casnice si responsabile, dar care au adesea, gratie sensibilitatii, veleitati artistice, mai ales dramatice sau actoricesti.
Defecte Prea mare sensibilitate, emotivitate, indulgenta exagerata, de care altii pot incerca sa abuzeze; indolenta.
Dragoste Sunt romantici, au emotii puternice, le place sa-si arate dragostea. Au o enorma nevoie de afectiune. Sunt placuti de sexul opus si pot avea avantaje prin intermediul lor. Plini de farmec, sunt iubiti de partenerii lor.
25. Intelectualii
Personalitate Posesori ai unei judecati logice si patrunzatoare, cei nascuti pe 25 stralucesc prin facultatile intelectuale si prin dorinta de studiu, de instruire. Le place sa afle, sa cerceteze, sa investigheze si trebuie incurajati de mici in aceasta directie, fiindca este pacat ca inzestrarea lor sa nu fie folosita. Au o intuitie excelenta, pe care trebuie sa se obisnuiasca sa o asculte. Firi care nu suporta restrictiile si care prefera sa lucreze independent, in liniste, retrasi.
Defecte Raceala, aroganta, atitudine de superioritate, spirit critic, melancolie.
26. Afaceristii
Personalitate Energici, eficienti si ambitiosi, cei nascuti pe 26 au stofa de afaceristi. Sunt buni organizatori, inteligenti, realisti, cu viziune de ansamblu si putere de razbatere. Se descurca excelent in hatisul finantelor. Managementul lor este diplomatic si cooperant. Relatiile sociale si familia conteaza pentru ei cel putin la fel de mult cat cariera. Isi gasesc siguranta cand stabilesc un echilibru intre toate acestea.
Defecte Tendinta de a se atasa excesiv de lucruri si oameni, scepticism, ranchiuna, gelozie, incapatanare.
Dragoste Au pasiuni devoratoare, pe care se straduiesc sa si le stapaneasca. Pot darui mult in dragoste, dar cer la fel de mult. Dilema lor este cum sa echilibreze setea de absolut cu compromisul necesar mentinerii cuplului, de care au atata nevoie.

Defecte Exigenta, tendinta de a dezvolta atasamente nocive; au adesea senzatia ca nu au primit ce merita.
Dragoste Fascineaza prin tinuta si charisma. Sunt romantici si isi exprima simtamintele cu patos, uneori putin cam prea dramatic. Poarta inconstient in minte portretul partenerului ideal, ceea ce poate fi un handicap in calea implinirii afective.
28. Asociatii
Personalitate Plini de initiativa si manati de dorinta de a se impune, cei nascuti pe 28 au stofa de lider, dar au mai mare succes in asociere decat singuri. Au o fire puternica, dar contradictorie. Cooperanti si totodata independenti, se simt in largul lor cand au libertate de miscare, insa au nevoie de incurajari pentru a reusi. Sunt, prin excelenta, niste initiatori si le trebuie cineva care sa finalizeze ceea ce ei incep. Buni strategi, au o minte analitica, novatoare si lucida, care vede bine in perspectiva.
Defecte Incapatanare, rigiditate, iritabilitate, agresivitate, inclinatie spre risc.
29. Vizionarii
Personalitate Personaje cu totul speciale, cei nascuti pe 29 se bucura de instincte si intuitii iesite din comun. Sunt niste vizionari. Detesta banalitatea, au teluri inalte si proiecte ambitioase. Pot face multe lucruri in viata, dar le trebuie mereu hrana pentru spirit (cultura,
religie, filozofie, stiinta). Se disting intotdeauna prin ceva si au mare nevoie de atentie. Adesea, spre 30-35 ani , intampina frustrari sau provocari.
Defecte Perioadele de exaltare alterneaza cu cele de deprimare si anxietate; sunt influentabili si imprudenti.
Dragoste Au mult sex appeal, emotii n ava lnice si nevoi afective uriase. Dar relatia de cuplu e o zona fragila, in care nu fac cele mai fericite alegeri. Indoieli, deceptii, neimpliniri.
30. Creativii
Personalitate Daruiti cu sensibilitate, dragoste pentru frumos si o doza neobisnuita de creativitate, cei nascuti pe 30 au un suflet de artist. Cauta armonia, sunt inspirati, au talent si il m ani festa, daca nu prin profesie, cel putin ca hobby. Sunt simpatici, entuziasti, prie-tenosi, au darul vorbirii si multa putere de convingere. Problema lor este ca tind sa se risipeasca in lucruri marunte in loc sa-si focalizeze energiile pentru a-si exploata potentialul.
Defecte Dezordine, lipsa de con sec venta, superficialitate, stari de spirit schimbatoare, incapatanare.
Dragoste Fermecatori, seducatori, tandri si iubitori, cuceresc fara efort. Totusi, au tendinta de a-si controla partenerul, lucru pe care acesta s-ar putea sa nu-l tolereze. Au noroc in dragoste, dar un noroc cam schimbator…
31. Faurarii
Personalitate Harnici, priceputi, practici, responsabili si atenti la detaliu, cei nascuti pe 31 sunt niste maestri faurari. Tot ce iese din mana lor este temeinic, frumos si functional. Sunt disciplinati, perseverenti si org ani zati. Au o minte clara, lucida, invata usor, reusesc si in activitatile de natura intelectuala. Sunt oameni cu principii, care pun pret pe familie, traditie, munca.
Defecte Rigiditate, incapatanare, intransigenta, avaritie, orgoliu.

