sâmbătă, 25 octombrie 2014

Minunea vindecătoare. O rădăcinoasă populară distruge tumorile canceroase


Elimină toxinele din organism, face minuni pentru potență și scade tensiunea arterială. Acum, cercetătorii au găsit un alt beneficiu important pe care îl aduce țelina. Un compus pe care îl conține este foarte eficient în combaterea mai multor tipuri de cancer, printre care cel pancretic, ovarian, hepatic, de stomac, pulmonar și de sân.
Cercetătorii de la National Natural Science Foundation din China și cei  de la  America’s National Cancer Institute au izolat apigenina și i-au studiat efectul asupra tumorilor. În urma testelor de laborator, au observat că epigenina inhibă tumorile de la nivelul ficatului, plămânilor sau stomacului.
Un alt studiu, publicat în  Molecular Cancer a avut rezultate similare în cazul cancerului pancreatic.
Apigenina combate, de asemenea și cancerul de sân agresiv. Cercetătorii de la Universitatea Missouri au descoperit că acest compus micșorează tumorile de la sâni.
”Acesta este primul studiu care demosntrează că apigenina care poate fi extrasă din țelină și din alte surse naturale, este eficientă împotriva cancerului de sân”, a declarat Salman Hyder, profesor la Universitatea Missouri.
Sursa: http://www.doctorulzilei.ro/

Ceaiul de ghimbir: 12 efecte surprinzatoare

CEAI DE GHIMBIR. Această băutură grozav de sanatoasa este recomandată pentru tulburările digestive, întărirea sistemului imunitar şi calmarea greţurilor matinale care apar în cazul unor femei însărcinate. Ceaiul de ghimbir este foarte eficient impotriva unor tipuri de cancer, reduce inflamaţiile articulare şi durerile reumatice, intareste imunitatea organismului si scade nivelul colesterolului rău
Ghimbirul face parte din familia Zingiberacea si este considerat un aliat remarcabil pentru sanatate putand trata multe afecţiuni şi oferi rapid beneficii pentru sistemul digestiv. A fost utilizat ca plantă medicinală încă din antichitate pentru a ameliora problemele reumatice şi pentru a trata semnele de răceală şi gripă. Cercetările asupra ghimbirului au scos la iveală proprietăţi digestive şi anticancerigene, utilizări cosmetice şi o eficienţă surprinzator de buna a ceaiului de ghimbir în tratarea cancerului de colon şi a celui ovarian.
Desi ghimbirul poate fi consumat si sub forma condimentelor, pentru a conferi mâncărurilor, sucurilor proaspete sau prăjiturilor o aromă unică, revigorantă, pentru a putea profita de deplin de proprietatile binefacatoare ale ghimbirului trebuie să apelăm la varianta infuziei. O cană cu ceai de ghimbir pe zi contribuie la combaterea problemelor respiratorii si la diminuarea stresului , are un puternic efect antiinflamator şi întăreşte imunitatea organismului.

Ceai de Ghimbir – beneficii şi proprietăţi curative

Ghimbirul conţine calciufiermagneziumangan, potasiu, proteine, carbohidraţi, fibre alimentare, seleniu, sodiu, vitaminele C, E şi B6.Uleiurile volatile din ghimbir au efecte analgezice, sedative şi antitermice. Acestea îi dau gustul şi aroma specifică şi favorizează mişcarea muşchilor tractului gastrointestinal, contribuind la o mai bună digestie.
Ghimbirul are aproape 500 de compuşi identificaţi, mulţi cu activităţi biologice cunoscute, acţionând în feluri diferite, fie influenţând o anumită enzimă sau proteină, fie sprijinind activitatea altor compuşi. Iată câteva dintre beneficiile ghimbirului:

1. Ceaiul e ghimbir ajută la digestie

Ghimbirul este foarte eficient pentru o digestie sănătoasă, el acţionând prin descompunerea proteinelor pentru a elibera stomacul şi intestinele de gaze. Este atât de eficient în acest sens întrucât are de 180 de ori mai multe enzime pentru digestia proteinelor decât legendara papaya.
Odată ingerat, ghimbirul favorizează eliberarea unor enzime importante în procesul de digestie. Aceste enzime au un rol esenţial, deoarece ajută la absorbţia eficientă a nutrienţilor din alimentaţie. De asemenea, ajută la digerarea mâncărurilor grase prin stimularea producţiei de salivă şi uşurarea procesului de înghiţire.
Ceaiul de ghimbir combate disconfortul digestiv prin îmbunătăţirea absorbţiei de substanţe benefice din alimente şi prevenirea supraalimentaţiei. Prin urmare, ceaiul de ghimbir consumat după mesele îmbelşugate este excelent pentru recăpătarea controlului asupra digestiei.
În plus, consumat zilnic, ceaiul de ghimbir poate preveni apariţia diareei, a flatulenţelor, a balonării şi a indigestiei datorită substanţelor chimice din compoziţia sa, care tonifiază musculatura tractului digestiv, şi împiedică nivelul crescut de acid gastric, care poate cauza arsuri stomacale.

2. Ceaiul de ghimbir are efecte anti-ulcer

Ghimbirul are efecte importante anti-ulcer comparabile cu ale multora dintre medicamentele eliberate pe bază de reţetă şi conţine o substanţă numită zingibain, care distruge paraziţii şi ouăle lor. Extractele de ghimbir, testate în laborator, distrug o serie de paraziţi, cum sunt cei din peştele crud, în decurs de 16 ore. De aceea, infuzia de ghimbir este indicată în tratarea bolilor parazitare.
În caz de indigestie şi inapetenţă, se amestecă părţi egale de suc de ghimbir, lămâie şi sare şi se administrează înainte de mese. Pentru afecţiuni biliare amestecaţi două părţi de suc de ghimbir cu şapte părţi lapte, apoi fierbeţi până scade la jumătate; adăugaţi zahăr şi beţi înainte de culcare. Dacă va confruntaţi cu dureri de stomac sau de intestine, se recomandă o infuzie din ghimbir uscat, amestecat cu ulei de ricin, sau un amestec de răşină şi pudră de ghimbir.

