joi, 29 mai 2014

MESAJ COBRA - FRATIA TRANDAFIRULUI

In Atlantida, preotesele Zeitei se adunau in cercuri de 12 pentru a ancora energia pacii si armoniei. Ele se numeau Fratia Trandafirului. Mai tarziu au reaparut in Egiptul Antic, ca si preotese ale lui Isis, cu trandafirul care era simbolul sacru al Zeitei Isis. In perioada Cruciadelor, Fratia Trandafirului era omologul feminin al Templierilor. In timpul celui de-al doilea razboi mondial, au incercat sa-i influenteze pe unii dintre capii nazistilor, uneori convingandu-i cu succes pe cai pasnice, salvand astfel multe vieti.
 
Tranzitia Venus-Soare din 2004 si 2012 a fost un semn codificat in cer pentru reactivarea Fratiei Trandafirului.
 
 
In aceasta vara, un mare trigon al lui Eris, Lilith si Chariklo vor activa arhetipul Zeitei pe aceasta planeta, la un nivel mult mai profund decat a fost vreodata. Este interesant de observat, ca in acelasi timp in afara sistemului solar, obiectivul Chariklo, Pluto si Ixion, vor face o tripla conjunctie la sfarsitul anului in Sagetator, aproape de pozitia Centrului Galactic. Aceasta inseamna un progres reprimat al arhetipului Zeitei de colectivul netrezit la nivel planetar. Principiul feminin a fost surpimat de catre Archoni de-a lungul istoriei umane, prin controlul si manipularea energiei sexuale feminine, iar cheia pentru eliberarea femininului este ca femeile sa-si pemita sa simta energia lor sexuala, sa o alinieze cu inima  si sa o exprime in felul lor propriu. 
 
 
La momentul solstitiului de vara din 21 iunie, va incepe procesul activarii planetare al arhetipului Zeitei. Acesta va fi activat de multe femei din Miscarea de Rezistenta si de flota Pleiadiana, care vor medita si vor directiona energia lor iubitoare, spre umanitate. Va puteti alatura meditatiei in felul vostru propriu. Solstitiul de vara incepe la 10: 52 GMT. Ora egala cu cea locala a Egiptului si Europa centrala 12: 52 pm; Londra 11: 52 BST; New York 6: 52 EDT; Chicago 5: 52 CDT; Denver 4: 52 MDT; Los Angeles 3: 52 PDT.
 
Grupul nostru de baza va ancora aceste energii in Ibiza. Ibiza este o insula sacra a Zeitei Tanit. Ea este Zeita apelor, izvoarelor si fantanilor aducatoare de sanatate, intinerire si aliniere a campului electromagnetic al corpului nostru si al campului nostru de energie. Ea este o Zeita Cosmica, iar Romanii o numeau Juno Caelestis. Ea si insula ei ne vor sprijini pe calea noastra de integrare individuala, planetara si cosmica. Sunteti mai mult decat bineveniti sa va alaturati noua:
 
A fost solicitat de catre fortele Luminii ca femeile si barbatii, sa inceapa sa se adune in grupuri si sa reactiveze Fratia Trandafirului, in conexiunea din interiorul lor cu Zeita. Aceste grupuri trebuie sa se reuneasca fizic cel putin o data pe saptamana si sa invoce energia Zeitei pentru pacea planetara, in felul lor propriu. Aceste grupuri vor deveni aspectul feminin de sprijin pentru tranzitia planetara in momentul Evenimentului, in timp ce grupurile de sprijin pentru Eveniment reprezinta aspectul masculin.
 
A fost solicitat de catre fortele Luminii ca la momentul Evenimentului sa se intalneasca toate Fratiile Trandafirului, sa mediteze pentru o tranzitie pasnica si sa invoce energiile de iubire si armonie ale Zeitei.
 
