luni, 20 octombrie 2014

Pneumonia poate fi Vindecata in 3 ore, folosind Medicina Organica

Un articol de Cristian Iacov
Cifrele sunt uluitoare. A opta cauza de deces, in Statele Unite ale Americii, este pneumonia, care ucide peste 50.000 de oameni pe an. Medicina conventionala, in toti anii sai de “intelepciune”, sfatuieste pe oameni sa se vaccineze pentru “prevenire”. Exista o mare problema – aceasta procedura NU functioneaza!
Gripa slabeste sistemul imunitar – mai ales atunci cand stim ca vaccinurile antigripale sunt incarcate cu ingrediente nedorite (toxice), cum ar fi, mercur, aluminiu si formaldehida. Cazurile cele mai mortale de “pneumonie virala”, sunt tratate cu antibiotice – care sunt complet ineficiente impotriva virusilor. Din fericire, inca o data, natura are o solutie – care a fost ignorata sistematic de medicina moderna de zeci de ani.
Contactul cu o Vitamina distruge Pneumonia
Inca din anii 1940, doctorul Frederick Klenner plus multi alti medici, au vindecat peste 30 de boli (inclusiv pneumonia) prin prescriptia unor cantitati adecvate de vitamina C. Intradevar, beneficiile vitaminei C au fost bine documentate de-a lungul istoriei – in literatura de specialitate – care a facut din aceasta vitamina un punct pentru a evidentia competentele sale vindecatoare.
Intrebati orice medic (renumit) si acesta va confirma ca antibioticele nu te vor ajuta – daca suferiti de o infectie virala. Dar, chiar daca problemele tale de sanatate provin de la o supraincarcare bacteriena “neprietenoasa”,vitamina C poate face minuni fara a afecta flora intestinala, care compromite sistemul imunitar. Inca nu sunteti convins ca vitamina C poate vindeca pneumonia?
Intr-un interviu acordat Dr. Andrew Saul, el relata propria experienta prin care a trecut cu o pneumonie descoperita la un copil, pneumonie pe care a reusit sa o vindece in – atentie – 3 ore ! In plus, dupa o serie de incercari esuate ale medicinii conventionale, copilul s-a recuperat complet de la gravele probleme respiratorii superioare cu destul de multa usurinta, in mod natural.
Care sunt optiunile mele pentru aportul de vitamina C?
Tineti minte, nu toate suplimentele de vitamina C sunt bune. Daca suplimentul de vitamina C este derivat din porumb – asigurati-va ca este un soi non-OMG ( care nu este modificat genetic). Pur si simplu intrebati producatorul – vei fi surprins sa descoperiti ca acestia vor recunoaste chiar daca ii contactati telefonic.
In cazul in care decideti sa luati vitamina C pe cale orala sub forma de pudra, capsule sau sub forma lichida – amintiti-va doar ca este posibil sa aveti intoleranta la ele (scaun liber). Fiecare din noi suntem diferiti – in functie de istoricul de sanatate si starea actuala de sanatate. Lipozomal de vitamina C va ajuta, pentru a evita aceasta problema, in plus creste rata de absorbtie celulara.
Fireste, daca suferiti de orice boala cronica, ar fi cel mai bine sa gasiti un medic care intelege puterea de vindecare a vitaminei C. De unde stii? Doar cere si nu te intimida – la urma urmei, sanatatea ta este cea care conteaza cel mai mult!
Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte. -http://www.secretele.com/

