joi, 6 noiembrie 2014

Cercetatorii au descoperit sistemul de auto-curatare al creierului

MLovelace-NHMRC-Science-to-Art

Cum se curata singur creierul
Din fericire, acea combinatie de toxine pe care ficatul sau intestinele o preiau, nu trece de bariera sange-creier si nici nu interfereaza cu masa de grasime dintre urechi. In acest fel, se protejeaza creierul de germenii patogeni precum virusii sau microbii. Pentru a se proteja, dar totusi si pentru a elimina toxinele, creierul produce un fluid numit cerebrospinal, pe care cercetatorii l-au banuit ca are legatura cu mentinerea sanatatii creierului, insa nefiind siguri in legatura cu modul exact in care acesta functioneaza. 
Folosind un microscop de “doi fotoni”, cercetatorii au reusit sa vada exact cum se curata singur creierul chiar si cu bariera sange-creier in functiune. Celule speciale numite gliale se formeaza in sistemul glimfatic. Aceste celule practic motorizeaza fluidul cerebro-spinal. Ele fac acest lucru formand mici picioruse pe care le infasoara in jurul vaselor si venelor pentru a purta sangele – aproape ca o conducta din sistemul de canalizare al propriei case. Conducta pe care o formeaza aceste celule gliale, are pori minusculi de-a lungul ei prin care absorb fluidul cerebro-spinal plin de nutrienti din vasele de sange, intr-un canal care este plin de celule nervoase si alti pori localizati in alte parti de-a lungul canalului, prin care pompeaza in afara fluidul plin de toxine. Celulele nervoase sunt in acest fel hranite cu nutrienti si curatate de toxine in acelasi timp.
In multe studii separate, asupra fluidului cerebro-spinal a existat ipoteza ca starea acestuia (in activitate sau in curgere lenta) poate provoca tot felul de boli. Exista multi factori care determina curgerea acestui fluid cerebral important, inclusiv sanatatea generala cardio-vasculara, respiratorie si vasomotorie a individului.
Acolo unde exista dizarmonie in corp, fluidul cerebro-spinal nu poate curge in mod corect si aceasta conduce la un metabolism celular slab – chiar si al celulelor nervoase si al neuronilor extrem de importanti, care trebuie sa comunice unii cu ceilalti pentru a mentine echilibrul hormonal, functionarea corecta a sistemului nervos si pentru a permite luarea unor decizii inteligente in viata de zi cu zi. Din aceasta cauza, multe posturi din yoga au scopul de a misca fluidul cerebro-spinal in sus si in jos, de-a lungul sirei spinarii pentru a ajunge la tesutul nervos.
Somnul joaca un rol important in modul in care creierul se auto-curata.
Citat BBC:
“Creierul foloseste somnul pentru a spala toxinele acumulate in timpul zilei datorita gandirii excesive”

Modalitati simple de a ajuta creierul sa se curete singur

Alte tipuri de terapiicare ajuta creierul sa se curete singur inducand o curgere fluenta a lichidului cerebro-spinal includ manipularea craniana, terapia cranio-sacrala, terapia prin masaj care include miscarea limfei si respiratia. Nutritia si detoxifierea corpului asigura curatarea celorlalte organe astfel incat toxinele eliberate de catre celulele gliale in sange sunt eliminate din corp in mod corect.
Nutritia corecta, tehnicile de curatare si o curgere fluida a lichidului cerebro-spinal sunt imperative pentru eliminarea placii amiloide ce poate fi baza bolii Alzheimer si a altor forme de dementa precum Parkinson sau Gerhig. Folosirea acestor terapii incepand de la o varsta frageda, poate insemna sanatatea creierului si a fluidului spinal astfel incat mintea noastra sa functioneze la niveluri maxime.

Secretele Entitatilor din a 4-a Densitate

Entitatile sunt peste tot si in jurul nostru in cea de a 4-a densitate. 

Este un subiect tabu in cultura occidentala, in care oamenii sunt putin ingrijorati sa nu fie etichetati ca "nebuni" sau pasionati de "Dosarele X", asa ca am simtit nevoia sa sparg gheata si sa aduc putina lumina in acest subiect. Eu nu pretind ca sunt fantana care are toate cunostintele privind aceasta tema, desi am multe experiente in evolutia mea spirituala. 

Termenul de "entitate" poate fi un pic confuz, astfel incat o sa va fac o scurta prezentare inainte de a ne concentra asupra entitatilor pe care oamenii le stiu. Exista trei tipuri de entitati principale:            1. Spiritele pamantului, 2. Fiinte dimensionale, 3. Entitatea negativa non-umana. 

Principalele tipuri de entitati 



1. Spiritele Pamantului 

Aceasta se refera in general la o fiinta umana care s-a reincarnat, dar nu a trecut in lumea spiritelor atunci cand corpul a murit. Ei raman pe pamant in forma de spirit pana cand sunt pregatiti sa mearga mai departe. De obicei aceste spirite sunt atasate de o forma si le este teama sa nu o piarda. Deseori ei sunt legati de un anumit loc si sunt in imposibilitatea de a exista dincolo de acel loc. Aceste spirite pot fi prietenoase, rautaciose sau chiar rauvoitoare. Spiritele pamantului pot fi uneori suparatoare, desi sunt atrase de fiinte umane incarnate de foarte putin timp. Nu o sa va prezint protectia pentru aceste entitati in acest articol, doar am mentionat pentru a distinge diferenta. 

