luni, 28 iulie 2014

Arsenie BOCA i-a prezis MOARTEA lui Ceauşescu. Ce i-a spus Sf. Ardealului dictatorului

Sfântul Ardealului, Arsenie Boca, a făcut numeroase profeţii despre România, iar una dintre acestea se referă la o mare descoperire care se va face în următoarea perioadă de timp.
Arsenie Boca făcea parte din acea categorie de oameni înţelepţi care, deşi deţin un corp fizic pe Pământ, au conştiinţa deja stabilită în Ceruri. Acel om mi-a lăsat cu adevărat o impresie foarte profundă şi puternică.
Sfinţenia şi puterea lui de pătrundere în mintea şi sufletul omului erau extraordinare şi aceste nu numai că se producea instantaneu atunci când te aflai în prezenţa lui, dar declanşau în propria ta fiinţă chiar un gen de bucurie şi aspiraţie care îţi determinau impulsul de a te oferi tu însuţi, în totalitate şi deliberat, cunoaşterii acelui om, scrie efemeride.
Cunoaşterea lui era instantanee şi atât de profundă, încât ea provoca în cel din faţa lui, de cele mai multe ori, adevărate trăiri catartice, însă chiar şi aceste emoţii apăreau în conformitate cu posibilităţile şi aspiraţia fiecăruia.

Senzaţia pe care am trăit-o acolo, după ce am intrat în chilia lui, a fost aceea a unui sentiment de profunzime abisală a cunoaşterii, care nu era însă disociată de iubirea pură. Nu vreau, totuşi, să intru în domeniul abstract al unor observaţii de natură metafizică; nu cred că ţi-ar fi de prea mult folos în această fază şi nici nu ştiu dacă le-ai putea înţelege în întregime.

Părintele Arsenie era expresia vie, inefabilă, a unuia care a ajuns să trăiască cu adevărat în fericirea cea mai pură. După gradul de înţelegere şi receptivitate individuală, cei care se aflau în preajma lui puteau să resimtă ei înşişi unele crâmpeie din această fericire totală, aşa cum un diapazon vibrează singur atunci când se află lângă pianul care scoate sunetul notei caracteristice diapazonului. Influenţa subtilă benefică, răbdarea şi compasiunea pot transforma chiar şi sufletele cele mai înnegurate.

— Ne-a indicat faptul că vom găsi modalităţi potrivite de a sădi mai întâi seminţele şi apoi de a creşte şi dezvolta florile transformării spirituale ale acestui popor. Da, a precizat că vor fi publicate informaţii care vor avea un rol important în acest proces, însă aspectele secundare care au ţinut de realizarea acestui fapt, incluzând aici alegerea ta şi celelalte elemente, ţin de planificarea pe care am făcut-o eu însumi şi modul în care am gândit această acţiune.


— A spus ceva despre marea descoperire care va fi făcută şi unde anume? am insistat eu.
— Nu, nu a precizat nimic în acest sens; a spus că se va petrece în mod sigur în ţara noastră şi că va avea un impact atât de mare, încât nu mai este nevoie să ştim alte detalii. Dar a repetat de mai multe ori că va fi o luptă acerbă. Nu ştiu însă Ia ce s-a referit.

I-a preziz MOARTEA lui Ceauşescu

Părintele Arsenie ne-a explicat apoi că Ceauşescu îl vizitase de două ori, în mare taină şi cu toate precauţiile necesare. Ultima dată venise acolo cu câteva luni în urmă. Voia să cunoască evoluţia puterii sale în stat, deoarece apăruseră deja unele semnale îngrijorătoare de instabilitate a sistemului politic, economic şi social, atât în ţară cât şi în alte teritorii ale blocului comunist. Monahul i-a specificat atunci că, dacă va continua să conducă ţara prin aceleaşi metode inumane ca şi până atunci, îşi va pierde brusc viaţa, într-un mod violent. Aflând aceasta, Ceauşescu s-a enervat cumplit şi a făcut o adevărată criză de isterie, care însă nu 1-a impresionat pe Arsenie Boca.
L-a ameninţat pe părinte şi a plecat teribil de supărat şi furios. Părintele ne-a dezvăluit că ştie de faptul că i se doreşte moartea şi că acţiunile mârşave în acest sens au început imediat după întrevederea pe care a avut-o cu dictatorul. Ne-a mărturisit, de asemenea, că nu va mai dura mult timp şi va pleca spre împărăţia Tatălui Ceresc, dar că va părăsi această lume datorită unui complot mişelesc, al cărui scop va fi acela de a-l otrăvi. Totuşi, el nu va împiedica aceasta, deoarece atunci misiunea lui spirituală pe pământ va fi deja terminată.
Rusia va invada România