3. Calmează greţurile matinale cu ceai de ghimbir

Ghimbirul calmează greţurile matinale care apar la unele femei însărcinate, atâta timp cât în sarcina se consumă o cană de ceai de ghimbir la două zile. Este un remediu eficient, care poate să fie folosit în siguranţă de femeile însărcinate care se confruntă cu acest simptom neplăcut.
Este cel mai bun remediu natural pentru greaţă, în toate formele sub care se găseşte: ulei esenţial, capsule, macerat în alcool, marinat în miere, murat în saramură sau oţet, după metodele orientale şi în special japoneze, fiert în supe ori preparat ca ceai, în infuzie.
Diminuează durerile menstruale
Această plantă este un remediu natural şi foarte util în diminuarea durerile menstruale. Dacă simptomele prezentate în fiecare lună vă complesesc, încercaţi să vă aplicaţi de câteva ori pe zi comprese locale cu ceai de ghimbir.E demonstrate ştiinţific că o compresă îmbibată în ceai de ghimbir şi aplicată pe regiunea inferioară a abdomenului poate ameliora durerile şi relaxează musculatura.

4. Ceaiul de ghimbir scade tensiunea

Ghimbirul scade tensiunea relaxând vasele de sânge ce înconjoară muşchii, facilitând circulaţia sanguină în tot corpul. Ajută la prevenirea şi tratarea greţurilor cauzate de mişcare şi calmează ameţelile.Ceaiul de ghimbireste excelent şi pentru o bună circulaţie a sângelui, previne formarea cheagurilor şi ajută la transportul oxigenului şi asubstanţelor nutritive către toate organele vitale din corp, inclusiv către penis (de unde şi efectul afrodisiac). Aminoacizii şi mineralele din rădăcina de ghimbir promovează de asemenea nivelul de eritrocite, drept urmare este reduc riscul de boli cardiovasculare.

5. Ceaiul de ghimbir ajută în răceli şi gripe

Putem să apelăm la efectele curative ale ghimbirului pentru a combate afecţiunile respiratorii. Este deosebit de eficient în tusea expectorantă, prin curăţarea plămânului, însă şi în problemele respiratorii alergice, cum este astmul. Ceaiul de ghimbir ajută în răceli şi gripe prin inducerea transpiraţiei şi tonifică sistemul imunitar. În plus, are acţiune expectorantă, fiind benefic pentru a scăpa de tuse, bronşită, iritaţii ale gâtului. Un mod simplu de a face ceai de ghimbir este să aduceţi apa la fierbere, tăiaţi câteva felii de ghimbir şi lăsaţi-le să fiarbă la for mic în apă pentru 10-15 minute. Ceaiul de ghimbir este extrem de eficient în tratarea răcelilor datorită faptului că decongestionează căile nazale superioare, umezeşte muscoasa gâtului, ajutând astfel la ameliorarea tusei, şi favorizează expectoraţia, care grăbeşte astfel procesul de vindecare.
Prepară-ţi acasă o cană de ceai de ghimbir după următoarea reţetă: Cojeşte rădăcina de ghimbir proaspată, taie o bucata mică şi dă-o pe răzătoare până când obţii 2-3 linguriţe de răzătură. Pune ghimbirul într-o cană şi toarnă peste apă fierbinte care să acopere 3/4 din cană (este preferabil să torni apa după ce a clocotit vreo 2 minute), apoi completează restul cu suc proaspăt de lămâie sau lime. Dacă bei ceaiul îndulcit sau eşti răcit, adaugă o linguriţă de miere (de tei sau salcâm) şi acoperă mixtura, lăsând-o câteva minute să infuzeze bine. Trece-l printr-o strecurătoare ca să scapi de răzătură şi consumă-l cât este cald. ATENTIE: Este foarte important să se consume rădăcina proaspătă de ghimbir, nu pliculeţele cu prafuri destul de incerte ca origine.

6. Ceaiul de ghimbir ameliorează simptomele supărătoare ale afecţiunile respiratorii: alergii, astm

Nutriţionistul Phyllis Balch scrie în cartea sa “Prescription for Herbal Healing” că ghimbirul acţionează prin inhibarea unui component al sistemului imunitar care provoacă alergiile şi astmul. Cercetători francezi au arătat într-un studiu publicat în decembrie 2008 în jurnalul “International Immunopharmacology” că ghimbirul reduce inflamaţiile cailor respiratorii, în special în plămâni, reducând simptomele respiratorii asociate cu alergiile de sezon.

7.Ghimbirul este foarte eficient împotriva cancerului

Ghimbirul este unul dintre cei mai redutabili duşmani ai cancerului, considerat chiar a avea un efect antitumoral în leucemii.Extrasele de ghimbir stimulează imunitatea prin creşterea activităţii timusului şi splinei, precum şi producţia de fagocite. Şi în cancerul de sân este indicat consumul de ghimbir, care se pare că ar inhiba invazia, motilitatea şi aglutinarea celulelor canceroase.

8.Tulburări sexuale

Cercetatarile ştiinţifice efectuate asupra ghimbirului atestă faptul că această plantă aromatică este utilă persoanelor care suferă de tulburări sexuale. Potrivit specialiştilor, efectul „viagra” al ghimbirului poate îmbunătăţi viată sexuală, acesta acţionând asupra organelor genitale, îmbunătăţind circulaţia sangvină.

9.Reduce inflamaţiile articulare şi durerile reumatice

Ghimbirul reduce inflamaţiile articulaţiilor, fiind recomandat adesea în artrită reumatoidă. De asemenea, dacă beţi o cană de ceai de ghimbir după ce aţi depus efort fizic, puteţi evita apariţia febrei musculare şi a durerilor de încheieturi, în general. În cazul inflamatiilor locale, de tipul luxatiilor sau entorselor, compresele cu ghimbir fac minuni.

10.Scade nivelul colesterolului rău

Studiile recente arată că ghimbirul scade nivelul colesterolului rău din organism, reducând riscul bolilor de inimă. Contribuie la o bună circulaţie a sângelui, printr-un complex optim de minerale şi aminoacizi, eficient în lupta cu bolile cardiovasculare. În plus, această plantă întăreşte imunitatea organismului, printr-o combinaţie de antioxidanţi care, în paralel, se dovedeşte eficientă şi în lupta cu colesterolul şi chiar în prevenirea cancerului.