2. Fiintele Dimensionale 

Aceste fiinte au constiinta centrata in densitatea a 4-a sau chiar mai mare. Uneori ele au interesul de a atrage fiinte din a 3-a densitate cum ar fi oamenii. Ei tind sa difere de entitatile negative non-umane (pe care le voi prezenta mai jos), deoarece fiecare are suflet individual. Ei pot veni in orice infatisare sau forma prin mai multe dimensiuni. Unele fiinte superior dimensionale sunt binevoitoare (ex. ingerii), unele sunt rauvoitoare si altele undeva la mijloc. Cele rauvoitoare sau cele care manipuleaza pot influenta sau pot avea o super-putere asupra unei persoane intr-un mod mult mai sofisticat decat entitatile negative non-umane. 

Fiintele dimensionale sunt foarte complexe. Celor care manipuleaza le pot cadea prada oamenii care pot vedea dincolo de val, moment in care pentru a detine controlul se vor prezenta "binevoitoare". Ele pot fi adevarati maestri. Exista o mare "falsa-dragoste-si-lumina" care circula in lumea spirituala de astazi, fiind total manipulate si sunt controlate de fiinte mai putin binevoitoare din aceasta categorie. 

3. Entitatile Negative non-umane 

Aceste sunt entitatile care pot poseda oamenii, traiesc in corpul energetic al omului ca o gazda. Aceste entitati actioneaza ca niste paraziti, adesea fara stirea gazdei. Unii oameni au abilitatea vizuala de a patrunde in densitatea a 4-a si sa fie capabili sa ii vada, mentionand tot felul de descrieri, forme si marimi. Frecvent oamenii mentioneaza tentacule sau carlige care se agata ca o lipitoare de campul energetic al persoanei. 

Cea mai comuna sursa de hrana a acestor entitati este energia emotionala. Nu au suflete individuale desi ele pot actiona individual. Aceste fiinte apartin unui grup cu suflet si constinta colectiva, existand ca parte a unei constiinte de stup. 

Cele mai multe nu sunt rauvoitoare, ele indeplinesc pur si simplu instinctul de supravietuire; Acestea sunt doar forme. Ele au invatat sa se hraneasca cu emotiile gazde ori de cate ori le este foame si pot consuma energia emotionala la cerere. 

De ce am o entitate in campul meu energetic? 

Aveti o entitate parazit in campul vostru energetic? Stiti ca ceva nu este corect? Va este luata energia? Iti activeaza emotiile? Te face sa te simti bolnav? 

In esenta este acolo deoarece ii permiteti sa fie acolo. Ok, poate subconstientul ii da voie, dar puterea este la tine. Entitatea nu vrea sa fie vazuta. Ea are un interes sa fie invizibila. Entitatea doreste sa co-existe fara ca gazda sa stie vreodata ca este acolo si nu doreste sa moara de foame. 

Cine este vulnerabil la atacul entitatii? 

Atata timp cat tu esti o fiinta umana (Homo Sapiens) esti vulnerabil la atac. Cei care au luat droguri sau medicamente sau isi fac singuri rau tind sa aiba cele mai mari probleme cu o astfel de entitate. Cu constiinta slabita de medicamente, se pare ca o persoana poate trece de la starea sa normala la o constiinta deschisa, pierzand cativa pasi importanti si necesari evolutiei. Se creaza un punct mort atunci cand acesti pasi lipsesc. Acesta este momentul in care entitatile pot sa intre pe usa. Este un punct mort, asa ca de obicei trece neobservat de catre persoana care a luat droguri. Acest lucru poate dura neobservat o perioada lunga de timp (ani sau toata viata). 

Ce pot sa fac? 

Deci, aici este cheia care deschide usa. Exista ceva in tine care poate sa blocheze. Aceasta va fi un blocaj, o distorsiune sau un buton. Entitatea poate exista numai in campul tau energetic si daca exista ceva de care sa se agate. 

Unul dintre cele mai puternice lucruri pe care le puteti face este sa va asumati responsabilitatea pentru faptul ca este acolo deoarece ati oferit permisiunea de a fi acolo. 

Entitatile se hranesc cu emotii de tot felul. Care sunt emotiile declansatoare? Aveti oricare dintre emotiile de mai jos? 

Invinovatesti pe altii, furie, sentimentul de victimizare, paranoia, teama, vinovatie, senzatia de rau pentru tine, deranjat de a fi singur, de auto-depreciere, ca nu esti suficient de bun, lipsa de motivare, insecuritate, nervozitate, resentimente, gelozie, depresie, senzatie de iritare, capul in nori, refuzul de intuneric, evitarea realitatii, dependent de control... 

Daca recunoasteti oricare dintre aceste emotii ca fiind o problema mare pentru tine, este posibil sa aveti o entitate care se hraneste cu emotiile tale. 

Recunoasterea si acceptarea este primul pas pentru a deveni mai puternic. Urmatorul pas este sa sti ca entitatile sunt normale; cei mai multi oameni le au in campul lor energetic fara sa stie. 

Lucreaza la propriile tale emotii? 

Cel mai important lucru pe care il poti face este sa lucrezi pe lucrurile tale. Este adevarat ca este simplu. Odata ce ati scos sursa de hrana- distorsiunile emotionale - atunci ei nu se mai pot hrani si o sa iti paraseasca campul energetic. 

De asemenea este extrem de important ca noi sa nu ne negam emotia. Negarea si suprimarea de sine creeaza zonele "gri", unde se pot ascunde. 