Sursa: http://lupuldacicblogg.wordpress.com/

Utilizarea Declanșatorului din 23 – 25 Octombrie: Unificarea

dragonDe Sandra Walter
Binecuvântări Preaiubit Trib al Luminii
Păzitori ai Porților, Lucrători ai Rețelei și cei aflați în serviciul Noii Lumini: Îndepărtați-vă, relaxați-vă și pregătiți-vă pentru unificare. Sunt sigură că mulți simt această accelerare care urmează în 23-25 Octombrie, arată ca o minunată oportunitate pentru Schimbarea și Ascensiunea liniilor temporale.
Pe măsură ce pășim în adevăratele noastre abilități Creatoare și operăm în interesul cel mai înalt al tuturor celor implicați, suntem capabili să asistăm conștiința colectivă în moduri puternice. Noua Lumină susține intențiile unificate ale Iubirii Divine, Păcii și Trecerea la o Conștiință Mai Înaltă. Haideți să profităm de avantajul oferit de acest portal și să o facem atât de puternic pe cât se poate.
Datele Declanșării Portalului: 23 – 25 Octombrie
Păzitorii Porții: Deschiderea în 21 Octombrie, ancorarea în 26. Porțile Cristaline, de Aur și de Diamant.
Lucrătorii Rețelei: Focalizați-vă pe accelerarea Schimbării. Infuzii de Lumină Aurie/Christică.
Servitorii Luminii/Lucrătorii în lumină: Focalizare unificată pe Conștiința Unității, Unificarea Inimilor Umane prin Intenția Divină.
Sfaturi pentru unificarea cu echipele de Nivel mai Înalt și cu Gaia pentru a oferi/încorpora atât de multă Lumină și amplificare pe cât este posibil:
- Îndepărtați-vă și purificați-vă/curățați-vă/ridicați-vă vibrația cât mai mult posibil. Conductă pură=o mai puternică influență a intenției.
– Fără dramă/anxietate: Haideți să-l facem un declanșator ușor și frumos; ca o baie Divină 5D de Iubire și Lumină. Liniile temporale vor răspunde într-un mod corespunzător.
– În primul rând expansionați-vă. Nivelul rețelei cristaline va fi mai mare dacă vă puteți menține focalizarea.
– Ancorați/amplificați intenția cu ajutorul cristalelor în/pe pământ înainte de Portal. Legați-le de toți cei implicați, cereți echipelor mai Înalte să le asiste/utilizeze.
– Faceți lucrurile simplu și fără cereri aiurea. Accelerarea Schimbării este interesul cel mai înalt al tuturor celor implicați.
Daruri Disponibile a fi Primite cu acest influx de Lumină
Mai multă ușurință
Poate fi dificil ca după atât de multe provocări să intri cu grație, pe deplin în ușurința realității Noii Lumini. Chiar dacă rezistența este ridicolă în timpul bombardamentului fotonic, acceptarea realității Noii Lumini este cheia. Un nou nivel de ușurință poate fi tulburător în timp ce vechile constructe încearcă să potrivească conștiința expansionată în vechile cutiuțe. Ne confruntăm cu moartea mecanismelor de supraviețuire. Respirați.
Ridicarea Nivelului Arătătorilor de Cale
Arătătorii de cale sunt în măsură să arate calea deoarece ne confruntăm cu necunoscutul care stă în fața colectivului. Noi convergem acum ca o singură inimă, un câmp unificat al expresiei. O unică creație are loc acum între limitele unui nivel unificat al conștiinței globale. Noi fuzionăm într-un sens Divin, ca expresie Divină a Umanului Christic. Christul Cosmic Stelar este un model care ne-a fost pus la dispoziție ca și pod către ceea ce ne îndreptăm. Un înțelept constructor de modele a spus cândva, Voi veți face toate astea și încă și mai multe. Prima dată, Toate astea. Și apoi, mai multe.
Aceste nivele de lumină pot fi cauza unor experiențe de neîmpământare. Acesta este un pasaj unic care ne va arăta lucruri noi despre noi înșine. Împărtășiți-le cu Nivelele voastre mai Înalte, Gaia şi în mod telepatic cu reţeaua umană. Noi expansionăm noile experienţe în mentalul colectiv.
Actualizări ale Glandei Pineale şi a Luminii mai Înalte
Inima Înaltă, Glanda Pineală, Chakra Coroană, Nervul Vag (urechi, gât, inimă, plexul solar) pot să fie antrenate datorită creșterii Noii Lumini în perioada dintre Echinocțiu – Portalul Lunii Sângerii. De asemenea intense cantități de Lumină, aceasta este extrem de luminoasă, chiar și cu ochii închiși. Schimbările în efectele colaterale din ultima lună sunt prea numeroase pentru a putea fi enumerate. Aveți încredere în Sinele vostru mai Înalt în ceea ce privește amplificările. Aveți grijă de corpurile voastre în timp ce se ajustează – aceste simptome sunt unice pentru călătoria fiecăruia dintre voi.
Obosit-și-băgat în priză, aceasta pare a fi noua normalitate. Liniile de demarcație dintre starea de veghe și visare încep să dispară pe măsură ce vălurile se dizolvă. Aceasta este ceea ce este, bun venit în unitatea conștiinței. Sinele Înalt vă sugerează să vă bucurați de peștera timpului pe bucățele, pentru a lăsa corpul să se reconstruiască în adevărata sa reflectare a Sinelui.
Poate că ați început să observați puncte de lumină care încep să apară în timp ce sunteți cu ochii deschiși și care se expansionează atunci când închideți ochii. Am mai multe ființe care au rupt vălurile, la cererea mea, pentru a fi mult mai vizibile pentru mine (5D sau mai sus). Ele au înțeles cum aș dori să comunic și au construit aceste punți către mine. Recomand cu foarte multă căldură să comunicați – cu voce tare pentru claritate – cu Echipa voastră deoarece ea este prezentă în conștiința voastră. Ea răspunde nivelului vostru de creativitate – aceasta este co-creația – așa că proiectați-o așa cum vă place. Se face mult mai ușor acum că avem o interacțiune ochi-deschiși.
Comunicarea telepatică
Telepatia împământată – Om cu Om – necesită practică și vă încurajez să vă jucați cu ea. Este posibil să fi observat impulsul de a vă conecta cu cineva, apoi când vă întâlniți se pare că totul a fost deja împărtășit. Obișnuiți-vă cu acest lucru; nivelele noastre mai Înalte devin din ce în ce mai acute în schimburile lor energetice pe măsură ce rețeaua inimilor Umane trezite câștigă avânt energetic.
Fuziunea telepatică cu stări de conștiință mai înalte pare a fi devenit mai clară și mai ușoară în urma ultimului Portal. Am auzit că va fi mai ușoară interpretarea/transmiterea descărcărilor telepatice – care pot fi cantități mari de informații – după următoarea declanșare Cosmică. Simt că mintea noastră unificată este cea care va consolida acest proces în dorința sa de Iubire, Pace, Echilibru și Puritate, mai degrabă decât o nevoie de mai multe informații.
Folosirea Declanșatorului Cosmic
În timp ce conștiința colectivă nu poate sabota un val de Lumină Nouă, ea poate fi dirijată în folosirea ei în scopul unei accelerări pozitive sau în căderea în frică. Noi avem cartea cu reguli acum, dragilor, precum și avantajul datorită vibrației 5D în conștiința noastră.
Simțiți acest mesaj și auziți chemarea mai Înaltă la acțiune pe durata acestui val. Mare parte din ea este telepatică; înțelegerea inteligenței Noii Lumini este în creștere, accelerarea va deveni mai simplificată deoarece atât de mulți sunt conectați conștient în acest mod. Rămâneți clari. Simt un punct de cotitură în viețile multora dintre voi; haideți să împărtășim cele mai înalte intenții ale noastre și să ne folosim noile abilități în beneficiul Schimbării și a tuturor celor implicați.
În Iubire, Lumină și Serviciu,
Sandra
link catre articolul original
http://daniilgaucan.wordpress.com/2014/10/19/utilizarea-declansatorului-din-23-25-octombrie-unificarea/

