marți, 21 octombrie 2014

Vindeca cele Sapte Chakre cu Plante

Plantele au fost folosite ca medicamente de mii de ani pentru a vindeca diverse afectiuni. Ele ne ofera intelepciune si ne ajuta sa ne conectam cu natura. Exista scripturi din 2500 i.Hr. despre diverse plante si proprietatile lor curative. In india, exista cateva "Vedas" care mentioneaza puterea plantelor si a ierburilor in vindecarea bolilor. 

Plantele au o frecventa de vibratie care este in ton cu corpul si psihicul nostru. Aceste calitati vibrationale ale plantelor pot ajuta la echilibrarea, vindecarea, energizarea celor sapte chakre majore. Componentele plantelor interactioneaza cu sistemul nostru energetic si elimina elementele toxice din sangele nostru, imbunatateste circulatia sangelui si reglementeaza fluxul de oxigen. 

In cazul in care utilizarea plantelor se face corespunzator, va puteti mentine starea de echilibru a mintii, corpului si spiritului. In acest articol veti gasi plante comune asociate cu cele sapte chakre. 


Prima Chakra - Originea 

Chakra Originii este situata la baza coloanei vertebrale. Ea ne conecteaza cu pamantul, deoarece asa primim toate substantele nutritive vitale si esentiale pentru supravietuirea noastra si de asemenea este corpul in care toxinele sunt eliberate. Chakra originii nu ne macina fizic, ea ne tine cu picioarele pe pamant prin mentinerea noastra in prezent. 

Daca aceasta chakra este dezechilibrata, poate duce la probleme la nivelul picioarelor, sistemului imunitar, depresie. S-a dovedit ca ceaiul din radacina de papadie este foarte eficient in tratamentul depresiei, vezicii biliare sau a hipertensiunii arteriale. Adaugarea in alimente cum ar fi: morcovi, cartofi, pastarnac, ridichii, ceapa si usturoi poate avea un efect calmant pentru aceasta chakra. 

Cea de a 2-a Chakra - Centrul Sacral 

Aceasta chakra este situata mai jos de buric in apropierea abdomenului, la aproximativ 3 degete deasupra organului genital. Calitatea fundamentala a acestei chakre este creativitatea pura, atentia. 

Cand aceasta chakra este blocata poate duce la tulburari de alimentatie, probleme ale tractului urinar, tulburari de reproducere, dureri de cap ocazionale, febra si dezechilibre emotionale. 

Galbenelele sunt usor de crescut si este o planta care imbunatateste creativitatea in toate domeniile vietii. O alta planta care este benefica pentru chakra sacrala este gardenia. Radacinile si uleiul de gardenia au multiple beneficii, iar florile sale linesteste simturile fiind cunoscuta si sub denumirea de planta medicinala a fericirii. 

Lemnul de santal ajuta la vindecarea multor tipuri de infectii, deoarece ajuta la cresterea noilor celule. Puteti aplica ulei din lemn de santal pe corpul vostru inainte sa faceti dus sau il puteti folosi pentru aroma placuta pe care o lasa in casa. 

Alte plante si condimente care sunt benefice: coriandu, fenicul, lemn dulce, scortisoara, vanilie, boia de ardei dulce, seminte de susam, seminte de chimen. 

Cea de a 3-a Chakra - Plexul Solar 

Cea de a 3-a chakra ori plexul solar este centrul de putere, de emotii si al controlului pozitiv de sine. Daca aceasta chakra este blocata avem tendinta sa ne simtim nevrednici si cu o stima de sine scazuta. Starea noastra emotionala este una de depresie si anxietate. Avem tendinta de a fi indoielnici si sa ne exprimam neincrederea fata de alti oameni. Acest lucru poate duce la o serie de probleme fizice: o proasta digestie, ulcer, diabet, probleme hepatice sau renale, anorexie, bulimie si chiar tumori intestinale. 