 
Sursa: Biblioteca Secreta

Numele Ingerului tau Pazitor

Încă de la naştere, fiecare fiinţă umană este lăsată sub protecţia unui înger care are sarcina precisă de a o asista în orice moment al vieţii sale, fără s-o abandoneze niciodată. Fiecare persoană are deci propriul său înger păzitor, indiferent de rasă, cultură sau religia de care aparţine. Chiar şi persoanele care spun că sunt atee, materialiste convinse sau cele care refuză să creadă într-o altă dimensiune decât cea terestră, au un înger personal.
Îngerul nostru personal ne fereşte de pericolele care ne pândesc fără ca noi măcar să le bănuim ; ne îndeamnă să ne deschidem către ceea ce este bun şi să evităm răul ; are sarcina de a transmite mai departe rugăciunile noastre şi intervine neobosit pentru ca noi să primim întotdeauna dragostea divină.
Ingerii sunt capabili de o intelegere profunda, ei cunoscand bine strafundurile sufletului uman si, in marea lor intelepciune, privesc si accepta slabiciunile noastre ca pe niste obstacole inevitabile pe parcursul existentei omenesti. Prin urmare, nu trebuie sa ne simtim stanjeniti fata de ei pentru toate imperfectiunile noastre pe care ni le-am “expune” intr-un dialog sincer cu ei, caci ingerii ne cunosc infinit mai bine decat ne cunoastem noi insine.
Cand ne simtim cuprinsi de tensiuni si nelinisti, sa avem incredere in sfaturile binefacatoare ale ingerilor. Dimineata, inainte de a fi absorbiti de vartejul activitatilor cotidiene si seara, cand oboseala ne copleseste si ne simtim goi, putem sa ne adresam ingerului pazitor si sa-l rugam sa ne ajute sa redam sufletului nostru pacea si seninatatea.
Ingerii pot face multe pentru noi. Este suficient sa le invocam ajutorul si pentru asta va poate fi de folos sa stiti numele ingerului vostru  pazitor.
Pentru cei nascuti:
Duminica  ingerul pazitor este arhanghelul Mihail, chakra corespondenta este chakra 1 iar piatra protectoare este ochiul de tigru sau hematitul
Luni  ingerul pazitor este  arhanghelul Gabriel , chakra corespondenta este chakra 2 iar piatra protectoare este citrinul , carneolul sau topazul auriu
Marti  ingerul pazitor este arhanghelul Camael , chakra corespondenta este chakra 3 iar piatra protectoare este piatra soarelui, chihlimbarul sau citrinul galben
Miercuri  ingerul pazitor este arhanghelul Rafael , chakra corespondenta este chakra 4 iar piatra protectoare este aventurinul , cuartul roz sau smaraldul
Joi  ingerul pazitor este arhanghelul Metatron , chakra corespondenta este chakra 5 iar piatra protectoare este lapis lazuli, turcoaza sau acvamarinul
Vineri  ingerul pazitor este arhanghelul Uriel , chakra corespondenta este chakra 6 iar piatra protectoare este ametistul , fluoritul sau azuritul
Sambata  ingerul pazitor este arhanghelul Cassiel , chakra corespondenta este chakra 7 iar piatra protectoare este cuartul de stanca sau diamantul
Sursa: Biblioteca Secreta