Părintele Arsenie Boca a prevestit că într-un viitor apropiat România va fi ocupată de Rusia.
Cel mai fierbinte subiect pe agenda externă a momentului îl reprezintă expansiunea Rusiei în Ucraina.
Ce prevestea Arsenie Boca
Alte profeţii făcute de Arsenie Boca, care nu au fost niciodată pictate, dar sunt cunoscute doar de anumite persoane. Una dintre ele se referă la faptul că într-un viitor apropiat România va fi ocupată de Rusia, Bulgaria şi Ungaria, iar după aceea, aceste tari vor fi lovite de bolovani de foc.
O altă susţine că Bucureştiul mai are dreptul la o singură greşeală, “s-a ouat de două ori, iar a treia oară o să dispară de pe harta pământului”, iar apoi o mare catastrofă se va abate asupra oraşului pentru că foarte multe păcate s-au strâns acolo.


Sursa: www.obiectiv.inf

INEXPLICABIL. S-a întâmplat în China: un OZN oprește traficul pe o autostradă și începe să tragă într-o mașină


Cei care încă cred că nu există viață extraterestră, vor rămâne uluiți de următorul clip.
Un eveniment absolut bizar s-a petrecut la începutul lunii mai pe o autostradă din provincia chinezească SiChuan. Un obiect spațial neidentificat a apărut, aparent din senin, deasupra autostrăzii, provocând haos și teroare printre participanții la trafic.
Acest eveniment straniu este unul cu adevărat ieșit din comun pentru că niciodată în istoria X-Files nu s-a pomenit de un aparat de zbor de origine extraterestră, care coboară la doar câțiva metri deasupra unei autostrăzi pentru a opri traficul și mai apoi să înceapă să tragă asupra unei mașini până aceasta explodează.
Un șofer a surprins totul cu telefonul mobil pentru ca mai apoi filmarea să fie postată pe YouTube și implicit pe rețelele de socializare unde a putut fi văzută de întreaga lume. Chiar dacă scepticii vor crede că filmarea este trucată, vor avea parte de  o surpriză. Întreaga poveste desprinsă din filmele SF a fost prezentată în urmă cu câteva săptămâni la mai multe posturi de televiziune din China.
După cum se poate observa din imaginile alăturate, OZN-ul pare să aibă o țintă fixă și nu trage asupra sa până ce oamenii nu își părăsesc mașinile. Apoi, în doar câteva secunde mașina cu pricina este atacată cu armament și explodează. Nu se poate preciza cine s-a aflat în acea mașină pentru că autoritățile chinezești au refuzat cu vehemență să ofere vreo explicație cu privire la acest eveniment incredibil.



https://www.youtube.com/watch?v=Vi5hutJTRmw


Sursa: www.obiectiv.info

Fenomen astronomic SPECTACULOS în această noapte în România. UNDE şi CUM se poate vedea

O ploaie spectaculoasă de stele va curge pe cerul Aradului. Una din cele mai cunoscute ploi de meteoriți, Delta Aquaride, fenomen care are loc anual între 12 iulie și 13 august, atinge apogeul peste câteva ore, în această noapte.

Stele căzătoare
„În această noapte se produce maximul unui curent de meteori, numit Delta Aquaride sudice. În condiții ideale, se pot vedea maxim 20 de stele căzătoare pe oră care par a veni din constelația Aquarius”, susțin reprezentanții Observatorului Astronomic „Amiral Vasile Urseanu”.
Delta Aquaridele sunt meteoriți care, spun specialiștii, ar proveni din cometa 96P Machholz. Ploaia de meteoriți se întâmpla atunci când planeta noastră traversează calea orbitală a cometei.
Donald Machholz a descoperit aceasta cometă în 1986. Este o cometă cu perioadă scurtă de timp, a cărei orbită o poartă în jurul Soarelui o dată la aproximativ cinci ani. La afeliu – cea mai mare distanță de la soare – cometa trece dincolo de orbita lui Jupiter. La periheliu – cel mai apropiat punct de la soare – cometa 96P Machholz ajunge și în interiorul orbitei lui Mercur.
Vârful nominal în 2014 al Delta Aquaridelor este în noaptea de 28 iulie – dimineața zilei de 29 iulie, la doar câteva zile după luna nouă. Preț de câteva ore, dacă cerul va fi senin, ploaia de stele se va vedea în deplinătatea ei.


Sursa: www.romaniatv.net