Pentru a debloca fluxul de energie, se poate folosi lavanda, bergamota sau ulei de rozmarin. Bergamotul este extraordinar pentru sistemul digestiv, deoarece accelereaza digestia. In zona mediteraniana, oamenii considera rozmarinul o planta esentiala pentru stomac si intestine. Se pot aduga frunze de rozmarin in mai multe feluri de mancare sau puteti folosi ulei de rozmarin pentru a gati mancarea. Marshmallow relaxeaza a treia chakra si inmoaie eforturile noastre de a controla viata. Aceasta va ajuta sa va relaxati diafragma si sa se reconecteze la respiratia noastra. 

Alte plante utile si condimente: anasonul, telina, scortisoara, ghimbir, menta, tumeric, chimion, fenicul. 

Cea de a 4-a Chakra - Inima 

Chakra Inimii este centrul energetic de iubire, compasiune si iertare al organismului nostru. Cand aceasta chakra este blocata, avem tendinta de a ne simti deconectati si avem o problema in a iubi alte persoane sau chiar pe noi insine. Avem tendinta de a experimenta o circulatie proasta la nivel fizic, lipsa de empatie la nivel emotional si lipsa de devotament la nivel spiritual. 

Multe probleme de iubire, durere, ura, furie, gelozie, teama de tradare, de singuratate, precum si de capacitatea de a ne vindeca sunt centrate in cea de a 4-a chakra. Un ceai sau tinctura de agrise (fructe de padure) creste increderea in procesul vietii si va incurajeaza sa va simtiti in siguranta. De asemenea, ajuta la intarirea inimii si a vaselor de sange. Pentru o inima sanatoasa puteti folosi iasomnie, levantica, trandafir, busuioc, salvie, cimbru, coriandru, patrunjel. 

Cea de a 5-a Chakra - Gatul 

Chakra gatului este responsabila in mare masura pentru auto-exprimare si comunicare. Cand aceasta chakra este clara, discursul nostru devine inaltator, intelept si putem comunica foarte clar intentia noastra. O chakra a gatului dezechilibrata duce la probleme cu glanda tiroida, laringite la nivel fizic, o co-dependenta la nivel emotional, ganduri neclare cu privire la nivelul mental si insecuritate la nivel spiritual. De multe ori gandim fara sa gandim si cu dificultati in exprimare. De asemenea, este responsabila de nervozitate, teama si anxietate. 

Florile de trifoi rosu ne ajuta in a permite un flux liber de comunicare su de aut-exprimare. O ceasca de ceai de trifoi rosu poate debloca emotiile si gandurile care asteapta sa fie rostite. Un studiu realizat de Universitatea din Maryland, Centrul Medical ne arata ca balsamul de lamaie este capabil sa vindece mai multe boli, inclusiv tiroida. Uleiul de eucalipt este un alt ulei benefic pentru decongestionare, pur si simplu cateva picaturi pe gat o sa va ajute. 

Alte plante si condimente care va pot ajuta chakra gatului: menta, salvia. 

Cea de a 6-a Chakra - Al Treilea Ochi 

Cea de a sasea chakra sau al treilea ochi este asociat cu intuitia si glanda pineala. 

Cand aceasta chakra este blocata suntem lipsiti de imaginatie si intuitie si ne duce la luarea de decizii proaste si auto-amagire. Slabirea celui de al treilea ochi se poate manifesta prin probleme la ochi sau urechi, dureri de cap, migrene, insomnie si chiar cosmaruri. 

Menta, iasomnia, iarba ochilor sunt plante folosite pentru a deschide ce de a sasea chakra. Iarba ochilor ajuta pentru a vedea atat lumina cat si laturile intunecate ca parte a intregului si este folosita pentru a vindeca problemele de ochi. Menta a fost gasita utila in tratarea depresiei, migrenelor si pierderilor de memorie. De asemenea, creste conectatrea dintre minte si corp. 

