duminică, 12 octombrie 2014

Restaurarea Puterii Iubirii de Zeița Isis




Mesaj primit prin Natalie Glasson
9 Octombrie 2014

Bine ați venit dragi ființe de lumină, care dețineți toate elementele Pământului și ale planurilor interioare, voi sunteți casele puterii acestui univers. Voi sunteți într-un spațiu și poziționați pe Pământ pentru a da un nou avânt de putere perpectivelor tuturor, aducând puterea Creatorului în prezența sa natural curgătoare. Voi aveți capacitatea de a accesa puterea Creatorului returnând și reunind această esență sacră în scopul său original. Acolo unde este prezentă iubirea, și puterea este prezentă. Voi creați iubire în interiorul ființei voastre și pe Pământ, oferind tuturor Era Iubirii, creând astfel o nouă formă de putere pentru ca toți să o poată experimenta și să și-o amintească ca adevărul lor.

Asemeni unui șarpe mare urât care-și ridică capul din adâncurile întunericului în care a fost alungat, voi ați putea să experimentați cu o mare forță activarea și ridicarea propriei voastre puteri interioare în ființa voastră. Această forță poate fi copleșitoare, doborâtoare și vastă, făcându-vă să vă prăbușiți sub greutatea ei. Puteți privi în ochii șarpelui și să vedeți doar urâțenie, să simțiți resentimente, trădare și neîncredere. Ați putea încerca să împingeți șarpele înapoi în adâncurile ființei voastre cu convingerea că el nu mai are loc sau spațiu în viața voastră iubitoare. Perceputul șarpe, mare și urât, ce simbolizează întunericul puterii vă cere ca, cu inima voastră iubitoare și expansionată, să vă acordați un moment pentru a privi în ochii șarpelui cu o singură intenție de acceptare. Șarpele care simbolizează puterea voastră și puterea Creatorului nu vă cere decât iubirea voastră blândă și plină de acceptare. El nu dorește să provoace haos, neîncredere sau frică așa cum voi ați putea percepe, ci pur și simplu dorește să susțină și să stabilizeze o prezență mai puternică a iubirii în ființa voastră.

Acordați-vă un moment pentru a accepta măreția iubitoare a șarpelui și vă veți accepta propria voastră putere în timp ce ea se transformă dintr-un șarpe al întunericului pentru voi în sinele vostru suprem final de iubire. Vă dați seama că v-ați negat un aspect al vostru înșivă, cauzându-vă durere și suferință la atât de multe nivele ale ființei voastre. Acum este momentul iertării și acceptării tuturor aspectelor ființei voastre, acesta este adevărul iubirii voastre, aceasta este lecția Erei Iubirii care nu poate fi negată sau ocolită sub nici o formă. Acum este momentul să recunoașteți că voi sunteți o casă de putere, o sursă de putere iubitoare, în timp ce vă dați seama că acea putere și iubire sunt una și aceiași atunci când sunt acceptate și onorate în mod egal. Numai voi, ființele de pe Pământ sunteți cei care pot trimite această nouă perspectivă și energie a puterii iubitoare, acesta este scopul vostru, dacă l-ați ales să fie, de a schimba percepția în conștiința umană că iubirea este putere și puterea este iubire.

”Eu sunt puterea iubirii, puterea mea este iubire”, o afirmație sacră cu care mulți s-au aliniat în trecut, în timp ce alții au ridiculizat-o și au îngropat-o în favoarea părții întunecate a puterii. Eliberați șarpele întunecat al puterii din voi și dați-i voie să vadă din nou iubirea așa ca și cum soarele ar străluci pe fața sa instigând profunda transformare. Repetarea afirmației va permite ca acest proces să aibă loc, mai ales dacă o practicați în meditație cu intenția de a vă accepta puterea interioară și restaurarea ei în existența sa interioară naturală ca și prezență a iubirii. Iubirea a fost îngreunată pentru o vreme, deoarece ea nu a putut să fie pe deplin prezentă ca și energie întreagă din cauză că puterea sa a fost folosită în mod abuziv și alungată, acum este momentul pentru a restaura iubirea Creatorului în ființa voastră, conștiință, Pământ, umanitate și în conștiința umanității pentru a aduce un nou val de iubire. Acest nou val de iubire va permite multora, în special celor care sunt pregătiți, să accepte puterea iubirii.

Ce este puterea iubirii? Voi sunteți purtătorii iubirii, păstrătorii și transmițătorii puterii iubirii; voi aveți acest răspuns în interiorul vostru. Puterea iubirii este intensitatea iubirii dincolo de orice experimentat sau posibil de imaginat; ea este nelimitată în intensitatea sa. Vă puteți imagina să vă simțiți iubiți și să exprimați atât de multă iubire încât să experimentați o intensitate divină grațioasă a iubirii luminând din voi, atunci dublați, cvadruplați și multiplicați experiența de un milion de ori, și nici măcar atunci nu vă veți apropia de experimentarea intensității și puterii iubirii Creatorului; și totuși ea vă va inspira teamă. Credința voastră în iubire și în abilitățile sale multifațetate, darurile și instrumentele vor fi amplificate și vor emana din ființa voastră, inspirându-i în mod natural pe ceilalți să-și accepte propria lor iubire și apoi puterea iubirii lor.