11.Ceaiul de ghimbir are efecte analgezice puternice

O cană de ceai de ghimbir reduce prostaglandinele care sensibilizează receptorii durerii din terminaţiile nervoase, demonstrând efecte puternic analgezice. Este un bun remediu împotriva stresului, iar potrivit specialiştilor, efectul ceaiului de ghimbir este similar cu cel al anxioliticelor uşoare, tip Xanax.

12.Ceaiul de ghimbir intareste imunitatea organismului

Întăreşte sistemul imunitar datorită cantităţii mari de antioxidanţi, care reduc riscul de infecţii sau afecţiuni. De exemplu, o ceaşcă de ceai de ghimbir consumată zilnic poate reduce semnificativ riscul de accident vascular cerebral deoarece substanţele active din ghimbir blochează depozitarea grăsimilor pe artere, reduc nivelul de cholesterol rău şi ajută la prevenirea diferitelor forme de cancer.

Ceai de ghimbir – Precauţii şi contraindicaţii

Ghimbirul nu ar trebui folosit de către persoanele cu inflamaţii ale stomacului sau plămânilor. Efectele secundare sunt rare şi apar atunci când se foloseşte fără discernământ sau se consumă în cantităţi mari, zilnic.
Totuşi, există persoane sensibile, cărora le poate provoca arsuri la stomac. În cazul femeilor însărcinate, se recomandă prudenţă; se poate administra ghimbir, împotriva greturilor şi ameţelilor, dar nu pe termen lung.
Persoanele cu pietre la fiere trebuie să se sfătuiască cu medicul înainte de a recurge la un tratamament cu ghimbir. Evitaţi să luaţi ghimbir, cu două săptămâni înainte de a suferi o intervenţie chirurgicală.
Reacţii cu alte medicamente ale ceaiului de ghimbir
Ghimbirul poate prelungi starea de somn, dacă este luat împreună cu barbituricele. Consumul zilnic de ghimbir poate să intervină în absorbţia fierului şi a vitaminelor liposolubile.
Ghimbirul sporeşte puterea unor medicamente ca aspirina, clopidogrel (Plavix), ticlopidine (Ticlid), warfarin (Coumadin), fapt ce poate duce la apariţia unor hemoragii (stimulează circulaţia).
Oricum l-aţi prefera, fie în feluri de mâncare condimentate, în băuturi naturale ori preparat sub formă de ceai, ghimbirul vă va surprinde şi energiza organismul, prin gustul deosebit şi efectele benefice pentru sănătate. Consumat cu moderaţie, ceaiul de ghimbir ajută la o bună funcţionare a organismului, facilitează însănătoşirea şi previne apariţia anumitor boli.

Sursa: http://www.frunza-verde.ro/

BISERICA A DORIT SA TINA SECRET! CE AU DESCOPERIT SPECIALISTII DESPRE EVANGHELIE!

BISERICA a dorit sa tina SECRET! Ce au descoperit specialistii despre EVANGHELIE!
Biserica a dorit sa tina in secret aceasta Evanghelie apocrifa descoperita in anii ’70 care a fost considerata drept  autentica, dar specialistii au facut recent lumina in acest caz.
In urma compararii pigmentilor cernelii folosite cu cerneala altor documente din aceeasi epoca istorica, printre care si niste documente mult mai mundane, cum ar fi un atestat de casatorie egiptean sau contracte de proprietate, s-a ajuns la concluzia ca textul apocrif este autentic.
Evanghelia dupa Iuda este un text scris in limba copta in care Iuda este considerat principalul apostol al lui Iisus, un apostol fara de care nu s-ar fi putut infaptui misiunea lui Iisus pe Pamant, imagine cu totul diferita de cea a tradatorului care si-a vandut sufletul pentru 30 de arginti din evangheliile recunoscute de bisericile crestine. Conform acestei evanghelii, Iuda il da pe Iisus pe mana autoritatilor la solicitarea expresa a acestuia, in cadrul unui plan menit sa-i elibereze spiritul din corp.
In cadrul unei analize a documentului apocrif coordonata de National Geographic Society, o echipa de cercetatori coordonata de Joseph Barabe, de la McCrone Associates din Illinois, a analizat cerneala cu care a fost scrisa aceasta evanghelie. Unele substante chimice din cerneala au parut sa nu corespunda pana in momentul in care Barabe si colegii sai au putut analiza comparativ o serie de documente egiptene din secolul III d.Hr., pastrate la Muzeul Luvru, documente ce dateaza din aceasi perioada cu aceasta Evanghelie apocrifa.
“Ceea ce am aflat din analiza unor studii realizate de cercetatori francezi asupra documentelor din acea perioada este ca tehnologia de obtinere a cernelii trecea printr-o perioada de tranzitie”, a declarat Barabe pentru LiveScience, iar in aceste conditii, ciudatenia amestecului chimic ce compune cerneala cu care a fost scrisa Evanghelia dupa Iuda a devenit explicabila.
Echipa coordonata de Joseph Barabe are experienta in acest domeniu, reusind sa identifice drept un fals o Evanghelie denumita “Archaic Mark”, despre care se spune ca este un manuscris din secolul XIV si care s-a dovedit a fi un fals modern.
Joseph Barabe a organizat o echipa formata din oameni de stiinta cu o varietate de specializari, care au supus aceasta evanghelie unor seturi intensive de analize, atat prin microscopie cat si spectroscopie.
Primele concluzii ofereau putine sperante ca textul ar fi fost autentic din secolul III d.Hr. Documentul a fost scris cu doua cerneluri, una neagra si una maro, amestecate. Cerneala neagra se numea “negru de lampa” si corespundea scrierilor egiptene din Antichitate si pana in secolul III d.Hr. Cerneala maro ramanea, insa un mister. Era o cerneala bogata in fier, folosind pigmenti din fiere, dar nu continea sulf, substanta intalnita de obicei in cernelurile de acest fel.
Alte indicii sustineau insa autenticitatea documentului. Cel mai greu de infirmat era faptul ca cerneala nu era adunata in pliurile papirusului, ceea ce sugera faptul ca documentul a fost scris inainte de a aparea pliurile, ca semn de imbatranire. Daca cineva ar fi incercat sa scrie pe un papirus pe un papirus pliat in prealabil, in fel si chip, pentru a parea vechi, cerneala s-ar fi adunat in aceste pliuri – un semn sigur ca este vorba de o contrafacere. In schimb, Evanghelia dupa Iuda a fost scrisa pe un papirus nou, neted, care apoi a imbatranit natural.
Pentru a elucida misterul cernelii maro, Barabe a cautat si alte studii despre cernelurile folosite in Egipt. Studiul asupra certificatelor de casatorie egiptene si al documentelor de proprietate s-a dovedit salvator pentru a sustine autenticitatea evangheliei apocrife.
Astfel, contractele din Egipt, la mijlocul secolului III d.Hr., erau intr-adevar scrise in cerneala “negru de lampa”, in stilul egiptean traditional, dar erau inregistrate oficial in stilul traditional grecesc, folosind cerneala maro bogata in fier. Existenta ambelor tipuri de cerneala pe documente din aceeasi perioada de timp explica misterul celor doua tipuri de cerneala cu care a fost scrisa evanghelia apocrifa. Mai mult decat atat, cernelurile pe baza de metal din acea perioada contineau foarte putin sulf, la fel ca si cerneala cu care a fost scris documentul apocrif.