Acestea sunt plante aromatice si mirodenii care pot energiza si vindeca orice dezechilibre ale aceste chakre: pelin, mac, rozmarin, lavanda si seminte de mac. 

Cea de a 7-a Chakra - Coroana 

A saptea chakra ne conecteaza la energia divina universala. Aceasta chakra este asociata cu intelepciunea, iluminarea si transcedenta. 

Cand chakra coroanei este curatata si deschisa traim uniuni divine si iubiri cosmice pentru totdeauna. Frecventa noastra unica este in ton cu orchestra cosmica. Cand chakra coroanei este blocata sau inchisa, simtim o deconectare spirituala cum am trai fara nici un scop sau directie. La nivel fizic, ea poate duce la depresie, tulburari ale sistemului nervos, migrene, amnezie, iar in cazurile cele mai extreme iluzii cognitive si boli psihice. 

Florile de lavanda si lotus asista la deschiderea celei de-a saptea chakra. Lavanda te aduce in aliniere cu intelepciunea divina si este o planta populara pentru consolidarea meditatiei. In timp ce frunzele si tulpinile de lotus sunt utilizate in bucataria japoneza si chineza avand propriul sau set de beneficii. Lavanda este cea mai buna pentru ca functioneaza bine pe toate chakrele. 

Puteti include plante in viata voastra prin folosirea de ierburi sub forma de ceai sau printr-o baie sau aromaoterapie, putand sporii beneficiile cu calitatile lor vibrationale. 


Sursa: www.secretele.com

25 LECTII SPIRITUALE




Exista foarte multe lectii pe care le putem invata in cursul vietii noastre, lectii care ne pot ajuta sa depasim problemele noastre si sa traim o viata plina de multumire si de implinire. Din acest motiv, va prezentam lista unora dintre cele mai importante 25 de lectii spirituale pe care fiecare dintre noi ar trebui sa le intelegem si sa le pastram in inima noastra. Iata 25 de lectii spirituale care te pot indrepta catre un loc mai bun:



1. Nu lasa niciodata comportamentul altor persoane sa-ti spuna ce sa faci. Esti o fiinta libera si esti responsabil de propriile tale actiuni.


2. Cu totii suntem conectati. Daca ajuti o alta fiinta umana, te ajuti pe tine. Daca ranesti o alta fiinta umana, te ranesti pe tine.





3. Nu-ti fie frica de experientele dureroase. Durerea nu este nici buna, nici rea, dar putem alege sa avem fata de ea o atitudine buna sau rea.


4. Atunci cand vei elimina din interiorul tau toate asteptarile si toate dorintele cu privire la modul in care ar trebui sa se comporte oamenii, nu te vei mai simti inselat sau ranit niciodata.


5. Toate fricile isi au originea din frica pe care o avem fata de moarte. Daca nu va familiarizati cu aceasta idee, nu veti fi capabili sa traiti o viata cu adevarat lipsita de griji.


6. Nu poti cunoaste mai multe despre o alta persoana decat poti cunoaste despre tine. Cu cat te vei cunoaste pe tine mai mult, cu atat vei ajunge sa-i cunosti mai bine pe cei din jurul tau.




7. Dragostea adevarata nu te poate rani, pentru ca ofera fara sa ceara nimic in schimb. Asa ca, indiferent daca dragostea este vazuta sau respinsa de catre cei asupra carora ne-o indreptam, ea continua sa fie ceea ce este.


8. Bucuria si suferinta sunt doua fatete ale aceleiasi monede. Niciodata nu poti avea una fara cealalta.


9. Nu poti vindeca boala prin tratarea simptomelor. In schimb, incearca sa tratezi radacina simptomelor, cauza problemei.


10. Dumnezeu este adevarul.





11. Nu te concentra prea mult asupra a ceea ce fac sau ce spun ceilalti oameni. Mai degraba incearca sa afli motivul pentru care vorbesc si actioneaza in felul in care o fac. Acest lucru este valabil si pentru tine.


