vineri, 2 ianuarie 2015

Previziuni despre anul 2015: Norocul revine în viețile românilor

Autor: Anca Simionescu
Alina Bădic, despre previziunile anului 2015
Realizatoarea emisiunii „360 de grade” dezvăluie cum putem influența destinul
Ce se anunță în 2015 pentru România?, este întrebarea care ne preocupă la început de an. După un 2014 încărcat de evenimente de tot felul, Alina Bădic, moderatoarea emisiunii „360 de grade”, difuzată de B1 TV, spune că românii se vor bucura de multe aspecte favorabile ale anului ce tocmai începe.
„Am fost la o răscruce cosmică, destul de greu de înțeles la prima vedere, însă în 2015 vom înțelege rostul greutăților şi al angoaselor prin care am trecut. Cu cât ne-am pus mai multe probleme, cu atât vom găsi mai multe răspunsuri. România, repoziționată pe o treaptă net superioară din punct de vedere astral, evident avantajată de prezența lui Neptun în semnul Peștilor, acolo unde el există oricum în tema țării noastre, își revine la coordonatele ei inițiale”, explică Alina Bădic.
Un an de acțiune
Realizatoarea B1TV crede că „factorul de noroc revine în viețile românilor, iar noile circumstanțe pot fi cu ușurință trasformate în oportunități. Există însă o condiție: „Să se respecte condițiile morale pe care perioada următoare le cere”. „Vor fi încurajate planurile bine puse la punct, proiectele care au o bază solidă, nu cele superficiale. Un 2015 în care clarificările sunt esențiale, iar disimularea este detronată”, mai spune Alina Bădic.
Alina atrage aten ția că introspecția a avut deja loc în 2014, iar acum este momentul să „acționăm în consecință”, „să respectăm con cluziile la care am ajuns!”.
Ni se schimbă viața
Schimbarea politică de la sfârșitul anului se pare că ne va transforma total. „Trei planete mari în semne de substanță: Pluto în Capricorn, Saturn în Săgetător și Neptun în Pești aduc în plan politic o reformă atât de puternică, încât dacă am putea călători în timp, peste câțiva ani aproape nu am recunoaște nimic, sau chiar ni s-ar părea imposibil să aibă loc asemenea modificări majore, dar benefice în același timp”.
Alina Bădic spune însă că „lucrurile trebuiesc făcute cu înțelepciune, deoarece ceea ce construim în 2015 ar putea să aibă însemnătate pentru toată viața. Vom putea obține tot ceea ce vrem, dacă vom ști cine suntem și ceea ce înseamnă să ne bazăm pe noi înșine”.
Sursa: http://www.evz.ro/

"Români, păziţi-vă! Vin vremuri CUMPLITE!" Cuvintele SFINŢILOR PĂRINŢI te vor CUTREMURA!


Părintele Iustin Pârvu, unul dintre cei mai mari duhovnici ai românilor, a făcut la un moment dat o profeție cât se poate de cutremurătoare.


Părintele Iustin Pârvu
Una dintre măicuțele de la Mănăstirea Palti a povestit cum la un moment dat, părintele a rostit niște cuvinte înfiorătoare:
„Vin cutremurele, vedem toate încercările astea, cutremure mai mici sau mai mari. Dar sunt nişte semne care dovedesc o apropiere a noastră. Acum, apropierea sfârşitului când va fi Dumnezeu ştie. Faptul este că nu ne mişcăm deloc, rămânem în amorţire. Nu se face nimica, parcă suntem stăpâniţi de un duh al îndărătniciei. Vedem cu ochii, auzim cu urechile şi nu credem. Aşa că nu ştiu ce o să mai fie, dar deocamdată stăm pe o poziţie foarte critică şi primejdioasă pentru mântuirea noastră. Civilizaţia asta, iată, tehnica asta, unde este toată strădania noastră? Iat-o pe fundul mâlului sau a apelor"
Tot despre credința românilor și despre mântuirea acestora a vorbit și părintele Ilarion Argatu de la Cernica, scrie a1.ro.
„Vin vremuri grele pentru că s-a împuţinat credinţa. Din cauza sărăciei, oamenii îşi vor vinde sufletul pentru hrană şi îmbrăcăminte. Lumea se va înrăi, vor dispărea dragostea şi mila dintre oameni. Se vor contopi preoţii cu mirenii şi nu va mai fi cine să conducă pe credincioşi. Credincioşii vor rătăci, că nu sa: vor mai găsi nici păstorul şi nici calea. Vor conduce banul şi interesul de a câştiga averi. Nu va mai avea milă şi grijă de sufletele credincioşilor nimeni. Totul se va reduce la o simplă afacere. Nu vor mai pune preţ pe mântuire, credinţă, frică de Dumnezeu, datorie, obligaţie, răspundere şi conştiinţă ci pe bani. Se vor vinde unii pe alţii. Răutatea în lume va fi de nesuportat."

