marți, 1 iulie 2014

,,MULȚUMESC” – SALTUL CUANTIC PE O FRECVENȚĂ SUPERIOARĂ


images (1)
Am citit la diverși maeștri că atunci când accesezi starea de recunoștință, atragi în realitatea ta materializarea, împlinirea a ceea ce vrei. Am cercetat ce înseamnă asta, am studiat cum se întâmplă fenomenul iar azi stând la rând la poliție să depun niște acte, am văzut, simțit și trăit ce înseamnă și cum se întâmplă acest fenomen. Am bucuria să vi-l împărtășesc pentru a crește cu toții și a trăi ușor și bine.Așa cum am mai spus cuvântul este vibrație și are o anumită rezonanță.

Prin cuvânt te poți înălța și tot prin cuvânt te poți coborî.
Cuvântul “mulțumesc” – are o frecvență foarte ridicată, ca un cod prin care treci de pe un flux de conștiință inferior ca frecvență pe un alt flux de conștiință de frecvență ridicată. Vreau să vă expun în rândurile de mai jos cum am înțeles acest fenoment printr-o activitatea așa zisă banală, obișnuită.
images
“Eram la un rând și așteptam să depun niște documente la poliție. De ceva vreme atunci când lucrurile nu se întâmplă cum mi-am creat eu ziua – adică dimineață am spus azi voi avea o zi minunată, voi întâlni oameni extraordinari și voi rezolva la poliție repede ce am de făcut – mă întreb ce am de învățat și de experimentat. Astfel am plecat să-mi rezolv treburile cu actele la poliție și acolo surpriză am ajuns la ora 9.00 și era închis. Mi-am zis ce se întâmplă, de este închis la ora 09.00, ce altceva am de făcut de am plecat prea repede de acasă? (Dimineața îmi fac afirmația “Eu sunt dintotdeauna conectată la Sinele meu Divin” și “Eu sunt dintotdeauna ghidată de Sinele meu divin” – iar de când le spun totul se întâmplă de la sine, știu când să plec undeva, când să dau un telefon ca să găsesc persoana disponibilă, când să …, adică nu mai am surprize). De aceea mi-am pus întrebarea: ce am de făcut de am plecat așa repede de acasă? – pentru că în sine știam că nu e deschis la ora aceea.
Când mi-am pus această întrebare mi-a apărut în minte o prietenă de-a mea care a avut o operație și care m-a sunat acum o saptămână să mă roage că atunci când am timp să trec să-i fac o terapie bowen, ea neputându-se deplasa fiind imobilizată. Am sunat-o, era cu copilul. Am mers la ea, etc. Am revenit la poliție la ora 10.30 deoarece de la acea oră se deschidea ghișeul de care aveam nevoie. Când intru în hol un rând, o coadă, de 20 de persoane. Mi-am zis asta e, (nu prea am răbdare la rânduri și de aceea mereu plecam și mă întorceam în altă zi, cînd era mai liber).
La rând în fața mea era un domn care din senin mi-a mărturisit că el a fost și vineri și nu a avut un act și s-a întors acum dar știe că după amiază de obicei este mai liber la acel ghișeu (adică mi-a spus ce făceam eu altădată. Cu alte cuvinte a redat informația pe care o aveam stocată în holograma care indica vechiul program cu care lucram în trecut, adică așa funcționam plecam și mă întorceam când era mai liber). Atunci mi-am zis ce interesant cum atragem în realitatea noastră oameni care ne spun cum suntem în interior, cum suntem de fapt.
Până atunci mă gândeam să văd când au program mai lejer? Când domnul mi-a adus informația la fileu, am zis ok. E timpul să acționez altfel pentru a schimba realitatea din jurul meu dintr-o minte nelimitată.
De aceea am ales conștient să experimentez diferit această oportunitate. Așa că m-am așezat la rând să aștept, dar foarte atentă să văd ce am de aflat și de învățat din această situație. Prea se anunța a fi ceva magnific, pentru că eu eram total în prezent, aici și acum. Atunci când ești în prezent vezi și afli lucruri care nu țin de timp și de materie, ești unit cu tot și toate. În starea de prezență ai o liniște, o pace și o bucurie de nedescris.
Mă uitam la oamenii care ajungeau la ghișeu și vedeam expresia doamnei de acolo. Doamna era zâmbitoare cu toți (adică așa cum am vrut, oameni extraordinari), dar unii îi mulțumeau unii nu. Cei care îi mulțumeau își schimbau câmpurile din jur, adică se făceau niște valuri iar în jurul lor apărea o lumină aparte. Cei care nu-i mulțumeau nu aveau acea lumină.
Ajung și eu. Se uită doamna îmi zâmbește, eu îi zâmbesc îi dau actele se uită la mine continuu, apoi la acte, apoi la mine apoi iar la acte, îmi mai cere ceva ce nu aveam. Eu îi spun că nu am și mă uit la ea zâmbind. Îmi explică cum să fac să nu mai fie nevoie să aștept să vină actul care era din alt județ. Adică se poate și altfel mai ușor. Am zis în sinea mea uite că programul cu care lucrez și anume: “Merit să trăiesc ușor și bine”, dă roade. Asta indică faptul că în câmpurile mele este activă acea hologramă care conține informația de a trăi ușor și bine. Super și m-am bucurat pentru decizia de a rămâne la rând, pentru că această oportunitate m-a ajutat să mai aflu ceva despre mine.
Plec unde mi-a sugerat să rezolv cu actul, acolo mai întâlnesc un domn care a fost la ea și i-a mulțumit când a părăsit ghișeul, și la care a apărut acea lumină în câmpuri.
Când l-am văzut pe acest domn, mi s-a revelat faptul că atunci când spui mulțumesc de fapt, faci un salt cuantic de pe un flux de conștiință inferior, pe un flux de conștiință superior unde totul se rezolvă de la sine, fără stres, griji și frustrări.
Cât e de simplu cu un cuvânt cu o vibrație înaltă să îți schimbi realitatea. Ce ușor este să ne crăm realitatea fiind atenți și conștieți de ceea ce emitem (gândim, vorbim și facem).”

images (2)
La fel se întâmplă dacă vrei să ieși dintr-o relație de dependență. Te duci la persoana respectivă și îi mulțumești că te-a susținut să crești și că a contribuit la creșterea și dezvoltarea ta și atunci dispare suferința și apare eliberarea benefică pentru ambii parteneri.

Dacă nu te poți împăca cu cu o situație, un eveniment, mulțumește-i că a apărut în realitatea ta pentru a te învăța să accesezi iubirea de sine, și întreabă-te ce ai de învățat din acea situație. După ce mulțumești, începi să apreciezi, adică vezi că după acea experiență ai crescut, te-ai dezvoltat și ești alt om. Când apreciezi toată frustrare, furia și agresivitatea adunate în interiorul tău și vor dispărea ca un fum, iar tu te-ai mai eliberat de un morman de balast care te făcea rigid,stresat, nefericit și împovărat.
Fiți recunoștință și veți trăi cu bucurie așa cum vreți darul care este viața.