12. Spune adevarul indiferent de consecinte. Onestitatea este singura cale prin care vei putea sa fii impacat cu tine insuti.


13. Posesiunile ajung sa te posede. Elibereaza-te de atasamentul pe care-l ai fata de lucrurile tale.


14. Fiecare dintre noi venim pe aceasta lume singuri si o parasim tot singuri. Nu va fie teama de singuratate pentru ca doar in acele momente veti intelege cine sunteti cu adevarat.


15. Nu te lasa mai prejos in nicio relatie. Adevarata prietenie poate inflori sub soarele unui respect reciproc.





16. Atunci cand pierzi un prieten, nu te grabi sa-l inlocuiesti cu un altul. In schimb, creaza-ti spatiu si examineaza-ti durerea pe care o simti.


17. Uneori vrasmasii tai te pot ajuta mai mult decat o fac prietenii. Inamicii sunt intotdeauna dispusi sa-ti sublinieze aspectele negative ale personalitatii tale.


18. Satisfactia nu inseamna multumire. Satisfactia vine si pleaca, in timp ce multumirea ramane cu tine pentru totdeauna.


19. Nu confunda dorinta ca fiind dragoste. Dorinta este un foc care arde foarte repede in timp ce dragostea este o briza calma.


20. Fiecare dintre noi suntem motivati de durere sau de dragoste. Alege motivatia pe care ti-o ofera dragostea.





21. Incearca sa te schimbi pe tine insuti, nu lumea. Numai in cazul in care vei putea intruchipa schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume, lumea va ramane la fel pentru tine


22. Nu evita experientele neplacute in care sunt implicati cei din jurul tau. Priveste aceaste experiente ca pe niste oportunitati care te pot ajuta sa intelegi mai bine oamenii, in loc sa iti proiectezi propriile imagini mentale asupra experientelor.


23. Nu exista o alta cunoastere in afara cunoasterii de sine. In cazul in care ceea ce stii te poate transforma, atunci aceasta cunoastere se poate numi adevarata cunoastere.




24. Credintele tale iti influenteaza perceptiile, in acelasi mod in care ochelarii de soare coloreaza ceea ce vezi.


25. Nu-i imita pe ceilalti. Creaza-ti propria cale si urmeaz-o!


Sursa: wakingtimes.com


http://astrodeva.wordpress.com/

Cum îți dai seama că persoanele din jurul tău te încarcă negativ

Ţi s-a întâmplat vreodată să te simţi încărcat cu energie pozitivă după ce ai făcut un lucru relaxant, după ce ai stat de vorbă cu o persoană placută, după ce ai mâncat un anumit fel de mâncare sau după ce ai citit o carte bună?
Dar să te simţi pur şi simplu vlăguit, fără putere de concentrare, somnoros sau pur şi simplu indispus fără niciun motiv aparent?

Poţi să alegi să ignori, să întorci capul în cealaltă parte, să ironizezi, să crezi sau să judeci, însă un lucru este cert: atâta timp cât există energie pretutindeni vor exista şi vampiri energetici.

Având în vedere faptul că energia este în tot ceea ce ne înconjoară, se manifestă pretutindeni în jurul nostru, în lucrurile animate sau chiar inanimate, nu este greu de afirmat faptul că există persoane cu o înaltă frecvenţă energetică şi persoane cu slabe înclinaţii în acest sens, care îşi iau energia din altă parte, uneori hrănindu-se (conştient sau nu) cu a altora.

Ce sunt aceştia şi cum se manifestă?
  
energii negative

Îţi dai seama că ai fost victima unui atac energetic în momentul în care prezinţi semnalele fizice de dureri de cap, stare de agitaţie, indispoziţie, somnolenţă, nervi, pesimism, teamă, mânie, neputinţă, oboseală bruscă.

 Este necesar sa depistam energiile negative si sa incercam sa le eliminam din viata noastra, pentru ca doar asa fiecare dintre noi va reusi sa ajunga in acel stadiu in care va avea o multumire fata de propria viata.