Sursa: www.romaniatv.net

Profeţii. CĂLUGĂRIŢA care a vorbit prima despre destinul omenirii

 
Hildegard von Bingen, interpretata de Barbara Sukowa, intr-o ecranizare specială.
A avut numeroase viziuni în care i s-a arătat că mari puteri ale lumii se vor prăbuşi şi se vor război.

Potrivit unora dintre teoriile conspiraţiei, prima care a vorbit despre situaţia din zilele noastre a fost o călugăriţă. Şi anume Hildegard von Bingen, celebră la vremea ei, pentru că, în afara faptului că a fondat mănăstiri, a scris tratate de medicină, şi a  purtat corespondenţă cu diferiţi papi şi suverani.
O ceaţă densă
Ea a avut numeroase viziuni în care, în afara faptului că i s-au mari puteri ale lumii, în sensul că se vor prăbuşi şi se vor război, i s-a „relevat” şi faptul că  peste omenire vor veni momente grele, în care natura dezlănţuită va înghiţi sute de mii de vieţi omeneşti: “Multe popoare vor fi distruse de către cutremure, furtuni şi mari puhoaie de apă, care vor provoca epidemii şi deznădăjduire. Oceanul va scufunda multe alte ţări şi, din această cauză, toate oraşele de coastă vor trăi cu spaimă şi un mare număr dintre acestea va dispărea”, spunea ea.

Despre SUA, călugăriţa spunea că “Marea naţiune îşi va pierde coloniile din Orient din cauza tigrului şi a leului” (tigrul şi leul au fost interpretate ca fiind China şi Rusia, care s-au aliat).

Însă "Un vânt puternic se va ridica din nord şi va aduce cu sine o ceaţă densă şi un praf gros, care vor umple ochii şi gâtul şi care vor face să se sfârşească măcelul şi să rămână toţi cuprinşi de o mare teamă"  - a profetizat călugăriţa.
"Când vedem ce se întâmplă în zilele noastre ne dăm seama că vedem cu ochii noştri cum se împlinesc profeţiile din vechime. Fără dar şi poate profeţia călugăriţei ne arată ce se la întâmpla cu lumea noastră. America se află în cădere liberă, iar Rusia va arunca bomba atomică, după cum au fost ultimele declaraţii ale oamenilor politici", spune Tom Lash, pasionat de studierea profeţiilor antice.
Dar neobişnuit
Hildegard von Bingen (1098-1179), importantă figura feminină a monahismului german, a venit pe lume la Bermersheim (în landul Hessen de astăzi), ca ultima născută din cei zece copii ai seniorului Hildebert von Vermersheim şi ai soţiei sale Mechtild, dintre care patru au ales să se dedice Bisericii. Încă din copilărie, Hildegard poseda un dar neobişnuit, pe care nu-l mărturisise decât maicii Jutta şi magistrului ei, călugărul Volmar. "Din cea dintai clipă când am fost creată, când Dumnezeu m-a trezit cu suflarea vietii în pântecele mamei mele, El mi-a întipărit în suflet acest dar al viziunilor", noteaza ea în însemnările ei autobiografice.
Se va destainui în prefaţa primei sale scrieri, Scivias - Află căile: "În anul 1141, de când Isus Cristos, Fiul lui Dumnezeu, s-a făcut om, pe când eu aveam 41 de ani şi şapte luni, a coborât din cer senin asupra mea o lumină ca de foc, având strălucirea fulgerului. Mi-a strabatut creierul şi mi-a încins pieptul şi inima, asemenea unei flăcări care însă nu arde, ci doar încălzeşte, la fel cum soarele încălzeşte lucrurile atinse de razele lui. Dintr-o dată mi s-au descoperit înţelesurile Psaltirii, Evangheliilor şi ale celorlalte cărţi catolice ale Vechiului si Noului Testament. (...) Cele ce mi se arată nu-mi apar în vis, în somn ori în stări de tulburare a cugetului, eu nu le văd cu ochii trupeşti şi numai în locuri retrase de lume, ci în deplina trezie, conştientă şi cu mintea limpede, primindu-le cu ochii şi urechile omului lăuntric, în locuri deschise oricui, după voia lui Dumnezeu. Atunci am auzit un glas din ceruri spunând: "Eu sunt lumina vieţii, care alunga întunericul. Omului pe care l-am ales şi l-am facut să se cutremure în faţa puterii Mele i-am dăruit minuni mai mari decât celor din vremurile de demult, care au pătruns multe din tainele Mele. (...) Tu deci, omule care primeşti acestea, nu în neliniştea înşelării, ci in curăţia simplităţii, ai datoria de a dezvălui ceea ce este ascuns. Scrie tot ce vezi şi auzi!".