Sursa: agerpres.ro
http://www.caplimpede.ro/

Mercur in mers direct in Balanta- 25 octombrie 2014. Vorba dulce mult aduce








Iisus Hristos a afirmat ca: "Prin cuvintele tale te vei salva, prin cuvintele tale te vei condamna.” Multi oameni au fost cauza dezastrului din viata lor, pronutand cuvinte nesabuite.
Dupa trei saptamani de mers aparent retrograd, Mercur isi reia mersul direct de pe gradul 16: 46 Balanta, dar pana pe 9 noiembrie, cand ajunge pe gradul 2:46 Scorpion, inca mai suntem sub influenta lui Mercur deoarece strabate gradele zodiacale 16 Balanta -3 Scorpion pentru a treia oara. Dupa o perioada tulbure, grea, in care nu prea am stiut “pe ce talere sa ne asezam problemele“ astfel incat sa simtim un echilibru in viata noastra, acum ceata incepe sa dispara incet, incet, si putem lua hotarari importante. Inca mai suntem in laboratorul cosmic al entitatilor mercuriene ce ne indeamna sa dam deoparte tot ceea ce aduce frustrari vietii noastre. Mercur ca si mesager al Zeilor, are un picior in lumea fizica si altul in lumea nevazuta. Abilitatea lui de a calatori intre lumi arata ca poate trece barierele fizice, mentale si spirituale, de aceea, perioada de retrogradare poate fi de un real ajutor daca suntem atenti la mesaje, oameni, trecut.
Iesind din miscarea aparent retrograda, energia lui Mercur in Balanta este in fuziune cu Nodul Nord in Balanta si in opozitie cu Uranus in conjunctie cu Nodul Sud in Berbec ceea ce arata ca trecutul poate oferi destule surprize prezentului. Cu Nodul Nord in Balanta, calea sortita de crestere, evolutie este prin parteneriatele care pot cultiva pacea, seninatatea, diplomatia, frumusetea si blandetea sufletului. Balanta se opune semnului Berbec, deci pacea se opune razboiului, acordul se opune dezacordului, armonia se opune tensiunii. Acuma, Mercur in conjunctie cu Nodul Nord in Balanta ne cere sa facem un acord scris, verbal ca putem sa ne vindecam de lupte, razboi, ca putem sa ne calmam, ca putem comunica in pace, ca putem face prin cuvinte adevarate magii albe pentru sufletul celor din jur. Este foarte important sa avem incredere in abilitatile noastre mentale, in intuitia noastra, in ideile si relatiile noi. Dar nu trebuie sa uitam ca Nodurile lunare formeaza de fapt o opozitie, adica Nodul Nord in Balanta este in opozitie cu Nodul Sud in Berbec, si ca in orice aspect de opozitie, cresterea se datoreaza abilitatii noastre de a negocia cu dusmanul, de a transforma dusmanii in aliati. Acum, “dusmanul" –Nodul Sud in Berbec este in casa X si ofera o mare presiune karmica legata de functii inalte, sefie, presedinte, viata sociala, probleme profesionale, tendinte dictatoriale. Mercur in conjunctie cu Nodul Nord in casa IV arata ca securitatea emotionala, securitatea tarii, familiei, o putem realiza prin diplomatie, minte sanatoasa, cuvinte magice, discutii echilibrate, conversatii pasnice. A venit timpul sa invatam ca evolutia se face in echipa si ca trebuie sa fim responsabili fata de familie, parinti, tara.
Mercur in conjunctie cu Nodul Nord in Balanta si in opozitie cu Uranus in Berbec in conjunctie cu Nodul Sud in Berbec este un aspect al urgentei, totul freamata, cuvintele mangaie dar si lovesc, cuvintele vindeca dar si otravesc. Mercur este o planeta rapida dar acum totusi se misca incet, nu s-a trezit inca la realitatea prezenta iar Uranus ne grabeste mintea, nu are rabdare, nu are bariere, de aceea va recomand totusi prudenta, cumpatare. In aceasta perioada pot aparea rupturi intelectuale datorita afirmarii ideilor cu o virulenta destul de mare si neacceptarea opiniilor altora, poate fi un timp care socheaza totul in jur prin impunerea cu forta a unor idei absurde, mesajele pot fi destul de incurcate. In domeniul relatiilor, extravaganta poate domina uluind chiar si Zeii. In domeniul afectiv, acest aspect poate provoca destule necazuri, pot aparea suferintele morale, mila, chinul dragostei, in domeniul financiar pot aparea judecari pripite, decizii incontrolabile. Aroganta, prostia si fortarea lucrurilor in aceasta perioada vor fi destul de bine “taxate“ de aceasta conjunctura astrala, de aceea, va recomand sa evitati solicitarile, initiativele bruste deoarece pot conduce la destule greseli.