Autor articol: Psiholog Niculina Gheorghiță
Sursa: http://astrodeva.wordpress.com/

Cele SAPTE trepte principale ale evolutiei interioare



Precum multe lucruri in viata, evolutia inimii, mintii si sufletului, exista sub forma unei varietati de trepte interconectate. Evolutia este un proces pe care fiecare dintre noi il alegem in mod constient, cu scopul de a trai viata intr-un mod inteligent, autentic si integru. Acest proces este format din sapte trepte diferite:
1. Constiinta de sine
2. Explorarea de sine
3. Descoperirea de sine
4. Intelegerea de sine
5. Dragostea de sine
6. Trasformarea de sine
7. Stapanirea de sine sau maiestria de sine
Fiecare dintre noi ne aflam intr-o anumita etapa a acestor trasee diferite. Este important sa constientizam in care dintre aceste aspecte suntem cel mai evoluati si unde exista cateva probleme. Iata care sunt cele SAPTE trepte principale ale evolutiei interioare:

1. Constiinta de sine

Constiinta de sine defineste abilitatea de a-ti observa varietatea de ganduri, sentimente si actiuni pe care le efectuezi zi de zi. O persoana constienta de sine are capacitatea de a identifica ceea ce simte, dar nu neaparat motivul pentru care are acele sentimente. Lipsa constiintei de sine se face simtita intr-un comportament irational, animalic, sau reactiv. In cazul in care esti o persoana care poseda constiinta de sine, dispui de abilitatea de a fi constient de sentimentele tale, de gandurile tale, de personalitatea ta si de comportamentul tau.

2. Explorarea de sine

Explorarea de sine, sau studiul de sine, defineste procesul prin care ne analizam gandurile, emotiile, credintele si scopurile personale. De indata ce devenim constienti de sine, de gandurile, de sentimentele si de comportamentul nostru, este foarte important sa ne intrebam de ce functionam in modul in care o facem. Auto-explorarea este de foarte multe ori un proces complex, care implica foarte multa introspectie, observare, atentie si cercetare. Este necesar sa intelegem ca pentru a cunoaste cine suntem cu adevarat, este important sa studiem mai intai cine suntem. In cazul in care dispui de abilitatea de studiu de sine ai o curiozitatea fata de procesele de gandire si fata de sentimentele tale si iti dobandesti cunostintele si intelegerea dintr-o varietate de surse: carti, ateliere, filme, teste, meditatie etc.

3. Descoperirea de sine

Descoperirea de sine defineste procesul de a obtine cunostinte si o mai profunda intelegere despre tine. Descoperirea de sine se afla intr-o stransa legatura cu procesul de explorare de sine, deoarece fara studiul sinelui, atingerea unui nivel de descoperire de sine este imposibil. Persoanele care au atins acest nivel cunosc mecanismele care stau la baza comportamentului, credintelor si atitudinilor proprii si cele ale celorlalte persoane.

4. Intelegerea de sine

Intelegerea de sine, numita si cunoasterea de sine, defineste abilitatea de a cunoaste ce, cum si de ce faci ceea ce faci. Din acest motiv, intelegerea de sine este strans legata si de multe ori se suprapune cu procesul de descoperire de sine. Persoanele care patrund in domeniul intelegerii de sine au o mai buna intelegere a originilor si motivelor din spatele comportamentului, sentimentelor si gandurilor lor. In cazul in care ai o intelegere buna de sine ai o cunoastere profunda a punctelor tale forte, punctelor slabe, atitudinilor, convingerilor, motivelor, mecanismelor de aparare si a propriilor tale reactii.

5. Dragostea de sine

Dragostea de sine este o consecinta a intelegerii de sine si este definita ca fiind o acceptare completa a punctelor tale slabe si a punctelor tale forte. Indivizii care practica dragostea de sine isi realizeaza imperfectiunile. In cazul in care esti o persoana care se iubeste pe sine iti accepti toate aspectele personalitatii tale, nu te pedepsesti pentru imperfectiuni, iti dezvolti stima de sine si iertarea de sine si arati un respect pentru dorintele si nevoile tale.

6. Trasformarea de sine

Atunci cand am trecut prin toate cele cinci etape, am ajuns sa cunoastem adevarata transformare interioara. Transformarea de sine poate fi inteleasa ca fiind transcendenta identitatii noastre anterioare – limitata sau distructiva, sau transcendenta ego-ului. Viata persoanei care a atins acest nivel sufera anumite transformari, la nivelul percetiei si la nivelul comportamentului. De asemenea, experimenteaza o mult mai mare armonie in lumea exterioara si in lumea interioara.

7. Stapanirea de sine

Scopul final al acestei calatorii este acela de a atinge stapanirea de sine, sau maiestria de sine. Maestrul este un individ care-si observa gandurile si sentimentele, lasandu-le sa treaca, fara a reactiona fata de acestea. Astfel, maestrul atinge transcendenta si isi traieste viata in pace, intelepciune si unitate.
Cu toate acestea, maestrul nu ar trebui sa fie confundat cu o persoana care se afla in control, deoarece aceasta atititudine implica o anumita evitare sau reprimare. Acesta nu este afectat de nimic si nu simte nevoia de a controla sau de a reprima. Cu toate acestea, aceste persoane sunt rar intalnite. Acestia dispun de abilitatea de a-si observa gandurile si sentimentele fara sa se identifice cu acestea; de abilitatea de a realiza ca nu sunt nici gandurile si nici emotiile; de abilitatea de a nu reactiona impinsi de sentimente de furie, rusine, gelozie si alte emoti distructive; de abilitatea de a trai in pace si in intelepciune.Cateva  exemple de mestri: Buddha, Zoroaster, Lao Tzu, Socrate, Jiddu Krishnamurti.
Sursa: http://www.e-dimineata.ro/

SAPTE lucruri pe care oamenii care au atins actualizarea de sine nu le vor face niciodata


Termenul “actualizare de sine” a fost inventat de catre teoreticianul Kurt Goldstein, scopul din spatele acestui concept fiind acela de a ne realiza pe deplin potentialul. Cu toate acestea, acest concept a fost scos pe deplin la lumina de catre Avram Maslw in teoria sa a nevoilor de dezvoltare umana. In esenta, actualizarea de sine implica sentimentul de a fi pe deplin viu si constient de ceea ce se intampla si sa fii o creatura care aduce un sens intr-un Univers in aparenta lipsit de sens.
Aceasta este actualizarea de sine, atingere independentei mature in echilibru cu un spirit interdependent. Oamenii care au un sine actualizat detin o perceptie foarte sanatoasa asupra realitatii, iar in viata lor sunt incluse obiceiuri si comportamente sanatoase. Iata care sunt cele SAPTE lucruri pe care oamenii care au atins actualizarea de sine nu le fac cu scopul de a-si atinge adevarul lor potential:

1. Acestia nu se tem de schimbare

Oamenii care au atins actualizarea de sine au inteles pe deplin natura trecatoare a lucrurilor si a vietii. Totul se schimba si asta este una dintre frumusetile vietii. Pentru ca lucrurile se schimba, pentru ca lucrurile infloresc si se dezvolta, pentru ca se ofilesc si mor si cresc din nou, pentru asta viata pe care o traim este atat de minunata. Totul este mult mai pretios pentru un sine actualizat pentru ca aceasta persoana intelege pe deplin natura efemera si tranzitorie a lumii in care traieste. Acestia nu opun rezistenta in fata schimbarii, ci din contra, au o atitudine flexibila in fata ei, adaptandu-se mult mai usor in fata dificultatilor vietii.