Oamenii pot sa elimine aceste entitati si este o solutie ideala. Cu toate acestea, daca nu te descurci cu noua energie care iese la suprafata, ea va atrage o alta entitate din nou pana cand nu eliberati atasamentul pentru aceasta energie. Nimeni altcineva nu poate sa faca acest lucru pentru tine. Este o parte a calatoriei spirituale si a realizarii de sine. Fii inspirat si sustinut de altii, dar singur trebuie sa mergi pe aceasta cale. 

Eliberati emotia, atasamentul fata de aceasta emotie si nu va fi nici un loc pentru nici o entitate. Cei mai multi oameni au de a face cu acest lucru de mai multe ori in viata pentru diferite probleme si prin diferite niveluri ale constiintei vibrationale. Nu este o solutie rapida. Este un mod puternic al calatoriei spirituale. 


Sursa: http://www.secretele.com/2014/04/secretele-entitatilor-din-4-densitate.html#sthash.3r3W7dye.dpuf

Cele SAPTE importante lectii de viata pe care le poti invata infruntand greutatile vietii



Astazi se implinesc 5 ani de la moartea neasteptata a unui prieten apropiat de-al meu. Azi de dimineata, m-am oprit cu gandul la dimineata aceea sumbra in care am primit vestea, si la faptul ca mai multi colegi si cunostinte pe care abia ii cunoasteam mi-au oferit o mangaiere, o imbratisare sau un sincer “imi pare rau” in orele ce au venit.
In ciuda durerii mele, realizez ca aceasta pierdere tragica m-a invatat trei lucruri importante. In primul rand, cele mai rele lucruri se pot intampla celor mai buni oameni fara niciun motiv. In al doilea rand, majoritatea oamenilor, chiar si cei carora crezi ca nu le pasa, sunt oameni buni carora, de fapt, le pasa. Si, in al treilea rand, la fel cum este dificil sa vezi toate oportunitatile pe care ti le ofera viata ta pana cand reflectezi asupra trecutului, este practic imposibil sa intelegi pe deplin anumite circumstante din viata ta pana cand acestea nu au loc propriu-zis.
Inspirat de acest episod al vietii mele, am reflectat si am descoperit sapte lectii de viata la fel de importante. Iata care sunt cele SAPTE importante lectii de viata pe care le poti invata doar infruntand greutatile vietii:
1. Oamenii pe care ii pierzi raman o parte din tine
Intr-o zi te vei confrunta cu pierderea persoanelor dragi. Pe masura ce viata continua, zilele transformandu-se in noapte, va deveni evident ca nu vei inceta niciodata sa-ti mai fie dor de cineva special care nu mai exista in viata ta, si totusi vei invata sa traiesti, ignorand neajunsul absentei lor.
Cand pierzi pe cineva fara de care nu iti poti imagina traiul de zi cu zi, inima ta se sfarama si partea rea este ca nu reusesti niciodata sa treci peste aceasta pierdere. Nu il vei uita niciodata. Totusi, intr-un anumit sens, acest lucru reprezinta si o veste buna. Persoanele acelea vor trai in afectiunea inimii tale care nu se vindeca niciodata complet, iar tu vei continua sa cresti si sa treci prin viata, chiar si cu rana pe care o porti. E ca si cum ti-ai rupe o glezna, care nu se vindeca niciodata complet, lucru care te doare cand dansezi, dar dansezi oricum, chiar daca un pic schiopatat, iar acest schiopatat adauga un plus de autenticitate dansului si caracterului tau.
2. Cautarea fericirii consta in gasirea unui sens
Cautarea fericirii nu este acelasi lucru cu a fi fericit, acesta fiind un sentiment trecator, dependent de circumstantele de moment. Daca soarele straluceste, atunci asigura-te ca te scalzi in lumina sa. Momentele fericite sunt grozave si de multe ori pline de distractie, dar momentele fericite trec, pentru ca timpul trece. Acesta este un fapt de care putini dintre noi suntem constienti la inceput.
Aceasta cautare a fericirii, care dureaza toata viata, pe de alta parte, este un concept mai abstract. Nu se bazeaza pe un rezultat propriu-zis. Ceea ce cauti este de fapt un inteles – sa traiesti o viata plina de insemnatate.  Totul incepe cu un “de ce?” ( De ce faci ceea ce faci cu viata ta?). Cand acest “ de ce?” poarta insemnatate, esti in cautarea fericirii. Vor fi momente cand lucrurile vor merge atat de prost incat de-abia daca te vei simti viu. Si vor fi momente cand vei realiza ca, simtindu-te abia viu pe baza considerentelor tale, este mai bine decat sa duci o existenta lipsita de viata timp de 80 de ani, pe baza considerentelor altora. Cautarea in sine nu este de forma “totul sau nimic”; este totul SI nimic, cu suisuri si coborasuri si lectii utile invatate pe drum.
Cu alte cuvinte, fericirea vine cel mai usor cand stii ce faci, crezi in ceea ce faci, si iubesti ceea ce faci ( si pe cei cu care faci aceste lucruri), indiferent de rezultat.
3. Sa cauti recunoasterea altora inseamna sa te tradezi pe tine insuti
Te-a retinut vreodata teama de a fi respins? Ai fost vreodata atat de speriat de ceea ce vor crede sau de ceea ce vor spune altii despre tine incat aceasta teama te-a retinut din a face un lucru bun? Pariez ca raspunsul este “da.”
In zilele noastre, singura persoana pe care ar trebui sa-ti doresti sa o intreci este propria ta persoana, cea din trecut. Dovedeste-ti ce poti tie insuti, nu altora. Tu esti indeajuns de bun, de destept, de frumos si de puternic. Nu ai nevoie de recunoasterea celorlalti; esti deja o persoana de valoare.
Daca cineva iti refuza ceva, sau daca cineva spune ceva rau despre tine, asta nu schimba nimic la tine. Cuvintele si opiniile altora nu au niciun efect asupra ta. Cu siguranta este de ajutor si dezirabil sa faci o impresie buna in anumite situatii, si totusi nu este sfarsitul lumii atunci cand ti se pune in fata un refuz.
