duminică, 28 septembrie 2014

CONFERINTA - BUCURESTI - 11 OCTOMBRIE 2014 - KARMA - CUM PUTEM IESI DE SUB INFLUENTA LEGII KARMEI SI SA DOBANDIM HARUL DIVIN





De multe ori ni s-a intamplat sa ne simtim blocati, sa nu stim incotro sa o luam, ce sa schimbam sau ce sa facem. De multe ori ni s-a intamplat sa nu intelegem ce ni se intampla si mai ales de ce ni se intampla. Atunci unul sau altul au venit si ne-au spus ca asta ne este karma.



De cele mai multe ori, o asemenea afirmatie "paralizeaza mintea" si ne blocheaza orice forma sau mijloc de a reactiona si de a combate situatia data. Si totusi... nimic nu este "batut in cuie" si totul poate avea o rezolvare.



Pentru a incerca sa intelegem si sa gasim o rezolvare la  toate acestea, Alina - Mihaela Huidan - Sfatuitoarea si Mihaela Popescu - Profa de Geogra, va invita sambata, 11 OCTOMBRIE 2014, in Bucuresti, la conferinta  " KARMA - CUM PUTEM IESI DE SUB INFLUENTA LEGII KARMEI SI SA DOBANDIM HARUL DIVIN".



Vom incerca sa intelegem ce este karma, cum ne influenteaza ea viata, sanatatea, iubirea si prosperitatea, ce este karma colectiva si cum ne raportam fiecare din noi la ea.


Vom incerca sa intelegem ce avem voie sa schimbam din karma si cum putem infaptui acest fenomen, cum o putem reduce sau chiar anula.



Vom analiza si vom incerca sa intelegem cum se genereaza karma negativa si cum o putem anula, sau cum putem iesi de sub influenta Legii Karmei si sa dobandim Harul Divin.


Vom discuta despre accelerarea timpului si eliberarea Karmei Negative  - conexiuni cu Romania si cum acumulam karma pozitiva ptr noi ca tara.



Vom face meditatii de cunoastere a karmei si de eliberare de sub influenta celei personale si a celei negative de neam si tara.


Tematica este urmatoarea:





1. RUGĂCIUNE PENTRU CURATAREA KARMEI

Coordonator: Alina - Mihaela Huidan (Sfatuitoarea)





2. MEDITATIE DE ELIBERARE A KARMEI

Coordonator: Alina - Mihaela Huidan (Sfatuitoarea)

           




3. - Ce este karma si cum functioneaza /

- CUM ACŢIONEAZĂ KARMA / Cele 12 legi sfinte ale karmei


- Cum sa ne ardem Karma / De ce există crime, foamete, boli în lume?

- DEASUPRA LEGILOR DESTINULUI/ Intelepciunea lui Solomon: Cele ZECE lectii de viata ale Regelui Solomon

-  Karma negativa / Karma negativa in iubire / Regasiri si Reintalniri karmice



MEDITATIE PENTRU ARDEREA KARMEI NEGATIVE SI PURIFICARE

Coordonator: Alina - Mihaela Huidan (Sfatuitoarea)






-  AFECTIUNI KARMICE – BAGAJE DE CARE SA SCAPAM

- Cum putem şterge karma avută într-o viaţă anterioară

-  Cum sa-ti transformi radical destinul / Purificarea karmei

- Karma colectivă

- PUTEM RUPE INLANTUIREA KARMEI? /Transmutarea karmei

- MODELUL DIVIN



MEDITATIE DE DOBANDIRE A HARULUI DIVIN



Coordonator: Alina - Mihaela Huidan (Sfatuitoarea)





5. Procesul Trezirii si eliberarea de Karma - calea spre a trai "MEREU IN ACUM"  sau Cum am devenit o persoana permanent conectata la DUMNEZEUL/CRISTUL INTERIOR.