Profeţia lui Melchisedec – Mongolia

Melchisedec, un nume înconjurat de mistere şi legende magice. Este venerat şi cunoscut în diverse culturi. În Biblie, apare citat de multe ori ca Regele Salemului, iar în tradiţia evreiască este menţionat în diverse cărţi cum ar fi Zohar şi Midrash Rabba. Este cunoscut de popoarele orientale, temut de mongoli şi venerat de lamaşii budişti ai acelor pământuri. In Mongolia, s-a găsit o surprinzătoare profeţie lăsată de Melchisedec în anul 1890. Iat-o aici:
Cu fiecare zi care trece, oamenii vor uita de sufletele lor şi se vor ocupa mai mult de corpurile lor. Corupţia cea mai mare va domni pe pământ. Oamenii se vor asemăna mai degrabă cu animalele sălbatice, însetaţi de sângele fraţilor lor. Semiluna va fi ştearsă şi adepţii săi se vor îngloda în cerşetorie şi într-un război continuu. Cuceritorii lor vor fi răniţi de soare, dar nu se vor ridica de douǎ ori; va cădea peste ei cea mai mare dintre nenorociri şi vor ajunge să fie insultaţi de celelalte popoare Melchisedec – Profetia din Tibet. Coroanele regilor, mari şi mici, vor cădea.
Unu, doi, trei, patru, cinci, şase, şapte, opt… Va fi un război teribil între toate popoarele. Oceanele se vor înroşi…Pământul şi fundul mărilor se vor acoperi de schelete, se vor diviza regatele, vor muri naţiuni întregi…Foamea, bolile, crimele necunoscute de lege, ce lumea nu va fi contemplat încă. Atunci vor veni inamicii lui Dumnezeu şi ai Spiritului Sfânt ce se aflǎ în interiorul omului. Cei care iau şi partea celuilalt, vor pieri de asemenea. Cei uitaţi, cei persecutaţi se vor răscula şi vor atrage atenţia lumii întregi. Vor fi ceaţă şi furtuni, munţii dezgoliţi se vor umple de păduri. Se va cutremura pământul…
Milioane de oameni vor schimba lanţurile sclaviei şi umilinţelor cu foame, boli şi moarte. Vechile drumuri se vor umple de mulţimi care vor merge dintr-un loc în altul. Cele mai bune şi mai frumoase oraşe vor pieri în foc…una, două, trei…Tatăl se va lupta cu fiul, fratele cu fratele, mama cu fiica. Viciul, crima, distrugerea corpurilor şi a sufletelor, vor domni fără limite…Familiile se vor împrăştia…Fidelitatea şi dragostea vor pieri…Din zece mii de oameni, doar unul va supravieţui…unul nebun, dezbrăcat, înfometat şi fără forţe, care nu va şti să-şi construiască o casă, nici să-şi procure alimente… Va urla ca un lup turbat, va devora cadavre, va muşca din propria sa carne şi îl va sfida înfuriat pe Dumnezeu.
Se va depopula pământul. Dumnezeu îl va lăsa din mâna sa. Deasupra lui vor fi împrăştiate doar fructele nopţii şi ale morţii. Atunci va apărea un popor necunoscut până acum care, cu mână puternică, va smulge buruienile nebuniei şi viciului şi îi vor conduce pe cei care au rămas fideli spiritului oamenilor în bătălia împotriva răului. Vor fonda o nouă viaţă pe pământul purificat de moartea naţiunilor. De-a lungul a cincizeci de ani nu vor mai fi decât trei mari noi regate care vor trăi fericite pentru şaptezeci şi unu de ani. În continuare vor veni zece şi opt ani de războaie şi cataclisme…Apoi popoarele din Agharti vor ieşi din cavernele lor subterane şi vor apărea pe suprafaţa pământului.
În ultimul paragraf, în urma unei atente lecturi, Óscar Uzcategui a descoperit că Melquisedec dădea nişte date foarte exacte pentru profeţia sa. Să vedem: Profeţia a fost scrisă de Domnul Lumii în anul 1890. Astfel că, atunci când Melchisedec spune ““pe parcursul a 50 de ani nu vor mai fi decât trei mari noi regate”, ne vorbeşte despre anul 1940, adică, de al doilea război mondial.
Au apărut atunci trei mari noi regate: Europa, Rusia şi Statele Unite ale Americii. Apoi spune că “vor trăi fericiţi pentru şaptezeci şi unu de ani”. Adică: 1940 plus 71, ne dă 2011. Şi în acest an fatidic “în continuare vor veni zece şi opt ani de războaie şi cataclisme”.Ne spune astfel că suntem la porţile unui conflict mondial care va avea consecinţe oribile, nemaivăzute, şi care va dura 18 ani: din 2011 până în 2029.
Mai apoi va fi o regenerare şi va începe un nou ciclu, dar nu înainte de a a avea loc o involuţie şi distrugere, cum o spun atâtea profeţii şi religii din lume.
Sursa: vopus.org/ro/
Sursa: Misterele Lumii