Este grozav sa primesti un raspuns pozitiv, dar uneori pur si simplu nu se intampla. Asta e in regula, insa, pentru ca tu stii incotro te indrepti si tu stii ca adevarata ta valoare nu depinde de judecata altora. Cand iti pui in minte sa iti schimbi viata, vor exista cei care sunt de acord cu tine, cei carora nu le va pasa, si cei care iti vor respinge ideile si eforturile. Priveste dincolo de ei, paseste increzator in fata, fa ceea ce trebuie facut, si lasa-i sa gandeasca ceea ce poftesc.
4. Regretul doare mult mai rau decat frica
Cand ne lasam coplesiti de fricile noastre, ne e mult mai greu sa ne uitam la noi insine in oglinda. Din pacate, foarte putini dintre noi invata asta de prima data. Daca ai fost vreodata in asa o situatie, stii ce ai de facut.
Doar atunci cand riscam sa pierdem exista posibilitatea sa castigam. Indiferent daca e vorba de alegerea de a pleca de la locul tau actual de munca pentru a-ti incepe propria afacere, de a alerga intr-un maraton, de a calatori in parti necunoscute ale lumii, orice nazuinta cere risc, stradanie si sacrificiu. Unele dintre aceste lucruri te-ar putea ingrozi, dar intreaba-te daca aceasta frica este mai puternica decat cea mai puternica dintre frici, frica unei vieti irosite.
Daca nu ti-ai pierdut niciodata ratiunea, nu ti-ai urmat niciodata inima. E mai bine sa te gandesti la viata ta si sa spui “Nu pot sa cred ca am facut asta”, decat sa spui “Imi doresc sa fi facut asta”. Nu lasa timpul sa treaca pe langa tine ca un salut cu mana dintr-un tren in care vrei cu disperare sa fii. Nu-ti petrece restul vietii gandindu-te la motivul pentru care nu ai facut ceea ce poti face chiar acum. Traieste-ti viata. Asuma-ti riscuri. Fii pasionat. Descopera iubirea. Fii liber.
5. Viata este prea imprevizibila pentru asteptari inflexibile
Cand incetezi sa mai prezici si sa te astepti ca lucrurile sa se intample intr-un anumit fel, poti aprecia aceste lucruri in esenta lor. In final, vei realiza ca darul cel mai de pret al vietii este rareori oferit in modul in care te astepti.
Cu o atitudine pozitiva si o gandire deschisa, vei realiza ca viata nu este neaparat mai usoara sau mai grea decat ai crezut ca va fi. Diferenta e ca “usor” si “greu” nu vor avea aceleasi sensuri la care te asteptai, si nu vei avea de-a face cu lucrurile usoare si grele atunci cand te astepti. Acesta nu este un lucru rau, pentru ca face viata mai interesanta.
In 99% din cazuri, viata iti ofera experientele care iti sunt cele mai de ajutor dezvoltarii tale personale. Cum iti dai seama ca acestea sunt experientele de care ai nevoie? Pentru ca sunt experientele de care ai parte acum. Singura intrebare este: Vei accepta aceste experiente si te vei dezvolta, sau nu?
Rezolvarea, bineinteles, sta in acceptarea faptului ca nu toate lucrurile sunt menite sa se intample. Cand o situatie nu se termina cum te-ai asteptat, trebuie sa-ti aloci un timp cu tine insuti si sa te impaci cu faptul ca te-ai inselat. A fost doar o iluzie care nu a reprezentat niciodata ceea ce tu credeai ca este. Este una dintre cele mai dificile revelatii de acceptat, sa iti dai seama ca simti ca ai pierdut ceva, chiar daca, de fapt, nu ai avut niciodata ceea ce credeai ca ai avut.
6. Cand incerci sa fugi, ajungi sa stagnezi
“Nu manca prajitura aia cu ciocolata!” La ce te gandesti acum? Vrei sa mananci prajitura aia cu ciocolata, nu? Cand te concentrezi pe evitarea unui gand, ajungi chiar la acel gand.
Acelasi principiu ramane valabil si cand vine vorba de ignorarea unei experiente suparatoare din trecut. Incercand in mod perpetuu sa nu te mai gandesti la ceea ce nu ti-a placut si ce nu vrei, esti fortat sa te gandesti al acel ceva atat de mult incat acel lucru ajunge o povara. Dar daca, in schimb, alegi sa iti concentrezi energia pe obtinerea unui lucru care iti place si pe care il vrei, vei scapa, in mod firesc, de energiile negative pe masura ce faci progrese catre acel lucru.
Concluzie: Daca fugi de problemele tale, n-ai cum sa castigi cursa. Indreapta-te catre ceva in loc sa te departezi de altceva. In loc sa incerci sa elimini partea negativa, concentreaza-te pe faurirea unui aspect pozitiv care il va inlocui pe cel negativ.
7. Greutatile neprevazute sunt inevitabile si utile
Nimic din lumea asta nu te va lua pe neasteptate si nu te va lovi asa de tare ca viata. Uneori viata te va pune la pamant si te va tine acolo, daca ii permiti. Dar nu conteaza cat de tare te poate lovi viata, ci cat de tare poti fi lovit in timp ce inaintezi. Asta inseamna puterea adevarata, si in asta consta victoria in jocul vietii.
Cand ai multe lucruri de care sa te plangi, dar alegi sa zambesti si sa faci un pas inainte, devii mai puternic. Depaseste-ti greutatile. Chiar si atunci cand simti ca totul se sfarama, nu este asa. Controleaza-ti emotiile inainte ca ele sa te controleze pe tine. Totul se va aseza cum trebuie, intr-un final. Pana atunci, invata ce poti sa inveti, razi oricand poti, traieste clipa, si aminteste-ti ca, in final, efortul nu e irosit.
Reflectii
Gandi a spus “Traieste cum ai trai daca ai muri maine. Invata cum ai invata daca ai trai pentru totdeauna”. Iubesc aceste cuvinte. Nu e niciun dubiu in faptul ca fiecare zi este un privilegiu, iar acest privilegiu este oportunitatea de a trai, de a invata si te a te dezvolta.
Fii un student al vietii. Pierde-te in ea si asimileaza orice cunostinte poti, cat timp poti. Este posibil sa trebuiasca sa pierzi anumite lucruri ca sa primesti alte lucruri, si este posibil sa trebuiasca sa inveti anumite lucruri pe calea cea grea. Asta e normal. Orice experienta este necesara. Scopul vietii tale este sa o traiesti integral, sa iei parte la tot ce inseamna ea cu toata fiinta ta, sa iei contact cu lumea cu o gandire deschisa si o inima sincera pentru a primi cele mai inedite si mai bogate experiente ce ti se pot oferi.
Sursa: http://www.e-dimineata.ro/

