marți, 28 octombrie 2014

Platosa Sfantului Patrick – cea mai puternica rugaciune de protectie


Platosa Sfantului Patrick (Patriciu) este o rugaciune populara, atribuita Sfantului Patrick. Este o rugaciune foarte puternica, pentru protectie.

Platosa Sfantului Patrick (Patriciu) este o rugaciune populara si indragita, atribuita Sfantului Patrick, sfantul patron al Irlandei si unul dintre cei mai iubiti sfinti ai acestei tari. Este o rugaciune foarte puternica pentru protectie, cunoscuta si sub numele de "Faeth Fiada". Traditia spune ca ar fi fost scrisa in 433 I. H. chiar de Sfantul Patrick, inainte de convertirea regelui Leoghaire la crestinism, insa vocile contemporane spun ca adevarul autorul este de fapt anonim. Rugaciunea originala cunoaste mai multe variante si am tradus in acest articol doar cateva fragmente ale uneia dintre variante.
rugaciune
Foto: Rugaciune, Shutterstock
Puteti citi integral rugaciunea in limba engleza AICI sau AICI, in limba romana AICI. Merita mentionat si faptul ca sunt multi cei care rostesc varianta prescurtata a rugaciunii si anume ultimele 15 randuri. Se memoreaza usor si le puteti repeta ori de cate ori simtiti nevoia de protectie sau simtiti ca sunteti atacat energetic.

Platosa Sfantului Patrick - Rugaciunea de protectie a Sfantului Patrick

Ma inalt astazi prin
Puterea Cerurilor,
Lumina Soarelui,
Stralucirea lunii,
Splendoarea focului,
Viteza luminii,
Iuteala vantului,
Adancimea marii,
Stabilitatea pamantului,
Fermitatea pietrei.
Ma inalt astazi prin
Puterea lui Dumnezeu care sa ma calauzeasca
Forta lui Dumnezeu care sa ma sustina
Intelepciunea lui Dumnezeu care sa ma ghideze
Ochiul lui Dumnezeu care sa se uite inaintea mea,
Urechea lui Dumnzeu care sa ma auda,

Cuvantul lui Dumnezeu care sa vorbeasca pentru mine,
Mana lui Dumnezeu care sa ma ocroteasca,
Scutul lui Dumnezeu care sa ma protejeze.
Hristos cu mine,
Hristos inaintea mea, 
Hristos in spatele meu, 
Hristos inauntrul meu, 
Hristos dedesubtul meu,
Hristos deasupra mea,
Hristos de-a dreapta mea,
Hristos de-a stanga mea,
Hristos cand ma intind,
Hristos cand ma asez,
Hristos cand ma ridic,
Hristos in inima fiecarui om care se gandeste la mine, 
Hristos in gura fiecarui care vorbeste de mine, 
Hristos in fiecare ochi care ma vede,
Hristos in fiecare ureche care ma aude.

Sursa: www.garbo.ro

Cele 7 Flacari ale Inimii: Descopera care este busola divina a destinului tau



Ziua ta de nastere te poate ajuta sa descoperi care este flacara inimii tale, oferindu-ti perspective inedite asupra existentei tale:

Flacara inimii tale arde puternic si, indiferent de circumstante, nimic nu o poate stinge. Ea poate fi atenuata, poate fi reprimata, poate fi tinuta sub tacere, insa ea este raza calauzitoare a destinului tau, busola ta spirituala. Ziua ta de nastere (ziua saptamanii in care te-ai nascut) te poate ajuta sa descoperi care este flacara inimii tale, oferindu-ti perspective inedite asupra existentei tale.


Daca te-ai nascut luni - Flacara inimii tale este Flacara Cerului

Felicitari! Busola inimii tale este reprezentata de Flacara Cerului. Ea aduce inspiratie, talent, libertate, iubire, energie, scantei de iubire infinita si neconditionata. Contine totodata in ea un strop de divinitate, ajutandu-te sa iti gasesti reperele atunci cand te simti pierduta. Deasupra ta se afla cerul caci ai stabilitatea pamantului. Nu te lasi infranta in fata dificultatilor vietii intrucat crezi in sinea ta ca esti calauzita de o forta aflata deasupra tuturor. Te faci remarcata cu usurinta prin felul tau de a fi. Ai o alura nobila, demna, atragi deopotriva simpatii si invidii prin atitudinea ta.

Daca te-ai nascut marti – Flacara inimii tale este Flacara Vietii

Felicitari! Busola inimii tale este reprezentata de Flacara Vietii. Prin sangele tale curge viata insasi si simti acest lucru in setea si puterea de viata pe care le ai. Flacara Vietii aduce cu ea pasiune si dorinte, dragoste de oameni, dragoste de frumos, dragoste de natura. Esti etern indragostita de viata si de tot ceea ce inseamna ea. Ii accepti provocarile cu entuziasm, vitalitate si deschidere catre posibilitatil. Iti place sa nu fii spectactor la ceea ce ti se intampla si te implici activ in viata ta.