Era Iubirii vă încurajează să acceptați, întrupați și să folosiți iubirea în realitatea voastră, creând astfel o experiență iubitoare profund semnificativă, care-l va oglindi pe Creator, în timp ce veți elibera tot ceea ce nu vă mai servește. În această experiență veți întâmpina cu bucurie darul de aur, abilitatea de a recunoaște, folosi și experimenta puterea iubirii, încărcând totul cu atât de multă iubire câtă poate fi creată. Credința voastră va crește și, aspectul cel mai important este că voi veți trăi cu adevărat o viață și o realitate a iubirii pentru că voi veți fi accesat întruparea și adevărul iubirii. O experiență atât de transformatoare și de confirmatoare vă va aduce înapoi în centrul adevărului Creatorului, permițându-vă să exprimați întregului Pământ și universului Creatorului noua conștiință a iubirii și puterii unite.

Cu o mai mare prezență a iubirii pe Pământ și în interiorul vostru, voi ați putea să vedeți creșterea puterii care la început s-ar putea să se manifeste ca o luptă pentru putere. Tot ceea ce este experimentat în interiorul vostru, este necesar ca adeseori să fie experimentat și în afara voastră în realitatea voastră fizică, deoarece acesta este locul în care vă jucați cu energia, pentru a decide ce este în aliniere cu ființa voastră și cu sufletul vostru și ce nu. Luptele pentru putere dintre oameni și țări dincolo de realitatea voastră, pot fi evidente, luptele pentru putere dintre oameni sau voi înșivă în propria voastră realitate pot să apară, bineînțeles, ca lupte pentru putere în interiorul ființei voastre, în mintea, emoțiile și chiar în chakra inimii voastre. Intenția mea nu este una de creație, ea este dorința mea de a aduce o conștientizare plină de compasiune că, pentru ca puterea iubirii să poată fi returnată și restaurată, acceptarea este cheia. Dacă recunoașteți în ființa voastră, în realitatea voastră sau în realitatea din întreaga lume orice formă de luptă pentru putere, să o conștientizați în mod conștient.

În primul rând, binecuvântați situația pentru că este o dovadă că iubirea își reclamă puterea.
În al doilea rând, acceptați prezența puterii cu o minte și o inimă deschise și iubitoare.
În al treilea rând, încercați să înțelegeți ce domeniu, aspect sau calitate a puterii este în proces de restaurare în unitate cu iubirea încă o dată.
În al patrulea rând, renunțați la manifestarea fizică și vizualizați sursa iubirii Creatorului și pe voi, ca fiind uniți cu puterea sa. Imaginați-vă iubirea ca fiind o persoană plină de lumină moale de culoare roz, atât de blândă și de moale, apoi imaginați-vă puterea iubirii ca și pe o altă persoană plină de o lumină roșie, atât de aprinsă și de puternică. Corpul de lumină roz moale și corpul de lumină roșu aprins se îmbrățișează și devin una și se bucură de refacerea energiei lor. Vedem o singură persoană cu un corp de lumină care este un amestec de lumină roz și roșie, iubirea își are în sfârșit puterea restaurată, și își emană cu intensitate nou găsita sa energie. Aceasta este o viziune frumos de imaginat deoarece ea va produce aceiași restaurare în ființa voastră ca o profundă vindecare. Lăsați ca iubirea să fie unită cu propria sa putere pe măsură ce acest proces are loc pe Pământ și în toate ființele acum.

Permiteți-vă să vă eliberați de frica de putere, ea ține de iubire și a fost născută din iubire și acum trebuie restabilită în scopul continuării ascensiunii. Nu lăsați ca luptele pentru putere, conflictele, războaiele, argumentele și rezistența pe care o vedeți în realitatea voastră în întreaga lume să vă dicteze frică, negativitate sau chiar să creeze percepția că iubirea nu se manifestă, aceasta este o interpretare greșită a procesului influent și sacru de trezire a iubirii care are loc acum în toate. Puterea și iubirea se întorc la unitatea lor naturală, și voi sunteți prezenți acum pe Pământ pentru a recunoaște acest lucru, pentru a susține o perspectivă pozitivă și sinceră care emană din ființa voastră, reconfortând și susținând totul în aceste vremuri de schimbări drastice, transformări și schimbări pe Pământ și in interiorul tuturor.

Gândurile și perspectiva voastră au un impact asupra lumii într-un mod foarte puternic, voi aduceți confort și vindecare pentru mințile și inimile care au ales să fie purtate și învăluite în frică datorită obiceiului. Voi creați o nouă conștiință pentru umanitate cu fiecare gând pe care îl creați, fiecare perspectivă veridică pe care voi o susțineți și fiecare înțelegere profundă pe care voi o acceptați. Acceptarea și dorința voastră de a vedea adevărul și procesul ascensiunii cu compasiune și iubire, dincolo de frică și suferință, este ceea ce sculptează și manifestă Noua Eră a Iubirii pentru a fi experimentată de către toți. Voi sunteți importanți acum, așa că lăsați ca întunericul puterii să fie abandonat, astfel încât iubirea să poată fi restaurată împreună cu puterea sa, mai degrabă decât separată ca doi îndrăgostiți ce tânjesc să fie una. Este timpul să vă acceptați rolul pe Pământ și în fiecare pas al procesului de ascensiune spre care vă îndreptați.

Cu unitatea iubirii și puterii în ființa mea, îmi extind binecuvântările,
Zeița Isis

link catre articolul original

Traducere Monica Poka



https://www.youtube.com/watch?v=g1sgEzNiXpk

Sursa: http://dincolo-de-mine-sunt-eu.blogspot.ro/