Meditatie de constientizare a "FIINTEI DIVINE MINUNATE CARE SUNTEM" - gasirea fortei interioare de a putea trece cu gratie peste toate incercarile vietii din 3D si a fi Mereu conectati la Divinitatea/Cristul din noi.


Coordonator: Mihaela Popescu (Profa de geogra)





6. Accelerarea timpului si eliberarea Karmei Negative  - conexiuni cu Romania si cum acumulam karma pozitiva ptr noi ca tara.

Meditatie de eliberarea de Karma negativa si de neam a Romaniei



Coordonator: Mihaela Popescu (Profa de geogra)





Conferinta va avea loc intre orele 10:00-15:00, sambata,11.10.2014, in Bucuresti, locatia va fi anuntata prin e-mail, celor care doresc sa participe la eveniment.



Va rog sa confirmati participarea la adresa de e-mail:


sfatuitoarea@gmail.com





Investitia participantilor, in afara de timpul alocat, va fi tip donatie.




La sfarsitul conferintei, Alina - Mihaela Huidan (Sfatuitoarea), va oferi consultatii si/sau scanari doritorilor. Pretul va fi tot tip donatie, dupa apecierea fiecaruia.





Va asteptam cu mare drag!




 https://www.youtube.com/watch?v=Mr6XWqbIQ5I

ANUL 2014-SCHIMBARE DE MACAZ?




Putina lume intelege anul 2014 care este un an de cotitura,dar si multiple schimbari in bine chiar daca
unele nu sunt evidente si clare.Totusi 2014 a promovat
modalitati ingenioase de recladire a vietii sub toate 
aspectele ei.Si aceasta SCHIMBARE vine prin combinatia unica a planetelor ce impun un registru de timp nou:Saturn in Scorpion,Neptun in Pesti,Pluto in Capricorn si Marele Benefic in semnul regal al Leului.
Leul are valente simbolice ce-l eticheteaza prin forta,
putere si autoritate,cunoscut ca un personaj diurn luminos,solar si suveran.
Dar leul este totodată şi un animal nocturn, caz în care apare drept un simbol al inconştientului, al stărilor de vis în care se revelează adevăruri.

Faptul că în leu se îmbină cele două aspecte, diurn şi nocturn, poate fi considerat un semn al echilibrului şi al prudenţei. Cu alte cuvinte, aceste vechi simboluri  ne atrag atenţia asupra evitării extremelor şi menţinerii armoniei mentale şi sufleteşti. 
În Egiptul antic leul era sinonim cu forţa solară, fiind asimilat zeiţei Sekhmet, cunoscută şi sub ipostaza de Ochiul lui Ra. Era cea care anihila răul şi permitea binelui să triumfe. Tot în Egipt leii erau adesea reprezentaţi perechi, spate în spate, unul privind spre răsărit, altul spre apus, iarăşi aluzie la dualitatea animalului, la un drum al soarelui de la un capăt al pământului la celălalt. Leul veghea asupra curgerii timpului şi asigura întinerirea astrului, întruchipând vigoarea pe care o induce reîmprospătarea zilei.