Persoanele toxice sunt destul de greu de depistat, ele se integreaza foarte usor in orice mediu si nu iti poti da seama in ce masura iti iau toata energia. Cu toate acestea, exista cateva lucruri pe care trebuie sa le urmaresti si care te pot ajuta sa depistezi o persoana toxica.

Iata care sunt principalele caracteristici ale persoanelor toxice:

Le place sa aiba mereu dreptate
Indiferent cu ce situatie te confrunti, daca ai langa tine o persoana toxica, aceasta te va indemna sa revii cu picioarele pe pamant, va insista sa-ti arate unde ai gresit si intotdeauna va incerca sa-ti faca tot felul de “favoruri”. Cuvintele pe care le folosesc sunt menite sa-ti distraga atentia de la adevarata sursa a problemelor cu care te confrunti, iar toxicitatea acestor persoane este destul de puternica.


Au o atitudine negativa
Persoanele toxice foarte rar vad partea buna a unui lucru, ele gandesc negativ si au tendinta sa atraga numai lucruri negative asupra lor. Considera ca au o experienta de viata destul de mare si nu sunt deschise la sugestii sau pareri. Cuvintele pe care acestea le folosesc au o rezonanta negativa si nu etse indicat sa stai prea mult in preajma lor, mai ales daca vrei sa faci schimbari in viata sau daca vrei sa ti se intample lucruri bune.

Incearca sa se impuna
Persoanele toxice au tendinta sa se impuna in orice mediu si situatie si considera ca propria lor experienta de viata poate fi un etalon pentru cei din jur. Considera ca daca lor li s-a intamplat un lucru rau, asa ti se va intampla si tie. In plus, ori de cate ori vor avea ocazia, vor profita de problemele cu 
care te confrunti pentru a scoate in fata acele lucruri groaznice cu care ele s-au confruntat de-a lungul timpului. Trebuie sa inveti ca o persoana pozitiva nu ar face asta, din contra, te-ar asculta cu atentie si ar incerca sa-ti indrume pasii astfel incat tu sa iei decizii mai bune si sa iesi din starea negativa pe care o ai.

Sunt adevarati vampiri energetici
Aceste persoane reusesc sa absoarba toate energiile dintr-o incapere, iar atunci cand te afli in preajma lor esti brusc lipsit de vlaga si nu mai ai chef de nimic. Cu cat dureaza mai mult interactiunea cu o astfel de persoana, cu atat esti mai lipsit de energie si simti nevoia sa te retragi. Aceste persoane reusesc sa distruga complet sentimentul de calm, insa cel mai puternic efect il au asupra cuiva in momentul in care intampina rezistenta. Asadar, atunci cand te lovesti de o persoana toxica, este foarte important sa stii cum sa te retragi din discutia cu ea, astfel incat sa nu para ca ai ceva impotriva ei.


Detesta optimismul
Aceste persoane nu suporta optimismul, ele pur si simplu nu inteleg cum e posibil ca o persoana sa accepte ce i se intampla in viata. Optimismul e o adevarata provocare pentru persoanele toxice, pentru ca ele nu inteleg aceasta stare si nu sunt capabile sa se puna in locul altora, astfel incat sa inteleaga mai bine anumite situatii. Persoanele toxice folosesc mereu cuvinte cu rezonanta negativa si nu accepta parerile celor din jur, din contra, incearca sa-si impuna modul de gandire si sa transmita energii negative. Atunci cand te confrunti cu o astfel de persoana, cel mai important este sa refuzi categoric sa-i dai detalii din viata ta si in niciun caz sa nu-i permiti sa-ti invadeze spatiul privat.

Vampirismul energetic se poate manifesta chiar şi în cadrul familiei, când unul dintre membri manifestă o atitudine autoritară şi persecută prin violenţă şi agresiune verbală.