Puteti citi mai multe despre Zeita si cum va puteti conecta cu ea, aici:
 
Vor fi construite multe temple ale Zeitei, dupa Eveniment. Pana atunci, puteti aprinde o lumanare in templul virtual al lui Isis: 
 
 
Posted by 
 
Traducere: Light Writer

Sursa: http://mesagerulluimihail.blogspot.ro/

Noi descoperiri arheologice de excepție făcute în zona Brașovului acum două zile…

 Fănel Șerban și Florin Șerban, doi dintre colaboratorii noștri apropiați, care ne-au însoțit voluntar și pe șantierul arheologic de la Oțeleni, Iași, oameni care au în palmares o serie de alte descoperiri arheologice de excepție în acest an, au reușit și acum două zile să descopere lșucruri extraordinare, cu o vechime de peste 2.000 de ani. Deosebit de important în aceste descoperiri, a căror poveste o veți afla mai jos, este faptul că obiectele sunt din perioada de dinaintea cuceririi romane, cu câteva secole, și vin cu informații inedite despre o perioadă foarte puțin cunoscută, cu foarte puține artefacte aduse la lumină. Descoperirea este unică în județul Brașov și printre puținele din țară.
20140526_133740În curând, specialiștii ne vor spune mai multe… Până atunci, vă invit să citiți povestea descoperirii făcută chiar de cei doi detectoriști, aflați într-o foarte bună colaborare cu arheologii din Brașov, și un prim comunicat din partea Muzeului de Istorie din Brașov.
Daniel Roxin

Fănel Șerban:
“În ziua de luni, 26 mai 2014, împreună cu fratele meu Florin, am ales o locație mai veche pentru detecția din acea zi, care se afla la câțiva kilometri buni de Brașov. Ne bucuram de vreme și de peisajul destul de sălbatic din acel loc. Mai fusesem în acea zonă de mai multe ori cu câteva luni în urmă unde reușisem să scoatem la iveală chestiuni interesante. Acum ne uitam și ne miram cât de mult se schimbase vegetația. Am dat drumul la aparate și am început…
IMG_8085Prima mea groapă, prima fibulă – fibulă nodulară din argint sec. II a.C., adâncimea gropii 15 cm.
Prima groapă a fratelui meu, la o distanță de 5 metri de mine, scoate la lumină o altă fibulă la 15 – 20 cm.
Ne uitam unul la altul și ne miram când am văzut că au mai ieșit încă două fibule la următoarele gropi din apropierea celor precedente.
La un moment dat, dintr-o groapă care îmi dăduse un semnal slab după ce scot două fibule deteriorate, apare primul ciob de ceramică ceea ce m-a făcut să încremenesc… lângă ciobul de ceramică erau… oase și cenușă. În groapă se zărea un vas de ceramică. Ne-am oprit și pe loc am sunat la Muzeul Județean din Brașov și am chemat arheologii la locul cu pricina.
20140526_145438Arheologii din Brașov s-au deplasat extraordinar de repede. Într-o oră erau lângă groapă!
Dupa sosirea arheologilor, dupa ce au fost facute cercetarile de suprafata, am predat pe loc, tot ce descoperisem pana in momentul acela. Dupa despartirea de arheologi, am plecat din zona, incantati atat de importanta descoperirii cat si de reactia arheologilor. Dupa ce am parcurs o distanta de cca 800-900 de metri printr-un peisaj de nerecunoscut datorita vegetatiei abundente am inceput sa urcam panta unui deal. Ne oprim la cca 4-5 m de un drum forestier, unde primesc semnal…un cui vechi, fratele meu Florin afladu-se la cca 5m de mine unde se oprise la semnalul unui obiect din fier, “probabil o potcoava”. Vad reactia fratelui meu si imi dau seama ca,  acea “potcoava” era de fapt o descoperire importanta, mult peste ceea ce speram noi pt cele 1-2 ore ramase de petrecut in padure inainte de a se insera. Au fost scoase la lumina un pumnal curb de tip sica, odata cu acesta iesind si cioburi si oase fragmentate. Am luat pumnalul, cioburile si fragmentele de os ce au iesit resturile ce se vedeau in gropa au fost astupate pt a se interveni pt recuperarea informatiilor. Chiar daca era deja tarziu, am sunat-o pe doamna arheolog pt a  anunta noua descoperire. A doua zi dimineata, am predat obiectele gasite si am efectuat desene pt a fi inregistrate pozitia  obiectelor in raport cu pumnalul. Totodata am predat coordonatele gps pt toate descoperirile facute.
IMG_8117Asteptam cu nerabdare rezultatele cercetarilor ce vor fi facute acolo, o zona fara interes arheologic reperat anterior, pt a vedea ce informatii pretioase vom afla despre locuitorii acestui spatiu.”
Florin Șerban:“In imagini apar dl Stelian Cosulet,seful Sectiei de Istorie al Muzeului Brasov si arheolog epoca romana, dr.Florea Costea, arheolog expert perioada LaTene, autorul “Repertoriului Arheologic al Judetului Brasov”. Domnia sa a efectuat sapaturi in asezarile dacice de pe Valea Oltului din zona Racos-Ormenis-Augustin, inca din anii 70. Dna arh. Lucica Savu, perioada LaTene si arh.Florin Motei, specializat pe epoca post-romana. Din spusele arheologilor, aceasta descoperire aduce lumina asupra unei perioadei unde exista un gol de informatii. Anume, perioada sec 2 a.C pana la cucerirea romana, deoarece nu exista informatii cu privire la ritualurile funerare la daci. La cateva mii de asezari existau doar 65 de morminte descoperite la nivel national, complexul de morminte descoperit de noi fiind practic prima necropola descoperita pe teritoriul jud. Brasov.
Importanta descoperirii este cu atat mai insemnata cu cat mormintele descoperite, indica prin artefactele din inventar, statutul social. Anume: calaret (mormantul cu trei vase,pafta,pinteni si 2 fibule) si razboinic (mormantul cu sica si fragmente de ceramica neagra, de lux, imitatie a ceramicii grecesti), ambii facand parte din elita epocii, militarii.
Multumim pe aceasta cale specialistilor Muzeului Brasov, care au dat dovada de operativitate.”