2. Acestia nu-si irosesc energia incercand sa controleze aspectele pe care nu le pot controla

Sinele actualizat intelege pe deplin faptul ca nu totul se afla sub controlul propriu. Sinele actualizat nu o sa incerce niciodata sa schimbe oamenii, pentru ca realizeaza ca acest aspect face parte din aspectele pe care nu le pot controla. Acestia-i pot invata pe oameni cu speranta ca vor invata ceva. Cu toate acestea, acestia nu traiesc cu speranta ca le vor putea controla soarta acelor oameni.
Acestia fac, totusi, tot posibilul sa-si controleze atitudinea si directia spre care isi indreapta energia, in loc sa invinovateasca forte din exteriorul lor sau circumstante. Acestia au descoperit ca printr-o simpla schimbare de atitudine pot crea un rezultat mult mai pozitiv, dar nu vor incerca niciodata sa-l controleze.

3. Acestia nu se simt nevrednici

Sinele actualizat nu se va simti niciodata rau pentru el insusi. Aceste persoane realizaeza ca auto-compatimirea este o otrava. Pentru ei, vrednicia este o chestiune de atitudine, iar ei au o atitudine corecta. Acestia fac din acest sentiment un obicei si-l practica in fiecare zi. In plus, acestia nu-si fac griji in legatura cu modul in care sunt tratati de celelalte persoane pentru ca inteleg ca vrednicia lor nu este determinat de realitatea exterioara.
Din acest motiv, aceste persoane nu sunt foarte preocupate de circumstante. Acestia sunt doar preocupati e modul in care isi gestioneaza propria lor valoare in relatie cu ceilalti si cu circumstantele. Pentru ei vrednicia este o alegere, iar acestia au ales sa fie demni si vrednici.

4. Nu se tem sa-si asume riscuri

Un sine actualizat intelege ca o viata satisfacatoare cu adevarat este o viata in care-ti depasesti cu mult zona ta de confort. Exista o lume minunata plina de aventura de partea celalta a zidului pe care-l construim majoritatea dintre noi ,cu scopul de a ne mentine confortul, iar acesti oameni fac tot posibilul sa sara acest zid in fiecare zi a vietii lor.
Acestia cauta sa testeze limitele spiritului uman. Cu toate acestea, actiunile lor nu sunt prostesti sau necugetate. Acestea sunt calculate.

5. Acestia nu cred ca lumea le este datoare cu ceva

Sinele actualizat intelege ca lumea din jurul sau nu ii este datoare cu nimic. Ceea ce primesc, castiga. In cazul in care obtin ceva ce nu a fost rodul muncii lor, acestia-l apreciaza si nu traiesc cu impresia ca li se cuvine.
De asemenea, aceste persoane nu sufera de asteptari nesanatoase si nici nu au nevoie de gratificare imediata, intelegand ca, uneori, cele mai bune lucruri in viata necesita timp.

6. Acestia nu privesc esecurile ca fiind obstacole

Sinele actualizat cauta oportunitatile in fiecare obstacol. Orice incercare esuata poate fi folosita ca o piatra de temelie a urmatoarei incercari. Nu conteaza de cat de multe incercari este nevoie, pana la urma acestia vor reusi. Aceasta este atitudinea lor. In plus, acestia nu se agata de trecut  si nu au resentimente fata de acesta.
Aceste persoane sunt foarte prezente si centrate, in special in timpul esecurilor. Acestia inteleg ca obstacolele sunt necesare in viata pentru a deveni intelept, dar cu toate acestea, acestia nu vor face aceasi greseala de mai multe ori.

7. Acestia nu se lasa controlati de gandurile negative

Aceste persoane nu fac niciodata presupuneri negative cu privire la viata, oameni sau situatii. In schimb, acestia se asteapta la tot ceea ce este mai bun, dar se pregatesc pentru tot ceea ce este mai rau. Acestia sunt constienti de capacitatea lor de a se adapta si de a depasi tot ceea ce le scoate viata in cale.
In acelasi timp, aceste persoana nu construiesc un zid de rezistenta in fata adevarului realitatii. In cazul in care o situatie sau o emotie este negativa, acestia imbratiseaza emotia sau situatia si trec cu usurinta peste moment. Aceste persoane sunt, de asemenea, adeptii transformarii energiei negative a trecutului in energie pozitiva cu ajutorul momentului prezent.
Sursa: http://www.e-dimineata.ro/

Puteri Paranormale.

Asul din mâneca serviciilor secrete


Cititul gândurilor, mutatul obiectelor de la distanţă, prezicerea evenimentelor din viitor. Multă vreme au fost privite cu superioritate de cei care se cred cât de cât intelectuali. Motivul? Insuficienţa dovezilor ştiinţifice. Adevărul? Dacă te uiţi în trecut, vezi că asemenea capacităţi paranormale au fost constant folosite în scopuri militare şi politice, iar guvernele au alocat fonduri uriaşe pentru cercetări secrete. Dar ce modalitate mai bună de a ţine publicul la distanţă decât discreditarea adevărului? 
Cel mai dotat paranormal din secolul XX
Noiembrie 1939. Polonezul evreu Wolf Messing se refugiază în URSS, sătul de teroarea nazistă. Condiţiile au devenit dificile chiar şi pentru el, deşi e înzestrat cu puteri extrasenzoriale. Cu ajutorul lor devine celebru în Uniunea Sovietică. „Înarmat“ cu ele, se duce direct la Stalin. Pentru a-l convinge, fură întâi 100.000 de ruble de la Gosbank, din Moscova.
Ajuns în faţa ghişeului de la bancă, Messing scoate dintr-un carnet o foaie albă de hârtie pe care o întinde casierului. Casierul priveşte hârtia, deschide fişetul şi îi aşază frumos în geantă cele 100.000 de ruble. Wolf Messing îi mulţumeşte şi se prezintă cu geanta burduşită chiar la cabinetul omului desemnat de Stalin să supravegheze experimentul. Cum a reuşit totul? Îi transmisese mental casierului să-i aducă uriaşa sumă.
Messing pune la cale un alt experiment celebru. Promite că va pătrunde în biroul lui Stalin, trecând de gărzile de la intrare, care primesc ordin să nu-i permită accesul. Stăpân pe el, se apropie de birou, trece pe lângă păzitorii care se retrag respectuoşi, iar persoana care era de serviciu îi deschide larg uşa.
Stalin, stupefiat, se trezeşte cu Messing în încăpere. „Am sugerat mental gărzilor că sunt Beria, şeful Poliţiei secrete sovietice“ - persoană care intra de obicei nestingherită la Stalin. Aceasta este explicaţia temerarului.
În 1940, înaltul oficial sovietic Nikolai Bulganin îl solicită pe Messing să-i găsească o servietă pierdută în care avea documente ultrasecrete. Aflat în biroul lui Bulganin, Messing vizualizează un pod peste micul râu din apropierea unei biserici. Şi vede clar – servieta se află sub pod.
Messing a prezis că în cazul în care atacă Uniunea Sovietică, Hitler va fi înfrânt în ziua de 4-5 mai. Nu-i de mirare că liderul nazist pusese un premiu de 200.000 de mărci pe capul său. Tot Messing i-a prezis în 1940 lui Stalin că, în pofida tratatului de neagresiune semnat cu Hitler, Germania va ataca URSS. Celebrul clarvăzător polonez a dorit să se supună experimentelor ştiinţifice, dar cercetătorii ruşi erau îngroziţi de ameninţările partidului comunist aflat la putere şi nu au ajuns la nicio concluzie.