Daca te-ai nascut miercuri – Flacara inimii tale este Flacara Transformarii

Felicitari! Busola inimii tale este reprezentata de Flacara Transformarii. Este una din flacarile care te fac sa iti doresti sa evoluezi in permanenta, sa nu ramai prizonier al statu-quo-ului si sa iti doresti sa aduci imbunatatiri ale lumii in care in care traiesti. Aceasta busola spirituala te ghideaza pe un drum interesant in viata, un drum incarcat cu prefaceri, transformari, evolutii. Transformarea este calea cea mai sigura de a te asigura ca te afli pe drumul cel bun in viata.

Daca te-ai nascut joi – Flacara inimii tale este Flacara Soarelui

Felicitari! Busola inimii tale este reprezentata de Flacara Soarelui. Este o flacara care se distinge de celelalte prin stralucire si vibratie, ajutandu-te sa ai o vibratie inalta chiar si in cele mai dificile si grele situatii. Aceasta busola spirituala are o influenta semnificativa asupra ta. Ea se asigura ca impactul pe care il ai asupra celor din jur este unul puternic. Te faci cu usurinta remarcata si cei care te intalnesc raman adesea sub impactul intalnirii cu tine. Esti perceputa drept o persoana speciala, ce luminezi drumul celorlalti prin cunostintele, forta interioara si viziunile pe care le detii.

Daca te-ai nascut vineri – Flacara inimii tale este Flacara Furtunii

Felicitari! Busola inimii tale este reprezentata de Flacara Furtunii. Este o flacara cu o energie ambivalanta si de aceea trebuie gestionata cu atentie. Ea poate scoate la suprafata atat calitatile tale, cat si defectele, ea iti poate face drumul lin in viata sau, din contra, il poate presara cu obstacole. Dupa ce se calmeaza insa, furtuna poate aduce cu ea o liniste incredibila, un sentiment de pace inegalabil. Invata sa iti gestionezi propriile furtuni interioare si vei avea o viata frumoasa, presarata cu evenimente benefice.

Daca te-ai nascut sambata – Flacara inimii tale este Flacara Devenirii

Felicitari! Busola inimii tale este reprezentata de Flacara Devenirii. In existenta si viata ta, “a deveni” are un impact mai mare decat “a fi”. Devenirea este mai mult interioara decat exterioara si va veni la pachet cu provocari de natura spirituala. Lucrurile nu-ti vor parveni usor in viata, va trebui sa faci eforturi si sa muncesti pentru fiecare dintre ele. Insa la capatul acestui drum incarcat cu provocari te asteapta o satisfactie imensa, recompense care nici nu iti trec prin cap. Iubirea este o parte calauzitoare a drumului tau in viata, ea te ajuta sa fii si sa devii, dar si sa ii ajuti pe altii sa devina la randul lor.

Daca te-ai nascut duminica – Flacara inimii tale este Flacara Inaltarii

Felicitari! Busola inimii tale este reprezentata de Flacara Inaltarii. Este o busola spirituala care te calauzeste catre un parcurs existential frumos in viata, incarcat de armonie, echilibru si deschidere spirituala. Reusesti sa te inalti deasupra tuturor provocarilor si reusesti sa iti indeplinesti toate dorintele inimii. Cand ochii tai reusesc sa vada splendoarea, frumusetea si iubirea din jur, le vei avea la randul tau.


Sursa: www.garbo.ro

Profeție Nostradamus, 2015. Catrenul care cutremură lumea



Un catren al lui Nostradamus, care se referă la anul 2015,  a început să producă panică în rândul  populației lumii.
Potrivit interpreților specializați în Nostradamus, 70% dintre profețiile sale s-au îndeplinit până acum, iar una dintre cele mai crunte predicții trimite la anul 2015, informează Realitatea.net.
Potrivit interpretării unui catren scris de Nostradamus, un seism extraordinar de puternic va distruge California în anul 2015, scrie Beforeitsnews.com. Nostradamus spune că un mare cutremur va lovi Lumea Nouă, adică pământurile din vest", iar Califonia este un loc logic unde s-ar putea intampla asta.

Potrivit astrologilor, când „Mercur e în Săgetator, Saturn 'dispare', urmatoarea dată când planetele Marte și Saturn vor avea o astfel de poziție pe cer va fi data de 25 noiembrie 2015.

Textul lui Nostradamus:
„O mișcare în panta a pamantului, o mare calamitate,
Peste Pamanturile din Vest si Lombardia
Va fi foc pe nava, ciuma si captivitate:
Mercur în Sagetator. Saturn 'dispare'."

Sursa: www.dcnews.ro