vineri, 29 aprilie 2011

3 mari obiecte zburatoare se apropie de Pamant

Lungimea unei farfurii zburatoare este de zeci de kilometri.  Conform SETI (the Search for Extraterrestrial Intelligence- Institutul de Cautare al Inteligentei Extraterestre) 3 obiecte de dimensiuni mari se indreapta catre Pamant. Aterizarea acestora, conform calculelor specialistilor din cadrul institutului, va avea loc in mijlocul lunii decembrie a anului 2012. Dupa cum se observa, data coincide cu sfarsitul calendarului Maya.
Astrofizicianul Craig Kasnov sustine de asemenea prezenta celor 3 obiecte zburatoare. Mai mult de atat, acesta indica si coordonatele spatiale pentru a putea fi identificate de catre sceptici. El recomanda persoanelor sa acceseze site-ul sky-map.org pentru a putea introduce urmatoarele coordonate:
1) 19 25 12 -89 46 03 – primul obiect mare
2) 16 19 35 -88 43 10 – un obiect cilindric
3) 02 26 39 -89 43 13 – obiect sub forma cerc
Participantii la acest proiect ofera garantii ca datele furnizate sunt reale. Mai mult de atat, ei sustin ca agentia spatiala americana NASA incearca sa ascunda informatii importante privind acest aspect.
Imediat dupa ce a fost facuta publica o astfel de stire, oamenii de stiinta s-au grupat in 2 tabere. Unii sunt de parere ca cele 3 obiecte zburatoare vor salva omenirea de calamitatile teribile ce se anunta, altii se asteapta la un razboi al stelelor (Star Wars).
Oricare ar fi pozitia adoptata, Kasnov declara ca tot ce putem face este sa asteptam. In curand obiectele ceresti vor putea fi vazute cu ajutorul unor telescoape performante.


Indienii hopi avertizează: toate cele 9 profeţii despre sfârşitul lumii s-au împlinit

Potrivit mitului lor despre crearea lumii, Hopi au fost primii oamenii care au locuit pe aceasta planetă, ei fiind supravieţuitorii unei ere anterioare, în care omenirea a fost nimicită de potop. Tradiţiile indienilor mentionează că Pământul a fost nimicit de trei ori până acum: prima data de foc, a doua oara de gheaţă, şi cel mai recent de apă, în urma cu aproximativ 11-12 mii de ani. Conform profeţiilor Hopi, suntem pe cale să intrăm în cea de-a cincea era, numita “Lumea iluminării”. Mai înainte însă de acest moment, se va da o luptă decisivă între bine si rău, iar natura va fi distrusă total de faptele omului.În profeţiile indienilor hopi se vorbeşte şi despre sfârşitul lumii, prezentat ca un nou început : <strong><em>„A patra lume se va sfârşi în curând, urmând să înceapa cea de a cincea lume”strong>. Profeţia lor se va împlini după ce se vor arăta cele 9 semne. Iată care sunt semnele:
1) Primul semn spune că „Va veni un alb şi va lua pământurile ce nu sunt ale lui, lovind duşmanii cu fulgerul”. Semnul s-a împlinit pentru că profeţia face referire la folosirea armelor de foc.
2) Al doilea semn: „Pământurile noastre vor vedea roţi care se-nvârst, pline cu voci”. E vorba despre colonizarea statului Arizona, precum şi despre automobile.
3) Al treilea semn: „O bestie ciudată cu coarne mari şi lungi vor invada pământurile noastre”. Se referire la venirea vacilor, neştiute de indienii hopi, care au sosit odată cu colonizarea vestului sălbatic.
4) Al patrulea semn: „Pământul va fi străbătut de şerpi de fier”; face referire la liniile de cale ferată.
5) Al cincilea semn: „Vom fi invadaţi de o pânză imensă de păianjen”, in concret: reţelele de electricitate şi comunicaţii.
6) Al şaselea semn: „marea se va transforma în negru şi multe dintre creaturile apei se vor sfârşi din cauza transformării”. Se face referire la marile accidente petroliere care au avut loc pe mare.
7) Al şaptelea semn: „Pământul va fi traversat de râuri de piatră, ce or să reflecteze Soarele”; adică autostrăzile şi şoselele şi efectul de miraj atunci când e prea cald.
8) Al optulea semn:„Tineri mulţi ce vor purta părul lung asemeneni nouă, indienilor hopi, o să-i vedeţi cum vor veni şi vor învăţa din înţelepciune, alegând să propage pacea”. Acest semn a descifrat şi se pare că face referire la mişcarea hipiotă din anii ’60.
9) Al nouălea semn: „veţi vedea un sălaş în ceruri deasupra pământului care va cădea cu o mare viteză şi atunci va apare o stea albastră”. În 1979, naveta spaţială americană Skylab a căzut pe Pământ, iar cei care au văzut-o au comparat-o cu o stea albastră căzătoare.
Practic, toate cele 9 semne pe care ni le descrie profeţia indienilor hopi s-au împlinit. Astfel, potrivit profeţiei lor sfârşitul e aproape.
DE MENTIONAT TOTUSI CA, ACUM APROXIMATIV 2 ANI, BATRANII TRIBULUI HOPI AU APARUT PENTRU PRIMA DATA IN ATENTIA OPINIEI PUBLICE, FACAND CUNOSCUTE MULTE DINTRE PROFETIILE LOR FIINDCA, SPUN EI, OMENIREA A TRECUT DE PUNCTUL FARA INTOARCERE DATORITA IUBIRII DIN SUFLETELE OAMENILOR SI PROFETIILE DESPRE DISTRUGEREA TOTALA A LUMII NU SE VOR MAI INFAPTUI, IN SCHIMB SE VOR PRODUCE MARI TULBURARI SI TRANSFORMARI IN CONSTIINTA SI VIATA OAMENILOR, CARE SE VOR INTOARCE LA O BUNA INTELEGERE UNII CU ALTII SI CU MAMA NOASTRA, PAMANTUL!
Sursa: 2012 – Mit şi Adevăr — sfârşit şi / sau început -? DE LA LUME ADUNATE !!!