Criminali la distanţă 
Michael Echanis, soldatul american antrenat în proiectul de experimente paranormale Jedis, era cel mai bun dintre toţi colegii lui. Putea să omoare o capră în mai puţin de un minut. O privea câteva secunde în ochi şi animalului începea să-i curgă sânge din nări, îi ieşeau spume la gură până când, cutremurat de spasme, se prăbuşea la pământ. Dar gloria lui Echanis, binecunoscut pentru experienţa în lupta corp la corp şi calităţile sale psihice, a durat până când acesta s-a îmbolnăvit de inimă şi s-a retras din proiect. Proiectul Jedis a fost întrerupt în anii ’70, din cauza neliniştilor pe care le-a provocat.
Unii au renunţat din considerente religioase, alţii au spus că este total iraţional şi n-are nimic de-a face cu războiul – scop pe care acesta îl invocase iniţial – ci mai curând cu Evul Mediu. Totul a pornit în anii ’60, când savanţii americani au descoperit că focalizarea gândurilor negative sau răzbunătoare asupra drojdiei de bere îi inhibă dezvoltarea. Din 194 de mostre testate, 151 s-au oprit din creştere, chiar dacă cei care gândeau negativ asupra lor se aflau la kilometri distanţă! Cum să lase să le scape o asemenea armă – s-au gândit reprezentanţii spiona-jului american? Un asasin care să nici nu se afle la locul crimei era varianta perfectă pe care şi-o puteau imagina.
L-au contactat chiar şi pe binecunoscutul ocultist Uri Geller, pe atunci foarte tânăr, căruia i-au cerut, ca expe-riment, să omoare un porc. Acesta i-a refuzat indignat: „Mi-au cerut să omor un porc, folosind doar puterea gân-dului. Am fost şocat. Iubesc animalele şi, în altă ordine de idei, nu-mi voi folosi niciodată calităţile psi pentru a face rău. M-am ridicat imediat de la discuţii şi am părăsit biroul, n-am mai vrut să ştiu nimic de ei. Dar, repet, solicitarea a existat“ – a declarat el.

„Remote viewing“ vede clar 
Uri Geller n-a vrut să omoare un porc, în schimb a participat la alte experimente paranormale realizate de americani. În anii ’70 - ’80, se derulează un proiect secret condus de mai multe agenţii americane civile şi militare, care urmăresc testarea capacităţilor paranormale ale diverşilor mediumi mai mult sau mai puţin celebri la acea vreme. Se numeşte Star Gate şi are drept scop folosirea „armelor paranormale“. Sediul proiectului este Institutul de Cercetare Stanford, din Menlo Park, California.
Uri Geller, Ingo Swann, Pat Price, Joseph McMoneagle şi alţi mediumi au fost implicaţi în experimentele din 1974, când tehnica numită remote viewing i-a ajutat să deseneze schiţa unei baze militare sovietice aflate la mii de kilometri distanţă.
Fostul poliţist Pat Price a descris detaliat o locaţie militară situată în nordul munţilor Urali. Pus să spioneze cu ochii minţii baza din Semipalatinsk, Price a descris sferele de 20 de metri diametru şi macaralele uriaşe construite cu ajutorul unor tehnici speciale pentru a sigila containerele cu bombe nucleare. Fotografiile din satelit au arătat ulterior că informaţiile furnizate de Price erau cât se poate de corecte.
Price a murit în 1975, în circumstanţe misterioase. Colegii lui sunt convinşi că servicile secrete ruse au fost implicate în acest deces. Cu atât mai mult cu cât ruşii, împreună cu aliaţii lor din Est, în special cehii, au fost primii care au început să studieze „vederea la distanţă“ în scopuri militare.

Spionii ruşi fură documente fără să le atingă
Într-o scrisoare din 1973 către psihologul Gene Kearney de la Harvard, cercetătorul Igor Vladsky divulgă existenţa unei baze de cercetare psihică strict secretă din nord-estul Leningradului, cu numele de cod Cutia Neagră. La vremea respectivă, sovieticii deja erau capabili să fure documente aflate la mare distanţă sau să defecteze anumite echipamente.
Raportul din 1975 care prezintă ultimele descoperiri ale cercetării parapsihologice cehe şi sovietice discută pe larg despre PK (psihokinezie). Textul menţionează numele celor mai cunoscuţi parapsihologi: Kulaghina, Vinogradova şi Ermolaev. Despre Kulaghina afirmă că are capacitatea de a afecta ţesuturile vii şi e posibil să şi-o exercite şi asu-pra ţintelor umane.
Puterea Vinogradovei de a muta obiecte şi capacităţile levitaţionale ale lui Ermolaev puteau fi folosite pentru a activa sau dezactiva sursele de curent, pentru a fura documente militare ori software. Din punct de vedere psi-hokinetic, nu-ţi trebuie prea multă forţă pentru a distruge un circuit din sistemul de ghidare al rachetelor sau pen-tru a distruge un capilar în creier. Comandanţii unităţilor de rachete americane au fost înspăimântaţi, deoarece posibilitatea ca ruşii să facă nefuncţionale rachetele balistice SUA fie în silozurile lor, fie în zborul spre ţintă, ar distruge capacitatea de intimidare nucleară americană. Din acest motiv, au fost investite fonduri uriaşe în crearea de baze secrete de antrenament parapsihologic.

Americanii revin în forţă
În 1978 e înfiinţat Grill Flame, Programul Ministerului Apărării american pentru CRV (Controll Remote Vie-wing), condus de DIA (Defense Intelligence Agency), la care participă şi alte agenţii de informaţii ale statului. Iniţial, ştiu de el doar 12 persoane din Pentagon şi oficialităţile Serviciilor Secrete. Aceştia sunt însărcinaţi să spi-oneze un consul american din zona Mării Mediterane, de unde se ştie că ruşii extrăgeau informaţii. Au descoperit un post de ascultare rus vizavi de consulat, precum şi o echipă americană care îi supraveghea deja pe ruşi prin mijloace electronice.
În 1979, Joe McMoneagle, un renumit spion psihic care făcea parte din acest program, a văzut pe malul Mării Mediterane o lumină verde, pe care el o asocia cu radiaţiile nucleare. S-a auzit apoi că în acea regiune un bom-bardier american pierduse o bombă atomică. Grupul a mai primit misiunea de a prevedea locul de impact al că-derii staţiei spaţiale Skylab, şi a reuşit să îl localizeze corect, în vestul Australiei. Tot aceştia au mai descoperit prin clarviziune şi locul în care s-a prăbuşit un elicopter american, într-o regiune îndepărtată din Peru, şi trupurile arse ale pilotului şi copilotului.