Simbolul Sabian pentru gradul 17 Balanta, gradul intoarcerii in mers direct a lui Mercur:
“Un capitan de marina la pensie, in uniforma, contempla vasele care navigheaza."
Acest simbol arata ca trecutul poate participa indirect sau intr-un mod ascuns in evolutia noastra. Este important totusi sa lasam trecutul deoparte sa nu uitam ca nevasta lui Lot s-a prefacut intr-un stalp de sare fiindca s-a uitat in trecut.
Fabula lui Esop - Lebada si gasca, are multe de spus in urmatoarele zile:
Un om bogat a cumparat odata de la piata o gasca si o lebada. Pe cea dintai o hranea pentru carnea ei, iar pe a doua pentru cantecul ei maiastru. Atunci cand si-a zis ca gasca s-a facut destul de grasa, omul si-a trimis bucatarul la cotetul de pasari pentru a taia delicioasa pasare. Pentru ca seara se lasase deja, si nu a putut vedea bine, bucatarul a inhatat din cotet lebada, si nu gasca. Aflata in pericol de moarte, lebada a slobozit una din cele mai frumoase cantari, si, in acest fel, glasul ei i-a salvat viata.
Deci, urmatoarea perioada ne salveza prin:
Cuvintele bine alese ne scapa de necazuri, in vreme ce acelea prea aspre ne duc catre pieire. Nu-ti fie niciodata teama sa afirmi cu voce tare ceea ce ai de spus. Vorba buna mult aduna, vorba dulce mult aduce.

Adriana Tudosa


Sursa imagine: www.blog.sagmart.com

Sursa: http://www.astrocafe.ro/

Cum ne Afecteaza Viata Energiile Negative

Stiti ca fericirea atrage fericire, corect? Deci, oamenii pozitivi atrag energie pozitiva, persoanele negative sunt atrase de energie negativa. Avem tendinta de a percepe energia negativa ca ceva ce alte persoane au. Sigur, uneori suntem foarte negativisti "du-te departe si lasa-ma in pace lume", dar stiti ca negativitatea se poate inradacina in voi si va fi neobservata? 

Asta pentru ca negativitatea poarta o deghizare numita "realitate". Este usor sa zici ca esti "doar realist" neindraznind sa visezi si sa crezi in acel vis. 

Se presupune ca oamenii pozitivi nu sunt realisti - ei sunt naivi, ca acestia sunt in faza de negare cu capul blocat in nisip si ca ei pun zambete false in fata dificultatilor si asa mai departe. Dar ei sunt cu adevarat fericiti sau are legatura cu energia lor pozitiva? 


Luati in considerare acest lucru: De cand "a fi realist" inseamna ca lucrurile vor merge prost si sa acceptati ca acesta este adevarul?

A fi realist nu inseamna ca esti negativ in mod automat. Atunci cand vedeti lumea dintr-un punct de vedere realist, nu va va ajuta, dar versiunea negativa a realitatii voastre este negativa. 

Daca versiunea voastra de realitate este negativa, va conditionati sa credeti ca tot ceea ce poate merge prost va merge prost si tot ce poate merge bine, va merge probabil prost. Convingeriile inconstiente care au avut loc te fac o persoana negativa fara ca voi sa fiti constienti de ea. 

In cazul in care aceasta negativitate este atat de inradacinata in tine si nu ai observat, cum vei face pentru a determina daca sunteti blocati intr-un nor de energie negativa care atrage persoane nepotrivite, situatii gresite si sentimente gresite? Si cum puteti fi siguri ca aceasta negativitate nu se va perpetua. 

Iata un test rapid pentru a masura nivelul de energie negativa din tine: 

  • Te plangi? Tot timpul sau doar uneori?
  • De multe ori discuti ce se intampla rau in lume sau ceea ce este bine? Aceasta include vremea "teribila", traficul "oribil", economia "proasta", legi "proaste", etc.
  • Critici? Tot timpul sau doar anumiti oameni?
  • Esti atras de drame si dezastre (te poate dezlipi cineva de la televizor, atunci cand este o stire cu un dezastru?)
  • Dai vina pe tine? Tot timpul sau doar in anumite situatii?
  • Crezi ca nu ai nici un control asupra celor mai multe rezultate?
  • Te simti o victima? Vorbesti despre oamenii care fac lucruri pentru tine?
  • Esti recunoscator pentru ceea ce este sau vei fi recunoscator cand lucrurile sunt potrivite pentru tine?
  • Simti ca lucrurile se intampla cu tine? Sau crezi ca ele se intampla prin tine?
Aceste ultime doua puncte sunt importante: In cazul in care nu esti recunoscator decat atunci can lucrurile merg bine, esti negativ. Daca esti recunoscator pentru ceea ce este, inclusiv scoala vietii neplacuta, atunci poti invita mai multa energie pozitiva in viata ta. 

Crezand ca lucrurile care ti se intampla tie, te pun in rol de victima; este usor sa fi negativ pentru ca este convenabil sa renunti la aceasta putere. Ia in considerare si aceasta varianta: cine sau ce este de vina atunci cand lucruri bune ti se intampla? Nu esti de acord ca esti responsabil de lucrurile bune care ti se intampla - ai muncit din greu, l-ai castigat, etc...dar dai vina pe evenimente extreme sau pe alte persoane atunci cand ai parte de un esec? Deci cand ti se intampla lucruri bune, sunt un rezultat a ceea ce faci, dar cand se intampla lucruri rele, ei sunt de vina? 

Nimanui nu ii place sa auda asta. Este nevoie de curaj pentru a accepta ca tu iti creezi experienta de viata! 

Daca ai raspuns afirmativ la oricare dintre intrebarile de mai sus, ve atrageti energie negativa intr-o oarecare masura! Pentru a sterge energia negativa si sa iti ridici vibratia, va trebui sa te antrenezi pentru a alege o atitudine pozitiva. 