Arh. Lucica SavuMuzeul de Istorie Brasov:
În data de 26 mai 2014 am primit o înştiinţare telefonică referitoare la descoperirea,  cu ajutorul detectoarelor de metale, a unui  numar de şase fibule (una din argint din argint tipul cu noduri, fragmentară, şi cinci din fier). Ca urmare ne-am deplasat de urgenţă la faţa locului pentru a gestiona situaţia.
Am constatat că este vorba despre un perimetru de cca 220 mp în care cei doi detectorişti au descoperit mai multe materiale. În acelaşi punct cu două dintre fibule cei doi detectorişti au identificat doi pinteni din fier, o pafta fragmentară precum şi fragmente ceramice din trei vase, cenusă si oase fragmentare.

IMG_8077Celelalte patru fibule au fost recuperate din diferite puncte ale perimetrului, de la adâncimi  cuprinse între 16-20cm.

Am procedat la recuperarea, în regim de urgenţă, a întregului material descoperit şi a contextului arheologic, în măsura în care acest lucru a mai fost posibil.  Fibulele descoperite împreună cu pintenii şi paftaua par să constituie părţi ale echipamentului unui călăreţ. Indiciile referitoare la datarea complexului, oferite de către piesele amintite, coroborate cu cele oferite de tipologia ceramicii descoperite conduc spre încadrarea cronologică a complexului, cel mai probabil în secolele  III – II a. Chr. 

Considerăm că în arealul de 200 mp amintit este posibil să fie amplasat un complex funerar, mai precis despre un grup de morminte de incineraţie fapt care a condus la pornirea demersurilor legale pentru declararea acestuia zonă cu patrimoniu arheologic reperat

IMG_8053La o distanţă de cca. 800 m de locul descris anterior, tot cu ajutorul detectoarelor de metale, a fost descoperit un pumnal de tip sica înpreună cu câteva fragmente ceramice si oase fragmentare care par să facă parte dintr-un posibil mormant de razboinic. Referitor la datarea acestuia nu ne pronunţăm cu certitudine, urmând a reveni cu date în momentul în care vom reuşi cercetarea acestuia.

Toate obiectele descoperite au fost predate de catre cei 2 detectoristi Muzeului de Istorie Brasov.”IMG_7971



IMG_8004IMG_8030IMG_8037IMG_8092IMG_8151IMG_8158

Sursa: http://adevaruldespredaci.ro/

Portalul lunii mai 2014: succesul – energii primenite.