În alte situaţii este prezent reversul medaliei, vampirul energetic dominând printr-o atitudine de sufocare emoţională şi grijă exagerată. În astfel de situaţii te simţi neputincios şi fără posibilitatea de a evada emoţional.
Vampirul energetic creează conjunctura în care el are întotdeauna dreptate prin puterea cu care este “învestit” asupra celorlalţi. Aceeaşi situaţie este prezentă uneori şi la locul de muncă sau în medii cu un nivel ridicat de stress. O astfel de persoană poate să ia toate creditele pentru munca ta, să îţi strice reputaţia prin cuvinte răutăcioase, să îţi defăimeze imaginea, să îţi dezaprecieze lucrările şi să te facă să te simţi ignorant sau incompetent deşi tu eşti mult mai pregătit decât respectivul.
Uneori vampirii energetici acaparează discuţiile printr-un flux de idei exprimate negativ, neluând în considerare dorinţele şi sentimentele celorlalţi. Fraze haotice şi irelevante sunt 
continuate de idei fără sfârşit în care tu te simţi prizonierul problemelor celoralalţi şi nu poţi evada din închisoarea minţii vampirului energetic.
Prin puterea persuasiunii şi a accentuării negative a gândurilor, astfel de persoane răpesc bucuria, fericirea, curajul, iertarea şi sentimentele pozitive, transformându-le în sentimente negativeprecum teama, frica, incertitudinea, mânie sau neputinţă, simţindu-se mult mai bine după ce reuşesc să facă acest transfer.

Contraatacul 
Aceste atacuri ale vampirismului energetic le putem combate prin cele mai simple arme, însă cele mai eficiente în acest sens.

Exprimarea dorinţelor este un început în stoparea acestor atacuri. 
În momentul în care o persoană intră abuziv în spaţiul tău şi începe să îţi fure toată energia, poţi opri cursul discuţiei care va duce la un colaps prin sintagme sigure şi ferme: 
“Am înţeles. Hai să discutăm şi despre altceva…”, “Pentru mine contează mai mult să…”, 
“Acum nu este momentul pentru această discuţie”.

De asemenea, o gândire pozitivă focalizată pe lucruri bune ne va întări „imunitatea” energetică, lăsând mai puţin loc interferenţei gândurilor negative. Poţi să faci câteva exerciţii mentale în fiecare dimineaţă, astfel încât să îţi reîncarci bateriile pentru o zi plină în care vei avea parte de atacuri la nivel energetic.

Discuţiile cu persoanele binevoitoare cu o înaltă frecvenţă energetică te vor ajuta să te ridici la nivelul acestora şi să nu te plafonezi într-o stare de anxietate sau tristeţe. 
Caută compania celorlalţi, fă lucruri care îţi produc bucurie, caută micile plăceri ale vieţii, zâmbeşte cât mai mult, empatizează cu persoanele energizate pozitiv, meditează, problematizează, evită mediile în care sunt prezenţi vampirii energetici, străduieşte-te să nu te laşi afectat de atitudinea lor şi să nu intri în jocul negativismului, fă exerciţii regulate şi desfăşoară-le pe cât se poate într-un cadru natural.

Cel mai important, nu uita faptul că tu decizi dacă te vei lăsa pradă sau nu vampirilor energetici.
Îţi poţi schimba atitudinea în orice moment, astfel încât să nu devii o victimă a acestora.


surse
http://www.garbo.ro/articol/Lifestyle/3008/Vampirii-energetici-si-atacurile-de-energie.html 
http://onlinereport.ro/cum-iti-dai-seama-ca-persoanele-din-jurul-tau-te-incarca-negativ/ 

http://adevarul2012.blogspot.ro/2014/10/cum-iti-dai-seama-ca-persoanele-din.html

Dincolo de a Treia Dimensiune


V-ați întrebat vreodată ce se află dincolo de dimensiunea a 3-a și cum gândurile pot deveni manifestari instantanee?

