joi, 12 mai 2011

Imi cer iertare Doamne Dumnezeul meu

DOAMNE, Tu care le stii si le oranduiesti pe toate, iti cer iertare in genunchi si cu capul plecat, daca acum, nu inteleg ce se intampla. Te rog sa-l primesti pe sotul meu la tine si sa ii daruiesti iertarea si linistea sufletului sau atat de incercat aici pe pamant.
Nu pedepsi pe nimeni dintre cei care i-am gresit si te rog sa ne ierti pe toti, mai ales pe mine, cea mai mare pacatoasa a ta.
Ma rog Tie Doamne, sa ne alini suferinta si mie si copiilor mei si tuturor celor care plangem cu lacrimi amare pierderea suferita.
Imi pun viata in mainile Tale Doamne si nu vreau sa judec nimic din ceea ce s-a intamplat sau se va intampla.
TU decizi ceea ce este mai bine pentru mine si pentru noi toti.
Pe iubitul inimii mele il rog sa ma ierte, pentru toate supararile pe care i le-am pricinuit de cand ne cunostem si am fost impreuna. El a fost jumatatea mea, el a fost sprijinul meu, el a fost tot ceea ce o sotie poate spera sa sa aiba langa ea.
Imi pare atat de rau si il rog sa ma ierte pentru ca nu am putu sa ii schimb mai mult destinul.
Ii rog pe Ingeri si pe Arhangheli sa aiba grija de sufletul lui si sa il aseze in Imparatia Cerului, unde sa isi gaseasca linistea si sa astepte clipa cand ne vom revedea.
Acum am sufletul greu si stiu ca el nu isi doreste acest lucru. L-am iubit, il iubesc si-l voi iubi pana ce eternitatea ne va uni.
Toata lumina pe care el a adus-o in viata mea, imi doresc sa o pastrez in adancul inimii mele.
Te rog pe Tine Doamne, primeste-l in imparatia ta pe cel care mi-a fost alaturi atatia ani si care mi-a daruit cele mai mari bucurii ale vietii mele de pana acum.
Iti multumesc Doamne pentru tot si te rog sa ma ajuti sa integ.
Multumesc Doamne,
Amin!

Sfatuitoarea