Sursa: http://www.evz.ro/

Profeţiile părintelui ARSENIE BOCA. "Copiii neascultători se nasc din părinţi care..."


Părintele Arsenie Boca explică de ce unii copii sunt obraznici şi încăpăţânaţi. Nu te-ai fi aşteptat la asta.

Părintele Arsenie Boca
Foto: observator.tv
Conform afirmaţiilor acestuia, copiii neascultători se nasc din părinţi care nu au respectat posturile şi zilele de miercuri, vineri, duminică şi totate sărbătorile de peste an, scrie observator.tv. Nerespectare adică au căzut în păcat, nu şi-au înfrânat poftele trupeşti. Pentru că ei s-au încăpăţânat, şi copiii lor vor avea un astfel de obicei.

De asemenea, copii neascultători mai sunt născuţi de mamele care nu au fost curate deplin în timpul sarcinii. Se spune ca bebeluşii lor se nasc plini de bube.

Nu în ultimul râmd, taţi care consumă alcool şi care au fost în stare de ebrietate în timpul procreării. Aceşti copii vor fi slabi şi la minte, şi la trup.

Sursa: www.romaniatv.net

Horoscop 2015! Află de la astrologul Libertăţii cum îţi va merge anul viitor în dragoste şi în carieră, dar şi cum vei sta cu sănătatea şi cu banii

Află de la astrologul Libertăţii cum îţi va merge anul viitor în dragoste şi în carieră, dar şi cum vei sta cu sănătatea şi cu banii

BERBEC

DRAGOSTE: Urmează un an important pentru evoluţia relaţiilor stabile, care nu vor fi ferite de încercări, perioade dificile, cele mai multe fiind provocate chiar de tine. Cei singuri au şanse să-şi găsească perechea, în prima jumătate a anului. Este important să eviţi tentaţia de a-i pasa partenerului rezolvarea problemelor.
CARIERĂ: Sunt posibile complicaţii până în vara anului viitor, după care se va reveni asupra unor decizii care nu te-au avantajat. Apoi, urmează o perioadă bună, în care poţi începe o colaborare deosebită, care însă nu va ţine foarte mult - e mai degrabă o deschidere de care va trebui să profiţi pentru a avea acces la un alt nivel profesional, un alt domeniu sau un alt departament, cu responsabilităţi diferite.
SĂNĂTATE: Mici probleme, destul de ciudate şi de neînţeles chiar şi pentru specialişti, te vor pune pe gânduri. Din toamna anului viitor vor dispărea însă cu totul, fără a lăsa urme. Este digestia, cu tot ce implică aceasta. Din vară, vei avea şi şansa unei schimbări a stilului de viaţă, iar asta poate duce la o revigorare semnificativă.
BANI: Până la vară te vei simţi mai liber(ă), fără constrângeri majore legate de cheltuieli, dar apoi vei mai avea câteva luni în care va trebui să suporţi limitări, plăţi obligatorii sau cheltuieli nedorite. 2015 va duce reglarea pe care o doreşti, dar într-un ritm mai lent decât ai sperat.