Manipulare politică la ordinea zilei
Chiar dacă, pe măsură ce ne apropiem de zilele noastre, informaţiile legate de acest subiect nu mai sunt la fel de numeroase, unele mai ajung până la noi. Nu mai departe de luna februarie din acest an, revista Rolling Stone a publicat un articol care dezvăluie faptul că armata americană a ordonat soldaţilor antrenaţi pentru „operaţiuni psihologice“ să manipuleze politicienii care vizitau ţara, pentru a obţine mai multe trupe şi bani pentru război.
„Rolul meu în manipularea psihologică – îi spune locotenentul-colonel Michael Holmes, şeful echipei, repor-terului Rolling Stone, este să mă joc cu minţile oamenilor, să fac duşmanii să se comporte cum vrem noi“. Atunci când a primit ordin să facă asta şi faţă de oameni politici americani, Holmes a refuzat, pe motiv că este ilegal – şi a trebuit să suporte consecinţele. A fost sancţionat! Acesta este doar un exemplu care arată că tehnicile paranor-male sunt încă foarte activ folosite în scopuri militare şi politice, chiar dacă opinia publică e în continuare educată să le ia în derâdere.

Cum te afectează pe tine
În pofida superiorităţii suficiente în legătură cu tot ce ţine de paranormal, pe care o afişează şefii marilor trusturi media, ei sunt perfect conştienţi de ea şi chiar o folosesc din plin. Doar nu eşti atât de naiv să mai crezi că jurnalismul are drept scop doar informarea! Cu ceva timp în urmă, când situaţia de la reactoarele nucleare japoneze de la Fukushima era critică, Masaru Emoto, renumitul om de ştiinţă care a studiat proprietăţile apei, a propus un experiment inedit: rugăciune la unison asupra apei de la reactor. Cu toţi oamenii de pe planetă la unison. O ştire de excepţie, care dacă ar fi fost preluată de media internaţională, ar fi putut avea efecte miraculoase. Dar omenirea, cu toate că dispunea de acest instrument, nu l-a putut folosi. Pe pagina principală a site-ului CNN, de exemplu,  continuau să rămână, în legătură cu Japonia, speculaţii sterile. De ce? Pentru că media are alt scop. Acela de a transmite oamenilor stări de neputinţă, deprimare, violenţă, răutate, egoism. Ştirile sunt toate despre nenorociri. Emisiunile scot la iveală toată mizeria umană. Filmele evocă, în mare măsură, teroarea şi violenţa. Telenovelele educă oamenii către relaţii sociale lipsite de orice orizont spiritual. Nici nu mai ai timp să te temi de eventualii terorişti paranormali, deoarece manipularea subconştientului tău se petrece în fiecare secundă. Cineva naiv spunea că nu vrea să lucreze cu sugestii, pentru că nu ştie cât de puternice pot fi. Dar el nu-şi dădea seama că este bombardat cu sugestii la fiecare pas făcut pe stradă, printre panourile publicitare. De altfel, nici nu trebuie să te ridici din fotoliu, când butonezi telecomanda la televizor, ca să „lucrezi“ cu sugestii. Negative, din păcate. Aşa că, dacă vrei să te ţii la adăpost de manipulare, nu ai altă soluţie decât să creezi un câmp puternic opus, în fiinţa ta. Renunţă la vizionarea emisiunilor inutile. Cultivă gânduri cât mai luminoase. Transformă-ţi rezonanţa întregii tale fiinţe atât de mult în bine, încât orice sugestie negativă care trece pe lângă tine să nu te poată atinge. Aminteşte-ţi că în univers totul este rezonanţă. Acolo unde nu găsesc „teren fertil“, sugestiile negative nu pot fi plantate.

de Alexandra David
Yoga Magazin 75/2011

SURSA: http://www.yogamagazin.ro/articol/680/puteri-paranormale.-asul-din-mneca-serviciilor-secrete.html
http://ascensiuneaspiritului.blogspot.ro/

Hilarion Mesajul săptămânii: 30 iunie -6 iulie 2014


Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana


Preaiubitilor, 

Deși cei mai mulți dintre voi au făcut munca de aliniere spirituală la perspectiva dimensională mai înaltă, există încă multe ce ies la suprafață din memoaria voastră celulară pentru a fi recunoscute și eliberate. Este o chestiune de a înțelege ceea ce se întâmplă , deoarece acest lucru vă ajută pentru a permite mai rapid tuturor suprafețelor să fie eliberate, fără a fi din nou angajati în turbulențele emoționale și mentale. Este ca stoarcerea unui burete care mai are încă ceva umiditate rămasă în el, și mai are nevoie de câteva stoarceri finale. Acum toți aveți un arsenal de instrumente și tehnici acumulate pentru a vă ajuta să mergeți mai departe cu o relativă ușurință și grație. Aveți ceea ce este nevoie pentru a trece prin asta. Daca simțiți ca aveți nevoie de mai mult ajutor, atunci este necesar să găsiți un medic care vă poate oferi sprijinul de care aveți nevoie. Există mulți oameni bine calificați pentru a vă ajuta cu acest lucru. Cereți ghizilor voștri spirituali să vă conducă la cei care sunt potriviți pentru circumstanțele voastre deosebite.

Lumea exterioară în care locuiți se schimbă rapid deși mass-media de știri vrea să credeți altfel. Luptele pentru putere dintre lideri în multe țări ale lumii, sunt un semn că sistemul și structurile care au fost pentru un timp îndelungat sunt acum în nevoie de schimbări radicale. Multi prevăd că este nevoie de un nou mod de a privi lucrurile și de noi modalități de a realiza ceea ce trebuie schimbat, dar există încă cei ce se țin cu încăpățânare de structurile de putere care au fost, stabilite. Oamenii din lume nu mai sunt în ignoranța folosirii abusive a puterii pe scară largă a celor care îi conduc si au început să-și pună liderii lor sub microscop. Scrisul este pe perete pentru aceștia, adaptați și schimbați ceea ce nu funcționează sau la o parte. Scandările devin tot mai zgomotoase în sferele lor de influență.

Ca și cu orice schimbare, ea vine cu divergentă și rezistență. Ce trebuie să realizeze umanitatea este că ea trebuie să lucreze împreună pentru a răspunde provocărilor care se prezintă lumii în care trăiește. Este nevoie de aportul tuturor oamenilor buni și sinceri. Există cei care lucrează cu grilele Pământului, sunt cei care au capacitatea de a aduce vindecare și stabilitate diferitelor zone ale planetei, sunt cei în comunitatea științifică care lucrează pentru a găsi soluții la provocările care sunt necesare pentru a fi îndeplinite. Sunt cei din sectorul economic care fac eforturi pentru a crea un sistem economic mai echitabil pentru toți. Sunt cei din profesiile medicale care trebuie cu adevărat să satisfacă nevoile oamenilor lor, în loc să alimenteze structurile companiilor farmaceutice. Ei trebuie să permită oamenilor să aleagă alternativa lor și mai multe opțiuni naturale pentru problemele lor de sănătate. În fiecare sector al societății, există o nevoie de a renunța la interesul propriu și de a începe să se lucreze pentru binele suprem al tuturor.