Argintul coloidal distruge microbii si celulele tumorale

Tratamentele cu  distrug majoritatea microbilor si bacteriilor , grabesc vindecarea ranilor,  ajuta la eliminarea celulelor tumorale, stimuleaza cresterea oaselor si intareste 
argint coloidalDe la începuturile secolului trecut se ştie că nici o bacterie, virus, ciupercă, drojdie sau microb nu poate trăi într-un lichid în care există o singură particulă de argint. Respectivul metal le anihilează în momentul contactului în doar câteva minute. Din acest motiv argintul coloidal obţinut prin electroliza argintului pur în apă distilată este considerat unul dintre cele mai puternice şi eficace  naturale cunoscute şi i se conferă denumirea de “superantibiotic”. Nu are efecte secundare în dozele indicate, nu interacţionează cu alte medicamente şi nu provoacă reacţii adverse sau alergice.
In ciuda capacităţii de investigare şi specializare a industriei farmaceutice, experienţa a demonstrat cămicroorganismele opun o acerbă rezistenţă în prezenţa antibioticelor foarte scumpe şi sofisticate, astfel că eficacitatea acestora din urmă este redusă sau aproape nulă. În faţa acestei realităţi un număr crescut de experţi pledează pentru întoarcerea la un bactericid considerat infailibil, argintul coloidal, foarte cunoscut în medicina naturistă, a cărui utilizare a fost abandonată progresiv la jumătatea secolului trecut din cauza impunerii antibioticelor moderne, care aduc profituri foarte mari, dar cu o eficacitate care lasă de dorit în multe cazuri. Vorbim despre “argintul coloidal”,care a fost dat uitării trei decenii, dar care revine în forţă impunându-se ca un remediu incredibil de eficace în prevenirea şi tratamentul bolilor infecţioase. Proprietăţile acestuia ?Inegalabila capacitate bactericidă în lupta cu peste 650 de specii de microorganisme patogene şi uimitorul fapt că în prezenţa lui orice agent patogen este distrus atât de repede încât le este imposibil să-şi creeze mecanisme de rezistenţă. Este vorba, concluzionând, de un remediu eficace, natural, fără efecte secundare când este utilizat în dozele prescrise, şi accesibil, care ne poate ajuta în prevenirea numeroaselor boli infecţioase şi în redobândirea sănătăţii.
Cercetările recente efectuate în universităţi şi centre de cercetare din întreaga lume au confirmat descoperirile strămoşilor noştri şi chiar au mărit lista afecţiunilor tratate. Şi astfel, în zilele noastre se consideră că argintul coloidal :