Această planetă a existat până acum în a 3-a dimensiune, sau densitatea a treia. "Dimensiunea" nu este neapărat folosită ca echivalent al dimensiunii spațiale aici, ci mai mult ca o bandă de frecvență, sau nivel al realitătii.
A 3-a dimensiune este orientată mai mult fizic. Dimensiunile superioare sunt mai puțin fizice și mai mult eterice. Dimensiunea a patra este încă fizică, dar mult mai fluidă decât a 3-a dimensiune. A 5-a dimensiune este non-fizică.
Dacă am sintetiza diferența dintre ele ar suna cam asa:

     În dimensiunea a 3-a
... felul în care ajunge să se întâmple ceva este ca aceasta:
    
     Spirit => Gândire => Emotie => Efort => Manifestare
Aceasta este, de la un nivel theta sau spirit, este nevoie să creezi intenția pentru ca ceva să fie într-un anumit fel. Apoi e nevoie de a forma gândul, sau a vizualiza exact ceea ce e nevoie. Apoi, este nevoie să se simtă nevoia acelui lucru, și dorința de a lucra pentru el. Apoi, este nevoie de a produce de fapt, efortul fizic necesar pentru a-l produce. Si, în cele din urmă devine o manifestare a dorinței cuiva.

    În dimensiunea a 4-a
... am tăiat unul din pasi si arată cam în felul acesta:
     
     Spirit => Gândire => Emotie => Manifestare
Asta înseamnă că efortul fizic real nu mai este ceea ce este important. De îndată ce se simte cu adevărat și așteaptă ceva, îl poți avea.
Acest lucru este exact ceea ce ne învață "The Secret"! Problema multor oameni pe care o au cu "The Secret" este că ei renunță prea repede și / sau nu pun suficientă emoție și vizualizare în acest proces!
Ceea ce pot observa și înțelege cei mai mulți oameni pe această planetă este că am intrat deja în spectrul de frecvență al dimensiunii a 4-a. Lucrurile nu trebuie să mai ia o mulțime de timp și efort. Acum modul în care simți și ceea ce vă așteptați, va determina rezultatul. Dacă aveți teamă, veți obține rapid ceva pentru a vă fi teamă. Dacă sunteți încântați ajungeți repede la ceva pentru a fi încantati. Ca parte a acestuia, timpul liniar se dezintegrează. Timpul petrecut pentru o problemă si obținerea unui anumit rezultat devine mult mai mic. Lumea ia formă după sentimente și așteptări mai mult decât după eforturi fizice. Ca parte a acestui proces, probleme emotionale ale fiecăruia au venit pentru a fi procesate. Oamenii care înainte au reușit să trăiască o viață sigură, stabilă, superficială găsesc că totul dintr-o dată a fost măturat sub un covor de fiori. Temerile lor se materializează  brusc și ei au de a face cu ele.
   
    Acum în a 5-a dimensiune
   …lucrurile stau cam asa :
   
    Spirit => Gândire => Manifestare

Asta înseamnă că, tu ce crezi, aia iei. Aceasta este atunci când postulatele gândirii vor lucra de fapt. In dimensiunea a 4-a postulatele lucrează numai atunci când crezi în ele, și ia starea de spirit pentru ceea ce sunt pe cale să înfăptuiască. În a 3-a dimensiune se postulează numai muncă, dacă se acționează în consecință. Dar, în dimensiunea a 5-a tot ce trebuie să faceți este să formați gândirea și sunteți acolo. Desigur, oamenii de pe această planetă nu sunt acum gata pentru așa ceva. Toată lumea oriunde ar merge ar crea dezastre dacă doar gândul de a face ceva ar fi adevărat. Dar, dacă toată lumea ar rezolva cazul lor, ar deveni oameni compleți, de fapt, în acord cu ei înșiși, atunci ar fi posibil.

   În a 6-a dimensiune
   … lucrurile stau cam asa :

   Spirit => Manifestare
Acum, nu este nevoie de gândire, nu este nevoie de a decide ce trebuie făcut. Trebuie doar să produci ceea ce este necesar.
     