Pe măsură ce aceste structuri sunt realiniate la un principiu mai înalt și la conceptul de a lucra pentru binele suprem al tuturor pe planetă, rezultatele benefice pentru toți cetățenii din lume vor crea un mediu mai stabil, și mai pașnic. Când nevoile de bază ale tuturor cetățenilor Pământului sunt îndeplinite și calea înainte este stabilită prin transparentă comunicare și cooperare sinceră și onestă între toți oamenii și structurile din lume, atunci viata pe care au cunoscut-o se va schimba cu adevărat în bine. Elementul de teamă și suspiciune din toate inimile oamenilor va fi eradicat și o interacțiune mai veselă și mai armonioasă între toți oamenii din lume va aduce transformări extraordinare și pozitive.

Se cuvine ca cei precum- lucrătorii în lumină și ceilalți cu inimă bună și intenție , care nu sunt familiarizați cu acest termen de referință, să continue să vizualizeze, intenționeze și să dea tărie și putere la ceea ce doresc sincer să vadă manifestat pe planeta voastră. Acesta este punctul central a ceea ce se cere de la cei care sunt conștienți și treziți la oportunitatea incredibila care se află înaintea întregii omeniri în acest moment de acum. Pe măsură ce oamenii din lume renunță la toate dorințele egoiste din interiorul lor și văd toate elementele din lumea întreagă ca o parte mai extinsă a lor, acest lucru le permite aspectelor mai înalte ale divinității lor să strălucească prin ei. Când omenirea simte chemarea de a fi de serviciu mai mare fiecarei parti, acest lucru va deschide o experiență măreață de proporții universale. 


Până săptămâna viitoare ...


EU SUNT Hilarion

©2014 Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației.
www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati

Sursa: http://luminapegeea.blogspot.ro/

in engleza Noua Medicina - Cum sa iti controlezi propria vindecare


https://www.youtube.com/watch?v=LPb-rGRBjJs
Poate sa Gaseste careva sa traduca!
Multumim anticipat


Sursa:  http://autovindecarea.blogspot.ro/

Mesaje codificate numerologic ale Christinei Lagarde – directorul general al FMI ( video )



Nu sunt specialist in numerologie, dar atunci cand niste evidente iti sar in ochi, nu poti sa nu te pui pe ganduri si mai ales cand in discursul oficial al unei elite precum directorul general al FMI, Christine Lagarde, se face referire la numerologie. De altfel sa nu va fie cu mirare, elita obisnuieste sa faca astfel de anunturi si gesturi pentru a anunta anumite evenimente planificate.

In acest caz ce vi-l prezint este vorba de discursul public al susnumitei din 14 ianuarie 2014. Ea face referire la numerologie, la implinirea unor date rotunde de la anumite evenimente majore din istoria omenirii ( Primul Razboi Mondial, Intelegerea de la Bretton Woods, marea criza mondiala din ’29, etc.) si insista pe cifra 7.

Daca stam putin sa ne gandim, intram in luna 7 din 2014, deci 2014 este 2+0+1+4=7.
Ideea videoclipului este ca Christine Lagarde ar transmite elitei data Resetarii Financiare Globale, sau dupa mine desfasurarea unui eveniment important, poate fi si o operatiune gen steag fals ca cea din 9/11, nu ma pronunt.
Urmariti videoclipul cu pixul in mana cu atentie si comparati urmatoarele cifre :
100 – 1914 – 70 – 25 – 7 – 7 - 7  - 7  

Data de 06 .07. 2014 si mai este 07.07.2014 – adica 7-7-7 , sau poate 20.07.2014
 Vom trai si vom vedea …

Video aici : 






Drum Drept Spre Lumina!


Sursahttp :/ / burebista2012.blogspot.ro /

„EU SUNT STĂPÂNUL PROPRIULUI DESTIN”


cloud-walking-wire-business-man-600x361Eu sunt stăpânul propriului destin şi îmi pot crea viaţa, oricum doresc să fie.
1. „Lucruri extraordinare ca acesta ni se întâmplă frecvent majorităţii dintre noi, însă nu le acordăm importanţă, din cauza imposibilităţii noastre de a înţelege, şi credem că sunt doar coincidenţe”.
2. „Credeţi-mă, poţi să ai orice îţi doreşti – şi în abundenţă – atunci când înveţi să te acordezi la puterea interioară, o putere infinit mai mare decât electricitatea, o putere pe care ai avut-o de la început”.
3. „Nu există limite pentru posibilităţile noastre! Succesul nostru se va multiplica şi va creşte în proporţia în care stăpânim Legea Universală, care este ABUNDENŢA”.
4. „Eu operez conform unei legi precise, infailibile… Cunosc rezultatul înainte de a începe.”
 polls_confidence_jump_0416_292426_answer_1_xlargeDacă folosim aceste principii cu înţelepciune şi inteligenţă, nu poate exista îndoială în legătură cu rezultatul oricărui efort şi nici limită pentru posibilităţile noastre. Cei care preiau orice subiect cu o minte deschisă, dorind să înveţe orice va contribui la evoluţia, confortul şi fericirea lor, sunt înţelepţi.
Orice imagine menţinută ferm în orice minte, în orice formă, este obligată să apară, să se materializeze. Aceasta este puternica şi invariabila Lege Universală care, atunci când colaborăm inteligent cu ea, ne face stăpânii realităţii noaştre, maeştri absoluţi ai condiţiilor şi situaţiilor din vieţile noastre.
Cuvintele sunt lipsite de putere atunci când cineva încearcă să explice aceste chestiuni profunde legate de Legea Universală. Pentru a le înţelege cu adevărat trebuie să avansăm spre ele şi înăuntrul lor (să le trăim) gradat şi cu răbdare – pentru că astfel va deveni adevărul nostru, iar când vorbim despre experienţa noastră vom fi acel adevăr.
La fel cum electricitatea este o putere uriaşă în lume, tot aşa  Sinele Divin (Mintea Nouă) este cea mai mare putere pe care o avem la dispoziţie. Nici una dintre ele nu operează independent; ambele depind de un sistem de operare separat pentru a le declanşa şi ambele produc rezultate folositoare sau vătămătoare, conform înţelepciunii sau ignoranţei cu care sunt conduse.
Dacă dorim să realizăm ceva remarcabil, este necesar să stabilim un obiectiv clar şi precis.
Atunci când lucrăm în Mintea Nouă, noi invocăm şi primiţi ajutorul resurselor impersonale, nelimitate ale Universului.
confidencepicEste moştenirea noastră de drept, dreptul nostru prin naştere, să avem orice ne dorim, fără limite.
Oricărei persoane, sau oricărui lucru căreia îi opunem rezistenţă – fie prin gând, cuvânt sau acţiune, sub forma criticii, judecăţii, invidiei,geloziei, urii sau în alt fel – cu siguranţă mai mult îl sprijinim, şi vom devenini proporţional mai slabi.
Asumaţi-vă funcţia de stăpân al fiinţei voastre şi menţineţi direcţia cu fermitate înspre ţelul vostru.
Aşa să fie! Cu drag
autor-Niculina Gheorghita
sursa-holisterapi.ro
http://astrodeva.wordpress.com/

Revolta antiamericană în Europa

Revolta antiamericană în Europa

O serie de evenimente recente arată că SUA au scăpat de sub control situația din Europa. Franța, Austria, Polonia și alte țări demonstrează o politică independentă și sfidează decidenții de la Washington.