Argintul coloidal este un puternic bactericid cu spectru larg de folosinta

Încă din 1914 revista “The Lancet” a publicat rezultatele unui studiu efectuat de către doctorul Henry Crookes cu privire la argintul coloidal, prin care acesta a demonstrat că este un bactericid foarte puternic şi inofensiv pentru organismul uman. În acel articol cercetătorul nord-american afirma : “Nu cunosc nici un microb care nu a putut fi eliminat în laborator cu argint coloidal într-un interval de şase minute. Fără efecte secundare negative chiar şi utilizat în concentraţii mai mari”. Cercetări recente realizate la “Universitatea California” din Los Angeles ( UCLA, Statele Unite ) confirmă încă o dată că sunt de ajuns 6 minute – câteodată mai puţin – din momentul contactului germenului patogen cu argintul coloidal pentru ca acesta să fie distrus complet. Argintul coloidal inactivează enzimele pe care bacteriile, ciupercile, viruşii, drojdiile şi alte microorganisme le folosesc pentru a metaboliza oxigenul necesar, adică reuşesc să distrugă plămânul chimic al respectivilor paraziţi şi a formelor pleomorfice sau mutante ale acestora şi să le elimine chiar din faza de ou. Din acest motiv, în mod contrar acţiunii antibioticelor de sinteză, în cazul argintului coloidal, agentul patogen nu-şi poate crea nici un fel de mecanisme de rezistenţă, nici măcar vreun tip de mutaţie care să-i permită să scape de acţiunea bactericidă a argintului coloidal. Apoi celulele sistemului reticuloendotelial -  care este parte a sistemului imunitar – reuşesc să expulzeze în afara corpului germenii deja morţi.
Aşadar, argintul coloidal funcţionează ca un catalizator şi este de ajuns prezenţa sa pentru ca multe microorganisme care provoacă boli infecţioase să nu poată respira şi să moară asfixiate. Şi se întâmplă acest fapt uimitor cu peste 650 tipuri diferite de agenţi patogeni ! Printre aceştia, cum a demostrat doctorul Larry C. Ford – cercetător al Şcolii de Medicină a deja amintitei universităţi californiene -, streptococcus pyogenes, staphylococcus aureus, neisseria gonorrea, garnerella vaginalis, salmonella typhi şi alţi  patogeni intestinali, precum şi la candida albicans, la candida globata şi la malassezia furfur, aceasta ca să menţionăm doar câţiva. Din acest motiv, doctorul Harry Margraf – biochimist şi cercetător al Universităţii Saint Louis ( Statele Unite ), colaborator al Universităţii din Washington şi pionier în cercetarea argintului – va ajunge să afirme: “Argintul coloidal este, fără îndoială, cel mai bun şi versatil distrugător de patogeni pe care-l avem”. În plus, contrar antibioticelor de sinteză – care distrug enzimele şi bacteriile benefice -, argintul coloidal nu lezează în nici un fel nici enzimele, nici alte componente ale organismului uman.
Argintul coloidal atacă doar enzimele formelor de viaţă unicelulare care sunt total diferite de cele ale organismelor pluricelulare. Să nu uităm că înăuntrul corpului omenesc argintul coloidal nu formează compuşi toxici, ci interacţionează doar cu enzima metabolizatoare de oxigen a unui germene patogen unicelular. Aşadar, nu poate cauza respingeri sau alergii de nici un fel.

Constituie al doilea sistem de apărare

Argintul coloidal nu numai că elimină virusurile , bacteriile şi ceilalţi germeni care produc îmbolnăviri, dar şi întăresc sistemul nostru imunitar şi ne ajută să prevenim numeroase afecţiuni, în special pe cele de tip infecţios.
La sfârşitul anilor 70, secolul trecut, aceasta era afirmaţia doctorului Robert O. Becker – chirurg în ortopedie, cercetător în medicină timp de mai bine de 30 de ani, şi considerat unul dintre părinţii Electromedicinii şi Electrochimiei, precum şi unul dintre pionierii reafirmării argintului în aplicaţiile medicale – care a constatat o corelaţie între valorile scăzute ale argintului în organism şi stadiile bolii şi a fost primul care a afirmat că “deficitul de argint e responsabil de funcţionarea deficitară a sistemului imunitar”. În 1978, Becker a publicat un studiu în care se putea citi: “Datorită cercetării efectuate fără idei preconcepute, argintul coloidal apare astăzi ca o minune a medicinii moderne. Un antibiotic poate elimina în jur de o duzină de microorganisme patogene diferite, dar argintul coloidal distruge circa 650 şi aceasta fără să genereze mutaţii rezistente. Şi, în plus, în afară de faptul că omoară microorganismele cauzatoare de duzine de boli, argintul coloidal stimulează într-o formă remarcabilă sistemul imunitar al organismului uman”. Aşa cum au demostrat cercetările ulterioare, luat zilnic, argintul coloidal , prin marea eficienţă şi prin rapiditatea cu care acţionează, se constituie într-un adevărat “al doilea sistem imunitar” care produce energie, vitalitate şi vigoare, reduce toxinele din organism ( când se măreşte viteza fluxului sanguin şi a drenajului limfatic, se îmbunătăţeşte oxigenarea, regenerarea celulară şi fluxul de energie în organism ), provoacă o creştere semnificativă a globulelor albe în sânge şi generează o senzaţie rapidă de uşurare. În plus, s-a constatat că nu afectează bacteriile benefice din intestinul gros deoarece argintul coloidal – în doze normale – se absoarbe în primii metri ai intestinului subţire. Şi cum nu interacţionează cu nici o substanţă din organism nu poate cauza alergie sau respingere. Conform cercetărilor de la “Brigham Young University” ( Utah, Statele Unite ), argintul coloidal elimină virusul HIV, cel care cauzează SIDA. Deşi FDA nord-americană nu permite încă folosirea argintului coloidal pentru a trata acreastă boală, a autorizat folosirea sa în derivatele unui HIV activ.