Mesaj de la AA Metatron și a 33-a dimensiune.

annamerkaba)

Traducere Const. Mihăilescu

Poarta adevărului, luminii, iubirii, armoniei și abundenței s-a deschis în luna mai 2014. 
După o lungă perioadă de vindecare și convalescență, în care au fost trimise către planeta voastră energii prin Marea Cruce Cardinală, în luna mai, întregul sistem planetar a luat o pauză pentru a efectua o respirație profundă de curățire. Mulți dintre voi au avut într-adevăr experiențe ale timpului fără timp, mulți dintre voi ați eliberat vechi energii, care au permis restructurări importante la nivelul psihicului vostru pământesc. Cu adevărat, mulți ați experimentat timpul fără timp și v-ați confruntat cu sinele vostru din umbră, cu scopul de a îmbrățișa aspecte ale adevărului general, de care nu fuseserăți conștienți până acum. Parte dintre voi v-ați confruntat cu aspecte ale voastre din trecut sau viitor cu care ați făcut fuziuni menite să vă reîntregească ființa generală. 
Acele aspecte au trăit în paralel cu voi fără ca, la modul conștient, voi să realizați aceasta. În acest mod, bucăți ale sufletului vostru global s-au reunit, aducând cu ele experiențele proprii care vă vor îmbogăți și multiplica abilități care nu se manifestau anterior. Timpul este aproape, când vine vremea voastră, care vă poate aduce mari și nesperate împliniri, atât în plan material cât și spiritual. Bucurați-vă de energiile abundenției, iubirii și luminii. Luna Plină (14 mai) a adus cu ea energii puternice, copleșitoare, pline de success, care vă vor propulsa spre împlinirea celor mai profunde dorințe pe care le aveți. Este perioada în care puteți apela, mai mult decât altă dată, la voi înșivă (Sinele nostru Înterio; n.m.), cerând ca energiile Mamei Gaia să vă apropie mai mult de forma voastră multidimensională.

Aveți șansa de a folosi această rară oportunitate care vă va permite să accesați energiile trimise pe planetă. Puteți transforma acum energiile care nu vă mai foloseau în energii utile. După deschiderea porții ocazionată de faza de Lună Plină, veți putea resimți apăsarea acestor energii care vă vor determina să vă apropiați mai mult de Spiritul Interior și să intrați în comunicare cu îngerul vostru păzitor începând, cu 20 mai, continuând pe durata mai multor săptămâni.
Energia AA Mihail funcționează pe Throat Chakra (chakra gâtului) și asupra chakrei bazei (swadhisthana).Știm cu toții  Arhanghelul Mihail lucrează pe culoarea albastă, mai precis  nuanța Topaz. El este îngerul Adevărului, Puterii, Curajului și Păcii.
Activarea chakei bazei produce o mare stabilizare a ființei, și-i crește  puterea de a discerne cu mai mare precizie adevărul, separându-l de minciună.  Cei care au activați cei doi centri de forță dau dovadă de mai mult curaj, vorbesc în numele adevărului și sunt doritori de pace.
Energiile primite prin poarta Lunii Pline din luna mai, pot fi utilizate de asemenea, pentru transmutarea energiilor vechi, care nu vă mai folosesc, în energii noi, benefice.  După deschiderea acestei porți energetice, unii dintre voi vor avea o senzație de apăsare sau de imbold în a acționa pentru realizarea unor planuri pe care și le făcuseră anterior. Nu trebuie să vă sperie această precipitare, această nerăbdare de a  acționa.
Pentru mulți dintre voi, va veni momentul următor, cel din 20 mai, care se va prelungi de-a lungul mai multor săptămâni. Această perioadă vă va pregăti pentru marea deschidere  pe care o așteaptă omenirea, eveniment de importanță crucială pe drumul spre Noua Eră, a înțelegerii depline a Adevărului Divin.
Este șansa voastră de recepționa și utiliza energiile acestui portal, spre binele fiecăruia dintre cei angajați în procesul de ascensionare și al societății, în general. Tot ceea ce este vechi și opozant dorinței voastre de a evolua, poate fi înlăturat sau transmutat după 20 mai. Importantă este opțiunea fiecăruia dintre voi.
În această încercare temerară, noi vom sta aproape de voi și vă vom ajuta, în limita deschiderii voastre către Adevăr și Iubire. Vă sfătuim să nu ratați această ocazie, care reprezintă o adevărată grație care vi se oferă din nemărginita iubire pe care o are Ceatorul față de creaturile Sale.
Noi îngerii Arcului Divin al dimensiunii 33 vă transmitem semnul nostru de recunoștință și iubirenecondiționată, veșnicăSuntem alaturi de voi, gata să vă ajutăm în tot ceea ce întreprindeți.
 Vă iubimRămânem cu voi. La revedere, pe curând!