În alchimie leul cuprinde multe reprezentări, fiind în general legat de calităţile înalte ale aurului spiritual. Un leu roşu indică sulful care reprezintă diversitatea naturii umane şi eterna aspiraţie spre desăvârşire. Dacă e colorat cu verde, leul alchimic indică materia care este principalul punct de unde se porneşte pe drumul transformării individuale. Leul apare şi în tarot în arcanele majore, dar aici simbolismul său ne duce pe un tărâm al valenţelor mai puţin pozitive. Căci dincolo de nobleţea fortei sale, leul este şi depozitarul instinctelor şi dorinţelor de necontrolat, al furiei interioare, al bestiei egoiste.
Când apare în vis, tradiţia spune că este un semn de la care ar trebui să învăţăm să ne cunoaştem mai bine pasiunile şi emoţiile, pentru a le putea îmblânzi. De la leul simbol al lui Hristos se face trecerea la leul simbol al lui Antihrist, prin lăcomia şi impetuozitatea sa. Şi în psihanaliză apare ca expresie a unei nevoi de impunere a autorităţii. Gura şi răgetul leului ne depărtează de aspectul său solar şi ne îndreaptă către aspectul său pământean, în acest caz leul înrudindu-se cu alte divinităţi subpământene care înghit ziua şi o eliberează la răsărit.
Dar tocmai prin această imagine se revine la simbolismul învierii, al reîmprospătării energiilor cosmice, al renaşterii. Nu puţine morminte creştine sunt împodobite cu lei, iar în heraldica medievală leul a avut mereu întâietate ca emblemă a curajului nesecat, nobleţei sufleteşti şi caracterului puternic, unde domnesc energiile luminoase.
Energiile declansate de aceasta combinatie astrala
deosebita aduc o mulțime de transformări, schimbări karmice și șocuri neașteptate in vederea gasirii pacii si stabilitatii in conformitate cu "tonul" si destinul fiecaruia pentru un fundament solid in prefigurarea viitorului.Rezultatul va fi de pace si armonie atat pentru interiorul fiecarui individ in parte cat si cu tot si
toate de pe planeta Pamant.

Calea cu care vom ajunge la pace și armonie - nu va fi întotdeauna evidenta și clara - deoareceplanetele exterioare fac pătrate astrologice provocatoare și opoziții, prin urmare, aducatoare de stres,dezorientare, amețeala sau confuzie- cred ca observati fasul mediatic rasuflat si agitatiasterila in jurul cozii blocajul si haosul cotidian care aparent ne tine pe loc,dar de fapt este ceasul reflectiei si introspectiei in vederea gasirii pacii interioare spirituale și armoniei ce ne dastabilitate. Deci sunt si momente nodale de oprire ce sunt destinate in gasirea celor mai bune si mai stralucitoare solutii pentru un drum drept fara fundaturi.

Este firesc să ne urmam drumul propriu fara sa fim tentati sa copiem pentru a nu esua. Toti suntem diferiti
avem o identitate unica si fiecare avem un destin propriu pe care trebuie sa-l descifram cu proprile mijloace si daruri pe care Divinitatea ni le-a harazit la nastere.Incercarea de a fi alcineva prin "copiere"
nu face altceva decat sa aduca stres si durere si deturnarea propriului destin.

Combinația unică de Saturn în Scorpion , Neptun in Pesti , Pluton în Capricorn ,Jupiter în Leune arăta că, atunci când ne oprim la lumea exterioară, ne oprim la energia altor oameni si nu facem  decat  sa o copiem de aceea sa reflectam si sa lasam energia noastra sa porneasca dininterior, caci ea este pura pe calapodul sufletului - o lume interioara si unica , ce declanseazamomentul , când într-adevăr începem să trăim viața pentru care ne-am născut si pe care trebuie s-o traim - în acest an 2014 - ce este ca un Revelion pentru existenta noastra.O trezire si o racordare la suflul cosmic al destinului planetar.

Din acest an - cu Jupiter in Leu,ne dam
seama ca lucrurile nu sunt sustenabile si "trecutul" si
tot ce cuprinde "nevoi curente"vor suferi schimbari ce necesita o noua adaptabilitate in contextul cerintei de
nou si a noii constiinte colective.

Conștiința colectivă a umanității - va veni de fapt, cu moduri strălucitoare și ingenioase pentru a salva planeta. Aceste idei și metode - vor fi intuite de suflete sensibile care sunt "în ton" cuplaneta Pământ - și care vor lucra cu "spiritul de Pământ", pentru a salva planeta noastră.Acest lucru va arăta pentru fiecare dintre noi, ca stralucirea este cu adevărat un dar spiritual.

Fiecare la nivel individual va recunoaște adevărul si  necesitatea de a-si schimba viata pentru afi - în ordine si în aliniament armonios cu "mama Pământ". Dacă nu se intelege acest lucru -2014 - aduce evenimente neobișnuite și circumstanțe ce vor forța schimbarea prin crearea defundături pentru tot ceea ce nu mai este adecvat sau sustenabil pentru ca viata sa continue pe planeta Pământ. Singurul scop este de a ne salva și a ne ajuta  in vederea gasirii drumului drept
fara a fi o fundatura.