Iata o idee interesanta de luat in considerare: ai observat ca oamenii pozitivi par ca obtin tot ceea ce isi doresc de la viata si chiar daca lucrurile nu merg, ei tot se bucura de viata lor... in timp ce oamenii negativi se vaita despre nenorocirile lor si chiar si de lucrurile bune din viata lor? 

Incercati acesti 3 pasi pentru a sterge energia negativa: 

1. Atitudinea - "Cand te gandesti ca totul este din vina altcuiva, vei suferi foarte mult. Cand iti vei da seama ca tot ce izvoraste este doar de la tine, vei invata pacea si fericirea: - Dalai Lama 

2. Anuleaza gandurile negative si inlocuiestele cu ganduri pozitive. Acest lucru se face cu practica, dedicare si te va face sa iei o decizie de a vedea lumea prin ochii "ceea ce chiar poate merge" in loc de "poate merge prost". 

3. Utilizati iubirea ori spiritualitatea pentru a sterge energia negativa si sa aduceti mai multa lumina si dragoste in viata voastra. Fiti pozitivi, in loc sa absorbiti negativitate. Depasiti trecutul. Credeti in intuitie in loc de "realitate". Nimeni nu vrea ca energia negativa sa patrunda in viata lor, dar multi dintre noi permitem acest lucru. Il permitem inconstient bazat pe trecut care sugereaza un rezultat inevitabil la anumite situatii. Cand o sa depasiti acesta conditie va veti da seama ca viitorul nu este batut in cuie si veti avea mai mult control asupra situatiei voastre decat ati crede - atunci veti putea incepe in a proiecta in mod constient viata voastra. 

Ce se va intampla atunci? Energia ta pozitiva va atrage ceea ce considera ca este bun si potrivit pentru tine: oameni, situatii, lucruri... si veti observa o crestere uriasa in fericirea si pacea ta interioara. 

De ce sa nu alegem energia pozitiva? Daca vei face unele modificari, vei observa rapid multe schimbari pozitive in viata ta. Bucurati-va de sentimentele bune si de abundenta! 


Sursa: www.secretele.com

NOUA ORDINE MONDIALA NU SE MAI SFIESTE SA SE ASCUNDA! CLADIREA PARLAMENTULUI UE ESTE IDENTICA CU TURNUL BABEL! VEZI SEMNIFICATIILE OCULTE ALE CATEDRALEI LUI NIMROD!

NOUA ORDINE MONDIALA nu se mai sfieste sa se ascunda! Cladirea Parlamentului UE este identica cu turnul Babel! Vezi semnificatiile oculte ale catedralei lui Nimrod!

Noua Ordine Mondiala chiar nu se sfieste sa se ascunda cu nimic, asta daca luam in calcul cladirea Parlamentului Uniunii Europene care este identica cu turnul Babel.
Turnul principal, numit cladirea “Louise Weiss”, pare ciudat si modernist. De ce arata neterminata cladirea? Promotorii spun ca aceasta reflecta natura “neterminata a Europei”. Cu toate acestea, o simpla cercetare pe tema cladirii dezvaluie simbolismul intunecat si profund nedemocratic al cladirii. Sursa reala de inspiratie din spatele lui Louise Weiss este expunerea la credintele ezoterice de elita mondiala, aspiratiile lor intunecate si interpretarea Scripturilor antice.
Vom merge direct la subiect: cladirea Louise Weiss este menita sa arate exact ca pictura “Turnul Babel” de Pieter Brueghel cel Batran in 1563. Povestea spune ca Turnul Babel nu a fost finalizat. Deci, Parlamentul ONU practic continua lucrarile neterminate de Nimrod, infamul tiran, care a construit Turnul Babel pentru a-l sfida pe Dumnezeu. Credeti ca aceasta este o buna sursa de inspiratie pentru o institutie “democratica”?
Nimrod si Turnul Babel
Povestea lui Nimrod si Turnul Babel apare in numeroase texte de culturi antice, inclusiv ebraica, islamica, greaca si Cabala. Nimrod este declarat a fi fondatorul si rege al primului imperiu dupa potop. Domeniul sau include Babilon (Babel), Uruk, Akkad si Calne. El este cunoscut a fi un rege care a adus tirania oamenilor in timp ce incerca sa elimine credintele religioase.
In functie de descrierile biblice, Babel a fost un oras de mare umanitate, vorbind o limba unica si migrand catre est. A fost casa lui Nimrod. El a decis ca orasul ar trebui sa aiba un turn atat de mare ca “partea de sus ar trebui sa fie in ceruri”. Acest turn nu a fost totusi pentru inchinare si lauda lui Dumnezeu, dar a fost dedicat pentru slava unui om. Versiunea Midrash povestea ca constructorii turnului au spus:
“Dumnezeu nu are dreptul sa pastreze lumea de sus pentru el insusi, si sa lasa lumea mica pentru noi; de aceea noi va construim un turn, cu un idol si o sabie in varf, astfel incat ea poate aparea ca si cum ne-am propus un razboi cu Dumnezeu “.
Dumnezeu, vazand natura blasfemiatoare a turnului, a dat fiecarei persoana o alta limba pentru a le confunda. In imposibilitatea de a continua munca, oamenii s-au imprastiat in intreaga lume.
Simbolismul Parlamentului UE
Deci constructia Parlamentului European cu imaginea Turnului Babel trimite mesajul ca Nimrod a avut dreptate filozofia si lui Turnul Babel a fost o idee buna. Deci, suntemin cautarea:
– O introducerea treptata a tiraniei
– Eliminarea credintei in Dumnezeu si introducerea dependentei de putere
– Toate persoanele sa vorbeasca aceeasi limba si sa aiba aceeasi religie
– Respingerea lui Dumnezeu in incercarea de a deveni noi dumnezei
Stii ce? Aceste sunt perceptii majore din credintele ezoterice ale elitei Mondiale. Acestia nu sunt crestini si nu sunt legati de nimic. Sistemul credintei lor se bazeaza pe misterul religiilor (ritualuri pagane, cultul soarelui, avandul in vedere pe Lucifer, ca cel care a dat lumina rasei umane, vazandul Dumnezeu ca o forta care doreste sa pastreze oamenii in intuneric). Noua ordine mondiala vrea sa distruga cultul lui Dumnezeu, introducerea unei singure limbi si schimbarea democratiei in tiranie.
Afisul interzis
Iata posterul oficial DE promovare a Parlamentului UE:
poster masonic uniunea europeana
Vedem oameni din Europa la reconstruirea Turnul Babel. Iata cateva puncte de mentionat: in primul rand, avem o confirmare ca cladirea Louise Weiss a fost cu adevarat inspirata de Turnul Babel. Posterul recreaza Turnul exact dupa pictura lui Pieter Brueghel. Apoi, sloganul: “Europa: multe limbi o singura voce” se refera la Dumnezeu care creaza confuzie in randul oamenilor cu mai multe limbi. Parlamentul va inversa eficient pedeapsa lui Dumnezeu sa-i invete o lectie privind idolatrie si aroganta. Al treilea, priviti cu atentie la stele, la partea de sus. Nu cumv arata ciudat? Ele sunt cu susul in jos aka pentagrame inversate. Simbolismul din spatele pentagramelor este extrem de profund si complex, dar putem spune ca o pentagrama regulata se refera la “Guvernarea binelui” si o pentagrama inversa se refera la “Guvernarea raului”.
pentagrama lucifer
Acest poster a fost interzis din cauza protestelor a numeroase organizatii neguvernamentale. Acesta este insa extrem de revelatoar si dovedeste mentalitatea ezoterica a constructorilor Parlamentului Uniunii Europene.