Scandalul legat de înregistrările ambientale ale ministrului de Externe al Poloniei au demonstrat încă o dată faptul că presa nu știe să se concentreze asupra aspectelor cu adevărat importante. Cel mai savuros aspect al dialogului în care Radoslaw Sikorski a folosit limbaj piperat pentru a descrie relațiile Poloniei cu America nu ține de obscenitatea limbajului, ci de faptul că rusofobul Sikorski, ministrul de externe al celui mai de nădejde aliat american din Europa, susține fără rezerve că alianța cu SUA creează ”o falsă stare de securitate”.
Dacă ministrul de externe al unei țări-membre NATO și UE crede că americanii nu-și pot proteja aliații care se ceartă cu Berlinul și Moscova, înseamnă că America a devenit un tigru de carton, cel puțin în Europa.
În mod normal, după publicarea stenogramelor ”incendiare”, Sikorski trebuia crucificat politic, dar premierul Tusk a refuzat să-l dea afară din guvern. Formularea folosită de Tusk a fost absolut fabuloasă, el refuzând să-l demită pe un ministru ”al cărui unica greșeală a fost folosirea unui limbaj inadecvat”. Această declarație a premierului Poloniei este o palmă pentru Casa Albă. În fond, Tusk s-a declarat de acord cu conținutul declarațiilor lui Sikorski, inclusiv cele referitoare la ”securitatea falsa” și la ”mentalitatea de sclavi” a celor care sunt de acord să accepte orice umilință din partea SUA. După ce parlamentul i-a dat guvernului un nou vot de încredere, a devenit clar că o bună parte din establishment-ul politic al Poloniei susține viziunea premierului.
Faptul că Austria a ”defectat” și s-a raliat Rusiei în conflictele intra-europene a devenit clar atunci când Vladimir Putin a fost invitat la Viena, în ciuda protestelor aprige ale Ambasadei SUA. Președintele Austriei, Heinz Fischer, are un alt calibru politic decât Traian Băsescu sau Victor Ponta și își poate permite să-i trimită pe diplomații americani ”la plimbare”. Fischer a declarat răspicat: ”sancțiune nu ajută pe nimeni să facă profit”, adăugând ”eu nu pot să înțeleg de ce South Stream nu poate trece prin Austria”. Pesemne, Viena își asumă rolul de principal promotor al South Stream în Europa. OMV va avea de câștigat mult de pe urma acestui proiect.
Alături de Austria, guvernul de la Roma susține proiectul South Stream prin vocea secretarului de stat pentru afaceri europene Sandro Gozi care a declarat că ”Italia va facilita proiectul”, subliniind că ”Italia are un interes puternic” în finalizarea gazoductului.
Franța refuză să înceteze cooperarea militară cu Rusia și continuă execuția contractelor de livrarea a celor două nave de tip Mistral. Tentativele americanilor de a ”sancționa” Franța prin presiuni asupra băncilor franceze în America nu fac decât să întețească rezistența franceză.
În ultimele zile a devenit foarte vizibil un nou format în care se încearcă rezolvarea crizei din Ucraina. Discuțiile se poartă în patrulaterul Merkel–Putin–Hollande–Poroșenko, președintele SUA fiind marele absent din schemă. Se conturează un scenariu în care tentativele Washingtonului de a rupe relațiile dintre EU și Rusia vor eșua total, iar problemele continentului european vor fi rezolvate prin acordul jucătorilor europeni, fără imixtiuni transatlantice. Cei mai deștepți dintre aliații americani, gen Radoslaw Sikorski, simt că se apropie momentul în care binomul Berlin–Moscova va deveni forța principală în Europa. Restul continuă să pupe papucii diplomaților americani.

Etalare Lunară cu Rune- Iulie 2014- „Testul sub presiune”

Prima mea etalare cu Rune are în vedere descrierea lunii Iulie a anului 2014. 
Am folosit ca de obicei sistemul de distribuire al pieselor denumit „Crucea Celtică”


Etalarea debutează cu Runa Isa, acesta caracterizând energiile actuale. Aceasta este una dintre cele nouă Rune simetrice, ce nu au poziție normală sau inversată. Acesta reprezintă momentul de pauză, de odihnă și repaus. Aspect aduce inactivitate pentru diverse planuri; sentimental poate indica o răcire a relațiilor; medical reprezintă sedentarism și acumulări de reziduri; profesional se referă la stagnare, inactivitate. 
Arată o perioadă monotonă e vieții, lipsită de orice fel de schimbare. Caracterizează situația actuală ca fiind una neutră. La nivel personal putem realiza că tindem spre singurătate, spre o atmosferă calmă și netulburată de nimic.
Acestă stare de inactivitate poate produce efecte pozitive cât și negative. Ne putem confrunta cu lipsa fondurilor financiare , deoarece activitatea noastră profesională nu este conform standardelor. Lipsa de energie este un factor ce ne poate provoca diverse afecțiuni ce au ca rezultat imobilizarea sau declanșarea depresiilor. Însă ar trebui să privim acestă perioadă ce un lucru necesar, așa cum este nevoie de iarnă pentru ca natura să se „odihnească”, așa avem și noi de o perioadă de repaus pentru a ne echilibra raporturile. Este o perioadă excelente pentru meditații, analize și planuri, reechilibrare emoțională și energetică.

A doua Rună prezentă în etalare este Ehwaz, acesta reprezintă obstacolele, piedicile și forțele ascunse ce îngreunează evoluția. Ehwaz amplifică semnificațiile Runei Isa, deși prin definiție ar reprezenta mișcarea, evoluția și progresul. În acest caz este vorba despre neimplicare. Avem parte de o perioadă de repaus perfect naturală, iar dacă prin acțiunile noastre încercăm să modificăm cursul firesc al existenței vom avea parte de experiențe neplăcute. Este ca și cum, în toiul iernii, noi am dori să topim toată zăpada pentru a ne bucura de flori. Ei bine în acest caz ne vom confrunta cu o cantitate mult prea mare de apă ce nu o putem gestiona. 
Acestă incapacitatea de a acționa ne poate aduce frustrări, iar apoi manifestări negândite. Alegem să ne complicăm singur viața prin creare unor idealuri prea mari pentru care nu avem resursele necesare, astfel cădem într-o nemulțumire profundă, asociată cu nervozitate, ea poate genera adevărate momente de isterie. 
Mare atenție la deciziile luate atunci când suntem afectați de nervozitate, supărare, deznădejde.

Următoarea Rună este Hagalaz (Hagall în varianta nouă), ea fiind, la fel ca Isa, una dintre Runele simetrice. Hagalaz continuă etalarea în atmosfera destul de neplăcută generată de Isa.
Acestă Rună reprezintă echilibrarea pozitivului cu părți mai puțin fericite. Deci ne vom confrunta cu situații ce au ca scop armonizarea dintre capacități și realizări, dintre efort și câștig, dintre implicare și recunoaștere. 
Putem fi martori la decăderi spectaculoase din funcții, ce au fost realizate prin diverse abuzuri. Ni se vor lua lucrurile nemeritate, ni se va pedepsi aroganța și ni se vor răsplăti faptele negative.
Hagalaz ne sfătuiește să nu riscăm deloc, pentru că în acestă perioadă reușita acțiunilor noastre depinde în mare măsură de cei din jur. Din acest motiv ne putem confrunta cu diverse întârzieri.
Va urma o perioadă în care trebui să amână, să dăm un pas înapoi, să ne calmăm și să analiză situația. Ne putem confrunta cu situații care vor avea drept efect încheierea anumitor etape, aceasta poate avea atât un caracter pozitiv, cât și negativ, totul depinzând de modul nostru de manifestare și percepție.