Dovezile pe care NASA vrea să le ascundă de ochii lumii. Oamenii sunt BULVERSAŢI. VIDEO

NASA Este acuzata aprox ascunde dovezi Despre existenta fiintelor extraterestre.

Obiect misterios Ascuns de NASA
Acuzatiile la Adresa NASA vin dupa ce ONU OZN-o Fost filmat de o camera montata pe Statia Spatiala Internationala, de îngrijire transmite în spatiu DIN directă, IAR la Scurt timp, camera o Oprita Fost.
NASA Este acuzata ca Incearca sa ascunda dovezile, dupa ce, in momentul in ingrijirea obiectul se apropia de aparat de fotografiat, transmisia o Fost Oprita, IAR ecranele s-au facut albastre, scrie The Mirror. Îngrijire Internautii urmareau transmisia pe Youtube s-au revoltat

https://www.youtube.com/watch?v=mAHC-7K8t8o

Sursa: www.romaniatv.net

Fenomene ASTRONOMICE deosebit de rare în această săptămână

Numele lunii octombrie vine de la latinescul "octo" ce înseamnă opt. Acesta era a opta luna 

din calendarul roman pe vremea când nu existau lunile ianuarie şi februarie. Octombrie este una dintre cele şapte luni ce au 31 de zile. În tradiția noastră populară, luna octombrie se numește "Brumărel".





CALENDAR ASTRONOMIC: Pe 22 Luna va fi aparent aproape de planeta Mercur, dar deoarece sunt prea aproape de Soare nu se pot vedea. Luna Nouă se produce pe 23 octombrie la ora 21:54 dar nu se va mai putea observa deoarce este în preajma Soarelui timp de două-trei zile. O eclipsă parțială de Soare care nu se poate vedea din țara noastră va avea loc în această zi. Mai jos găsiți o diagramă.