TAUR

DRAGOSTE: În prima parte a anului, problemele parteneriale vor trece în plan secund, nu vei mai dori să te ocupi de ele şi nici să determini cine ştie ce modificări în acest domeniu. Vara vine cu o şansă importantă de a schimba ceva în plan sentimental, cu o nouă poveste de dragoste, care va debuta timid, sau cu o înnoire a sentimentelor din relaţia actuală.
CARIERĂ: Până în toamna anului viitor, solicitările de la serviciu vor fi la fel de stresante, mai ales din cauză că vei fi nevoit(ă) să acorzi mai multă importanţă relaţiilor de la muncă decât efortului propriu-zis. Tot atunci debutează o perioadă favorabilă pentru valorificarea unui talent nativ, o pasiune care poate deveni meserie şi-ţi poate aduce venituri în plus.
SĂNĂTATE: E de departe cel mai complicat domeniu al vieţii tale pe parcursul lui 2015. Se menţine pericolul unor dereglări organice provocate de stres sau de o stare de nemulţumire permanentă. Noutatea e că în prima jumătate a anului scade nivelul general de energie şi rezistenţa organismului în faţa unor afecţiuni. Ar fi bine ca toamna să te găsească cu alte obiceiuri, mai sănătoase şi mai protective.
BANI: Se anunţă o perioadă de restricţii, care nu se va instala definitiv anul viitor, ci doar îşi va face simţită prezenţa prin limitarea unor venituri, creşterea obligaţiilor de plată sau o scădere semnificativă a câştigurilor partenerului de cuplu. Va trebui să te adaptezi din mers.

GEMENI

DRAGOSTE: Relaţiile stabile vor fi supuse, în prima jumătate a anului, unor teste de rezistenţă, menite să le întărească sau să ducă la o separare, acolo unde idealurile partenerilor nu mai corespund. E nevoie de bunăvoinţă şi de răbdare cu cei dragi până în toamnă. Familia mai mult îţi va pune piedici decât să te ajute.
CARIERĂ: Se anunţă schimbări de scurtă durată, pentru mai puţin de jumătate de an, după care vei reveni pe postul pe care-l ocupai înainte sau te vei vedea nevoit(ă) s-o iei de la capăt pe un alt post, cu responsabilităţi diferite. Rămâne deschisă posibilitatea de a accede la un nivel profesional la care ai visat, dar numai în cazuri speciale, acolo unde s-au acumulat merite deosebite.
SĂNĂTATE: În afara unor mici supărări provocate de alimentaţie, care va trebui schimbată, nu se anunţă probleme deosebite în prima jumătate a anului. În partea a doua, pot să reapară probleme mai vechi, asociate stilului de viaţă şi de muncă, de care ai crezut că ai scăpat. Dacă te-ai ocupat cu atenţie de ele, nu te vor mai chinui.
BANI: În acest domeniu nu se anunţă schimbări semnificative, în afara celor generate de eventualele modificări la locul de muncă. Vestea bună e că va scădea presiunea unor obligaţii de plată/ datorii. Partenerul de cuplu poate ajuta mai mult la bunăstarea familiei - probabil nu pe măsura aşteptărilor tale, dar va exista o îmbunătăţire.

RAC

DRAGOSTE: În prima jumătate a anului, vei avea timp să evaluezi corect şansele unei relaţii de a evolua aşa cum te aştepţi, iar în a doua jumătate, vei lua deciziile necesare. Se clarifică multe lucruri în plan sentimental, iar după atâtea încercări, asta este o veste bună.
CARIERĂ: Munca devine o preocupare majoră, volumul de efort poate creşte peste nivelul cu care eşti obişnuit(ă) şi va fi necesar să faci eforturi speciale, cel puţin în prima jumătate din 2015. În a doua jumătate, nu vei avea o pauză, dar vei putea decide ce vrei să faci pe plan profesional, până unde vei merge cu schimbările, ce vei accepta şi ce nu.
SĂNĂTATE: Este un alt domeniu vizat de schimbări semnificative, mai ales pe fondul modificărilor de la serviciu. Munca poate deveni sursa unor dereglări importante, în special ale funcţiei ficatului, dacă nu vei lua măsuri pentru a diminua stresul zilnic. Deocamdată, vei avea ocazia să simţi uzura asociată cu efortul pe plan profesional, consecinţele vor apărea mai târziu sau deloc, dacă vei şti să te menajezi.
BANI: În prima parte a noului an vei culege roadele muncii din ultimele luni ale lui 2014. În funcţie de eforturile depuse, acestea vor fi mai multe sau mai puţine. În a doua parte din an vei trece la un alt nivel al veniturilor - în anumite situaţii mai mic, din cauză că anumite colaborări încetează. Solicitările de la locul de muncă nu vor mai lăsa loc altor preocupări, care ţi-ar putea aduce venituri în plus.