Marele trigon în semne de foc Jupiter in Leu-Uranus in Berbec si Marte in Sagetator -aduce voința,dorința de dragoste și de relații - caldura, și plăcerea de a trăi printre prieteni buni și oamenii pe care ii iubesti. Căci, deși mulți oameni doresc doar a face "bani" în viață - persoanele cele mai normale - vorrelații bune si viata sa se deruleze in conditii decente si pline de demnitate.

În timpul Soarelui in Balanta - și cursul de desfășurare a "marelui-trigon" se creează  un climat deiubire și căldură ce consolideaza relatiile colective  pentru a primi și a genera energie pozitiva numaiîmpreună - pentru a face ca viata să funcționeze mai bine .E POATE momentul cel mai placut si cel mai fericit din an. Evenimentele cele mai fascinante și neașteptate vin la Luna Plina din Berbec din 08 octombrie 2014 .



In acest moment cel mai bine este să acceptam situațiile karmice destinate vieții noastre -sa iertamtrecutul - și apoi sa ne desprindem de  un "trecut" din care nu mai facem parte - Soare pătrat Pluto -spune de un timp care a venit pentru a ne accepta "destinul",a-l ierta și care sa ne faca sa mergem inainte.
 



 Marte / Sagetator - trigon cu Uranus retrograd/ Berbec - de la 24 septembrie - și până la 26 octombrie-ne mareste sentimentul de vitalitate optimism și noroc.  Marte în trigon cu Uranus - provoaca multesurprize - și cu Luna Plina in Berbec -   se întâmplă ceva cu totul neașteptat.

Soare in Balanta este definirea și redefinirea tuturor relațiillor si gasirea celei mai bune directii de drum.

Relațiile pe care planeta Marte le aduce sunt oamenii de care avem nevoie, în esență, în viața , în scopul de a trăi - de a fi în viață - de a  rămâne în viață și de a ne trăi viața - Marte in Sagetator - ne vaarata care sunt  oamenii potriviti
pentru fiecare pana pe 26 octombrie 2014.

Cu toate acestea, există mari schimbări și evenimente karmice destinate inexplicabile care nu se potanticipa ,ele vin ca ceva neașteptat, nou, incitant si de necrezut - asta e ceea ce seria  lunilor karmice sangerii  aduc cu ele mai ales Luna Plina Sangerie din Berbec din 8.10.2014 cu Uranus [înretrogradare] 14 ° Berbec - ceea ce înseamnă că va aduce mare - foarte mare surpriză. Este siputernica de 4 ori mai puternica ca de obicei - pentru că Luna Plina in conjunctie cu Uranus in Berbec -opusa - Soare si Venus in Balanta - toate in Cuadratura cu Pluton în Capricorn . Ceea ce înseamnăirezistibilitate, emoții pozitive si o mulțime de lucruri se vor intampla ce nici cu mintea nu gandesti in conformitate cu sincronicitatea destinului si a Logicei Divine. Ceea ce se intampla ne indeparteaza de trecut si
ne conduce spre directia pe care scrie "viitor".Din fericire
perioada cat Soarele este in Balanta negativitatea sta 
departe de noi si ne face sa intelegem
necesitatea de a co-exista cu alții - ca viata este despre oameni și relațiile lor.

Într-adevăr, în mod colectiv umanitatea funcționează cel mai bine împreună - atunci când toată lumease simte la fel  de bine si de pozitiv - datorită lui Venus in Balanta si Jupiter in Leu - fiecare și toată lumea va putea realiza acest adevăr de a conlucra împreună cu si pentru oameni.
Drum drept si Lumina! Namaste!
MIRA


 Sursa: primit pe mail, 
Multumiri Mira