Sursa:  http://sacredascensionmerkaba.wordpress.com

http://spirituletern.blogspot.ro/

NUME si PERSONALITATE: Ce semnificatii ascund literele numelui tau?


Acesta este un joc simpatic, gasit pe internet, care speram sa va starneasca interesul si sa va amuze! Asadar, iata ce semnificatii ascund literele numelui tau.
A: Cea de care te indragostesti cat ai clipi.
B: Iubesti oamenii.
C: Esti o persoana agreabila.
D: Una dintr-o mie! Esti fermecatoare.
E: Adori sa faci sex cu iubitul tau.
F: Iubesti distractia.
G: Ai o personalitate puternica, nu iti place sa ti se spun ace sa faci.
H: Esti foarte simpatico, toata lumea te adora.
I: Ai o personalitate magnetica.
J: Esti puternica si ii inspiri pe cei din jur.
K: Iti place sa traiesti clipa.
L: Esti incredibil de sexy.
M: Stii cum sa atragi atentia si sa obtii tot ce iti doresti.
N: Atingi orice obiectiv pe care ti l-ai trasat.
O: Oamenii iti acorda incredere.
P: Iubesti sa descoperi locuri noi.
Q: Detesti ipocrizia.
R: Esti irezistibila in ochii barbatilor.
S: Adori sa inveti, sa afli lucruri noi.
T: Ai o fire loiala, nu iti dezamagesti prietenii.
U: Adori tot ce este frumos, iubesti arta si savoarea.
V: Nu esti critica cu cei din jur.
W: Ai o personalitate puternica, esti chiar unica!
Y: Rar intalnim oameni asemeni tie.
Z: Esti mereu gata sa incerci ceva nou, esti curioasa in privinta barbatilor.

Sursa: www.garbo.ro

Al treilea ierarhic de la Vatican demisioneaza, urmeaza Papa




In urma unui interviu amplu cu Alfred Lambremont Webre pe http://exopolitics.blogs.com/ , Kevin Annett, secretarul ITCCS – Tribunalul de la Bruxelles care judeca cazurile de trafic si ritualuri cu copii, a facut cunoscut faptul ca generalul superior iezuit Pachon, unul dintre inculpati, impreuna cu Papa Francisc ( Jorge Bergolio ) si-au anuntat demisia la urmatorul Consiliu Iezuit din 2016. Papa Francisc, sub scuza unei sanatati precare spera ca prin aceasta demisie sa scape de urmarirea penala care este in curs pentru pedofilie si ritualuri satanice in cadrul cultului Celui de-al IX-lea Cerc.

La 25 Mai 2014 secretariatul ITCCS face urmatoarea declaratie :
,,Generalul Superior Iezuit - Adolfo Nicolas Pachon a anunțat brusc în această săptămână că va demisiona din biroul său la următorul Congres General al iezuiților. Printre zvonuri se pare că Papa Francis, Jorge Bergoglio, poate demisiona de asemenea din cauza urmăririi sale publice pentru traficul de copii și crimă.
Împreună cu Arhiepiscopul de Canterbury - Justin Welby, Bergoglio și Pachon sunt inculpați principali într-un proces penal istoric care a fost realizat de către Curtea Internațională de Drept Comun de Justiție de la Bruxelles, care a început la 07 aprilie 2014. Mai mulți martori oculari au depus marturia lor la cererea Curții. In marturiile lor se specifica faptul ca Welby, Bergoglio și Pachon au participat la violare de copii și ritualuri de sacrificiu, conectati la notoriul cult iezuit Cel de-al IX-lea Cerc , în 2009 și 2010.”