Americanii presează… Udrea, Oprea si Boagiu indezirabili in noul Guvern

Surse: Dacă Băsescu nu va dovedi că are pînă la mijlocul lunii mai o majoritate parlamentară solidă, capabilă să susţină Guvernul Boc, americanii vor impunerea unui premier aşa-zis independent, controlat de ei, iar nu de presedintele de la Cotroceni. Conform unor surse foarte bine informate din cadrul Serviciilor Secrete, Traian Băsescu face eforturi pentru oprirea, pe orice cale, a dezintegrării majorităţii care îl susţine pe Emil Boc.
În acest context pot fi interpretate şi întîlnirile de luni ale lui Emil Boc cu grupurile parlamentare ale PDL. Acesta a fost trimis de Băsescu în Parlament să oprească hemoragia de senatori şi deputaţi. Conform unor informaţii ajunse la Cotroceni, pe filiera Serviciilor Secrete, circa 20 de deputaţi şi senatori din cadrul PDL şi UNPR doresc să migreze către Opoziţie, prin formarea unui nou grup de independenţi, după care aceştia se vor îndrepta către PSD şi PNL, cu preşedinţii cărora au avut discuţii.
Prin George Sörös, prin ambasadorul SUA la Bucureşti, dar şi pe alte canale, Traian Băsescu este presat de americani să le predea controlul guvernului, prin numirea în funcţia de premier a unui om devotat lor. Fără un premier aflat la cheremul său, Băsescu pierde cea mai importantă „jucărie” pe care o controlează Guvernul. Americanii vor un nou guvern, care să fie agreat şi de Opoziţie, din care este exclus să facă parte Elena Udrea, Gabriel Oprea sau Anca Boagiu, personaje considerate de americani compromise şi incapabile de a fi menţinute în funcţia de ministru. Americanii practic îl şantajează pe Traian Băsescu pentru a accepta planul lor, inclusiv cu blocarea conturilor sale din SUA, sau citarea în calitate de învinuit în procesul Viktor Bout. În acest context, singura şansă de scăpare a presedintelui este aceea a consolidării unei majorităţi, fapt care e de natură să le arată americanilor că el nu are nevoie de o schimbare la vîrful guvernului pentru a ţine lucrurile sub control.
Aceleaşi surse ne-au mai comunicat că lui Traian Băsescu îi este frică şi de faptul că tocmai americanii vor încerca să destrame actuala majoritate într-un moment favorabil, ordonînd UDMR-ului să iasă de la guvernare.
Sursa: RomaniaLeaks romanialeaks.ro

Surse: Americanii îi dictează lui Băsescu numele inlocuitorului lui Boc

Informator spunea...
Pierderea majorităţii în Parlamentul României este coşmarul lui Traian Băsescu. Luni dimineaţa, 28 martie a.c., la orele 8, la Vila Lac 2, s-a prezentat Sebastian Lăzăroiu pentru o discuţie pe care Traian Băsescu a cerut-o înainte de a se duce la Cotroceni. Basescu i-a cerut ca, în maximum două săptămîni, să rezolve problema majorităţii pierdute de PDL la Senat. În caz contrar, Băsescu este forţat să joace cartea premierului tehnocrat.