LEU

DRAGOSTE: În acest domeniu se anunţă modificări importante, care vor debuta în 2015 şi vor dura multă vreme. Va fi necesară o selecţie serioasă a preocupărilor şi abandonarea celor superficiale - inclusiv relaţii fără viitor şi fără fond. Prima jumătate a anului va aduce la lumină principalele probleme, dar presiunea de a le rezolva va apărea din toamnă.
CARIERĂ: Schimbările din acest domeniu durează de câţiva ani şi vor continua şi în 2015 - ce-i drept, într-un ritm mai lent. Se va pune problema dozării efortului depus pentru beneficiile pe care le doreşti, în aşa fel încât să nu ai regrete şi nici nemulţumiri. Situaţia rămâne destul de ambiguă, pentru că depinde de deciziile luate de superiori.
SĂNĂTATE: E foarte important felul în care te organizezi la locul de muncă pentru a-ţi păstra sănătatea. Ai tendinţa de a face eforturi până la epuizare, promiţându-ţi că te vei odihni cât de curând, dar nerespectând această hotărâre. Vestea bună e că vei avea mai puţin de suferit de pe urma unor probleme ereditare, care nu mai sunt acute şi pot fi tratate.
BANI: Se anunţă tot felul de ciudăţenii legate de sumele de bani pe care ar trebui să le primeşti pentru munca depusă. Sunt posibile întârzieri, mici pierderi sau diminuarea unor venituri. Din toamnă, vei păşi într-o perioadă mai bună pe plan financiar, dar schimbările nu vor apărea peste noapte şi vor depinde de disponibilitatea ta de a depune eforturi suplimentare, în cadrul unor noi colaborări.

FECIOARÅ

DRAGOSTE: Instabilitatea se va diminua, încet-încet. În 2015, şi relaţiile noi, şi cele vechi vor trece prin perioade de testare a nivelului real de cunoaştere dintre parteneri. În a doua parte a anului viitor este posibil să simţi nevoia să dai dovadă de mai multă generozitate şi să accepţi mai multe sacrificii pentru a avea parte de armonie în cuplu.
CARIERĂ: Planul profesional se aşază pe coordonatele pe care le-ai desenat în ultimii ani. Vor interveni modificări majore numai acolo unde s-a cerut mai mult decât ar fi fost cazul. Prima jumătate a anului vine, în continuare, cu adversari puternici, secreţi, care pot duce la schimbări nedorite. Ai prea puţine atuuri, aşa că ar fi mai bine să emiţi mai puţine pretenţii.
SĂNĂTATE: Şi acest domeniu va fi răscolit în prima jumătate din an - pe de o parte, din cauza unor afecţiuni cronice, acolo unde acestea există, pe de alta, prin probleme noi, diferite, provocate de excesele de tot felul, în special alimentare. Toamna anului viitor te poate găsi slăbit(ă) şi cu numeroase probleme ereditare care-şi vor fi găsit un teren favorabil pentru a se manifesta.
BANI: Continuă seria complicaţiilor provocate de alţii, dar pe care le suporţi şi tu. Dorinţa de a face rost de bani cu orice preţ nu îţi va fi de nici un folos, pentru că situaţia poate scăpa de sub control, mai ales în prima jumătate din an. Vor veni şi vremuri mai bune în plan financiar, de aceea, nu e cazul să accepţi orice fel de compromis pentru a obţine beneficii mai repede.

BALANŢĂ

DRAGOSTE: Se anunţă unele schimbări în relaţia de cuplu, unele dintre ele surprinzătoare, imposibil de controlat, cum ar fi separări sau împăcări greu de înţeles pentru cei din jur. Se va restrânge mult cercul de cunoştinţe şi cel al prietenilor, aşa că tentaţiile vor lipsi şi te vei vedea pus(ă) în situaţia de a te implica serios în relaţia de cuplu actuală, cu bune şi cu rele.
CARIERĂ: Pe plan profesional există o fereastră favorabilă în primele luni ale anului şi apoi în ultimele, dar nu sunt modificări spontane, sunt rezultate ale unor eforturi personale. În primele luni te vei elibera de bunăvoie de multe iluzii şi te vei pregăti, în acest fel, să parcurgi etapele necesare pentru a progresa pe plan profesional, pas cu pas. În a doua parte a anului poate să apară, din senin, o ofertă de lucru tentantă.
SĂNĂTATE: Singurul pericol real la adresa stării tale de sănătate eşti chiar tu, prin faptul că te lipseşti de liniştea şi echilibrul care îţi sunt atât de necesare. Te afli într-un punct de cotitură. După această etapă, poate urma o perioadă foarte bună sau una proastă, în funcţie de cum te îngrijeşti acum. E bine să fii atent(ă) la teama de boală, care poate deveni o sursă de stres.
BANI: Te eliberezi, chiar la începutul noului an, de anumite limitări, probleme reale, poveri financiare. Nu e o eliberarea definitivă, greutăţile vor avea o scurtă revenire la vară, pentru ca apoi să nu te mai întâlneşti cu ele. E necesar să te scuturi de orice iluzie şi să te bazezi doar pe tine.