Într-o declarație generala, raportata de către mass-media mondială, Pachon a anunțat pe 20 mai că a demisionat din biroul său, fără a da un motiv. Agenția de știri TV italiană ,,Rome Reports “ a numit demisia lui Pachon "neobișnuita ... pentru unul dintre cei mai importanti prelați în biserică".
Pachon este al treilea oficial de rang inalt al Vaticanului care demisioneaza în timp, după ce a fost urmărit de către ICLCJ pentru crime împotriva umanității. Fostul Papa Benedict, Joseph Ratzinger, a abdicat la 11 februarie 2013, cu două săptămâni înainte ca juriul ICLCJ sa-l găsească vinovat de complicitate la trafic de copii și crimă. Un alt inculpat principal în aceeași cauză, secretarul de stat al Vaticanului, Tarcisio Bertone, de asemenea, a demisionat după verdict.

Kevin Annett comenta pentru Canada :
"Aceasta este o alta mare admitere de vinovăție a unora dintre cei mai puternici oameni din papalitate. Evident, ei nu sunt de neatins, și sindicatul lor întreg, corupt si penal se destrama. Noi ar trebui să avem o mare speranță referitor la acest lucru, și se vedem că legea în mâinile oamenilor pot răsturna cele mai mari tiranii. "
În cursul interviului, Kevin Annett a discutat despre sprijinul parlamentarului belgian Laurent Louis in procesul ITCCS.ORG de la Bruxelles in legatura cu traficul de copii și capii rețelei de pedofilie din Vatican și bisericile anglicane. El a discutat, de asemenea, despre cursuri de formare a serifilor de drept comun și a ofiterilor executori pentru ITCCS și extinderea în Statele Unite. In Canada, serifii de drept comun sunt instruiți și utilizati pentru a preveni o nouă raportare a Sacrificiului ritualic de copii al Celui de-al IX-lea Cerc,  planificat la Catedrala Montreal in 15 august 2014.

Probe si marturii

În interviul său, Kevin Annett a citit dintr-o transcriere eșantion de probe, dat în procesul de la Bruxelles cu conexiuni detaliate și rapoarte extrem de documentate despre sacrificii de copii, genocid și tortură comise în anii 1950 în programe ale unor foști ofițeri SS nazisti-germani staționati în baze ale Fortelor Armate Canadiene în Calgary, AB și în altă parte a Canadei. Foștilor ofițeri SS nazisti, le- au fost furnizate noi identități de către forțele armate canadiene ca ofițeri canadieni si au fost conectati laCavalerii Întunericului, o organizație in care Papa Ratzinger a fost membru. Atât Guvernul Canadei cat și Papa Ratzinger au fost inculpați și găsiti vinovati de genocid asupra copiilor în studiile din fața Curții Internaționale de Justiție de Drept Comun.
Kevin Annett a reiterat că, între 29 iunie - 02 iulie 2014, Curtea de Drept Comun va pune in aplicare hotararile sale la Londra/Marea Britanie și Roma/Italia.

Kevin Annett va conduce o delegație a ITCCS însoțită de șerifi și susținători în Marea Britanie și la Roma/ Italia, pentru a pune în aplicare mandatele de arestare ale inculpatei Elizabeth Windsor și împotriva fostului Papa, Joseph Ratzinger precum si alții deja condamnați de către Tribunalul de Drept Comun de Justiție pentru genocid asupra copiilor și alte crime împotriva umanității. Aceste acțiuni de punere în aplicare vor fi difuzate prin intermediul mass-media live.

  Interviul cu Kevin Annett aici : http://www.youtube.com/watch?v=CCX_oujvuMg

       sursa : http://exopolitics.blogs.com/


           Drum drept spre Lumina !

Sursa: http://burebista2012.blogspot.hu/