Sursele noastre spun că la întîlnire a apărut, ulterior, şi cel care se pare că îi va lua locul lui Emil Boc: actualul şef al reprezentanţei din România al firmei americane de software ORACLE, Sorin Mândruţescu. Alegerea pentru funcţia de premier a lui Sorin Mândruţescu este o mişcare dictată de americani, care consideră că e un moment prielnic pentru a pune în funcţia de premier al României o persoană capabilă să le susţină interesele politice şi economice, pentru că şi-au pierdut orice încredere în presedintele de la Cotroceni. Încă de la începutul săptămînii trecute, americanii, pe canale diplomatice, dar şi prin altfel de canale, au început să facă presiuni asupra acestuia pentru a-l impune pe Mândruţescu în funcţia de premier. Sursele noastre spun că Băsescu nu doreşte această variantă, considerată una care îl va lăsa deoparte în ceea ce priveşte deciziile guvernamentale, acestea fiind dictate de americani. Cu alte cuvinte, lui Traian Băsescu îi e teamă că, odată instalat Mândruţescu în funcţia de premier, jucăria numită „guvern“ îi va fi luată, intrînd sub control american. Deşi caută cu disperare o ieşire din acest clinci, fără a-i supăra pe americani, momentan el joacă întocmai după cum îi cîntă aceştia. Aceleaşi surse spun că, pentru înlocuirea lui Emil Boc, americanii ar fi preferat-o pe Alexandrina Gătej, dar în final aceasta a fost lăsată la o parte, datorită deciziei CNSAS, care o acuză de colaborare cu Securitatea, ea fiind recrutată în anul 1989. De altfel, americanii cred că aruncarea pe piaţă de către CNSAS a colaborării cu Securitatea a Alexandrinei Gătej, la sfîrşitul anului trecut, a fost o operaţiune făcută la indicaţiile şi la ordinul lui Băsescu, tocmai pentru a dejuca planurile lor, despre care el ştia încă de la jumătatea anului 2010. Atît Alexandrina Gătej, cît şi Sorin Mândruţescu provin din acelaşi cerc de persoane cultivate de americani în cadrul Camerei de Comerţ Americane din România (AmCham), considerată de unii specialişti ai Serviciilor Secrete ca fiind o puternică oficină CIA la Bucureşti. Aici mai trebuie adăugat că firma americană ORACLE, condusă în România de Mândruţescu, este cea care a produs şi implementat celebrul soft integrat cu care operează la nivel naţional Casa de Asigurări de Sănătate, un soft care a costat pînă acum 44 de milioane de euro, la care mai sînt încă 15 ani de plătit, fără a se şti cu exactitate suma finală pe care o va înghiţi şi care, în ianuarie 2011, s-a blocat, paralizînd practic pentru mai multe zile activitatea instituţiei.

Avertizare: Africa se va rupe in doua. Se va forma un ocean in desert

Geologii trag semnalul de alarma: o bucata de continent se va desprinde de Africa! La o conferinta recenta pe tema modificarilor tectonice ale Terrei, toti specialistii au declarat ca sunt uimiti si inspaimantati de ce se intampla.


Prin eruptii puternice si rupturi de falii, o parte din Africa se rupa de continent.
La o conferinta a specialistilor geologi, Cynthia Ebinger, de la Universitatea Rochester din New York, spune ca vulcanul Erta Ale, din desertul Etiopiei este gata sa erupa. La ultimele cercetari in zona, in noiembrie anul trecut, o echipa de vulcanologi a stabilit ca activitatea seismica este in crestere si ca din craterul muntelui a inceput sa iasa lava, scrie Der Spiegel.
Scoarta de sub desert s-a rupt, iar vulcanii au inceput sa fiarba, spun specialistii, care sunt siguri ca Africa se va diviza intr-un final. Prima falie a aparut cu milioane de ani in urma, atunci cand s-a desprins de continent Peninsula Arabica si a rezultat Marea Rosie si Golful Aden. A doua fractura se intinde spre sud, din Etiopia pana in Mozambic si este cunoscuta sub numele de Valea Marelui Rift. Pe aceasta linie sunt numerosi vulcani si lacuri fosrmate deja in zonele in care scoarta s-a scufundat in magma. Se stie clar ca peste milioane de ani, aceasta regiune va fi umpluta cu apa marii, problema este cat de repede se va intampla asta.I
n depresiunea Danakil, in partea de nord a vaii, oceanul ar putea ajunge chiar mult mai devreme, de exemplu. Acolo sunt niste dealuri inalte de 25 de metri, care sunt singurele ce tin apele Marii Rosii sa inainteze in desert. Pamantul din spatele lor deja s-a scufundat zeci de metri fata de nivelurile anterioar, iar depozitele de sare aparute sunt marturia ca aceste soluri au fost candva pe fundul unei mari.
Imaginile surprinse acolo sunt de-a dreptul apocaliptice. Este cel mai fierbinte loc de pe Terra – si asta nu din cauza deserturilor care-l inconjoara. Aburi toxici ies din pamant si apa fierbe pretutindeni. Relieful are firme bizare, contorsionate parca dupa chinurile prin care natura a trecut aceste roci de-a lungul istoriei lor.
In ultimii 5 ani, transformarile geologice in aceasta parte a Africii s-au accelerat dramatic, spun specialistii. Daca pana nu demult miscarile erau de cativa milimetri pe an, acum pamantul se deschide cu un metru la fiecare 50 de saptamani, spune Loraine Field, cercetator la Universitatea din Bristol.
Vulcanii si-au intensificat si ei activitatea si au existat 22 de eruptii la suprafata, in Triunghiul Afar. Presiunea magmei din interior a produs fisuri de pana la 8 metri latime, spune Derek Keir de la Universitatea din Leeds.
Dintr-o perspectiva geologica, viteza cu care magma impinge scoarta este uluitoare. Isi face drum printre roci, din miezul Pamantului spre suprafata, cu 30 de metri pe minut, spune Eric Jacques De la Institutul de Fizica din Paris. Masuratorile din satelit adeveresc consecintele: pe o distanta de 200 de kilometri pamantul arata ca asfaltul incins, intr-o zi de vara. 
Sursa: MISTERELE LUMII