SCORPION

DRAGOSTE: În prima jumătate a anului nu vei mai fi la fel de dificil de abordat ca până acum, iar partenerul de cuplu va putea răsufla uşurat. Va mai veni un interval de timp, în vară, în care te vei ocupa mai mult de tine, dar va fi scurt şi nu va produce consecinţe ca în trecut.
CARIERĂ: Culegi ce ai semănat în anii anteriori. În prima jumătate a anului vei avea acces la o poziţie de autoritate şi-ţi vei putea continua ascensiunea profesională, dar nu fără efort şi merite demonstrate. Vestea bună este că nu vei mai întâlni persoane ostile progresului tău sau acestea vor fi mai puţine, mai prost organizate ori incorect informate.
SĂNĂTATE: Tendinţele din anii anteriori persistă, inclusiv pericolul apariţiei bruşte a unor probleme de sănătate cu care nu te-ai mai întâlnit. Asta se poate întâmpla în special în primele luni din 2015. Poate că vei sesiza o scădere de vitalitate şi vei încetini, de bunăvoie şi nesilit( ă) de nimeni, ritmul activităţilor, mai ales a celor profesionale.
BANI: Intri într-o nouă etapă pe plan financiar, care aduce venituri mai mici, dar mai constante. Sunt posibile, în special în prima jumătate a anului, inclusiv schimbări legislative care vor genera modificări în situaţia ta financiară. E o etapă de încununare a unor eforturi, deci sunt avantajaţi cei care se retrag din activitate, chiar dacă vor fi nevoiţi să-şi limiteze cheltuielile şi să accepte o oarecare dependenţă de ceilalţi.

SÅGETÅTOR

DRAGOSTE: În prima jumătate a anului vei fi de nerecunoscut pentru cei apropiaţi, poate chiar şi pentru partenerul de cuplu, care te va vedea mai concentrat(ă) pe chestiuni esenţiale şi poate mai puţin pornit(ă) spre distracţie, pierdere de vreme şi preocupări superficiale. Este o etapă de trecere spre un alt statut, mai responsabil.
CARIERĂ: În prima jumătate din an vei suporta consecinţele unor decizii mai puţin inspirate luate în 2014. Nativii mai atenţi şi mai înţelepţi vor avea însă parte de succes şi de atenţia unor superiori. În a doua jumătate a anului se vor ivi mai multe oportunităţi de afirmare, sub diverse forme, inclusiv o colaborare cu o persoană pe care ai întâlnit-o deja, dar nu ai ştiut ce rol important va juca în viaţa ta.
SĂNĂTATE: S-ar putea să sesizezi, chiar de la începutul anului, că nu mai beneficiezi de acceaşi vitalitate ca în trecut, că trebuie să-ţi dozezi mai bine eforturile pentru a-ţi îndeplini sarcinile de zi cu zi. Vestea bună este că în prima jumătate a anului vei avea mai puţin de suferit de pe urma unor afecţiuni necunoscute sau vor dispărea simptomele care te trimiteau cu gândul la aşa ceva.
BANI: Nu se anunţă schimbări în acest domeniu, cel puţin nu în prima jumătate a anului. În a doua parte, odată cu deschiderea profesională de care vei beneficia, va deveni posibilă şi o modificare de statut financiar.