Surse: “O Românie modernă trebuie sa aibă cel mult 1,6 milioane de pensionari !”, – dezvăluiri şocante!

Suntem martori vii a unor tradari pe banda si furt national fara precedent. Romania, ca populatie, nu rectioneaza aproape deloc la acest adevarat genocid fara precedent in istoria noastra, fenomen intalnit doar in Argentina anilor 1998-2002….
Pensionarii, cetatenii defavorizati si cei cu dizabilitati sunt programati constient la moarte. Exista chiar un plan scris, cu etape de desfasurare, despre care s-a tot vorbit in ultima vreme pe internet.
Una dintre etape este cresterea preturilor si a cheltuielilor curente cu electricitatea, gazul si  intretinerea la un nivel absolut imposibil de achitat. Se va murii de foame si boli in incercarea celor varstnici a le achita.
 Surse bine informate au comunicat ca Traian Basescu a indicat intr-un mediu restrans, in anul 2010 intr-o intalnire secreta cu Boc si consilieri sai,  la vila Lac 1:
“… o Romanie moderna nu trebuie sa mai aiba peste 1,6 milioane pensionari ! Statul nostru nu ii poate sustine fara a intra in incapacitate de plata, iar imprumuturile nu-s deloc o solutie pe termen mediu. Reforma mea prevede IESIREA DIN SISTEM, prin liberalizari de utilitati, incat tiptil-tiptil, se reduc pe cale naturala, cca 380.000 pensionari/an…”

Daca Israel ataca Siria incepe Al Treilea razboi Mondial, spun analistii militari