Rapirea Europei
europa
Aceasta statuie, in picioare in fata cladirii Winston Churchill, se refera la mitologia antica si descrie reprezentarea vechii Europe. Are la baza o poveste in care Zeus s-a deghizat ca un taur alb pentru a o seduce pe printesa Europa care era la cules de flori. Atunci cand ea s-a apropiat de taur si s-a urcat in spate, taurul a rapit-o si a profitat de ocazie pentru a fugi cu ea.
Deci, femeia (care reprezinta Europa) pe acest taur este pe cale de a fi rapita si violata. OK, ciudat. Oricum, ea reprezinta lupta dintre bine si rau, soarele vs luna samd.

Sa concluzionam

Uniunea Europeana este un superstat care in prezent include 27 de tari (mai multe in viitor). Aceeasi credinta asteapta tari americane si asiatice, care sunt obligate sa se uneasca sub acelasi pavilion si valuta pentru a crea alte superstate. Acestea sunt blocurile de constructie pentru un singur guvern mondial, un obiectiv pe care il are elita lumii. Parlamentul European este primul monument reprezentand un superstat si releva, prin simbolism, ura de religie, planurile pentru o noua ordine mondiala si aprobarea subtila pentru tiranie.babel-strasbourg

 


Sursa: http://www.caplimpede.ro/

Efectul emotiilor negative asupra sanatatii tale – Vindeca-ti corpul!

“In cazul in care cineva isi doreste o stare buna de sanatate, acesta trebuie sa se intrebe mai intai pe sine daca este pregatit sa renunte la cauzele bolii sale. Numai in acest caz este posibil sa-l ajuti.” – Hipocrate
Oamenii traiesc experienta unui numar foarte mare de emotii, de la fericire, pana la tristete, bucurie extrema si depresie. Fiecare dintre aceste emotii creaza o senzatie diferita la nivelul organismului. Pana la urma, corpul nostru elibereaza diferite substante chimice in functie de emotiile pe care le experimentam si fiecare substanta creaza un mediu diferit la nivelul organismului. De exemplu, in cazul in care creierul elibereaza serotonina, dopamina sau oxitocina, te vei simti bine, fericit. In schimb, in cazul in care organismul tau produce cortizol in timp ce esti stresat, vei avea un sentiment cu totul si cu totul diferit, asociat mai mult cu raspunsul “lupta sau fugi”.
Ce se intampla atunci cand gandim negativ in marea majoritate a timpului?  Ce se imtampla atunci cand gandim pozitiv in marea majoritate a timpului? Ce se intampla atunci cand nu suntem incarcati energetic nici negativ, nici pozitiv? In cele ce urmeaza vom explora fiecare intrebare in parte.
5
Pozitiv vs. Negativ
Exista dualitate in lumea in care traim? Am putea spune ca exista intr-o anumita masura. Marea majoritate a timpului ne-o petrecem definind si judecand ceea ce este considerat ca fiind pozitiv si ceea ce noi consideram ca fiind negativ. Creierul nostru este un instrument foarte puternic si in timp ce noi definim ceea ce este ceva sau cum ar trebui sa fie, rezultatul incepe sa-si faca aparitia in lumea noasra. Ai observat vreodata, de exemplu, situatia in care unui sofer i-a fost taiata calea, moment in care acesta incepe sa-si piarda cumpatul, fiind cuprins aproape instantaneu de o stare de spirit proasta?  De partea cealalta, exista acea persoana careia i-a fost taiata calea, dar care franeaza usor si-si continua drumul ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat. In acest caz avem de-a face cu aceasi experienta. Cu toate acestea, una dintre persoane o priveste ca fiind una negativa in timp ce cealalta persoana nu. Asa ca, sunt oare situatiile pozitive sau negative? Sau noi suntem cei care definim situatiile ca fiind negative sau pozitive?
Renunta la perceptie pe cat de mult posibil

Dupa ce te-ai gandit un pic la situatie in sine, s-ar putea sa-ti dai seama ca, de fapt, nu exista experienta pozitiva sau negativa, in afara de acelea pe care noi le definim astfel. Prin urmare, perceptia noastra pe care o atribuim unei experiente sau unei situatii are puterea totala asupra modului in care ne simtim si asupra organismului nostru. Putem intotdeauna putem incerca sa ne eliberam de definitiile noastre pe care le atribuim fiecarei experiente cu scopul de a atinge o stare de constientizare, stare in care acceptam fiecare experienta pentru ceea ce este, pentru ca mai apoi sa ne foloseasca ca lectie de viata. Cu toate acestea, probabil, nu suntem inca la acest nivel si de aceea este foarte important pentru noi sa intelegem faptul ca emotiile ne pot afecta sanatatea.