În seara de 25 se va produce un fenomen mai rar, când Luna va acoperi planeta Saturn. Acest fenomen se numește ocultație, Luna acoperind planeta cu inele timp de 20 min începând cu ora 19:40. Din păcate din România nu se vede acest fenomen, deoarece Luna apune chiar cu 5 min înainte de producerea ocultației. Totuși puteți observa o conjuncție apropiată. Dacă vă aflați în centrul sau nordul Europei, vă sfătuim să nu ratați acest fenomen.

O dată la UN MILION de ANI: O cometă a ATINS Planeta Marte

De pe 27 Luna se va vedea din nou pe cerul de seară, având forma unei seceri foarte subțiri. Pe 28 în jurul orei 20 spre sud, sub Lună se va afla planeta roșie, Marte.

Pe data de 30, Luna va fi din nou în preajma stelelor strălucitoare din Capricornus, iar pe 31 se produce Primul Pătrar la



Sursa: www.romaniatv.net

Leguma cu rol CRUCIAL în scăderea tensiunii. Combate leucemia şi alte tipuri de cancer

Această legumă reprezintă o sursă bogată de vitamina B, fosfaţi, mangan şi potasiu, acesta din urmă având un rol crucial în scăderea tensiunii arteriale.


Sfecla roşie este unul dintre cei mai puternici antioxidanţi naturali, vindecă anemia, curăţă sângele, previne şi combate leucemia, dar şi alte tipuri de cancer, scade tensiunea arterială, este un adevărat energizant natural şi detoxifică ficatul. Iată doar câteva dintre efectele miraculoase ale uneia dintre cele mai banale legume: sfecla roşie.
Practic, atunci când vorbim de sfecla roşie, vorbim despre rădăcina acestei plante şi mai puţin de frunzele acesteia, care - chiar dacă şi ele au anumite proprietăţi benefice - nu reuşesc să pună în umbră rădăcina. De culoare roşu închis, rezistentă la frig şi consumată de obicei fiartă sau crudă în combinaţie cu alte rădăcinoase, sfecla roşie conţine o multitudine de vitamine şi minerale care o impun drept un adevărat aliment-minune.
Sfecla roşie reprezintă o sursă bogată de vitamina B, fosfaţi, mangan şi potasiu, acesta din urmă având un rol crucial în scăderea tensiunii arteriale. De asemenea, sfecla conţine multe fibre, vitamina C, magneziu, cupru şi fosfor. Este una dintre cele mai recomandate legume pentru femeile însărcinate deoarece conţine mult acid folic, calciu şi fier, dar şi vitamina E şi K. În plus substanţele sale active protejează fătul de eventualele mutaţii genetice care ar putea apărea.
Efect antioxidant şi antitumoral
Betalaina, substanţa care îi conferă sfeclei acea culoare roşu-sângerie, deţine proprietăţi antioxidante şi antitumorale. Cu toate acestea, substanţa este sensibilă la fierbere, dar mai ales la coacere. De aceea este recomandat ca sfecla să fie consumată fie crudă în combinaţie cu alte rădăcinoase, fie fiartă în propria coajă până se înmoaie, astfel încât să-şi păstreze proprietăţile naturale. Faimosul terapeut naturist de orgine austriacă Rudolf Breuss susţinea că a tratat peste 45.000 de cazuri de cancer, având la baza teoria conform căreia boala canceroasă poate fi combătută cu o cură de 42 de zile, timp în care bolnavii beau doar sucuri naturale din legume.
Terapia Breuss împotriva cancerului
În cartea sa despre tratarea cancerului cu ajutorul sucurilor de legume, vândută în peste un milion de exemplare la nivel mondial, Breuss recomandă o combinaţie de sucuri (sfeclă roşie - 100 ml, ţelină - 50 ml şi morcovi - 300 ml), care se obţine uşor cu ajutorul unui storcător electric. În opinia terapeutului, sucul de sfeclă este cel mai important deoarece blochează dezvoltarea tumorilor.