Tot mai multi comentatori militari, strategi recunoscuti, averitzeaza ca situatia dintre Israel si Siria este una exploziva si ca ar putea degenera rapid intr-un raboi in zona. Israelul e la un pas sa inceapa agresiunea armata dupa ce si-a aparat destul de greu Inaltimile Golan. alte probleme apar in Liban.In caz ca incepe atacul, spun analistii militari, pe fondul revoltelor tot mai accesntuate si al nemultumirilor din lumea musulmana, atunci, cel mai probabil acesta va fi inceputul unui razboi mondial interreligios, la care se vor alatura imediat SUA si aliatii din NATO de partea Israelului, dar si multe state musulmane impotriva, de partea Siriei. Iar primele pe lista ar fi Libia si Iranul, dar si Libanul. Mai mult, ar interveni si Pakistanul si Yemenul, usor-usor pornind un veritabil focar intr-o zona in care exista suficient armament nuclear.
Despre acest razboi religios s-a tot vorbit de-a lungul timpurilor si a fost preofetit de numerosi clarvazatori, spun adeptii acestor fenomene. In primul rand se vorbeste depre catrenele lui Nostradamus, dar si de predictia Vangai, cea care a zis ca in 2011 la inceput vor fi duduri nucleare in emisfera de nord a Pamantului, dupa care, in a doua parte, lumea musulmana va ataca Europa si va degenera intr-un razboi religios. Acum, partea cu "dusurile nucleare" s-a adeverit cu centrala de la Fukushima, ar urma partea cu lumea musulmana, ceea ce, in parte s-a adeverit cu revoltele locale, din Egipt, din Maroc, din Libia, din Siria etc. Sa urmeze oare atacul Israelului si intrarea in razboi a Iranului alaturi de Siria?
Deocamdata, trupele israeliene au impuscat protestatarii palestinieni care au inaintat inspre frontierele sale dinspre Siria, Liban si Gaza, duminica. Cel putin 13 persoane au fost ucise in ziua in care palestinienii jelesc nasterea Israelului, in 1948. Au fost cele mai sangeroase confruntari care au avut vreodata loc cu ocazia acestui eveniment. In plus, ciocnirile au in general loc in Cisiordania si Gaza, scrie Reuters. Fortele israeliene au deschis focul in trei locatii diferite de la granite, pentru a impiedica multimile de manifestanti sa traverseze liniile de frontiera. Noua provocare a venit dinspre Liban, Siria, Iordania si Gaza, unde locuiesc sute de mii de palestinieni care au fugit sau au fost scosi afara in 1948. Fortele israeliene nu au tras la granita cu Iordania.

Situatia a fost inrautatita si de dezastrul de imagine provocat de uciderea, de catre Israel, a activistilor pro-palestinieni din flotila umanitara care a incercat sa patrunda in Gaza anul trecut, dar si de eforturile diplomatice palestiniene de a obtine recunoasterea statului palestinian in septembrie, anul acesta. Liderii israelieni au condamnat incidentul si au considerat ca este vorba despre provocari initiate de Iran, pentru a exploata sentimentele nationaliste palestiniene alimentate de revoltele populare din regiune si pentru a indeparta atentia de la problemele interne ale aliatului sau, Siria. Premierul israelian, Benjamin Netanyahu, si-a exprimat speranta ca aceste confruntari nu se vor extinde: "Speram intr-o revenire rapida la calm si liniste. Dar sa nu se insele cineva: suntem hotarati sa ne aparam granitele si suveranitatea".

Presedintele palestinian, Mahmoud Abbas, a spus ca cei ucisi sunt martiri ai cauzei palestiniene si "sangele lor pretios nu va fi irosit. A fost varsat pentru libertatea natiunii noastre". Ministrul israelian al Apararii, Ehud Barak, a identificat insa o schimbare de strategie: "De luni intregi analizam posibilitatea organizarii unor procesiuni in masa. Nu cred ca este o solutie magica pentru aceste situatii. Tranzitia palestinienilor de la teroarea cu atacatori sinucigasi la demonstratiile de masa, voit neinarmate, este o tranzitie care pune multe probleme. Si ne vom ocupa de ele in viitor". Varsarea de sange de duminica va complica pozitia presedintelui american, Barack Obama, care trebuie sa tina un discurs important, joi, pe problematica Orientului Mijlociu, in conditiile in care trimisul SUA in regiune, George Mitchell, si-a anuntat demisia saptamana trecuta.

http://www.agentia.org/anchete/daca-israel-ataca-siria-incepe-al-treilea-razboi-mondial-spun-analistii-militari-33840.html


COMENTERIU PROPRIU:
Asta se pare ca este motivul pentru care Obama a propus ca Palestina sa se infiinteze ca stat, vechile granite din 1967. Nu incape nici o indoiala, vrea razboi cu orice pret!