2012, – explozia Solara

NASA a confirmat ca in 2012 va avea loc o explozie solara foarte puternica care ar putea sa produca efectul Carrington.
Carrington a fost un cercetator care a observat si documentat cea mai mare explozie solara din istorie.

Ea a avut loc in 1859: “In zori de zi a doua zi, peste tot, cerul era roşu, verde şi violet. Aurore atât de strălucitoare incat ziarele ar putea fi citite la fel de uşor ca în lumina zilei. Într-adevăr, uimitoare aurore au aparut chiar la latitudini tropicale peste Cuba, Bahamas, Jamaica, El Salvador, şi Hawaii.
Sistemele de telegraf la nivel mondial functionau defectuos. Operatorii de telegraf au suferit socuri electrice si hartiile benzii de telegraf au luat foc. Chiar şi atunci când telegraful era deconectat functiona alimentat de la linii, curenţi electrici indusi de aurore în fire încă permiteau să se transmit mesaje.”
Acum, dupa 150 de ani efectul va fi altul. Pe vremea aceea lumea nu depindea asa de mult de tehnologie.
Acest fenomen genereaza niste campuri electromagnetice foarte puternice ceea ce va genera curent electric in toate metalele conducatoare de electricitate.
Noi folosim curent in felul urmator: pentru motoare avem nevoie de curent puternic, cu cat e mai puternic motorul cu atit avem nevoie de mai mult curent electric, iar pentru circuitele electronice avem nevoie de curent foarte mic,
De exemplu, in computerul vostru, cel mai mult consuma motorasul de la Hard-Disk, ventilatorul de aerisire si display-ul. circuitele in sine consuma foarte putin.
In telefonul mobil cel mai mult consuma receptorul-transmitatorul radio apoi display-ul.
De ce este important ? pentru ca in cazul unui eveniment de acest gen, toate aceste circuite se vor arde. TOATE, in afare de cele protejate, adica cele care sunt intr-o cusca faraday.
In 1859 nu existau microcircuite iar economia nu depindea de tehnologie.
Oamenii inca nu isi dau seama cat de dramatic s-ar schimba viata noastra intr-o secunda.
Daca ai o masina foarte veche (dacia 1300) s-ar arde probabil doar alternatorul si bobina de inductie, dar daca ai o masina noua, s-ar arde toate sistemele electronice. Masina se va opri imediat, nu vei mai putea sa deschizi geamul si posibil nici usile.
Nu vor functiona telefoane, radio, tv, internet, niciun mijloc de transport, reteaua de curent electric, cea de apa si gaze.
Ne vom trezi in mijlocul unui drum, fara posibilitate de comunicare, fara posibilitate de transport si fara acces la conturile din banca, doar cu cache-ul din buzunar. Toate informatiile electronice care nu vor fi stocate pe suport neelectronic (CD/DVD) se vor pierde, economiile vor pica instantaneu, job-urile care au vrei legatura cu munca la calculator isi vor pierde sensul.
RFID-ul functioneaza asemanator, cand un cip rfid se afla intr-un camp electromagnetic, converteste campul in curent electric si transmite prin radio informtiile stocate.
Asa functioneaza de exemplu cartelele de acces in cladiri.
In cazul unei explozii solare foarte puternice si aceste cipuri se vor arde, campul electromagnetic va fi extrem de puternic iar curentul electric generat in interior va fi prea mare.
P.S. O explozie ceva ma mica a avut loc in 1989 cand a picat curentul in Canada si alta in 2003 cand a picat curentul in nordul US si Canada (cand au crezut initial ca a fost atac terorist)…
Sursa
Sursa: Dezvaluiri Net Blog