Argintul coloidal ajută în eliminarea celulelor tumorale

Doctorul Bjorn Nordestrom – de la Institutul Karolinska din Stockholm ( Suedia )  – a utilizat decenii argintul coloidal pentru tratamentul cancerului, obţinând rezultate surprinzătoare. De fapt a publicat diverse cazuri de remisie rapidă la pacienţii care-şi pierduseră orice speranţă. Alţii, ca doctorul Gary Smith – pionier în cercetarea cancerului -, a afirmat după ani de studiu că “atunci când argintul e prezent, celulele canceroase sunt diferenţiate şi organismul restabilit. Este posibil ca un deficit de argint să fie unul dintre multele motive ale existenţei cancerului şi ale creşterii rapide a numărului de îmbolnăviri de cancer”.

Grăbeşte vindecarea rănilor şi a arsurilor

De fapt, se utilizează în unităţile de arşi din principalele spitale deoarece este considerat un puternic antiseptic şi un reconstructor efectiv al ţesuturilor. În acest mod, se evită infectarea, se accelerează procesul de cicatrizare şi se atenuează cicatricile sau semnele ulterioare rănilor sau arsurilor.

Argintul coloidal stimulează creşterea oaselor

La sfârşitul anilor 70, secolul trecut, doctorul Robert O. Becker, menţionat anterior, a descoperit, în timp ce studia capacitatea de regenerare a ţesuturilor umane, că argintul coloidal grăbeşte creşterea oaselor. A observat că, în plus, elimină infecţiile înconjurătoare fără a leza ţesuturile sănătoase şi reduce până la 50% timpul de convalescenţă în cazuri de fracturi.

Presupune un ajutor în timpul sarcinii şi pentru făt, de asemenea

S-a demonstrat că argintul coloidal favorizează creşterea şi sănătatea fătului şi face ca naşterea şi perioada de recuperare de după naştere a mamei să fie mai uşoare şi mai rapide.
La tot ce s-a spus trebuie să adăugăm că ajută în dscongestionarea inflamaţiilor, îmbunătăţeşte digestia şi este un tonic general al organismului. De fapt, multe persoane care îl iau zilnic afirmă că se simt mai tinere. Explicaţia stă, conform experţilor, în aceea că organismul, datorită proprietăţilor de prevenţie şi imunopotenţatoare ale argintului coloidal, poate utiliza energiile sale pentru alte sarcini distincte ca să lupte contra bolii.
Concluzionând, argintul coloidal este o alternativă total naturală, eficace şi fără efecte secundare; şi, în plus, este eficace împotriva familiilor microbiene care sunt rezistente la antibioticele convenţionale.
Sursa: http://www.frunza-verde.ro/

TEHNICA ANGELICA PENTRU TAIEREA CORZILOR ENERGETICE

cut-energy-cords
Atunci cand va simtiti blocati in situatii aparent fara iesire sau viata voastra sentimentala sau sociala are de suferit folositi aceasta tehnica simpla pentru a taia cordoanele energetice fata relatiile din trecut care nu va mai servesc.
In timpul procesului toate energiile negative vor fi transformate in energii pozitive.
Intai alegeti un moment potrivit cand stiti ca nu va deranjeaza nimeni,asezati-va intr-o pozitie confortabila, inchideti ochii si faceti cateva exercitii de respiratie care au ca scop sa va centreze in Fiinta voastra si sa va relaxeze intregul corp. Cand sunteti complet relaxati incepeti:
1. Invocati-l pe Arhanghelul Mihail pentru a va taia orice coarda energetica care nu este spre binele vostru cel mai inalt. Vizualizati cu ochii mintii cum acest Arhanghel minunat cu sabia sa taie dintr-o miscare niste corzi care arata precum cordoanele ombilicale ce leaga mama de fat ,ele va leaga de relatii vechi,de oameni care v-au generat sentimente de frica,de credinte false care va blocheaza sau va saboteaza orice succes.
2. Invocati-l pe Arhanghelul Rafael sa vina si rugati-l sa va unga cu energia sa verde smarald vindecatoare fiecare loc de unde corzile au fost taiate. Aceasta energie se simte ca o patura groasa si poate da senzatie de rece.Vizualizati cu ochii mintii cum acest minunat Arhanghel va vindeca cu energia sa locul unde ati fost afectati de energiile negative .
3. Invocati-l pe Maestrul Inaltat Saint Germain pentru a aduce flacara sa violet de transformare si sa arda toate energiile din corpul fizic si spiritual care nu sunt spre binele vostru cel mai inalt, care nu va apartin si nu provin din Lumina si Iubirea divina.Vizualizati cu ochii mintii cum sunteti inconjurati de o flacara violet, aceasta nu este calda ci rece si nu arde ci transforma energiile negative in energii pozitive.
4. Cand credeti ca aceasta transformare a energiilor este completa ,rugati-l pe Saint Germain ori sa va returneze aceasta energie pozitiva voua ori sa o daruiasca Mamei Pamant.
5. Invocati-l iar pe Arhanghelul Mihail sa aspire si sa ia toate energiile reziduale ,sa le duca in a 5-a dimensiune pentru a fi transformate in Lumina.
6. Cereti Universului ca orice energie pe care ati dat-o vreodata oricui,orice gand sau orice emotie in orice  situatie,din orice timp sau orice loc sa fie retrimisa inapoi in corpul vostru . Vizualizati cu ochii mintii voastre cum o imensa energie pozitiva curge inapoi in voi ,in corpul vostru,in campul vostru auric ,in centrul vostru de putere personala,care este chiar sub inima ,deasupra buricului.
7. Multumiti Arhanghelilor Mihail,Rafael si Maestrului St Germain.
Ingerii spun ca atunci cand vom continua sa ne gandim la vechile relatii sau la trecut prea mult aceste corzi taiate se pot reatasa. Deci…de fiecare data cand va dati seama ca sunteti in trecut cu gandurile voastre spuneti ferm “ Stop,sterg acest gand” si apoi inlocuiti imediat gandul sau imaginea cu ceva pozitiv , o dorinta pe care o aveti ,o imagine care va face sa va simtiti bine sau o rugaciune pentru sanatate si fericire.
Sa va fie de folos tuturor,Doamne ajuta!
Sursa: http://vindecaviata.wordpress.com/

Previziuni terifiante pentru 2013-2020: anul și apocalipsa!