Datorită vitaminelor, fibrelor insolubile, flavonoidelor, dar şi efectelor antioxdinate, sfecla roşie poate fi folosită cu succes în prevenirea şi combaterea leucemiei, cancerului colo-rectal, cancerului pulmonar şi a celui gastric. În cazul leucemiilor se recomandă consumul a 450 ml din sucul Breuss, zilnic, timp de două luni. După 15 zile de pauză, cura poate fi reluată. Conform specialiştilor, aceasta terapie nu intră în opoziţie cu niciun altfel de tratament, fie el alopat sau naturist.
Studii cu privire la efectele benefice ale sfeclei roşiei asupra cancerului au fost efectuate secolul trecut şi de către cercetătorul maghiar Alexander Ferenczi. Studiile sale întreprinse pe o perioadă de 30 ani şi publicate în diverse reviste de specialitate din întreaga lume au demonstrat proprietăţile antitumorale ale sfeclei roşii, acestea fiind mai puternice atunci când leguma este consumată sub formă de suc sau crudă, în salate.
Sucul de sfeclă roşie scade tensiunea
Sucul de sfeclă roşie are efecte uimitoare nu doar în cazul bolii canceroase, ci şi în reducerea hipertensiunii arteriale şi în scăderea riscului de boli cardiovasculare, potrivit unui studiu recent publicat de Asociaţia Americană a Inimii. Efectele benefice în astfel de afecţiuni au fost demonstrate şi de un grup de cercetători de la Institutul de Cercetare William Harvey de la Londra. Ei au constatat că persoanele care consumă 250 ml de suc din sfeclă roşie au tensiunea arterială mai scăzută în primele 24 de ore. Oamenii de ştiinţă spun că substanţa responsabilă pentru scăderea tensiunii o reprezintă nitraţii şi că efectele cele mai pronunţate sunt la bărbaţi, deoarece organismul acestora procesează mai uşor nitratul din surse naturale.
Nitraţii ajută creierul
De asemenea, nitraţii din sfecla de roşie sunt responsabili pentru menţinerea sănătăţii creierului, aşa cum arată studii recente efectuate de Universitatea Wake Forest din SUA. Potrivit cercetătorilor consumul de sfeclă roşie contribuie la menţinerea sănătăţii creierului prin stimularea fluxului sanguin. Odată cu înaintarea în vârstă, unele zone ale creierului primesc mai puţin sânge, demenţa şi tulburări ale memoriei fiind boli asociate cu această irigare redusă. Alte legume care conţin cantităţi importante de nitraţi sunt ţelina, varza, spanacul şi salata verde.
Sfecla, bună pentru detoxifierea ficatului
Sfecla roşie este excelentă şi în boli ale ficatului, contribuind la detoxifierea acestuia şi la eliminarea pe cale naturală a grăsimilor acumulate la nivelul acestui organ. Sucul de sfeclă roşie protejează celulele hepatice, ajută la regenerarea lor şi previne evoluţia hepatitelor cronice spre ciroză sau spre cancer hepatic.
Atenţie!
Consumul excesiv de sfeclă roşie poate cauza paralizie temporară a corzilor vocale, dar şi tulburări digestive (greaţă, vărsături), hipocalcemie, hipotiroidism, hipovitaminoză A. În cazul diabeticilor este recomandat ca aceştia să consulte medicul specialist înainte de a consuma această legumă. Acelaşi lucru este valabil şi pentru persoanele care suferă de afecţiuni ale rinichilor sau ale vezicii biliare.

Sursa: http://ziuadecj.realitatea.net/

Omenirea, martoră la un fenomen care se întâmplă o dată la 1 MILION de ani. "Este SEMN CLAR al SFÂRŞITULUI". Ce s-a văzut de pe Pământ

Omenirea, martoră la un fenomen care se întâmplă o dată la 1 MILION de ani. Ce s-a văzut de pe Pământ 442
O cometă a trecut foarte aproape de Planeta Marte. Mai precis, astrul ceresc s-a apropiat până la 140.000 de kilometri de Planeta Roşie.

Fenomenul extrem de rar, care se petrece numai o dată la un milion de ani, a putut fi văzut şi de pe Terra, din emisfera sudică, mai precis - Africa de Sud, Noua Zeelandă şi Australia.