În a patra poziție apare Thurisaz, acestă Rună este asociată cu ciocanu lui Thot, Mjolnir, reprezentând energia pozitivă, și cu armele folosite de Giganții Gheții, barbari, reprezentând energia negativă. 
În această etalarea ea amplifică fluxul informațional descris. Thurisaz descrie o perioadă de suferință care este necesară pentru evoluția noastră. Datorită situației apăsătoare putem reacționa haotic, distrugând ceea ce am clădit până acum. Acestă Rună este asemenea unui cuțit, poate fi folosit pentru a trăia hrana, întreținând viața, cât și pentru a ucide, în acest caz încheind un ciclu existențial.
Dorința de a ieși din acestă perioadă de stagnare și inactivitate poate da curs unor acțiuni necugetate. Din dorința oarbă de a schimba ceva este posibil să ne adâncim și mai mult într-o stare de neputință sau să declanșăm efecte mult mai negative.
Ca sfat, Thurisaz împreună cu Hagalaz, indică amânarea oricărui demers, efort sau strădanie pe parcursul acestei luni. În caz că trebuie neapărat să ne implicăm în ceva anume, indicat este să cerem sfatul apropiaților.

Gifu este Runa care descrie trecutul, ea este simetrică și de natură pozitivă. Reflectând acțiunile anterioare Gifu descrie o perioadă în care ni s-au dat numeroase posibilități. Acesta favorizează o ascensiune destul de facilă ceea ce poate genera o oarecare lipsă de moralitate ce acum este echilibrată. Trecutul este descris sub faza abundenței și a reușitei.
De asemenea acesta poate reflecta cauza problemelor actuale ce se găsește în relațiile afective întreprinse cu ceilalți. Dacă în perioada noastră de ascensiune am decis să favorizăm și pe alții, lăsând la o porte interesele proprii atunci prezentul se va conforma acțiunilor noastre oferindu-ne sprijinul pe care l-am acordat, și viceversa.
Gifu arată procese ce se desfășoară rapid și favorabil, însă în configurația acestei etalări include un test destul de important, și anume cel al solidarității. 

Laguz este Runa care trasează conturul posibilului viitor, iar ea face referire la conectarea cu vocea interioară.
Laguz reprezintă principiul feminin și latura spiritual-intuitivă a realității. Deci perioada actuală nu va face decât să ne dezvolte creativitatea, imaginația, capacitatea de a găsi soluții inovatoare pentru rezolvarea situațiilor complexe.
Este necesar să intrăm în rezonanță cu Eul interior și de acolo să accesăm ghidare superioară. Pentru cei spirituali acesta se va manifesta sub forme deja cunoscute, însă pentru cei care nu s-au axat pe o astfel de cunoaștere, acestă îndrumare poate veni sub forma viselor premonitorii.
Persoanele de sex feminin se pot afla acum în ipostaza de ghizi, fie conștient, fie inconștient. Important este să ne detașăm pentru un moment de probleme pentru a găsi soluția optimă.

Jera este încă o Rună simetrică, iar aici desemnează atitudinea pe care ar trebui să o avem. Acestă Rună reprezintă justiția și corectitudinea care echilibrează raporturile interumane. Este de preferat să amânăm a anumite acțiuni dacă nu avem toate actele, sau dacă nu respectăm toate regulile.
Sfatul pe care Jera ni-l constă în respectarea legilor și regulamentelor, astfel încât să eliminăm riscurile ce ne-ar putea da peste cap inițiativele.

A opta Rună a etalării este Nauthiz, acesta schițează modul în care suntem percepuți de cei din exterior.
Se pare că cei din jur văd în acțiunile noastre o căutare disperată a acelui Ceva care să ne completeze. Rezultatul acestei căutări se poate identifica cu posesiuni, acțiuni, vicii, plăceri efemere care nu-s decât niște aparențe a adevăratei energii pe care noi o căutăm.
Corelarea acestor acțiuni cu plăcerea se realizează din incapacitatea de a conștientiza adevăratele nevoi, datorată situațiilor dificile ce nu bulversează sistemul corect de apreciere.
Suntem văzuți ca niște oameni dezorientați ce își găsesc satisfacția în tot felul de lucruri nocive, datorită situațiilor de criză pe care le traversăm.
Se pare că expunem o imagine destul de negativă a situației în care ne aflăm, fie prin acțiunile efectuale, fie prin confesiuni nepotrivite sau lamentări inutile. Este necesar să ne păstrăm părțile negative ale vieții pentru noi, iar în raport cu ceilalți să afișăm o atitudine puternică și hotărâtă.

Wonjo este prima Rună răsturnată care se află în etalare, ea prefigurează temerile și dorințele noastre în raport cu contextul. Deși prin definiție ea este o Rună pozitivă, în acest caz efectele sale sunt diminuate.
Se pare că demersul de concretizare al proiectelor noastre va fi încetinit, putem avea parte de victorii iluzorii sau de eșecuri nemascate. Se recomandă o atenție sporită în ceea ce privește colaboratorii, pentru că există posibilitatea ca aceștia să realizeze un joc dublu, se poate ca unele persoane să devină din ce în ce mai influente asupra noastră.
Dificultățile și momentele de impas nu se vor fi necunoscute.
Trebuie să evităm riscurile financiare inutile, colaborările dubioase și obiceiurile nocive ce ne atacă sănătatea.

Ultima Rună, Uruz, se află de asemenea în poziție răsturnată, desemnând rezultatul final. Acesta este un avertisment la un posibil eșec, dacă acesta nu s-a produs deja prin omiterea folosirii avantajului oferit de moment.
De asemenea relevă o atitudine nepotrivită, lipsită de motivație și dorință, ceea ce ar putea conduce la un proces de înrobire.
Incapacitatea de a decide singuri acțiunile ne poate aduce în situația în care vom fi controlați de diverse persoane. După cum anunța și Wunjo este posibil ca unele persoane să pună stăpânire asupra vieții nostre.
Fiind o Rună care este asociată sănătății, Uruz în poziție răsturnată poate semnifica o lipsă de vitalitate ce are ca efect amplificare diverselor afecțiuni, sau relevarea anumitor probleme fizice sau psihice ce s-au agravat.
Uruz arată o schimbare de ordin major, iar în acest caz ea poate fi nu foarte benefică, deci se recomandă atenție.


Se pare că va fi o lună destul de dificilă în care nu vom putea evolua așa cum ne-am dori. Acestă incapacitate ne oferă timpul necesar pentru a perfecționa anumite aspecte pe care le-am neglijat. Trebui să privim acest demers destul de dificil ca pe un test, în urma căruia ne vom atribui calități necesare unei ascensiuni corecte și de durată.


Sper ca informațiile prezentate să vă fie de un real ajutor.
Înțelepciune și inspirație vă doresc!

Ne găsiți pe Facebook la adresa: fb.com/AstroParanormal

Sursa: http://astroparanormal.blogspot.ro/