Scris de Sfatuitoarea

Cutremurul din Japonia, prevestit de incalzirea ionosferei deasupra epicentrului seismului

Atmosfera aflata chiar deasupra zonei unde s-a produs cutremurul devastator din Japonia s-a incalzit semnificativ in zilele dinaintea dezastrului, potrivit unui studiu.
Inainte cu trei zile de seismul de pe 11 martie, ionosfera s-a incalzit foarte mult deasupra epicentrului cutremurului.
In zilele dinainte unui cutremur, stresul la care sunt supuse faliile tectonice duce la eliberarea unor cantitati mare de gaz radon. Acest gaz radioactiv ionizeaza aerul si il incarca electric. Moleculele de apa din aer se condenseaza, se transforma in lichid, iar acest proces genereaza caldura.
Caldura a fost observata sub forma de radiatii infrarosii in inregistrarile efectuate cu trei zile inainte de cutremurul devastator.
"Din rezultatele pe care le-am obtinut reiese ca pe 8 martie s-a produs o incalzire puternica, vazuta din satelit sub forma de radiatii infrarosii", a declarat Dimitar Ouzounov de la Centrul de zbor spatial Goddard, NASA.
In Japonia au loc cutremure mari in mod frecvent, asa ca oamenii de stiinta au construit acolo statii de monitorizare a atmosferei, folosind sateliti pentru masurarea acesteia inainte de un seism.
Cercetatorii spera ca aceasta descoperire va duce intr-o zi la predictia cutremurelor.
Cutremurul de pe data de 11 martie a fost cel mai puternic seism de pana acum din Japonia.
Sursa foto: NASA
Data: 21.05.2011 / Sursa: StirileProTV.ro

Obama sustine ca Cisiordania si Gaza sa treaca definitiv la Palestina

Presedintele SUA Barack Obama aunta o schimbare a politicii americane in Orientul Mijlociu. Intr-un discurs sustinut aseara, Obama a spus ca sustine intoarcerea granitelor dintre Israel si Palestina la forma de dinaintea razboiului din 1967.
Frontierele Israelului si ale viitorului stat palestinian trebuie fondate pe cele din 1967, a declarat Barack Obama.
"Statele Unite considera ca in urma negocierilor trebuie sa rezulte doua state. Primul, cel palestinian, cu o granita permanenta cu Iordania, Egipt si Israel si statul israelian, care sa aiba o granita cu Palestina", a spus presedintele Statelor Unite, care a adaugat ca ar trebui sa existe si un schimb de populatie dupa stabilirea granitelor. De asemenea, Obama a mai spus ca "poporul palestinian trebuie sa aiba dreptul de a se guverna singur intr-un stat bine delimitat si suveran".
Pe 5 iunie 1967 Israelul a declansat razboiul impotriva Egiptului, Siriei si Iordaniei. Pe 10 iunie, Razboiul de Sase Zile a luat sfarsit cu victoria categorica a Israelului, care a adaugat in componenta teritoriala Fasia Gaza, Peninsula Sinai, Platoul Golan si Cisiordania – inclusiv Ierusalimul de Est, adica Orasul Vechi, si cele mai importante locuri sfinte pentru crestini, evrei si musulmani.
Daca Peninsula Sinai a fost restituita Egiptului, celelalte teritorii sunt in continuare inglobate in Israel, iar Gaza si Cisiordania – fara Ierusalimul de Est, care a fost anexat de Israel – sunt, de jure, sub controlul Autoritatii Palestiniene, al carui lider este Mahmud Abbas.
Conflictul dintre israelieni si palestiniei nu a fost niciodata cu adevarat oprit, in ciuda repetatelor armistitii incheiate intre cele doua parti. Israelul reclama actele de terorism ale Hamas si a intrat in dese randuri peste zonele controlate de palestinieni. Ultima oara a bombardat obiective Hamas in luna aprilie a acestui an, ca raspuns al unui atac cu mortiere.
Presedintele american spune ca intoarcerea la granitele din ’67 este singura solutia pentru obtinerea pacii intre cele doua parti.
Daca Abbas a salutat discursul lui Obama, premierul israelian Benjamin Netanyahu nu a fost deloc incantat de planurile presedintelui american.
Citeste mai mult pe site-ul money.ro (Sursa foto: money.ro)
Data: 20.05.2011 / Sursa: money.ro