luni, 21 iulie 2014

RECLAMA - IN UNIVERSUL CUNOASTERII – BUCURESTI, 22.07.2014

Dragi prieteni,

         Va transmit o noua invitatie la un curs sustinut de domnul Manu Stejar, in Bucuresti.

" Celor interesati, le aducem la cunostinta ca in data de 22.07.2014 se va sustine in Bucuresti o prima parte a unei noi sesiuni a cursului de psihometrie, completat si de alte informatii foarte interesante. Vom discuta pe marginea urmatoarelor subiecte:

-  Partea teoretica si practica pentru suita de numere cuprinsa intre 1 si 11;
-  Notiuni practice de radiestezie;
-  Reiki si traditii din Dacia (initiere si prezentare generala).

In cadrul cursului se vor putea face inscrieri pentru testul de psihometrie in vederea obtinerii calificativului de psihometru si primirea ulterioara a unei initieri in traditiile Daciei si practicile lui Zamolxe.

Cursul se va sustine intre orele 18.00-21.00.
Pretul este de 25 RON.
Persoanele care doresc sa se inscrie o pot face la adresa de e-mailmanustejar@yahoo.com.
Adresa de desfasurare va fi transmisa prin e-mail persoanelor inscrise, cu rugamintea sa fie solicitata.


Cu respect,

Manu Stejar”

Sursa: http://tristar77.blogspot.ro/

360 de grade, cu Alina Badic (editie speciala) - 19 iulie 2014 - emisiun...