Agenţia Spaţială Americană a filmat şi fotografiat evenimentul, iar astronomii spun că acest fenomen îi va ajuta să afle mai multe despre modul în care s-au format planetele - prin studierea compoziţiei şi structurii astrului ceresc.
Sursa: http://www.antena3.ro/

MĂRTURIA cutremurătoare a unui ZIARIST "cumpărat" de americani: "Asta se petrece de fapt în spatele cortinei"

MĂRTURIA cutremurătoare a unui ZIARIST "cumpărat" de americani: "Asta se petrece de fapt în spatele cortinei" 542
Cel mai faimos ziarist german a recunoscut că, timp de 17 ani, a fost omul Agenției Centrale de Informații. Udo Ulfkotte, care are în palmares zeci de premii internaționale, unul dintre cei mai importanți corespondenți externi ai ziarului geraman “Frankfurter Allgemeine” a dezvăluit că atât el cât și alți jurnaliști din Germania au lucrat în favoarea Casei Albe. De fapt, suntem o colonie, a concluzionat  Ulfkotte, scrie efemeride.ro.
“Timp de 17 ani am fost plătit de CIA. Eu și alți zeci de jurnaliști am lucrat în favoarea Casei Albe, a afirmat celebrul ziarist într-o carte cu titlu elocvent ”Ziariști cumpărați”.



Ulfkotte povestește că în Europa și in Statele Unite, majoritatea companiilor de comunicare, așa numitele ”non-officail cover”, lucrează pentru o agenție de informații. ”Cred că este, mai mult decât orice, cazul jurnaliștilor englezi pentru că au o legătură mai strânsă, dar și cazul ziariștilor israelieni și, desigur, al celor francezi. Al celor australieni, din Taiwan și Noua Zeelandă… sunt multe țări implicate”, afirmă Ulfkotte.

Site-ul informarexresistere.fr redă câteva dintre afirmațiile jurnalistului german.

"Nu este corect ceea ce am făcut până acum… boicotând și discreditând Rusia, pentru a ridica un zid în Europa.Nu este corect ce am scris eu și colegii mei. Noi am făcut să se intre în război, iar eu nu doresc război. Am devenit cetățean de onoare american al statului Oklahoma…. De ce? Pentru că am scris pro americani. Am fost cumpărat de CIA, ca toți ceilalți. Iranienii au fost gazați cu gaze chimice germane. Eu știam, aveam probe. Este inuman, criminal, iar eu am tăcut. Nu sunt ziarist, sunt un agent al serviciilor americane de informații, chiar dacă CIA nu va admite niciodată.

Frankfurter Allgemeine nu scrie niciodată adevărul. Nu știu ce s-ar fi întâmplat dacă aș fi scris un articol în favoarea lui Putin. Noi avem o informație pur americană. De fapt, suntem o colonie. Ştiu ce se întâmplă dacă nu vreau să colaborez cu ei. De șase ori casa mea a fost precheziționată pentru că eram acuzat că aș fi dezvăluit secrete de stat. Nu mă interesează ce se va întâmpla. Nu am copii. Dacă mă vor băga în închisoare e ok, va fi bine câtă vreme va fi restabilit adevărul".

Sursa: http://www.antena3.ro/

Horoscop. Planeta Venus tranzitează zodia Scorpionului

Horoscop. Planeta Venus tranzitează zodia Scorpionului
Horoscop. Planeta Venus tranzitează zodia Scorpionului
În perioada 23 octombrie – 16 noiembrie 2014, Venus, planeta iubirii, va tranzita zodia Scorpionului. Seducţia, senzualitatea şi pasiunea vor fi elementele centrale ale vieţii noastre în acest interval.


Venus, planeta iubirii, se “întâlneşte” cu zodia care reprezintă sexualitatea, seducţia şi secretele. Dar Scorpionul este şi semnul obsesiilor, al dorinţelor extrem de puternice şi al reacţiilor nestăpânite, scrie Eva.ro.
Secretele sunt domeniul Scorpionului, iar Venus în acest semn aduce o nevoie obsesivă a afla ceea ce ascund alţii, în special partenerul de viaţă sau persoana de care eşti îndrăgostită.
Rişti să te transformi într-un adevărat detectiv, iar dacă nu reuşeşti să-ţi menţii emoţiile sub control, gelozia şi suspiciunea pot pune stăpânire pe tine.
Venus în Scorpion poate aduce tentaţii în plan sexual. Dacă eşti singură, vei fi mai înclinată ca oricând să dai curs aventurilor erotice.

Sursa: www.realitatea.net

Horoscopul săptămânii - eclipsa vă determină să căutați iarba fiarelor

Fiți cu u ochii în patru. Cineva/ceva vă provoacă. Stați drept și judecați drept. Săptămână cu puternic impact emoțional.







https://www.youtube.com/watch?v=24H01oRK1Uk