luni, 2 iunie 2014

COMPETITIE NU ADUCE PROSPERITATE SI ARMONIE





De cand suntem mici, suntem invatati sa ne luptam, sa dam din coate si sa concuram sa ajungem pe primul loc, sa fim cel mai bun. Iar daca acest lucru nu se intampla, atunci pe langa faptul ca ceilalti ne vor privi ca pe niste ratati, sigur vom cadea in depresie si de aici in nefericire.
Oare cei care se intrec tot timpul si isi petrec viata intr-o vesnica competitie sunt fericiti? Eu inclin sa cred ca nu. Daca facem comparatie intre un  om care  a concurat toata viata cu cei din jur si chiar cu el insusi si un om care a cautat doar sa-si faca bine treaba, vom descoperi cu uimire, ca desi omul normal nu are averi stranse, ci doar ceea ce are nevoie, atunci cand are nevoie, el este cel pe chipul caruia  se citeste armonia.


 Care sa fie misterul? Nimic mai simplu. Poate voit, poate involuntar, omul simplu a urmat legile Universului si a inteles ca nu trebuie sa dea socoteala nimanui pentru ceea ce face si nu trebuie sa fie in competitie cu nimeni, ca raspunde doar in fata lui Dumnezeu. El si doar El este cel care ne judeca faptele, toti cei din jurul nostru ne fiind importanti decat in masura in care fac parte din misiunea noastra.
Daca reusim sa intelegem acest precept si ca Universul raspunde cu abundenta pentru toti cei care isi indeplinesc menirea muncind bine, atunci am inteles ca nu trebuie sa cerem bani lui Dumnezeu pentru a ne asigura traiul, ci trebuie sa ne rugam sa avem ceea ce muncii si sa muncim cat mai bine, fiind bine platiti pentru munca noastra.
O rugaciune foarte buna in acest sens, este :

"Am mult de munca, muncesc din ce in ce mai bine si sunt foarte bine platit pentru munca mea! Acest lucru mi-a fost dat in mod Divin!"


De asemenea rabdarea este deosebit de importanta, asa cum este si bunul simt. Caci el trebuie sa ne guverneze si sa intelegem ca vom dobandi in viata ceea ce ne este menit sa dobandim si nimic mai mult,caci altfel s-ar incalca legile karmei.
De aceea este bine sa ne dorim doar ceea ce ne este dat sa avem, constienti fiind de faptul ca a vrea mult, nu implica neaparat si fericirea.

Alt aspect important este sa intelegi ca banii trebuie sa "curga" asemeni unui rau cu apa cistalina. Asta nu inseamna sa fi risipitor si sa iei banii cu o mana si sa ii cheltuiesti cu doua. Trebuie sa intelegi ca toata lumea trebuie sa traiasca si sa aiba ce sa munceasca, fiind bine platit pentru munca lui. Nu incerca sa inseli sau sa opresti plata vreunui lucrator, caci de asta vei avea parte si tu. Nu incerca sa inseli, ci gandeste-te sa faci o plata dreapta intotdeauna celui care te-a servit si la fel vei fi tratat si tu. Fi chibzuit, dar nu zgarcit si vei observa cum lucrurile se schimba in viata ta.



De aceea este foarte important sa intelegem care este planul divin al vietii noastre. O rugaciune deosebit de folositoare este cea in care ii cerem Lui Dumnezeu sa ne intelegem planul divin al propriei vieti.

''SPIRIT INFINIT, DESCHIDE CALEA PENTRU CA PLANUL DIVIN AL VIETII MELE SA SE POATA MANIFESTA! VREAU CA GENIUL BUN CARE EXISTA IN MINE SA FIE ELIBERAT! AJUTA-MA SA PERCEP CLAR PLANUL PERFECT!''




Daca vom reusi sa patrundem intelesul acestor precepte, atunci vom observa ca viata ni se va schimba si ca Dumnezeu incepe sa ne asculte rugaiunile, intelegand ca pana acum am fost sclavii unor teorii manipulatorii menite sa ne tina in robie si nefericire.


Scris de Sfatuitoarea
https://www.youtube.com/watch?v=mqmh3pMg6u4&list=PLxhtUnUHAT7DdRXV5lkVabSdu0LviXNWz&index=1 

 https://www.youtube.com/watch?v=rt0BJHCa5VA

MESAJ PANA LA SOLSTITIUL DE VARA DIN 21 IUNIE 2014






Am fost incercati saptamana trecuta de un vortex energetic, care ne-a supus unor incercari nu tocmai placute. A fost un atac al fortelor intunericului, dar cu voie divina, caci tocmai s-a dat startul unei curse contracronometru pentru a castiga fiecare din noi darurile binemeritate la sfarsitul ei. Ca in orice cursa, unii vor abandona, altii nu vor putea termina din lipsa de pregatire, iar altii vor reusi sa treaca victoriosi linia de sosire.




Acest atac, a fost facut de niste entitati ale intunericului, care semanau cu raii din "Star Gate Atlantis", acele fiinte care evoluasera din viespi si se hraneau cu energia victimelor lor.
Multi sunt cei care simt in aceste zile ca in ei ceva se transforma. Pe unii ii bulverseaza aceasta schimbare, pe altii ii face nerabdatori. Altii se confrunta cu diferite neplaceri, fie legate de diferite relatii cu anumite persoane, fie legate de diferite evenimente. Da toate, absout toate, sunt legate de ceea ce nu am reusit sa rezolvam in procesul evolutiei noastre, neexcluzand din noi ura, neiertarea si vinovatia. Acolo, legat de acel segment al constiintei noastre, atacul mentionat mai sus, a venit si ne-a bulversat vietie si inca ni le va bulversa, pana cand vom reusi sa intlegem ca nu putem merge mai departe, nu putem termina "cursa" pana pe 21 iunie, daca nu vom inlocui neiertarea, ura si vinovatia, cu iubire.


In acest mod, negativul nu va mai avea cum sa ne "apuce", sa ne "prinda" in ghearele deznadejdii si depresiei, caci acolo unde este doar iubire, acolo este Dumnezeu si numai El.

Asa incat, in aceste 3 saptamani, sa ne asteptam la un vartej de evenimente, care sa ne faca sa  intelegem pe cine trebuie sa iertam, cui sa ii daruim iubire, ce avem de schimbat in noi pentru a nu mai atrage asemenea persoane si situatii chinuitoare si a nu mai permite fortelor intunericului sa ne poata inrobi.




Sa ne ascutam vocea ghizilor nostri si sa incercam sa facem ceea ce este mai bine pentru noi si pentru cei din jur, pentru a ne indeplini cat mai bine misiunile. Iar la sfarsitul acestei saptamani, energiile se vor alinia si echilibra atat de minunat in noi, incat dupa 21 iunie 2014, vom reusi sa intelegem mult mai bine cine suntem cu adevarat si care este menirea noastra pe acest pamant.


Scris de Sfatuitoarea


https://www.youtube.com/watch?v=LjcK_4esgtM