   În a 7-a dimensiune

 Va fi :  Spirit = Manifestare
Adică, fiinta pura fara a fi nevoie de separare.

Data-țintă pentru a muta intreaga planeta în dimensiunea a 5-a pare a fi între 2012 - 2030 sau cam asa ceva. Dar asta nu se va face brusc, ci frecvența va fi mărită treptat până în acel moment.
Mergând mai departe, trecerea în dimensiunea a 5-a este optională, cu toate că fiecare individ poate alege de a juca acest joc sau nu. Cei mai mulți oameni care sunt aici au făcut o alegere foarte specială pentru a fi parte din acest joc.
Acum, acest proces nu se întâmplă în mod automat. Forțe mari din afara planetei ajută la cresterea totală a frecvenței planetei. Cu toate acestea, doar fiecare individ poate face prelucrarea efectivă necesară pentru a rămâne în fruntea acestui proces. Acesta este un fel de ca și cum cineva are de-a face cu un sol mult prea fierbinte. Daca stai, te vei arde la picioare. Deci, începi mai bine să dansezi.
   
     Video dezvoltarea abilitatilor psihice : http://www.youtube.com/watch?v=k8pnPS-YbCc#t=31

Ce se va întâmpla este că oamenii care se opun accelerării propriei vibratii vor merge împotriva firii. Dacă ei încearcă să-și păstreze frenetic vechile lor căi, universul le va face viata din ce în ce mai greu de suportat. Temerile lor ascunse vor ieși la suprafață și-i vor mușca de nas, și dacă se păstrează în continuare în inflexibilitate propria lor cauzalitate se va înrăutăți. Rezultatul final ar fi de a merge ca un nebun și să fi în totalitate în imposibilitatea de a ține pasul cu mediul înconjurător.
Deci, cineva care doar stă și așteaptă va fi destul de repede în Iad. Singura modalitate de a supraviețui este de a procesa lucrurile proprii, de a merge mai departe, de a deveni o persoană completă, și a-si revendica puterea proprie.

Numai un OM complet va fi în măsură să existe într-a 5-a realitate dimensională. Asta nu înseamnă că cineva va veni din spațiu să facă pe toată lumea OM. Nu, aceasta înseamnă că, dacă nu te faci OM cât mai repede vor fi probleme grave. Este o chestiune a nivelului de necesitate. Pe baza acestui nivel de necesitate un număr tot mai mare de oameni sunt acum în creștere la fel ca un pod. Asta este, ei sunt în mișcare înainte în dezvoltarea lor personală. Cea mai mare parte a oamenilor fac asta prin ceea ce apare în viața lor. Dar, de asemenea, mult mai mulți oameni sunt în căutarea unor metode modalitati de cunoaștere care îi va ajuta să se păstreze mai departe în acest joc.

Clarificarea se potrivește foarte frumos acolo. Aproximativ 7 miliarde de oameni vor avea nevoie de a procesa si finaliza cazurile lor în viitorul apropiat. Aceasta nu este doar o idee bună, ei vor TREBUI să facă asta. Cu ceea ce știm putem face o plimbare mult mai bună. În loc de a avea doar lucruri aruncate de viată in fata ta, le poti clarifica mai sistematic, chiar înainte ca acestea să devină o problemă în viață.
Cu toate acestea, rolul Clarificarii s-a schimbat. Nu mai este foarte util ca un subiect de autoritate care vine de-a lungul unei căi spirituale să motiveze oamenii să urmeze o cale și să le dea toți pașii. Oamenii sunt deja motivați acum și sunt în mișcare, chiar și fără clarificare. Ce clarificare este mai utilă, decât un instrument al unui consultant care îi ajută pe oameni să urmeze calea lor fără piedici.
  
             sursa : http://www.in5d.com/
      
     Drum drept spre Lumina !

Sursa: http://burebista2012.blogspot.ro/