CAPRICORN

DRAGOSTE: Relaţiile tale nu sunt vizate în mod direct, dar pot fi puternic influenţate de schimbările prin care trece propria personalitate, iar acestea nu sunt deloc puţine sau de neglijat. Instabilitatea din familie va continua - ce-i drept, la intensităţi mai mici, pentru că vei avea posibilitatea de a lua decizii care pot schimba ceva în profunzime. Vei fi mai interesat(ă) de consolidarea relaţiilor decât de noutăţi.
CARIERĂ: Vei mai simţi, o vreme, chemarea la rampă - cel puţin până în toamnă -, după care te vei replia, ca să te pregăteşti temeinic pentru o nouă etapă profesională. Pot să apară dificultăţi la locul de muncă actual, în special din cauza răcirii relaţiilor cu superiorii, dar asta numai în cazul în care munca ta nu va mai fi de aceeaşi calitate superioară, ca până acum.
SĂNĂTATE: Intri într-o perioadă diferită, în care va trebui să iei măsuri pentru a-ţi păstra sănătatea şi a te bucura, în continuare, de starea de vitalitate cu care eşti obişnuit(ă). Ar fi bine să acorzi o atenţie specială alimentaţiei, ca să nu se deregleze ceva în organism, şi să cauţi metode de a gestiona mai eficient sursele de stres.
BANI: Se schimbă ceva după prima jumătate a anului, fie nu mai dispui de aceleaşi sume de bani, fie nu vei mai administra banii altora ori bunurile familiei. Pe de o parte, scapi de o povară, pe de alta, te poţi trezi cu bănuiala că nu mai eşti privit(ă) ca o persoană de încredere, căreia să i se încredinţeze misiuni speciale.

VÅRSÅTOR

DRAGOSTE: Sunt posibile gesturi măreţe, cu implicaţii majore pe termen lung, în prima jumătate din an. Vei dori să treci peste orice obstacol, ca să beneficiezi de o bază solidă în relaţia de cuplu. Vei primi ajutor în diverse forme de la prieteni, puţinii pe care îi vei mai avea, ca să poţi lua cele mai bune decizii în acest domeniu.
CARIERĂ: Greul a trecut. Va mai avea o scurtă revenire în lunile de vară, dar ai făcut suficienţi paşi înainte şi nu te mai întorci din drum. În prima jumătate a anului vei evalua pagubele, realizările şi posibilităţile reale de progres de acum înainte. Chiar dacă ofertele vor fi mai puţine, nu vor lipsi, iar cele care vin vor conta pentru dezvoltarea ta viitoare.
SĂNĂTATE: Este valabilă, în continuare, tendinţa de a te crede inepuizabil(ă) şi de a nu ţine cont de limitele propriului corp. Dacă nu ai învăţat din greşelile trecutului şi nu te vei organiza mai bine, vei ajunge la un grad de uzură atât mare, încât vei fi nevoit(ă) să iei măsuri drastice pentru a-ţi recăpăta echilibrul.
BANI: Spre deosebire de anii anteriori, apare teama de lipsuri materiale, cu toate că nu este în firea ta să te laşi cuprins( ă) de astfel de stări. Primele luni pot fi productive, vor urma însă câteva luni cu venituri mai modeste. Îţi vei reveni prin toamnă, de această dată şi datorită partenerului de cuplu, care poate beneficia de o creştere a veniturilor. Ocaziile de câştig nu vor lipsi, chiar dacă nu vor fi constante.

PEŞTI

DRAGOSTE: În prima parte a anului te-ai putea confrunta cu multe probleme parteneriale, dar cele mai multe sunt exagerări, expresii ale unor temeri sau neînţelegeri. În partea a doua, vei trece la decizii care vor depinde de concluziile anterioare - ori mergi mai departe şi treci la nivelul următor al relaţiei, ori schimbi direcţia. Cert e că vei fi mai atent(ă) şi mai responsabil(ă).
CARIERĂ: Va fi primul an în care vei fi în atenţia unui public mai mare, vei beneficia de mai multă apreciere şi, în general, vei fi mai solicitat(ă) pe plan profesional. 2015 debutează pe aceste coordonate, care nu apar de la sine, ci au fost creionate chiar de tine în ultimii ani. Partea a doua a anului poate fi un pic mai calmă, dar nu va aduce o scădere a presiunii celorlalţi.
SĂNĂTATE: Singurul element care ar putea indica unele dereglări, deşi fondul general e unul benefic, ar putea veni de la volumul de muncă, de la stresul cu care se pot asocia anumite poziţii în plan profesional. E debutul unei etape importante din viaţa ta socială şi profesională, iar astfel de momente pot genera unele probleme de sănătate.
BANI: Un pas înainte pe plan profesional va atrage şi o creştere a veniturilor, dar trebuie să ştii că e un proces lung, iar sumele vor depinde de nivelul tău de implicare. În partea a doua a anului vei avea ocazia să iniţiezi parteneriate, dacă vei fi dornic(ă) de colaborări.


