marți, 7 octombrie 2014

ECLIPSA "LUNA SANGERIE" - UN TEST DE VOINTA

Eclipsa Luna Sangerie.  Ce se întâmpla VA pe 8 octombrie 2014 (video live) Stiinta


Dupa cum stiti, maine, pe 8 octombrie 2014 va avea loc o eclipsa de Luna "Sangerie". Nu voi insista de ce este numita asa, ci voi incerca sa explic niste urmari si fenomene care ne privesc pe toti.
Cam toata saptamana trecuta m-am simtit destul de rau, avand niste stari de nici nu imi venea sa ma ridic din pat. Duminica, cand spalam ibricul de cafea, am vazut ca acolo se formase un fel de urias - demon, care avea pe el mai multe semne, unele intruchipand ingeri, altele chipuri etc.


Iata poza in care este surprinsa imaginea:



M-am gandit atunci ca toata starea mea de rau este din cauza energiilor transmise de partea negativa si ca ingerii au incercat sa ma avertizeze prin desenul de pe ibric. 
Curios este ca in noaptea de duminica spre luni, o buna prietena, cu reale calitati parasenzitive, a primit in somn urmatorul mesaj: " Doar nu credeti ca scapati asa de usor!", asta, dupa ce avusese un cosmar destul de suparator, in care incerca sa scape dintr-o situatie neplacuta.
Dupa toate aceste avertizari, am fost ferm convinsa ca partea negativa ne ataca puternic si ne transmite energii negative menite sa ne atace in punctele noastre nevralnice, mai precis acolo unde inca nu am reusit sa eliminam acele sentimente negative care ne creeaza vibratii joase. Acolo, in acele conjuncturi legate de ceea ce noi nu am reusit sa rezolvam, acolo ne lovesc si urmeaza sa ne loveasca partea negativa.
Acum, datorita Eclipsei " Luna Sangerie", energiile vor fi foarte mari si in acest mod orice atac negativ este bine camuflat.
Daca stati putin si va ganditi, o sa imi dati dreptate, caci cei mai multi dintre voi ati avut zilele astea fel de fel de trairi, de intamplari sau stari de rau care v-au creat neplaceri si poate ca v-ati intrebat ce se petrece.
Pentru a trece usor peste aceste incercari, aveti nevoie de multa, foarte multa vointa. Este necesar sa deveniti constienti ca trebuie sa va ridicati, daca va simtiti rau, sa va feriti prin rugaciune si cerand ajutorul ingerilor, daca aveti ceva de facut, sa va estompati acele apucaturi care tin de orgoliu, sa iertati, sa nu urati si sa renuntati la vinovatie.

Cu multa vointa, faceti liniste in suflet si in minte pentru a auzi indrumarile divine si umpleti-va inima de iubire. In acest mod nimeni si nimic nu vor mai putea sa strice starea de armonie sau va fi pentru foarte scurt timp, caci ghizii vostri, care sunt mereu prezenti langa voi, vor fi auzi si va vor putea calauzi.

Dumnezeu sa ne apere pe toti!

Cu multa iubire,
Sfatuitoarea



https://www.youtube.com/watch?v=fP0JpmquU0A

LUNA SÂNGERIE. PROFEȚII APOCALIPTICE legate de ECLIPSA din 8 octombrie

LUNA SÂNGERIE. LUNA ÎNSÂNGERATĂ. ECLIPSĂ TOTALĂ de LUNĂ. Luna roșie care va apărea mâine pe cer reprezintă un fenomen astronomic marcat de o serie de PROFEȚII APOCALIPTICE.
LUNA SÂNGERIE. PROFEȚII APOCALIPTICE legate de ECLIPSA din 8 octombrie
LUNA SÂNGERIE. PROFEȚII APOCALIPTICE legate de ECLIPSA din 8 octombrie
Luna Sângerie este în centrul unor scenarii de legate de SFÂRȘITUL LUMII. "În fiecare lună sângerie există ceva ce începe cu tragedie şi se termină cu triumf. Lucrurile se schimbă în lume, iar Dumnezeu încearcă să ne spună asta în mod supernatural", a afirmat pastorul creştin John Hagee. Totodată pastorul Mark Biltz a vorbit despre posibilitatea izbucnirii de războaie și apariția unor calamităţi economice, potrivit ziuanews.ro.
În 2014-15 (anii 5775-76, după calendarul evreiesc) combinația de eclipsă de soare urmată de lună însângerată se va petrece de câte două ori, deci patru luni însângerate la rând - Tetrada! -, înlănțuire rarisimă, care (conform NASA) nu va mai avea loc mai devreme de 100 de ani. Măcar una din cele patru manifestări cerești din 2014-15 va avea loc de Paștele evreiesc (Pesah). În ultimul secol, tetrada lunii însângerate a mai avut loc doar de două ori, de fiecare dată a cuprins Pesah-ul și de fiecare dată a coincis cu evenimente importante pentru israeliți: prima dată, 1949-50, a fost formarea statului independent Israel și în 1967-68, recucerirea Ierusalimului de la iordanieni.

Prorocirea din Vechiul Testament, pe care o invocă astro-hermeneuții scripturilor, cu referire directă la fenomenul tetradei însângerate, provine din Cartea lui Ioil (3:3-4): „Și vă voi arăta semne minunate în cer și pe pământ: sânge, foc și stâlpi de fum; soarele se va întuneca și luna va fi roșie ca sângele, înainte de venirea zilei celei mari și înfricoșătoare a Domnului." Iată, deci, cum interesantul și rarisimul fenomen astral, legat de momente istorice de referință, se corelează cu profeția rabinului Yitzhak Kaduri, care vestea și el venirea Domnului, respectiv a lui Mesia - adevăratul Mesia, Unul și Același Iisus Hristos.

Sursa: www.realitatea.net