marți, 6 ianuarie 2015

Planeta Mercur a intrat în zodia Vărsător. Descoperă efectele

Planeta Mercur
Planeta Mercur
Mercur, planeta comunicării, a intrat în zodia Vărsător pe 4 ianuarie, unde va rămâne până pe 12 martie 2015. Raţiunea şi inteligenţa sunt acum în prim-plan, Vărsătorul fiind un semn de aer reprezentativ pentru aceste elemente.
Este o perioadă în care ne putem desprinde de vechile obiceiuri şi modalităţi de gândire, ceea ce ne va permite înţelegem mai bine lumea şi să privim diverse teme din unghiuri complet diferite, scrie Eva.ro.
Mintea limpede ne permite să ne debarasăm de umbrele emoţiilor şi sentimentelor şi ne va ajuta să descoperim noi concepte. Dacă discuţiile raţionale vor fi mult mai eficiente şi clare, nu acelaşi lucru se poate spune despre conversaţiile care au ca temă sentimentele.
Vărsătorul, în ciuda numelui său, este un semn de aer. La fel ca Gemenii şi Balanţa, celelalte două semne de aer, pune în valoare obiectivitatea, logica, raţiunea şi ideile, dar şi capacitatea de a înţelege noţiuni complexe, în timp ce chestiunile sentimentale şi emoţionale sunt lăsate în plan secund.
Poţi descoperi în perioada de tranziţie a lui Mercur prin Vărsător că eşti invadată de tot felul de idei. Mintea ta pare să nu aibă astâmpăr. Dar va trebui să găseşti un echilibru care să-ţi permită să pui în practică acele idei minunante pe care le ai.

Sursa: www.realitatea.net

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu