luni, 22 septembrie 2014

RECLAMA - “Energiile de Toamna 2014″-Constanta si Mangalia 27-28 Septembrie

Respiratia - Un Medicament pentru o Viata Sanatoasa

Tu, prietene, stai pe o mina de aur. Ai o super-putere care se afla in stare latenta, dar care te implora sa o accesezi: respiratia. Ea nu poate suna sexy, insa respiratia ta este instrumentul cel mai fundamental pe care il avem pentru a putea trai. 

Cand am aflat prima data despre exercitiul de respiratie ce va fi relatat mai jos, am fost destul de ironic pentru ca a trebuit sa invat cum sa fac ceva cu corpul meu, lucru pe care-l faceam inca de cand m-am nascut, in mod natural. Respiratia este ceva normal, insa pentru a reusi sa iti umpli cu adevarat plamanii, este nevoie de un exercitiu, in urma caruia iti vei incarca mintea de fericire. 

Cand te culci sau nu esti atent la nimic, respiratia ta are grija de ea, ceea ce este destul de pacat. Dar conducerea constienta a respiratiei deschide o lume de magie. O lume in care devi puternic, prezent, treaz si constient. 


Aici sunt cinci motive pentru care trebuie sa-ti cunosti plamanii: 

1 Vor fi deschisi aici si acum. 

Respiratia se intampla doar in prezent, astfel incat ori de cate ori atingeti punctul de varf al respiratiei, asta trebuie sa se intample "aici si acum." Respiratia este o modalitate foarte buna de a opri gandurile negative. In loc de ingrijorarile despre trecut sau viitor, respiratia ajuta mintea sa devina interesata de senzatiile corpului si de noutatea a ceea ce "este". 

2 Va veti conecta spiritual. 

In yoga, respiratia reglementeaza si canalele de fluxul de prana, sau forta vietii, in corpul subtil. Pentru ca respiratia este intangibila, ea ne conecteaza la ceea ce este intangibil si de necunoscut in univers. Noi ne putem simti mai bine interconectati si "parte a unui intreg", atunci cand suntem atenti la respiratia noastra. 

3 Veti calma corpul. 

Fiind macinati de stresul de zi cu zi, avem tendinta de a restrange in mod inconstient respiratia noastra. Asta este o mare problema. Respiratie superficiala ne transpune in modul de supravietuire, stimuland sistemului nervos simpatic (de exemplu, lupta / zbor / agitatie), care invoca eliberarea hormonilor de stres in organism. Respiratia completa abdominala, stimuleaza sistemul nervos parasimpatic (de exemplu, odihna / relaxare / digerare) si putem deveni rapid calm si relaxat. 

4 Vei fi mai rezistent in perioadele dificile. 

Daca va confruntati cu o emotie puternica, respiratia dumneavoastra va poate ajuta sa treceti de sentimentul respectiv fara a deveni coplesit. Respiratia face tolerabil intolerabilul;insuportabilul, suportabil. Ea ne sustine pentru a merge mai departe, atunci cand suntem siguri nu putem. 

Respiratia ta este epica, nu-i asa? Face mult mai mult decat doar sa te tina in viata – doar daca o lasi…... 

Cu cat respiri mai adanc cu atat mai mult vei trai. 

Exercitiul Dirgha Breath: 

Exercitiul Dirgha, sau cele trei parti de respiratie, este imprumutat de la yoga si este un exercitiu minunat pentru o respiratie de baza. Cele trei "parti" sunt abdomenul, coastele si pieptul. Acesta este conceput pentru a crea un schimb complet de oxigen in organism si pentru a calma mintea. 

Stati intr-o pozitie confortabila si cu coloana dreapta. 
Inchide usor ochii, relaxeaza-ti fruntea, gura si ochii. 
Inspira usor si expira urmand miscarea coastelor si cresterea pieptului. 
Cand expiri, pieptul va cobora, coastele se vor relaxa si abdomenul se va aplatiza tragand buricul spre interior. 
Repetati exercitiul prin extinderea abdomenului, coastelor si cresterea pieptului. 
Imaginati-va cum un ulcior se umple cu apa pentru a putea controla respiratia atunci cand ea va va umple plamanii. Apa incepe sa se colecteze in partea de jos (abdomenul se relaxeaza si se deschide), apoi ulciorul se umple (extinderea coastelor si cresterea pieptului). La expirare ulciorul se goleste in partea de sus (relaxarea pieptului) apoi se goleste restul. 

Continuati sa faceti acest lucru timp de 3-5 minute si veti observa ceea ce se va intampla. 

Incercati sa aveti cateva minute din timpul vostru pentru a incerca acest lucru acum - intreaga ta fiinta va spune “multumesc”. 

Respiratie fericita! 
Sursa: www.secretele.com

LUNA NOUA IN BALANTA SI ZODIILE – 24 SEPTEMBRIE 2014


jupiter
Luna Noua in Balanta pe gradul 1:08 este o energie cardinala, de actiune  ce va stimula si activa necesitatea transformarii noastre, a modului cum relationam cu orice fel de valoare (materiala, nativa, cuplu).
Simbolul Sabian al gradului 2 Balanta, gradul Lunii Noi : “ Este interpretata o simfonie care dramatizeaza ascensiunea eroica a omului”Acest  simbol este in accord deplin cu ceea ce am scris :” Luna Noua in Balanta in bratele acestei gauri cosmice negre,actioneaza ca o forta divina ce faciliteaza schimbarile necesare pentru o viata mai buna, devenim receptori ai intelepciunii divine, suntem propulsati in lumina reflectoarelor sau fortati sa facem ceva neobisnuit, interesant, unic.Aceasta Luna Noua in Balanta vrea sa ne trezeasca si sa realizam ca memoria noastra karmica inconstienta este fundamentala pentru viitorul nostru, trauma acumulata in timpul incarnarilor trecute o putem recunoaste si o putem lasa sa plece. Universul cere de la noi atentie maxima in fiecare moment si alegeri deliberate.” Este o promisiune divina ce vorbeste despre posibilitatea de a lasa relatiile, lucrurile, atitudinile, problemele depasite, in spate, si abordarea unui stil de viata nou in accord cu noua constiinta , cu noua aborare a relatiei noastre cu divinitatea.
“Ceea ce este sus este si jos”iar astrologia este pretuita de om in momentul in care isi da seama ca materialismul l-a prabusit si ca, in lumea aceasta noua care se cladeste sub privirile lui neintelegatoare, sufletul trebuie sa cate cum o spune Apostolul lui lisus:„ Cugetati cele de sus, nu cele de pe pamant”  (Pavel catre Coloseni, 3-2).
Cu Luna Noua in Balanta pe gradul 1:08, cei  nascuti in jurul datei de 24 ( plus,minus trei zile )  vor simti influenta acestei energii mult mai puternc decat ceilalti, acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, casa partenerului, casa carierei sau orice planeta personala in jurul gradului 1 din orice semn zodiacal..
Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Noua este mai précis  pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.
BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC ( 21 martie -19 aprilie )
Luna Noua in casa VII  poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre, afaceri, parteneri de afaceri, rivali, dusmani, concurenti. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru a intra in parteneriate noi, lansarea unor proiecte comune cu partenerul de viata . Deoarece nu exista nimic care sa afecteze in mod negativ aceasta Luna Noua in sectorul vostru partenerial , rivalitati, inclin sa cred ca va fi o perioada benefica vietii voastre relationale, va puteti casatori, puteti cunoaste partenerul care va intregeste sufletul, puteti gasi avocatul benefic unei cauze juridice, puteti face pace cu un rival. Aceasta perioada este speciala deoarece Jupiter in Leu face un frumos aspect cu Uranus din Berbec. Aceasta energie poate aduce oportunitati bruste, interesante, iesite din normele traditionale, optimismul este de mana cu voi. Daca sunteti singuri, puteti intalni pe cineva nou, “ploua cu dragoste din senin “. Cum Uranus este in semnul vostru, acest aspect are numele vostru in cartea de vizita astrala, deci fiti atenti la oportunitatile acestei perioade. Dragostea, copii, ideile artistice originale sunt motive bune pentru a va schimba viata. Cuvantul cheie al acestui aspect este de fapt “ surpriza “, dar  este de bine.
TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR ( 20 aprilie -20 mai)
Luna Noua in casa VI  poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre de la locul de munca, noi metode pentru cresterea eficientei la locul de munca, o noua abordare a sanatatii voastre, un nou loc de munca, un curs de perfectionare.  Cum Luna Noua este o energie benefica unor  noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru a obtine o promovare, puteti primi noi sarcini la locul de munca care va aduce mai multi bani. Aceasta casa energizata de energiile lunii noi poate semnifica  recompense la locul de munca, schimbari legate de locul de munca, imbunatatirea relatiilor cu colegii. Orice problema de sanatate poate cunoaste “ un nou inceput “ in tratarea si vindecarea ei. Aceasta perioada este speciala deoarece Jupiter in Leu face un frumos aspect cu Uranus din Berbec. Aceasta energie poate aduce oportunitati bruste , interesante, iesite din normele traditionale  legate de casa, camin. Poate fi un noroc incredibil in ceea ce privesc toate asocierile voastre legate de casa, parinti, afaceri imobiliare, noutatea este ca un fulger, deci fiti atenti.
Puteti inchiria, cumpara , castiga sau vinde o proprietate la un pret destul de profitabil. Este un aspect astral norocos dar norocul este ca un balon , il prindeti sau il scapati, noutatea este ca un fulger si poate fi ceva de patru stele, deci fiti atenti. Cumva, acest noroc pare a veni din spatele usilor inchise, viata voastra interioara, trecutul vostru, viata de familie, casa voastra obtin un impuls pozitiv, oamenii si situatiile benefice vin in viata voastra.
GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI ( 21 mai -20 iunie )
Luna Noua in casa V poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre de iubire, viata sentimentala, copii, creativitate personala . Cum Luna Noua este o energie benefica unor  noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru petreceri si distractii,  pentru o noua poveste de dragoste, pentru evenimente sociale. Deoarece nu exista nimic care sa afecteze in mod negativ aceasta Luna Noua in sectorul vostru romantic, inclin sa cred ca va fi o perioada benefica in tot ce tine de iubire, copii, creativitate, invatamant. Speranta de a avea un copil  poate fi indeplinita acuma, o stire legata de o sarcina, o adoptie, vine la voi acuma.
Daca aveti un copil care are nevoie  de ajutorul vostru, in urmatoarele zile, puteti face acest lucru intr-un mod benefic. Domeniul creativ este favorizat.
Aceasta perioada este speciala deoarece Jupiter in Leu face un frumos aspect cu Uranus din Berbec. Aceasta energie poate aduce oportunitati bruste, interesante, iesite din normele traditionale legate de prieteni, frati, calatorii, studii. Un prieten va poate aduce o veste foarte buna, de fapt, oferta pare sa va lase fara respiratie. Este un aspect ce aduce oferte de sapte stele, deci fiti atenti.
RAC / ASCENDENTUL IN RAC( 21 iunie -22 iulie )
Luna Noua in casa IV poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre de familie, parinti, camin, tara, afaceri imobiliare.  Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru familia voastra,  va permite sa creati planuri mai bune pentru viata voastra de familie sau sa gasiti acel sprijin emotional de care aveti nevoie. Aceasta Luna Noua  poate deschide un drum nou benefic pentru o problema mai veche a sufletului vostru. Locuinta, parintii vostri, pot fi o preocupare deosebita in urmatoarele zile. Aceasta perioada este speciala deoarece Jupiter in Leu face un frumos aspect cu Uranus din Berbec. Aceasta energie poate aduce oportunitati bruste, interesante, iesite din normele traditionale  legate de cariera, faima, avere.  Aceste doua energii combinate pot lucra intr-un mod inedit pentru succesul vostru in cariera, puteti fi remarcati acuma, puteti obtine o slujba deosebita, puteti castiga mai multi bani. Este o perioada de sapte stele deci, nu ratati oportunitatile oferite de stele pentru realizari majore in cariera.
LEU / ASCENDENTUL IN LEU( 23 iulie -22 august)
Luna Noua in casa III poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre cu rudele, cu cei din imediata apropiere a voastra. Cum Luna Noua este o energie benefica unor  noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun “ cresterea voastra” prin abilitatile voastre de comunicare, prin mintea voastra, prin studiile voastre , prin calatorii scurte. Deoarece nu exista nimic care sa afecteze in mod negativ aceasta Luna Noua, puteti incepe un nou curs, cel mai mare noroc  al vostru pare a veni din calatorii, dintr-un mediu nou, din comert, de la un frate, o sora. Toate activitatile legate de transport, cumparaturi, schimburi de informatii cu rudele sunt energizare de acest moment de luna noua. Puteti sa castigati sau sa va cumparati o masina,un telefon, un calculator. Comunicarea cu un frate/sora se poate imbunatati. Aceasta perioada este speciala deoarece Jupiter in Leu face un frumos aspect cu Uranus din Berbec. Aceasta energie poate aduce oportunitati bruste, interesante, iesite din normele traditionale  legate de strainatate, studii superioare, credinta, calatorii inedite. Poate fi un noroc incredibil in ceea ce privesc toate asocierile voastre legate studii superioare, strainatate, un strain, internet, lege.
FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA ( 23august – 22 septembrie )
Luna Noua in casa II poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu banii, cu ceea ce va place, cu ceea ce va ofera stabilitate. Cum Luna Noua este o energie benefica unor  noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin valorile voastre native, prin ceea ce puteti face prin cele cinci simturi, puteti sa va aranjati altfel viata. Aspectele financiare vin in centrul atentiei. Stabilirea  unor obiective financiare realiste sunt favorizate in acest timp. Puteti descoperi noi modalitati de a va creste veniturile voastre financiare. Este un moment de noi inceputuri legate de contul vostru bancar  si de echilibrare a vietii voastre relationale. Aceasta perioada este speciala deoarece Jupiter in Leu face un frumos aspect cu Uranus din Berbec. Aceasta energie poate aduce oportunitati bruste, interesante, iesite din normele traditionale  legate de banii unui partener de viata, poate fi o mostenire inedita. Daca sunteti intr-o situatie dificila, daca ceva din trecutul vostru va creaza inca emotii grele, aceasta perioada poate  sa va ofere  solutia, intuitia necesara echilibrarii voastre sufletesti.
BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA( 23 septembrie -22 octombrie)
Luna noua in semnul vostru in casa I poate aduce “noutati divine”  pentru reinventarea voastra, obiectivele voastre personale sunt prioritare. Cum Luna Noua este o energie benefica unor  noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin  focalizarea clara pe prioritatile si relatiile voastre. Este un moment destul de personal cand va simtiti energici si entuziasti, cand viata va da aripi.  Concentrati-va pe schimbarea obiceiurilor personale in asa fel incat sa fiti mai increzatori in voi si in relatiile voastre. Noile experiente aduse de aceasta lunatie au rolul de a va pune in lumina. Este o perioada buna, aducatoare de prietenii utile si durabile, relatii noi aducatoare de beneficii. Aveti posibilitatea de a examina, analiza si de a gasi raspunsuri. Daca in acest moment, cineva nou vine in viata voastra, fiti convinsi ca are un scop bine determinat. Aceasta perioada este speciala deoarece Jupiter in Leu face un frumos aspect cu Uranus din Berbec. Aceasta energie poate aduce oportunitati bruste, interesante, iesite din normele traditionale  legate de un partener, asociat, un prieten. Jupiter si Uranus aliniate magnific, arata noroc, bogatii prin grupuri, organizatii, partener de viata. Cum acest aspect este destul de rar iar ambele planete sunt in semne de foc, aceasta energie poate lucra imediat, pozitiv si expansiv. Deci, fiti atenti, iesiti in intampinarea acestui noroc de sapte stele.
SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION ( 23 octombrie-21 noiembrie)
Luna noua in casa XII poate aduce “noutati divine”  pentru subconstientul si constiinta voastra spirituala, pentru secretele voastre. Cum aceasta casa are legatura cu  misterele, secretele, tot ce este dificil, este bine de stiut ca acest aspect de luna noua este atat de puternic incat poate marca o perioada de meditatie asupra trecutului si confruntarea cu rezultatele gandurilor si dorintelor din trecut. Este posibil ca in aceasta perioada sa fiti nevoiti sa faceti fata unor situatii legate de detinerea si obtinerea unor informati secrete , dusmani secreti,  puteti deveni cel mai mare dusman al vostru. In acelasi timp, aceasta lunatie poate fi un nou inceput pentru aducerea spiritualitatii in viata voastra, in sufletul vostru. Aceasta perioada este speciala deoarece Jupiter in Leu face un frumos aspect cu Uranus din Berbec. Aceasta energie poate aduce oportunitati bruste , interesante, iesite din normele traditionale  legate de cariera, loc de munca, colegi, sanatate. Aceste planete aliniate magnific, arata noroc, bogatii, surprize de sapte stele in tot ce tine de cariera voastra.  Este un dar cosmic ce tine de cariera, un interviu pentru un loc de munca, un doctor bun care va vindeca, o afacere proprie. Cum acest aspect este destul de rar iar ambele planete sunt in semne de foc, aceasta energie poate lucra imediat, pozitiv si expansiv.
SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR ( 22 noiembrie—21 decembrie )
Luna Noua in casa XI poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu prietenii, fel de fel de grupuri sociale, caritabile. Cum Luna Noua este o energie benefica unor  noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin  prieteni, cunostinte, legaturi ocazionale. Aceasta Luna Noua este o forta majora ce aduce posibilitatea intalnirii unei persoane importante si influente care sa devina pentru voi un protector dar si un sfatuitor. Relatiile, prieteniile, protectiile, ocupa un loc important sau joaca o carte decisiva pentru viitorul vostru. Obiectivele care implica crearea de retele, conexiuni cu alte persoane, alaturarea sau  consolidarea legaturilor intr-un proiect de grup, politica, cultivarea bunavointei, se afla in mesajul acestei lunatii.  Apare o sansa de a lucra sau de a sustine o cauza importanta pentru un grup la care aderati. Aceasta perioada este speciala deoarece Jupiter in Leu face un frumos aspect cu Uranus din Berbec. Aceasta energie poate aduce oportunitati bruste , interesante, iesite din normele traditionale legate de iubire, copii, strainatate, studii superioare, calatorii. Aceste planete aliniate magnific, arata noroc , bogatii, surprize de sapte stele in tot ce tine de iubire, copii. Este un dar cosmic ce poate veni la voi prin intermediul iubirii, studiilor superioare, strainatate, copii. Cum acest aspect este destul de rar iar ambele planete sunt in semne de foc, aceasta energie poate lucra imediat , pozitiv si expansiv. Educatia este biletul vostru de sapte stele.
CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN ( 22 decembrie -19 ianuarie )
Luna Noua in casa X poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu cariera, premii, faima, statut social. Cum Luna Noua este o energie benefica unor  noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin cariera, proiecte importante, figuri autoritare si aspiratiile pentru viitor. Acesta lunatie va ajuta sa va reorientati eforturile in domeniul carierei pentru a atinge un echilibru in viitor. Cum semnele cardinale sunt adevarati pioneri astrali, aceasta lunatie cardinala este foarte importanta in viata voastra, in cariera voastra. Femeile pot juca un rol important in mediul profesional prin sustinerea intereselor voastre profesionale. Sunteti in lumina reflectoarelor acuma si puteti vedea mai bine oportunitatile acestui moment. Aceasta perioada este speciala deoarece Jupiter in Leu face un frumos aspect cu Uranus din Berbec. Aceasta energie poate aduce oportunitati bruste, interesante, iesite din normele traditionale  legate de familie, parinti, banii unei afaceri, credite, mosteniri, pensii alimentare. Aceste planete aliniate magnific, arata noroc , bogatii, surprize de sapte stele in tot ce tine de familie, avere de la altii. Este un dar cosmic ce poate veni la voi prin familie, parinti, banci, mosteniri, banii unui partener de viata. Cum acest aspect este destul de rar iar ambele planete sunt in semne de foc, aceasta energie poate lucra imediat, pozitiv si expansiv. Cand vine vorba de bani, profituri, familie, casa, acest aspect este un adevarat cadou de la zeii iubitori. Fiti atenti la ce se intampla in urmatoarea perioada, in tot ce tine de familie, bani, poate fi un noroc extraordinar.
VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR ( 20 ianuarie-18 februarie )
Luna Noua in casa IX poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu studiile, strainatatea, calatoriile mari, credinta, Dumnezeu. Cum Luna Noua este o energie benefica unor  noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin studii, calatorii, strainatate, mass-media, internet, servicii de import –export, relatii internationale, imigrare. Daca sunteti intr-un process pentru orice motiv, chiar si pentru a gasi o solutionare echitabila intr-un divor?, aceasta luna noua este foarte utila pentru voi, va ajuta sa ajungeti la un acord final benefic ambelor parti. Cum aceasta casa astrologica vorbeste despre toate aspectele mediului academic, puteti avea oportunitati noi legate de o admitere la un curs dorit, puteti incepe un nou proiect legat de mass-media, puteti publica o carte pe internet. Aceasta perioada este speciala deoarece Jupiter in Leu face un frumos aspect cu Uranus din Berbec. Aceasta energie poate aduce oportunitati bruste, interesante, iesite din normele traditionale legate de partenerul de viata, afaceri, asociat, frati,rude. Aceste planete aliniate magnific, arata noroc, bogatii, surprize de sapte stele in tot ce tine de asocieri, afaceri, un frate, o sora, studii medii. Cum acest aspect este destul de rar iar ambele planete sunt in semne de foc, aceasta energie poate lucra imediat, pozitiv si expansiv. Acest aspect poate aduce vesti inedite si benefice legate de partenerul de viata, o afacere, un frate, comert, studii.Fiti atenti la ce se intampla in urmatoarea perioada in tot ce tine de viata voastra relationala, afaceri, rude, norocul neasteptat soseste prin ei.
PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI ( 19 februarie -20 martie)
Luna Noua in casa VIII poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu banii celuilat, imprumuturi, credite, mosteniri. Cum Luna Noua este o energie benefica unor  noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin valorile celuilalt, prin partener de viata, de afacere. Aspectele financiare vin in centrul atentiei. Este un moment bun sa va concentrati pe problemele intime ale cuplului vostru. De asemenea, este un moment favorabil pentru a incepe un plan financiar, un plan de economii, un imprumut . Aceasta perioada este speciala deoarece Jupiter in Leu face un frumos aspect cu Uranus din Berbec. Aceasta energie poate aduce oportunitati bruste, interesante, iesite din normele traditionale  legate de locul de munca, bani. Aceste planete aliniate magnific, arata noroc, bogatii, surprize de sapte stele in tot ce tine de munca, bani, sanatate.
Cum acest aspect este destul de rar iar ambele planete sunt in semne de foc, aceasta energie poate lucra imediat, pozitiv si expansiv. Acest aspect poate aduce vesti inedite si benefice legate sanatatea voastra, activitatile zilnice, cont bancar, premii la locul de munca. Fiti atenti la ce se intampla in urmatoarea perioada in tot ce tine de munca voastra, valorile voastre native.Acest aspect rar va ofera un nou inceput, optimism si speranta pentru viitor.
Adriana Tudosa
Sursa:  http://adriana-astro.com/

Un renumit medic ŞOCHEAZĂ: orice formă de CANCER se vindecă în câteva săptămâni


Leonard Coldwell este un medic cunoscut pentru succesele lui în vindecarea cancerului, a sindromului de oboseală cronică și a altor afecțiuni legate de stres.



În ziua de azi, cancerul este una din principalele probleme de sănătate ale omenirii. De aceea, este bine de știut că există multe căi de prevenire și vindecare a acestei boli. Doctorul Leonard Coldwell explică cele mai recente metode și tratamente care ajută la prevenirea, tratarea și vindecarea cancerului. Iată ce spune el în interviul difuzat în data de 18 ianuarie, 2013.

Reporter: Domnule dr. Coldwell, am văzut în câteva dintre înregistrările dv video, unde spuneți că boala cancer se poate vindeca și între 2 și 16 săptămâni.

Dr. Leonard Coldwell: Din experienta mea, orice cancer se poate vindeca între 2 și 16 săptămâni. Dar la fel de adevarat este și faptul că orice doctor cu o experiența de peste 20 de ani, știe că această bolală se poate vindeca și instantaneu, fenomen cunoscut ca vindecare spontană. Există chiar și o carte scrisă de un autor pe care nu-l agreez, care prezinta mai multe cazuri de vindecare spontană. Aceasta înseamnă că este posibil, iar noi doar trebuie să găsim o cale să accesăm acest lucru. De asemenea, vindecări se întâmplă și în așa zisele locații sfinte, gen Lourdes, dar nu este neapărat din cauza locului ci a așteptărilor și convingerilor pacienților.



În momentul în care scapi de starea acidă (acidoza) și toxicitate internă, în momentul în care corpul devine alcalin și îmbogățit în oxigen prin adoptarea unei diete crude vegale și a sucurilor verzi bogate în clorofilă, bogate în calciul bun și minerale, deci în momentul în care corpul tău ajunge la alcalinitate, atunci cancerul este stopat. Poate dura câteva zile sau câteva săptămâni, dar acesta va fi oprit. Aduci corpul la un pH vindecător, pH-ul sângelui sănătos trebuie să fie ușor alcalin, la valoarea de 7,36 dar în faza de vindecare, el trebuie să fie mai alcalin, în jur de 7,5. Dr. Martin din Germania, folosește o metoda de oxigenare a sângelui, unde se scoate tot sângele din corp (este negru) se oxigenează (devine roz) și dupa 12 astfel de ședinte ai un sânge ca de nou născut, iar lipsa oxigenului este ușor eliminată. Este ca și cum ar fi un dopaj, dar legal.

Unii medici din Europa folosesc injecții (intravenoase) cu Vitamina C. În jur de 100cc (100 ml) de trei ori pe săptămâna, iar în unele cazuri mai des. Și din experiența mea, cancerul sau tumorile au dispărut chiar și în două zile. Vitamina C este un puternic vindecător și ajută și în majoritatea afecțiunilor inimii, dar din păcate, vitamina C va începe să fie un remediu dat numai pe rețetă și de formă sintetică, la fel ca și vitamina E. Vitamina E, foarte ușor și eficient rezolvă toate problemele legate de tensiune arterială; dar s-au facut studii cu Vitamina E de formă sintetică, iar concluziile au fost că nu este eficientă. Bineînțeles, forma sintetică nu este eficientă, ci doar cea naturală.

Dacă natura creează o problemă, natura creează și soluția. Daca ceva nu a existat acum 100 de ani, înseamnă că nu ai nevoie de ea astăzi (referitor la medicamente și remedii de sinteză). Când dorești să ajuți pe cineva și să-l informezi mai bine cum își poate elimina cancerul foarte repede, i-aș recomanda în primul rând să treacă instantaneu la o dietă vegano – crudivoră. Sunt cărți, sunt deja bucătari care te pot învata despre acest gen de hrană, sunt materiale video despre acest subiect. De asemenea, dacă nu există afecțiuni ale rinichilor, aș recomanda să se bea aproape 4 litri de apa pe zi, la care se adaugă jumătate de lingurița de sare de mare. Avem nevoie de sare pentru orice fel de functii ale corpului. Avem nevoie de electricitate, iar această electricitate poate fi produsă într-un mediu cu suficientă sare. Deci dacă ai lipsă sau carență de sare, ai și o problema de tensiune.

Reporter: Vedeți dar recomandarea este să nu prea consumi sare, în special dacă ai probleme de tensiune.

Dr. Lenard Coldwell: Ok, este de fapt exact invers. Problema este că ei fac referire la sarea de masa care, de cele mai multe ori are următoarea compoziție: 1/3 sticlă, 1/3 nisip și 1/3 sare. Deci sticla sau nisipul, zgârie arterele și vasele de sânge și acestea încep să sângereze, iar în aceste cazuri, colesterolul merge acolo și începe să repare problemele ca să oprească sângerarea internă, până la deces. Acum, deodată, colesterolul este cauza tensiunii pentru că subțiaza vasele sanguine în încercarea de a acoperi diversele zgârieturi din vasele sanguine. Și acest lucru este absurd. Nu se moare din prea mult colesterol, ci din prea puțin. Sunt mulți oameni cu colesterol 600 și sunt foarte sănătoși și făra nicio problema de sănătate. Oricine din secția de arsuri grave știe că persoanelor cu arsuri li se dă în fiecare zi să mănânce între 20 și 25 de ouă fierte tari. Pentru că ei știu că numai colesterolul poate reconstrui și genera celule foarte sănătoase într-un timp foarte scurt. 80% din celule sunt compuse din colesterol. Deci de unde pot veni noi celule sănătoase daca nu există suficient colesterol? Fiecare va trebui să aibe nivelul de colesterol măcar la 250. Și apoi ți se spune LDL și HDL sunt colesterol rău și bun. Nici măcar nu este colesterol, ci este o proteină care transportă colesterolul.dr3 Dr. Leonard Coldwell: cancerul poate fi vindecat în câteva săptămâni

Deci dacă te uiți la ceea ce știu medicii și ceea ce nu stiu…. Dr. Gary Niles și multe alte persoane au spus că medicii și cei din profesia medicală au cea mai scăzută medie de viata, care este în jur de 56 de ani, au cea mai ridicată rată la abuzul de alcool și de droguri, cea mai ridicată rată a suicidului, numai a psihiatrilor este mai ridicată. Deci, din păcate, noi mergem la acești oameni să-i întrebăm cum să avem o viața sănătoasă, fericită și longevivă. Cred că trebuie să ne revizuim modul de gândire.


Sursa: m.obiectiv.info

În munţii Carpaţi există o poartă către un alt Univers. DOVADA găsită de un inginer este uimitoare: “Este deschisă două luni pe an”

Povestea trăită de un inginer român, pasionat de călătorii şi drumeţii este de-a dreptul uimitoare. Bărbatul spune că viaţa lui s-a schimbat într-o zi de toamnă din anul 1990.
CP
Iată-i povestea: “Imi amintesc ca si cum ar fi fost ieri. Era in ziua de 22 septembrie 1990. pe la ora 11. Plecasem pe unul din traseele mele favorite.Piatra Mare pe la Sapte Scari. Ziua era foarte frumoasa , calduroasa chiar in umbra padurii.In jurul orei 11, mai aveam cam o jumatate de ora pana la cabana si incetinisem ritmul , ca sa ma bucur de frumusetea peisajului. Parasisem cursul izvorului si incepusem un fel de …ratacire intentionata, ca sa mai schimb ceva din monotonia cararii.

Drumeagul meu urca catre o culme impaturita si, la un moment dat, am zarit ceva bizar, ca o sclipire, in dreapta mea; soarele, reflectat intr-un obiect. M-am gandit imediat la nesimtitii care lasa mormane de conserve si borcane prin padure. O curiozitate stupida m-a impins catre acel loc: eram convins ca e vorba de vreo sticla de vin aruncata, dar vroiam sa ma conving. Cand am zarit-o prima data, lucirea era undeva cam la vreo 20, 30 de metri catre culme. Am inceput sa urc, dar n-am vazut nimic. In mod evident, eram in alt unghi fata de lumina soarelui. Dupa cateva minute de urcat, am inceput sa-mi pun oaresce intrebari: eram intr-un luminis, totul imi era vizibil, dar nu vedeam nici un obiect capabil sa reflecte lumina. Eram pe cale sa plec mai departe, cand am vazut…imi este greu sa va descriu.
Mai mult aici
Maria Tudor, A.M.PRESS


http://ampress.ro/

ACOLO UNDE EȘTI, ACOLO AI VRUT SĂ FII

Reflected.Red_

Cel mai probabil acum ești pe scaun în fața calculatorului tău și citești acest articol. Te-a obligat cineva să intri aici? Cel mai probabil nu. Tu ești cel care a luat această decizie. Se poate să cunoști blogul, iar în acest caz ai intrat pentru a vedea ce mai este nou. O altă posibilitate ar fi, să fi văzut articolul pe o rețea de socializare și să fi intrat din curiozitate. Sau poate ai luat decizia de a citi la recomandarea unui prieten.

Indiferent de situație, tu ești totuși cel care a luat decizia finală. Dacă blogul îți este cunoscut, puteai totuși să amâni citirea articolului:„O să-l citesc eu mâine”. Dacă ai intrat de pe facebook, puteai la fel de bine să nu îl fi deschis. Sunt doar atâtea articole care chiar dacă sunt share-uite nu intri pe ele. Iar dacă ești aici la recomandarea unui prieten, puteai la fel de bine să îți găsești și altă treabă. Cu siguranță ți s-a întâmplat ca unii prieteni să îți recomande filme, articole sau muzică pe care nu le-ai consumat niciodată.
Și cu toate acestea, ești totuși aici. Și știi care este elementul cheie datorită căruia tu ești aici?
Eu îl numesc într-un mod foarte „spectaculos”, îl numesc:„alegerea ta”. Trăiești experiența citirii acestui articol pentru că ai ales asta. Iar dacă în situația expusă mai sus lucrurile sunt evidente, în articolul de astăzi o să aprofundez puțin subiectul alegerilor și experiențelor pe care fiecare dintre noi le trăiește, inclusiv tu.
9526285194_7004935bd9_b
Fotografie de Tyreke White
Acolo unde ești, acolo ai vrut să fii
Atunci când am întrebat cititorii ce sugestii au pentru viitoarele articole de pehttp://www.fiimplinit.ro, au fost mulți care mi-au sugerat să povestesc în articole mai mult despre experiențele mele personale.
Aș vrea să îți spun că mai în toate articolele eu scriu de fapt despre experiențe personale. Nu o fac la modul direct pentru a proteja identitatea și intimitatea persoanelor cu care intru în contact.
Dacă ai mai citit și alte articole de pe blog, ai observat poate că uneori folosesc exemple utopice. Aceasta este tot o modalitate de protejare a identității, atunci când orice legătură cu întâmplarea reală ar deconspira persoana, inventez ceva din care să se înțeleagă ideea.
În cele ce urmează o să fac o excepție și o să îți povestesc în mod direct o întâmplare trăită de mine acum câteva săptămâni. Imediat după istorioară voi trage și concluziile esențiale. Până atunci însă hai să vedem…
Istorioara
Acum două săptămâni, am fost timp de 7 zile într-o zonă de munte în apropierea parcului național Ceahlău. Excepțională zonă. Ți-o recomand cu căldură. Iar urcarea timp de 4 ore pe traseu montan, ciorba de legume de pe vârful muntelui, și coborârea timp de 2 ore au fost o experiență pe care nu o voi uita niciodată. Asta ca să nu mai vorbesc de peisaje.
Ce este însă relevant pentru acest articol are legătură cu locul în care am stat cele 7 zile.
O persoană din grup, care s-a ocupat de organizare, a sunat cu vreo 3 luni înainte și a rezervat pensiunea care avea cele mai faine dotări din zonă. A plătit și avans pentru siguranță. Totul era pus la punct.
Totuși, cu o săptămână înainte de data cazării, organizatorul a sunat ca să se asigure că totul este în regulă. Surpriza a fost că lucrurile nu erau deloc conform celor stabilite. Nu ne mai puteam caza la respectiva pensiune la care plătisem și avans. Administratora de acolo însă ne găsise un loc la o altă pensiune neinclusă în circuitul turistic și cu niște condiții mult sub cele de la pensiunea rezervată inițial.
Cam aceasta ar fi povestea pe scurt.
Membrii grupului s-au agitat destul de mult până ce au conchis că: „Nu merită să ne stricăm concediul pentru o proastă”. Ne-am cazat în cele din urmă la pensiunea sugerată, iar cele 7 zile au fost perfecte după părerea mea. Ceilalți membri ai grupului mai aminteau tangențial de pensiunea la care ar fi trebuit să fim cazați și care se putea observa cu ușurință în zare.
Ceea ce nu știau acești oameni este că: Acolo unde ești, acolo ai vrut să fii. Cu nici o excepție și în orice circumstanțe această propoziție este adevărată.
Dacă ai fost cazat în altă parte decât acolo unde conștient ai ales, înseamnă că inconștient ai vrut să fii cazat acolo unde într-un final ai stat. Nimic nu se află în afara controlului tău. Tu alegi totul. Iar acest adevăr(odată înțeles) îți aduce o stare de calm inegalabilă.
Energia grupurilor
Pe lângă asta, în situația dată era vorba de un grup cu un așa zis scop comun. Mai bine de 10 persoane doreau să își petreacă concediul împreună. Energiile fiecăruia luate separat erau cu siguranță diferite. Locația în care am fost cazați, a fost defapt locația aleasă de energia grupului și nu de un singur individ.
Și merită să ai în vedere și tu asta de fiecare dată când intenționezi să faci ceva împreună cu alte persoane. Privește și desenele explicative de mai jos:
poza1
Cam așa poate fi văzută ideea de colaborare a unui grup. În realitate lucrurile stau ușor diferit:
poza2
Iar în fața situației reale, universul se vede nevoit să îndeplinească dorințe contradictorii. Ținta se poate chiar schimba conform cu energia grupului.
poza3
Asta pentru că universul te privește ca pe un întreg și ține cont în permanență de toate dorințele tale, încercând în permanență să le satisfacă pe toate.
Dacă dorința ta de astăzi nu are aceeași vibrație cu dorințele tale de ieri și de alaltăieri, este puțin probabil ca visul tău să devină realitate. De aceea, unul din lucrurile pe care trebuie să le țintești tu este congruența.
Revenind, conform energie tale, tu
Te afli în permanență exact acolo unde ai vrut să fii
Și nu există nicio excepție de la regulă.
Dacă ești cu capul sub ghilotină urmând ca în 3 secunde să rămâi fără el, este pentru că energia care te caracterizează(și care ți se datorează) a ales asta.
Dacă ești pe propria-ți insulă, într-un hamac cu un pahar rece cu suc natural în mână, este tot pentru că energia care te caracterizează a ales asta. Nicio experiență nu este în afara alegerilor tale.
Este adevărat că uneori în ecuație poate interveni energia grupului. Dar asta numai dacă ai discutat cu alte persoane să realizați ceva împreună. Alteori poate interveni energia dorințelor tale subconștiente.
Niciodată însă,(repet!) niciodată nu ți s-a întâmplat sau ți se va întâmpla ceva fără ca tu să vrei asta.
Conștientizează acest adevăr, și trăiește pacea pe care o aduce el în viața ta.
Pentru orice completări sau curiozități te invit să folosești secțiunea de comentarii de mai jos. De abia aștept să aud părerea ta referitor la ceea ce ai citit.
Cu drag,
Cosmin Constantin-Cîmpanu
sursa: fiimplinit.ro
http://astrodeva.wordpress.com/