https://www.youtube.com/watch?v=AfwW16t8vck&list=UUeqNP-Wt7YNjPyH6XhMYPxw

360 de grade, cu Alina Badic - 19 iulie 2014 - emisiune completa





https://www.youtube.com/watch?v=0wuSOrJc9cw

Totul este Energie






"Acum imi dau seama ca nu miracolul este cel care-l creeaza pe credincios. In schimb, toti suntem credinciosi. Noi credem ca iluzia lumii materiale este complet adevarata. Aceasta credinta este inchisoarea noastra. Ea ne impiedica sa facem calatoria in necunoscut" - Deepak Chopra
Materia solida, asa cum o intelegem in mod conventional, nu exista in univers. Pentru ca toate particulele sunt doar vibratii de energie. Chiar si atomii, care formeaza obiectele si substantele pe care le numim solid, sunt de fapt alcatuite din 99,99999% spatiu (vidul/campul/varietatea spatiu-timp - e tot acelasi lucru). Si chiar si acel spatiu, pe care il intelegem conventional ca fiind gol, de fapt, are o densitate de energie infinita, asa cum am vazut acum in energia vidului.
Un alt mod de a intelege desitatea vidului infinit energetic este de a observa cum toate lucrurile radiaza energie in camp.
Chiar si tehnologia noastra moderna se bazeaza pe faptul ca noi transmitem valuri de energie la frecvente diferite in camp, astfel incat le putem canaliza in dispozitivele noastre pentru a primi informatia pe care am proiectat-o codificat in structura de forme de unde energetice.
In acest sens, tehnologia noastra invata sa capteze structura energetica-informationala din univers, deoarece noi, pur si simplu, nu am inteles inca deplin ca exista informatii codificate in insasi structura universului, pe care le-am putea intercepta fara a fi nevoie sa introducem propriile noastre frecvente create de om.
Toata informatia, toata cunoasterea, tot timpul si spatiul sunt codificate in structura energetica a universului. De unde crezi ca provin gandurile noastre? Si emotiile noastre? Toata activitatea de cercetare recenta dovedeste ca creierul nostru este doar un receptor si ca el nu este sursa de informatie, nici nu produce ganduri si nici macar amintirile noastre istorice dinauntrul biotehnologiei din creierul nostru!
Asa cum noi suntem acum proiectarea emitatoarelor high-tech si receptori de energie, universul deja a proiectat tehnologii complexe de viata mult mai puternice. Bunaoara, ADN-ul nostru a carui functie principala este de a primi, a transmite si a citi direct energia campului. Se presupune ca, de fapt, ADN-ul nostru nu stocheaza nici o informatie inauntrul sau, ci o stocheaza direct in structura de vid unde are acces deplin la ea, atat timp cat traim.
Ce alte informatii putem extrage din camp? Mai mult decat atat, care sunt limitarile a ceea ce putem accesa in afara campului? Eu cred ca nu exista nici una.
Internetul Galactic
In acelasi mod in care tehnologia noastra invata sa capteze structurile informationale energetice, pe care le-am creat, cum ar fi internetul, suntem, de asemenea, proiectati sa fim conectati la reteaua informationala universala de energie, pe care imi place sa o numesc Internetul Galactic.
Totul este energie, inclusiv tu. Tot ceea ce esti este energie, iat atunci cand incepi sa te percepi in acest mod, in special prin intermediul meditatiei si prin simpla ta contemplare, ca o fiinta neatinsa sa spatiu si timp si fara restrictii ale unui aparent corp fizic, barierele din tine vor incepe sa se disipe.
Creierele noastre sunt receptoare de ganduri, idei, cunoastere si constiinta universala - domeniul unificat - este sursa de cunoastere in univers. Calitatea informatiei si a cunoasterii pe care o interceptam din sursa universala este determinata de frecventa obisnuita a gandurilor si emotiilor noastre.
Noi primim energie (ganduri si emotii) din univers, la nivelul la care suntem conditionati sa primim de la acesta. Daca in mod obisnuit traim intr-o lume mental negativa, in care percepem suferinta, stres, deficit si altele, esti disponibil doar pentru aceleasi energii din univers. Insa, daca incepem sa cultivam iubire, bunatate si inspiratie, atunci vom capta niveluri mult mai ridicate de constiinta universala si, astfel, vom descarca informatii direct din camp, intr-un mod pe care nu l-am crezut niciodata posibil.
Intuitia, creativitatea, intelepciunea, cunoasterea tuturor lucrurilor - asta este ceea ce am interceptat si asta este sursa tuturor marilor lucrari de arta sau a realizarilor gandirii umane.
Tu esti o fiinta vibrationala. Frecventa pe care o radiezi cu emotiile si gandurile tale este compensata de univers. Daca ai folosit vreodata diapazoane pentru a acorda un instrument, realitatea functioneaza in acelasi mod. Cand lovesti un diapazon, toate celelalte diapazoane de aceeasi frecventa sau coerenta din imediata vecinatate vor raspunde prin rezonanta cu originalul, cel care a fost lovit.
Acesta este modul in care ne cream vietile. Suntem diapazoanee si universul rezoneaza cu orice vibratie oferim. Nu conteaza daca aceasta este pozitiva sau negativa, universul va rezona. Totul este codificat holografic in camp, iar campul raspunde vibratiei noastre. Indiferent ce frecventa am radia, aceasta este ceea ce se va manifesta din campul tuturor posibilitatilor. Depinde in intregime de noi.
Prin urmarea, starea lumii este rezultatul realitatii co-create a constiintei colective umane. Situatia actuala a lumii este o reprezentare directa a mediei de vibratie la care functioneaza umanitatea.
Cu toate acestea, in mijlocul tuturor conflictelor asistam, de asemenea, la aparitia a ceva frumos. Asistam la crestere, iubire, bunatate, expansiune, iertare si schimbare; toate avand originea intr-o dorinta care rasare din adancurile noastre, de a reveni la starea noastra naturala, astfel incat sa ne putem misca spre un viitor in care toata viata poate prospera. Aceasta este trezirea energetica care are loc pe planeta in prezent.
Intelegerea principiilor universale este extrem de importanta si are potentialul de a fi un avantaj major pentru dezvoltarea si cunoasterea personala a fiecaruia dinte noi. Si totusi, doar atat nu e de ajuns.
Intelegerea universului nu va aduce o schimbare de la sine. Aceasta ne va permite sa vedem si sa intelegem adevarata natura a realitatii, si a noastra, dar aceasta singura nu va schimba lumea. Transformarea incepe cu adevarat cand incepem sa intelegem principiile universului si apoi aplicam aceste principii in viata noastra.
Prin asumarea responsabilitatii pentru vibratia noastra (ganduri si emotii) si apoi luand-o asupra noastra pentru a ne regla la o frecventa mai inalta, prin a cultiva linistea interioara si a permite energiilor inalte de bucurie, inspiratie, iubire si bunatate sa ne influenteze actiunile, comportamentele si alegerile, atunci vom schimba lumea.
Totul este energie, si prin crearea acelor stari energetice in noi incepem sa rezonam cu aceste energii inerente similare inauntrul structurii de vid, si vom manifesta in mod individual si colectiv o viata si o lume care este coerenta cu aceste energii inalte. O lume a pacii, iubirii, prosperitatii, libertatii si a abundentei pentru toti.
Totul este energie, si, prin urmare, trebuie sa ne concentram exclusiv pe calitatea energiei noastre. Nimic altceva nu este relevant. Simte iubire si abundenta, si vei atrage iubire si abundenta. Petrece-ti zilele facand ceea ce te entuziasmeaza si te pasioneaza si vei manifesta o viata care iti permite sa iti urmezi entuziasmul si pasiunile, oricare ar fi ele.
Brandon West
www.consciouslifenews.com
*Imagine: paulamarchand.files.wordpress.com


*Traducere: Cristina Ciobanu

Sursa: http://astrocafe.ro/

Uluitor: Celebrul numerolog Anatol Basarab dovedeşte că accidentul aviatic din Ukraina face parte din conspiraţia NWO…(FOTO)

anatol basarab

Exclusiv: Printr-un calcul numerologic care te lasă perplex, postat pe pagina sa, celebrul numerolog Anatol Basarab dovedeşte fără putinţă de tăgadă că accidentul aviatic din Ukraina se încadrează perfect în “teoria conspiraţiei” sau mai bine spus în teroria conspiraţiei de tip NWO(NewWorldOrder), încadrându-se perfect pe linia atentatelor teroriste asupra “Turnurilor Gemene” din 11 septembrie 2001 când, la fel, numerologii au arătat că totul a fost premeditat, până în cel mai mic detaliu.
2Cum astfel de faze şi calcule ne lasă perplecşi, vă lăsăm pe dumneavoastră să faceţi comentariile ulterioare de rigoare.
3
Sursa: http://ex-press.ro/
COMENTARIU SFATUITOAREA
Poate nu e intamplator ca avionul cazut era un Boeing 777 si ca a cazut pe 17.07.2014, adica 1777, nu?
Avea indicativul MH 17 si a cazut la ora 17. A facut primul zbor pe 17.07.1997 si a fost distrus 17 ani mai tarziu.