Legatura Minte – Corp

Legatura dintre mintea si corpul tau este foarte puternica si desi nu poate fi observata, efectele pe care mintea ta le are asupra corpului tau sunt profunde. Ne putem afla intr-o dispozitie mentala pozitiva si ne putem ocupa de toate problemele noastre interioare, consecinta fiind un stil de viata sanatos, sau ne putem afla intr-o dispozitie mentala negativa, dominata de ganduri auto-distructive si putem alege sa ignoram total problemele noastre interioare si putem chiar sa incercam sa le ascundem cu atat de multe afirmatii pozitive si gandire pozitiva, consecinta fiind un stil de viata nesanatos. De ce se intampla acest lucru?
Emotiile si experientele noastre sunt, in esenta, energie si pot fi stocate in memoria celulara a corpului nostru. Ai trait vreodata o experienta care si-a lasat amprenta asupra ta sub forma unei rani emotionale sau sub forma unei dureri intr-o anumita zona a corpului? Acest lucru se datoreaza faptului ca in acea zona a corpului exista in continuare energie eliberata de acea experienta. Graficul prezentat mai sus te va ajuta sa intelegi mai bine efectul pe care il au anumite emotii asupra zonelor principale ale organismului tau.
Atunci cand la nivelul corpului tau exista leziuni, durere sau senzatii de constrictie, acestea se afla intr-o foarte stransa legatura cu sentimentele prezente la nivel fizic. De aceea, de cele mai multe ori aceste probleme nu sunt rezolvate cu ajutorul exercitiilor fizice, ci prin rezolvarea problemelor emotionale din spatele acestor probleme fizice.
Sursa:www.e-dimineata.ro

Cele CINCI eficiente metode de detofixiere pulmonara


Plamanii furnizeaza oxigen la nivel celular, sprijina detoxifierea intregului organism si te pot vindeca daca functioneaza cum trebuie. Purificarea plamanilor implica initial eliminarea din corp a toxinelor care pot afecta functionarea organismului si plamanilor.
Va intrebati daca aveti nevoie de purificare? Pe scurt, probabil ca da. Numarul mare de agenti poluanti cu care avem de-a face in fiecare zi ingreuneaza activitatea de detoxifiere a corpului, fapt care, la randul sau, duce la vulnerabilitate crescuta la boli si dezechilibre hormonale.
Indiferent de sursa lor, toate toxinele trebuie procesate de corp, trecand prin calea purificatoare a ficatului tau. Datorita acestui fapt, ficatul trebuie sa fie prioritar cand vine vorba de orice activitate voluntara de purificare. Chiar si asa, imbunatatirea functiei plamanilor faciliteaza activitatea de detoxifiere a ficatului si are ca rezultat o stare generala de sanatate mai buna.
Iata care sunt Cele CINCI eficiente metode de detofixiere pulmonara:
5. Detoxifierea cu struguri
In cartea sa, “Staying Healthy with the Seasons,” medicul Elson M. Hass recomanda un program de curatare a plamanilor pe baza de struguri. Beti suc proaspat de struguri timp de cinci-sapte zile, sau mancati o cantitate mai mare de struguri cruzi zilnic timp de tot atatea zile. Puteti bea un pahar de limonada in fiecare zi pentru a echilibra aromele si gustul in cazul in care cel al strugurilor este prea dulce. De asemenea, luati o lingurita de ulei de masline de doua ori pe zi si beti ceai laxativ dimineata si seara pentru a mentine intestinele active. Sucul de struguri actioneaza ca un tonifiant pentru plamanii tai, ajutand la detoxifierea acestora.
4. Plante medicinale care sprijina sanatatea pulmonara
Remediile naturiste nu sprijina doar insanatosirea plamanilor, dar pot vindeca infectii, detoxifia plamanii si chiar vindeca anumite leziuni ale acestora. Podbalul, cimbrul, lobelia, iarba de mare si salvia sunt printre cele mai eficiente plante medicinale care au rol expectorant si care pot imbunatati functionarea plamanilor. Faceti ceai cu aceste plante sau folositi un vaporizator pentru a obtine maximul de beneficii.


3. Metode de respiratie purificatoare
Dupa spusele lui B.K.S. Iyengar, pranayama, sau exercitiile de respiratie, ajuta la mentinerea sanatatii plamanilor marind fluxul de sange catre acestia. De asemenea, acesta sustine ca exercitiile d respiratie pranica antreneaza plamanii, insanatosindu-i si ajutandu-ne sa avem o viata mai sanatoasa. El a recomandat exercitiile care implicau utilizarea respiratiei deoarece acestea aduc beneficii plamanilor. Puteti incerca pranayama ujjayi inhaland cat de mult puteti, tinandu-va respiratie timp de doua-trei secunde si expirand. Permiteti diafragmei sa coboare mentinandu-va muschii abdomenului relaxati. Abdomenul dumneavoastra va creste in volum pe masura ce diafragma coboara, lasand mai mult loc plamanilor care se vor putea umple cu mai mult aer. Repetati procesul de opt ori. Pentru mai multe metode de respiratie pranica – click.

2. Exercitiile cardiovasculare
Exercitiile cardiovasculare mentin o activitate intensa a sistemului respirator, facilitand detoxifierea acestuia. Acestea ajuta la eliminarea straturilor nesanatoase de mucus care retin toxine. Exercitiile cardiovasculare nu detoxifica propriu-zis plamanii, dar insanatosesc plamanii ajutandu-i sa functioneze mai eficient. Mergeti intr-o drumetie, folositi bicicleta, inotati sau practicati orice activitate care va creste ritmul cardiac, de preferat zilnic.

1. Clatirea gurii cu uleiuri
Clatirea gurii cu diferite uleiuri poate vindeca o multitudine de manifestari neplacute si afectiuni precum durerile de cap, bronsita, tromboza, ulcerele, bolile intestinale sau chiar encefalita. Simptomele bolilor cronice de sange pot fi drastic reduse sau chiar vindecate complet folosind efectele directe pe care clatirea cu uleiuri o are asupra plamanilor tai. Citeste aici mai multe despre aceast stravechi remediu ayurvedic (Click).

Sursa: http://www.e-dimineata.ro/