"Sfârşitul lumii" din 21 decembrie 2012 nu a fost primul și nici ultimul! A fost doar cel mai mediatizat și, totuși, iată, nu a avut loc. Pasiunea pentru subiect nu s-a stins, însă: "cunoscătorii" propovăduiesc nu mai puțin de alte opt apocalipse, "programate" până la sfârșitul anului 2020!

  • Salvarea vine din Cosmos - Poţi scăpa de apocalipsă şi în Bugarach, o localitate de 200 de locuitori din sudul Franţei, în apropierea Pirineilor. Se spune că sub muchia lungă a muntelui e rampa de lansare şi de evadare către spaţiul cosmic. De acolo, în ziua apocalipsei, cei selectaţi urmează să fie salvaţi de extratereştri. Până atunci, localnicii închiriază apartamente cu 4 camere pentru 1.500 de euro pe zi, corturi cu 450 de euro sau vând apă de izvor, despre care zic că e miraculoasă, cu 15 euro sticla.
PUBLICITATE
evz.ro a făcut "inventatul" celor opt "sfârșituri ale lumii". Iată-le, așa cum le-a cules din lumea internauților obsedați de temă:


2013: lupul monstruos înghite soarele

Pentru anul 2013 cercetătorii amatori programează Ragnarok (Ziua Judecăţii sau Ispăşirii), conform mitologiei scandinave - ultima bătălie dintre zei şi monştri, în timpul căreia va pieri lumea actuală. Conform profeţiei, în ziua Ragnarok-ului un lup monstruos Fenrir va înghiţi soarele şi va arunca lumea în beznă. Apoi marea va ieşi din albia sa, iar din adâncurile ei va apărea şarpele mondial Jormungand, care împreună cu Gigantul de Foc Surut şi Împărăteasa Lumii de Dincolo Heli, dar şi cu Zeul perfid Loki, va lupta cu Zeul Suprem Odin. Iar în timpul acestei lupte Surt va arde complet lumea existentă.
 


2014: un nor de praf cosmic ne "mătură"

La Sistemul solar va ajunge un nor de praf cosmic, care va mătura totul în calea sa.


2015: moartea civilizației

Sfârşitul ciclului de 9576 de ani, ce duce la moartea civilizaţiei. Această teorie a fost emisă, cu aproximativ 20 de ani în urmă, de către istoricul ucrainean Nicolae Cimîhov. În opinia sa, coliziunile naturale şi sociale de pe Pământ sunt cauzate de fenomene cosmice, în special, de crizele provocate de aranjarea corespunzătoare a planetelor sistemului solar în anumite perioade de timp. Astfel de situaţii apar la fiecare 1596 ani - acesta fiind ciclul de bază. Iar şase cicluri de acest fel constituie exact 9576 ani, care se vor încheia în anul 2015.


2016: emisiile de gaze dezlănțuiesc potopul

James Hansen, cercetătorul stării climatice a Pământului şi şeful Institutul Studiilor Spaţiale Goddard, consideră că, dacă nu vor fi luate sub control emisiile de gaze cu efect de seră, procesul de distrugere completă a gheţarului Groenlanda va fi ireversibil şi deja în anul al 16-lea, cea mai mare parte a uscatului va fi inundată.


2017: sfârșitul Rusiei - sfârșitul lumii

Sfârşitul lumii conform teoriei catastrofelor ierarhice. Dacă e să vorbim pe scurt, fiecare catastrofă ierarhică nouă are loc mai rapid decît cea anterioară, conform timpului în proporţie de 3 la 1. Autorul a asociat prima catastrofă ierarhică cu epoca lui Petru I, care a venit după 700 de ani de la încreştinarea Rusiei. Următoarea etapă a "degradării" - de la epoca lui Petru cel Mare până la Revoluţie şi Războiul Civil a durat aproximativ 230 de ani. Perioada sovietică - 75 de ani. Ca, în sfârşit, cea de-a patra etapă, care finalizează istoria societăţii ruse cu durata de 25 de ani să se finalizeze în anul 2017, Sfârşitul Rusiei constituind şi sfârşitul lumii.


2018: războiul nuclear

Acesta ar fi anul războiului nuclear prezis de Nostradamus.


2019: coliziunea cu un asteroid

Coliziunea cu asteroidul 2002 NT7. În ciuda faptului că oamenii de ştiinţă susţin că, o apropiere periculoasă cu ar fi posibilă mai târziu, în anul 2029, iar apoi în anul 2036, când asteroidul va zbura de 10 ori mai aproape de Pământ, decât se află Luna faţă de noi.


2020: apocalipsa după Isaac Newton

Isaac Newton, bazându-se pe previziunile Sf. Ioan Bogoslov, a calculat că sfârşitul lumii va avea loc exact în acest an. Dar ceva concret despre anul 2020 încă nu se ştie.


Sursa: www.libertatea.ro