Sursa: www.libertatea.ro

Cum iti va merge in 2015 in functie de data nasterii

calendar 2015 - sfatulparintilor.ro - foter_com

Vrei sa stii cum iti va merge in 2015 si nu esti foarte pasionat de astrologie? Poate numerologia este un domeniu in care ai vrea sa-ti indrepti atentia.
Iata cum iti va merge in 2015, in functie de data ta de nastere. Pentru aceasta, trebuie mai intai sa-ti calculezi numarul anual personal. Acesta se obtine din insumarea cifrelor din data de nastere (fara anul nasterii), pana la obtinerea unei singure cifre, apoi adunarea cifrelor din anul 2015, pana la obtinerea unei singure cifre.

Exemplu: 9 octombrie 1955 => 9+1+0= 1+0 = 1 + 2+0+1+5 = 9
Numarul anual personal 1
Va fi un an la noilor inceputuri, aventuros, cu provocari in sensul bun al cuvantului. Este un an in care se pun bazele unui viitor solid. Desi va fi mult de munca, vei avea puterea si flexibilitaea de a face fata tuturor modificarilor. Vei lasa problemele trecutului, in trecut, vei privi mai mult la viitor si vei trai mai mult in prezent.

Numarul anual personal 2
Va fi un an al progreselor, al cooperarii si al rabdarii. In acest an lucrurile se vor misca incet, dar sigur. Vei cunoaste o dezvoltare in plan personal si pentru a putea construi relatii solide, indiferent de natura lor, trebuie sa fii cooperant. Vei avea si moment in care va fi nevoie sa-i ajuti pe altii, chiar daca acest lucru presupune sa-ti lasi indatoririle tale deoparte.


Numarul anual personal 3
Un an in care vei fi activ din punct de vedere social si in care iti vei pune in valoare creativitatea. Iti vei pastra vechile contacte, insa iti vei face si prieteni noi. Vrei sa traiesti viata din plin, sa-ti iei mai multe zile libere si sa faci ceva la care esti foarte talentat: orice legat de arta. Atentie sa nu iei decizii pripite.

Numarul anual personal 4
Urmeaza un an de munca grea, cu progrese, insa acestea se vor vedea greu. Vei fi foarte realist si pragmatic si va fi nevoie de foarte mult autocontrol. Mai ales ca rezultatele muncii grele nu se vor vedea foarte usor si poti deveni frustrat. Indatoririle de serviciu vor creste si ai tendinta sa-ti neglijezi starea de sanatate. Daca nu ai grija, se pot ivi probleme medicale.

Numarul anual personal 5
Un an al libertatii, cu modificari majore in viata ta. Se anunta transformari pe plan personal, devii mai activ din punct de vedere social, iti faci multi prieteni. Va fi un an plin de aventura si neprevazut. Vrei mai multa flexibilitate si mai putina rutina, incepi proiecte noi si chiar este posibil sa faci mai multe calatorii. Atentie sa nu te concentrezi pe prea multe lucruri deodata pentru ca iti pierzi focusul pentru o sarcina anume. Fa lucrurile unul cate unul.

Numarul anual personal 6
Un an in care te vei concentra pe problemele legate de dragoste, viata de familie, relatii de cuplu si activitati domestice. Nu vei neglija, insa nici capitolul profesional, unde lucrurile vor merge ca pe roate. Vei pune pe picioare mai multe proiecte profesionale care se vor bucura de succes. Un an plin de pace si echilibru.

Numarul anual personal 7
Un an al autoanalizei, in care iti vei pune sub lupa eul interior. Vei reflecta la viata ta, sub toate aspectele ei, vei trai mai mult singur si vei avea multe activitati linistite, in natura, care sa nu fie afectate ne agitatia de la birou sau de responsabilatile curente. Este un an bun in care sa-ti revizuiesti trecutul pentru a putea planifica viitorul. Nu este recomandat sa incepi proiecte noi decat daca implica scrisul sau studiul.

Numarul anual personal 8
Un an al castigurilor financiare. Esti ambitios si vrei sa atingi multe teluri. Va fi un an activ in care vei avea de luat multe decizii importante. Unele persoane te vor accepta ca lider, insa altii nu vor fi de acord ca tu sa preiei controlul, asa ca este recomandata si putina diplomatie in viata profesionala.

Numarul anual personal 9

Un al al introspectiei, dar si un an in care vei duce la bun sfarsit toate proiectele incepute. Vei lua cateva decizii importante in ceea ce priveste viata ta si drumul pe care vei merge in continuare. Iti vei evalua vechile credinte, idealuri, idei si vei hotari care dintre ele mai merita pastrate si care eliminate. Vei petrece mai mult timp in natura si te vei bucura intens de minunile ei.
 


Sursa: sfatulparintilor.ro